![]() |
|
תוצאות | WWE Monday Night RAW 21.2.2022 - גרסה מובנת להדפסה +- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443) +-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: תוצאות | WWE Monday Night RAW 21.2.2022 (/showthread.php?tid=998) |
תוצאות | WWE Monday Night RAW 21.2.2022 - lidoradir - 02-22-2022 ![]() אלוף ה-WWE ברוק לסנר פותח את התוכנית, ברוק פונה אל הקהל ואומר להם שאלוף ה-WWE נמצא כאן והוא מעריך אותם, פול היימן מיד יוצא החוצה ומתכונן להציג את עצמו וברוק מזהיר אותו שלא יתקרב, היימן מדבר מהרמפה. היימן אומר לברוק לסנר שיש מחסום בפניו לפני רסלמניה ואולי הוא לא יגיע לשם בתור האלוף. היימן אומר ללסנר שהוא צריך להגן על האליפות שלו ב-5 במרץ במדיסון סקוור גארדן, היימן אומר ללסנר שהוא לא יגיע לרסלמניה בתור אלוף ה-WWE, לסנר אומר להיימן שהוא עדיין יכול להעריך אותו למרות שהוא זין. לסנר מודה להיימן על כך שהוא מספר לו איפה הוא צריך להיות למרות שהוא יודע איפה הוא צריך להיות. היימן שואל את לסנר אם הוא יודע שהוא צריך להגן על האליפות נגד לאשלי, היימן אומר שיש סיכוי שלאשלי לא יעבור את הפרוטוקול זעזוע מוח. היימן אומר שבמידה ולאשלי לא יעבור את הפרוטוקול הוא ידאג לקרב ראוי במדיסון סקוור גארדן. היימן אומר ללסנר שהוא יראה אותו בגארדן. לסנר אומר להיימן שהוא מסתדר בלעדיו. לסנר אומר להיימן שהוא יהיה ביום שישי הקרוב בסמאקדאון. קווין פטריק מראיין את סת' רולינס וקווין אואנס מאחורי הקלעים, אואנס אומר שלפני שבועיים הם ניצחו את רנדי ורידל, רולינס אומר ששבוע שעבר הוא ניצח את רנדי, אואנס אומר שהם פנו להנהלה והערב אחרי שהם ינצחו את רנדי ורידל שוב הם יתווספו לקרב על אליפות הזוגות של ראו בעוד שבועיים. רולינס אומר שהם יזכו באליפות, אואנס אומר שאולי אחר כך הם יאתגרו את האוסוס לקרב אלופים ברסלמניה. אואנס מלכלך שוב על דאלאס, טקסס. אלופי הזוגות של ראו אלפא אקדמי ניצחו את הסטריט פרופטס, מונטז פורד מנסה להרים את אוטיס אך אוטיס נופל עליו ומצמיד אותו לניצחון כאשר מחוץ לזירה גייבל תופס את הרגל של פורד ומונע ממנו לזוז. קווין פטריק מראיין בעמדת הגורילה את תומאסו צ'אמפה, צ'אמפה אומר שהכל התחיל שזיגלר הגיע לבית שלו וזילזל בנקסטי, צ'אמפה אומר שהוא לא מרגיש לחץ, צ'אמפה אומר שזה קרב זוגות והוא ידע למי להתקשר שיהיה הפרטנר שלו... פין באלור מגיע. באלור אומר לצ'אמפה שראו עכשיו הבית שלו אבל הוא לא שוכח מאיפה הוא הגיע, הוא אומר שהוא לא שכח מזה להכנס לזירה מול צ'אמפה. באלור אומר לצ'אמפה שהערב הם יתחילו את הדרך לרסלמניה כתף אל כתף. תומאסו צ'אמפה ופין באלור ניצחו את דולף זיגלר ורוברט רוד, צ'אמפה הצמיד את רוד לניצחון ברולאפ. מיז TV - מיז יורד על הקהל, מיז מדבר על איך ריי רימה בצ'יימבר כדי לנצח אותו. מיז אומר לקהל שהם צריכים שריי ינצח כדי שהם ירגישו יותר טוב. מיז אומר לקהל שאי אפשר לסמוך עליהם. מיז אומר שהוא מצא פרטנר חדש לרסלמניה, מישהו שהוא יכול לסמוך עליו ולבטוח בו, מישהו שמגיע ממשפחה של לוחמים, מישהו שהוא דאשינג, אתלטי ומפורסם. ריי ודומיניק מיסטריו יוצאים החוצה, מיז אומר להם שבצ'יימבר זה הרגיש לו כמו קרב האנדיקאפ, מיז מסתכל על דומיניק ושואל האם מגיע לו חוזה או שאבא שלו השיג לו אחד. דומיניק אומר למיז שאבא שלו הכניס אותו לעסק הזה מגיל 7, דומיניק אומר שהוא ידע מה צריך כדי להפוך לסופרסטאר, דומיניק אומר שאבא שלו הכניס אותו לפה והוא יעשה כל מה שצריך כדי להשאר פה. דומיניק מזהיר את מיז שלא יגיד משהו על אבא שלו או ש... מיז שואל אותו מה הוא יעשה, מיז מציע שהוא והפרטנר שלו יפגשו את המיסטיריוס ברסלמניה. מיז מציג את הפרטנר שלו : לוגאן פול. לוגאן פול נכנס לזירה, לוגאן פול אומר לריי שהוא אגדה אבל יש לו צעצועים שיותר גדולים ממנו, דומיניק אומר למיז שאם הג'קאס הזה יהיה הפרטנר שלו ברסלמניה הם מסכימים. מיז מפתיע את דומיניק ותוקף אותו, לוגאן פול תוקף את ריי, מיז ולוגאן פול מעיפים את ריי ודומיניק לטרן באקל. מיז נותן SCF לריי מיסטריו. לוגאן פול נותן SCF לדומיניק מיסטריו. קווין פטריק מראיין את אלופי הזוגות של ראו אלפא אקדמי, גייבל אומר שאם רולינס ואואנס יתווספו לקרב על אליפות הזוגות הסיכויים שלהם לשמור ירדו. הם אומרים שבעוד שבועיים הם ישמרו על אליפות הזוגות של ראו. ריה ריפלי ניצחה את ניקי A.S.H, ריפלי הצמידה את ניקי A.S.H לניצחון אחרי ריפטייד. אלוף ארה"ב דמיאן פריסט ניצח את שלטון בנג'מין, פריסט הצמיד את בנג'מין לניצחון אחרי הרקנינג. אחרי הקרב דמיאן פריסט אומר שיש רשימה של אלופים שהוא כבר ניצח, פריסט אומר שהוא עדיין אלוף ארה"ב. פריסט אומר שזאת עונת רסלמניה והוא רוצה שהיריב הבא שלו יתאים לקאליבר הזה, פריסט אומר שהוא מציב אתגר פתוח לאליפות ארה"ב בשבוע הבא והוא רוצה יריב ראוי, פריסט שואל מי ינסה לקחת את זה ממנו. פין באלור יוצא החוצה, באלור אומר לפריסט שהוא רוצה יריב ראוי ורציני, מישהו ברמה של אלוף עולם, פין באלור אומר שזה נשמע שמדברים עליו. באלור מזהיר את פריסט ואומר לו שהוא יראה אותו בשבוע הבא. אלוף 24/7 רג'י יוצא לזירה, רג'י מזמין את דנה ברוק לזירה, רג'י אומר לדנה ברוק שהוא מבין את זה שהיא רצתה שהם יהיו רק חברים, הוא אומר ששבוע שעבר הוא ראה הזדמנות והוא לקח אותה, הוא אומר שהוא הרגיש לא טוב כל השבוע והוא מנסה להגיד שהוא מצטער. רג'י רוצה להראות לדנה שהיא יותר בשבילו, הוא קורא לשופט החוצה. רג'י נשכב בזירה ואומר לדנה ברוק להצמיד אותו, היא עושה זאת אך הוא מתחמק, היא עושה זאת שוב והוא שוב מתחמק. בפעם השלישית היא מצמידה אותו ומנשקת אותו בפה וזוכה באליפות 24/7. ר' טרות' יוצא החוצה אך רג'י תוקף אותו, טוזואה עולה על האפרון, דנה ברוק מפילה אותו והוא נופל לזרועותיה של טאמינה, טוזואה רוצה נשיקה מטאמינה אך היא מפילה אותו, המרדף אחרי דנה ברוק מתחדש אל מאחורי הקלעים. ביאנקה בלאייר יוצאת לזירה, ביאנקה אומרת ששנה שעברה היא יצאה מרסלמניה אלופת הנשים של סמאקדאון והשנה היא תעשה זאת שוב רק על אליפות הנשים של ראו. ביאנקה אומרת שכולם יודעים איך היא מרגישה כלפי היריבה שלה בקי לינץ'. ביאנקה אומרת שהיא עובדת הכי קשה ב-WWE, בלי הפסקה בשביל הרגע הזה. אלופת הנשים של ראו בקי לינץ' יוצאת החוצה, בקי אומרת שאין יותר גדול מזה, היחידות שניצחו קרב מרכזי ברסלמניה נפגשות. ביאנקה אומרת לבקי שאולי היא עשתה זאת ראשונה אך היא עשתה זאת יותר טוב. בקי אומרת לה שהיא יצאה מרסלמניה בקי טו בלטס. היא אומרת שהיא מחזיקה את האליפות הזאת כבר 3 שנים ואף אחד לא מצליחה לנצח אותה. בקי מזכירה את הניצחון שלה בסאמרסלאם על ביאנקה תוך 26 שניות. ביאנקה אמרה שהיא חיכתה שהיא תעלה את זה, היא אומרת שהיא לא שכחה את זה. ביאנקה אומרת לבקי שהיא הקשיבה לה והלכה לסוף התור, היא אומרת שהיא ניצחה בסורבייבר סיריס ובאלימיניישן צ'יימבר. בקי לינץ' אומרת שהיא הקורבן פה, בקי אומרת לביאנקה שהקהל בז לה בגלל שהיא ניצחה אותה בסאמרסלאם. בקי אומרת לביאנקה שהיא ראתה מה היא עשתה לליטה בצ'יימבר וזאת מישהי שהיא אוהבת אז היא יכולה לדמיין מה היא תעשה לה. ביאנקה אומרת לבקי שאולי היא תעשה אותה קורבן... דודרופ יוצאת החוצה וזה מוביל לקרב הבא. ביאנקה בלאייר ניצחה את דודרופ, אלופת הנשים של ראו בקי לינץ' ישבה בשולחן השדרנים, ביאנקה הצמידה את דודרופ לניצחון אחרי KOD. אדג' יוצא לזירה, אדג' מתיישב על כיסא באמצע זירה ומתחיל לדבר, אדג' אומר שמתחילים להריח את רסלמניה באוויר, אדג' מדבר על רסלמניה 3 ועל איך שהוא חיכה לתוצאות שהגיעו, הוא מדבר על הניצחון של הוגאן על אנדרה הענק ואומר שהוא לעולם לא ישכח את זה. אדג' אומר שהרסלמניה הראשונה שלו הייתה רסלמניה 14. אדג' אומר שהוא הבין את הסיכון ואת זה שכל שנה הוא יצטרך להיות יותר טוב, הוא מדבר על רסלמניה 17 בקרב נגד הזוגות הכי טובים אי פעם, הוא אומר שהם גנבו את ההצגה, אדג' אומר שהוא חושב על דיבון. אדג' אומר שברסלמניה 21 הוא זכה ב-MITB, ברסלמניה 22 הוא גנב את ההצגה שוב מול מיק פולי והספוט של השולחן והאש. ברסלמניה 24 הוא היה בקרב המרכזי נגד אנדרטייקר והוא היה כזה קרוב לשבור את הסטריק, אדג' מברך את טייקר על הכניסה שלו ל-HOF. אדג' מדבר על רסלמניה 27 ואומר שחשב שהיא תיהיה האחרונה שלו. אדג' אומר שלהרבה אנשים זה היה מספיק אך לא בשבילו, הוא אומר שהוא קרע את התחת שלו 10 שנים כדי להגיע לרסלמניה שוב, הוא אומר ששנה שעברה הוא שוב היה בקרב המרכזי. אדג' אומר ש-38 שנה רסלמניה היא החלום. אדג' אומר שהוא חולם על רסלמניה, כל שנה הוא עדיין חולם על רסלמניה ועל איך זה ירגיש ללכת ברמפה ולעמוד בזירה ולספוג את כל האנרגיה שהקהל נותן לו כדי שהוא יהיה פנומנאלי. אדג' אומר שברסלמניה הוא עושה את כולם ואת כל שמסביבו ליותר טוב, אדג' אומר שברסלמניה צריך להלחם בשד הפנימי שלך ולא להיות מוטל בספק. אדג' אומר שהוא צריך את רסלמניה, אדג' אומר שאי אפשר לקרוא לרסלמניה סטופנדס בלעדיו, הוא אומר שכמה שהוא צריך את רסלמניה... רסלמניה צריכה את אדג'. אדג' מאתגר כל אחד בלוקר רום, הוא צריך שמישהו יתמודד מולו ברסלמניה. אדג' אומר שמי שרוצה להוכיח את עצמו שיעמוד מולו ושהוא עדיין הכי טוב בעסק הזה היום, אגדה. אדג' אומר שמי שילחם נגדו ברסלמניה יזכר לכל החיים. אדג' אומר שהוא יחכה. במידה וסת' רולינס וקווין אואנס ינצחו הם יצטרפו לקרב על אליפות הזוגות של ראו בעוד שבועיים סת' רולינס וקווין אואנס ניצחו את רנדי אורטון ורידל, אלופי הזוגות של ראו אלפא אקדמי צופים בקרב מאחורי הקלעים, רולינס נותן לרנדי אורטון סטומפ מחוץ לזירה, רידל מנסה לתת לאואנס RKO אך אואנס דוחף אותו לכתפיים של רולינס, רולינס מעיף את רידל בבאקל בומב, אואנס נותן לרידל סטאנר, רולינס נותן לרידל סטומפ ומצמיד אותו לניצחון. ![]() מוכרז לשבוע הבא : - פין באלור נגד דמיאן פריסט בקרב על אליפות ארה"ב. מוכרז לעוד שבועיים : - קווין אואנס וסת' רולינס נגד אלפא אקדמי נגד רנדי אורטון ורידל בקרב על אליפות הזוגות של ראו. RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 21.2.2022 - Jon_M0xley - 02-22-2022 אדג'... לשבת ולשמוע אותו מדבר זה פשוט מוזיקה לאוזניים. שאב אותי לפרומו, אהבתי את הצילום כאילו אני יושב ממש מולו והוא מדבר איתי 1 על 1. אדג' רמז שם לסטיילס וגם לפריסט. אמר שהוא חולם על האנרגיה שהוא מקבל מהקהל כדי שיוכל להיות פנומנלי(רמז לסטיילס), ובסוף אמר שהוא רוצה שמישהו יתקדם והוא יגרום לו לחיות לנצח(המשפט של דמיאן פריסט). מעניין על מי ילכו, מקווה שסטיילס. אחלה באלור וצ'אמפה, היה קרב טוב יחסית. מקווה שבאלור יזכה באליפות אבל אני בסדר אם פריסט ישמור. האמת זה קרב למניה אז מעניין מה יקרה איתם עד אז. אואנס ורולינס נגד RK- ברו היה קרב מעולה. אני אוהב סופים כאלה שיודעים שעכשיו הקרב נגמר, רולינס מחסל את אורטון בחוץ ואז הוא ואואנס מחסלים את רידל בזירה. אהבתי שרידל ניסה RKO אבל אואנס העיף אותו לרולינס שנתן לו באקל בומב ואז סטאנר סטומפ וניצחון. סוף מעולה, נקי. מקווה שיזכו באליפות אבל לא חושב. RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 21.2.2022 - lidoradir - 02-22-2022 (02-22-2022, 03:59 PM)Jon_M0xley כתב: אדג'... לשבת ולשמוע אותו מדבר זה פשוט מוזיקה לאוזניים. שאב אותי לפרומו, אהבתי את הצילום כאילו אני יושב ממש מולו והוא מדבר איתי 1 על 1. אדג' רמז שם לסטיילס וגם לפריסט. אמר שהוא חולם על האנרגיה שהוא מקבל מהקהל כדי שיוכל להיות פנומנלי(רמז לסטיילס), ובסוף אמר שהוא רוצה שמישהו יתקדם והוא יגרום לו לחיות לנצח(המשפט של דמיאן פריסט). מעניין על מי ילכו, מקווה שסטיילס. שכחת עוד מישהו... ![]()
RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 21.2.2022 - SwitchBlade - 02-22-2022 אדג'-קודי מרגיש לי כמו מאצ'אפ חלש. זה לא מיקס מעניין. אדג'-סטיילס זה בגדר חובה. ורולינס-קודי מרגיש לי חובה. RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 21.2.2022 - Rollins - 02-22-2022 נורא מקווה שלא מכניסים את רולינס ואוונס למחלקת הזוגות באופן קבוע, לרולינס מגיע יותר אחרי החודשים האחרונים, ואין לו ולאוונס מה לחפש שם. כבר ראינו את רולינס ואוונס נגד rk-bro, כנראה הקרב הכי גדול שהם יכולים לספק כרגע. RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 21.2.2022 - Jon_M0xley - 02-22-2022 (02-22-2022, 04:03 PM)lidoradir כתב: שכחת עוד מישהו... יפה, לא שמתי לב RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 21.2.2022 - lidoradir - 02-22-2022 פרק מעולה של ראו השבוע, דעות : - סגמנט פתיחה מעולה של הגדול מכולם ברוק לסנר, התגובות שהוא קיבל מהקהל היו מדהימות, הקהל רוצה את לסנר ומשתגע, לסנר שמח ונמצא בריצה מדהימה. היימן מגיע והם מקדמים את ההאוס שואו בגארדן, לאשלי כמובן לפי הדיווחים יהיה בחוץ לתקופה ארוכה, נראה מי היריב שיתנו ללסנר שם. אני מקווה שישדרו או יעלו ליוטיוב את הקרב המלא של לסנר משם. - אלפא אקדמי נגד סטריט פרופטס היה ממש טוב, קצב מאוד מהיר לקרב זוגות כמו שאני אוהב, אנג'לו דוקינס היה זהב בקרב כזה ונתן את אחת ההופעות הכי טובות שאני זוכר ממנו, גרם למונטז פורד להיות הפחות טוב לשבוע זה וזה אומר הכל. אלפא אקדמי נהדרים ומשיגים עוד ניצחון, אחלה של בוקינג הם מקבלים. - שילוב נהדר של תומאסו צ'אמפה ופין באלור, כיף לראות את באלור שוב בעיניינים בדרך לרסלמניה, הופעה טובה של באלור וצ'אמפה, טוב שנתנו לצ'אמפה להשיג את הניצחון פה לקראת הקרב שלו הערב נגד דולף זיגלר בנקסטי. - מיז TV היה נהדר כמו תמיד, מיז על המיקרופון כמו תמיד מצוין. מיז נותן טיזינג ראשון לקודי רודס כאשר הוא אומר דאשינג, אחלה לוגאן פול שבעולם, מגנט עצום של היט הבחור הזה ולצוות אותו למיז זה גאוני, חיסול טוב שלהם על המיסטיריוס ואני בהחלט מחכה לקרב ברסלמניה. ברקע הקהל כבר נתן צ'אנטים של 'אנחנו רוצים את קודי' ואני שמח שהוא לא בסטוריליין הזה, קודי רודס מעל זה, הוא לא צריך לחזור בשביל דבר כזה. - ריה ריפלי שוב מנקנקת נקי את ניקי דה קרינג' A.S.H, השדרנים אמרו משהו 'ריה ריפלי מחפשת את הדרך שלה לרסלמניה' שזה מעניין, ריפלי מקבלת את הבוקינג שמגיע לה בזמן האחרון ואני מתחיל לחשוב שיש סיכוי קטן שיכניסו אותה לקרב של בקי-ביאנקה, חוץ מזה אני לא רואה איפה אפשר להכניס אותה ברסלמניה... רק בבאטל רויאל במידה ויעשו את זה. - דמיאן פריסט נהדר, אחלה קרב נגד בנג'מין וניצחון קליל. כמובן שהדבר המרכזי פה היה הפרומו של פריסט אחרי הקרב, הוא רוצה יריב גדול בקאליבר של רסלמניה ואז פין באלור יוצא... מושלם. הקרב נקבע לשבוע הבא אז הדבר הראשון שאני חושב עליו זה שלא יהיה שם סיום נקי, אולי 'דמיאן' יגיע ונקבל פסילה ואז הקרב החוזר יוכרז לרסלמניה. בקארד המשוער שלי הכנסתי את אוסטין ת'אורי פה לקרב משולש, זה משהו שאני בהחלט ארצה לראות. - פרומואים מעולים של ביאנקה בלאייר ובקי לינץ' לקראת רסלמניה. עוד קרב נהדר של ביאנקה ודודרופ, הכימיה שלהם מצוינת, לראות את ביאנקה נותנת KOD לדודרופ... ביאנקה מפלצת. - אדג'... מה עוד אפשר להגיד ? כל פרומו שלו בצבע, עוד פרומו מושלם שלו שבאמת שואב אותך פנימה וגורם לך להקשיב לו לכל מילה שהוא אומר, אדג' נתן פה טיזינג על ימין ועל שמאל, סטיילס, באלור, קודי רודס ודמיאן פריסט... זה מרגיש לי ברור שזה הולך להוביל לאדג' נגד סטיילס וזה חתיכת קרב ענק, קרב חלומות. - רולינס ואואנס נגד רנדי אורטון ורידל היה קרב מרכזי מצוין, כמובן שמגיע להם המשבצת של הקרב המרכזי והם פשוט הפציצו, יופי של הופעה כולם נתנו פה, הסיום היה חזק ומעולה, רולינס נותן סטומפ לרנדי מחוץ לזירה, אחר כך בזירה רידל מקבל סטאנר מאואנס וסטומפ מרולינס והם מנצחים נקי, זה ניצחון גדול. עכשיו לקרב על אליפות הזוגות שנקבע לעוד שבועיים... אני לא יודע מה הם מתכננים אבל משהו גדול צריך לקרות שם. אני לא רוצה לראות זכייה של רולינס ואואנס ואני לא רוצה לראות זכייה של רנדי ורידל. גם השבוע אואנס לכלך על דאלאס, טקסס וזה אמור להגיד לנו שהתוכנית ממשיכה ואנחנו בדרך לאואנס-אוסטין, מתי שהוא רנדי יתהפך על רידל או ההפך וזה אמור להוביל לקרב שלהם ברסלמניה. היחידי שנשאר בצד זה רולינס וזה למה צריך להפגיש אותו מול קודי רודס וזה חתיכת קרב. RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 21.2.2022 - Jon_M0xley - 02-22-2022 (02-22-2022, 05:15 PM)lidoradir כתב: אולי 'דמיאן' יגיע ונקבל פסילה ואז הקרב החוזר יוכרז לרסלמניה. מקווה שלא ישחקו על זה במניה קרב של 'דמיאן' נגד הדימון. (02-22-2022, 05:15 PM)lidoradir כתב: זה הולך להוביל לאדג' נגד סטיילס אני גם חושב, אמן וזה באמת זה. (02-22-2022, 05:15 PM)lidoradir כתב: היחידי שנשאר בצד זה רולינס וזה למה צריך להפגיש אותו מול קודי רודס וזה חתיכת קרב. אני אשמח לקרב הזה, בתנאי שרולינס מנצח כמובן. אם קודי מנצח פה אני מוכן שרולינס לא יופיע בכלל במניה מאשר להפסיד לקודי. לרולינס מגיע ניצחון במניה הזאת אחרי השנה שהוא הביא. RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 21.2.2022 - m0tti - 02-22-2022 ביאנקה מפחידה רולינס בזוגות וריינס במיינאבנט , מביך. RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 21.2.2022 - master of doom - 02-22-2022 (02-22-2022, 04:03 PM)lidoradir כתב: שכחת עוד מישהו... אלוהים כמה היל אתה יכול להיות, אתה פאקינג מתלהב מקודי רודס. אלה רמות חדשות שלא נראלי שאפשר לעבור, מונסטר היל לפי הספר. מחכה ליום שלידור מוקסלי יפיל אותך וייתן לכולם את הפיל גוד מומנט של הפייס האנדרדוג שסוף סוף מביס את ההיל המרושע. סיפור שנמצא בבנייה כבר 7 שנים. |