11-01-2025, 12:48 PM
(10-31-2025, 07:16 PM)Tblack כתב: כמו שכתבתי בתגובה הקודמת שלי, נהניתי מאוד מהתכנית.
דארבי אלין ואורנג' קאסידי נגד הדת' ריידרס(ווילר יוטה ודניאל גרסיה): אהבתי את הטייק שעשו על השיר של הדת' ריידרס בשביל דניאל גרסיה, הטאג הצעיר של הסטייבל. היה קרב נהדר, הקהל היה נהדר (לאורך כל התכנית), מלא אקשן, אורנג' אוכל פופקורן למישהי מהקהל. נהניתי.
הפרומו של הוק: קרינג'י. בבקשה שמישהו יעבוד איתו על הבעות פנים.
קרב N1C לאליפות הזוגות: הפרומו לפני של הבאקס עם דון קאליס היה נחמד, ההצגה שהוא עשה להם הייתה מעולה. תמיד מצחיק אותי איך שהוא מכניס את קני לכל מקום.
הקרב עצמו היה באנגר, קרב מעולה, מפוצץ באקשן. JE ממשיכים להיות הדבר הכי חם כמעט על המסך וכיף לראות אותם. סטוקלי, בדרך כלל בלתי נסבל, היה דווקא תוספת מדויקת לשולחן השדרנים שהכריח את דניאלסון להיות יותר פעיל מבדרך כלל היום וזה הורגש - לא בהכרח לטובה.
הבחירה ב-FTR הפתיעה אותי, אבל נועם בצדק, שזו כנראה הקרקע לחזרה של אדג' וכריסטיאן.
הפרומו של משפחת קאליס:
בפסקה זו אנתח את הפרומו של משפחת קאליס בשני מישורים - הנוצרי והיהודי.
נוצרי - אמנם השולחן היה חצוי, אבל וייבים חזקים מאוד של הסעודה האחרונה - קבוצה של 12 אנשים ומנהיג אחד, שולחן מלא, אדם מגלומן שרואה בעצמו משיח ובעל עוצמה. ישו אומר לתלמידים שלו שיש בוגד, דון קאליס מנסה למנוע בגידה. אבל אנחנו יודעים שזה עומד לקרות ולכן זוהי הסעודה האחרונה של המשפחה יחד.
יהודי - ליל הסדר - ארבע קושיות הן ארבע השאלות שהמתאבקים שלו התבקשו לשאול... וכנגד ארבעה מתאבקים דיברה התורה:
החכם: רוקי רומרו - בוחש בקלפים מאחורי הקלעים, יודע איפה ומתי להיות.
הרשע: ג'וש אלכסנדר - הגיע כפייס, עשה היל טרן מהר מאוד, השליח לחסל אחרים.
התם: קייל פלצ'ר - חושב שעדיין יש למשפחה סיכוי להישאר שלמה. וחוץ מזה, נו באמת קייל, איך אתה לא רואה את הסטטיסטיקה? קאליס בגד בקני וגם גרם לך לבגוד בחבר הכי טוב שלך אחרי שהוא בעצמו בגד בו. מה גורם לך לחשוב שאתה תהיה שונה?
וזה שאינו יודע לשאול: טאקשיטה - מחסום השפה הוא האובייס פה, אבל מעבר לזה - השאלות הקשות על המקום של טאקה ועל הנאמנות של קאליס אליו מבצבצות מעל פני השטח, אבל הן עדיין לא חזקות מספיק בשביל שהוא יקום ויילך.
מה נשתנה הלילה הזה מכל הלילות? כנראה שהכל, נחכה ונראה.
פרומו פשוט מעולה, נהניתי מכל רגע.
אני עדיין לא אוהבת את הרעיון של מרסדס וקריס. אני גם לא רואה מצב שקריס מפסידה למרסדס ואיכשהו אחרי שני הקרבות שלהם, ולמרות שקריס לקחה אליפות וגם ניצחה את טוני... זה עדיין ירגיש לי הכי משכנע.
ההכרזה על B&G של הגברים הייתה.. לא וואו.
קרב הזוגות של הנשים: הקרב לא היה קרב טוב. לא הייתה כימיה בקרב בכלל ואמינטה וסקיי בלו מאוד האטו אותו. משהו שם לא הסתדר. שמחה על הניצחון של ההיליות. הן יותר בשלות ויותר מגיע להן כזוג.
מרינה ומייגן ביין יהיה מעניין. התחפושות של מייגן בתור פויזן אייבי ופנלופה פורד בתור הארלי קווין עם האיפור הבוכה היה מעולה. אהבתי.
הקרב המרובע: מאוד נהניתי מהקרב. הדינמיקות היו טובות בקרב, זה שהוק לא הפסיק לרדוף אחרי סמואה ג'ו היה להפתעתי ממש טוב, ריקושט ובובי היו נהדרים וגם הפייסאופים בין סמואה ג'ו לבובי לאשלי היו טובים ממש. ריקושט היו אדיר, ובאמת שהיה קרב ממש טוב.
כל הקטע אחרי הקרב היה מצחיק ממש מוצלח. כולנו ציפינו למרשמלו הלבן ובסוף זה היה טוני!! איזה פלוט טוויסט.
כיף.
תודה על התוצאות!
סטוקלי אמור להיות בלתי נסבל. זאת העבודה שלו כהיל. וזה לא כי הוא גרוע ו-״Go Away Heat”. הוא פרומו מעולה.
כן יש לו לפעמים נטייה לקומדיה אבל הוא יודע להיות רציני(והוא מעולה כשהוא ככה).
לדעתי יש לו ול-FTR בתכנון סטייבל בהנהגת MJF עם ניק ויין(ואמא שלו) ועם קיפ סביאן, פנלופה פורד(אשתו של קיפ במציאות)
ומייגן ביין(שתיהן שיתפו פעולה עם FTR וסטוקלי בקוליז׳ן לפני כמה שבועות).
אולי שיעשו להם וינייטים מיסתוריים שהם יגיעו ב-World’s End ושהם ייחשפו שם.
MJF עוד יחזור לתמונת האליפות נגד האנגמן ועוד עלול לקחת לו את האליפות(יש לו חוזה לקרב על האליפות הראשית).
זה לא מפתיע ש-FTR ניצחו:
ג׳טספיד ג׳נריים, JE רק חזרו ולא ישימו אותם נגד ברודידו כי הם גם פייסים, היאנג באקס בתקופה גרועה מנטלית(לפחות בקייפייב),
בחודשים האחרונים FTR דיברו על זה שהם רוצים לזכות באליפות הזוגות. אדג׳ וכריסטיאן בחוץ כרגע.
היה להם קרב של חצי שעה נגד ברודידו(לפני שהם היו אלופי הזוגות) שנגמר בתיקו.
הם הוצמדו בקרב זוגות משולש בפורבידן דור אבל ברודידו לא ניצחו אולם בקרב זוגות רגיל.

![[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]](https://i.ibb.co/9mGFFFCT/VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-com-video-to-gif-converter.gif)