Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 ... 29 30 31 32 33 ... 37 הבא »

תוצאות| ROH Final Battle 2021

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות| ROH Final Battle 2021
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
הצטרף בתאריך: Jan 2021
12-12-2021, 10:20 AM
[Image: WCP7Q4CpiK6kP6lO0zzv_9f48v8EK6Dh-IoekmpW...6c6e6e5ee1]

פרי שואו:

קרב 1:
אליפות השלשות
שיין טיילור פרומושנס (קאון, מוזס ואושיי אדוארדס) (א') נגד הרייצ'ס (וינסנט, בייטמן ודאץ')
מנצחים: 
הרייצ'ס. וינסנט הצמיד את אדוארדס אחרי סלייסד ברד 2.

קווין מק'קיי מראיינת את ג'יי לית'ל שמחליף את בנדידו במאין אבנט. לית'ל אומר שזה לכבוד בשבילו להתאבק במאין אבנט של פיינאל באטל.
מוכרז שהמנצח בקרב יזכה בחגורת האליפות המקורית של ROH.

קווין מק'קיי מראיינת את רוקי רומרו. רומרו אומר שהוא כאן בשביל לייצג את NJPW ויהיה בשולחן השדרנים. ויולנס אנלימיטד נכנסים לתמונה וברודי קינג אומר שכדאי לרוקי להכנס לזירה הערב.

קרב 2:
צ'לסי גרין וההקס (אליסון קיי ומרטי בל) נגד מירנדה אליזה והאלור (אנג'לינה לאב ומנדי ליאון)
מנצחות: 
מירנדה אליזה והאלור. מנדי ליאון הצמידה את מרטי בל אחרי פאמפהנדל סלאם.

EC3 חותך פרומו מאחורי הקלעים, אבל הוא נקטע ע''י קבוצת מתאבקי הפיור - עילאי אייסום, טרייסי וויליאמס וטיילור ראסט. הם אומרים שחסר להם אדם לקרב הקבוצות הערב ומנסים לשכנע אותו להצטרף אליהם. אייסום אומר שEC3 צריך להלחם בשביל הכבוד. EC3 מסכים להצטרף.

קרב 3:
פליפ גורדון, PJ בלאק, צ'יזבורגר והבאונסרס (ביר סיטי ברוזר ובריאן מילונס) נגד LSG, פלאמיטה, מקס המשפדת, סלדג' ו-וויל פרארה
מנצחים: 
גורדון, בלאק, צ'יזבורגר והבאונסרס, אחרי קנדיאן דסטרוייר של PJ בלאק לLSG.

קארד מרכזי:

קרב 1:
דרגון לי נגד ריי הורוס
מנצח: 
דרגון לי אחרי ראנינג ני.

מראים קטע מוקלט של אדי אדוארדס. אדוארדס מודה לROH על כך שנתנו לו ולאחרים את ההזדמנות להראות למה הם מסוגלים בזירה.

קרב 2:
אליפות הTV
דלטון קאסל (א') נגד ג'ו הנדרי נגד רת' טייטוס נגד סילאס יאנג
מנצח: 
רת' טייטוס אחרי דרופקיק לסילאס יאנג. רת' טייטוס זוכה באליפות הTV.

מראים קטע מוקלט של אלוף AEW, האנגמן פייג'. פייג' אומר שבזכות ROH הוא יכל לפרוש מהוראה ולהיות מתאבק פול טיים. האנגמן מאחל בהצלחה לכל מתאבקי ROH.

קרב 3:
אליפות הפיור
ג'וש וודס (א') נגד בריאן ג'ונסון
מנצח: 
ג'וש וודס בהכנעה עם סליפר הולד.

מראים קטע מוקלט של ג'ימי ג'ייקובס. ג'ייקובס אומר שהשם ROH גורם לו לחשוב על קסם עם חופש יצירתי ומעריצים מטורפים. הוא מספר שהוא היה יושב בחדר בית המלון שלו עם מתאבקים אחרים, והם היו נשארים ערים כל הלילה ומדברים על זה שהם רוצים לשנות את הביזנס. בין האורחים הקבועים שלו היו קולט קבאנה, היאנג באקס, סת' רולינס וסמי זיין. ג'ייקובס אומר שכולם היו ילדים שרדפו אחרי החלומות שלהם והגשימו אותם, וזה קרה בזכות ROH.

קרב 4:
קרב בלי כבוד
קני קינג נגד שיין טיילור
מנצח: 
שיין טיילור אחרי פאקג' פיילדרייבר על כסא.

מראים קטע מוקלט של CM פאנק. פאנק אומר שהוא לא יודע מה העתיד של ROH, אבל הוא גאה בעבר של החברה שנתנה לאנשים מקום ללמוד, להרוויח כסף וליהנות מהביזנס. פאנק אומר שאם זה הסוף, לא צריך להיות עצובים אלא לשמוח שזה קרה, כי תביעות האצבע של ROH נמצאות עכשיו בכל רחבי הביזנס.

קרב 5:
אליפות הנשים
רוק-C (א') נגד ווילו נייטינגייל
מנצחת: 
רוק-C אחרי קוד רד.
אחרי הקרב, דיאונה פוראזו יוצאת החוצה עם חגורת אליפות הנשים של AAA. פוראזו אומרת שהיא מתכננת לקחת את אליפות הנוקאאוטס של אימפקט ממיקי ג'יימס בהארד טו קיל, ואחרי זה היא באה אחרי התואר של רוק-C ומאתגרת אותה לקרב "המנצחת לוקחת הכל". רוק-C מסכימה לאתגר.

מראים קטע מוקלט של אדם קול. קול אומר שהוא החליט להיות מתאבק בזכות ROH, ובזכותם הוא הפך למתאבק שהוא היום.

קרב 6:
ויולנס אנלימיטד (הומסייד, ברודי קינג וטוני דפן) ו-רוקי רומרו נגד הפאונדיישן (וויל פרארה, עילאי אייסום וטרייסי וויליאמס) וEC3
מנצחים: 
ויולנס אנלימיטד ורוקי רומרו. ברודי קינג הצמיד את אייסום אחרי גונזו בומב.
אחרי הקרב, EC3 מתהפך על השותפים שלו וחותך פרומו. EC3 אומר שROH זה שקר ושאין שום כבוד במה שהם עושים. EC3 אומר שהם משקיעים את הנשמה שלהם, אבל הרסלינג של היום לא נותן להם כלום בתמורה. EC3 קורא לכל מתאבק שמעוניין להצטרף אליו ולבנות את התעשיה מחדש בדמותם, אבל הם יצטרכו להלחם בשביל זה. 
EC3 פוקד "שחררו את הטיטאן" - אדם שר (ברון סטרומן) יוצא החוצה. אדם שר משמיד את חברי הפאונדיישן ומסיים עם צ'וקסלאם לעילאי אייסום.

מראים קטע מוקלט של היאנג באקס. הבאקס מדברים על הזכרונות הטובים שיש להם מROH ומודים להם על הכל.

קרב 7:
אליפות הזוגות
מייק בנט ומאט טייבן (א') נגד הבריסקוס
מנצחים: 
הבריסקוס אחרי ג'יי דרילר לתוך פרוגיבואו על מאט טייבן. הבריסקוס הם אלופי הזוגות של ROH בפעם ה-12.
אחרי הקרב, הבריסקוס מודים לקהל. ג'יי בריסקו אומר שזה אולי הסוף של ROH, אבל זה לא הסוף של הבריסקוס. ג'יי אומר שכל טאג בביזנס מוזמן לבוא ולאתגר אותם.
האורות נכבים, וכאשר הם חוזרים -  FTR נמצאים בזירה. FTR והבריסקוס נכנסים לברול שמופרד ע''י המאבטחים.

מראים קטע מוקלט של בריאן דניאלסון. דניאלסון אומר שהוא היה במופע הראשון של ROH, ואם לא ROH הוא לא היה איפה שהוא היום. דניאלסון אומר שלפיינאל באטל יש מקום מיוחד בליבו ומדבר על קרבות העבר שלו באירוע. דניאלסון מודה לROH ולמעריצים.

קרב 8:
אליפות ROH
ג'יי לית'ל נגד ג'ונת'ן גרשהאם
מנצח: 
ג'ונת'ן גרשהאם בהכנעה עם אוקטופוס סטרץ'.
אחרי הקרב, קארי סילקין מעניק לגרשהאם את חגורת האליפות. אישתו של גרשהאם, ג'ורדן גרייס יוצאת לחגוג ביחד איתו, וגם חלק גדול ממתאבקי הרוסטר שמקיפים את הזירה, כשהאירוע יורד משידור ומסיים את עידן ROH.

[Image: 8af4b25936093367b00b97937a4d764a.png]
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,807
אשכולות: 59
Likes Given: 4,448
12-12-2021, 02:53 PM
אני בספק אם מישהו יראה את זה במלואו, או אפילו חלקים - אבל זה ברור כבר עכשיו שהנקמה הגדולה של ROH הוגשה מזמן. בתור ארגון צד אלטרנטיבי שהיה המקפצה של טאלנט לליגות הגדולות - הם היו המקור העיקרי של הטאלנט הגדול ביותר של הדור הזה.

בין אם זה פאנק, או טיילר בלאק, או הGOAT בריאן דניאלסון,
מבט אחד על הבאקס וישר קל לראות שהדם של האינדיז וROH זורם להם בעורקים, אדם קול כמובן, אם הייתי אוסטין אריס הייתי מוסיף 'והגדול מכל אלה - אוסטין אריס', ועוד המון נוספים.
אז מבחינתי הם שירתו יתרה את המטרה שלהם.

מעניין לחשוב שהם היו כל כך מוצלחים בלגדל טאלנט - שהטאלנטים שהם גידלו בעצמם אכלו אותם בסופו של דבר. הם לא האמינו באול-אין, ציפו שזה ייכשל, אבל הבאקס היו כל כך מוצלחים, והאליט היו כל כך אובר, שמפה לשם שברנו את המונופול - וזה לא היה קורה בלי ROH.

חבר'ה שהם WWE ORIGINALS כמו סינה או רוק או ריינס הם סבבה והכל, אבל קל לראות לפי ההחלטות שלהם - שרסלינג לא זורם להם בעורקים כמו שהוא זורם בעורקים של אדם קול, בריאן דניאלסון, הבאקס ומתאבקי ROH נוספים. 
[Image: e2f89ac02103b637bc6490a7e9ce8f9a]
בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
הגב
The following 1 user Likes SwitchBlade's post:
  • KillSwitch
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,757
אשכולות: 11
Likes Given: 1,721
12-12-2021, 03:53 PM
תם עידן.
אני זוכר תא הימים שCM PUNK היה לוקח את המיקרופון ומתחיל לקלל אנשים מהקהל ורב איתם. עשה את זה מול 30 אנשים עשה את זה מול 500 אנשים וככה המשיך.
ואז אחרי מאות הופעות כאלו אנשים אומרים "לחלק מהאנשים ישאת זה לחלק אין, אבל לפאנק יש את זה"
כאילו וואדהפאק פאנק היה חרא במיקרופון אבל הוא תירגל את זה מאות פעמים עד שנהיה מאסטר בזה.
בגלל זה אין כוכבים בWWE כי לא נותנים להם להשתפשף ולעשות שטויות. הכל זה לקרוא מדף. ולקרוא מדף זה חרא.

ROH היו טובים. אבל כן לאחרונה עם AEW פחות צפו בהם וחבל
הגב

•
חפש
הגב
WhoIsYourHero מנותק
Mid-card
תגובות: 1,196
אשכולות: 0
Likes Given: 90
12-12-2021, 06:10 PM
לא אצפה באירוע ובכל זאת כמה תובנות מהתוצאות וסרטונים קצרים שראיתי בטוויטר:

-הזוי לראות כמה פליפ גורדון התדרדר. או שלא כ"כ הזוי.
-שמח בשביל טייטוס. הוא לא הצליח לצאת מהצל של קני קינג אף פעם אבל הוא היה חייל נאמן של ROH במשך המון זמן. לדעתי גם יצא מהאקדמיה שלהם.
-מארק בן 36, ג'יי בן 37. והם היו בROH מתחילת הדרך. הזוי. מקווה שהם יגיעו לAEW. מגיע להם כמה שנים טובות בTV.
-חבל שגרשהאם כ"כ פיצי כי הוא מתאבק מעולה. כנראה עדיף לו להמשיך לעשות את מה שהוא עושה כרגע ולא לעבור לאחד מהארגונים הגדולים.

לא ממהר לרשום דברי פרידה כי אני לא חושב שנגמר הסיפור עדיין. מאמין שהם יחזרו לקראת סופ"ש רסלמניה במתכונת של ארגון אינדיז גדול שחותם עם הטאלנטים שלו על חוזה פר הופעה ולא חוזה אקסלוסיבי.
לא בטוח שזה הרעיון הכי גרוע בעולם עכשיו כשב-WWE כבר לא מתכוונים להעסיק מתאבקים מהאינדיז ו-AEW גם ככה מפוצצים מכל כיוון.
[Image: afseByC.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Kamigoye מנותק
רוק הארד
תגובות: 2,267
אשכולות: 0
Likes Given: 445
12-12-2021, 06:56 PM
(12-12-2021, 06:10 PM)WhoIsYourHero כתב:  הזוי לראות כמה פליפ גורדון התדרדר. או שלא כ"כ הזוי
זה
[Image: 5966497ff415a976e8f0fa122b86c008cb4962c9.gifv]
הגב

•
אתר חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,736
אשכולות: 9
Likes Given: 3,904
12-12-2021, 07:04 PM
(12-12-2021, 06:10 PM)WhoIsYourHero כתב:  -הזוי לראות כמה פליפ גורדון התדרדר. או שלא כ"כ הזוי.

האליט הם האלו שהפכו אותו לרלוונטי, אחרי העידן שלהם הוא נהיה כלום.
גם הזה שהוא אנטי-מאסקר לא עושה טוב

הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
12-12-2021, 07:05 PM
פליפ היה אובר בזכות האליט.

האליט עזבו, ROH לא לחצו על ההדג ובינתיים פליפ נפל מצוק. הוא חושב שכדור הארץ שטוח, מכחיש קורונה וגולש בפרלר, מבריק הוא לא.

הגב
The following 1 user Likes KillSwitch's post:
  • DarkArts
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,736
אשכולות: 9
Likes Given: 3,904
12-12-2021, 07:07 PM
(12-12-2021, 07:05 PM)EVIL Rainmaker כתב:  פליפ היה אובר בזכות האליט.

האליט עזבו, ROH לא לחצו על ההדג ובינתיים פליפ נפל מצוק. הוא חושב שכדור הארץ שטוח, מכחיש קורונה וגולש בפרלר, מבריק הוא לא.

בדיוק מה שאמרתי, אבל מנוסח יותר טוב.

אין על סלביק.

הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
12-13-2021, 12:42 PM
האירוע הזה דיי הרגיש כמו היום האחרון של התיכון.
כולם שם, רואים זה את זה בפעם האחרונה ויודעים שזו הפעם האחרונה שכולם ביחד באותו מקום.
גם אם ROH יחזרו במתכונת כזו או אחרת, זה מרגיש כמו סופה של תקופה. 

היה ממש מגניב לראות את פאנק, דניאלסון, האנגמן, הבאקס, אדי אדוארדס מופיעים עם האיחולים שלהם. 
חבל שWWE עדיין מתעקשים להיות קיימים בבועה שלהם, כי הייתי מאוד שמח לראות אנשים כמו ג'ו, סטין וסטרונג מופיעים כאן. 
אני יכול להבין שהם לא רוצים לשלוח אנשים להתאבק במקום אחר, אבל הם יכלו לתת את המחווה הקטנה הזאת.

אליפות השלשות בפרי שואו היה אחלה קרב לפתוח איתו. 
שיין טיילור והסטייבל שלו כולם מתאבקים שבהתחלה לא חיבבתי במיוחד, אבל הצליחו לקנות אותי עם הזמן. יהיה מעניין לראות לאן כולם יתפזרו עכשיו.
אני מניח שחילוף האליפות היה בגלל שROH רואים יותר סיכוי שהם יצליחו להחזיר את וינסנט והחבר'ה שלו. אז מצד אחד, הקבוצה הפחות טובה ניצחה. מצד שני, זו החלטת בוקינג מובנת.

הקרב של הנשים הרגיש מאולץ. כאילו הם היו צריכים עוד נציגות של מחלקת הנשים בקארד, אז הם פשוט זרקו קרב שלשות רנדומלי שגם לא היה טוב במיוחד.
אני יכול להבין את הרציונל - אנג'לינה לאב ומנדי ליאון אולי לא טובות, אבל הן היו במרכז של מחלקת הנשים של ROH כבר כמה שנים, באש ובמים. אם זה הסוף, אפשר לתגמל אותן על זה עם ספוט קטן בקארד וניצחון. 

קרב חמישיות רנדומלי גם הרגיש כמו ניסיון לתגמל מתאבקים ותיקים עם ספוט בקארד. ביר סיטי ברוזר, וויל פרארה וצ'יזבורגר היו שם שנים, זה פייר שרצו למצוא להם ספוט בקארד.
כולם עבדו קשה, הפייסים ניצחו (אחרי שני קרבות של הילים), פיל גוד מומנט קטן לשאריות. קרב שהצדיק את הקיום שלו.

דרגון לי נגד ריי הורוס היה הקרב הכי נכון לפתוח איתו את הקרב המרכזי. Good Lucha Thing.
לROH היה בשנתיים האחרונות את רביעיית הלוצ'אדורים של בנדידו, פלאמיטה, דרגון לי וריי הורוס וכל שילוב בניהם תמיד עובד, יש להם כימיה מדהימה. היה לדרגון לי והורוס קרב TV מעולה בתקופת האולמות הריקים, הם התאבקו שם כאילו הם באולם של 60 אלף איש. עכשיו הם היו מול קהל והם לא אכזבו, למרות שהיה להם פחות זמן.

הקרב המרובע על אליפות הTV היה דיי בינוני. פשוט קרב מרובע סטנדרטי בלי שום דבר מיוחד. ג'ו הנדרי קיבל קצת יותר פוקוס בהתחלה כי זה קרב החזרה שלו, אבל אין רינג מעולם לא היה הצד החזק שלו. השלושה האחרים כולם מתאבקים שהשנים הטובות כנראה מאחוריהם. 
טייטוס היה הזוכה הנכון. פיל גוד מומנט אחרי מיליון שנה שהיה בארגון ותמיד נדחק הצידה וקידם אחרים. אם איי פעם היה זמן טוב לשים עליו אליפות, זה עכשיו.

נהנתי מהקרב על אליפות הפיור. חבל שROH החזירו את התואר הזה כל כך מאוחר - אני חושב שזה יכל להיות הדבר המיוחד שיבדיל אותם מהאחרים בעידן פוסט-אליט.
ג'וש וודס עבר חתיכת דרך - בהתחלה חשבתי שיש לו פוטנציאל, אבל הוא צריך ליטוש. הם לא ידעו מה לעשות איתו יותר מידי, אז הם הכניסו אותו לסוג של טאג קומי עם סילאס יאנג שגרם לו להיראות כמו לוזר, אבל הוא יצא מזה, פשט מעצמו את השיט הקומי ונהיה אחלה של מתאבק. הוא כבר עבד בהקלטות דארק, מניח שAEW זה היעד בשבילו. אפילו אגיד שהפתיע אותי לראות אותו שומר על התואר. בריאן ג'ונסון, ההיל הרמאי עם הפה המטונף, יכל להיות אלוף פיור מעניין לסגור איתו.

אני מניח שכל אירוע גדול בימינו צריך קרב הארדקור. טיילור-קינג מילא את הסלוט הזה עם ברול סבבה, אבל גם לא אחד שהשאיר רושם מדהים במיוחד.
הקרב הזה היה סיפורם של שני מתאבקים שונים לגמרי, במקום שונה לגמרי בקריירה שלהם - קני קינג היה מעאפן כמו כל קרב שלו מאז 2016 בערך. הוא הדולף זיגלר של ROH. מתאבק שהיה לו פוטנציאל פעם, אבל בשלב הזה אני לא מסוגל לראות אותו. שיין טיילור לעומת זאת נכנס לקרב הזה עם מטרה להרשים ולדפוק הופעה, כי הוא בבירור רעב ורוצה להרוויח לעצמו איזה ספוט בAEW או אימפקט. טיילור היה ברוטאלי, קינג היה רך ומשעמם. 
אם יש צדק - שיין טיילור יתברג איפשהו ב2022 בזמן שקני קינג יזרק בMLW וישכח.

רוק-C הייתה מעולה לאורך הטורניר על אליפות הנשים. היא כולה בת 20. עתיד ורוד לפניה.
אבל... הקרב הזה הוא לא דוגמא טובה לעבודה שלה. הקרב הזה הראה כמה היא עדיין חסרת ניסיון.
היא כל כך רגילה להיות הפייס, להיות האנדרדוג. המבנה של הקרבות שלה בנוי על זה שהיא נלחמת מלמטה ומנסה טקטיקות שונות עד שהיא מצליחה להפיל את היריבות הגדולות והמנוסות יותר. 
ואז הקהל החליט שהוא תומך בווילו, ורוק-C הייתה אבודה ולא ידעה איך להגיב לזה. היא הרי אמורה להיות הבייביפייס.
קצת מבאס לראות מישהי נופלת ככה, אבל זה ניסיון שלומדים ממנו. היא צעירה, היא מוכשרת, בפעם הבאה שהיא תהיה בסיטואציה כזאת אני בטוח שהיא כבר תדע איך להגיב.
ואם יש מישהי שתוכל להרים אותה לרמה הזאת, זו דיאונה פוראזו - מתאבקת האין רינג הכי טובה בביזנס כרגע.

קרב רביעיות היה נחמד בשביל מה שהוא היה - קרב נוסטלגיה כזה. המון מחוות למתאבקי ROH לשעבר וקרבות היסטוריים בחברה. הומסייד בא לעבוד ונתן הופעה מעולה, זה היה כיף לראות. הוא אפילו שלף את הקופ קילה, לא זוכר מתי בפעם האחרונה ראיתי אותו עושה את זה.
האנגל אחרי הקרב היה מוזר. EC3 מקים סטייבל שהולך "לשנות את הביזנס" פשוט לא מרגיש לי כמו אנגל שמריצים במה שיכול להיות המופע האחרון של הארגון. הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה שEC3 וברון סטרומן הולכים לקחת בוקינג ביחד מעכשיו וROH עשו להם טובה ונתנו להם במה לבסס את האקט. הם חברים טובים וכבר עבדו בקרב זוגות רנדומלי באיזה ארגון אינדי.
ברון סטרומן הוא לא מישהו שציפיתי לראות בROH איי פעם. אם הוא עדיין מתאבק כמו שהוא התאבק בשנה-שנתיים האחרונות שלו בWWE, אני לא מעוניין לראות אותו בשום מקום.

הקינגדום נגד הבריסקוס היה מצויין. מצחיק לכתוב את זה ב2021, מרגיש לי כמו משהו משנת 2014.
הבריסקוס תמיד יהיו מעולים, ובנט וטייבן עשו את התפקיד שלהם בצורה מושלמת. התפקיד שלהם פה היה לתת קרב טוב ולהפסיד, כי לא היה שום סיכוי שהבריסקוס לא סוגרים את ROH כאלופי הזוגות. הם הטאג הכי מזוהה עם הארגון. אולי האקט הכי מזוהה עם הארגון.
בריסקוס-FTR היה מארקאאוט מומנט קטן. בדיוק חשבתי אחרי ראמפייג' שFTR חייבים כיוון חדש - זה הכיוון החדש המושלם. מקווה שזה פיוד שיקבל ספוטלייט בAEW.
זה קצת מרגיש כאילו ROH מתו וחילקו את האליפויות בירושה בין הארגונים האחרים - אליפות הנשים הולכת לאימפקט, אליפות הזוגות לAEW ואליפות העולם לNJPW. 

ג'ונת'ן גרשהאם יכול להיות המתאבק הכי אנדרייטד בביזנס כרגע - הוא מתאבק טכני מדהים, אבל יש לו את הנוכחות, הפרזנצטיה, הכריזמה של כוכב. 
חבל שהוא לא זכה לנצח את בנדידו, אבל מצד שני לית'ל הוא הרבה יותר "ROH" וגם יש לו היסטוריה עם גרשהאם שלגמרי מצדיקה אותו בספוט הזה, אולי אפילו יותר מבנדידו.
הקרב היה מעולה, אבל הרגיש לי שהם קצרים בזמן. כנראה שמשהו במהלך האירוע נמרח יותר מידי וגזל מהזמן שלהם, כי ממש מוזר לי שזה לא קיבל 20 דקות.
אחרי הקרב זה גם נראה שהם ממש מיהרו לעשות כמה שהם יכולים כשהם עדיין בשידור. הבנתי שגרשהאם חתך פרומו אחרי האירוע, חבל שזה לא היה בשידור עצמו.

בגדול אני חושב שזה היה אירוע פרידה טוב. 
בין אם זו פרידה לנצח או פרידה זמנית. 
זה היה סוף טוב לארגון שלא היה טוב במיוחד כבר כמה שנים. הם עדיין מדברים על אפריל 2022, אבל יש בי צד מקווה שROH לא יחזרו ושבמקומם יקום משהו אחר.
כמו שפאנק אמר, הנגיעות של ROH בכל מקום עכשיו. המורשת שלהם הונחה. הם שינו את פני הרסלינג בארה''ב. לכל דבר טוב יש סוף, ואולי כדאי שזה יהיה הסוף.

הגב
The following 3 users Like KillSwitch's post:
  • GobbledyGooker, Kamigoye, SwitchBlade
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-28-2026, 09:54 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר