Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 ... 33 34 35 36 37

לקראת דינמייט | 27.1.2021 - סטינג ודארבי אלן ידברו, קודי רודס מגיב לשאקיל אוניל

מצבי תצוגת אשכול
לקראת דינמייט | 27.1.2021 - סטינג ודארבי אלן ידברו, קודי רודס מגיב לשאקיל אוניל
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,126
אשכולות: 1,829
Likes Given: 4,951
הצטרף בתאריך: Jan 2021
01-24-2021, 02:50 AM
[Image: 123.jpg]

לקראת דינמייט - 27.1.2021 :
- אלוף TNT דארבי אלן וסטינג ידברו על קרב הרחוב שלהם ברבולושן נגד טים טאז.
- קודי רודס יגיב לשאקיל אוניל.
- היאנג באקס והגוד בראדרס נגד הדארק אורדר.
- אדי קינגסטון נגד לאנס ארצ'ר.
- דקס נגד ג'אנגל בוי.
- ג'ון מוקסלי ידבר על הקרב המרכזי בביץ' ברייק נגד קני אומגה והגוד בראדרס.
- האנגמן אדם פייג' נגד ריאן נמט.
- כריס ג'ריקו ו-MJF נגד בריאן פילמן ג'וניור וגריף גאריסון.
- דוקטור בריט בייקר נגד שאנה.
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב

•
חפש
הגב
King Kenny מנותק
God of Wrestling
תגובות: 241
אשכולות: 4
Likes Given: 0
01-26-2021, 07:59 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 01-26-2021, 08:05 AM על ידי King Kenny.)

הייפ. קארד מלא בקרבות שיכולים לגנוב את ההצגה ואין לי מושג מה יהיה MOTN, וכולם בסגנונות שונים.
ארצ'ר-קינגסטון יהיה מלחמה סטיפית, קינגסטון נתן קרבות מעולים בראן הזה שלו בAEW וכולם מדברים רק על הפרומואים, אבל היו לו כמה קרבות ממש טובים ואני בטוח שזה ימשיך כאן. 
דאקס-ג'אנגל בוי יהיה קרב הייבריד של טכניות והייפליינג, כן קאש הוא מתאבק יותר טוב מדאקס אבל זה עדיין יכול להיות קרב מעולה כי דאקס טוב מאוד בעצמו.
פילמן וגאריסון-MJF וג'ריקו, לראות את פילמן ג'וניור וג'ריקו בזירה זה משהו שתמיד נותן לי הייפ. פעם אחרונה שזה קרה הם עבדו נפלא ביחד ואני בטוח שזה יהיה גם הפעם, בין גאריסון לMJF יש היסטוריה וזה גם מוסיף. 
בריט-שאנה זה כנראה קרב הנשים הכי טוב על הנייר שהוכרז לדינמייט מזה הרבה זמן, שאנה מעולה ואני שמח שהיא חוזרת לדינמייט סוף סוף אחרי כל כך הרבה זמן ובריט זה סיפור נדיר של מישהי שחזרה מפציעה יותר טובה ממה שהיא הייתה לפני. 
בולט קלאב-דארק אורדר, לא נראלי שיש יותר מדי על מה לדבר.... כולם פה מעולים, לראות את הגוד בראדרס והבאקס ביחד אחרי כל כך הרבה שנים זה אדיר.
פייג'-נמת' הולך להיות שואוקייס של נמת' אני מניח, היה לו פרומו בRT אז נראה כאילו בונים עליו בצורה כזו או אחרת. מקווה שיש לו מה לתת אם זה המקרה, כי הבחור לא התאבק מ2018 ואין לי מושג אם הוא טוב בכללי, די בטוח שפעם אחרונה שראיתי אותו זה היה בFCW וגם זה לא בטוח. 

כמובן, חוסר הייפ לכל דבר ששאק קשור אליו. די, לא רוצה לראות אותו בפיוד עם פאקינג קודי. רק מחכה שקודי ימשיך הלאה מהדבר המטומטם הזה, ומאוד מאוד מקווה שזה לא קרב שקורה ברבולושן כי זה סתם יהיה כתם על הPPV.
[Image: giphy.gif]
Unlike Jinder Mahal, He is actually over in India. Unlike Brock Lesnar, He is undefeated in MMA and is a real Canadian. Unlike Randy Orton, He enjoys being a professional wrestler. Unlike John Cena, He is visible. Unlike Becky Lynch, He is a man. Unlike Kazuchika Okada, He is the best wrestler in the world. Unlike Jay White, He was the top guy in NJPW's vision. Unlike Bill Goldberg, He can wrestle. Unlike Impact Wrestling, He draws. Unlike Benjamin Netanyahu, He changed the world. Unlike Ric Flair, he is the best wrestler to ever wrestle in NORTH CAROLINA. His Dome match with Okada was better than Ospreay's.  He is a Wrestling Observer Hall of Famer at age 37, is a Match of The Year Factory, a Best Bout Machine, a 7 Star Wrestler. a GOD of Wrestling 
King Kenny Omega 
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
01-27-2021, 03:08 AM
דייב מלצר אמר שיש הייפ מאחורי הקלעים להארווד-ג'אנגל בוי.
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,802
אשכולות: 59
Likes Given: 4,446
01-27-2021, 03:07 PM
סקרן מאוד לגבי קודי-שאק.

מצד אחד כוכב עולמי כבר מעל עשור, שאומנם עבר זמנו אבל ההיסטוריה שלו הולכת יד ביד עם עיטורים מכל זווית אפשרית ואתוס שיכול להכניס אותו להר ראשמור של הספורטאים בהיסטוריה האנושית, מצד שני שחקן כדורסל (שזה ספורט מעפן) שלאף אחד לא אכפת ממנו. אין ספק שהרגש שם, ושזה חס וחלילה לא עוד יריבות סתמית שמבוססת על name value בלבד ושום דבר אחר חוץ מזה. לדעתי זה צריך לקבל ספוט גדול יותר מכל הסגמנטים האחרים בדינמייט שכוללים סתם מתאבקים סופר מוכשרים שקורעים את התחת שלהם שבוע-שבוע ועובדים קשה. שאק צריך להיות לפניהם.

אני רוצה שג'אנגל בוי כבר יהיה סולו אקט. לדעתי הגיע הזמן, והוא מאוד הבשיל בתור טאלנט. פירוק שכזה גם יעזור לדינוזאור החביב לוצ'זאורוס, שרבים האנשים שאומרים שהוא אלוף AEW עתידי (ואני לא בניהם). לצערי הרב מארקו סטנאט כנראה יצטרך לחזור לאינדיז אוי לא נו אוף. 

שאנה - בייקר זה מאצ'אפ טוב מאוד. שאנה אנדרייטד, בייקר עם מומנטום, נראה איך זה יעבוד. 

ארצ'ר - קינגסטון יכול להיות נהדר, אבל מבחינתי זה יקום ויפול על ההחלטה בנוגע למנצח. לעשירות דעתי ארצ'ר חייב לסיים את הקרב הזה, לא משנה מה, כשהוא המנצח הדומיננטי. בעיניי קינגסטון הוא אחד שיכול לספוג הפסדים אמינים ולנער אותם מעליו בקלות יחסית, הפסד של ארצ'ר זה בעייתי יותר. אני רוצה לראות אותו צובר מומנטום כבר - אחרי חודשים שהוא מתאבק רזרבי ולא בצדק. 
[Image: e2f89ac02103b637bc6490a7e9ce8f9a]
בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,126
אשכולות: 1,829
Likes Given: 4,951
01-27-2021, 03:24 PM
הייפ פסיכי לשאנה.
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,802
אשכולות: 59
Likes Given: 4,446
01-27-2021, 09:12 PM
קליפ מס' 1:

קליפ מס' 2:

מצאו את ההבדלים.

לואו-קי הייפ עצום לג'ק פרי מול הרווד. מרגיש כאילו ג'ק מוכן לניצחון סינגלס גדול ראשון. FTR מעולים כרגע ודקס עושה עבודה נהדרת ומרשימה על המיק', ההבדל באיכות של טאלנט בין WWE לבין AEW הוא שמיים וארץ. 
[Image: e2f89ac02103b637bc6490a7e9ce8f9a]
בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
הגב

•
חפש
הגב
Nirm08 מנותק
Joober
**
תגובות: 399
אשכולות: 2
Likes Given: 28
01-28-2021, 09:16 AM
אומנם הפרק כבר שודר אבל עדיין לא ראיתי אותו אז אגיב פה:
1. ג'נאגל בוי מתאבק טוב מאוד ואם אני שמתי לב נכון הוא גם קצת פיתח את הגוף שלו מאז הפרק הראשון שהם שודרו ב-AEW, ואני חושב שהצמד/טריו שלהם באמת יכול להתפרק כי גם לוצאזאורוס יכול להרוויח מזה וגם ג'אנגל בוי, וכנראה מי שיפסיד יהיה מרקו שלא ממש מעניין יותר מידיי.
2. לאנס חייב לנצח את קינגסטון והם צריכים לעשות את זה בצורה שלאנס יצא דומיננטי מאוד בקרב הזה, אבל בכל מקרה מעניין מה הולכים לעשות איתו כי מצד אחד כשהוא הגיע היה נראה שהוא הולך להיות אלוף TNT ומהצד השני הוא נראה עכשיו כמו מתאבק שפשוט נמצא מאוד למטה בקארד
3. הבאקס והגוד בראדרס - חייב להיות שם איזה משהו שיגרום להם להתפוצץ אחד על השני, מעניין מה.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-26-2026, 08:55 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר