Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 ... 7 8 9 10 11 ... 37 הבא »

תוצאות | AEW Dynamite 06/08/25

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות |  תוצאות | AEW Dynamite 06/08/25
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,061
אשכולות: 213
Likes Given: 1,378
הצטרף בתאריך: Jan 2021
08-07-2025, 06:37 PM
[Image: AEW-Dynamite-logo-1024x576.jpg]

התוכנית נפתחת עם פרומו של MJF בבאקסטייג'.
הוא אומר שבגלל שאדם פייג' פחדן הוא לא נותן לו טייטל שוט אלא אם יפדה את החוזה שלו ובגלל זה אחד החברים הכי קרובים שלו ישלם. הוא פונה למארק בריסקו ואומר שמארק דואג שהוא לא יראה את אח שלו בגן עדן בגלל כל החטאים שהוא רוצה לבצע למג'ף והוא לא יודע אם מארק שמע אבל מג'ף הוא השטן ואין לו בעיה לשלוח אותו ישירות לגיהנום שידוע גם בשם דלאוור אז הוא יכול לחזור לעשות את מה שאלוהים ברא אותו לעשות שזה להיות לוזר, חוואי תרנגולים ובלו-קולר-ביצ', הוא לא מתאבק מקצועי, הוא לא אתלט אמיתי, הוא לא אדם אמיתי, הוא לא חומר לאליפות, הוא זבל לבן שהתמזל מזלו, זאת הסיבה שהקהל מריע לו, הם מרחמים עליו ומרגישים רע עבורו והלילה המזל שלו הולך להסתיים.

קרב 1 – ג'ון מוקסלי(ע' מרינה שפיר וווילר יוטה) נגד מייק ביילי(ע' קווין נייט)
במהלך הקרב דארבי אלין מופיע דרך הקהל ומעלף את יוטה עם מפית לפנים וגורר אותו איתו.
מנצח: מוקסלי עם דת' ריידר.
[Image: 1.jpg]

רנה פאקט בבאקסטייג' עם טוני סטורם ואלכס ווינדסור.
הן מקדמות את הקרב המרובע של ווינדסור בהמשך הערב ואת קרב האליפות של טוני מול את'נה בפורבידן דור ועוזבות בטנגו.

הדת' ריידרס מוצאים את ווילר יוטה זרוק בתוך שק גופות מחוץ לאולם, דארבי חולף על פניהם עם הרכב שלו, כשהם מחלצים את יוטה החוצה משודך לו פתק למצח עם המילים "פורבידן דור".

רואים קטע ממוקדם יותר במהלך היום בו מרסדס מונה מגיעה לאולם ורנה פאקט מברכת אותה על הופעה ראשונה מאז ההפסד באול-אין.
מרסדס קוטעת את הראיון ואומרת לה לא להיות מארקית.

קרב 2 – קרב העפלה לקרב על אליפות TBS בפורבידן דור – אלכס ווינדסור(ע' טוני סטורם) נגד בילי סטארקז(ע' את'נה) נגד קווין אמינאטה נגד סקיי בלו
מנצחת: ווינדסור
ברולאפ על בילי.
אחרי הקרב מרסדס מונה יוצאת להתעמת עם ווינדסור, טוני סטורם ניסתה להתערב אבל את'נה פגעה בה שוב עם הO-פייס, מרסדס נותנת באקסטאבר לווינדסור, את'נה ומרסדס מסיימות בפייסאוף קצר ביניהן.

רנה פאקט בבאקסטייג' עם היאנג באקס.
הבאקס מתלוננים על חוסר הכבוד שהם חווים ומפנים את התסכול שלהם כלפי עובד הפקה שנמצא סמוך אליהם ודורשים ממנו לספק להם כניסה עם לדים, פירוטכניקה וכל השאר, הם נותנים לו פתק להעביר לג'סטין רוברטס שיציג אותם לקרב שלהם.

רנה פאקט בזירה מזמינה החוצה את קייל פלטשר ומשפחת קאליס.
דון קאליס אומר שהשאלה שצריכה להישאל היא למה הוא בונה את הסטייבל הגדול ביותר בהיסטוריה של פרו רסלינג? והתשובה היא פשוטה – כוח, וכשאתה רוצה כוח בעסק הזה אתה צריך זהב וכשיש לך זהב אתה שולט בגורל שלך.
פלטשר אומר שדסטין קיבל בדיוק את מה שהגיע על שגנב את הרגע שלו באול-אין, לדסטין אולי יש קריירה ענפה אבל לבן אדם בן 60 לא מגיע לדרוך באותה זירה עם הפרוטוסטאר. הוא אומר שדסטין הוא לא המתאבק היחיד שהוא שלח הביתה ומתייחס לאדם קול שהודות לו לא בטוח שנראה אותו שוב אי פעם. הוא אומר שכל אדם שינסה לקחת ממנו את האליפות יסבול מאותו הגורל בגלל שהוא יהיה אלוף TNT הגדול בכל הזמנים בדרכו להפוך למתאבק הגדול בכל הזמנים.
דון קאליס מתרגש להציג לפלטשר ציור שמן שהוא הכין המציג אותו ואת פלטשר ברגע של אחווה.
פלטשר אומר שזאת עשויה להיות המתנה הטובה ביותר שהוא קיבל אי פעם ומצהיר שהוא יהיה אלוף לוחם וההגנה הראשונה שלו תתרחש כבר בקוליז'ן הקרוב ולא משנה מי יפגוש אותו התוצאה תהיה זהה והוא ישאר אלוף TNT לעוד המון זמן.

אלישיה אטוט בבאקסטייג' עם אדם קופלנד.
קופלנד מתייחס לפרומו של כריסטיאן ואומר שהוא לא יודע מה הטייק שלו עליו, הוא אומר שכריסטיאן יצא החוצה עם אפס חרטה, ההתנצלות שלו לא הייתה התנצלות, הוא לא למד כלום ונשאר אסהול. הוא אומר שהידיים של כריסטיאן מלאות כרגע בקיפ, ניק ושיינה והידיים שלו מלאות בFTR וסטוקלי האת'וואי. קופלנד אומר שהוא יודע שהוא לא יכול להתקרב למרחק של 200 רגל מFTR אבל זה גם אומר שהם לא יכולים להתקרב אליו וזה עובד עבורו כי הייתה לו שיחת טלפון עם טוני קאהן ובשבוע הבא הוא יקבל קרב אחד על אחד עם סטוקלי האת'וואי. הוא אומר שאם FTR יחליטו להתערב הם יפרו את צו ההרחקה והוא יתבטל אז ההחלטה בידיהם.

קרב 3 – חצי גמר טורניר האלימינייטור לאליפות הזוגות – ברודידו(ברודי קינג ובנדידו) נגד היאנג באקס(מאט וניק ג'קסון)
הבאקס מקבלים שוב כניסת ג'וברים.
מנצחים: ברודידו עם 450-ספלאש של בנדידו עם תנופה מרגליו של ברודי.

רנה פאקט בבאקסטייג' עם ההארט סינדיקייט.
MVP מתייחס לגמר הטורניר שנקבע לאליפות הזוגות ואומר שHS ישמחו להכאיב למנצחים בFD.
MJF נכנס לתמונה ומבקש לדבר עם MVP, כל השאר עוזבים.
מג'ף אומר שהם לא צריכים את בובי ושלטון אלא רק אחד את השני כדי לזכות יחד באליפות העולם.
MVP אומר שמקס לא מבין את זה, עכשיו הוא מדבר על "אנחנו" אבל מאז שהוא הצטרף לHS הוא מדבר רק על "אני, אני, אני" והאגו שלו גדול מדי אז בתור אקט אחרון של חמלה הם ישאירו אותו בחתיכה אחת ויאפשרו לו להמשיך במרדף אחר אליפות העולם שלו, MVP נותן לו אגודל למטה.
מג'ף אומר שהוא מבין שזה לא אישי אלא רק עסקים.
MVP אומר שכאן הוא טועה, הוא אוהב אותו כמו אח והוא מקווה שהוא יכשל במאמץ שלו לזכייה כי אם הוא יצליח בובי לאשלי יבוא בעקבותיו וזה לא יהיה עסקים, זה יהיה לגמרי אישי.

אלישיה אטוט בבאקסטייג' עם FTR וסטוקלי האת'וואי.
דקס מביע תסכול ואומר שאם לא היה להם מספיק לחץ מגמר הטורניר בשבוע הבא עכשיו יש להם גם את אדם קופלנד על הראש. הוא אומר שהם רואים ישירות דרכו ויודעים בדיוק מה הוא עושה ושיזכור שהם ביקשו את צו ההרחקה לטובתו וטובת בריאותו, הם רוצים שהילדים שלו יגדלו עם אבא, שלבת' יהיה בעל אוהב, הם מתחננים שאדם לא יאלץ אותם לעשות את זה.
קאש אומר שהם מכירים אותו יותר טוב מכל אחד אחר ומכירים את המשחקים שלו והם אפילו אמרו לסטוקלי שהוא לא חייב להיות בסינסינטי בשבוע הבא אבל הוא מתעקש בגלל שהוא אדם גדול יותר, הוא אמיץ יותר, אבל כשהוא יסיים איתו הם לא יכולים לקחת אחריות למה שסטוקלי יעשה לו.
סטוקלי אומר שהוא לא מאמין שבן אדם בגילו בחר לעשות את זה, הוא מעיד שהוא לא מתאבק מקצועי והוא פצוע, אדם קופלנד בריון ואם הוא חושב שאין לו את רוח הלחימה הזאת בתוכו הוא טועה, הוא נמוך, קירח ולא משיג נשים, הוא נלחם במשך כל חייו. בשבוע הבא, הקרב ימשיך בסינסינטי והוא יעשה את זה בגלל שזה מה שהבוס שלו ביקש ממנו והוא יעשה את זה עם חיוך על פניו ויהיה לו חיוך אפילו רחב יותר כשאדם יצטרך לחזור הביתה ברביעי בלילה ולהסתכל לאשתו והילדים בעיניים ולהגיד להם שסטוקלי הצמיד אותו בזירה.

רנה פאקט נמצאת עם סוורב סטריקלנד ופרינס נענע ברמפת הכניסה.
סוורב אומר שהוא לא חושש מדון קאליס בגלל שאסור יהיה לו להיות בצד הזירה בקרב מול אוקדה בגלל החוקים של האליפות המאוחדת ובפעם האחרונה שדון קאליס התערב בקרב שלו הוא הפיל אותו על התחת ויצא עם אליפות העולם של AEW. הוא אומר שאוקדה הוא מתאבק דורי שמגיע פעם באלף שנים אבל הוא משהו שטרם נראה קודם לכן, אף פעם לא היה עוד סוורב סטריקלנד וביום שהוא יפרוש יקום אחד כמוהו לאחריו. הוא אומר שהוא הסתכל בעיינים של אוקדה ולא ראה כלום אבל אוקדה ראה בעיניים שלו את המוות והוא ימשיך את השושלת שלו בכך שינצח את אוקדה ובזמן שדון קאליס יבכה בפינה הוא יניף את ידיו כאלוף המאוחד וכולם בלונדון יצעקו "הבית של מי?".

אלישיה אטוט בבאקסטייג' עם מארק בריסקו.
מארק אומר שהסתיים הזמן לדיבורים והגיע יום הכיפורים והלילה מג'ף ישלם על חטאיו.
אדם פייג' מופיע ואומר למארק שהוא מכיר אותו 14 שנה ותמיד התסכל על הבריסקוס בהערצה אבל את האדם שמארק הפך להיות בשנים האחרונות הוא מעריץ אפילו יותר. הוא אומר שאם מארק ינצח הלילה הוא מקווה שהוא יהיה הבא בתור לקרב על אליפות העולם של AEW.

רנה פאקט בבאקסטייג' עם קווין אמינאטה.
אמינאטה מביעה אכזבה מההפסד שלה מוקדם יותר.
ווילו נייטינגייל מצטרפת ומביעה אמפתיה ואומרת לאמינאטה שהן יטפלו במעגל הטירוף בקוליז'ן.
קריס סטטלנדר מגיעה ומביעה תמיכה בציניות ואומרת שזה מדהים שנשים תומכות בנשים כמו שווילו הופיעה בשבוע שעבר עבורה ועכשיו היא מופיעה עבור ווילו ומבקשת ממנה לשאת נאום.
ווילו אומרת שקריס אמרה שהיא התקדמה ומתרכזת בעצמה אבל היא עושה הכל חוץ מזה, ווילו כאן לעשות שלושה דברים: לחייך, לנצח וליישר את כל מי שיעמוד בדרכה אז ברגע שקריס תהיה מוכנה לקחת את זה ברצינות היא יכולה לבוא לדבר איתה.
קריס זורקת קונפטי מנייר על כולן ועוזבת.

קרב 4 – מארק בריסקו נגד MJF
מנצח: MJF
עם היטסיקר, בריסקו שבר את ההצמדה עם רגל על החבל אבל השופט פספס את זה.
אחרי הקרב MJF ממשיך לתקוף את בריסקו באגרופים ועם טבעת היהלום, אדם פייג' יוצא החוצה ומג'ף בורח לקהל, פייג' דולק בעקבותיו ומחזיר אותו לזירה ומתכונן לבאקשוט לריאט אבל מג'ף בורח שוב והתוכנית מסתיימת.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 6 users Like orgibor's post:
  • Bam Bam Bigelow, JayJayDimaggio, KB24, Nisan5454, NoamRR, Tblack
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,667
אשכולות: 26
Likes Given: 4,212
הצטרף בתאריך: Nov 2021
08-08-2025, 05:47 AM
מיין אבנט מארק בריסקו!
[Image: giphy.gif]
הגב
The following 1 user Likes Bam Bam Bigelow's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,511
אשכולות: 72
Likes Given: 2,476
08-08-2025, 11:54 AM
פרק מעולה שהסתיים עם טעם לוואי מר
מוקסלי - ביילי היה טוב מהמצופה ואהבתי גם את הקטעים עם דארבי עד עכשיו. מוקסלי - דארבי בפורבידן דור זה כן קרב שאני מחכה לו.
טוני ואלכס עד עכשיו הן שילוב מצויין שמתחבר גם לקטעים קומיים טובים. מחלקת הנשים של AEW כרגע על הגל ואני נהנה ממה שהן עושות. אלכס הייתה הבחירה המובנת מאליה לניצחון פה בשביל שתוכל להתאבק מול הקהל הביתי בפורבידן דור. מונה ואתנה משתפות פעולה גם על המסך וגם מחוץ לו, מעניין לראות לאן זה יתפתח כי אני רוצה מאוד לראות קרב נוסף ביניהן.
אפילו מחלקת הזוגות מתחילה להתעורר ואנחנו מקבלים קרבות מצויינים של המחלקה בשבועות האחרונים. כמובן שההפקה ממשיכה להתעלל בבאקס בכל מה שקשור לכניסה שלהם והם משחקים על זה יפה. בזירה כל עוד הם רוצים אי אפשר באמת להתלונן עליהם כי הם מספקים את הסחורה כל פעם. החלטה טובה לא ללכת שוב על באקס - FTR, אבל בסופו של דבר ברודידו לא צריכים לנצח את הטורניר הזה. FTR - HS זה קרב גדול שאני מחכה לו.
נמשיך עם HS שרצו עליהם שמועות בימים האחרונים, הם מגיעים לעשות את העבודה שלהם כמו שהם יודעים, אם זה עם מייק ביילי בסרטון לרשתות החברתיות ואם זה בסגמנטים עם MJF. לא יודע מה האמינות של הדיווחים האלה אבל כרגע לפחות נראה ש-HS בעניינים.
סטוקלי עם פרומו זהב, כמובן ש-FTR יצטרכו לעזור לו בשבוע הבא ובכך יפרו את ההחלטה שלקופלנד אסור לגעת בהם.
לא יודע מה אני חושב על הפרומו של סוורב זה הרגיש כאילו הוא מחזיק מעצמו יותר מאיך שהציגו אותו עד עכשיו. לא יכול להגיד שהבנייה לקרב היא הכי טובה אבל כמובן ברגע ששני מתאבקים טובים כמו אוקדה וסוורב נפגשים לקרב אני מחכה לראות אותו.
וכאן מגיע החלק השלילי - מארק בריסקו לא צריך להיות בקרב המרכזי, MJF לא צריך לנצח אותו מלוכלך וכל השילוב פה גם עם אדם פייג' לא ממש עובד בשבילי. פייג' צריך להתעסק עכשיו עם שם גדול שמאתגר אותו וברקע שיהיה את MJF. מקווה שאחרי פורבידן דור נקבל פה סיפור טוב יותר לקראת אול אאוט בקנדה.
[Image: bhNK8.gif]

לינקיית AEW:
https://wrestling-il.com/showthread.php?tid=3554&pid=197639#pid197639
הגב
The following 3 users Like KB24's post:
  • Bam Bam Bigelow, NoamRR, Tblack
חפש
הגב
Nisan5454 מנותק
Rookie
*
תגובות: 109
אשכולות: 0
Likes Given: 190
הצטרף בתאריך: Jul 2023
08-08-2025, 02:08 PM
פרק שגדוש בדברים טובים עם קרבות מעולים תודה על התוצאות
הגב

•
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,315
אשכולות: 8
Likes Given: 11,007
08-08-2025, 07:19 PM
מג'פ מנסה למכור לי את הקרב המרכזי ולהציג את האליפות החדשה שלו ואני פשוט מחכה לנאום ניצחון של פלטצ'ר שגנב את מקומו כהיל המגניב בעסק.

מוקסלי מריץ. ההיט על ספידבול הגיע גם אליי. נהנתי לצפות בו מרחוק פעם ב, עכשיו הבלוף נחשף.

הבת זוג של אוספרי אימצה את ההבעות פנים שלו, קלאסי.

אהבתי יותר את הגרסה של האנגמן-סוורב במי מת ראשון, אני צריך לבוא ממש עם מצב רוח לדארבי-מוקסלי כדי לצפות בקרב.

לא קשור בכלל אבל יש מצב שרנה בהיריון? פניה נפוחות. פלטצ'ר נראה כמו כוכב. אמרתי בעבר שהוא לא צריך את האליפות הזאת. אבל אוקדה ככל הנראה נהפה לאלוף ראשי (לצד האנגמן) אז אוטומטית האליפות של פלטצ'ר קופצת מדרגה גם. כיף לראות את משפחת קאליס נצבעת בזהב. יש אווירה בפרומו הזה שפלטצ'ר לא יחזיק באליפות הזאת זמן רב ולמעשה יפסיד אותה ממש מהר, פחד אלוהים.

לקופ אני מקשיב בחצי אוזן. מצחיק אותי כל מעריצי סינה השרופים שרוצים לראות את אדג׳ בטור הפרישה של סינה, זה לא יקרה והוא לא מעניין כמו שאתם חושבים. רציתם סינה-אדג׳ קיבלתם סטוקלי-קופ. מזעזע.

וממישהו שחושב שהוא מצחיק לצמד שיודעים להנגיש תוכן קומי כמו שצריך. הבאקס עם כניסה גאונית, ממשיכים להיות אקט טוב. אמרתי בעבר שאני אוהב את השיתוף פעולה שלהם עם ריקושט, הם יכלו בקלות לרוץ כשלישייה קומית וריקושט היה מחשיב את עצמו למינימום סטיילס/אומגה/אוקדה. הבאקס מקבלים את הטיפול של שארלוט כרגע, הם ירדו מעץ הגבוה שלהם והם נלחמים בחבר'ה העממיים. ככה כל קרב "קטן" מרגיש "גדול" וזה מרגיש מרענן. אני נותן צ'אנס לקרב הזה, באתי בדודא רצינית לצפות בו וזה החזיק למרות שראיתי את הפרק הזה במשך יומיים. בנוסף, אני אפילו מתחיל לחבב ומוצא הצדקה לקיום של ברודידו. אני אוהב את ברודי ואני שמח שעושים איתו משהו ועל הדרך הוא חושף אותי לבנדידו. במהלך הקרב התחלתי לפנטז על מפגש של ברודי ובובי, אני כמעט לא מפנטז על בובי (בשום היבט, תירגעו) אבל אני ברודי יכול לגרום לזה לעבור עבורי. קרב מעולה, הרגעים הקומיים בוצעו בתבונה. הבאקס מנסים להתמודד עם הגודל של ברודי היה נחמד. היו פה גם רגעי השתוללות של הבאקס כדי לאזן את הקרב ולא למתג אותו כבדיחת התקופה. קרב שיש בו הכל ברמת הטלוויזיה. בנדידו דפק שם קפיצה פסיכית עם תנופה של ברודי מהחבלים, אני לא יודע אם זה חלק מהמובסט שלו או שלהם כטאג אבל זה היה מדהים ולא נראה שמישהו נפצע. ניסו למכור לנו קצת בקרב שלברודידו יש בעיות תיאום, זה כיפה על הבוצ'ים שלהם וזה השלים לי את התמונה הגדולה של הקרב אז אני דווקא שמח. אם זה מוביל לפירוק של ברודידו אני אשמח לראות את ברודי היל לוקח את אליפות זירת הכבוד. כתבתי את כל זה באמצע הקרב ובהמשך הם הפכו את זה לקרב ברמת אירוע, מטורף שזה הסטנדרט של הבאקס. הסיום של הקרב היה משוגע עם המהלך של ברודידו, הם הצליחו לבצע אותו הפעם ובשלמות. הבאקס עם תגובות מעולות. שמח שלא דילגתי על הקרב ואפילו ממליץ לצפות בו. אני שמח שמנת הרסלינג השבועית שלי מסתיימת בקרב הזה. תוצאה מעולה, בנו את הטורניר הזה שנחושב שנקבל בגמר את FTR נגד הבאקס וזה לא קרה. אשמח שברודידו יזכו בטורניר אם זה לא מובן.

סגמנט מעולה של מג׳פ ומונטל, מעלה מלא שאלות, פנטזי בוקינג שמתקשר לטורניר הזוגות. אני נהנתי. מג׳פ חוזר להיות רלוונטי חברים.

את FTR הרצתי. הם לא יהרסו לי את הכיף.

סוורב ורנה עשו עבודה טובה בלהאדיר את אוקדה שגם ככה אדיר. הלוק של סוורב הזכיר את של האנגמן, מעניין אם זה מכוון. סוורב עם פרומו נהדר, הוא נוטף כריזמה. מעניין אם באמת הכיוון הוא שהאנגמן וסוורב מחזיקים אליפויות נפרדות כדי להישאר רחוקים זה מזה.

הרצתי את בריסקו עד שראיתי את האנגמן. אפקט ההאנגמן הוא משוגע. האנגמן דיבר על בריסקו אז הרצתי את האנגמן. אפקט הבריסקו הוא משוגע.

את הקרב המרכזי והסוף הרצתי. משום מה הפרק, מג׳פ-האנגמן הרגיש לי מוקדם מדי. מקווה שיוכיחו לי אחרת כי זה מפגש ששווה כסף.

לסיכום, נהנתי מפלטצ'ר, ברודידו, הבאקס, MVP וסוורב.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב
The following 4 users Like NoamRR's post:
  • Bam Bam Bigelow, KB24, SwitchBlade, Tblack
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,315
אשכולות: 8
Likes Given: 11,007
08-08-2025, 07:21 PM
(08-08-2025, 11:54 AM)KB24 כתב:  פרק מעולה שהסתיים עם טעם לוואי מר
מוקסלי - ביילי היה טוב מהמצופה ואהבתי גם את הקטעים עם דארבי עד עכשיו. מוקסלי - דארבי בפורבידן דור זה כן קרב שאני מחכה לו.
טוני ואלכס עד עכשיו הן שילוב מצויין שמתחבר גם לקטעים קומיים טובים. מחלקת הנשים של AEW כרגע על הגל ואני נהנה ממה שהן עושות. אלכס הייתה הבחירה המובנת מאליה לניצחון פה בשביל שתוכל להתאבק מול הקהל הביתי בפורבידן דור. מונה ואתנה משתפות פעולה גם על המסך וגם מחוץ לו, מעניין לראות לאן זה יתפתח כי אני רוצה מאוד לראות קרב נוסף ביניהן.
אפילו מחלקת הזוגות מתחילה להתעורר ואנחנו מקבלים קרבות מצויינים של המחלקה בשבועות האחרונים. כמובן שההפקה ממשיכה להתעלל בבאקס בכל מה שקשור לכניסה שלהם והם משחקים על זה יפה. בזירה כל עוד הם רוצים אי אפשר באמת להתלונן עליהם כי הם מספקים את הסחורה כל פעם. החלטה טובה לא ללכת שוב על באקס - FTR, אבל בסופו של דבר ברודידו לא צריכים לנצח את הטורניר הזה. FTR - HS זה קרב גדול שאני מחכה לו.
נמשיך עם HS שרצו עליהם שמועות בימים האחרונים, הם מגיעים לעשות את העבודה שלהם כמו שהם יודעים, אם זה עם מייק ביילי בסרטון לרשתות החברתיות ואם זה בסגמנטים עם MJF. לא יודע מה האמינות של הדיווחים האלה אבל כרגע לפחות נראה ש-HS בעניינים.
סטוקלי עם פרומו זהב, כמובן ש-FTR יצטרכו לעזור לו בשבוע הבא ובכך יפרו את ההחלטה שלקופלנד אסור לגעת בהם.
לא יודע מה אני חושב על הפרומו של סוורב זה הרגיש כאילו הוא מחזיק מעצמו יותר מאיך שהציגו אותו עד עכשיו. לא יכול להגיד שהבנייה לקרב היא הכי טובה אבל כמובן ברגע ששני מתאבקים טובים כמו אוקדה וסוורב נפגשים לקרב אני מחכה לראות אותו.
וכאן מגיע החלק השלילי - מארק בריסקו לא צריך להיות בקרב המרכזי, MJF לא צריך לנצח אותו מלוכלך וכל השילוב פה גם עם אדם פייג' לא ממש עובד בשבילי. פייג' צריך להתעסק עכשיו עם שם גדול שמאתגר אותו וברקע שיהיה את MJF. מקווה שאחרי פורבידן דור נקבל פה סיפור טוב יותר לקראת אול אאוט בקנדה.

מדהים איך ראינו אחרת לגמרי את הדברים בפרק וכמה שהטעם שלנו שונה.
אין על AEW.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב
The following 1 user Likes NoamRR's post:
  • KB24
חפש
הגב
Tblack מנותק
Joober
**
תגובות: 466
אשכולות: 4
Likes Given: 875
הצטרף בתאריך: Jul 2024
08-08-2025, 07:36 PM
התכנית השבוע ממשיכה את הקו של שבוע שעבר. בעיניי זה קו בירידה.

ג'ון מוקסלי נגד מייק ביילי:
א. למה?
ב. הקרב היה כל כך ארוך.
ג. חוץ מזה סבבה.
ד. כל התגובות נכונות.

אחלה של קטע של דארבי ויוטה והשאר מאחורי הקלעים.

הריאיון של רנה יחד עם אלכס וטוני סטורם: בבגדדדוולללל, אני לא בטוחה שאני מתה על זה שכל החיבורים של טוני גורמים למתאבקות לידן להיות מצחיקות. עם מריה מיי ועם מינה זה עבד נהדר. עם אלכס... זה קצת עובד פחות טוב.

הקרב המרובע על המקום בקרב המרובע: הקרב לא ממש זרם בהתחלה אבל אחרי כן המשיך להיות בסדר גמור. היה ברור שאלכס תיקח, אבל וואו כמה שאמינטה מעולה. נהניתי.

הריאיון של רנה עם משפחת קאליס: קייל היה טוב. אלוהים יישמור הציור הזה מחריד. וואו.

הפיוד בין אדג' ל-FTR וסטוקלי: הקרב בין סטוקלי לאדג' בשבוע הבא.... למה למה למה למה למההה למה

חצי גמר הטורניר - ברודידו נגד הבאקס: קרב מעולה וכיפי אם כי, מעט ארוך. בכללי, אני חושבת שארבעה קרבות בתכנית זה קצת מדי, זה גם הופך כל קרב לארוך מדי וזה מתיש... מדי.
בכל אופן, הקרב היה נהדר. הייתי בטוחה שהבאקס לוקחים כאן, אחרי כל ההצמדות של ברודידו שלא הלכו, וממש הופתעתי שהבאקס הפסידו. הבאקס מעולים לאחרונה, גם מבחינת גימיק וגם מבחינת קרבות וכיף לראות אותם.

הפרומו של סוורב: היה נהדר. הייתי רוצה לראות פיוד נבנה בצורה יותר עמוקה ועם יותר בשר, אבל מה שהם עושים גם איכשהו עובד מבחינתי. סוורב עשה לי חתיכת הייפ לאירוע.

הריאיון של רנה עם קווין אמינטה ו-ווילו נייטינגייל: אני לא מבינה מה קורה עם הגימיק של קריס. רגע אחד היא אולי מצטרפת לדת' ריידרס, רגע אחר עדיין מחפשת את החברות של ווילו למרות שעל פניו כבר עברנו את זה... ועכשיו היא מתנהגת שוב כמו חייזר? לא התחברתי.

לא ראיתי את המיין איבנט, אבל אני חייבת להגיד שהתכנית הרגישה קצת משעממת, ואז הגיע אדם פייג' ומרגישה שהוא העלה את העניין רק מעצם היותו שם, גם אם זה היה לדבר עם מארק בריסקו ום אם זה להגיע אחרי הקרב של מארק בריסקו.
MJF בפיוד עם יותר מדי אנשים.

תודה רבה על התוצאות.
הגב
The following 4 users Like Tblack's post:
  • KB24, NoamRR, SwitchBlade, אני
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,826
אשכולות: 59
Likes Given: 4,471
08-10-2025, 10:32 PM
אני רואה בחלקים את התכנית, תוך כדי ריצות וכל זה.

בגדול נחמד, יש לי ביקורת כמו תמיד.

מוקסלי/ביילי היה צחוקים לאללה.
מאצ'אפ בין טאלנט מרכזי בארגון שאני המון זמן לא סובל, שלדעתי בשנה האחרונה עשה המון רע לביזנס, חנק את הארגון, גרר את כולם לרמה שלו של הזבל, סחב אחריו מתאבקים מעולים למטה - מול ג'ון מוקסלי.

(לא אכפת לי שמה שעשיתי כאן צפוי, אני עושה את זה בשביל עצמי)

הקרב היה בסדר אבל לא התרומם יותר מידי מעבר.
לדעתי מוקסלי פשוט צריך הפסקה, או שאני צריך הפסקה ממנו, אבל מוקסלי זה מתאבק שאחרי תקופה שהוא מגיע כל שבוע פשוט אי אפשר כבר. זה לא כיף, זה אינטנסיבי, זה מתיש, כמה אפשר?
ביילי מחריד, לפחות הוא היה הג'ובר כאן. ליגות קטנות.

טוני סטורם/אלכס אוספריי - לדעתי משעמם.

אני לא אוהב את אלכס אוספריי. 
אין סיבה מיוחדת, פשוט קצת קשה לי לעקוב אחרי קצב חילוף הצעצועים של טוני קאהן.
אז לפני חודשיים זו מייגן ביין, ואז מינה שירקאוואה, ואז ת'קלה, ואז בזמן שיא קיבלנו את אלכס ווינזדור. 
ו"ברור לכולם" שאלכס ווינזדור תנצח כדי שהיא תופיע מול "קהל הבית" שלה. 

חבר'ה - היא בארגון שבוע. אין לה קהל בית. אין לה קהל. היא טאלנט חדש לגמרי, אני לא מכיר אותה, מי זו? למה היא N1C? למה היא מנצחת קרב מרובע עם 2 מתאבקות שנמצאות 5 שנים בארגון ובילי סטארקז? ואיך זה מובן לכולם? מה אני מפספס פה?

אני לא זורם עם הקצב הזה ועם העובדה שטוני קאהן מצליח לזכור טאלנט אך ורק אם הוא הגיע לפני שבועיים. N1C במחלקה זה משהו שצריך, לרוב, לבנות לקראתו, ואלכס ווינזדור היא אלמונית בסצנה של AEW, ובהתאמה היא צריכה לבנות בסיס כלשהו. 

בנוגע לקרב - אני מתנצל אבל הרגשתי בוצ'מאניה. כל הזמן בוצ'ים, כוריאוגרפיה מורכבת וביצוע עצל, היו שם ספוטים כל כך חנוניים (אמינאטה ואלכס מתנגשות אחת בשנייה ונזכרות להילחם) שבכנות התחלתי לתהות אם מישהו שם את מייק ביילי בתור אייג'נט. הבוצ' של סקיי בלו היה, תרתי משמע, על הפרצוף. 

לתחושתי הקרב הזה סבל מהרצון הטוב לתת באנגר, אבל עם טאלנט שלצערי לא מספיק מקצועי בשביל התיאום ובשביל המהלכים. עדיף לעשות דברים פחות מסובכים שנראים טוב מאשר דברים סופר מסובכים שדורשים תיאום של מקצוען - כשהם מבוצעים בצורה ברורה מידי שמוציאה את כל ה'קרב' מהקרב.
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 1 user Likes SwitchBlade's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
Tblack מנותק
Joober
**
תגובות: 466
אשכולות: 4
Likes Given: 875
הצטרף בתאריך: Jul 2024
08-10-2025, 11:52 PM
(08-10-2025, 10:32 PM)SwitchBlade כתב:  אני רואה בחלקים את התכנית, תוך כדי ריצות וכל זה.

בגדול נחמד, יש לי ביקורת כמו תמיד.

מוקסלי/ביילי היה צחוקים לאללה.
מאצ'אפ בין טאלנט מרכזי בארגון שאני המון זמן לא סובל, שלדעתי בשנה האחרונה עשה המון רע לביזנס, חנק את הארגון, גרר את כולם לרמה שלו של הזבל, סחב אחריו מתאבקים מעולים למטה - מול ג'ון מוקסלי.

(לא אכפת לי שמה שעשיתי כאן צפוי, אני עושה את זה בשביל עצמי)

הקרב היה בסדר אבל לא התרומם יותר מידי מעבר.
לדעתי מוקסלי פשוט צריך הפסקה, או שאני צריך הפסקה ממנו, אבל מוקסלי זה מתאבק שאחרי תקופה שהוא מגיע כל שבוע פשוט אי אפשר כבר. זה לא כיף, זה אינטנסיבי, זה מתיש, כמה אפשר?
ביילי מחריד, לפחות הוא היה הג'ובר כאן. ליגות קטנות.

טוני סטורם/אלכס אוספריי - לדעתי משעמם.

אני לא אוהב את אלכס אוספריי. 
אין סיבה מיוחדת, פשוט קצת קשה לי לעקוב אחרי קצב חילוף הצעצועים של טוני קאהן.
אז לפני חודשיים זו מייגן ביין, ואז מינה שירקאוואה, ואז ת'קלה, ואז בזמן שיא קיבלנו את אלכס ווינזדור. 
ו"ברור לכולם" שאלכס ווינזדור תנצח כדי שהיא תופיע מול "קהל הבית" שלה. 

חבר'ה - היא בארגון שבוע. אין לה קהל בית. אין לה קהל. היא טאלנט חדש לגמרי, אני לא מכיר אותה, מי זו? למה היא N1C? למה היא מנצחת קרב מרובע עם 2 מתאבקות שנמצאות 5 שנים בארגון ובילי סטארקז? ואיך זה מובן לכולם? מה אני מפספס פה?

אני לא זורם עם הקצב הזה ועם העובדה שטוני קאהן מצליח לזכור טאלנט אך ורק אם הוא הגיע לפני שבועיים. N1C במחלקה זה משהו שצריך, לרוב, לבנות לקראתו, ואלכס ווינזדור היא אלמונית בסצנה של AEW, ובהתאמה היא צריכה לבנות בסיס כלשהו. 

בנוגע לקרב - אני מתנצל אבל הרגשתי בוצ'מאניה. כל הזמן בוצ'ים, כוריאוגרפיה מורכבת וביצוע עצל, היו שם ספוטים כל כך חנוניים (אמינאטה ואלכס מתנגשות אחת בשנייה ונזכרות להילחם) שבכנות התחלתי לתהות אם מישהו שם את מייק ביילי בתור אייג'נט. הבוצ' של סקיי בלו היה, תרתי משמע, על הפרצוף. 

לתחושתי הקרב הזה סבל מהרצון הטוב לתת באנגר, אבל עם טאלנט שלצערי לא מספיק מקצועי בשביל התיאום ובשביל המהלכים. עדיף לעשות דברים פחות מסובכים שנראים טוב מאשר דברים סופר מסובכים שדורשים תיאום של מקצוען - כשהם מבוצעים בצורה ברורה מידי שמוציאה את כל ה'קרב' מהקרב.

אייי... רציתי לכתוב שזה דרבי המתאבקים האהובים על גיא ושכחתי. טוב, הנה כתבתי את זה עכשיו.

לגבי אלכס - חושבת שזה היה די ברור בגלל שהאירוע הולך להיות בלונדון, וזה הקהל הביתי שלה.

לגבי הקרב - אני מסכימה שהוא היה חלש יחסית למה שהמחלקה מסוגלת להוציא. אני חושבת שהם במודעות לא שמו מתאבקות טובות יותר כדי לתת ואלידזציה לניצחון של אלכס, אבל הוכח עכשיו שהיא עדיין לא מסוגלת להוביל קרב. ושבכללי, יש מתאבקות אחרות במחלקה שמגיע להן יותר.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-04-2026, 06:03 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר