Wrestling-IL
פרסום | גל שחרורים לילי ב-WWE ! - גרסה מובנת להדפסה

+- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443)
+-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: פרסום | גל שחרורים לילי ב-WWE ! (/showthread.php?tid=516)

עמודים: 1 2 3 4 5 6

פרסום | גל שחרורים לילי ב-WWE ! - lidoradir - 08-07-2021

[Image: 5.jpg]

מתאבקים ששוחררו :

- בובי פיש
- ברונסון ריד
- ג'ייק אטלס
- ארי סטרלינג
- קונה ריבס
- ליאון ראף
- סטפון סמית'
- טיילר ראסט
- זאקריה סמית'
- אשר הייל
- ג'יאנט זאנג'יר
- מרצדס מרטינז

RE: פרסום | גל שחרורים לילי ב-WWE ! - DarkArts - 08-07-2021

דיימונד מיין חוסל, איזה כיף

מתברר שהיום לפני 5 שנים, ג'ייק אטלס ערך הדביוט שלו בהאבקות. מרגיש יותר מבאס פתאום

RE: פרסום | גל שחרורים לילי ב-WWE ! - Mr.kross - 08-07-2021

הו שיט באמצע סמאקדון!!! באמצע התוכנית של רומן ריינס זה ספיישל
חוץ מריד שהוא השם הכי מפתיע ברשימה זה היה רק עניין של זמן לכל האחרים

RE: פרסום | גל שחרורים לילי ב-WWE ! - lidoradir - 08-07-2021

משום מקום זה הגיע.. חתיכת גל, הרבה מתאבקים.

ברונסון ריד עד עכשיו השם הכי חזק ברשימה, כבר היה בדרך הבטוחה לרוסטר הראשי אחרי הרבה קרבות חושך בשבועות האחרונים.
בובי פיש שם מפתיע, הוא החלק הכי חלש באנדספיוטד ארה, עדיין הפתיע אותי השחרור שלו.
טיילר ראסט זה פשוט מבאס... יש לו את הכישרון, כבר היה נראה שהוא בדרך חזרה לקראת משהו טוב בדיימונד מיין, ואוו.
ליאון ראף יופי של מתאבק וראינו את זה בקרבות המצוינים נגד אייזה סוורב סקוט, גם מפתיע.
מרצדס מרטינז אחלה שם לדיוייז'ן הנשים, לא מובן לי השחרור הזה.

RE: פרסום | גל שחרורים לילי ב-WWE ! - Mr.kross - 08-07-2021

בקרבות האחרונים של בובי פיש תמיד הייתי אומר לעצמי עם יש גל שחרורים הוא בקלות ברשימה ולהגיד את האמת אין לי בעייה עם זה

RE: פרסום | גל שחרורים לילי ב-WWE ! - DarkArts - 08-07-2021

(08-07-2021, 03:48 AM)lidoradir כתב:  משום מקום זה הגיע.. חתיכת גל, הרבה מתאבקים.

ברונסון ריד עד עכשיו השם הכי חזק ברשימה, כבר היה בדרך הבטוחה לרוסטר הראשי אחרי הרבה קרבות חושך בשבועות האחרונים.
בובי פיש שם מפתיע, הוא החלק הכי חלש באנדספיוטד ארה, עדיין הפתיע אותי השחרור שלו.
טיילר ראסט זה פשוט מבאס... יש לו את הכישרון, כבר היה נראה שהוא בדרך חזרה לקראת משהו טוב בדיימונד מיין, ואוו.
ליאון ראף יופי של מתאבק וראינו את זה בקרבות המצוינים נגד אייזה סוורב סקוט, גם מפתיע.
מרצדס מרטינז אחלה שם לדיוייז'ן הנשים, לא מובן לי השחרור הזה.

זה פשוט מבאס, אני לא יודע מה עוד לומר

RE: פרסום | גל שחרורים לילי ב-WWE ! - KillSwitch - 08-07-2021

אני בטוח שלשחרר את בובי פיש כמו זבל משום מקום יעשה פלאים למשא ומתן של WWE עם אדם קול. אני בטוח שהוא ממש מצפה לחתום על החוזה החדש שלו כשהוא רואה את אחד החברים שלו נבעט מהחברה ככה.

RE: פרסום | גל שחרורים לילי ב-WWE ! - WhoIsYourHero - 08-07-2021

שואל ברצינות, איזו סיבה יש למתאבק לא צעיר לחתום על חוזה פיתוח ב-WWE כיום?

זה ברור שכל השחרורים האלו הם הכנה לקראת משהו גדול כמו מכירה או משהו בסגנון. ועדיין, הדרך...
בכל אופן, אין פה הפסד גדול מלבד ברונסון ריד. מרסדס ופיש היו יכולים להיות מאמנים מצוינים ב-PC.

RE: פרסום | גל שחרורים לילי ב-WWE ! - ParadigmShift - 08-07-2021

ברונסון ריד - השם הכי גדול כאן. מתאבק מעולה, לא רוצה שיחתום ב-AEW כי הוא לא מתאים. הכי נכון לו כרגע זה לחזור לסצנת האינדיז (ROH הכי מתאים לו).

בובי פיש - כן. כי לשחרר את אחד החברים הטובים של אדם קול, שהולך איתו כבר 10 שנים לכל מקום בביזנס, זה המהלך שישאיר את אדם קול בייבייי ב-WWE. ממש המהלך המדויק עם בוני גינצבורג. אפשר רק להגיד לו תודה על היותו חלק מהסטייבל הכי טוב בעשור האחרון חוץ מבולט קלאב (סליחה, ״באלור קלאב״). לדעתי מקומו הוא לחזור ל-PC בתור מאמן כי יש לו כל כך הרבה ידע והבנת הביזנס לתרום לדור הצעיר.

בשביל מרסדס מרטינז אני שמח כי למרות שראו שהיא מוערכת אף פעם לא נתנו לה באמת את המפתחות. מקומה באימפקט שמתכננים להרחיב את הנוקאאוטס דיוויז׳ן.

כל השאר לא באמת שווים הסבר חפירה. הדבר היחיד הטוב שזכור לי מהרשימה כאן זה שריקושט תקף את קונה ריבס לפני סדרת ההישרדות 2019 בפרק של nxt וקיבל פופ מטורף (ריקושט קיבל, לא קונה ריבס…)

אני מתחיל לחשוב שכל גלי השחרורים/פיטורים האחרונים הם מזימה של וינס כדי להכניס את הרוסטר של AEW לאינפלציה (עקב הנטייה הלא ברורה של האליט להחתים כל משוחרר שזז בשוק)

RE: פרסום | גל שחרורים לילי ב-WWE ! - KillSwitch - 08-07-2021

(08-07-2021, 06:42 AM)ParadigmShift כתב:  אני מתחיל לחשוב שכל גלי השחרורים/פיטורים האחרונים הם מזימה של וינס כדי להכניס את הרוסטר של AEW לאינפלציה (עקב הנטייה הלא ברורה של האליט להחתים כל משוחרר שזז בשוק)

אה?

WWE שחררו 39 מתאבקים השנה (לפני הגל הזה, עכשיו אנחנו עומדים על 52).
כמה מהם חתמו בAEW? רק שניים. אנדראדה ואליסטר בלאק.
בשנה שעברה שוחררו 47 מתאבקים.
כמה מהם הגיעו לAEW? שבעה מתאבקים. מירו, FTR, סרינה דיב, טאי קונטי, סזאר בונוני וניק קומורוטו. שבעה אם נחשיב את גאלוס ואנדרסון שמופיעים בAEW קבוע, אבל טכנית הם מתאבקי אימפקט.

אז זה... 10 שמות מתוך 86 שחרורים, ואני מעגל למעלה.
לא ממש מזימה מוצלחת, הייתי אומר. 

הנראטיב הזה של "AEW מחתימים כל מה שWWE משחררים" הוא דיי מגוחך כשבאמת מסתכלים על זה.