Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 54 55 56 57 58 ... 130 הבא »

לקראת ראו | 2.10.2023 - צ'אמפה וגונת'ר חתימת חוזה, פריסט-ג'יי אוסו, אליפות נשים NXT

עמודים (3): « הקודם 1 2 3
מצבי תצוגת אשכול
לקראת ראו | 2.10.2023 - צ'אמפה וגונת'ר חתימת חוזה, פריסט-ג'יי אוסו, אליפות נשים NXT
NovemberMan מנותק
ECW 97 < ECW 07
תגובות: 1,082
אשכולות: 3
Likes Given: 384
הצטרף בתאריך: Mar 2021
10-02-2023, 03:35 PM
היו למקס כמה פיודים פילרים, בזה אני מסכים, אבל מתי מישהו אמר עליו ״אין מצב שהוא מפסיד עד X״?
כשה-X יכול להיות גם עוד שנה מהיום? ואז מקבל הארכה של עוד שנה?
לא נפתח את כל הנושא והסיבות אבל די ברור שלשניהם יש פילרים, הבעיה היא שרומן ריינס הוא בלתי מנוצח ולא זז מהמשבצת לעומת מקס שיכול לזוז ברגע וזה ממש לא צפוי.
[Image: 302849536bd66911704649f0a372db6cbd4cd280.gif]
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,892
אשכולות: 19
Likes Given: 1,298
הצטרף בתאריך: Jun 2021
10-02-2023, 04:51 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 10-02-2023, 04:59 PM על ידי master of doom.)
(10-02-2023, 03:04 PM)KB24 כתב:  אבל אצל MJF אתה יודע מתי הוא הולך להפסיד את האליפות ולמי?
אצל ריינס די ברור הכיוון

הסיטואציה שונה נטו בגלל הזמן שריינס אלוף. הוא הספיק לעבור על כל הרוסטר בניגוד למקס שבקושי הגן על האליפות, וברור שהפלה שלו תהיה למתאבק משמעותי, ולא אפסט למתאבק שהוא לא טופ טאלנט מוכן. לדוגמה, הוא לא יפיל את האליפות ל-LA נייט, למרות שנייט אחד המתאבקים הכי אובר בארגון. ברור גם שזה לא יהיה על במה "קטנה". אחרי 3 שנים ואחרי מספיק זמן שאנחנו מכירים את ה-WWE, אפשר לדעת מה אמורה להיות הבמה "הנכונה" בשביל ריינס כדי להפיל את האליפות. אצל MJF לדוגמה זה ריין ארוך שלא מרגיש ארוך, הוא רחוק ממיצוי במיוחד מבחינת השמות שהוא יכול לעבוד איתם. בכל מקרה זאת פחות הייתה הכוונה שלי, להשוות בין הריינים של שניהם באוברול.

(10-02-2023, 03:35 PM)NovemberMan כתב:  היו למקס כמה פיודים פילרים, בזה אני מסכים, אבל מתי מישהו אמר עליו ״אין מצב שהוא מפסיד עד X״?
כשה-X יכול להיות גם עוד שנה מהיום? ואז מקבל הארכה של עוד שנה?
לא נפתח את כל הנושא והסיבות אבל די ברור שלשניהם יש פילרים, הבעיה היא שרומן ריינס הוא בלתי מנוצח ולא זז מהמשבצת לעומת מקס שיכול לזוז ברגע וזה ממש לא צפוי.

זה ששבירת השיאים היא נוהל שה-WWE נותנים לו משקל זה לא משהו חיובי, בזה אני מסכים. אם אני הייתי בוקר זה לא פרמטר שהייתי מעניק לו חשיבות אם הזמן הנכון של אלוף הוא להפיל עכשיו. אני נתתי סיבה ללמה לדעתי במניה 40 יש סיכוי גבוה יותר מאירועים אחרים שריינס יפיל את האליפות. בפועל, יש סיכוי טוב שהדבר הנכון היה לתת לקודי את הניצחון במניה 39, ועדיין היה אפשר לרוץ עם הפיוד של הבלאדליין עד לסאמרסלאם, זה יכל להיות יותר גדול מהאליפות לדעתי (וזאת אחת הסיבות שהתאכזבתי מריינס-ג'יי, לא קיבלתי תחושה של קרב על המשפחה). אני לא אגיד את זה בפירוש עד שהריין ייגמר, אבל כנראה שמניה 39 הייתה הזמן הנכון ביותר עבור ריינס להפיל את האליפות.

(10-02-2023, 03:18 PM)KillSwitch כתב:  אני לא חושב ש"מלחמת ההצעות של 2024" זה סטוריליין שמחייב שהוא יהיה אלוף. יותר מזה, אני חושב שזה יעבוד הרבה יותר טוב אם הוא יפסיד את התואר לפני. חוץ מזה שאני חושב שהקרב בוומבלי יכל ללכת לכמה כיוונים.
MJF גם לא יוצר פקק שצריך לפתור עם אליפות העולם המשנית שהיא בכלל בכלל לא אליפות מידקארד.

חוץ מזה, מה הקשר MJF?
זה לא WWE נגד AEW, זה ספציפית רומן ריינס.
אני לא מבין למה כל תגובה של "אני לא נהנה ממשהו בWWE" חייבת להיות מלווה בתגובה של "אבל AEW". לפעמים שני הארגונים עושים דברים מטומטמים.
התוכנית שאני הכי נהנה ממנה כרגע ברסלינג היא בכלל ראו, וגם שם קיימת בעיה כי סת' רולינס הוא אלוף מידקארד מפואר, וגם זה בגלל שריינס לא מפיל.

מלחמת ההצעות של 2024 לא מצריכה את האליפות, מסכים. MJF בלי ספק לא יצר פקק באפרקארד כמו ריינס, וזה נובע משתי סיבות עיקריות - 1. מיעוט קרבות כאלוף. 2. ב-WWE יש יותר שמות שהיו מוכנים לקפיצה הזאת מ-AEW, שם המעמד של המתאבקים ברוסטר פחות מסודר.

דבר שני, לא כל תגובה של "אני לא נהנה ממשהו ב-WWE" מלווה בתגובה "אבל AEW". זאת לא הייתה התגוננות ואין לי מושג למה חשבת ככה, אני בסה"כ הקבלתי בין שני דברים שתיכף אסביר קצת יותר טוב עליהם כי אני מרגיש שלא העברתי את הנקודה כמו שצריך.

-------

עונה לשלושתיכם במרוכז - הנקודה שניסיתי להעביר בהשוואה ל-MJF זה שלפעמים ריין אליפות או חלק ממנו יכול להיות איכותי גם אם הוא מלא בפילרים, אם הוא משרת סטוריליין שנעשה בצורה מספיק טובה. אם אני מסתכל על הריין של ריינס מ-CATC 2022 עד הצ'יימבר 2023 הייתה לי כאן כמעט חצי שנה של פילרים, אבל זה גם היה חלק מצוין בריין שלו כי הוא נתן בוסט למשהו אחר, אפילו יותר גדול מהאליפות, שלא היה עובד אם ריינס לא היה אלוף כזה דומיננטי. אני לא יכול להצטער על זה שריינס שמר על האליפות מול מקינטייר, למרות שאני מת שמקינטייר יקבל את הריין שכל כך מגיע לו עם אליפות ראשית מול קהל, כי העלילה של סמי זיין והבלאדליין וכל האינטראקציה ביניהם הייתה מדהימה. האם זה היה עובד בלי ריינס כאלוף? אני לא חושב. לפחות לא באותה עוצמה.

ופה אני משווה ל-MJF. למקס היו 8 חודשי ריין בינוניים מינוס עד שאדם קול הגיע. מהרגע שקול הגיע, מקס התחיל להרגיש כמו הכוכב הגדול של התכנית (גם אם הוא ממוקם באופן קבוע באמצע התכנית). נכון שהקרב עם קול לא היה פילר, אבל האנגל לא הסתיים, ולכן הקרב שלו עם ג'ו לדוגמה היה יותר מעניין מהקרבות שלו עם הפילרס או טנהאשי. לצורך העניין אני אקח את הקרב עם דניאלסון שהיה מדהים, אבל אני לא מרגיש שקידם את מקס מעבר לקבלת הטייטל "ניצח את דניאלסון", כי לא היה שם סטוריליין טוב מעבר. זאת הייתה הכוונה בגדול. דווקא כאן יכול להיות שזה היה עובד באותה צורה גם אם מקס לא היה אלוף, למרות שזה מתאים לעליית המדרגה שלו כטופ טאלנט של הארגון. אני שוב חוזר רגע לריינס, התקופה שבין CATC 2022 לסאמרסלאם 2023 היא אולי התקופה הטובה ביותר של הריין שלו, והיא מלאה בפילרים (מלבד אחד, כולם). האם האנגל של הבלאדליין היה יכול להתרומם לרמות האלה בלי ריינס כאלוף? לדעתי לא.

אני רוצה להוסיף גם שאין ספק שזה בעייתי שריינס חוסם מתאבקים להגיע לפיק שלהם, אבל במצב הרוסטר הנוכחי אי אפשר לומר שהוא דפק את כולם (זאת לא עבודה שלו ואני לא זוקף לזכותו). עם קודי ה-WWE מצליחים להתמודד ולהשאיר אובר באותה רמה (גם בזכות עבודה טובה שלו), מקינטייר בניגוד אליו המשיך לשרוף זמן עד עכשיו (צריך גם להגיד שמאז סאמרסלאם 2021 הוא שורף זמן בלי קשר. לא עשה שום דבר משמעותי מלבד להיות מוצמד על ידי פריסט, גונת'ר וריינס). רולינס קיבל את ה-WHC, זה שהיא מקבלת יחס פח זה לא קשור לריינס (אבל אין ספק שמלכתחילה לקבל אליפות חדשה < לזכות באליפות של ריינס), וגונת'ר המשיך לרוץ עם ה-IC ועשה את זה טוב עד שבירת השיא. לאשלי הוא גם אחד שאפשר לומר שנפגע מזה שריינס אלוף. היה לו עוד ריין אליפות בקנה. האם זה היה עדיף על המשך המגה ריין? לא יודע. כנראה שלא.

עוד דבר אחרון - הייתה תחושת מיצוי בריין של ריינס אחרי סאמרסלאם 2022, אחרי שנת הלסנר של הריין שהייתה החלשה ביותר. סמי זיין שינה את התמונה מבחינתי ונתן לאנגל הזה עוד כמעט שנה של רסלינג משובח. ועדיין, גם אם ריינס יפסיד את האליפות במניה 40 לקודי/גונת'ר, יש סיכוי טוב שמניה 39 הייתה הזמן הנכון להפיל.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
הצטרף בתאריך: Jan 2021
10-02-2023, 05:13 PM
(10-02-2023, 04:51 PM)master of doom כתב:  הסיטואציה שונה נטו בגלל הזמן שריינס אלוף. הוא הספיק לעבור על כל הרוסטר בניגוד למקס שבקושי הגן על האליפות, וברור שהפלה שלו תהיה למתאבק משמעותי, ולא אפסט למתאבק שהוא לא טופ טאלנט מוכן. לדוגמה, הוא לא יפיל את האליפות ל-LA נייט, למרות שנייט אחד המתאבקים הכי אובר בארגון. ברור גם שזה לא יהיה על במה "קטנה". אחרי 3 שנים ואחרי מספיק זמן שאנחנו מכירים את ה-WWE, אפשר לדעת מה אמורה להיות הבמה "הנכונה" בשביל ריינס כדי להפיל את האליפות. אצל MJF לדוגמה זה ריין ארוך שלא מרגיש ארוך, הוא רחוק ממיצוי במיוחד מבחינת השמות שהוא יכול לעבוד איתם. בכל מקרה זאת פחות הייתה הכוונה שלי, להשוות בין הריינים של שניהם באוברול.

זה ששבירת השיאים היא נוהל שה-WWE נותנים לו משקל זה לא משהו חיובי, בזה אני מסכים. אם אני הייתי בוקר זה לא פרמטר שהייתי מעניק לו חשיבות אם הזמן הנכון של אלוף הוא להפיל עכשיו. אני נתתי סיבה ללמה לדעתי במניה 40 יש סיכוי גבוה יותר מאירועים אחרים שריינס יפיל את האליפות. בפועל, יש סיכוי טוב שהדבר הנכון היה לתת לקודי את הניצחון במניה 39, ועדיין היה אפשר לרוץ עם הפיוד של הבלאדליין עד לסאמרסלאם, זה יכל להיות יותר גדול מהאליפות לדעתי (וזאת אחת הסיבות שהתאכזבתי מריינס-ג'יי, לא קיבלתי תחושה של קרב על המשפחה). אני לא אגיד את זה בפירוש עד שהריין ייגמר, אבל כנראה שמניה 39 הייתה הזמן הנכון ביותר עבור ריינס להפיל את האליפות.

מלחמת ההצעות של 2024 לא מצריכה את האליפות, מסכים. MJF בלי ספק לא יצר פקק באפרקארד כמו ריינס, וזה נובע משתי סיבות עיקריות - 1. מיעוט קרבות כאלוף. 2. ב-WWE יש יותר שמות שהיו מוכנים לקפיצה הזאת מ-AEW, שם המעמד של המתאבקים ברוסטר פחות מסודר.

דבר שני, לא כל תגובה של "אני לא נהנה ממשהו ב-WWE" מלווה בתגובה "אבל AEW". זאת לא הייתה התגוננות ואין לי מושג למה חשבת ככה, אני בסה"כ הקבלתי בין שני דברים שתיכף אסביר קצת יותר טוב עליהם כי אני מרגיש שלא העברתי את הנקודה כמו שצריך.

-------

עונה לשלושתיכם במרוכז - הנקודה שניסיתי להעביר בהשוואה ל-MJF זה שלפעמים ריין אליפות או חלק ממנו יכול להיות איכותי גם אם הוא מלא בפילרים, אם הוא משרת סטוריליין שנעשה בצורה מספיק טובה. אם אני מסתכל על הריין של ריינס מ-CATC 2022 עד הצ'יימבר 2023 הייתה לי כאן כמעט חצי שנה של פילרים, אבל זה גם היה חלק מצוין בריין שלו כי הוא נתן בוסט למשהו אחר, אפילו יותר גדול מהאליפות, שלא היה עובד אם ריינס לא היה אלוף כזה דומיננטי. אני לא יכול להצטער על זה שריינס שמר על האליפות מול מקינטייר, למרות שאני מת שמקינטייר יקבל את הריין שכל כך מגיע לו עם אליפות ראשית מול קהל, כי העלילה של סמי זיין והבלאדליין וכל האינטראקציה ביניהם הייתה מדהימה. האם זה היה עובד בלי ריינס כאלוף? אני לא חושב. לפחות לא באותה עוצמה.

ופה אני משווה ל-MJF. למקס היו 8 חודשי ריין בינוניים מינוס עד שאדם קול הגיע. מהרגע שקול הגיע, מקס התחיל להרגיש כמו הכוכב הגדול של התכנית (גם אם הוא ממוקם באופן קבוע באמצע התכנית). נכון שהקרב עם קול לא היה פילר, אבל האנגל לא הסתיים, ולכן הקרב שלו עם ג'ו לדוגמה היה יותר מעניין מהקרבות שלו עם הפילרס או טנהאשי. לצורך העניין אני אקח את הקרב עם דניאלסון שהיה מדהים, אבל אני לא מרגיש שקידם את מקס מעבר לקבלת הטייטל "ניצח את דניאלסון", כי לא היה שם סטוריליין טוב מעבר. זאת הייתה הכוונה בגדול. דווקא כאן יכול להיות שזה היה עובד באותה צורה גם אם מקס לא היה אלוף, למרות שזה מתאים לעליית המדרגה שלו כטופ טאלנט של הארגון. אני שוב חוזר רגע לריינס, התקופה שבין CATC 2022 לסאמרסלאם 2023 היא אולי התקופה הטובה ביותר של הריין שלו, והיא מלאה בפילרים (מלבד אחד, כולם). האם האנגל של הבלאדליין היה יכול להתרומם לרמות האלה בלי ריינס כאלוף? לדעתי לא.

אני רוצה להוסיף גם שאין ספק שזה בעייתי שריינס חוסם מתאבקים להגיע לפיק שלהם, אבל במצב הרוסטר הנוכחי אי אפשר לומר שהוא דפק את כולם (זאת לא עבודה שלו ואני לא זוקף לזכותו). עם קודי ה-WWE מצליחים להתמודד ולהשאיר אובר באותה רמה (גם בזכות עבודה טובה שלו), מקינטייר בניגוד אליו המשיך לשרוף זמן עד עכשיו (צריך גם להגיד שמאז סאמרסלאם 2021 הוא שורף זמן בלי קשר. לא עשה שום דבר משמעותי מלבד להיות מוצמד על ידי פריסט, גונת'ר וריינס). רולינס קיבל את ה-WHC, זה שהיא מקבלת יחס פח זה לא קשור לריינס (אבל אין ספק שמלכתחילה לקבל אליפות חדשה < לזכות באליפות של ריינס), וגונת'ר המשיך לרוץ עם ה-IC ועשה את זה טוב עד שבירת השיא. לאשלי הוא גם אחד שאפשר לומר שנפגע מזה שריינס אלוף. היה לו עוד ריין אליפות בקנה. האם זה היה עדיף על המשך המגה ריין? לא יודע. כנראה שלא.

עוד דבר אחרון - הייתה תחושת מיצוי בריין של ריינס אחרי סאמרסלאם 2022, אחרי שנת הלסנר של הריין שהייתה החלשה ביותר. סמי זיין שינה את התמונה מבחינתי ונתן לאנגל הזה עוד כמעט שנה של רסלינג משובח. ועדיין, גם אם ריינס יפסיד את האליפות במניה 40 לקודי/גונת'ר, יש סיכוי טוב שמניה 39 הייתה הזמן הנכון להפיל.

אני חושב שיש הבדל מאוד משמעותי בין ריין אליפות שמתחיל צולע לפני שהוא מוצא את עצמו לריין שנמשך ונמרח מעבר למה שצריך. זה לא טוב וזה לא טוב, אבל בעיה אחת הסתדרה עם סטוריליין אחד מאוד מוצלח והבעיה השניה הולכת להיסחב איתנו עד חודש אפריל לפחות. אם לא אפריל הזה, אז רק אפריל הבא. אין שום תסריט שזה נגמר בשום מקום שהוא לא רסלמניה, אלא אם כן קורה משהו מאוד רע שמשנה את התוכניות לחלוטין. 
סמי זיין חד משמעית קנה עוד שנה לסטוריליין של הבלאדליין. עם דגש על *הסטוריליין של הבלאדליין*. לא הריין של רומן ריינס, ספציפית הדרמות המשפחתיות שלו עם סולו והאוסוס שאפשר היה לפתח גם בלי שריינס סוחב איתו חגורת אליפות.
זה אפילו היה מתפתח טוב יותר, כי פתאום הקרב נגד ג'יי בסאמרסלאם היה מקבל משקל שונה והיה הרבה פחות צפוי. בפועל היה צריך להיות מאוד תמים בשביל להאמין שיש לג'יי סיכוי לנצח באירוע שהוא לא רסלמניה עם האליפות על הכף. וזה לא משהו נגד ג'יי אוסו, ג'יי תותח - זו החניקה שיש לרומן ריינס על הרוסטר.
אם יש כאן מישהו שמאמין שקיים סיכוי שריינס מפיל את האליפות לAJ סטיילס או LAK, אני לא אתפלא אם הוא מאמין שאם תהיו טובים תצליחו לראות את הדרדסים.
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&amp;name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
NovemberMan מנותק
ECW 97 < ECW 07
תגובות: 1,082
אשכולות: 3
Likes Given: 384
הצטרף בתאריך: Mar 2021
10-02-2023, 05:23 PM
אני מבין מה שאתה אומר אבל תמיד אפשר להגיד שמישהו קרוב לשיא או קרוב למשהו מעניין שעוד לא קרה.
במקרה הזה - לדעתי זו לא חכמה להגיד שהגיוני שריינס לא הפיל כי אחרי זה הגיע סאמי, מעבר לזה שסאמי היה אמור להיות משהו רגעי שהפך לענק בגלל הסינרגיה המושלמת בין כולם - מי יודע מה היה קורה אם ריינס היה מפסיד?
אולי ריינס היה מקבל עוד רבדים וגיוון לדמות שלו ולפיודים הבאים שלו?
אולי מקינטייר היה מתחיל סריות של קלאסיקות על הפיוד והיינו רואים בו צדדים חדשים כי הוא הפיל את הפנים של החברה?
אולי קודי היה זוכה באליפות וממצה את עצמו פי אלף מאשר היום?
אולי ריינס היה שומר וזיין לא היה מגיע, מה שהיה ממשיך תקופה ארוכה נוספת של שעמום?

הכל בגדר ״אולי״ וזה לא רלוונטי - הכל יכול לקרות בתיאוריה.
בפועל ריינס נותן לנו ריין טרור כשבממוצע מאמינים שהוא יסתיים 1-2 פעמים מתוך שנה של ריין כשכמעט הכל פילר.

מעולם ולנצח, התמהיל שבו ריין אליפות ראשית עובד הכי טוב הוא שהאלוף מרים את הערך של האליפות ומכניס עניין, וברגע שמרגישים שהוא עבר את השיא - מעבירים את האליפות לזה שהעניין בו גבר על העניין שבאלוף.

גם ריין הטרור של סינה היה זוועתי, לעומת המשחק בין אדג׳ להאנטר לאורטון.
גם ריין הטרור של האנטר היה זוועתי, לעומת אוסטין שבכל פעם שהרגישו שהוא קצת מאבד את זה הוא שיחק עם רוק, מנקיינד, קיין ואפילו מקמהן.
יותר מזה, גם כשאוסטין היה הכי חם שיש כאלוף הם הורידו ממנו אליפויות כדי לשחק עם הדמות שלו ולהחזיר עניין. הוא לא דרס את כל הרוסטר כדי לשמור 3 שנים.

הוט טייק - אם ב-3 השנים שריינס אלוף הוא היה מאבד את ה״רצף״ ושבירות השיאים ובחלק מהזמן היו מצליחים לקחת לו את האליפות - הוא היה נחשב אלוף הרבה יותר טוב. זה רק הוא, האפקט היה חזק פי כמה וכמה אם חושבים על שאר המתאבקים ברוסטר.
[Image: 302849536bd66911704649f0a372db6cbd4cd280.gif]
הגב
The following 1 user Likes NovemberMan's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,867
אשכולות: 59
Likes Given: 4,496
הצטרף בתאריך: Jan 2021
10-02-2023, 08:55 PM
(10-02-2023, 01:56 PM)KillSwitch כתב:  הדבר הכי מחרפן עם רומן זה העובדה שאנחנו בתקופת פילר שנמשכת שנה.
אף אחד לא באמת קנה את ג'יי אוסו בסאמרסלאם, אף אחד לא קונה את סטיילס בסעודיה, אף אחד לא יקנה את LA נייט בSVS. הוא לא מפיל את האליפות עד רסלמניה, וגם שם זה לא מובטח. אם זה לא קורה - אנחנו בדרך לעוד 12 חודשים של פילר.

לידור יגיב עכשיו עם איזה גיף של ריינס ומשהו על מספרים, אבל המספרים הם לא הנקודה. אני לא נהנה מהריין הזה.

לדעתי מאזור רסלמניה 38 הוא כבר התחיל לאבד את ההצדקה כאלוף, ואז מה הם עשו? שמו עליו עוד אליפות.
כל עניין שאיכשהו הגיע לריינס מאז - הגיע בגלל האנשים סביבו. לוגאן פול, ג'יי אוסו, סאמי, קודי ולסנר. 

ריינס היה האלוף הראשי כל הזמן הזה ובמשך רוב הזמן הוא אפילו לא היה המתאבק הכי מעניין בזירה. 
אני לא חושב שהוא גרוע או משהו, אבל אני כן חושב שהאוהדים החלשים של WWE הסכימו לקבל אלוף עצלן שלא מפחד להתנהג כמו עצלן, שלא נותן להם את מה שמגיע להם, ושחנק דור שלם של מתאבקים שחלקם הקטן מוכשר ממנו. 

אני חושב שהאנטר לא יעיז לגרום לו להפסיד מבלי לתת לו סייג עסיסי ברסלמניה.
הסחת דעת, מתאבק שמפריע, מכה לא חוקית, משהו, אפילו כמה דברים, אוברבוקינג, התערבויות, זבל ועוד זבל. אני חושב שאין חליפה מספיק אמיצה בWWE שתקבל את ההחלטה לגרום לריינס להפסיד נקי. הם אפסים.
קודי הוא אחלה והכל, הוא לא מספיק כדי לשכנע את החליפות אחרת. הוא יקבל את האליפות, כן, אבל כמו לוזר. ואז אנשים יאמרו שריינס היה אלוף יותר לג'יט. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,892
אשכולות: 19
Likes Given: 1,298
הצטרף בתאריך: Jun 2021
10-02-2023, 09:29 PM
(10-02-2023, 05:13 PM)KillSwitch כתב:  אני חושב שיש הבדל מאוד משמעותי בין ריין אליפות שמתחיל צולע לפני שהוא מוצא את עצמו לריין שנמשך ונמרח מעבר למה שצריך. זה לא טוב וזה לא טוב, אבל בעיה אחת הסתדרה עם סטוריליין אחד מאוד מוצלח והבעיה השניה הולכת להיסחב איתנו עד חודש אפריל לפחות. אם לא אפריל הזה, אז רק אפריל הבא. אין שום תסריט שזה נגמר בשום מקום שהוא לא רסלמניה, אלא אם כן קורה משהו מאוד רע שמשנה את התוכניות לחלוטין. 
סמי זיין חד משמעית קנה עוד שנה לסטוריליין של הבלאדליין. עם דגש על *הסטוריליין של הבלאדליין*. לא הריין של רומן ריינס, ספציפית הדרמות המשפחתיות שלו עם סולו והאוסוס שאפשר היה לפתח גם בלי שריינס סוחב איתו חגורת אליפות.
זה אפילו היה מתפתח טוב יותר, כי פתאום הקרב נגד ג'יי בסאמרסלאם היה מקבל משקל שונה והיה הרבה פחות צפוי. בפועל היה צריך להיות מאוד תמים בשביל להאמין שיש לג'יי סיכוי לנצח באירוע שהוא לא רסלמניה עם האליפות על הכף. וזה לא משהו נגד ג'יי אוסו, ג'יי תותח - זו החניקה שיש לרומן ריינס על הרוסטר.
אם יש כאן מישהו שמאמין שקיים סיכוי שריינס מפיל את האליפות לAJ סטיילס או LAK, אני לא אתפלא אם הוא מאמין שאם תהיו טובים תצליחו לראות את הדרדסים.

אני חושב שהאליפות היא מרכיב רציני בדמות של ריינס. חלק גדול מההילה שלו נובע מהעובדה שהוא מחזיק באליפות כל כך הרבה זמן, וזה חלק ממה שהגדיל את הסטוריליין של הבלאדליין. זה לא החלק המרכזי, אבל זה כן תרם ואני חושב שהסטוריליין לא היה מגיע לגבהים האלה אם ריינס לא היה אלוף. מה שאני כן מסכים איתו זה שהפיוד בין ריינס לאוסוס לא היה חייב את האליפות. היא הייתה בונוס בצד, ואני מסכים שזה הנמיך את הסיכוי של ג'יי לנצח ל-0%.
הטענה שלי בסופו של דבר היא שהריין של ריינס לתקופות היה מצוין גם כשהוא התמקד בפילרים, כי הוא קידם דברים אחרים. יש לי ביקורת על הריין שלו, היו תקופות מתות ופיודים לא מעניינים, אבל היו גם הרבה דברים איכותיים שקיבלו בוסט מזה שריינס אלוף.

(10-02-2023, 05:23 PM)NovemberMan כתב:  אני מבין מה שאתה אומר אבל תמיד אפשר להגיד שמישהו קרוב לשיא או קרוב למשהו מעניין שעוד לא קרה.
במקרה הזה - לדעתי זו לא חכמה להגיד שהגיוני שריינס לא הפיל כי אחרי זה הגיע סאמי, מעבר לזה שסאמי היה אמור להיות משהו רגעי שהפך לענק בגלל הסינרגיה המושלמת בין כולם - מי יודע מה היה קורה אם ריינס היה מפסיד?
אולי ריינס היה מקבל עוד רבדים וגיוון לדמות שלו ולפיודים הבאים שלו?
אולי מקינטייר היה מתחיל סריות של קלאסיקות על הפיוד והיינו רואים בו צדדים חדשים כי הוא הפיל את הפנים של החברה?
אולי קודי היה זוכה באליפות וממצה את עצמו פי אלף מאשר היום?
אולי ריינס היה שומר וזיין לא היה מגיע, מה שהיה ממשיך תקופה ארוכה נוספת של שעמום?

הכל בגדר ״אולי״ וזה לא רלוונטי - הכל יכול לקרות בתיאוריה.
בפועל ריינס נותן לנו ריין טרור כשבממוצע מאמינים שהוא יסתיים 1-2 פעמים מתוך שנה של ריין כשכמעט הכל פילר.

מעולם ולנצח, התמהיל שבו ריין אליפות ראשית עובד הכי טוב הוא שהאלוף מרים את הערך של האליפות ומכניס עניין, וברגע שמרגישים שהוא עבר את השיא - מעבירים את האליפות לזה שהעניין בו גבר על העניין שבאלוף.

גם ריין הטרור של סינה היה זוועתי, לעומת המשחק בין אדג׳ להאנטר לאורטון.
גם ריין הטרור של האנטר היה זוועתי, לעומת אוסטין שבכל פעם שהרגישו שהוא קצת מאבד את זה הוא שיחק עם רוק, מנקיינד, קיין ואפילו מקמהן.
יותר מזה, גם כשאוסטין היה הכי חם שיש כאלוף הם הורידו ממנו אליפויות כדי לשחק עם הדמות שלו ולהחזיר עניין. הוא לא דרס את כל הרוסטר כדי לשמור 3 שנים.

הוט טייק - אם ב-3 השנים שריינס אלוף הוא היה מאבד את ה״רצף״ ושבירות השיאים ובחלק מהזמן היו מצליחים לקחת לו את האליפות - הוא היה נחשב אלוף הרבה יותר טוב. זה רק הוא, האפקט היה חזק פי כמה וכמה אם חושבים על שאר המתאבקים ברוסטר.

יש נושא שאנחנו לא מסכימים עליו, לפי דעתי הריין של ריינס בשנה האחרונה היה טוב מאוד, והיה אדיר בין CATC למניה. מה שנכון פה זה שהריין לא היה הדבר המרכזי פה, הוא לא הסיבה שסמי זיין התפוצץ ושכל אנגל הבלאדליין התפוצץ, אבל לדעתי היה לו חלק בהצלחה של כל הסיפור הזה. לדעתי זה היה שווה את זה שהאליפות עדיין על ריינס.

לגבי מקינטייר - נכון שאני אומר בדיעבד. בזמנו הייתי 100% בעד מקינטייר, וסמי זיין היה חם אבל לא היה כזה חם ברמה שהוא ייראה לגיטימי לאתגר את ריינס ולהיות הדבר הכי טוב בעולם הרסלינג, מסכים שזה לא מלאכת מחשבת. גם אני הרגשתי בזמנו שהריין הגיע למיצוי, אני בטוח גם שזה התבטא בתגובות שלי מאז. בסופו של דבר לדעתי זה היה לטובה, למרות שנפלו עלינו פילרים של לוגאן פול וקווין אואנס באותה תקופה.

לגבי ההוט טייק בסוף, מצד אחד יש משהו במה שאתה אומר, אם ריינס היה מאבד את האליפות זה היה גורם לקרבות מול סמי וג'יי להרגיש יותר צמודים והזוכים באליפות היו מקבלים פוש (כמובן כל עוד זה היה מבוצע כמו שצריך. בריין הטרור של האנטר גם מייקלס, גולדברג ורנדי קיבלו ריינים שלא נתנו אימפקט משמעותי). מצד שני, כמו שכתבתי לסלביק חלק מההילה של ריינס נובעת מזה שהוא אלוף כל כך הרבה זמן ואי אפשר לגעת בו, ולכן לדעתי הקרב מול סמי היה מרגיש פחות גדול במקרה כזה.

כשאתה משווה לאוסטין זה פחות הדיון, אני לא מדבר על כל הריין של ריינס. השנה שבין סאמרסלאם 2021 לסאמרסלאם 2022 הייתה די גרועה, בדיוק בגלל שהיו הרבה פילרים כולל לסנר + לא היה סטוריליין מעניין מסביב לבלאדליין.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (3): « הקודם 1 2 3

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-12-2026, 05:37 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר