Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 7 8 9 10 11 ... 130 הבא »

תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 13.2.2026

עמודים (9): « הקודם 1 ... 5 6 7 8 9

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 13.2.2026
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,425
אשכולות: 119
Likes Given: 1,047
הצטרף בתאריך: Jan 2021
02-15-2026, 09:33 AM
ואי טיפי חנקה אותי כשניה אמרה לה אם טיפי זוכרת למה היא מסוגלת ואז טיפי עונה לה "מה? להפסיד לי עוד קרב אליפות?" Burnnnnnnnnnnn זה היה ענק.
הקרב זוגות היה על הפנים, ניה ג'קס בהופעה מחרידה הרסה לי את כל הקרב על ההתחלה. בתור משהי שרזתה המון היא זזה בכבדות כאילו לא רזתה בכלל והמכירות שלה על הפנים. תראו שוב את ה3 דק הראשונות של הקרב ותסתכלו רק על ניה זה פשוט מזעזע שהיא נקראת מתאבקת. אהבתי שזה נגמר בברול והסוף שלו היה ענק ספוט על שולחן וספיר לברקאייד.

זאק ריידר ליצן, לא יודע למה חזר היה נשאר באינדיז לפחות היו חושבים שהוא כוכב שם. העיקר לשנות שם ושיר אבל להתנהג כמו ליצן שהיה פעם חחחחח זה כמו שריינס ישנה את השם ועדיין יהיה בדמות של הOTC. השינוי שם וזה היה צריך לבוא עם היל טרן כדי לבדל אותו מזאק ריידר הליצן אבל עכשיו הוא זאק ריידר 2.0
אפולו קרוז חחחחחחחח מה נזכרו בו?

את הקרב 5 על 5 הרצתי כי אין לי כח לקרבות כאלה במיוחד שיש שם את טאמה לואה ההוא הגבוה זאק ריידר 2.0, קרוז ונקאמורה. עצוב היה להריץ את הייז ודרגונוב.

דיימ שארלוט, מה זה התלבושת הזאת. ילדה רעה.
קצת קיוויתי שג'וליה תעפיל בקרב הזה. אגב השיר שלה ענק אני מת עליו.

ואי הפריסטייל של טרוט' על וילסון שבר אותי מצחוק חחחחחחחחחחחחחחח מה זה היה. פריסט לא עמד בזה כל הסגמנט, הוא ניסה לא לצחוק אבל לא הצליח.

ריי פניקס כזה טיפש באמת, מלקק לסמי שבוע שעבר ליקוק טוב בתחת המבואס של סמי. בסוף טריק מגיע עוקץ אותם יפה יפה וגם משיג ניצחון. בתור אחד שלא סבל את טריק בnxt, בראשי אני אוהב כל רגע שלו כל המסך.

המבטים בין ג'ייד לריה ריפלי אמלה אם ריפלי הולכת לקרב מול ג'ייד אני מקווה שריפלי תנצח. בנוסף ההצעה של איו לקרב נגד ג'וליה? יס פליזזזזז
הייתי נותן לג'וליה לשמור בקרב הראשון שלהן, ככה בונה את ג'וליה עם ניצחון אחד על שם גדול יתן לה מומנטום.
לדעתי ליב תבחר בוואקר בסוף אבל לא לשכוח שיש לליב ניצחון על ג'ייד והיא הראשונה להצמיד אותה בwwe.
אני אוהב את כל מה שעושים עם ליב והבחירה, מגיע לה כל הספוטלייט הזה.

מעניין מה קורה עם גרגאנו, מקווה שזה משהו שיגרום לו להוציא את ג'וני רסלינג חזרה החוצה כי הוא אחלה של מתאבק.

חחחח איך דרו אמר שלגייקוב יש ניסיון מאחורי סורגים חחחח ענק.
הקרב משולש היה אחלה, לרגע מאוד פחדתי שזיין ינצח אחרי שדרו הגיע אבל אז קודי יצא מזה ושמחתי. מקנטייר מפרק לקודי את הצורה ואז כמובן אביר החופש המתייפיף סמי זיין במקום לנצח את הקרב הוא בוחר בחברות ותוקף את מקנטייר כי ככה עושים!!!! ואז מה? קודי נותן לו קרוס רודס ובום מנצח. כמה צחקתי חחחחחחח והשוט שסמי מסתכל על קודי חוגג בכלל.
לדעתי סמי בדרך להיל טרן, הוא מבין שאואנס(אז שיצא על קודי) צדק ועכשיו הוא מתחיל להבין את זה.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב
The following 1 user Likes Jon_M0xley's post:
  • gilam
חפש
הגב
Sexy devil מנותק
סולו דולו
תגובות: 6,191
אשכולות: 4
Likes Given: 51
הצטרף בתאריך: Nov 2023
02-15-2026, 10:44 AM
(02-14-2026, 01:56 PM)בליסטרה כתב:  פריסט וטרות' שווים ריצה משותפת

למה שפריסט יבזה את עצמו בשפל הזה
[Image: 88a72b94252f4706a43937c9921a5292.gif]
הגב

•
חפש
הגב
בליסטרה מנותק
Low-Card
תגובות: 669
אשכולות: 0
Likes Given: 76
הצטרף בתאריך: Jan 2021
02-15-2026, 12:42 PM
(02-15-2026, 10:44 AM)Sexy devil כתב:  למה שפריסט יבזה את עצמו בשפל הזה
אם כבר למה שטרות', הוא נכס גדול ששומר אותו בעניינים כמו שהחייה את ריצת הפרישה הכושלת של סינה, הרי את הפרומואים האחרונים הוא יכל לעשות בלעדיו.
זה עדיף על עוד הפסדים לרוסב
לפריסט יש כימיה טובה בטאג טימים לא רק שהוא וטרות' היו הדבר הכי טוב ביום הדין, הוא הצליח להוציא את באד באני אובר וזה עוד נבנה בפעם הראשונה שדרך בראשי, בלי קריירה מפוארת מדי בNXT ובזכות זה הבינו שאפשר לסמוך עליו וזכה במזוודה ובאליפות לפני כמה פרפורמרים חמים חלקם עדיין מחכים לרגע שלהם.
[Image: avatar_36.jpg?dateline=1761682495]
This is the story of a fighter who's got nothing to lose
Battle tested next opponent he choose
Will be left broken and bruised
Just me and my crew
We battle tested
Coming for everything and you know we’ll wreck it

הגב
The following 2 users Like בליסטרה's post:
  • NoamRR, Omer
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (9): « הקודם 1 ... 5 6 7 8 9

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-12-2026, 08:34 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר