Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 2 3 4 5 6 ... 38 הבא »

תוצאות| AEW Dynamite 22/04/26

עמודים (2): « הקודם 1 2
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות| AEW Dynamite 22/04/26
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,384
אשכולות: 8
Likes Given: 11,175
הצטרף בתאריך: Jan 2021
04-24-2026, 08:33 PM

מג׳פ רותח על המיקרופון, נייט פושר. על אף הנקודה הטובה של נייט, מה הוא נזכר דווקא הפרק הזה? מהלך של היל פחדן שמנצל את המקום הנמוך בו מג׳פ נמצא. רציתי לקבל את דארבי, הוא לא יודע לעצור בצד כשמעצבנים אותו והוא יכל להמשיך את רצף ההופעות החמות במיוחד עם הקהל הזה שממש רצה לראות את האלוף החדש. אני אוהב שהפרק מתחיל עם כיוון לא צפוי, אני מצליח להבין את האסטרטגיה של מג׳פ לכוון על האליפות שהכי מזוהה עם דארבי אבל אני פחות מבסוט על המהלך. אולי עם אלוף TNT אחר זה היה מרגיש אחרת. הייתי מצפה מהדמות של נייט להציב אתגר פתוח ברגע שמג׳פ עזב, במקום להשלים עם המהלך שלו. נשמע שאני לא עף על הג׳ט, אתם שומעים נכון.

ריקושט וג׳ריקו נכנסים לשלב הכיפי של הפיוד. הם מכירים ויודעים לעצבן אחד את השני (טוב, בערך). העניין של הזכויות יוצרים מצחיק ואני אוהב את זה שהם מתייחסים במשפטים קטנים לביקורת הפומבית על ג׳ריקו. 

מי ידע שליו יודע לשחק כל כך טוב? אם נמשיך בגישת הכל כך, קיוויתי שברודי יכנס בו עם קאנון בול לתחילת הקרב. בטח שאלתם את עצמכם פעם  "מה היה קורה אם החרק המעופף-מפחיד שנכנס לך לבית באמצע הלילה מחזיר מלחמה כשאתה מנסה להרוג אותו?" התשובה היא הקרב הזה. ברודי כיפי לצפייה, ליו נכנס לרשימה הזאת לאחרונה, אני נהנתי. לפי המתכונת עם צ'אמפה, ברודי מקבל קרב אליפות עולם בדינמיט הבא? אני בעד.

צ'אמפה עם פרומו ללקק את האצבעות. תודה צ'אמפה. שימו לב כמה מתאבקים מתחרפנים סביב אליפות העולם, ככה עושים את זה.

קופ נואש להשיג את אליפות הזוגות, אהבתי. מרגיש לי קצת מהר מדי המפגש השלישי, מצד שני למה לחכות אם אנחנו יודעים שזה יקרה?

אוספרי ודיוויס הוציאו אחד את השני מיליון דולר, רואים שזה היה להם חשוב, טיפה יותר מכל קרב אחר שלהם בו הם מוציאים את היריבים מיליון שקל. הם ידעו להתחמק מהמהלכים המזוהים אחד של השני ולכן החליטו לעבות את ארסנל המהלכים שלהם לקרב אחד וללכת על דברים אחרים. לא שהיה גיוון מטורף, אבל הם כן יצאו מחוץ לקופסה. הפיילדרייבר הנוסף על האפרון היה חולני, מה דיוויס לא יעשה כדי לשבור את רוח הלחימה של אוספרי. קאליס היה מאוד משעשע בשולחן השדרנים, אני תמיד נהנה כשהוא שם. הרופא של הארגון מתחיל להתברג כדמות שמוסיפה לעלילה, בהתחלה לא הצלחתי לקבל את זה אבל עכשיו אני אוהב את הכיוון. עצירת רופא זה מגניב. דיוויס מנצח זה מגניב, מעניין מה יעשו איתו אחרי הניצחון הזה. הקטע עם רוכבי המוות אחרי הקרב היה ממש מסקרן, אהבתי את חלוקת התפקידים בביצוע המשימה. 

החזרה של ג׳ו לא ברורה לי מ2 סיבות. 
1 - למה עוד לא בישלו את העלילה של הוק מחפש חברים חדשים לאופס תחתיו? ג׳ו חזר, המצב יכול לחזור לקדמותו.
2 - למה לספר לנו שזה קורה במהלך הפרק? יכלו להצליח יותר עם אלמנט ההפתעה.
מבחינת טיימינג בציר הזמן היא דווקא כן ברורה לי, הוא הולך לאתגר את דארבי.
בהתחלה זלזלתי אבל זה היה סקאווש מהנה מאוד. מודה שבניגוד לפורום, לא התלהבתי מהקריירה של ג׳ו עד עכשיו בארגון. אני רוצה להאמין שהוא יצטרף לרשימת ריצות התיקון המכובדת שרק מתרחבת לאחרונה. אני כמובן אתן לו צ׳אנס אמיתי. 

הפרומו וידיאו על דארבי הכניס לאווירה.

ג'ריקו סגר לעצמו חתיכת עסקה.

דארבי ומג'פ הביאו אחלה של סגמנט, לא צפיתי מדארבי לשום דבר אחר. יש בנתיים לא מעט אנשים שמגיע להם לקבל קרב אליפות עולם אז אני ממש סבבה עם זה. אני לא מאמין שהריצה הזאת תהיה ארוכה, גם דארבי לא, אז הוא מנצל כל רגע.

רוצח ומתאבד נכנסים לקרב על אליפות העולם שאותה הם רוצים רצח. אהבתי שלשניהם יש את אותו המניע. אהבתי גם שהתפקידים שלהם התהפכו, צ'אמפה ידע גם להתאבד, דארבי ידע מתי להיות הרוצח. זה הרגיש לי כאילו כל אחד מהם רק חיכה להזדמנות שהוא ילחם על אליפות העולם, הביא את החזון שלו לקרב חלומות וזה פשוט התחבר בצורה מופתית. נהנתי מאוד מהקרב, מלחמה אפשר להגיד. צפיתי בסיום שצ'אמפה ילחם יותר על חייב, למרות שההכנעה בוצעה בצורה מאוד משכנעת. 

אני אוהב את הקטע שהיריבים של דארבי לוחצים לו ידיים. הייפ לדארבי-ברודי.

לסיכום, מג'פ, קופ, צ'אמפה ודארבי בפרומואים מעולים, ג'ריקו וג'ו משעשעים, ליו בדמות אדירה ולא ברורה, אוספרי-דיוויס וצ'אמפה-דארבי בקרבות שנראה שהם חיכו להם כל הקריירה. הייפ לבאות. איזה כיף.

[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב
The following 2 users Like NoamRR's post:
  • Liorton, Tblack
חפש
הגב
Tblack מנותק
Joober
**
תגובות: 466
אשכולות: 4
Likes Given: 875
הצטרף בתאריך: Jul 2024
04-24-2026, 09:14 PM
(04-24-2026, 08:33 PM)NoamRR כתב:  רוצח ומתאבד נכנסים לקרב על אליפות העולם שאותה הם רוצים רצח. אהבתי שלשניהם יש את אותו המניע. אהבתי גם שהתפקידים שלהם התהפכו, צ'אמפה ידע גם להתאבד, דארבי ידע מתי להיות הרוצח. זה הרגיש לי כאילו כל אחד מהם רק חיכה להזדמנות שהוא ילחם על אליפות העולם, הביא את החזון שלו לקרב חלומות וזה פשוט התחבר בצורה מופתית. נהנתי מאוד מהקרב, מלחמה אפשר להגיד. צפיתי בסיום שצ'אמפה ילחם יותר על חייב, למרות שההכנעה בוצעה בצורה מאוד משכנעת.

מעולה. תיארת מדויק את האווירה של הקרב.
הגב
The following 1 user Likes Tblack's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
04-25-2026, 06:04 AM
תעת -
1- אהבתי את הבוקינג של אלעד לאליפות הזוגות. בעבר אהבתי להתווכח, עכשיו אני מיישם את השיטה של גיבור וסותם את הפה. יש טאג מומלץ מהאינדיז שפתוח לארגון לקרב בדלת האסורה?
2- אני לא מבין אם אלעד עושה לנו פארודיה על לידור אדיר עם מכירות הכרטיסים או שזה באמת נתון שמעניין אנשים.
3- תודה לירדן ששלחה אותי לקרוא על גולום (לא קראתי שרה) ולהבין על מה ליו מתבסס.
4- כמו שכתבתי בעצמי וכמובן מצטרף לדעה הגורפת - נייט לא מוכן. מצד שני, טוני כן עושה בשכל לערבב אותו עם שמות גדולים שיקדמו אותו, מזכיר לי את רולינס בפריצה שלו ב2015. בסוף נייט יגדל לתוך השבלונה הזאת של כוכב גדול. גם אנחנו ביקורתיים למהלך, זה עדיין משהו נכון (הביקורת והכיוון כאחד).
5- גילאם, היו בארגון בעבר קרבות על כמה אליפויות, תמיד חשבתי שזה הולך לאיחוד אבל בסוף טוני ידע לשלוף אותן בחזרה. אליפות הTNT לדעתי היא האליפות מיד קארד החשובה ביותר, לא נראה לי שטוני יוותר עליה.
6- עוד סעיף לגילאם (כמה כיף שאתה פה), דארבי מסכן בכל קרב את החיים שלו, לפחות מ2019. אני לא זוכר שהוא נפצע פעם אחת, הנתון הלא נתפס הזה גם לא מסתדר עם מבנה הגוף הצנום שלו. יש מצב שהוא חייזר.
7- ועוד אחד לגילאם, אוספרי לא רק מפסיד. כמובן שיש סיפור והוא מתייחס לצוואר שהעלת.
8- איזה כיף שאשכול תוצאות של AEW פעיל.
הגב
The following 2 users Like NoamRR's post:
  • KB24, Tblack
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,558
אשכולות: 76
Likes Given: 2,521
04-25-2026, 09:27 AM
(04-25-2026, 06:04 AM)NoamRR כתב:  תעת -
1- אהבתי את הבוקינג של אלעד לאליפות הזוגות. בעבר אהבתי להתווכח, עכשיו אני מיישם את השיטה של גיבור וסותם את הפה. יש טאג מומלץ מהאינדיז שפתוח לארגון לקרב בדלת האסורה?
2- אני לא מבין אם אלעד עושה לנו פארודיה על לידור אדיר עם מכירות הכרטיסים או שזה באמת נתון שמעניין אנשים.
3- תודה לירדן ששלחה אותי לקרוא על גולום (לא קראתי שרה) ולהבין על מה ליו מתבסס.
4- כמו שכתבתי בעצמי וכמובן מצטרף לדעה הגורפת - נייט לא מוכן. מצד שני, טוני כן עושה בשכל לערבב אותו עם שמות גדולים שיקדמו אותו, מזכיר לי את רולינס בפריצה שלו ב2015. בסוף נייט יגדל לתוך השבלונה הזאת של כוכב גדול. גם אנחנו ביקורתיים למהלך, זה עדיין משהו נכון (הביקורת והכיוון כאחד).
5- גילאם, היו בארגון בעבר קרבות על כמה אליפויות, תמיד חשבתי שזה הולך לאיחוד אבל בסוף טוני ידע לשלוף אותן בחזרה. אליפות הTNT לדעתי היא האליפות מיד קארד החשובה ביותר, לא נראה לי שטוני יוותר עליה.
6- עוד סעיף לגילאם (כמה כיף שאתה פה), דארבי מסכן בכל קרב את החיים שלו, לפחות מ2019. אני לא זוכר שהוא נפצע פעם אחת, הנתון הלא נתפס הזה גם לא מסתדר עם מבנה הגוף הצנום שלו. יש מצב שהוא חייזר.
7- ועוד אחד לגילאם, אוספרי לא רק מפסיד. כמובן שיש סיפור והוא מתייחס לצוואר שהעלת.
8- איזה כיף שאשכול תוצאות של AEW פעיל.

1. אפשר להוסיף קרב נגד MCMG
על מה לא להתווכח וסותם את הפה?
2. יש אצלי בדרך כלל פרודיה, פה זה כן משהו שעניין אותי הם מכרו כמעט את כל הכרטיסים לפני שהוכרז אפילו קרב אחד והיו צריכים לפתוח עוד מקומות אחרי שהוכרז הקרב הראשון, זה מראה על כיוון חיובי של החברה בטח בהשוואה לתקופה שלא הצליחו למלא אולמות.
6. דארבי אמר בעבר שהוא מעדיף להתאבק בסגנון שלו גם אם זה יקצר לו את הקריירה מאשר להתאבק בסגנון אחר.
7. יש פה סיפור סופר מעניין עם אוספריי, הצוואר וההפסדים.
8. כיף מאוד שהפורום התחיל להיות פעיל גם פה ובצדק
[Image: bnGtV.gif]
הגב
The following 1 user Likes KB24's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
04-25-2026, 09:49 AM
(04-25-2026, 09:27 AM)KB24 כתב:  1. אפשר להוסיף קרב נגד MCMG
על מה לא להתווכח וסותם את הפה?
2. יש אצלי בדרך כלל פרודיה, פה זה כן משהו שעניין אותי הם מכרו כמעט את כל הכרטיסים לפני שהוכרז אפילו קרב אחד והיו צריכים לפתוח עוד מקומות אחרי שהוכרז הקרב הראשון, זה מראה על כיוון חיובי של החברה בטח בהשוואה לתקופה שלא הצליחו למלא אולמות.
6. דארבי אמר בעבר שהוא מעדיף להתאבק בסגנון שלו גם אם זה יקצר לו את הקריירה מאשר להתאבק בסגנון אחר.
7. יש פה סיפור סופר מעניין עם אוספריי, הצוואר וההפסדים.
8. כיף מאוד שהפורום התחיל להיות פעיל גם פה ובצדק

1. היית מביא אותם כהילים? יכולים להצטרף למשפחת קאליס (אוקדה שם).
הלסתום את הפה זה כי גיבור אמר את זה מקודם, אמרתי את זה בהקשר לפנטזי בוקינג שהצעת בעבר על אליפות העולם לאול אין שלא ראיתי את זה קורה וזה הוביל לדיון בו כמעט איבדת אמונה בה שהצעת. ואז הגיע הסגמנט בשושלת של קני ואוספרי שטרף את הקלפים.
הגב
The following 1 user Likes NoamRR's post:
  • KB24
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,558
אשכולות: 76
Likes Given: 2,521
04-25-2026, 10:03 AM
(04-25-2026, 09:49 AM)NoamRR כתב:  1. היית מביא אותם כהילים? יכולים להצטרף למשפחת

יש להם עוד שלושה חודשים עד שיוכלו לחתום במקום חדש
נצטרך לראות מה מתאים להם מבחינת הרוסטר באותה תקופה
[Image: bnGtV.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,426
אשכולות: 20
Likes Given: 337
04-25-2026, 05:38 PM
מארק דייויס בתחרות של הביגמן הכי טוב בעולם
[Image: HQ-Tkaob-MAARJCN.png]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב

•
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
04-25-2026, 05:52 PM
(04-25-2026, 05:38 PM)Coquina Clutch כתב:  מארק דייויס בתחרות של הביגמן הכי טוב בעולם

מי עוד נמצא שם?
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): « הקודם 1 2

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-11-2026, 11:33 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר