Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 67 68 69 70 71 ... 130 הבא »

תוצאות | NXT Roadblock 2023

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | NXT Roadblock 2023
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,063
אשכולות: 1,861
Likes Given: 5,117
הצטרף בתאריך: Jan 2021
03-08-2023, 03:04 PM
[Image: 20230214_NXT_Roadblock_PerezSatomura_TEM...f32b18.jpg]

קרב רחוב - בית כלא
טוני דאנג'לו ניצח את דייג'אק, לקראת סוף הקרב טוני מעיף את דייג'אק לתוך תא אך דייג'אק לוקח איתו את צ'נינג לורנזו וחונק אותו, טוני יכול לסגור את התא ולנצח אך הוא בוחר לא לעשות זאת ובכך שומר על לורנזו. בהמשך דייג'אק מעיף את לורנזו מעבר לברקייד, טוני מכה את דייג'אק בעזרת כיסא ומתכונן להכניס אותו לתא אך דייג'אק נותן לו לואו בלו, דייג'אק נותן לטוני פיסט יור אייז ואז מכניס אותו לתא, דייג'אק מתחיל לסגור את התא וכמעט מנצח אך לורנזו קופץ ומקריב את עצמו ועל הדרך מכניס לום לתוך התא. דייג'אק נותן ללורנזו פיסט יור אייז. טוני דאנג'לו מכה את דייג'אק בעזרת הלום מספר פעמים, מכניס אותו לתא וסוגר אותו ומנצח את הקרב.

מקנזי מיטשל מראיינת את אלופת הנשים של NXT רוקסן פרז בלוקר רום, רוקסן אומרת שהיא לחוצה, היא אומרת שהיא רצתה את ההזדמנות הזאת מאז שמייקו ניצחה אותה לפני חצי שנה. רוקסן אומרת שמייקו תעמיד אותה במבחן, היא אומרת שהיא דחפה את עצמה מעבר ליכולות הפיזיות שלה. רוקסן אומרת שזאת לא ההגנה הראשונה שלה אבל זאת הגדולה ביותר. רוקסן אומרת שהיא צריכה להכנס לסטאנד & דליבר כאלופת הנשים של NXT, רוקסן אומרת שאם זה לא מספיק לחוץ... היא גם צריכה לנצח אגדה הערב, רוקסן אומרת שלנצח את מייקו יהיה גדול כמו הזכייה שלה. רוקסן אומרת שהיא תשאיר הכל בזירה על מנת לשמור על האליפות הזאת.

ג'וש בריגס מגיע למשרד של קיאנה ג'יימס ומדבר איתה, בריגס אומר לקיאנה שברוקס לא אותו הדבר מאז מה שקרה בחג האהבה, בריגס מסתכל על השולחן של קיאנה ויש שם ורדים והשם שלה נמצא עליהם, בריגס אומר לה שברוקס מאוד אוהב אותה. קיאנה מורידה את השם שלה מהורדים ומניחה הפתק בתוך מחברת. קיאנה אומרת שהיא רוצה שהכל יהיה בסדר, בריגס אומר לקיאנה שברוקס מפחד לטעות, קיאנה אומרת לבריגס שהיא מעריכה אותו על זה שהגיע לדבר איתה, קיאנה אומרת שהיא תתקשר לברוקס.

אלופי הזוגות של NXT גאלוס בזירה, גאלוס פונים לפריטי דדלי ומזמינים אותם החוצה, פריטי דדלי מופיעים ברמפה. פריטי דדלי יורדים על גאלוס, גאלוס שואלים את פריטי דדלי מה צריך לעשות כדי שהם יכנסו איתם לזירה לפייסאוף. פריטי דדלי אומרים שהם רוצים את אליפות הזוגות של NXT, גאלוס אומרים לפריטי דדלי שהם תקפו אותם לפני שבועיים והם יעשו איתם דיל, הם מניחים את אליפות הזוגות של NXT על הזירה ואומרים לפריטי דדלי שיבואו לקחת אותם. פריטי דדלי נכנסים לזירה, גאלוס תוקפים את פריטי דדלי והם נסוגים אל מאחורי הקלעים.

משודר סרטון על ליירה ואלקיריה, ליירה אומרת שהיא הגיעה ל-NXT כדי לריב, ליירה אומרת שהעין שלה על אליפות הנשים של NXT, ליירה מזהירה את מייקו סאטמורה ורוקסן פרז, ליירה אומרת שהיא בדרך לטופ.

משודר סרטון על איליה דרגונוב, דרגונוב אומר שהעין היא הדלת ללב אך ל-JD מקדונה אין לב. דרגונוב אומר שמקדונה לעולם לא ישבור אותו.

דרגון לי נמצא בקהל.

אלוף NXT ברון ברייקר והאחים קריד ניצחו את ג'ינדר מאהל ואינדוס שר, כרמלו הייז יושב בשולחן השדרנים, לקראת סוף הקרב ברייקר נתן לג'ינדר מאהל ספיר, ברייקר נתן לסאנגה ספיר, ג'וליוס מרים את ויר על הכתפיים שלו כאשר ברוטוס נותן לויר ברוטוס בול ומצמיד אותו לניצחון.

גרייסון וולר אפקט - גרייסון וולר בזירה והוא מזמין את האורח שלו : שון מייקלס. גרייסון אומר שבגיל 10 הוא היה מתלהב משון מייקלס אבל היום הוא היה אומר לו שיום אחד הוא יתאכזב כל כך כי שון מייקלס הוא לא מי שחשבת שהוא, גרייסון אומר שהוא היה אומר לו שהוא לא צריך להיות בחור של שון... שיהיה בחור של ברט. מייקלס אומר לוולר שהם היו קרובים אבל עכשיו הוא שונא אותו. וולר אומר שמאז שהוא זכה באיירון סורבייבר צ'אלנג' בדדליין הוא אמר שהוא מתכנן לשלוט בבראנד הזה, וולר אומר למייקלס שהוא הכי טוב במיקרופון ובזירה. וולר אומר למייקלס שהוא מכל האנשים מתייחס אליו כמו שוינס התייחס אליו. וולר אומר למייקלס שוינס הוריד אותו כי הוא לא היה גדול מספיק ודראו, וולר אומר למייקלס שעכשיו הוא וינס והוא לא יודע למה הוא עושה את זה. וולר אומר למייקלס שהוא מחזיק אותו למטה, מייקלס מתעצבן ואומר לוולר שהוא לא ה-בחור בגלל שהוא הפסיד בונג'ס דיי. מייקלס אומר לוולר שהוא יודע שהוא עצבני ורוצה להאשים אותו ואת החברה, מייקלס אומר לוולר שהוא צריך להסתכל במראה. וולר אומר למייקלס שהסיבה היחידה שהוא יושב בעמדה שלו בגורילה היא שלחבר שלו האנטר היה התקף לב. וולר אומר שזאת עובדה. מייקלס עונה שהוא עזר לחבר שלו כי הוא היה צריך. מייקלס אומר שעכשיו הוא האחד שמוביל את הספינה. וולר אומר שהם בדרך הישירה לקרחון. וולר אומר שהוא הכוכב הכי גדול אי פעם בבראנד הזה ובטח הוא לא יהיה בסטאנד & דליבר. וולר אומר שהוא יגנוב את ההצגה כמו שנה שעברה, וולר אומר שהוא לא יופתע אם אחרי רסלמניה משום מקום השם שלו יופיע ברשימת המפוטרים. וולר אומר למייקלס שהוא והקבוצה שלו נואשים לכוכב והם לא מבינים שהוא נמצא מולם, וולר אומר שהוא NXT ובלעדיו הם כלום. מייקלס עונה לו שזאת הבעיה שלו שהוא חושב שהוא יותר גדול מהבראנד. מייקלס אומר ש-NXT בנויה על מספר אנשים ולא על אחד. מייקלס אומר ש-NXT נבנתה על הכתפיים של אנשים כמו פין באלור, קווין אואנס, סמי זיין, DIY, אנדספיוטד ארה, איו, אסקה, ריה ריפלי, ביאנקה בלאייר. מייקלס אומר לוולר שברון ברייקר ורוקסן פרז הם האלופים עכשיו אבל זה יותר מהם... מייקלס מזכיר את טוני דאנג'לו, ווס לי, האחים קריד וגרייסון וולר. מייקלס אומר לוולר שהוא חלק מזה... אבל רק חלק מזה. וולר אומר למייקלס שזה תמיד היה עליו והוא לא היה מדבר על אנשים אחרים. מייקלס אומר לוולר שזה הגיע לקריירה שלו הוא צודק, מייקלס אומר שזה השתנה ברגע שהוא הגיע ל-NXT והוא הרגיש שזה שונה ומיוחד. וולר אומר שהמקום הזה מיוחד ושואל למה... בגלל שמגיעים לראו וסמאקדאון ? וולר שואל מי באמת יגיע לשם... ברון ברייקר, כרמלו הייז, זואי סטארק וזהו. וולר אומר שנמאס לו מ-NXT, נמאס לו מהאנשים מאחורי הקלעים, נמאס לו מהקהל ואותם אנשים כל שבוע. וולר אומר שהכי נמאס לו שיש לו בוס שיש לו את הכוכב הכי גדול מולו ואין לו מושג... שון מייקלס מתעצבן וקם, מייקלס אומר לוולר שאנשים יותר גדולים ממנו ניסו לרדת עליו, מייקלס אומר לוולר שלעולם לא ירד על NXT, וולר שואל את מייקלס למה ואם זה מעצבן אותו, מייקלס עונה שכן. וולר אומר לו שיעשה משהו לגבי זה. וולר מאתגר את מייקלס לקרב בסטאנד & דליבר. מייקלס אומר לוולר שמעל עשור המתאבקים הכי גדולים בעולם ניסו לאתגר אותו לקרב חלומות ברסלמניה, מייקלס אומר לוולר שהוא חושב שהוא מיוחד, מייקלס אומר שמעל עשור מגיעים אליו כל שנה בניסיון לקבל קרב מולו. מייקלס אומר לוולר שהוא רק בחור שעושה את זה ב-2023... מייקלס אומר שזה קרה בעבר וזה גם יקרה בשנה הבאה. מייקלס אומר שאין דבר שיעשה אותו יותר שמח מאשר לקרוע את גרייסון וולר בסטאנד & דליבר אבל המציאות היא שיש מישהו שרוצה לעשות את זה יותר ממנו. שון מייקלס אומר לוולר שהוא יקבל את הקרב שלו בסטאנד & דליבר והיריב שלו יהיה... ג'וני גרגאנו יוצא החוצה, גרייסון וולר בהלם בזירה. גרגאנו נכנס לזירה ומתחיל להכות את וולר באגרופים, גרגאנו מנסה סופרקיק אך וולר יוצא מהזירה.
[Image: 2.jpg]

ג'יג'י דולין ניצחה את ג'ייסי ג'יין, דולין הצמידה את ג'יין לניצחון אחרי טויסטינג סלאם. אחרי הקרב ג'ייסי ג'יין תוקפת את ג'יגי דולין, ג'ייסי מניחה כיסא על הראש של ג'יג'י ומתכוננת לתקוף אותה אך שופטים יוצאים החוצה ומונעים זאת.

פאלון הנלי וברוקס ג'נסן מדברים בלוקר רום, פאלון מתנצלת על מה שהיה בחג האהבה, ג'נסן אומר לה שזה בסדר. ג'וש בריגס מגיע ואומר לג'נסן שהוא דיבר עם קיאנה ושהורדים שהוא השאיר לה היו מהלך יפה. ג'נסן אומר שלא אכפת לו מה היה על השולחן שלה ושואל מה היא אמרה, בריגס אומר לו שהיא תתקשר אליו, כולם מתחבקים. ג'נסן מקבל שיחה מקיאנה והולך. פאלון אומרת לבריגס שלפי התגובה של ג'נסן לא הוא שלח לקיאנה את הורדים. פאלון אומרת שהיא ידעה ואמרה שמשהו קורה ולא הקשיבו לה, בריגס אומר לה שהוא לא מאמין אבל היא צדקה. בריגס שואל מה הם יעשו ופאלון אומרת שיש לה רעיון.

אלוף NXT ברון ברייקר יוצא לזירה, ברייקר אומר שהוא היה אמור להגיע שבוע הבא ולהגיד את מה שהוא יגיד עכשיו... ברייקר אומר שהגיע הזמן. הגיע הזמן לקרב הכי גדול בבמה הכי גדולה, ברייקר אומר שאין יותר מכשולים, ברייקר מדבר על סטאנד & דליבר. ברייקר מזמין את כרמלו הייז החוצה. כרמלו הייז אומר שהגיע הזמן שהם יפגשו, הייז אומר שהם 2 מהמתאבקים הכי גדולים ב-NXT, הייז אומר לברייקר שיקשיב לקהל כי הם רוצים זאת. ברייקר אומר להייז שכל אחד מהם עשה הכל... ברייקר אומר שאחרי כל הגנה הוא היה יוצא החוצה והיה שומע את השיר של מישהו אחר והוא היה מתאכזב כי זה לא היה כרמלו הייז. ברייקר אומר להייז שהוא עקב אחרי כל הקרבות שלו, הייז עונה לברייקר שגם הוא עשה זאת. ברייקר שואל את הייז אם הוא זוכר את הפגישה שהייתה להם עם שון והאנטר לפני שהכל התחיל, ברייקר מספר איך אמרו להם ש-NXT תשתנה ומתאבקים צעירים יקבלו הזדמנות. הייז אומר שהם בחרו אותם ואמרו שהבראנד הזה שלהם. הייז אומר שהוא הוכיח את עצמו ב-18 החודשים האחרונים וגם ברון ברייקר עשה זאת. הייז אומר לברייקר שיגן על אליפות NXT והוא יראה אותו בסטאנד & דליבר. השניים לוחצים ידיים, הייז אומר לברייקר שהוא לעולם לא היה שני לאף אחד... ברייקר אומר שב-1 באפריל הם יראו.
[Image: 3.jpg]

טיילר בייט ות'יאה הייל עושים מדיטציה מאחורי הקלעים, אנדרה צ'ייס ודוק הדסון מגיעים, צ'ייס שואל את בייט אם ת'יאה מתקדמת והוא עונה לו שכן. בייט אומר לת'יאה שהם צריכים לעבור דרך הפחד. בייט מאחל לצ'ייס בהצלחה בקרב שלו, צ'ייס ות'יאה הולכים. הדסון אומר לבייט שאף אחד לא קונה את מה שהוא עושה.

ג'ו גייסי ניצח את אנדרה צ'ייס, לקראת סוף הקרב ת'יאה הייל לוקחת כמה נשימות ואז רצה לעבר אווה וצועקת עליה שהיא לא מפחדת. ת'יאה הייל נותנת כיף לאנדרה צ'ייס, צ'ייס מסתובב וגייסי נותן לו קראשינג דיסקוס לריאט ומצמיד אותו לניצחון.

משודר סרטון על איילה דאון ואלבה פייר, דאון ופייר יורדות על מחלקת זוגות הנשים של NXT, הן יורדות על קיידן קרטר וקאטאנה צ'אנס ואייבי נייל וטייטום פקסלי. הן אומרות שהן להן תחרות ובשבוע הבא הם יתקדמו לעבר החלק שלהם.

צ'ייס U הולכים מאחורי הקלעים, ת'יאה מתנצלת בפני צ'ייס על ההפסד, ת'יאה אומרת שזה היה יום טוב בשבילה והיא התמודדה מול הפחד שלה. דוק הדסון מתעצבן ואומר שהם הפסידו שוב, הדסון אומר שהם לוזרים, הדסון אומר שהוא טעה והם פתטים, הוא אומר שהם בדיחה והולך.

מקנזי מיטשל מראיינת את אלוף צפון אמריקה ווס לי מאחורי הקלעים, ווס לי מדבר על הניצחון שלו על נייתן פרייזר. ווס לי אומר שהוא עושה זאת שוב בשבוע הבא ויהיה אתגר פתוח. אקסיום מגיע, אקסיום אומר לווס לי ששבוע שעבר הוא היה קרוב להגיע לזירה ולפגוש אותו... אקסיום אומר לו שבשבוע הבא הוא יפגוש אותו. ווס לי אומר לו שיגיע לזירה לפני כולם...

מוכרז לשבוע הבא :
- ג'וני גרגאנו יופיע.
- קרב על אליפות הזוגות של NXT : פריטי דדלי נגד גאלוס.
- דאבה קייטו נגד אפולו קרוז.
- אתגר פתוח של ווס לי על אליפות צפון אמריקה.

קרב על אליפות הנשים של NXT
רוקסן פרז ניצחה את מייקו סאטמורה ושמרה על אליפות הנשים של NXT, לקראת סוף הקרב סאטמורה נותנת לרוקסן סקרופיו רייזינג אך רוקסן יוצאת מזה. רוקסן מנסה לתת לסאטמורה פופ רוקס מחוץ לזירה אך לא מצליחה, סאטמורה נותנת לרוקסן סקורפיו רייזינג נוסף. סאטמורה מכניסה את רוקסן לזירה ומצמידה אותה אך רוקסן מניחה את הרגל על החבלים. סאטמורה מתכוננת לסקורפיו רייזינג שלישי אך רוקסן מתחמקת לרולאפ ומנצחת. מייקו סאטמורה לוקחת את האליפות ומעניקה אותה לרוקסן פרז, רוקסן פרז מנשקת את האליפות, נעמדת ואחר כך מתמוטטת. מייקו בודקת את רוקסן, מיד מגיעים שופטים נוספים ורופאים לזירה לבדוק את רוקסן, בוקר טי מגיע לזירה לבדוק את רוקסן, מפנים את רוקסן על אלונקה כאשר גם שון מייקלס מגיע, התוכנית מסתיימת כאשר מכניסים את רוקסן פרז לאמבולנס.
[Image: NXT-03072023-AK-20679-0271d4c37195ba0d68...51c6d0.jpg]
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
הגב
StavHen מחובר
Paul Heyman Guy
תגובות: 4,484
אשכולות: 40
Likes Given: 803
הצטרף בתאריך: Feb 2021
03-08-2023, 04:12 PM
מצד אחד אני מקווה שזה וורק אבל יש בי חלק שיודע שזה לא.. ואני מקווה שרוקסן פרז תהיה בסדר
Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate

[Image: 4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
03-08-2023, 08:32 PM
ספיישל מעולה של NXT, המשך ישיר לתוכנית הגדולה של ראו. דעות :

- טוני דאנג'לו נגד דייג'אק בקרב רחוב בית כלא היה מעולה, אני יודע שזה הפסד שני ברציפות בפרופיל גבוה לדייג'אק אבל לא אכפת לי, התגעגעתי לדייג'אק הזה שנותן בנגרים בכל הופעה שלו, הופעה מעולה שלו והספוט שהוא קפץ מהחבלים ושבר את השולחן היה מצוין. טוני דאנג'לו מצוין ויותר היה צריך את הניצחון הזה, כל מה שהולך בין טוני דאנג'לו וצ'נינג לורנזו נהדר, צ'נינג לורנזו שוב מקריב את עצמו ועל הדרך זורק את הלום לטוני דאנג'לו וגורם לו לנצח.

- אני אוהב את פיוד הטלנובלות של ברוקס ג'נסן/קיאנה ג'יימס/ג'וש בריגס/פאלון הנלי, קיאנה ג'יימס מקבלת ורדים ממישהו אחר וככל הנראה היא כן בוגדת בג'נסן, פאלון הנלי תנסה לחשוף את זה והן כמובן ביחד אלופות זוגות הנשים של NXT, בדרך הזאת לא נראה שהן הולכות לשמור על זה לתקופה ארוכה.

- הסגמנט של גאלוס ופריטי דדלי היה פחות טוב מכל מה שהם עשו בשבועות הקודמים, מחכה לקרב שלהם בשבוע הבא.

- ברון ברייקר והאחים קריד נגד ג'ינדר מאהל ואינדוס שר היה טוב מאוד, זה מצחיק אבל ברייקר ממש מתאים לדיימונד מיין, הספוט הגדול של הקרב היה שברייקר והאחים קריד קפצו על כולם ביחד, אנשים בגודל שלהם לא אמורים לעשות ספוטים כאלה, זה היה מדהים. גם הסיום של הקרב היה חזק, ברייקר מנקנק את כולם ומחלק ספירים + ברוטוס בול.

- דרגון לי מגיע ל-NXT, יש עליו הייפ ממה שאני מבין, לא צפיתי בו בעבר, שיהיה בהצלחה.

- הסגמנט של גרייסון וולר ושון מייקלס היה מדהים, גרייסון וולר הוא חתיכת כוכב, הוא ירד על מייקלס כמו שצריך והעקיצות היו במקום, במיוחד זה שהוא נמצא בתפקיד שלו בגורילה בגלל שלהאנטר היה התקף לב. אהבתי גם שהוא הזכיר את הדבר הברור מאליו וזה שברון ברייקר וכרמלו הייז בדרך לרוסטר הראשי, מייקלס היה מצוין פה והקהל היה חם, קודם כל תמיד כיף לשמוע את השיר שלו והקהל הצטרף לשירה, מייקלס מדבר על כך שכל שנה מחדש מישהו רוצה להיות נגדו ברסלמניה באיזה קרב חלומות כזה או אחר, אני זוכר שבחודשים האחרונים יצא דיווח שקווין אואנס רצה לפגוש אותו. לכמה שניות הם הצליחו לגרום לי לחשוב שאשכרה שון מייקלס הולך להתאבק פה, הייתי בטוח בכללי שזה יהיה דרגון לי ובעבר רשמתי שזה יהיה מישהו גדול, ברגע שדרגון לי הופיע סגמנט לפני אז היה ברור שזה לא הוא. ואז פאקינג ג'וני גרגאנו יוצא החוצה והקהל מתפוצץ, הולי שיט זה היה מושלם. איזה כיף לראות את ג'וני גרגאנו מקבל כזאת אהבה מהקהל. גרייסון וולר נגד ג'וני גרגאנו הולך להיות קרב גדול, גרייסון וולר זה האחד שפיצץ את גרגאנו והעיף אותו מ-NXT, הגלגל מסתובב לו והנה אנחנו כאן.

- ג'יג'י דולין נגד ג'ייסי ג'יין היה משעמם, מרגיש כאילו הן מתאבקות בהילוך איטי, ג'יג'י דולין כמובן מנצחת וזאת התוצאה הנכונה. אחרי הקרב ג'ייסי ג'יין תוקפת את ג'יג'י דולין וכנראה שהפיוד הזה ימשיך לעוד קרב נוסף, אני מניח שהקרב הזה יהיה אקסטרים רולז או סטיפולציה אחרת, הן חייבות סטיפולציה ולא קרב רגיל, לנו מגיע לקבל מהן הרבה יותר.

- ברון ברייקר נגד כרמלו הייז בסטאנד & דליבר, הו בייבי. סוף סוף זה רשמי, הקרם מוכן. הקרב הכי גדול שיש ל-NXT להציע.

- ג'ו גייסי נגד אנדרה צ'ייס היה אחלה, אני חושב שזאת הפעם הראשונה שהצלחתי לראות את ת'יאה הייל ולא עבר לי קרינג' בגוף, הביצוע שלה היה נהדר שהיא התמודדה מול הפחד והלכה לפייסאוף מול אווה. גם חייב להגיד שאני מתחיל יותר לחבב את אנדרה צ'ייס, הוא נותן עבודה טובה כבר תקופה ארוכה.

- רוקסן פרז נגד מייקו סאטמורה היה MOTN, קרב מעולה. ראיתי את התוכנית בלייב והקרב הזה רק התחיל ב-5 בבוקר שזה הזמן שהתוכנית אמורה להסתיים, התוכנית קיבלה אקסטרה זמן בשביל זה. הקרב הזה היה פיזי ממש, קרב חזק, מייקו סאטמורה פשוט פירקה אותה בלי הפסקה, רוקסן פרז יצאה מפאקינג סקורפיו רייזינג וזה משהו שאני לא חושב שקרה עד היום(לא בטוח), אחר כך היא נותנת לה סקורפיו רייזינג נוסף ורוקסן מניחה את הרגל על החבלים. הייתי בטוח שרוקסן מפסידה פה באיך שהקרב הזה התנהל. רוקסן גונבת ניצחון ברולאפ, שומרים על מייקו סאטמורה חזקה. אחרי הקרב רוקסן פרז מתמוטטת... משחק גדול של רוקסן פרז, הנפילה הייתה אחת המשכנעות שראיתי, השקט באולם היה מצמרר ובאמת כולם חשבו שמשהו קרה לה. אני פשוט חושב שזאת מכירה אדירה שלה וזה מתחבר לכל מה שהיה עד לקרב הזה, רוקסן התאמנה איתה והיא ידעה עד כמה חזקה מייקו סאטמורה, לפני הקרב בראיון רוקסן אומרת שהיא תשאיר הכל בזירה והיא תעשה הכל כדי לשמור על האליפות הזאת וזה מה שהיה. להוסיף לזה שגם כל הצילום המשיך עד לקטע של האמבולנס וכו'... אם חס וחלילה היה משהו רציני הם פשוט היו חותכים. לדעתי זה פשוט וורק מצוין.
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מחובר
He is Him
תגובות: 11,432
אשכולות: 119
Likes Given: 1,047
03-08-2023, 08:36 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 03-08-2023, 08:36 PM על ידי Jon_M0xley.)
לראות את ג'וני רסלינג מרגיש כמו ביג דיל ומקבל פופ ותגובה עשה לי חם בלב. חבל שהוא לא ככה בראשי.

אגב אמרתי לפני כמה שבועות שיש מצב שזה גרגאנו, שמח לראות שצדקתי.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב
The following 1 user Likes Jon_M0xley's post:
  • lidoradir
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,881
אשכולות: 9
Likes Given: 3,947
03-08-2023, 08:48 PM
(03-08-2023, 08:32 PM)lidoradir כתב:  אני מניח שהקרב הזה יהיה אקסטרים רולז או סטיפולציה אחרת, הן חייבות סטיפולציה ולא קרב רגיל, לנו מגיע לקבל מהן הרבה יותר.

שניהן הזכירו מספר פעמים את המשפט "לסט וומן סטנדינג", אז זה כנראה יהיה הקרב.

הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
03-09-2023, 03:07 AM
(03-08-2023, 08:48 PM)DarkArts כתב:  שניהן הזכירו מספר פעמים את המשפט "לסט וומן סטנדינג", אז זה כנראה יהיה הקרב.

גם טוב.
כל דבר עדיף על קרב רגיל שלהן.
הגב

•
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,112
אשכולות: 223
Likes Given: 1,418
03-09-2023, 11:11 AM
לא יודע האירוע ממש איכזב אותי הפעם.
אף קרב לא התעלה לרמה גבוהה, הדבר היחיד שנהנתי ממנו היה הגרייסון וולר אפקט.
מבחינת הקרבות אז קרב השלשות היה הטוב מכולם ומצד שני הוא הכי פחות מעניין בקארד אז זה עמד בעוכריו.
מיין אבנט חלש בעיקר מצד רוקסן, גם החלטה גרועה לצאת להפסקת פרסומות מיד בתחילת הקרב, מקווה שהן פשוט שומרות את כל מה שיש להן לקראת הרימאצ'.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
ANYS מנותק
Day One Ish
תגובות: 1,170
אשכולות: 14
Likes Given: 726
03-09-2023, 03:39 PM
טוני ודייג'אק עם קרב נהדר, בלי ספק הקרב הטוב של דייג'אק מאז שחזר. הצחיק אותי שהשולחן נשבר קצת שדייג'אק שם את טוני עליו. הסטוריליין של טוני ולורנזו פשוט מצויין והסיום גם היה נהדר, קרב כיפי לצפייה ובאופן מפתיעה הסטיפולציה לא פגעה בקרב.

גאלוס ופריטי דדלי גם טוב משציפיתי, הייפ לקרב שבוע הבא.

הקרב שלשות היה נחמד, שמח שנגמר בניצחון של האחים קריד וברייקר. סוף בוף ברייקר נגד הייז נהפך לרשמי, הייפ.

הגרייסון וולר אפקט היה מצויין, גרגאנו חוזר לנקום בוולר זה מדהים, היה ממש כיף לשמוע את התגובה שהוא קיבל.

ג'יג'י וג'ייסי נתנו קרב טוב יותר משציפיתי אבל עדיין זה לא אומר הרבה כי זה היה נורא איטי. הניצחון של ג'יג'י הגיע לי קצת משום מקום וקצת הפריע לי, מאוכזב שהפיוד לא נגמר פה ולא רוצה קרב לסט וומן סטאנדינג ביניהן כי אני לא מאמין שהן מסוגלות להחזיק קרב כזה.

גייסי נגד צ'ייס היה טוב, קרב נחמד והשימוש בת'יאה גם היה טוב הפעם, מקווה שהפיוד הזה נגמר. גם אהבתי מה שהלך מאחורי הקלעים עם צ'ייס U, נראה מה יהיה איתם עכשיו.

רוקסן נגד מייקו סאטמורה היה מצויין, נהנתי מאוד מהקרב הזה. זה היה קרב של צד אחד עם שליטה כמעט מוחלטת של סאטמורה והניצחון של רוקסן למרות שהיה ברולאפ בוצע נהדר והרגיש במקום הפעם.
הסיום שרוקסן התעלפה אני מאמין שזה היה וורק. בזמן אמת אני באמת ממש דאגתי, זה היה מאוד אמין אז לא ידעתי אם זה אמיתי או לא אבל שראיתי שגם מלווים אותה לאמבולנס ולא פשוט חתכו את השידור הבנתי שזה בטוח חייב להיות וורק.

תודה על התוצאות.
[Image: 1202735-3-15.jpg]
The impossible is possible, all you gotta do is make it so
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-15-2026, 09:30 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר