Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 ... 5 6 7 8 9 ... 37 הבא »

תוצאות | AEW Collision - Fright Night Collision 01/11/25

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות |  תוצאות | AEW Collision - Fright Night Collision 01/11/25
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,064
אשכולות: 213
Likes Given: 1,387
הצטרף בתאריך: Jan 2021
11-02-2025, 01:38 PM
[Image: 815952-7e3998fd873c4a2c823403d400071cd2-mv2.jpg]

קרב 1 – קונוסקה טקאשיטה וקאזוצ'יקה אוקדה(ע' דון קאליס) נגד מקס קאסטר ואנתוני בואנס
מנצחים: טקאשיטה ואוקדה
עם רייג'ינג פייר של טקאשיטה על קאסטר, שני הצוותים חיבלו במאמצים של השותפים שלהם במהלך הקרב.
[Image: konosuke-takeshita-kazuchika-okada-vs-an...043592.jpg]

ווילו נייטינגייל והארלי קמרון בבאקסטייג'.
הן עושות הייפ לקרב שלהן מול את'נה ומרסדס מונה בדיינמיט.

קרב 2 – קרב על אליפות העולם של CMLL – מרסדס מונה(א') נגד אולימפיה
קריס סטטלנדר
בשולחן השדרנים
מנצחת: מרסדס בהכנעה עם הסטייטמנט-מייקר.
[Image: hq720.jpg]

רואים את רנה פאקט מראיינת את היאנג באקס אחרי ההפסד בדיינמיט האחרון.
דון קאליס נכנס לתמונה ואומר שהוא הצליח לשכנע את טוני קאהן לקבוע להם קרב על מיליון דולר בפול-גיר, הם יצטרכו לחבור לג'וש אלכסנדר נגד קני אומגה וג'ורסיק אקספרס.

קרב 3 – מייגן ביין ומרינה שפיר(ע' פנלופה פורד וג'ון מוקסלי) נגד ניקסון ניואל ומירנדה אליזה
מנצחות: מייגן ומרינה
עם עם ראנינג לייגר-בומב של מייגן על ניואל במקביל למאת'רס מילק של מרינה על אליזה.

מוכרזים הצוותים לקרב הבלאד&גאטס של הנשים:
ת'קלה, ג'וליה הארט, סקיי בלו, מייגן ביין, מרינה שפיר ומרסדס מונה נגד ג'יימי הייטר, קווין אמינאטה, ווילו נייטינגייל, הארלי קמרון, טוני סטורם וקריס סטטלנדר.

קרב 4 – רודריק סטרונג, מארק בריסקו וקומאנדר נגד LFI(סאמי גווארה, הביסט מורטוס ודראליסטיקו)
מנצחים: הפייסים
עם ג'יי-דרילר של בריסקו על דראליסטיקו.

רואים קטע של הוק ואדי קינגסטון אחרי ההפסד מדיינמיט.
אדי מנסה לנחם את הוק ומבקש מהצלם להסתלק.

MXMTV יוצאים לזירה להציב אתגר פתוח.
הבאנג באנג גאנג נענים לאתגר.
קרב 5 – MXMTV(ג'וני TV, מייסון מאדן ומאנסור)(ע' טאיה ואלקירי) נגד הבאנג באנג גאנג(אייס אוסטין, ג'וס רובינסון ואוסטין גאן)
מנצחים: BBG
עם הפולד של אייס מאנסור.
[Image: 1302f156-1ac1-4cc4-9104-cd6ba896eb8b-1762046946.jpg]

הצוותים לבלאד&גאטס של הגברים:
ג'ון מוקסלי, קלאודיו קסטאניולי, פאק, ווילר יוטה ודניאל גרסיה נגד דארבי אלין, מארק בריסקו, אורנג' קאסידי, רודריק סטרונג וקייל אוריילי.

קרב 6 – קרב על אליפות העולם של ROH – בנדידו(א') נגד מסקארה דוראדה
מנצח: בנדידו
עם 21-פלקס.
[Image: https-substack-post-media-s3-amazonaws-c...-e6449.jpg]
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 2 users Like orgibor's post:
  • Bam Bam Bigelow, NoamRR
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,064
אשכולות: 213
Likes Given: 1,387
11-02-2025, 05:53 PM
אופנר וקלוזר אדירים.
אוקדה הבן זונה הזה אני כבר לא יכול לחכות לרגע שיאכל איזו ברכייה מטאקה.
זה היה ממש מגניב לצפות בקרב זוגות בו שני הזוגות לא מסתדרים ומנסים לגבור גם על היריבים וגם על השותף שלהם
לא הצלחתי למצוא דרך בה האקליימד שוב ינצחו ומישהו מהיפנים יאכל את ההצמדה אז כנראה שהפתרון הוא שזה לא יקרה, אני ממש אוהב את המובסט של בואנס והוא כל פעם מבריק עם איזה משהו חדש וקצת חבל לי שאין מקום להשחיל אפילו סיכה נוספת במידקארד אבל הקרב הזה גרם לי קצת להתגעגע גם לאקליימד ואם הם יביאו לטאג הזה את המניירות החדשות שלקחו על עצמם בסינגלס אז זה יכול להיות להיט.
מסקארדה דוראדה היה מדהים בכל הופעה שקיבל עד עכשיו בAEW ואני תוהה אם אפשר לסחוט ממנו יותר מקרבות שואוקייס ולהצליח להוציא ממנו גם סטוריליין שעובד או שזאת התקרה עבור לוצ'אדורים בלי אנגלית.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 2 users Like orgibor's post:
  • Bam Bam Bigelow, NoamRR
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,335
אשכולות: 8
Likes Given: 11,046
11-03-2025, 02:49 PM
הפעם פרק מפתה של קוליזן לפני ולכן דעות בלייב. באתי בשביל המרכזי והפתיחה, מעניין מה אקבל עוד.

הקרב הזה מצחיק, יש פה 2 צוותים שאמורים להסתדר אחד עם השני אבל הם שונאים אחד את השני. זה היה קרב טוב. כן היו רגעים פחות טובים אבל היו כאן הרבה מקורות למתיחויות שמשאירים אותך ער למתרחש ועוקב מקרוב. אוקדה מתגרה בטקאשטה מרחוק, טקאשטה עושה את זה מקרוב. האקליימד גם היו מבדרים מאוד וחלקים בזירה, כיף לראות את זה. זה אפילו הרגיש שהקהל מגיב להם יותר.

השלשות שנקבע לציוד מלא נשמע מגניב. אפילו אלכסנדר יושב לי שם טוב מבחינה עלילתית. אני בעד.

מפה עברנו לשלשות מעניינות פחות, הרצתי.

הסגמנט עם הוק היה מעולה בזכות קינגסטון, מדהים כמה רגש הוא מעביר בפרומואים.

עוד שלשות של הרצה.

השלשות שנקבע לדינמיט שמציג שיתוף פעולה של קינגסטון והאנגמן נשמע מפתה.

סוף סוף קרב בארגון הזה בין לוצ'אדורים שבא לי לראות. דוראדה אחרי משולש מעולה עם היפנים האהובים עליי ובנדידו בריצה כיפית לצפייה. חייב לציין שהם היו מאוד משכנעים. החלק הטכני בהתחלה היה נראה אמין ולא סתם "אתה מטפס עליי ואז אני עלייך". לאחר מכן היה את החלק של הלוצ'ה ליברה שזה היה נראה שהם באמת מנסים לקפוץ אחד על השני. החלק הבא היה ספוט הפציעה של בנדידו שלא מגיע מאה אחוז לקרב הזה. דוראדה אחר כך הכניס לו בעיטה לראש שגרמה לי לתפוס את הצוואר. מרגיש שזה קרב אמיתי ולא לוצ׳ה שיט. מרגיש שהתעוררתי מאוחר השנה על בנדידו שנותן פה שנה מעולה. דוראדה זרק מהלכים גדולים וחכמים ולא סתם עשה גלגלונים כיאה לתרבות. זה באמת מרגיש כמו קרב אליפות. בנדידו הרגיש שלא החמאתי לו מספיק וזרק מהלך תפיסה מהאוויר מהאפרון לתוך הרצפה, ואוו. הכימיה ביניהם הייתה מטורפת, לא היה מהלך אחד שפוספס והיו פה הרבה הזדמנויות לפספס. ממש בא לי שדוראדה ימצא שותף ויאתגר את ברודידו, אני רוצה לראות עוד מהכימיה הזאת. החיסרון היחיד שהיה בקרב הזה זאת מישהי שצעקה בקהל יחסית הרבה בקרב. בנדידו הספים לטובה עם מהלכי הזריקה לאוויר ובכל אחד מהם הוא הפציץ. לקראת סוף הקרב דוראדה הצליח להעביר לי את רגש התסכול מבעד למסיכה וניסה לסיים את הקרב בכל מחיר, שזה אומר כל מיני וריאציות של רול אפ. היה עוד חיסרון נוסף שזה ממש שקוף שהיריב מתכונן לפינישר של בנדידו, אני לא אוהב את זה. ועדיין, קרב מעולה. לא מגזים ואומר שזה אחד מקרבות השנה שלי. נהנתי מאוד.

לסיכום, קוליזן מעולה שבכיף יכל להיות דינמיט. פתיחה וסיום מעניינים, באמצע קיבלנו כל מיני קרבות שלשות פחות מעניינים והכרזת שלשות מעניינת לאירוע הקרוב.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב
The following 3 users Like NoamRR's post:
  • Bam Bam Bigelow, orgibor, Tblack
חפש
הגב
Penta מנותק
Low-Card
תגובות: 877
אשכולות: 0
Likes Given: 160
הצטרף בתאריך: May 2021
11-05-2025, 06:27 PM
(11-02-2025, 05:53 PM)orgibor כתב:  אופנר וקלוזר אדירים.
אוקדה הבן זונה הזה אני כבר לא יכול לחכות לרגע שיאכל איזו ברכייה מטאקה.
זה היה ממש מגניב לצפות בקרב זוגות בו שני הזוגות לא מסתדרים ומנסים לגבור גם על היריבים וגם על השותף שלהם
לא הצלחתי למצוא דרך בה האקליימד שוב ינצחו ומישהו מהיפנים יאכל את ההצמדה אז כנראה שהפתרון הוא שזה לא יקרה, אני ממש אוהב את המובסט של בואנס והוא כל פעם מבריק עם איזה משהו חדש וקצת חבל לי שאין מקום להשחיל אפילו סיכה נוספת במידקארד אבל הקרב הזה גרם לי קצת להתגעגע גם לאקליימד ואם הם יביאו לטאג הזה את המניירות החדשות שלקחו על עצמם בסינגלס אז זה יכול להיות להיט.
מסקארדה דוראדה היה מדהים בכל הופעה שקיבל עד עכשיו בAEW ואני תוהה אם אפשר לסחוט ממנו יותר מקרבות שואוקייס ולהצליח להוציא ממנו גם סטוריליין שעובד או שזאת התקרה עבור לוצ'אדורים בלי אנגלית.

מרגיש לי שהורידו הילוך וזנחו את הסטוריליין של האקלמייד
מאז שהם ניצחו את בריאן קית׳ וביג ביל(שגם איתם הורידו גז ואת הפיוד נגד אדי קינגסטון והוק).
החזירו את זה לפה.
איפה ג׳רי לין?
אם באמת יאחדו את האקלמייד או שיאחדו אותם בדרך לא צפוייה(היל טרן)?
כמו הניו דיי(קופי ואקסבייר) זה אחרו בדרך לא צפויה,
שהם צריכים אחד את השני למרות שהם לא סובלים אחד את השני ואמרו דברים מאוד קשים אחד לשני.
שהם שונאים אחד את השני אבל שונאים את השאר ואת העולם אפילו יותר.
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-07-2026, 02:35 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר