![]() |
|
תוצאות| AEW Dynamite 25.8.21 - גרסה מובנת להדפסה +- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443) +-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: AEW (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=3) +--- אשכול: תוצאות| AEW Dynamite 25.8.21 (/showthread.php?tid=570) |
תוצאות| AEW Dynamite 25.8.21 - KillSwitch - 08-26-2021 ![]() קרב 1: אורנג' קאסדי נגד מאט הארדי מנצח: אורנג' קאסדי ברול אפ כקאונטר לליץ'. מלאכי בלאק חותך פרומו בחדר חשוך. הוא מסכים עם ארן אנדרסון - ברוק אנדרסון נכנס למשהו גדול עליו. בלאק אומר שיש לו הצעה לברוק - הוא יכול לקחת את ההפסד בספירת חוץ, להתנצל בפניו ואז ללכת אל מאחורי הקלעים ולחשוב על מה שעשה. בלאק מזהיר את ברוק שאם זה לא יקרה, הוא יפגע בו, בארן ובכל מי שקשור לנייטמר פאמלי. כריס ג'ריקו יוצא החוצה לפרומו. ג'ריקו אומר שהשבוע האחרון היה גדול לAEW וכולם חוגגים, חוץ ממנו, כי הוא הפסיד לMJF בפעם השלישית. ג'ריקו אומר שזה מחרפן אותו והוא מחסיר שעות שינה. אנשים שואלים אותו למה הוא לוקח את זה כל כך קשה, והוא אומר שזה בגלל שהוא כריס ג'ריקו והוא תמיד עושה את כל מה שנדרש בשביל להישאר בטופ. ג'ריקו אומר שיש לו קול בראש שלא מפסיק להגיד לו "תנצח את MJF" ואומר שזה לא יגמר - הוא ימשיך לתקוף את MJF בכל מקום שהוא יראה אותו. ג'ריקו אומר שיש לו הצעה לMJF אם הוא רוצה לגמור את זה באמת, אבל MJF לא יוצא החוצה. ג'ריקו אומר שהוא מקווה שMJF שומע אותו מאחורי הקלעים ומאתגר אותו לקרב אחד אחרון באול אאוט. ג'ריקו אומר שאם הוא לא יוכל לנצח, זה יוכיח שהוא לא שייך בAEW. ג'ריקו אומר שאם MJF ינצח, הוא יפרוש לשולחן השדרנים ולא יתאבק שוב בAEW. MJF יוצא החוצה. פרידמן אומר שזה נהיה מביך והוא לא יכול שלא לחשוב שג'ריקו צריך לעזוב אותו בשקט. MJF אומר שהוא מבין שג'ריקו צריך אותו בשביל להישאר רלוונטי. MJF אומר שהוא הבטיח לעצמו שהוא לא יתמודד נגד ג'ריקו שוב, אבל האפשרות להגיד שהוא הפריש אותו היא טובה מידי - MJF מסכים לאתגר. וארסיטי בלונדס חותכים פרומו מאחורי הקלעים. גריף גאריסון אומר שללוצ'ה בראדרס אולי יש קשר דם, אבל הקשר שלהם חזק יותר. בריאן פילמן ג'וניור מוסיף שהם הטאג מס' 1 בAEW ומבטיח להביס אותם ולהגיע לקרב הכלוב נגד היאנג באקס באול אאוט. קרב 2: חצי גמר טורניר הN1C לאליפות הזוגות הלוצ'ה בראדרס (ע' אלכס אברהנטז) נגד וארסיטי בלונדס (ע' ג'וליה הארט) היאנג באקס יוצאים החוצה לצפות בקרב מהרמפה ביחד עם בראנדון קאטלר והגוד בראדרס. ג'וראסיק אקספרס צופים בקרב מהקהל. מנצחים: הלוצ'ה בראדרס אחרי דאבל פאקג' פיילדרייבר לבריאן פילמן ג'וניור. אחרי הקרב, ג'וראסיק אקספרס נכנסים לזירה לברך את הלוצ'ה ברוס. הבאקס נכנסים לזירה ודוחפים את ג'אנגל בוי ולוצ'זאורוס על הלוצ'ה ברוס בשביל להלהיט את העניינים, אבל זה מתהפך עליהם לאחר ששני הזוגות עובדים ביחד בשביל להוריד את היאנג באקס. פרומו מוקלט של אנדראדה אל אידולו וצ'אבו גאררו לקראת הקרב של אנדראדה נגד פאק באול אאוט. צ'אבו אומר שפאק הוא לא טוב כמו שהוא חושב שהוא ואנדראדה מוסיף שפאק כנראה לא יודע מי הוא, אבל הוא יידע טוב מאוד אחרי אול אאוט. מוכרז לאול אאוט: אליפות הנשים - בריט בייקר (א') נגד קריס סטטלנדר קרב 3: רד וולווט נגד ג'יימי הייטר (ע' בריט בייקר ורבל) מנצחת: ג'יימי הייטר אחרי לריאט. אחרי הקרב, הייטר ובייקר ממשיכות בביטדאון על רד וולווט, אבל קריס סטטלנדר עושה את ההצלה ומנקה את הזירה. מאחורי הקלעים, דארק אורדר חותכים פרומו. איוול אונו מבהיר שהם יחידה אחת, למרות שהיו להם בעיות לאחרונה כמו זה ששאר חברי הקבוצה לא תמכו בו ובסטו גרייסון בקרב על אליפות הזוגות של אימפקט, אבל זה בסדר. אלכס ריינולדס מגחך ואומר שהם לא היו שם בשביל האנגמן פייג'. אונו אומר שזו הייתה החלטה שהוא וסטו גרייסון קיבלו לטובת הכלל, ואם ריינולדס לא מבין את זה הוא יכול לחזור לצל של ג'ון סילבר. ריינולדס אומר שהוא סיים ומבהיר לאונו שזה שיש לו את המספר 1 בשם - לא הופך אותתו למנהיג שלהם. טוני שובאני מציג את CM פאנק לראיון בזירה. טוני שואל את פאנק אם יש סיבה אחת שהוא בחר לחזור לזירה בAEW. פאנק עונה שהוא לא יכול לשמוע את טוני בגלל הצ'אנטים של הקהל. לאחר שהקהל נרגע, פאנק עונה שהתשובה היא פנטה אל זירו מיידו, ריי פיניקס, בריאן פילמן ג'וניור, ג'אנגל בוי, ומעל הכל - עוד אדם אחד. הקהל מתחיל בצ'אנטים לשמו של דארבי ופאנק אומר שהוא מפריש את הכינוי 'הקול של חסרי הקול', כי לצופים יש קול ומאחורי הקלעים יש מי שמקשיב להם. פאנק אומר שהוא צופה בדארבי אלן וזה גורם לו לשאול את עצמו האם עדיין יש לו את זה והאם הוא עדיין יכול להיות הכי טוב בעולם. הוא אומר שאם התשובה היא כן, זה מתחיל מדארבי אלן. פאנק אומר שאם הוא היה בן 15, דארבי היה המתאבק האהוב עליו. הוא אומר שהוא רואה את עצמו בדארבי - מישהו שלא מתאים לתבנית של מתאבק, אבל יש לו לב. פאנק אומר שאם הוא רוצה תשובות לשאלות שלו - הוא צריך לעבור את דארבי אלן. הקהל מתחיל בצ'אנט של יס, אבל פאנק אומר שזה השטיק של מישהו אחר ואומר להם לחכות עם זה בסבלנות. פאנק אומר שהוא יקבל את התשובות לשאלות שלו באול אאוט. הוא מסיים את הפרומו עם ד''ש לאישתו בבית. מירו חותך פרומו מאחורי הקלעים. הוא אומר שהוא כעס על פואגו דל סול שלקח משהו שלא מגיע לו, אבל אז אלוהים הזכיר לו שיש חוטא מקורי - אדי קינגסטון. מירו אומר שהוא סולח לפואגו, אבל הוא הולך להעניש את אדי קינגסטון. מירו דורש לקבל את קינגסטון, או שהוא ישרוף את כל המקום. קרב 4: ג'ון מוקסלי, אדי קינגסטון ודארבי אלן (ע' סטינג) נגד סזאר בונוני, JD דרייק וריאן נמת' (ע' פיטר אבאלון) מנצחים: מוקסלי, קינגסטון ואלן. דארבי אלן הצמיד את JD דרייק אחרי קופין דרופ. אחרי הקרב, דניאל גרסיה תוקף את דארבי מאחור, אבל בורח מייד מפני סטינג, מוקסלי וקינגסטון כשהם נכנסים לזירה. מאחורי הקלעים, אלכס מארבז מראיין את טאי קונטי לקראת הקזינו באטל רויאל באול אאוט. לפני שקונטי מספיקה לענות על שאלות, אלי נכנסת לתמונה ושואלת אותה למה היא עדיין מסתובבת עם הלוזרים בדארק אורדר שאפילו לא מסתדרים אחד עם השני. אלי מציעה לקונטי חוזה בHFO ואומרת שהם יתנהגו אליה כמו למשפחה והן יוכלו לעבוד ביחד בקזינו באטל רויאל. קונטי קורעת את החוזה ואלי סוטרת לה. השתיים נכנסות לברול שמופרד ע''י מספר שופטים. מראים פרומו מוקלט של FTR. דאקס אומר שאחרי הפציעה של קאש ווילר הוא לא יכול להבטיח שFTR יחזרו פול טיים או אפילו פארט טיים, אבל הוא יכול להבטיח קרב אחד נוסף נגד סנטנה ואורטיז. קאש מדבר על הפציעה שלו ואומר שזה לא ימנע מהם לקבל את החתיכה שלהם מסנטנה ואורטיז. קני אומגה יוצא החוצה לראיון עם טוני שובאני. הוא מלווה בדון קאליס, בראנדון קאטלר ומייקל נקזאווה. לפני ששובאני מספיק לשאול משהו, דון קאליס חוטף לו את המיק' ואומר שבאול אאוט קני אומגה הולך לשים סוף לכריסטיאן קייג' אחת ולתמיד. כריסטיאן קייג' יוצא החוצה. כריסטיאן מעלה על המסך סרטון שהוא ראה השבוע - קטע מ'הדרך לדיינמייט' שמדבר על ההיסטוריה של כריסטיאן ודון קאליס באינדיז בקנדה. כריסטיאן אומר שזה מוכיח שדון קאליס הוא חתיכת חרא קארני. קני אומגה אומר שהדבר היחיד שזה מוכיח שגם בגיל 10 הוא היה אתלט טוב יותר מכריסטיאן בגיל 20, וזה לא השתנה כל השנים האלה אחרי. קאליס אומר שבדיוק כמו בוקרים גאונים אחרים - ביל ווטס, וורן גניה ווינס מקמה'ן - הוא בחר במשפחה על פני כישרון, רק שבמקרה שלו המשפחה זה קני אומגה ולא אריק ווטס או גרג גניה. כריסטיאן אומר שהוא לא יודע מה מוזר יותר, זה שדון קאליס עשה מניפולציות על ילד בן 10, או זה שקני אומגה עדיין מאמין לו. קאליס מוריד את הצעיף והג'קט שלו בכעס ואומר לכריסטיאן שבאול אאוט הוא יגלה שהוא עדיין מה שהוא היה לאורך כל הקריירה שלו - מקום שני. כריסטיאן מתעצבן ותוקף את אומגה, אבל האליט מתגברים עליו בעזרת הספריי של בראנדון קאטלר. פראנקי קאזריאן עושה את ההצלה עם צינור ברזל בידו והאליט נסוגים. ג'ון מוקסלי חותך פרומו מאחורי הקלעים. מוקס אומר שהוא דפק על הדלת האסורה, והיום הוא קיבל מכתב מטוקיו - חוזה לקרב נגד האדם האחד בNJPW שיש לו את הביצים לרדוף אחריו - סאטושי קוג'ימה. מוקס אומר שזו מתנה אמיתית לצופים - אגדת NJPW וAJPW בזירה של AEW, אבל הוא נעלב מזה שקוג'ימה הזקן חושב שהוא יכול להביס אותו. מוקס שואל את קוג'ימה אם יש לו משאלת מוות. מוקס מזהיר את קוג'ימה שברגע שהפעמון יצלצל - אין לו שום כבוד אליו, ובאול אאוט זו תהיה ההוצאה להורג של האגדה. קרב 5: גאן קלאב (בילי, אוסטין וקולטן גאן) נגד הפאקטורי (QT מרשאל, ארון סולו וניק קומורוטו) פול ווייט מצטרף לשדרנים לקרב. מנצחים: גאן קלאב. קולטן גאן הצמיד את QT מרשאל ברול אפ כשהוא עסוק בלהתגרות בפול ווייט. מאחורי הקלעים, דן למברט חותך פרומו עם סקורפיו סקיי ואית'ן פייג' לצידו. למברט אומר שהוא עשה טעות כשהוא יצא על AEW, כי עכשיו הוא נזכר בחוק מס' 1 בעסקים שהוא לדעת מי הקהל שלך ולתת להם את מה שהם רוצים. למברט אומר שהוא לא יכול להאשים את AEW, כי מה שהמעריצים רוצים לראות זה מתעמל מטופש מציע נישואים לחברה שלו או בחור מתאבק עם ידיים בכיסים ומנסה להיות מגניב. למברט אומר שהצופים של AEW לא רוצים לראות גברים אמיתיים, כי הם עצמם לא גברים אמיתיים, אז עכשיו למברט מצא שני מתאבקים שיכולים לשמש דוגמא לאותם אנשים ולילדים שלהם, אם חס וחלילה יש להם כאלה - לוחם הMMA לשעבר, סקורפיו סקיי, ואית'ן פייג' שיש לו חגורה שחורה בטייקוונדו ובקראטה. מוכרז לראמפייג': טאי קונטי נגד אלי קרב N1C לאליפות הזוגות - הלוצ'ה בראדרס נגד ג'וראסיק אקספרס כריסטיאן קייג' ופראנקי קאזריאן נגד קני אומגה ובראנדון קאטלר מוכרז לשבוע הבא: בריאן קייג' נגד פאוורהאוס הובס אורנג' קאסדי נגד ג'ק אוונס סנטנה ואורטיז נגד FTR ראיון של ג'ים רוס עם כריס ג'ריקו ראיון של טוני שובאני עם MJF מאחורי הקלעים, אלכס מארבז מראיין את ארן אנדרסון לייד חדר ההלבשה של הבן שלו. ארן אומר שברוק הוא עקשן, אבל הוא אנדרסון והוא תמיד יתמוך בו ויהיה מוכן למות בשבילו. ארן כן מזהיר את ברוק שלא כל כלב בא יומו, הטוב לא תמיד מנצח את הרע, והוא יצטרך להתאמץ מאוד בשביל שזה יקרה הערב. קרב 6: ברוק אנדרסון (ע' ארן אנדרסון) נגד מלאכי בלאק מנצח: מלאכי בלאק אחרי בלאק מאס. קרב סקוואש. אחרי הקרב, ארן אנדרסון בודק את מצבו של ברוק, בזמן שבלאק יוצא מהזירה ומביא כסא. ארן קורא לבלאק להילחם בו בלי הכסא, ובלאק נענה לאתגר. ארן חוסם את הבעיטה הראשונה מבלאק, אבל חוטף לואו בלואו ואז בלאק מאס. לי ג'ונסון יוצא החוצה, אבל בלאק עוזב את הזירה ומשאיר אותו לבדוק את המצב של ארן וברוק אנדרסון. RE: תוצאות| AEW Dynamite 25.8.21 - KillSwitch - 08-26-2021 תוכנית חלשה השבוע. אפילו חלשה מאוד. אחת התוכניות החלשות שאני זוכר. זה תמיד מאכזב שיש תוכנית חלשה, אבל השבוע זה מאכזב במיוחד כי זו תוכנית שכנראה היו עליה המון עיניים אחרי החזרה של פאנק, והם קיבלו מוצר כל כך חלש ביחס לרמה הרגילה של AEW. זה לא מובן לי מה גרם לזה. פשוט פאשלה עצומה ומטומטמת שלהם. 4 מתוך 6 קרבות השבוע היו כאלה שהיו מרגישים בבית בדארק. לגמרי תוכנית שנמכרה על הגב של CM פאנק ופרומו של 4 דקות. אורנג' קאסדי נגד מאט הארדי היה אופנר ממש נחמד וסה''כ אחלה דרך לפתוח את הערב בשביל הקהל. הספוטים הקומיים עובדים הרבה יותר טוב עם צופים שמגיבים להם. קאסדי מושלם לספוט הזה והארדי עבד קשה והשתלב איתו מצויין. אני מקווה שמאט בסדר, זה נראה שהוא שבר את האף עם כמות הדם שהייתה שם. כל כך שמחתי כשMJF ניצח את ג'ריקו נקי ויפה בשבוע שעבר, והשבוע הם עושים אחורה פנה ומכערים את זה עם בולשיט. אני לא רוצה עוד רימאץ' בניהם, והסטיפולציה לא מוסיפה כלום ורק מורידה מהעניין שלי. אני ממש לא רוצה לראות את ג'ריקו מנצח את MJF עכשיו, אבל אני גם לא רואה אותו פורש בנקודה הזאת. הפיוד הזה של הפינאקל נגד הIC מבחינתי הפך לכתם מעצבן על AEW. אחד הדברים שאני מאוד אוהב בבוקינג שלהם זה שהם לא עושים רימאצ'ים כל שני וחמישי. פיודים לרוב נגמרים עם מנצח ומפסיד, ולא חוזרים לכל דבר בשביל לתת לצד השני את הניצחון שלו. פשוט מתקדמים הלאה. הפיוד הזה מסרב להסתיים, כי כולם צריכים לנצח את כולם, במקום לסיים את זה כשיש מנצח ומפסיד ברור. הניצחון של הIC על הפינאקל בסטדיום סטמפיד נניח מרגיש לי מיותר לגמרי, במיוחד בהתחשב בזה שהIC בקושי היו ביחד מאז. אני מבין למה הם חוזרים שוב לFTR נגד PNP, הקרב הזה הסתיים עם פציעה וזה בסדר לתת לאנשים חוויה מתקנת. MJF וג'ריקו חייב להסתיים. אני מקווה שאני טועה. אני מקווה שMJF שוב ינצח את ג'ריקו ויפריש אותו לעזאזל, כי דבר כזה מסדר אותו לשארית הקריירה שלו. אולי ג'ריקו רואה רוסטר בריא ומבין שזה הזמן בשבילו לזוז הצידה ולפנות את הדרך, אבל זה לא מרגיש ככה. וארסיטי בלונדס נגד לוצ'ה ברוס היה MOTN, למרות כמה רגעים סלופיים. הטופה של פיניקס עם עזרה של פנטה תמיד יראה מדהים בעיניי. וארסיטי בלונדס משתפרים, אבל זה עדיין לא הזמן שלהם. לוצ'ה בראדרס הייתה ההחלטה הכי נכונה כאן עם הבניה הקיימת, וקרב בניהם לבין ג'אנגל בוי ולוצ'זאורוס אמור להיות מצויין. אני יכול לקנות את שני הזוגות בתור יריבים לבאקס באול אאוט. ההעדפה האישית שלי זה הלוצ'ה ברוס, אבל זה לא ביג דיל. אהבתי שAEW לא נפלו לבולשיט רסלינג טיפוסי עם ברול של לוצ'ה ברוס וג'וראסיק אקספרס אחרי הדחיפה של הבאקס. לא אתנגד לקרב של הלוצ'ה ברוס וג'וראסיק אקספרס נגד היאנג באקס והגוד בראדרס באיזה דיינמייט או ראמפייג'. רד וולווט נגד ג'יימי הייטר היה חלש. רוב הקרב לא זרם בכלל - בוצ'ים מוזרים כמו הדרופקיק והמונסולט (לפחות ג'יימי הייטר לא מכרה את זה). הייטר נראתה יחסית טוב - מאוד פיזית. הלריאט בסיום היה מעולה. מצפה לראות עוד ממנה. CM פאנק עם פרומו פשוט, אבל מעולה. הוא קידם כמה שמות נטו בזה שהוא הזכיר אותם. הוביל את הקהל יפה מאוד לצ'אנטים של יס, בשביל שהוא יוכל לזרוק את הטיז לדניאלסון. קידם את הקרב נגד דארבי. על הנייר זה שום דבר מיוחד, אבל בנקודה הזאת ההתלהבות מזה שCM פאנק בAEW וחותך פרומואים עדיין לא ירדה. אני מצפה לאינטרקציה אמיתית בינו לבין דארבי, או לפחות לפרומו התגובה של דארבי. אני מת על הגרסא הנוכחית של מירו. הפרומואים הקצרים שלו זה פשוט היילייט של כל תוכנית. זה עובד אפילו יותר טוב מלתת לו סקוואשים, כי הפרומואים עד כדי כך טובים וזה לא מרגיש שהוא חוזר על עצמו. מאוד אוהב את הכיוון שהם הולכים אליו עם אדי קינגסטון וההשוואה לפואגו דל סול. דארבי, מוקס וקינגסטון נגד הווינגמן היה בסדר בשביל מה שזה היה. אני דיי מחבב את הווינגמן כסטייבל של ג'וברים רנדומליים בלי שום קשר בניהם. בייסיקלי הסושיאל אאוטקאסטס, רק עם יכולות טובות יותר בזירה. אני לא יודע למה JD דרייק התאבק בבגדי רחוב - אבל זה אחלה לוק בשבילו. מקווה שזה יהיה קבוע. לא לגמרי מבין למה העניין עם דניאל גרסיה (ואני מניח שגם 2.0, הם לא היו בתוכנית כי למאט לי נולד ילד אתמול) עדיין נמשך. הוא הפסיד לדארבי והפסיד למוקס. גם דארבי, גם מוקס וגם אדי התקדמו למשהו אחר. אשמח לעבור הלאה מזה. האינטרקציה של אומגה וקאליס עם כריסטיאן השבוע הייתה הסגמנט הכי טוב שלהם עד עכשיו. אני אוהב שהם נשענים על היסטוריה קיימת של כריסטיאן עם קאליס, גם אם זה משהו מאינדיז קנדיים לפני 30 שנה. כל עוד זה משהו קיים, תמיד אפשר להתאים את זה לסטוריליין שמנסים להעביר. הוידאו פאקג' המלא שהם העלו ליוטיוב היה מעולה. בכל פעם שאני רואה את קאזריאן, אני מתעצבן על ההפסד המטומטם ללוק גאלוס שמבחינתי פשוט הרג את הגימיק. ברגע אחד הוא הפסיק להרגיש כמו באדאסס ומאז הוא מרגיש כמו מידקארדר שלא יודע את מקומו. מוקס-קוג'ימה באול אאוט זה... מאכזב. אין דרך אחרת לתאר את זה באמת. אני אוהב את קוג'ימה ואני בטוח שהוא ומוקס יתנו אחלה של קרב, אבל זה פשוט לא מרגיש כמו קרב PPV. זה קרב שאני מאוד אשמח לראות בדיינמייט, או ראמפייג', או סטרונג, אבל לא בפאקינג אול אאוט. קוג'ימה הוא אחלה יריב לג'ו דורינג באימפקט, פחות טוב לג'ון מוקסלי בPPV של AEW. מוקס ניסה למכור את זה בפרומו שלו והוא טוב בזה בדרך כלל, אבל אני עדיין לא קונה. גאן קלאב נגד הפאקטורי זה לא קרב לדיינמייט. זה מאין אבנט של דארק במקרה הטוב. קרב מידקארד לדארק אלביישן, שם פול ווייט כבר בשולחן השדרנים. QT מרשאל זה אנטי דראו, וסיום של הסחת דעת לתוך רול אפ? חשבתי לרגע שזה יום שני. אהבתי את דן למברט כמנג'ר של לאשלי באימפקט, אבל בAEW הוא יותר מציק מאשר מוסיף. אני מרגיש שהנוכחות שלו דורשת איזה לוחם MMA לגיטימי איתו, זה לא מרגיש שייך עם סקורפיו סקיי ואית'ן פייג'. להזכיר את זה שיש לאית'ן פייג' חגורה שחורה בקראטה - זה רק מזכיר לי את הגימיק של הקראטה מן, שזה דיי מה שלמברט יוצא נגדו. ציפיתי לסקוואש ברוטאלי יותר של בלאק על אנדרסון, אבל זה עבד. אנדרסון דימם וזה הוסיף לרגע. ואז ארן אנדרסון חסם את הבלאק מאס... וזה פשוט מטומטם. זה היה צריך לשבור את היד שלו, לפחות להכאיב לו, אבל ארן לא מכר בשיט. לי ג'ונסון הוא מתאבק עם מלא פוטנציאל לדעתי, אבל הוא ממש לא בנקודה שאני קונה אותו נגד מלאכי בלאק. הוא צעד מעל ברוק אנדרסון, אבל עדיין בתחתית הקארד. הוא לא צריך לסגור תוכניות כרגע (חוץ מתוכניות של דארק). אני חושב שהם בונים לבלאק-דאסטין רודס באול אאוט, וזה יכול להיות אחלה של קרב, אבל האנגל הזה היה רע ולא עשה שום טובות לאף אחד. RE: תוצאות| AEW Dynamite 25.8.21 - The Tribal FISH - 08-26-2021 לא התוכנית הכי חזקה של AEW לעומת הזמן האחרון אבל עדיין היו היילטים כמו שהקהל צעק יס וcm punk אמר להם שזה לא הוא זה מתאבק אחר ושהם צריכים לחכות בסבלנות RE: תוצאות| AEW Dynamite 25.8.21 - karusi - 08-26-2021 תוכנית סבבה. סיומים נקיים. אבל לא היה משהו מופרז. זה שג'ריקו שם את הקריירה שלו כסטיפולשיין לדעתי מוגזם. אבל נראה מהיהיה שבוע הבא... חסר לי כרגע איזה טורניר ארוך, או איזה אתגר מיוחד כזה. חוץ מפרומו וקרב. עוד משהו מעניין כזה RE: תוצאות| AEW Dynamite 25.8.21 - Kamigoye - 08-26-2021 אני פחות רוצה לעבור סגמנט סגמנט כי לא כזה נהנתי. הפרומו של פאנק היה ככה ככה, פאנק עצמו מדבר מעולה אבל הוא לא הוסיף כלום ולא קידם את העלילה, פשוט הרגיש שהוציאו אותו כדי שהאנשים ממילוואקי יוכלו להגיד שהם ראו אותו. אני לא אוהב את הרימאץ' של ג'ריקו וMJF ואני לא חולה על מוקס נגד קוג'ימה. שניהם אני בטוח יהיו אחלה קרבות פשוט לא כזה הייפ. אם אני אמור לקנות את בלאק בתור סופר איום מגה מיין איבנטר למה הוא נכנס לפיוד עם מתאבק שאני צריך לעלות לתוצאות באשכול כדי להיזכר בשם שלו. דברים שהם אהבתי: קני אומגה, ג'יימי הייטר, אורנג' קאסידי, ג'יימי הייטר, הכניסה של בלאק. RE: תוצאות| AEW Dynamite 25.8.21 - Kamigoye - 08-26-2021 RE: תוצאות| AEW Dynamite 25.8.21 - WhoIsYourHero - 08-26-2021 אופנר נחמד. לא מובן למה מאט הארדי צריך להתאבק עם חולצה כשהוא בכושר מצוין, בכל פעם שאני רואה מישהו מתאבק עם חולצה זה מזכיר לי את הגרסה השבורה והחסרת מוטיבציה של סטינג בשנים האחרונות ב-TNA, וזה לא זיכרון טוב. אין לי בעיה עם OC במידקארד וכל עוד הוא לא מתקרב לאליפויות הראשיות. לא רוצה שג'ריקו יפרוש אבל אני עוד יותר לא רוצה שהוא ינצח את MJF. אלא אם כן ג'ריקו מתכנן לעזוב את הארגון בסוף החוזה שלו אני לא רואה אותו פורש. כל הפיוד הזה צולע מהרגע הראשון ואני בעיקר רוצה שזה ייגמר כבר. זה פשע שריי פיניקס עדיין לא זכה באליפות כלשהי. קשה לסמוך עליו כי הוא מנסה להרוג את עצמו בכל קרב ופעם בחודש גם מצליח, ועדיין - פשע. קוג'ימה? הו בראדר. רשום על זה קרב TV, בקושי. ואם כבר זה באירוע, לפחות שיהיה בפרי שואו. אם יש משהו שיצליח לכבות את ההתלהבות שלי מאירוע החזרה של פאנק והדביוט של דניאלסון, זה אירוע של 692 שעות עם 14-15 קרבות במיין קארד. לא כולם צריכים להיות ב-PPV, מספיק עם זה. רחמים על אומגה-כריסטיאן שגם ככה אין שם היט ועוד הולכים להיות אחרי אירוע ארוך ומעייף. AEW אחרי מיליון החתמות ורוסטר אינסופי עדיין מוצאים 7-8 דקות לג'ברוניז של הפקטורי. בחייאת דינק. המיינאיבנט היה... היה. אחרי שראיתי את בלאק מחסל את קודי למה שזה ירשים/יעניין אותי לראות אותו מחסל את הבן הלא מוכשר של ארן? תוכנית חלשה וצוננת. לא מובן למה תמיד אחרי ש-AEW מגיעים לפיק מסוים הם מגיבים עם תוכנית צולעת. RE: תוצאות| AEW Dynamite 25.8.21 - hpt - 08-26-2021 אחרי שתי תוכניות מצוינות בשבוע שעבר, ציפיתי לקצת יותר מזה. RE: תוצאות| AEW Dynamite 25.8.21 - TheRedScarf - 08-26-2021 וואלה תוכנית לא טובה וחבל כי היא אמורה להיות תוכנית עם הרבה מאוד רייטינג. מה שכן נהנתי מהסגמנטים של פאנק, אומגה וכריסטיאן קייג' ושל גריקו. לצערי כנראה גריקו יהיה פול טיים בשולחן השדרנים. RE: תוצאות| AEW Dynamite 25.8.21 - Breakker - 08-26-2021 אני לא חושב שהתוכנית הייתה כל כך גרועה, אבל כן, אני ללא ספק מסכים שהם היו חייבים להעלות תוכנית הרבה יותר טובה. בעיקר בגלל סיבה אחת עיקרית - CM פאנק. החזרה שלו הביאה ביחד איתו כל כך הרבה עיניים חדשות לארגון, וזאת בטוח לא התוכנית שתגרום להם לדעת מי אלו באמת AEW. הפרומו של פאנק היה אחלה בעיניי. לדעתי זה בסדר גמור שהוא עדיין לא מדבר 100% על היריבות עם דארבי, זה הגיוני. הוא עדיין לוהט מהחזרה שלו, ובכל זאת הוא צריך לשחרר תשובות לאט לאט להרבה שאלות שנשארו פתוחות. אהבתי את הטיזינג לבריאן. מאמין שמשבוע הבא הוא כבר יתמקד נטו בדארבי. ג'ון מוקסלי נראה רע בעיניי. הוא חייב לחזור לעצמו, לחזור ללוק של הדביוט שלו. כמו כולם גם אני ממש לא אוהב את הסטיפולציה ואת העובדה שMJF-ג'ריקו קורה עוד פעם. בשביל מה? המאיין אבנט היה מאכזב. אין לי בעיה עם זה שהם בחרו לתת לו לחסל את אנדרסון, אבל אם כבר, אז כמו שנאמר לפניי - למה לא סקוואש הרבה יותר ברוטאלי? הקטע שארן חסם את הבלאק מאס היה מביך בעיניי. מה זה משחק מחשב? יש לו כוחות מיוחדים? איך לעזאזל בן אדם בן 60 יכול לעצור את הפינישר הטוב ביותר בעולם הרסלינג, מבלי שיקרה לו כלום? ועוד בלאק צריך להשתמש בלואו-בלואו בשביל לסיים אותו עם הבלאק מאס? זה היה ממש דבילי. בכל אופן, אני חייב להוציא את ההתרגשות שבי - הכניסה של בלאק הייתה אדירה, ואיזה כיף לראות את אליסטר בלאק של WWE פתאום סוגר את התוכנית של AEW. פשוט מגיע לו. |