Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 45 46 47 48 49 ... 128 הבא »

תוצאות | NXT Vengeance Day 2024

עמודים (3): « הקודם 1 2 3
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | NXT Vengeance Day 2024
NovemberMan מנותק
ECW 97 < ECW 07
תגובות: 1,082
אשכולות: 3
Likes Given: 384
הצטרף בתאריך: Mar 2021
02-06-2024, 12:41 PM
טוב, דרגונוב כוכב על והוא מוכן לראן בראשי אם באמת יהיו מאחוריו ויתנו לו להיות סוס העבודה של הרוסטר שהוא יהיה חלק ממנו.
הוא לא צריך מגה-פוש, הוא צריך להיות על תקן הבנואה/סזארו וכשהקהל יעוף עליו (והוא יעוף עליו) - ללחוץ על ההדק.
הוא אובר דרמטי בכל המובנים שאני לא אוהב אבל הוא מהאחוזים הבודדים של המתאבקים שיכולים לגרום לזה לעבוד.
אם אני גר בארה״ב - דרגונוב הוא זה שגורם לי לקנות כרטיס ל-NXT.

ברייקר הוא ברייקר, גם כוכב על בפוטנציאל, אבל כולנו נתעלם מזה שיש לו רגעים שנובעים מחוסר ניסיון שהוא מאבד ריכוז/שוכח ספוטים/מבצ׳בץ׳ קצת?
הוא לא קלאסטרפאק בזירה, רחוק מזה, אבל הרגעים האלה מורידים אמינות מ״מפלצת״.
הוא צריך להשתפשף עוד קצת לדעתי לפני שילחצו איתו על ההדק, כי בניגוד למה שאמרתי עם דרגונוב - איתו אי אפשר למשוך זמן.
ברגע שיעלה לראשי הוא צריך להתקדם בקארד ומהר.
הוא עדיין ילד ואין למה למהר איתו, אם יקחו איתו את הזמן יש לו פוטנציאל להיות שחקן מרכזי ב-WWE. לגמרי יש לו את זה.
[Image: 302849536bd66911704649f0a372db6cbd4cd280.gif]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,163
אשכולות: 1,829
Likes Given: 4,958
הצטרף בתאריך: Jan 2021
02-06-2024, 04:53 PM
קצת באיחור אבל חייב לשחרר מגילת דעות כי באמת היה אירוע משוגע. דעות :

- גמר דאסטי קאפ בין ברון ברייקר ובארון קורבין לכרמלו הייז וטריק ויליאמס היה קרב מעולה, כניסה מגניבה של ברייקר וקורבין על האופנועים. חייב לדבר פה על זה שהיו איזה 2-3 ספוטים שלא יצאו כמו שצריך, במפתיע מאוד כרמלו הייז הוא האחראי לכך, לא יודע אם זה משהו בנעליים שלו או שהחבלים לא היו חזקים או שפשוט אלה היו כמה דקות פחות טובות שלו... ברון ברייקר עשה ניית'ן פרייזר ורץ לחבלים במהירות של הפלאש ובנס ענקי לא קרה לו משהו. ועכשיו לשאר הקרב כי הוא באמת היה מעולה, הקצב היה מהיר, הקהל היה חם מאוד, ברייקר זה טוטאל פאקאג' ולאחרונה הוא הכניס עוד מהלכים משוגעים לארסנל שלו... אמאלה. ברייקר וקורבין עובדים ביחד מצוין, כמובן שהם מנצחים לקראת המשך הסיפור של הייז וטריק בקרב המרכזי.

- דייג'אק נגד ג'ו גייסי בקרב בלי פסילות היה פאקינג בנגר, שון מייקלס קיבל בצדק את הכינוי מר. רסלמניה. אני חושב שמגיע לדייג'אק את הכינוי הבא :
מר. PLE של NXT, כל קרב של דייג'אק באירוע הוא פשוט חוויה לצפייה. הוא נותן הכל, הוא מדהים. הוא מזמן כבר חזר לעצמו והוא משחרר בנגרים על ימין ועל שמאל. לא זוכר מה רשמתי בדיוק על גייסי לאחרונה ואין לי כח לבדוק אבל זה היה משהו כמו 'אני לא מבין את הדמות הזאת שלו, לא מחבב אותו'. שיניתי את דעתי... זה התחיל בשיגעון שלהם בתוכנית האחרונה וזה שגייסי לא מוותר וחוזר כל פעם מחדש. גם פה הם נתנו קרב גדול, ספוטים משוגעים, הספוט שגייסי העיף את דייג'אק מהחבלים לתוך השולחן בחוץ היה גדול. גם הקטע שגייסי קפץ על דייג'אק כאשר הוא בתוך פח, דייג'אק מתאבק בלי לראות... תקשיבו היה פשוט הצגה.

- משפחת דאנג'לו נגד OTM היה קרב טוב, זה היה קרב טוב... אבל זה הקרב הכי פחות טוב/מעניין שהיה באירוע הזה. אני לא ממש מתחבר ל-OTM, מה שכן... ג'יידה פרקר היא בוודאות הדבר הכי מעניין שם והיא נהדרת. אדריאנה ריזו מקבלת ממני פידבק חיובי, אפשר לספור על יד אחת את כמות ההופעות שהיא קיבלה בתוך הזירה, היא הייתה פה סבבה לגמרי וספוט הקפיצה שלה בסוף הקרב היה ממש טוב. אדריאנה ריזו > מקסין דופרי, בפער.

- ליירה ואלקיריה נגד רוקסן פרז נגד לולה וייס על אליפות הנשים של NXT היה מעולה, תרצו או לא תרצו, תתמכו בה או לא תתמכו בה... רוקסן פרז היא העתיד של מחלקת הנשים, הופעה אדירה שלה פה. ליירה ואלקיריה ממשיכה להיות מצוינת. הפתיע אותי מאוד שלולה וייס השתמשה בחוזה שלה בנקודה הזאת... כאילו... למה לא לחכות שהקרב יגמר ואז לפדות את החוזה ? בכל מקרה, מאז שלולה נכנסה לקרב הדקות האחרונות היו ממש ממש טובות ולא היה לי מושג מי הולכת לקחת פה. שמח שליירה שמרה על אליפות הנשים של NXT, ההפסד של לולה וייס היה מוצדק, ממש לא הזמן שלה לאליפות.

- אובה פמי נגד דרגון לי על אליפות צפון אמריקה היה קרב פנטסטי, אני לא זוכר מקרה כזה שמתאבק רק התחיל להופיע וכבר התחברתי אליו ככה, אובה פמי פשוט מפלצת. גם כל הקהל חושב ככה, הכניסה שלו, הלוק, הצ'אנטים שהוא מקבל... ואוו. דרגון לי עשה את שלו בצורה מצוינת והעצים את אובה פמי, הצ'ופ הזה שהוא נתן לו על האפרון... הרגשתי את זה. אחר כך הטיס אותו על הכיסא מחוץ לזירה ואז נקנק אותו בפאוורבומב... הולי אובה.

- איליה דרגונוב נגד טריק ויליאמס על אליפות NXT היה MOTYC. והנה אני משחרר את ה-5 כוכבים הראשון שלי ל-2024. הבנייה לקרב הזה הייתה ארוכה אך הייתה שווה כל רגע, הסיפור היה פאקינג מדהים, הקהל היה און פייר מהשנייה הראשונה שהקרב התחיל ועד שהוא נגמר... הצ'אנטים לטריק... העידוד שהוא קיבל בלי הפסקה, הו בייבי. מה אפשר להוסיף על איליה דרגונוב שלא נאמר כבר ? המתאבק המושלם. אי אפשר להוריד ממנו את העיניים. כמה רגש הוא מוציא בקרבות... ואוו. טריק כל כך השתפר מבחינת היכולות שלו בזירה, ממש כיף לראות אותו ככה זורח. הם בנו את הקרב הזה יפה מאוד, ההפרעה של הייז והצ'ופ שנתן בטעות לטריק... דרגונוב משחרר שם פצצות ו-H בומב וטריק משתחרר מזה... זה הוציא תגובה גדולה מכולם. הסיום של הקרב מושלם כאשר כל אחד בפינה שלו, כל אחד מתכונן לפינישר... הראשון שמצליח מנצח... דרגונוב פוגע ושומר. שאפו.
ההיל טרן של כרמלו הייז אחרי הקרב היה 10/10, לא סתם אני רושם סינמה על דבר כזה. זה באמת הרגיש כמו צפייה בסרט משובח, כל ההתנהגות של הייז במהלך הקרב, הריקודים בכניסה שלו, התמיכה בטריק, ה'באסה' שהוא הפסיד, המילים שאמר לו אחרי הקרב... ואז פירק לו את החיים בעזרת הכיסא, השוט הזה שהייז יושב על הכיסא וטריק מתחתיו... זהב. אנחנו הולכים להנות. 
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (3): « הקודם 1 2 3

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-28-2026, 10:03 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר