01-02-2025, 06:09 PM
(12-29-2024, 10:25 PM)lidoradir כתב:
משתמש השנה : לידור אדיר יכול לצאת מנקודת הנחה שכל הקטגוריות החיוביות מגיעות לו בפער ניכר. אבל לשם הדיון אני אנסה לנסות לבחור בכל קטגוריה משתמש אחר שבעיניי מגיע לו. אז מבחינתי ברמה האישית, משתמש השנה שלי חייב להיות סתיו חן. מאז הראמבל הקודם התחברנו מאוד, יצא לנו גם לפטפט קצת על החיים אחרי האשכול זיכרון שהיה, ובכנות אני באמת חושב שהרגשתי אותך בפורום מא ועד ת'. לא היה אשכול שלא היית חלק ממנו, תמיד ענייני תמיד מוביל לדיונים טובים, תמיד בשפה טובה בכוונות טובות ובחיוך ועם הגרפיקה והעיצובים הקורעים שלך באמת שלחלוטין עבורי לפחות אתה משתמש השנה ללא כל צל של ספק! מעריך אותך מאוד מאוד כמשתמש וכבנאדם.
משקיען השנה : משקיען מבחינתי כדי לגוון ולנסות לבחור משתמש אחר בכל קטגוריה יהיה סינישון. אני מאוד מאוד אוהב את הבחור, תמיד כותב דעות ארוכות, הבנאדם ממש אוהב היאבקות ברמה שעושה לי לקנא, פותח אשכולות שואל שאלות ומנסה להחיות את הפורום ולהשאיר אותו בועט וזה מבחינתי ההגדרה למשקיען.
אשכול השנה : כמובן שראמבל Wil השני. לא כי זכיתי או משהו...
אבל בחירה שהיא לא משוחדת תלך בוודאות לכל אשכולות החוויות מאירועים של אנשים פה. איזה כיף זה כל פעם מחדש לקרוא ולקנא תענוג. מאחל לכולנו שימשיך ככה ושרק נזכה לשמוע על עוד חוויות מעוד אנשים.
תגובת השנה : "אתה מנהל לא? זה האחריות שלך ל..." וגם כל תגובה צינית של נועם נרטיב לפעמים אני אשכרה צוחק ממך בקול רם.
פיוד השנה : אתייחס רק למה שראיתי ושמתי אליו לב אבל זה יכול להיות סקסי דביל נגד לידור אדיר בכל הנוגע לאשכולות ולקראת תוכניות וכו', יכול להיות גם ההוא שאין להזכיר את שמו נגד כל הפורום סטייל טים נקסוס נגד טים WWE רק שפה הוא היה לבד נגד 30 אז התוצאה הייתה צפויה. אני גם מאוד נהנה מהפיקוד של החברה שאוהבים יפנים ו AEW נגד ההנהלה שלא אוהבת יפנים ו AEW אם זה נחשב.
קצ'פרייז השנה : סינמה. תודה שזכינו.
gif השנה : או הכלב הנובח, או הגיף של דה רוק. שניהם כיכבו המון. אני אישית מאוד אוהב גם את החתימה של מוקסלי ואת הגיף שם.
חתימת השנה : איי לאב יו סולו מעולה, גם החתימה של מוקסלי כמו שאמרתי. גם של גיא עם סי אם פאנק ודגל ישראל אחת החזקות אבל אם צריך לבחור אחת אני אלך על זו של מוקסלי. רגע ענק.
ציני השנה : נועם נרטיב קל. אבל יש לא מעט אופציות ראויות פה גם בקרב ההנהלה.
אנדרייטד השנה : אני מאוד אוהב את ecwcw אולי טעיתי בשם. פעם בכמה זמן הבחור משתף מחוויות צפי שלו מאירועים מפעם באופן מושקע שעושה חשק לחזור ולראות קרבות ישנים. גם פה חייב להזכיר משתמשים פעילים נוספים שאולי לא זוכים למספיק קרדיט אבל בגדול לא חושב שאנשים פה אנדררייטד ונראה לי שכולם בערך במקום הנכון.
מארק השנה : תחרות קשה אבל לדעתי סינישון הוא מודל לחיקוי מבחינתי בקטע הזה. גם לידור אדיר אופציה ראויה בהחלט.
פריצת השנה : הרבה נתנו פה לגילם אבל אני חשבתי מרוה שהוא חלק מהשיחות והדעות שהוא ממש לא פרץ השנה אלא כבר נותן בראש תקופה. שאפו לגילם מקווה שתמשיך לתת בראש. קטגוריה שקשה לזכות בה ומצד שני באה עם הרבה אחריות.
המשתמש שלא תרצו למצוא את עצמכם בפיוד איתו : בראמבל הקודם הייתי בפיוד עם לא מעט משתמשים, אבל מפחד באמת אין פה הרבה שאני יכול להגיד שאני מפחד מהם. יש לי המון המון כבוד למוקסלי, לידור אדיר, ל באם באם, לתומר דארק ארטס וכמובן לעומרקול (ברייקר) שנתן איתי יחד בשנה שעבר תצוגה מעולה בגמר הראמבל.
ראנט השנה : למה לא פותחים אשכול לקראת....
אכזבת השנה : אין ספק שעם כל הכבוד לכולכם, אני בלי שום ספק אכזבת השנה ואני אסביר.
קודם כל, זכיתי בראמבל ולא הצלחתי למנף את ההצלחה ואת הפוטנציאל שלה. לא רק שלא ממשתי את ההצלחה, בעקבות החיים עצמם הלכתי והפחתתי פעילות בהדרגה. אפשר לומר 'השינוי ניק לא ממש הוסיף לאהדה שלי פה כשלא מעט חברה' שתמכו ב תומרקסי או לא הבינו לאן הוא נעלם או חשבו שהמיק החדש גרוע/יהיר ובמקום לצבור מומנטום חיובי, דעכתי מאוד. אחרי זה, ניסיתי עם חבר אחר (שגם בגלל החיים עצמם לא ממש פעיל יותר) להרים ליגת פאנטזי, הכנו אקסלים, כתבנו חוקים גייסנו אנשים ולא מעט חברה' שרצו להשתתף ופשוט לא הצלחנו לתפעל את זה רק אני והוא לבד עם העומס שהיה לנו באותה תקופה. זה בעיניי גם האכזבה הכי גדולה שלי באופן אישי כי רציתי באמת לתפוס את המשבצת הזו ולהביא לפה משהו חדש/אחר שגם יהיה כיף ומצליח וגם יהיה מושקע ומעניין ולצערי אחרי מעט זמן יחסית פשוט נכשלתי ולא הצלחתי להמשיך את הפרויקט הזה. מקווה שמתישהו נצליח לשחזר את זה ולרוץ עם זה כמו שצריך כי בעיניי הרעיון כרעיון היה ממש ממש עם פוטנציאל טוב. ומרגע לדודלי כמו שאומרים, ניסיתי במהלך השנה לתת יד לידור אדיר ופתחתי לא מעט אשכולות של תוצאות RAW ומאוד רציתי לקחת את זה על עצמי. האכזבה כאן היא כי הייתי רוצה לתת יותר ולצערי בגלל החיים, העומס, התמחות חדשה שגורמת לי לעבוד כל יום מ 9-19 ולרוב גם אחרי (אחד ממשרדי עורכי הדין הגדולים בארץ) פשוט לא הגעתי למצב שאני רואה את ה תוכניות ובטח ובטח שלא לפתוח אשכולות או להגיב כמו שהייתי רוצה. אני כותב את זה עם חצי חיוך כי בסופו של יום, אני חושב שלמרות האכזבות כן הצלחתי להשאיר חותם מסוים על הפורום וכן עשיתי לא מעט בדרך שלי גם אם הייתי רוצה יותר. אני מקווה שהשנה כשדברים ירגעו עם הזמן אצליח לחזור לצרוך יותר את המוצר ולהיות פעיל יותר וחלק נושם יותר בקהילה הזו שאני מאוד אוהב ומעריך.
קרינג' השנה : ילדים שמתחילים לקלל בפורום שהגיל הממוצע בו הוא 30 +-
הגימיק הכושל של השנה : מפרגן לכל אחד פה על כל דמות או גימיק או כל דבר אחר שהוא מנסה לקדם או לבדל את עצמו מאחרים.
המשתמש הגרוע של השנה : כל אחד מיוחד בדרכו נגיד את זה ככה.
המשתמש שתרצו לראות פעיל יותר ב-2025 : מאוד אוהב את גיא ואת הדעות שלו והאופן שבו הוא כותב ומתנסח והייתי שמח לראות אותו יותר פעיל ולשמוע ממנו יותר. כנל כל האחרים שבגלל המלחמה/החיים הפחיתו פעילות.
מי לדעתכם יפרוץ ב-2025 ויהיה הדבר הבא :
יש פה לא מעט מועמדים וכולם ראויים אני מקווה שנראה פה לא מעט חדשים במיוחד אחרי רואו נטפליקס והעידן החדש לכן אשאיר את הקטגוריה פתוחה בשביל מי שיצטרף.
אסכם בתודה ענקית לכל אחד ואחת שמביעים דעה, מנהלים דיון, מתווכחים, פותחים אשכולות, אוהבים את התחביב שלנו שהפך אצל חלקנו לדרך חיים ובעצם הופכים את המקום הזה לחלקת אלוהים קטנה שיש בה מקום לכולם (כמעט, אני מסתכל עלייך קודיקאטר) ומאחל לכולנו שנה מטורפת של צמיחה והתפתחות גם בפורום וגם בחיים! עם עוד המון בשורות טובות על חתונות, ילדים וכל דבר משמח אחר.
-----
![[Image: 555.png]](https://i.ibb.co/2NJ2FdY/555.png)
KEEP CHASING YOUR DREAMS

![[Image: giphy.gif]](https://i.ibb.co/wwfywR8/giphy.gif)
![[Image: heart.png]](https://wrestling-il.com/images/smilies/heart.png)
![[Image: 4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png]](https://i.imagesup.co/images2/4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png)