Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 2 3 4 5 ... 37 הבא »

תוצאות | AEW Fairway to Hell 09/05/26

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות |  תוצאות | AEW Fairway to Hell 09/05/26
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,017
אשכולות: 210
Likes Given: 1,345
הצטרף בתאריך: Jan 2021
05-10-2026, 04:38 AM
[Image: 815952-96ebe427ad7b4a9f914c07c1d1f0538a-mv2.jpg]

קרב 1 – קרב על האליפות הלאומית – ג'ק פרי(א') נגד מארק דייויס
דון קאליס
בשולחן השדרנים.
מנצח: דייויס עם "סגור את העיניים וספור עד אפס" אחרי הסחת דעת של קאליס שאפשרה לריקושט להגיע ולתקוף את פרי עם מקל גולף.
[Image: HH6tbdb-WEAAEml4-format-jpg-name-small.jpg]

ג'ק פרי בבאקסטייג'.
הוא אומר שריקושט ומשפחת קאליס הרסו לו את הריין והוא שמע שג'ריקו מחפש אחר שני שותפים נוספים שיחברו אליו לקרב הסטאדיום סטמפיד ובגלל שמדובר ב"כפול או כלום" הוא יציע לו 4 שותפים במקום 2 ויתן לו את האליט בדמותם של פרי, היאנג באקס וקני אומגה.

משודר וידאו לקראת ההשתתפות של ניק ווין בBOSJ השנה.

רנה פאקט בבאקסטייג' עם מארק דייויס, דון קאליס וריקושט.
קאליס מודה לריקושט על העזרה ומציע לו עזרה משלו לקרב הסטאדיום סטמפיד, הם הולכים לדבר על אילו 4 חברים ממשפחת קאליס יצטרפו לדמנד.

קרב 2 – קרב אלימינייטור עם טיים לימיט של 5 דקות לאליפות הזוגות – דיווין דומיניון(מייגן ביין ולנה קרוס)(א') נגד רותי סליי ורייצ'ל ריי
מנצחות: דיוויין דומיניון
עם דיוויין-אינטרבנשן.
[Image: HH6wxv-NWAAYFr-Hd-format-jpg-name-small.jpg]

וידאו קצר על הניצחונות האחרונים של הייטר, קריס ושידה מוביל להכרזה על קרב מרובע על אליפות העולם בDON – ת'קלה(א') נגד ג'יימי הייטר נגד קריס סטטלנדר נגד היקארו שידה.

מוכרז שבדיינמיט הקרוב יחשפו הבראקטים לטורניר לזכרו של אואן הארט.

דון קאליס בבאקסטייג'.
הוא אומר שמשפחת קאליס תחכה ברביעי למנצח בין דארבי לפאק הערב.
הוא מודיע שאוקדה נאלץ לטוס ליפן לטפל בעניינים משפחתיים אבל הוא דאג למצוא לו מחליף לקרב אליפות העולם ברביעי בדמותו של קונוסקה טקאשיטה.
קונוסקה טקאשיטה נכנס לתמונה ואומר שהוא יחזיר את אליפות העולם למשפחת קאליס, בניגוד לאוקדה.

וידאו קצר על קייל אוריילי המציג את הניצחון על מוקסלי והזכייה באליפות השלשות.

קרב 3 – מייק ביילי(ע' קווין נייט) נגד קירן גריי
מנצח: ביילי
עם אולטימה-וופון.
אחרי הקרב קווין נייט אומר שביילי לוהט כרגע ולמרות שנייט לא הצליח להפוך לאלוף כפול הוא ישמח אם ג'טספיד יפלסו את דרכם לפסגה ביחד.
[Image: HH6yx4o-Ws-AI0ev8-format-png-name-small.png]

פרומו קצר מלווה בוידאו של פאק לקראת המיין אבנט.

קרב 4 – קרב ללא ספירות חוץ על אליפות העולם – דארבי אלין(א') נגד פאק
במהלך הקרב יוצאים מרינה שפיר, ווילר יוטה ודניאל גרסיה.
מנצח: דארבי עם קופין-דרופ אחרי לואו-בלואו ומכה עם החגורה בעקבות הסחת דעת שיצרה מרינה עבור פאק.
[Image: darbycollision-645x370.jpg]
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 3 users Like orgibor's post:
  • KB24, Nisan5454, NoamRR
חפש
הגב
KB24 מחובר
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,478
אשכולות: 70
Likes Given: 2,449
05-10-2026, 08:21 AM
ספיישל של שעה שבהחלט עושה את העבודה, האולם ושינוי האווירה מתוכנית רגילה תרמו פה מאוד בעיקר בקרב המרכזי.
מארק דיוויס מנצח זאת ההחלטה הנכונה מבחינתי בעיקר אחרי שהוא ניצח את אוספריי. רישוקט מתערב בקרב פחות אהבתי בהתחלה אבל אם זה רק בשביל לבנות לקרב אנרכיה בארנה אני בסדר עם זה ואנחנו מקבלים גם התקדמות בזה שאנחנו יודעים מה הבאקס וקני הולכים לעשות באירוע.
אהבתי את הרעיון לעשות אתגר על זמן בקרב של דיווין דומיניון זה נותן הרגשה אחרת ולא סתם סקוואש לא מעניין.
קרב מרובע על אליפות הנשים ב-DON נשמע כמו הדבר הנכון לעשות כרגע.

(05-10-2026, 04:38 AM)orgibor כתב:  מוכרז שבדיינמיט הקרוב יחשפו הבראקטים לטורניר לזכרו של אואן הארט.

הייפ!!!! זה כמו RTWM
ההיגיון אומר שאוספריי עומד לנצח את הטורניר הזה אבל מעניין איזה דרך הוא יצטרך לעשות. אחרי שהייתי בטוח שאוספריי - אומגה יהיה באול אין אני מתחיל לחשוב על הכיוון שזה קרב שהולך להיות בסוף באול אאוט.
טאקישטה נגד דארבי בדינמייט הקרוב נשמע לי יותר הגיוני מאשר קרב אלוף נגד אלוף בטח אחרי שדארבי כבר ניצח את אלוף TNT, אני לא יודע מה היה התכנון לקרב נגד אוקדה ואיך הם מוציאים את טאקישטה מהקרב הזה בלי לפגוע בו לפני הקרב מול אוקדה.
קרב מרכזי מצויין עם התחלה שונה וניצול מיטבי של מגרש הגולף. כמובן הדבר המרכזי שיזכרו מהקרב הזה זה הספוט של דארבי על השולחנות שנגמר במזל בלי פציעה. דארבי נשארו לך שבועיים להחזיק בתואר, תהנה, תתפרע אבל תישאר בחיים.

קצת פחות משעה של ספיישל והם הספיקו לקדם פה לא מעט דברים לקראת DON שימשיכו ככה
[Image: bhNK8.gif]

לינקיית AEW:
https://wrestling-il.com/showthread.php?tid=3554&pid=197639#pid197639
הגב
The following 3 users Like KB24's post:
  • Nisan5454, NoamRR, orgibor
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,017
אשכולות: 210
Likes Given: 1,345
05-10-2026, 09:57 PM
ספיישל סופר מהנה, תפאורה מדהימה ואני תמיד אוהב שמוצאים דרכים חדשות ויצירתיות לשבור את השגרה.
מארק דייויס זוכה לפרחים שלו באחלה של קרב, בזמן שחברי משפחת קאליס נופלים כמו זבובים והכוכבים מתחילים להטיל ספקות בדון מארק הופך לפרוספט הכי יציב ואמין שלו. ריקושט משיג כאן 2 מטרות, גם מוריד את האליפות מהבן אדם שלקח לו אותה ומשיג את הנקמה וגם בזכות המעשה הזה מקבל את הסיוע של משפחת קאליס לDON.

הקרבות הקצרים היו בסדר גמור, מסכים עם KB שהטיימר נותן ערך מוסף, כמו קרבות הפרובינג גראונד של ROH, משאיר סיכוי ממשי לג'וברים.
ביילי מתחיל לגרוף נצחונות בדיוק כמו רוש, הם התחילו בעבר פיוד בקוליז'ן שלא זכה לפייאוף לדעתי בגלל פציעה של רוש, לתחושתי זה הולך למפגש N1C ביניהם לאליפות TNT.

מיין אבנט מעולה, אפשר לסמוך על דארבי שידע לנצל את האולם שהם נמצאים בו, כבר בשנייה שמצלצל הפעמון הוא יוצא למגרש הגולף וגורר אחריו את פאק. דארבי הצליח לשמור על קרב יחסית מאוזן ולא רק להגן אלא גם לתקוף ואז הוא הרגיש שהוא חייב לפצות את עצמו איכשהו עם הבאמפ המשוגע הזה, נכון שזה אולם שמכיל פחות מאלף איש אבל תראו את הילד ההמום הזה שעומד במרפסת, זה רגע שהוא יקח איתו לכל החיים, קנינו אוהד חדש, יכול שזה הרגע בו נולד האלעד או הנועם הבא:
[Image: HH7W3Qh-Ww-Ak6UOS-format-jpg-name-small.jpg]
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 2 users Like orgibor's post:
  • Nisan5454, NoamRR
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,226
אשכולות: 7
Likes Given: 10,828
05-11-2026, 02:18 PM
כמובן נתחיל עם מילה על האולם, אני אוהב את הגיוון אבל הוא מוזר. מיד אחרי שמעכלים את המקום מודיעים לנו שפאק-דארבי יהיה ללא ספירות חוץ, עכשיו הכל ברור.

אני מנחש שהספיישל הזה הוא גלגול של BOTB, עדיף.

אולם הגולף באמת הזכיר לי את הסגמנט של קאליס וריקושט שבאופן קסום כלל בזמנו גם את דיוויס. אהבתי את סגירת המעגל כאן. שמח שדיוויס אלוף, פחדתי שהוא יפסיד פעמיים לפרי. לגבי הקרב, אם הקודם היה דוד נגד גוליית, הפעם דוד היה יותר דוד, גוליית היה יותר גוליית וקיבלנו סוף אחר. איזה כיף.

עוד קרב חזרה של אוספרי נגד לואו קארדר, למה?

פרי מפסיד את התואר צריך להוציא ממנו צדדים פראי יותר, בהתאם לגימיק שלו כמובן. שוב קרב הקבוצות הולך למקום לא צפוי, הפעם לטובה. שמח בשביל דון ובשבילנו.

טקאשטה מחליף את אוקדה זה מטורף. טקאשטה חייב להחזיר את המומנטום לקריירה שלו וקרב מול דארבי על אליפות העולם זה הדרך הבטוחה.

בונים את ביילי לקראת משהו, קרב אליפות נגד נייט בכפול או כלום?

אני חושב שהם פספסו הזדמנות טובה לתת לדארבי כניסה מגניבה באולם הזה, זה גם יכל להתכתב מצוין עם תחילת הקרב שהם הציגו לנו. כפי שחשבתי ברגע שראיתי את האולם ואת הקרב, הם ניצלו את הסביבה כמו שצריך. פאק כל כך רצה להטיח את דארבי דרך שולחן, יותר מהזכייה באליפות וזה הוביל לספוט פסיכי שגם סיפק את היושבים בחלקים הגבוהים של האולם המוזר/מגניב הזה. ברגע שדארבי שרד את ההצמדה שאחרי הספוט הזה, הוא שלח מסר לכל הרוסטר - "אי אפשר להצמיד אותי". אני במקום מג׳פ הייתי מתחיל לחשוש על השיער שלי. עוד קרב מעולה לריין האדיר של דארבי.

לסיכום, אחלה שעה של קוליז'ן, 2 קרבות גדולים, שמות טובים מאוד לקרב הקבוצות בכפול או כלום וחילוף מעניין לקראת קרב האליפות הבא.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב
The following 1 user Likes NoamRR's post:
  • Nisan5454
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-24-2026, 11:10 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר