Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 93 94 95 96 97 ... 129 הבא »

תוצאות | WWE NXT 2.0 - 22.3.2022

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE NXT 2.0 - 22.3.2022
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,502
אשכולות: 1,841
Likes Given: 5,028
הצטרף בתאריך: Jan 2021
03-23-2022, 05:18 AM
[Image: 20220318_NXT_Match_BreakerRoode_FC_tuesd...fae2b6.jpg]

אלוף צפון אמריקה כרמלו הייז וטריק ויליאמס מגיעים לחניון, כרמלו הייז אומר שמתאבק אחד כבר העפיל לקרב סולם ב-Stand & Deliver וחסר עוד 2 קרבות העפלה שיתקיימו הערב.

קרב ההעפלה לקרב הסולם על אליפות צפון אמריקה ב-Stand & Deliver
סולו סיקואה ניצח את רודריק סטרונג, אלוף צפון אמריקה כרמלו הייז וטריק ויליאמס בשולחן השדרנים, סאנטוס אסקובר צופה בקרב מחוץ לזירה, סולו סיקואה הצמיד את סטרונג לניצחון אחרי ביג ספלאש מהטופ רופ.

מוקדם יותר פרסיה פרוטה ואינדי הארטוול מדברות בלוקר רום, הן מתווכחות על איזה זוג יותר פופולרי, אינדי אומרת לפרסיה שדקסטר לומיס ינצח את טוני דאנג'לו הערב והם מוזמנים לראות את הקרב.

טוני דאנג'לו ניצח את דקסטר לומיס, מחוץ לזירה צופים בקרב אינדי הארטוול, פרסיה פרוטה ודוק הדסון, לקראת סוף הקרב הדסון מסיח את דעתו של לומיס, דאנג'לו מנסה לקחת את הלום שלו, אינדי לוקחת את הלום קודם, פרסיה לוקחת את הלום מאינדי, טוני דאנג'לו חוטף את הלום מפרסיה ומכה את לומיס כאשר השופט לא רואה. טוני דאנג'לו מצמיד את לומיס לניצחון אחרי ספינינג פישרמן באסטר.
אחרי הקרב טוני דאנג'לו נותן פרומו, הוא מדבר על תומאסו צ'אמפה, דאנג'לו אומר שהוא שם את הוו וצ'אמפה היה הפיתיון. דאנג'לו אומר שצ'אמפה היה על הברכיים הוא ידע שהוא סיים, דאנג'לו אומר שהדון החדש של NXT מגיע ב-Stand & Deliver. השיר של תומאסו צ'אמפה נשמע והוא נכנס לזירה מצד שני, צ'אמפה נותן לדאנג'לו פייריטייל אנדינג. צ'אמפה אומר לדאנג'לו שהוא לא יקבע לו מתי הוא מסיים, צ'אמפה אומר ש-Stand & Deliver אולי הפרק האחרון שלו כאן ב-NXT ובמידה וכן והוא ירשום את הסוף שלו.

מקנזי מיטשל מראיינת את אלוף NXT דולף זיגלר ורוברט רוד, רוד אומר שהוא אלוף NXT לשעבר והוא שלט פה במשך 12 חודשים. רוד אומר שבלעדיו לא היה לברייקר הזדמנות בכלל, זיגלר אומר שברייקר רחוק שבועיים מהקרב הכי גדול בחיים שלו, זיגלר אומר לרוד שיכסח את ברייקר הערב אבל שישאיר לו לסיים אותו בדאלאס.

אלקטרה לופז ניצחה את פאלון הנלי, מחוץ לזירה לגאדו דל פנטזמה נכנסו לברול עם ג'וש בריגס וברוקס ג'נסן אל מאחורי הקלעים, אלקטרה לופז הצמידה את פאלון הנלי לניצחון אחרי סיטדאון פאוורבומב.

דרייקו אנת'וני וזאיון קווין בלוקר רום, הפלאפון של אנת'וני לא מפסיק לצלצל, דרייקו אנת'וני מראה לזאיון קווין הודעה שקיבל מג'ו גייסי, גייסי אומר לדרייקו שיתן לו לעזור לו וביחד הם יכולים לשפר את החיים שלו. דרייקו זורק את הפלאפון, זאיון קווין אומר לו שהוא יודע מה הוא צריך לעשות, דרייקו אומר לטפל בעסק שלו כמו גבר, זאיון קווין אומר לו שהוא הגב שלו במידה והוא יצטרך.

מקנזי מיטשל מראיינת את ונדי צ'ו ודקוטה קאי לקראת גמר הדאסטי קאפ של הנשים, הן אומרות שהן ינצחו הערב ויזכו בדאסטי קאפ.

ברון ברייקר ניצח את רוברט רוד, במהלך הקרב אלוף NXT דולף זיגלר הזיז את רוד וגרם לברייקר להתקע ברינג פוסט, השופט הרחיק את דולף זיגלר מהקרב, רוד נותן לברייקר גלוריוס DDT אך ברייקר מתחמק. רוד מנסה לקפוץ על ברייקר מהסקנד רופ אך ברייקר תופס אותו ישר לפאוורסלאם ומצמיד אותו לניצחון. אחרי הקרב אלוף NXT דולף זיגלר נותן לברון ברייקר סופרקיק, זיגלר צועק על ברייקר שאליפות NXT תשאר אצלו.

אינדי הארטוול ודקסטר לומיס בלוקר רום, פרסיה פרוטה ודוק הדסון מגיעים, הם מדברים על ההפסד, פרסיה אומרת שדוק הדסון בחיים לא יתרץ הפסד כי הוא יכול לעשות את העבודה בתוך הזירה ומחוצה לה. דקסטר לומיס ניגש לצייר ציור, הוא מראה להם את הציור וזה גונת'ר, אינדי שואלת את פרסיה אם הדסון יכול לנצח את גונת'ר, היא עונה שכן.

האוניברסיטה של אנדרה צ'ייס - בודהי היוורד אומר שהוא יטפל בואן ואגנר שבוע הבא.

קרב ההעפלה לקרב הסולם על אליפות צפון אמריקה ב-Stand & Deliver
גרייסון וולר ניצח את איי קיד, סולו סיקואה צופה בקרב מחוץ לזירה, וולר הצמיד את איי קיד לניצחון אחרי רולינג קאטר. אחרי הקרב אלוף צפון אמריקה כרמלו הייז וטריק ויליאמס על האפרון, כרמלו הייז שחסר מתאבק אחרון לקרב הסולם, הוא אומר ששבוע הבא המפסידים יתאבקו
בקרב משולש : קמרון גריימס נגד רודריק סטרונג נגד איי קיד. כרמלו הייז אומר לו שהוא אולי A קיד אבל הוא בחיים לא יהיה ה-A צ'מפיון, טריק ויליאמס אומר שהלילה הוא הולך לבלות עם ה-A אמא. איי קיד בועט בטריק ויליאמס ויוצא מהזירה.

ואן ואגנר ורוברט סטון מדברים מאחורי הקלעים, סטון מראה לואגנר על המסך איך איקמן ג'ירו הפריע לו לדבר עם סופיה, ואגנר אומר שהוא יטפל בכל דבר בזמן שלו, הוא אומר שבשבוע הבא בודהי ואז הוא ימשיך הלאה. סופיה מגיעה ואומרת לסטון שהם לא סיימו לדבר על עסקים, היא שואלת אותו אם יש לו זמן עכשיו, הוא עונה שכן והם הולכים.

האחים קריד ניצחו את GYV, ברוטוס הצמיד את דרייק לניצחון אחרי קלוזליין. אחרי הקרב יש חושך באולם ועל המסך רואים שני מתאבקים שלבושים בקפוצ'ונים הורסים את כל מתחם האימונים של דיימונד מיין, הם מרססים 'אל תבכו' ומעבירים הודעה שמופיעה על המסך : האחים קריד... אתם לא יכולים למצוא אותנו, אז אנחנו נמצא אתכם, עד אז... תהנו מהנוף.

גונת'ר ניצח את דוק הדסון, פרסיה פרוטה ואינדי הארטוול צופות בקרב מחוץ לזירה, גונת'ר חיסל את הדסון בצ'ופים ובסוף הצמיד אותו לניצחון אחרי פאוורבומב. אחרי הקרב אימפיריום עומדים בזירה, גונת'ר אומר שהוא המתאבק הכי דומיננטי ב-NXT אבל עדיין לא מסתכלים עליו, הוא אומר שזאת בושה שמישהו כמו אל איי נייט יכול לדבר... אל איי נייט יוצא החוצה, נייט מתחיל לדבר וגונת'ר אומר לו לשתוק ושיקשיב, גונת'ר אומר לנייט שהוא מייצג את כל מה שרע בספורט הזה. גונת'ר אומר לנייט שהוא הרבה דיבורים ופחות מעשים, הוא אומר לו שהפה שלו מכניס אותו לקרבות אבל הוא לא מנצח לו אותם. אל איי נייט אומר לגונת'ר שאם הוא יפריע לו עוד פעם אחת הוא יפרק אותו. נייט אומר לגונת'ר ש-Stand & Deliver מעבר לפינה, הוא אומר שהוא רצה להשתמש במילים שלו כדי לקבוע קרב אבל הוא לא אוהב את זה אז הוא חושב על דרך אחרת... נייט נותן אגרוף לגונת'ר, אימפיריום משתלטים על נייט, MSK יוצאים החוצה ועושים את ההצלה, הם תוקפים את גונת'ר, נייט נותן לגונת'ר פאוורסלאם ואז מעיף אותו מהזירה בקלוזליין.

משודר סרטון על קמרון גריימס, גריימס אומר ששבוע הבא זה יהיה הקרב הכי גדול בקריירה שלו, הוא אומר שזאת ההזדמנות שלו לקיים את ההבטחה לאבא שלו, גריימס אומר ששבוע הבא הוא יעשה הכל.

מוכרז לשבוע הבא :
- הזדמנות אחרונה להעפיל לקרב הסולם על אליפות צפון אמריקה ב-Stand & Deliver : איי קיד נגד קמרון גריימס נגד רודריק סטרונג.
- אימפיריום נגד אל איי נייט ו-MSK.
- לגאדו דל פנטזמה נגד ג'וש בריגס וברוקס ג'נסן.
- בודהי היוורד נגד ואן ואגנר.

דאסטי קאפ נשים - גמר
קיי לי ריי ואיו שיראי ניצחו את ונדי צ'ו ודקוטה קאי, טוקסיק אטרקשן צופות בקרב מהלאונג' שלהן ליד שולחן השדרנים, איו שיראי הצמידה את ונדי צ'ו לניצחון אחרי מונסולט. קיי לי ריי ואיו שיראי חוגגות את הזכייה בזירה לצד הגביע וקונפטי. מנדי רוז צועקת שיפסיקו את המוזיקה וטוקסיק אטרקשן נכנסות לזירה, מנדי מברכת אותן על הזכייה בדאסטי קאפ. מנדי אומרת להן שאם הן חושבות שהן ינצחו את ג'יג'י דולין וג'ייסי ג'יין ויזכו באליפות זוגות הנשים של NXT הן טועות. קיי לי ריי אומרת למנדי שהיא ואיו נכנסו לטורניר הזה המטרה שלהן הייתה להרוס את טוקסיק אטרקשן, היא אומרת שהדרך הכי טובה לעשות זאת זה ללכת אחרי המנהיגה ולקחת את מה שהכי חשוב לה. איו אומרת שמנדי אמרה שהיא תלחם נגד כל אחת. קיי לי ריי אומרת שהיא ואיו חשבו ובמקום ללכת על אליפות זוגות הנשים של NXT הן יהפכו את קרב אליפות הנשים של NXT ב-Stand & Deliver לקרב מרובע. מנדי שואלת 'ברצינות?', ג'יג'י דולין שופכת על קיי לי ריי ואיו שיראי כוס שמפניה ויוצאת מהזירה, מנדי וג'ייסי ג'יין מתחילות לתקוף את קיי לי ריי ואיו שיראי, קורה ג'ייד יוצאת החוצה ותוקפת את מנדי וג'ייסי. איו שיראי וקיי לי ריי נותנות דרופקיק למנדי וג'ייסי ג'יין והן יוצאות מהזירה.
[Image: 087-NXT-03222022-PM-98705-2e1959393a027c...88b3dd.jpg]
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
תבכו
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
03-23-2022, 06:08 AM
עוד תוכנית מעולה בנוהל של נקסטי. לא היה פה דבר אחד משעמם, הכל היה נהדר. דעות :

- סולו סיקואה נגד רודריק סטרונג היה קרב טוב, הופעה נהדרת שלהם, סולו סיקואה אחלה של מתאבק והבחירה הנכונה להשתתף בקרב סולם, רודריק סטרונג גם ככה עכשיו מתחיל להיות עסוק עם איליה דרגונוב ב-UK.

- טוני דאנג'לו נגד דקסטר לומיס היה נהדר, אני מת על טוני דאנג'לו, הדמות הזאת יושבת עליו בנזונה והקהל אוהב אותו, תקיפה מעולה של תומאסו צ'אמפה אחרי הקרב וגם אחלה פרומו, ממש מחכה לקרב שלהם באירוע.

- אלקטרה לופז נגד פאלון הנלי היה נחמד, אלקטרה לופז השתפרה קצת וטוב לראות את זה, שמח לראות שמתחילים לקדם את פאלון הנלי, לא ראיתי ממנה הרבה אבל מהקצת שאנחנו מקבלים היא נראית סבבה לגמרי בזירה.

- ברון ברייקר נגד רוברט רוד היה MOTN, קודם כל איזה כיף לשמוע את הגלוריוס שוב, רוברט רוד מזכיר למי ששכח מה הוא שווה באמת, שמיים וארץ ממה שעושים איתו בראו, פה נתנו לו זמן והוא הראה למה הוא מתאבק מצוין. ברון ברייקר זה ההווה ואמור להיות העתיד של ה-WWE, אסור לפשל איתו. הוא טוטאל פאקאג' והוא פאקינג אדיר. יש לו את אחד הספירים הכי טובים היום, הוא מבצע אותו מושלם וזה נראה חזק. הסיום היה גדול שרוד מנסה לקפוץ וישר מקבל פאוורסלאם מברייקר. זיגלר נותן לברייקר סופרקיק אחרי הקרב. מושלם.

- גרייסון וולר נגד איי קיד היה קרב טוב מאוד, אי אפשר לפשל איתם... פשוט מתאבקים טובים. איי קיד השבוע נתן הופעה יותר טוב מהדביוט שלו, היה לי ברור שהוא לא הולך לנצח כאן. גרייסון וולר זהב. איזה כיף זה קרבות העפלה... צריכים להשתמש בזה יותר וגם בראשי כמובן. כל קרבות העפלה היו טובים. בשבוע הבא גם הקרב המשולש על ההזדמנות האחרונה אמור להיות חזק, הם מתחילים סטוריליין עם קמרון גריימס שהוא חייב להעפיל לקרב הזה... מעניין.

- האחים קריד נגד GYV כמובן שהיה טוב. עוד ניצחון קליל להאחים קריד האדירים. הקרב המשולש באירוע יהיה משוגע. אני אוהב את הסטוריליין שלא יודעים מי תקף אותם לפני כמה שבועות. והנה השבוע מעבירים להם עוד מסר, ההימור שלי בהתחלה היה MSK אבל אחרי השבוע אני לא חושב שזה הם, לדעתי פריטי דדלי מ-NXT UK הם אלה שתקפו אותם לפי הנעל שהראו.

- גונת'ר נגד דוק הדסון... הולי שיט. גונת'ר פירק את אמא שלו. רק גונת'ר מסוגל לגרום לקהל לעמוד על הרגליים ולתת צ'אנטים של הולי שיט אחרי סריה של צ'ופים, אמאלה הוא פשוט מפלצת. פאק.

- גמר דאסטי קאפ נשים בין קיי לי ריי ואיו שיראי לונדי צ'ו ודקוטה קאי היה טוב, היה לי ברור שיתנו לקיי לי ריי ואיו שיראי לנצח, אז יש טורניר נשים שבסופו המנצחות אמורות לקבל קרב על אליפות זוגות הנשים... במקום זה הן פודות את האפשרות ומצטרפות לקרב על אליפות הנשים של NXT של מנדי רוז... מה ? למה ? איך ? ממתי אפשר ככה לעשות דבר כזה ? כאילו הקרב נשים מרובע באירוע יהיה מצוין אין לי ספק. במהלך הסגמנט האחרון ג'יג'י דולין לא נכנסה למגע פיזי, היא יצאה מהזירה מהר והשאירה את מנדי וג'ייסי לבד שם. אולי היא פצועה ובגלל זה שינו משהו ? לא יודע.
תבכו
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,795
אשכולות: 9
Likes Given: 3,919
03-23-2022, 07:45 AM
(03-23-2022, 05:18 AM)lidoradir כתב:  קיי לי ריי אומרת שהיא ואיו חשבו ובמקום ללכת על אליפות זוגות הנשים של NXT הן יהפכו את קרב אליפות הנשים של NXT ב-Stand & Deliver לקרב מרובע

אני ידעתי שKLR ואיו הולכות לנצח, נטו בגלל שדקוטה לא יכולה לנצח שני טורנירים ברציפות, אבל להחליף את הפרס במשהו אחר ששווה אפילו יותר? מעניין ומוזר בו זמנית, נראה מה הולך להיות.

הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
03-23-2022, 10:57 PM
628 אלף צופים, עלייה ממש קטנה משבוע שעבר. הרייטינג הכי גבוה מאז ה-11 בינואר.

[Image: giphy.gif?cid=790b76117cc377bdd3eb42c014...p;amp;ct=g]

[Image: giphy.gif?cid=790b76113a246cd388b651986a...p;amp;ct=g]

[Image: giphy.gif?cid=790b76112d0161924c5de7e168...p;amp;ct=g]

[Image: giphy.gif?cid=790b7611034651ed940250683a...p;amp;ct=g]
תבכו
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,279
אשכולות: 119
Likes Given: 1,038
03-23-2022, 11:00 PM
(03-23-2022, 10:57 PM)lidoradir כתב:  628 אלף צופים, עלייה ממש קטנה משבוע שעבר. הרייטינג הכי גבוה מאז ה-11 בינואר.

הגיף השני מזכיר לי למה זיגלר אומן מכירות.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,795
אשכולות: 9
Likes Given: 3,919
03-23-2022, 11:05 PM
(03-23-2022, 10:57 PM)lidoradir כתב:  628 אלף צופים, עלייה ממש קטנה משבוע שעבר. הרייטינג הכי גבוה מאז ה-11 בינואר.

כל ספיר פשוט שלמות, זה כל מה שאני יכול לומר.

הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-08-2026, 12:32 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר