04-12-2021, 01:40 AM
(04-11-2021, 09:00 PM)Shalev_the rock כתב:(04-11-2021, 06:44 PM)SwitchBlade כתב:תסכימו אם זה או לא. זה קורה מאז רסלמניה 1, זאת המהות של האירוע.
וואלה לא מסכים אחי.
לדעתי הדיון פה הוא לא על הנוכחות של הסלב בקארד, אני מעדיף שלא - אבל לא אלחם על זה.
הדיון פה הוא על כמות הספוטלייט העצומה שקיבל האדם היחיד בכל הקארד העצום הזה - שהוא לא מתאבק. יש לי כבוד לדרך בה באד באני לקח את הקרב הזה, אבל הכבוד הזה הוא טיפה בים של כבוד שיש לי לאנשים האחרים בקארד שהקדישו את כל החיים שלהם לרגעים האלה ברסלמניה. מישהי כמו סשה בנקס? זה כל החיים שלה. מישהי כמו ביאנקה בלאייר? זה כנראה היום הכי טוב שהיא חוותה אי פעם. ג'ון מוריסון? נמצא בזירה ומול המסכים שלנו מ2005 ותמיד מספק את הסחורה. והלאה והלאה.
אז למה הם לא מקבלים כניסה מיוחדת? מה זו העצלנות הזאת?
למה להעצים את הסלבס על חשבון המתאבקים האחרים בקארד?
בסופו של דבר הנרטיב המוביל הוא שWWE לא מסוגלים לייצר מגה-סטארס כמו פעם. ואני מסכים עם זה, אבל משווה ומעלה בטיעון הבא: WWE אפילו לא רוצים ושואפים לייצר מגה-סטראס כמו פעם.
מה שמצחיק הוא שאת היכולת הם יכולים להחזיר בקלות - זו הבחירה שלהם כיצד לגרום לכל אחד להיראות. הם יכלו לקחת את ריינס ב2012, לא לראות בו כלום ולהפוך אותו לג'ובר מן המניין בלי שום מאמץ, אבל הם בחרו אחרת. אם כך - למה להם לבחור, מרצון, לקחת סלב ולשים עליו את הספוטלייט הגדול ביותר באירוע הגדול ביותר של היאבקות? אם זה היה מופע מוזיקלי הייתי מבין, אבל זו זירת היאבקות, זה הצ'אנס לחשוף את העולם לכוכבי היאבקות, בהתאם - זה המקום להבליט את המתאבקים על חשבון כל דבר אחר.

![[Image: wwf_overtheedge98_rock2.jpg]](https://1.bp.blogspot.com/-uipq-NQdQI0/W1A1qjOpP6I/AAAAAAAAJHM/aE9A_C4ABKoPTianGk-tFoJ6H18w4qv9QCLcBGAs/s1600/wwf_overtheedge98_rock2.jpg)