11-05-2023, 09:46 PM
(11-05-2023, 03:48 PM)Bam Bam Bigelow כתב: אורי יקירי,
אם פנייך לשלום, נהדר. אפשר לסיים פה. אבל נראה לבאם באם שיש פה טינה קלה... אחרת למה נזרקו כל מיני עקיצות?
כל צורת ניקוד?
למשל, מספר לייקים? אולי מספר לייקים פר הודעות? אולי מקום בראמבל?
לא נראה לי שכל צורת ניקוד.
סיימת מעלי בהימורים? בכבוד. להחזיר אותי למקום השמאלי בטבלה? הכל תלוי באיכות של צ׳אט GPT שביחד נבין איך באם באם יהמר באירוע הבא. אלא אם אורי ידידי הוא בעצם צ׳אט GPT לא נראה לי שזה תלוי בך.
עכשיו בוא תקשיב לבאם באם ואל תהדוף. עדיף אלף כשלונות וזכייה אחת מלהיות בינוני. אל תפחד להכשל, אל תפחד לקחת הימורים, כי אנשים מצליחים באמת הם אנשים שלא מפחדים להכשל ולקום. אנשים שמפחדים מהכשלון ומסתפקים במועט - זה נורא והיום. זה להיות בינוני. ואף אחד לא רוצה להיות בינוני.
אז בחיית, אתה מסתכל על זה שסיימת מעל באם באם בהימורים כאל הצלחה? סריוסלי? על שיטת הימורים של מי נראה יותר טוב עם כאפייה? אם הימורים זה הפורטה שלך, אז קדימה, תסתכל למעלה. סיימת מקום רביעי. אפילו לא מדליית ארד. זה לא משהו מוצלח... לא ככה? קדימה אורי, אתה יכול יותר. באם באם מאמין בך. האם אתה מאמין בך? הרי גם עם אניס בזמנו התרברבת ובאם באם לא זוכר שרשמת שם הצלחה מרובה. אז האם אתה מאמין בעצמך?
ואם הימורים זה לא הפורטה שלך, ואתה לא מאמין בעצמך, אז אל תבלבל את השכל על זה... זה מעשה מאוד... מיזי.
מה שכן, מצחיק שאתה מדבר על אלף כישלונות וזכייה אחת עדיפות על להיות בינוני. בינתיים אני זה שברזומה שלו יש זכייה, ולא אתה. אבל אתה לא רוצה לדבר על משהו שעבר זמן, כן עברו שנתיים, אבל מה אתה עשית מאז? פרומואים בחדר חשוך שמובילים לאותה נקודה? הפסדים על ימין ועל שמאל בכל פעם שניסית להיכנס לבאנר? השפלות על ידי רועי ואפילו גיא, שזה בכלל סיפור בפניי עצמו.
אתה משווה אותי למיז כאילו זה דבר שלילי, אבל למיז יש המון ניצחונות בקריירה ארוכה מאוד והרבה אליפויות משניות, לא רואה בכך דבר רע בכלל בפורום איכותי כמו WIL, בלי לדבר שהוא גם זכה פעמיים באליפות עולם, ככה שאתה רומז שאני עוד אנצח שוב.
אבל אתה, שבקושי מגיע ל50% וגם זה קורה באופן חריג, אתה יותר דומה לרייבאק. מדבר הרבה, גורם לכולם להרגיש כאילו הוא ביג דיל, אבל חוץ מאליפות משנית בקריירה, פעם אחת וגם זה אחרי הרבה שנים בגימיק ששונה לו והמון זמן תחת הWWE, ושלא לדבר על צירופי המקרים שקרו כדי שזה יקרה, הוא לא השיג שום הישג משמעותי. ולהגיד את האמת, הפרומואים שלך מתחילים להזכיר את השטויות שהוא פולט בטוויטר.
אז אל תחשוב שאני חושב עלייך דברים רעים, חס וחלילה, מאחל לך לזכות באליפות משנית יום אחד. אבל אל תשכח, אתה פותח את הפה ומכניס את עצמך למקומות שאתה לא רוצה להיות בהם, אז לא מומלץ. אל תהיה רייבאק.
![[Image: 20231028-191921.gif]](https://i.ibb.co/y5XXMQx/20231028-191921.gif)