Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 54 55 56 57 58 ... 130 הבא »

תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 29.9.2023

עמודים (2): « הקודם 1 2
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 29.9.2023
avramdogs100 מנותק
נחמד
**
תגובות: 320
אשכולות: 0
Likes Given: 587
הצטרף בתאריך: Feb 2021
09-30-2023, 08:27 PM
תודה על התוצאות
הגב

•
חפש
הגב
Kingslayer מנותק
Rookie
*
תגובות: 225
אשכולות: 0
Likes Given: 20
הצטרף בתאריך: Jul 2022
09-30-2023, 09:55 PM
תוכנית מצויינית.
יש הרבה כיוונים חדשים בתכנית וזה כ"כ כיף לראות.
קרבות טובים (ריי וסנטוס היה ברמה של ppv) וסגמנטים שנעשו בצורה מעולה - ההוכחה של הפרופיטס ללאשלי ולא סתם לחבר אותם . ג'ימי ממש מצחיק רק שימשיך ואני מת לראות כבר איך רומן יגיב לזה , הייפ לרומן. הפופ לאל איי נייט...זה כבר בשגרה.
לדעתי רומן ריינס נגד אל איי נייט יהיה ברויאל ראמבל, כדיי שלא יהיה בקרב בראמבל עצמו ויודח (כנראה).
הגב

•
חפש
הגב
HeartBreakKid מנותק
Joober
**
תגובות: 370
אשכולות: 1
Likes Given: 91
הצטרף בתאריך: Jan 2022
09-30-2023, 10:33 PM
אני לא מצליח לקנות את הסיפור של ג׳ימי אוסו. למרוד בבלאדליין רק כדי לדפוק בסוף את אח שלו בקרב חייו ואחרי שאחיו עזב אותו לנסות להצטרף חזרה לבלאדליין? אפס הסברים וכל המשחק שלו והבעות הפנים שלו גרועות. הוא לא שווה זמן מיינאבנט בסמאקדאון. מרגיש שאחרי שמתישהו (כנראה רסלמניה) הסיפור שלו עם ג׳יי ייגמר, לא יהיה מה לעשות איתו יותר.
[Image: fc6d540a8a03150c010f17a7d845c23d.gif]
הגב
The following 1 user Likes HeartBreakKid's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
master of doom מחובר
שילד צ'ר
תגובות: 8,895
אשכולות: 19
Likes Given: 1,298
הצטרף בתאריך: Jun 2021
09-30-2023, 10:58 PM
סמאק מאוד פרווה בעיניי. היו דברים טובים, אבל גם הם מרגישים כמו בנייה ממקום נמוך אז אין לי ממש הייפ.

היום זאת הפעם הראשונה שנהניתי ב-100% מג'ימי אוסו. אני עדיין לא מבין מה עומד מאחורי זה, וחושב שהם נכנסו לפינה קשה מאוד עם הטענה שג'ימי עדיין שונא את ריינס ואז מנסה לחזור לבלאדליין, אבל היום העבודה של ג'ימי הייתה מצוינת. ה-"אג'נדה" שלו על הנייר מתחילה להתבהר, הוא מתנהל בחופשיות כאילו לא אכפת לו מכלום, הוא משפיל את היימן, הוא מנסה להוציא את סולו מהמוד הרגוע שלו, ואני רוצה שגם כשריינס יגיע ג'ימי יתנהג איתו באותה צורה. סתם מחשבה, יכול להיות שהכוונה של ג'ימי היא להשתלט על הבלאדליין מבפנים. הוא לא באמת ניסה להציל את ג'יי מלהיות חרא בסאמרסלאם, אלא סתם לא יכל לחיות עם זה שג'יי יהיה ראש השבט, ועכשיו הוא מנסה להוכיח לעצמו שהוא יכול להיות ראש השבט. זה יתפוצץ מתישהו, ואז כנראה ג'ימי ילך מול ג'יי בדרך לרסלמניה.

ריי-אסקובר לדעתי היה בסדר. התחיל מאוד איטי (הישיבה המזרחית בהתחלה הייתה נוראית, כאילו הם צריכים שיעור בהיאבקות טכנית, לא אהבתי בכלל), אחר כך הייתה קצת חוסר כימיה ופיקשושים, ואחרי זה הייתה עלייה מצוינת שסגרה את הקרב. ידעתי שריי ינצח ברולאפ, תיארתי לעצמי שזה יקרה דווקא אחרי פנטום דרייבר או מהלך גדול של סנטוס כדי שהוא יצא מתוסכל כמה שיותר, בסוף זה סתם היה רולאפ.

כל העלילה בין לאשלי לסטריט פרופיטס הייתה פגומה מלכתחילה. לפני 3 שבועות הם עמדו בסטיירדאון מול יום הדין, לפני שבוע הם כמעט התפרקו, ועכשיו הם בונים מחדש. כמובן שמה שעושים עכשיו יותר מתחבר, הסטריט פרופיטס לא צריכים לעבור ריפאקג' כמו כלום. חוץ מזה אני לא אוהב את לאשלי עם החליפות. אני מעדיף לראות אותו מנקנק מתאבקים בזירה כמו פעם, את זה הוא עושה הכי טוב.

ת'אורי מצוין, הפייסאוף שלו עם לאשלי הרגיש גדול. חבל רק על קמרון גריימס. הוא היה מעולה ב-NXT, אפילו ניצח את LA נייט בפיוד, ועכשיו הוא על תקן ג'ובר סטייל טוני קהאן שמופיע פעם בחודשיים.

תודה על התוצאות.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 1 user Likes master of doom's post:
  • Asaf
חפש
הגב
Asaf מנותק
Low-Card
תגובות: 919
אשכולות: 2
Likes Given: 2,217
הצטרף בתאריך: Jul 2021
10-01-2023, 12:22 AM
(09-30-2023, 04:37 PM)master of doom כתב:  אתם חייבים סיבוב בלונדון

אני טס ב-7.10 ב-150₪ מי שרוצה להצטרף לשיחת רסלינג באיכות 5 כוכבי מלצר בלי רולאפ וסיום נקי שיידבר איתי
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,020
אשכולות: 1,860
Likes Given: 5,110
הצטרף בתאריך: Jan 2021
10-01-2023, 01:54 AM
כמו תמיד... תוכנית מעולה של סמאקדאון. דעות :

- מעל 14 אלף צופים גם השבוע, עוד סולד אאוט. המספרים לא משקרים.

- פתיחה מעולה לתוכנית, הסגמנט של ג'ימי אוסו, סולו סיקואה ופול היימן היה נפלא. ג'ימי אוסו ממשיך להיות מצוין בתפקיד החדש שלו, כבר כמה שבועות ברציפות שהוא אחד מהייליטים של התוכנית. ג'ימי חושב שהוא ראש השבט החדש או משהו כזה, מתנהג שונה, מושיט את היד ומבקש את המיקרופון כמו ריינס, אחר כך חוטף את המיקרופון להיימן, מפרק מתאבקים מאחורי הקלעים, ג'ימי פשוט עושה עבודה פנטסטית, לא יכול לחכות לחזרה של ריינס ולראות מה יקרה.

- אוסטין ת'אורי נגד קמרון גריימס היה קרב טוב, כיף לראות את שוב את קמרון גריימס בטלוויזיה, פשוט ביזבוז שלא עושים איתו כלום... הוא חייב להופיע יותר, הוא כל כך טוב. אוסטין ת'אורי וגרייסון וולר זהב ביחד, פשוט כוכבים.
נראה שדרגון לי בדרך לרוסטר הראשי והספיק להם קרב אחד שלו מול דומיניק בשביל זה. השתמשו בדרגון לי כל כך הרבה בפרק הזה, הוא קיבל וידאו פאקאג', הציגו אותו בקהל, פייסאוף מול ת'אורי, חיבוקים מריי ואסקובר, ניסיון לעזור ל-LWO נגד בובי לאשלי. אין מה לבזבז את הזמן איתו... הוא מצוין.

- מצטרף למאסטר בדעה לגבי הקרב של ריי מיסטריו נגד סאנטוס אסקובר. כן הקרב היה טוב, הוא אכן היה ארוך בקלאיבר של קרב PLE. אבל משהו פה לא זרם לי כמו שצריך, ההתחלה הייתה יותר מדי איטית, הכימיה לא הייתה כמו שצריך והיו כמה ספוטים שלא עברו חלק. עדיין הצלחתי להנות מהקרב, חשבתי שהוא היה טוב ולנקודות מאוד איכותי. ריי עדיין זז בזירה מעולה לגיל שלו ונתן פה כמה ספוטים גדולים.

- אני אוהב את הסיפור של בובי לאשלי והסטריט פרופטס, זה משהו שלא רצים איתו ישר... זה לוקח זמן, לאשלי התעצבן על ההפסד שלהם בשבוע שעבר אחרי שנקנק את ריי והגיש להם אותו על מגש. הוא איים עליהם שהוא יכול למצוא מתאבקים אחרים... השבוע הסטריט פרופטס הגיעו במוד יותר רציני וחיסלו את LWO. אנחנו כמובן בדרך להיל טרן רשמי שלהם, בטח גם ישנו להם את השיר.

- שארלוט פלייר נגד ביילי היה מעולה כמו שחשבתי, הכניסה של שארלוט פלייר גדולה כמו תמיד, אהבתי את הגיר הצהוב החדש שלה. פה בפורום הכבשים יכולים להמשיך לבכות... בפועל שמענו את הקהל באולם והקהל נתן לגדולה מכולן פופים חזקים מאוד. הקרב עצמו היה כמעט 10 דקות והיה מושלם, לא היו באצ'ים, הספוטים היו נהדרים, הספיר לסיום של שארלוט היה אדיר וגם ביילי צריכה לקבל מילה טובה על מכירה נפלאה.
הייפ לקרב המשולש בין שארלוט פלייר, אסקה ואיו סקיי בנו מרסי.

- הסגמנט הסוגר של התוכנית היה מצוין, קיבלנו את מה שהיינו אמורים לקבל בשבוע שעבר, ג'ון סינה יוצא החוצה וכמובן זורק את המשפטים הקבועים שלו, מוציא את התגובות הגדולות מהקהל, ג'ימי אוסו וסולו סיקואה יוצאים החוצה ומבטיחים לסינה שהוא לא יגיע לפאסטליין. אנחנו מקבלים שיחזור של שבוע שעבר ושוב הם מתחילים בביטדאון גדול עליו... עד שאל איי נייט יוצא לעשות את ההצלה וגורם ל-14 אלף צופים להשתגע, פופים אדירים הוא קיבל, לא משנה כמה חזק אנחנו שומעים את זה דרך הטלוויזיה... באולם זה עוד יותר חזק. אל איי נייט וג'ון סינה נגד ג'ימי אוסו וסולו סיקואה. הייפ.
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): « הקודם 1 2

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-12-2026, 10:28 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר