Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

תוצאות | WWE NXT 21.7.2026

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE NXT 21.7.2026
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,078
אשכולות: 1,861
Likes Given: 5,123
הצטרף בתאריך: Jan 2021
07-22-2026, 03:30 PM
[Image: 20260714_NXT_Match_TonyNaraku_16x9_tonight.jpg]

דארקסטייט ניצחו את סאקוון שוגרס, נועם דר ורומיאו מורנו.
דיון לנוקס, אוסיריס גריפין וקאטלר ג'יימס פתחו את התוכנית עם ניצחון גדול על חברם לשעבר לקבוצה, סאקוון שוגארס. רומיאו מורנו ונועם דר הסכימו לשתף פעולה עם שוגארס, והמהירות שלהם יחד עם עבודת הצוות העניקו להם יתרון מוקדם והקשו על יריביהם. במהלך הקרב שוגרס ולנוקס המשיכו להילחם זה בזה, עד שההתכתשות ביניהם גלשה אל יציע ה-NXT המפורסם. ההסחת דעת הזו אפשרה לדארקסטייט להשתלט על מורנו ולסיים את הקרב עם פאוורבומב מסובב עוצמתי בדרך לניצחון.

לולה וייס אתגרה את קנדל גריי לקרב NXT אנדרגראונד על אליפות הנשים של NXT בעוד שבועיים.

קיאנו קארבר ניצח את האנק ווקר.
למרות פתיחה אגרסיבית מצד האנק ווקר, קיאנו קארבר הצליח להשתלט על הקרב בהדרגה. בסיום, קארבר הנחית ספיינבאסטר עוצמתי שהעניק לו את הניצחון. לאחר הקרב הוא ניסה לתקוף גם את טנק לדג'ר, אך אי קיי פרוספר הגיע בזמן ועצר אותו.

ג'יידה פארקר ניצחה את נטי.
ג'יידה פארקר השיגה נקמה בנטי לאחר קרב קשוח במיוחד. כרמן פטרוביץ' ואלופת איבולב לנשים ניקיטה ליונס סייעו לנטי לאורך הקרב, כשהסיחו את דעתה של פארקר ברגעים מכריעים ואפשרו לנטי להשתלט מחדש. ברכה של פארקר נפגעה בעקבות צ'ופ בלוק ודרגון סקרו אך היא החזירה באותו מטבע ושלחה את נטי עם הברך ישירות אל המדרגות. בהמשך פארקר נעלה על נטי בשארפשוטר ובאופן מפתיע מישהו השליך מגבת לזירה כדי לעצור את הקרב. מיד לאחר מכן התברר שמי שעשתה זאת הייתה תיאה הייל, שבחרה לעצור את הקרב לטובתה של נאטי.

שון ספירס ניצח את ניקו ואנס בפסילה.
שון ספירס גבר על ניקו ואנס לא בזכות כוח, אלא בזכות תחכום. השניים ניהלו קרב אגרסיבי במיוחד, שכלל גם פאוורסלאם מרשים של ואנס מחוץ לזירה. בהמשך ליזי ריין תקפה את איזי דיים לצד הזירה והסיחה את דעתו של השופט. ספירס ניצל את ההזדמנות וביצע תרגיל מפורסם המזוהה עם אדי גררו : הוא הטיח כיסא, זרק אותו לידיו של ואנס והעמיד פנים שנפגע ממנו. השופט ראה את ואנס עם הכיסא ופסק על פסילתו.

ריינה וולקן ניצחה את סקיילר ריי.
ריינה וולקן ערכה את הופעת הבכורה שלה ב-NXT בצורה מרשימה כשהביסה את סקיילר ריי. למרות שריי, זוכת LFG לשעבר, לא ויתרה בקלות, העוצמה של וולקן הייתה גדולה מדי עבורה. וולקן הכריעה אותה בהכנעה ושלחה מסר ברור לכל מחלקת הנשים של NXT.

אלוף NXT טוני דאנג'לו ניצח את נאראקו בקרב רחוב ושמר על האליפות.
טוני דאנג'לו שמר על אליפות NXT לאחר קרב רחוב אכזרי מול נאראקו. כבר בתחילת הקרב נאראקו תקף את האלוף באמצעות מגוון כלי נשק, בהם כיסאות, קנדו סטיק, מדרגות הזירה ואפילו פח אשפה. למרות המתקפה הקשה, דאנג'לו שרד. לאחר שמהלך אנטר דה אביס מחוץ לזירה וסלאם דרך שולחן כמעט הכריעו אותו, נאראקו ניסה להשתמש במיסט, אך דאנג'לו חסם אותו, דחף את ידיו המכוסות במיסט אל פניו של היריב ולאחר מכן הכה אותו עם קנדו. בסיום גרר דאנג'לו את נאראקו אל המדרגות ונתן לו צ'וקסלאם דרך שולחן מה שהעניק לו את הניצחון ושמירה על האליפות לקול תשואות הקהל. אחרי הקרב הגיע מייק סנטנה דרך הקהל, פייסאוף בין סנטנה לדאנג'לו לסיום התוכנית.
[Image: 20260721_NXT_FC.jpg]
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב
The following 3 users Like lidoradir's post:
  • Asaf, gilam, Shatteredreams
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
07-22-2026, 03:31 PM
[Image: dchinxt923-08-yt-rev-1.jpg]

הו בייבי. הכוכב הגיע. מייק סנטנה הגיע ל-WWE.
(ככל הנראה יקבל שם חדש)
הגב

•
חפש
הגב
Shatteredreams מנותק
Rookie
*
תגובות: 16
אשכולות: 0
Likes Given: 53
הצטרף בתאריך: Nov 2023
07-23-2026, 04:56 PM
תודה על התוצאות אחי
הקרב של דארקסטייט היה מעולה, שאקוון נורא השתפר וכיף לצפות בו. הולכים לקרב בינו לבין דיון באירוע הבא כנראה.
לולה וקנדל האמת נתנו אחלה פייסאוף, המון עקיצות והתגובה של בוקר על מה שקנדל אמרה בסוף שווה צפייה בכל הפרק.

החלקים שפחות אהבתי היה הסיום של ספירס נגד ואנס. בחייאת, בגדו בך, אתה אמור לרצות נקמה ולסיים תקרב בכל מחיר ובמקום זה בוחר לעשות אדי ולנצח בפסילה? באמת?
גם הקטע שנטליה נכנעה בגלל המגבת היה על הפנים בביצוע ובמחשבה.

וולקן מפלצת, וואו, נהניתי מהקרב הקצר ומאמין שבקרוב נראה עליה זהב.
מאיין אבנט מעולה, טוני אדיר, נראה מה יהיה עם סנטנה.
[Image: Lucha-Libre-AAA-Verano-De-Escandalo-July-25-2026.gif]
הגב
The following 1 user Likes Shatteredreams's post:
  • lidoradir
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
07-23-2026, 07:44 PM
(07-23-2026, 04:56 PM)Shatteredreams כתב:  הולכים לקרב בינו לבין דיון באירוע הבא כנראה.

הקרב שלהם ב-GAB היה חלש, אם שוב נקבל מפגש שלהם אני מקווה שהפעם הם יפגיזו כמו שצריך.
הגב
The following 1 user Likes lidoradir's post:
  • Shatteredreams
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
07-23-2026, 09:04 PM
אחלה של תוכנית.

- דארקסטייט נגד שוגרס, דר ומורנו היה באנגר של אופנר. דר ומורנו זה הטאג שלא ידענו שאנחנו צריכים, וואלה הם טיל ביחד. ממש טובים.
איך אני אוהב בנקסטי את הספוט שהם עפים דרך הסט, שוגרס ודיון הפציצו. אני מאוד מקווה שהקרב הזה שלהם יגרום לנו לשכוח את הקודם, הם חייבים לנו.

- סגמנט טוב של קנדל גריי ולולה וייס. שורת המחץ בסוף על התחת של לולה הייתה מעולה. הייפ לאנדרגראונד בעוד שבועיים.

- קיאנו קרבר מעולה. אבל ההייליט שלי הוא דווקא אי קיי פרופסר שאני אוהב את הספוטלייט שנותנים לו ואיך שבונים אותו עד עכשיו.

- ג'יידה פרקר ונטי פחות מעניין אותי. בשעה טובה שון מייקלס נזכר בת'יאה הייל. סוף סוף היא חוזרת לקבל זמן טלוויזיה.
אין לי מושג למה מתעלמים ממנה. כאילו פייסית זה הקלאסי אצלה, אבל מעניין אותי לראות אותה בתור הילית.

- בכורה טובה של ריינה וולקן. היא הייתה צריכה את זה אחרי ההופעה הראשונה שלה.

- טוני דאנג'לו נגד נאראקו בקרב רחוב על אליפות NXT היה קרב מצוין. קרב גדול, חזק מאוד. שניהם הפציצו, עד עכשיו אני מבסוט מאוד על נאראקו והוא עושה יופי של עבודה. הסטיפולציה הייתה כיפית, ספוטים חזקים. טוני די כמו תמיד אדיר. הייתי בטוח שהירומו טקהאשי יגיע בסוף/אחרי הקרב אבל זה לא קרה. מייק סנטנה הגיע והוא רשמית ב-WWE, הוא כוכב. טוני די נגד מייק סנטנה על אליפות NXT ? כן בקשה.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-17-2026, 02:35 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר