Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 53 54 55 56 57 ... 129 הבא »

תוצאות| Impact Wrestling 5/10/23

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות| Impact Wrestling 5/10/23
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
הצטרף בתאריך: Jan 2021
10-06-2023, 11:54 AM
[Image: impact10person.webp]

קרב 1:
קילר קלי (ע' מאשה סלאמוביץ') נגד טאשה סטילז
מנצחת: 
טאשה סטילז אחרי בלאקאאוט, לאחר שדיאונה פוראזו יוצאת החוצה ומוציאה את השופטת מהזירה ובכך מונעת מקילר קלי ניצחון בהכנעה.

מאחורי הקלעים, ג'ון סקיילר נכנס לחדר ההלבשה של ג'יזל שאו ומנסה לשכנע את סוואנה אוונס להיות השותפה שלו לקרב הזוגות. ג'יזל שאו קמה ואומרת שכולם יודעים שסקיילר התחנן ברשת לאורך כל השבוע וחיפש שותף. ג'יזל אומרת שבגלל שג'יי וידאל עלה לה בקרב בשבוע שעבר, מגיע לו לחטוף כמה הצלפות ומנדבת אותו בתור השותף של סקיילר. סקיילר לא מרוצה כי הוא היה מעדיף את סוואנה.

מאחורי הקלעים, ג'יה מילר מראיינת את ג'ונת'ן גרשהאם ושואלת האם המשיכה בטייץ בקרב נגד מייק ביילי לא הולכת נגד כל הערכים שהוא מטיף להם. גרשהאם אומר שזה מוכיח בדיוק מה שהוא אומר - מתאבקים באימפקט יכולים להתחמק עם כל דבר, השופטים לא מתפקדים ואנשים שוברים את החוקים על ימין ועל שמאל. 
מייק ביילי נכנס לתמונה ואומר שמה שנפגע כאן זה ההסכם שלו ושל גרשהאם לעזור אחד לשני להפוך למתאבקים הטובים ביותר. גרשהאם לא עונה למייק ביילי ופשוט הולך.

טומי דרימר יוצא החוצה לפרומו. דרימר קורא לקרייזי סטיב לצאת לזירה.
קרייזי סטיב נענה לדרימר ויוצא החוצה. דרימר אומר שבשבוע שעבר סטיב תקף אותו מאחור והשאיר אותו על הרצפה. דרימר רוצה לספר לעולם את הסיפור האמיתי של קרייזי סטיב - דרימר אומר שבתקופה שהם היו בTNA ביחד, TNA כיסו את חדר המלון של דרימר אבל לא של סטיב ודרימר אירח אותו ועוד כמה אנשים. דרימר אומר שקרייזי סטיב הוא עיוור, הוא רואה צללים והוא עדיין מתאבק מדהים ואומר שהוא כמו דרדוויל במציאות. דרימר מספר שאבא שלו היה עיוור והיה לו נורא קשה להתמודד ולקבל את זה. דרימר מספר שערב אחד סטיב אמר לו שהוא מעולם לא נהג ולעולם לא יוכל לנהוג, אז הוא לקח אותו למגרש חניה ריק ונתן לו לנהוג וסטיב אמר שזו הפעם הראשונה בחייו שהוא הרגיש נורמלי. דרימר אומר שאם סטיב רוצה קרב אליפות, כל מה שהוא צריך לעשות זה רק לבקש. דרימר אומר שסטיב הוא לא המתאבק העיוור הטוב ביותר, הוא אחד המתאבקים הטובים ביותר. דרימר אומר שסטיב יכול לקבל את השוט שלו בכל מקום וכל זמן שרק יבחר כי הוא חבר שלו. קרייזי סטיב מחבק את טומי דרימר, אבל אז מתהפך עליו ודוקר אותו בגב עם מזלג. סטיב אומר שהוא לא חבר של דרימר. סטיב מניף את חגורת המדיה הדיגיטלית מעל דרימר ואומר שזו ההתחלה שלו והסוף של דרימר. סטיב עוזב תוך כדי שהוא חוזר ואומר "מלאך המוות הגיע לחדר של טומי".

קרב 2:
ג'ייק סאמת'ינג, דירטי דאנגו, שמפיין סינג, אריק יאנג וג'ורדן גרייס נגד בריאן מיירס, מהאבלי שירה, קיילין קינג, ג'ודי ת'רט ובולי ריי
מנצחים: 
ג'ייק סאמת'ינג, דירטי דאנגו, שמפיין סינג, אריק יאנג וג'ורדן גרייס. סאמת'ינג הצמיד את שירה אחרי בלאק הול סלאם.
הקבוצה המנצחת תיפגש בשבוע הבא לקרב מחומש שיקבע מי יהיה הנכנס האחרון לקול יור שוט בBFG.

מאחורי הקלעים, ג'יה מילר מראיינת את ג'וש אלכסנדר לקראת הקרב שלו נגד ביג קון הערב. ג'וש אומר שההחלטה לקבל את האתגר של קון אולי לא הייתה החכמה ביותר, אבל עדיין יש לו מנטליות של אלוף שלא נסוג משום אתגר וככה הוא יוכל להפוך לאלוף העולם שוב. 
אלכס שלי נכנס לתמונה. שלי אומר לג'וש שהמנטליות הזאת יכולה להכניס אותו להמון צרות. שלי מבהיר שהוא צריך לנצח את ג'וש כשהוא במיטבו בBFG ולכן הוא יהיה בשולחן השדרנים לקרב בינו לבין קון ויוכל לשמור על הגב שלו, אבל רק השבוע.

מראים וידאו פאקג' לקראת הקרב של טריניטי נגד מיקי ג'יימס בBFG.

מאחורי הקלעים, ג'יה מילר מראיינת את טריניטי. טריניטי אומרת שהיא ראתה את מיקי ג'יימס מסתכלת על חגורת האליפות לפני שבועיים והיא ידעה שהיא תרצה את הרימאץ' שלה במוקדם או במאוחר, וזה מגיע לה לקבל אותו. טריניטי אומרת שהיא מאוד מעריכה את מיקי ג'יימס, אבל היא עדיין תצא עם האליפות מBFG.

קרב 3:
נקמת המעריצים
כריס ביי ואייס אוסטין נגד ג'ון סקיילר וג'יי וידאל
מנצחים: 
כריס ביי ואייס אוסטין אחרי ארט אוף פינס לתוך הפולד לג'ון סקיילר.

קרב 4:
בופינדר גוג'אר נגד מוס (ע' בריאן מיירס)
מנצח: 
מוס אחרי ספיר.
אחרי הקרב, סטיב מקלין יוצא החוצה. מקלין אומר שהמזוודה של מוס שייכת לו וגם אליפות העולם. מקלין אומר שהוא זה שטיפס על העמוד והוריד את המזוודה, ואז ריינו בא משום מקום ותקף אותו. מקלין דורש שמוס יעביר לו את המזוודה. מוס יודע שסטיב לא טיפש ולא יכנס לזירה למצב של 2 על 1. מוס חושד שבולי ריי עומד לתקוף אותם ומתחיל לחפש אותו. מקלין אומר שבולי לא יתערב כי הוא מפוחד מPCO והתרכך. מקלין אומר שהוא לעומת בולי הביס את PCO, אז הוא לא מפחד ממנו ולא ממוס. 
האורות נכבים, וכאשר הם נדלקים PCO מופיע בזירה. PCO מעיף את בריאן מיירס מהזירה. מוס ומקלין רבים על המזוודה, אבל PCO מוריד את שניהם. 
מקלין נסוג על הרמפה, ומייד ברגע שהוא מסתובב הוא חוטף גור מריינו.

מאחורי הקלעים, הרסקאלז מרססים את האות R על חגורות אליפות הזוגות. סנטינו מארלה נכנס לתמונה ואומר שהם משחיתים רכוש של אימפקט.
כריס ביי ואייס אוסטין מגיעים. ביי אומר שהוא מכיר מישהו שיוכל לנקות את החגורות. אייס אוסטין אומר שיש בידם את המזוודה לקרב על אליפות הזוגות, השאלה עכשיו היא רק מתי ואיפה. 
סמי קליהאן וריץ' סוואן נכנסים לתמונה. סוואן מזכיר שהם ניצחו את האלופים הקודמים, סאבקולצ'ר, אז מגיע להם קרב אליפות. 
סנטינו מארלה קובע שהרסקאלז יגנו על אליפות הזוגות נגד ריץ' סוואן וסמי קליהאן בשבוע הבא, והמנצחים בקרב יגנו על האליפות בBFG נגד כריס ביי ואייס אוסטין.

פרומו מוקלט של כריס סייבן. סייבן אומר שיש לו המון במשותף עם קנטה, אבל העבר לא משנה. סייבן אומר שהוא וקנטה יפגשו בפעם הראשונה בBFG והוא מתכוון לצאת כשהוא עדיין אלוף הX דיוויז'ן.

מוכרז לשבוע הבא:
אליפות הזוגות - הרסקאלז (א') נגד סמי קליהאן וריץ' סוואן
המנצח יכנס אחרון לקול יור שוט - ג'ייק סאמת'ינג נגד דירטי דאנגו נגד ג'ורדן גרייס נגד שמפיין סינג נגד אריק יאנג
2/3 הכרעות - פרנקי קאזריאן נגד אדי אדוארדס

קרב 5:
ג'וש אלכסנדר נגד ביג קון (ע' דינר)

אלכס שלי מצטרף לצוות השדרנים לקרב. 
במהלך הקרב, דינר מנסה לתקוף את ג'וש אלכסנדר עם כסא. אלכס שלי חוטף את הכסא. ג'וש אלכסנדר פוגע בטעות באלכס שלי כשהוא מכוון לדינר. 
מנצח: ג'וש אלכסנדר אחרי C4 ספייק.
אחרי הקרב, אלכס שלי מתעמט עם אלכסנדר. ג'וש מנסה להסביר את עצמו, אבל שלי לא מוכן להקשיב. ג'וש מסתובב ללכת ונכנס בשלי עם הכתף. שלי מסובב את ג'וש ומוריד אותו עם שלשוק. 
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב
The following 5 users Like KillSwitch's post:
  • avramdogs100, Bam Bam Bigelow, Lazynutcracker, NoamRR, orgibor
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
הצטרף בתאריך: Jan 2021
10-06-2023, 10:41 PM
ממליץ לכולם לצפות בסגמנט של טומי דרימר וקרייזי סטיב.
לא בגלל שזה סגמנט טוב.
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-08-2026, 12:33 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר