Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 121 122 123 124 125 ... 130 הבא »

תוצאות | WWE WrestleMania 37 - לילה 1

עמודים (4): « הקודם 1 2 3 4
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE WrestleMania 37 - לילה 1
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,868
אשכולות: 59
Likes Given: 4,496
הצטרף בתאריך: Jan 2021
04-12-2021, 01:40 AM
(04-11-2021, 09:00 PM)Shalev_the rock כתב:  
(04-11-2021, 06:44 PM)SwitchBlade כתב:   
תסכימו אם זה או לא. זה קורה מאז רסלמניה 1, זאת המהות של האירוע.

וואלה לא מסכים אחי.
לדעתי הדיון פה הוא לא על הנוכחות של הסלב בקארד, אני מעדיף שלא - אבל לא אלחם על זה.

הדיון פה הוא על כמות הספוטלייט העצומה שקיבל האדם היחיד בכל הקארד העצום הזה - שהוא לא מתאבק. יש לי כבוד לדרך בה באד באני לקח את הקרב הזה, אבל הכבוד הזה הוא טיפה בים של כבוד שיש לי לאנשים האחרים בקארד שהקדישו את כל החיים שלהם לרגעים האלה ברסלמניה. מישהי כמו סשה בנקס? זה כל החיים שלה. מישהי כמו ביאנקה בלאייר? זה כנראה היום הכי טוב שהיא חוותה אי פעם. ג'ון מוריסון? נמצא בזירה ומול המסכים שלנו מ2005 ותמיד מספק את הסחורה. והלאה והלאה. 

אז למה הם לא מקבלים כניסה מיוחדת? מה זו העצלנות הזאת?
למה להעצים את הסלבס על חשבון המתאבקים האחרים בקארד?
בסופו של דבר הנרטיב המוביל הוא שWWE לא מסוגלים לייצר מגה-סטארס כמו פעם. ואני מסכים עם זה, אבל משווה ומעלה בטיעון הבא: WWE אפילו לא רוצים ושואפים לייצר מגה-סטראס כמו פעם. 

מה שמצחיק הוא שאת היכולת הם יכולים להחזיר בקלות - זו הבחירה שלהם כיצד לגרום לכל אחד להיראות. הם יכלו לקחת את ריינס ב2012, לא לראות בו כלום ולהפוך אותו לג'ובר מן המניין בלי שום מאמץ, אבל הם בחרו אחרת. אם כך - למה להם לבחור, מרצון, לקחת סלב ולשים עליו את הספוטלייט הגדול ביותר באירוע הגדול ביותר של היאבקות? אם זה היה מופע מוזיקלי הייתי מבין, אבל זו זירת היאבקות, זה הצ'אנס לחשוף את העולם לכוכבי היאבקות, בהתאם - זה המקום להבליט את המתאבקים על חשבון כל דבר אחר. 

[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
Shalev_the rock מנותק
נוסטלגי
תגובות: 1,200
אשכולות: 6
Likes Given: 709
04-12-2021, 01:45 AM
(04-12-2021, 01:40 AM)SwitchBlade כתב:  
(04-11-2021, 09:00 PM)Shalev_the rock כתב:  
(04-11-2021, 06:44 PM)SwitchBlade כתב:   
תסכימו אם זה או לא. זה קורה מאז רסלמניה 1, זאת המהות של האירוע.

וואלה לא מסכים אחי.
לדעתי הדיון פה הוא לא על הנוכחות של הסלב בקארד, אני מעדיף שלא - אבל לא אלחם על זה.

הדיון פה הוא על כמות הספוטלייט העצומה שקיבל האדם היחיד בכל הקארד העצום הזה - שהוא לא מתאבק. יש לי כבוד לדרך בה באד באני לקח את הקרב הזה, אבל הכבוד הזה הוא טיפה בים של כבוד שיש לי לאנשים האחרים בקארד שהקדישו את כל החיים שלהם לרגעים האלה ברסלמניה. מישהי כמו סשה בנקס? זה כל החיים שלה. מישהי כמו ביאנקה בלאייר? זה כנראה היום הכי טוב שהיא חוותה אי פעם. ג'ון מוריסון? נמצא בזירה ומול המסכים שלנו מ2005 ותמיד מספק את הסחורה. והלאה והלאה. 

אז למה הם לא מקבלים כניסה מיוחדת? מה זו העצלנות הזאת?
למה להעצים את הסלבס על חשבון המתאבקים האחרים בקארד?
בסופו של דבר הנרטיב המוביל הוא שWWE לא מסוגלים לייצר מגה-סטארס כמו פעם. ואני מסכים עם זה, אבל משווה ומעלה בטיעון הבא: WWE אפילו לא רוצים ושואפים לייצר מגה-סטראס כמו פעם. 

מה שמצחיק הוא שאת היכולת הם יכולים להחזיר בקלות - זו הבחירה שלהם כיצד לגרום לכל אחד להיראות. הם יכלו לקחת את ריינס ב2012, לא לראות בו כלום ולהפוך אותו לג'ובר מן המניין בלי שום מאמץ, אבל הם בחרו אחרת. אם כך - למה להם לבחור, מרצון, לקחת סלב ולשים עליו את הספוטלייט הגדול ביותר באירוע הגדול ביותר של היאבקות? אם זה היה מופע מוזיקלי הייתי מבין, אבל זו זירת היאבקות, זה הצ'אנס לחשוף את העולם לכוכבי היאבקות, בהתאם - זה המקום להבליט את המתאבקים על חשבון כל דבר אחר. 

הבעיה מתחילה כאשר אתה יוצא מנקודת הנחה שהם לא עשו את זה בכל עידן. גם שהוגאן היה וגם שברט היה וגם שאוסטין היה, שמייק טייסון הגיע, נתנו לו מעמד והייפ יותר מכל מתאבק אחר.
כל המטרה של האירוע זה להכניס רסלינג למיינסטרים, זה הקונספט הראשוני (ועדיין) סלבס כאלה ואחרים זו הדרך הכי טובה. אתה לא מקבל ספוט ברסלמניה על ותק או עבודה קשה אלא על סטארפאוור ומשיכה למיינסטרים. זה עסק וזה לא פייר. העולם לא ילך לראות רק היאבקות כי זה נישה. שים לו סלבס, וכמה מהם ישארו בגלל המתאבקים (והרוב ילכו ישר אחרי). ככה זה עבד, ככה זה יעבוד.

מעריצי הארדקור בכלל לא רלוונטים בנושא הזה.

איך אני מקבל פה התראה על ציטוט?
[Image: wwf_overtheedge98_rock2.jpg]

?Do You Smell It
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,868
אשכולות: 59
Likes Given: 4,496
04-12-2021, 01:54 AM
(04-12-2021, 01:45 AM)Shalev_the rock כתב:  

הבעיה מתחילה כאשר אתה יוצא מנקודת הנחה שהם לא עשו את זה בכל עידן. גם שהוגאן היה וגם שברט היה וגם שאוסטין היה, שמייק טייסון הגיע, נתנו לו מעמד והייפ יותר מכל מתאבק אחר.
כל המטרה של האירוע זה להכניס רסלינג למיינסטרים, זה הקונספט הראשוני (ועדיין) סלבס כאלה ואחרים זו הדרך הכי טובה. אתה לא מקבל ספוט ברסלמניה על ותק או עבודה קשה אלא על סטארפאוור ומשיכה למיינסטרים. זה עסק וזה לא פייר. העולם לא ילך לראות רק היאבקות כי זה נישה. שים לו סלבס, וכמה מהם ישארו בגלל המתאבקים (והרוב ילכו ישר אחרי). ככה זה עבד, ככה זה יעבוד.

התראה על ציטוט אני מסדר בקרוב,

אני מבין את העיקרון לפיו להביא סלבס זה עוזר, אבל להביא זה דבר אחד ולתת להם את קידמת הבמה זה דבר אחר.
הטריק הוא שהצופה הקז'ואלי יבוא בשביל באד באני וישאר בשביל רומן ריינס, אבל אין את האלמנט הזה בכלל באינטרקציה של הסלבס בשנים האחרונות. הקרב הזה היה "ההופעה של באד באני", כאשר ג'ון מוריסון, מיז (שהיה אלוף WWE עד לפני חודש?) ומרטינז היו שחקני חיזוק במקסימום.

אוסטין הגיע מעולם ההיאבקות ולא להיפך, כנ"ל רוק, כנ"ל סינה, המשותף לכולם זה שבסופו של דבר לשים אותם על קידמת הבמה של WWE זה מהלך שחיזק את כל הצדדים, עד לרמה שבה ראית את רוק ומישהו לידך אמר "זה? הוא בכלל מתאבק במקור". 
אם אני מגיע כדי לראות את באד באני, וכל האינטרקציה שלו עם האנשים סביבו היא אגבית בלבד, כשהוא במרכז, למה לי בכלל להמשיך לצפות בסגמנט אחרי? והנה.. אין לך באמת כוכבים גדולים שנהנים מזה (וזו כל המטרה לא?).
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
Shalev_the rock מנותק
נוסטלגי
תגובות: 1,200
אשכולות: 6
Likes Given: 709
04-12-2021, 02:01 AM
(04-12-2021, 01:54 AM)SwitchBlade כתב:  
(04-12-2021, 01:45 AM)Shalev_the rock כתב:  

התראה על ציטוט אני מסדר בקרוב,

אני מבין את העיקרון לפיו להביא סלבס זה עוזר, אבל להביא זה דבר אחד ולתת להם את קידמת הבמה זה דבר אחר.
הטריק הוא שהצופה הקז'ואלי יבוא בשביל באד באני וישאר בשביל רומן ריינס, אבל אין את האלמנט הזה בכלל באינטרקציה של הסלבס בשנים האחרונות. הקרב הזה היה "ההופעה של באד באני", כאשר ג'ון מוריסון, מיז (שהיה אלוף WWE עד לפני חודש?) ומרטינז היו שחקני חיזוק במקסימום.

אוסטין הגיע מעולם ההיאבקות ולא להיפך, כנ"ל רוק, כנ"ל סינה, המשותף לכולם זה שבסופו של דבר לשים אותם על קידמת הבמה של WWE זה מהלך שחיזק את כל הצדדים, עד לרמה שבה ראית את רוק ומישהו לידך אמר "זה? הוא בכלל מתאבק במקור". 
אם אני מגיע כדי לראות את באד באני, וכל האינטרקציה שלו עם האנשים סביבו היא אגבית בלבד, כשהוא במרכז, למה לי בכלל להמשיך לצפות בסגמנט אחרי? והנה.. אין לך באמת כוכבים גדולים שנהנים מזה (וזו כל המטרה לא?).

טוב זה שהם רוצים צופים כאן ועכשיו ולא מעניין אותם הווה או עתיד זה משהו שאנחנו מסכימים עליו.
ואגב, המטרה זה לא כוכבים גדולים שנהנים מזה, המטרה זה הכסף. כרגע הולך להם עם זה לא רע, ניתן להם עוד 10 שנים.
[Image: wwf_overtheedge98_rock2.jpg]

?Do You Smell It
הגב

•
חפש
הגב
Sasha Banks מנותק
Rookie
*
תגובות: 18
אשכולות: 0
Likes Given: 1
04-12-2021, 07:50 PM
אירוע טוב . ביאנקה בלאייר וסשה בנקס היו אדירות . הן התעלו על הגברים גם . והוכיחו שהנשים יודעות לספק את הסחורה שנותנים להן את ההזדמנות
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (4): « הקודם 1 2 3 4

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-12-2026, 08:06 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר