Wrestling-IL
חדשות| אדם קול בדרך החוצה? החזרה של בקי לינץ' ועוד שיט שקורה ברסלינג - גרסה מובנת להדפסה

+- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443)
+-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: חדשות| אדם קול בדרך החוצה? החזרה של בקי לינץ' ועוד שיט שקורה ברסלינג (/showthread.php?tid=512)

עמודים: 1 2 3

חדשות| אדם קול בדרך החוצה? החזרה של בקי לינץ' ועוד שיט שקורה ברסלינג - KillSwitch - 08-04-2021

[Image: 7b6273a54c2ae33fa33e12597da7220c9211ccbf.gifv]
החוזה שלי מחייב אותי ל2 אשכולות חדשות בשנה.

- החדשות הגדולות של הימים האחרונים ברסלינג הן ללא ספק הסטטוס של החוזה של אדם קול.
לפי דיווחים של ראג' גירי ושון רוס סאפ - החוזה של אדם קול בWWE הגיע לסיומו בחודש שעבר ונכון לעכשיו הוא עדיין לא חתם על דיל חדש. קול חתם על הארכה קצרה לדיל שלו עד לסאמרסלאם, כאשר לפי דיווח של אלכס מקארת'י הסיבה העיקרית להארכה הקצרה היא בגלל שקול רוצה לעשות את הג'וב לקייל אוריילי ולשים אותו אובר בקרב האחרון שלו במידה והוא אכן יעזוב את החברה.
לפי דיווח של פרו רסלינג אנלימיטד, אדם קול כבר דחה בתקופה האחרונה מספר הצעות חוזה של WWE, אם כי נכון לעכשיו לא ידוע מה בדיוק היו המחלוקות בינו לבין WWE. השמועות אומרות שהנושא הבעייתי הוא המדיניות החדשה של WWE עם טוויץ' שתאלץ אותו לסגור את הערוץ שלו במידה ויעלה לרוסטר הראשי.
לפי בריאן אלברז, השחרור של מנהל קשרי הטאלנטים לשעבר, קניון סימן, שפוטר לפני כשבועיים אחרי 6 שנים בתפקיד - ככל הנראה קשור להתנהלות הכושלת שלו במשא ומתן עם אדם קול.

- לפי האינסיידר, אף על פי שהיא חזרה לאימונים בPC, בקי לינץ' היא לא חלק מהתוכניות הנוכחיות של WWE לסאמרסלאם. 
כרגע נראה שהכיוון של החברה הוא להחזיר את בקי למסך בסתיו, כאשר התקופה שמדובר עליה היא בעיקר חודש אוקטובר. 

- לפי דייב מלצר, AEW שינו לאחרונה את התוכניות שלהם לאול אאוט ונכון לעכשיו הקרב של האנגמן פייג' נגד קני אומגה על אליפות AEW שתוכנן לPPV ירד מהפרק והאנגמן צפוי להחמיץ את האירוע לגמרי. כרגע לא ידוע מי יהיה היריב של אומגה באירוע. הסיבה להעדרות של פייג' ככל הנראה קשורה לכך שאישתו צפויה ללדת את הילד הראשון של הזוג בערך באותה התקופה, מה שיאלץ את פייג' לקחת הפסקה קצרה מרסלינג.

- יום לאחר שזה דווח ע''י אתרי החדשות - הWWE אישרו רשמית את השחרור של ריק פלייר מהחברה. לעומת שחרורים אחרים בתקופה האחרונה, ההודעה של WWE לא איחלה לפלייר בהצלחה בהמשך דרכו (בדרך כלל סימן לכך שהם לא סיימו איתו בטוב במיוחד).
נכון לעכשיו ישנם שני דיווחים שנוגעים לשחרור של פלייר - שון רוס סאפ מדווח שריק פלייר נהיה מתוסכל מהחלטות בוקינג מסויימות בראו, דיבר על כך עם וינס וביקש את השחרור שלו מהחברה. SRS ציין שחלק מהתסכול של פלייר מגיע כנראה מהסטוריליין שלו עם לייסי אוונס בתחילת השנה שפלייר לא אהב.
דייב מלצר לעומת זאת מדווח שריק פלייר שלח לוינס הודעה בשביל להביע תסכול מהבוקינג של שארלוט, מה שהוביל להחלטה של וינס לפטר אותו בעצמו. 
בהצהרה שפורסמה בחשבון הטוויטר הרשמי של פלייר - נאמר שפלייר ביקש את השחרור שלו מWWE מכיוון שיש להם "חזון שונה בנוגע לעתיד שלו". 
דייב מלצר ציין שריק פלייר וטוני קהאן הם חברים טובים כבר שנים, מה שאומר שהאופציה שפלייר יגיע לAEW בתפקיד כלשהו אכן קיימת, אך הוא לא מאמין שפלייר ביקש את השחרור שלו מWWE בגלל הצעה כלשהי מטוני.

- בעדכון האחרון בנוגע לשחרור של בריי וויאט מWWE:
לפי האינסיידר, אישתו של וויאט, ג'וג'ו, עזבה את הWWE לפני 6-8 חודשים אחרי 7 שנים כחלק מהחברה.
לפי שון רוס סאפ, מתאבקים רבים בWWE לא מאמינים שהשחרור של בריי וויאט נובע אך ורק מניסיון לקצץ בתקציב ולחסוך בהוצאות, מכיוון שוויאט היה מוכר מרצ'נדייז גדול בשביל החברה ומאמינים שיש מניעים נוספים מאחוריו. SRS מציין שנראה שהשחרור של וויאט פגע מאוד במורל מאחורי הקלעים בWWE והתחושה היא שאף אחד לא בטוח אחרי שמתאבק כמו בריי וויאט איבד את העבודה שלו.

- 3 חודשים לאחר שספג פציעת ברך בDON, ליאו ראש פרסם בטוויטר שהוא נמצא כעת כשיר לחזור לזירה.
ראש הכריז על פרישה מרסלינג לאחר שספג את הפציעה, אך הבהיר לאחר מכן שהוא מתכוון לעמוד בכל המחוייבויות הקודמות שהוא כבר חתם להן עם NJPW לפני שהוא יסיים סופית את תקופתו ברסלינג.

- בראיון לאינדי מייהם - דני ליימלייט שהיה חלק כמעט קבוע מדארק בשנה החולפת, אישר שהוא לא יוכל להופיע בAEW כחלק מהדיל החדש שהוא חתם עליו עם MLW, אך יוכל להמשיך לעבוד באינדיז וNJPW.
ליימלייט עשה את הדביוט שלו בMLW באירוע האחרון שלהם כחלק מגלגול חדש של LAX ביחד עם קונאן וסלייס בוגי.

- סופה של תקופה - חברת הנייטמר קולקטיב לשעבר, מל, הוסרה מדף הרוסטר של AEW באתר הרשמי שלהם וככל הנראה סיימה את דרכה בחברה.
מל לא התאבקה בAEW מאז אוגוסט 2020, אך עבדה במספר קרבות באינדיז השנה. שון רוס סאפ דיווח לפני כחודש שמל מצאה לעצמה עבודה מחוץ לרסלינג וזה לא הפוקוס שלה כרגע.

- בראיון לפודקאסט "רסלינג פרספקטיב", מאט רוולט (לשעבר איידן אינגליש) שחתם לאחרונה באימפקט רסלינג אחרי שנה מחוץ לביזנס, הבהיר שאין לו שום עניין באיחוד עם מירו או סיימון גוץ', והוא מעוניין להתקדם הלאה ולעשות משהו חדש בקריירה שלו:
Drama King Matt כתב:"זה משהו שכבר אמרתי פעם או פעמיים. לפעמים אנשים מתעצבנים עליי, אבל אני לא מאמין בחזרה לאחור. אני מעריך את התקופה ואת האנשים שאהבו את זה, אבל אני לא מאמין בחזרה לאחור, אלא אם כן אנחנו יכולים לקחת את זה ולעשות עם זה משהו ממש פאקינג טוב. אני לא יודע אם מותר לי לקלל, תצנזרו אותי אם צריך, אבל אני חושב שזה צריך להיות ממש פאקינג טוב. אני לא רוצה סתם איחוד של הוודווילנס. היו כמה פרומוטרים ששאלו אותי לגבי זה ואמרתי 'תראו, אלא אם כן אנחנו חלק מפרוייקט גדול יותר, אני פשוט לא מעוניין לחזור לזה'. אין לנו בעיות, הכל בסדר בנינו. אנחנו לא מדברים המון, אבל הוא עושה את מה שהוא עושה והוא מעולה. זה פשוט לא משהו שאני רוצה לחזור אליו ואותו דבר נוגע גם למירו. המון אנשים התחננו לזה ואמרתי להם אותו דבר. אני אשמח לעבוד איתו בצורה מסויימת, להתמודד נגדו או לעשות משהו שונה ולפתח את זה. אני לא רוצה סתם להחזיק מיק' ולעשות שוב את אותו הדבר, כי במצב כזה אנחנו סתם טוחנים מים ומנסים לשחזר קסם של ארגון אחר. אם אני מופיע בארגון אחר, בין אם זה אימפקט, NJPW, AEW או ROH, אני לא רוצה לנסות לגרור את הקסם מWWE ולנסות לגרום לברק להכות פעמיים, אני רוצה ליצור משהו חדש."

- בראיון לפודקאסט של מאט רוולט, מוג'ו רולי דיבר על התוכניות המקוריות שהיו לראן שלו כהיל והריין שלו כאלוף 24/7 בתחילת 2020:
Mojo Rawley כתב:"היה אסור לי להגיד את המילה "הייפ" בשום נקודה. הם רצו שאתרחק מזה כמה שאפשר. אם זה מה שהם רוצים, כמובן שזה מה שאעשה, אבל חשבתי 'הייפ זה הדבר האחד שאנשים מכירים אצלי'. עד היום - הפסקתי לעשות את הקטע של ההייפ לפני 4-5 שנים וזה עדיין הדבר היחיד שאנשים זוכרים ממני. אני אמרתי 'אני לא חושב שאנחנו צריכים להתרחק מזה, אם אתם רוצים שאהיה קשוח ורציני אנחנו יכולים לעשות את זה תחת אותו רעיון של הייפ', אבל הם רצו שאנטוש את זה. כמובן, ברגע שאתה לוקח את כל מה שעושה אותי ייחודי, אין שום דבר להאחז בו ואני סתם עוד מתאבק קשוח. ואז הגענו לאליפות 24/7. הרעיון שלי, שהם אהבו בהתחלה, היה שנמאס לי שאליפות 24/7 היא אליפות בדיחה. R טרוט' עשה עבודה מעולה והיה מצחיק ומבדר, אבל טרוט' לא יכול לעשות אותו דבר כל שבוע עם אותן בדיחות, אותו תסריט ואותם 30 אנשים שרודפים אחריו בלי סיבה. אני אמרתי 'בואו נוציא משם את הכיף ונעשה את זה כמו אליפות ההארדקור שתהיה רצינית יותר. אני אהיה הראשון שלא יברח ואנסה להגן על התואר'. אליפות ההארדקור היא מה שמעריצים חשבו שאנחנו מחזירים מלכתחילה. אמרתי את זה לוינס והוא אהב את זה. הוא אמר 'נתחיל בשבוע הבא'. השתדלתי לא להציע לוינס יותר מידי רעיונות כי לא רציתי להיות אחד מאלה שתמיד מתלוננים ומציעים דברים שלא בטוח יעבדו. זה היה רעיון שחשבתי שיעבוד והוא הלך על זה. התחלנו לעשות את זה - האדם הראשון שלא בורח ומתחבא. חתכתי כמה פרומואים באינטרנט שקיבלו תגובה טובה, כי ידעתי שלא אקבל זמן מסך בTV, אבל תמיד הלך לי טוב עם פרומואים באינטרנט. זכיתי בתואר, ושבוע אחרי זה, אחרי כל הקמפיין שאני לא הולך לברוח, הם מביאים את רידיק מוס שישמור על הגב שלי. חשבתי לעצמי 'מה לעזאזל? זה בדיוק ההפך ממה שבנינו ומה שהמעריצים רצו לראות'. לא כעסתי, כי אני אוהב את מוס. הוא עבד קשה וסוף סוף קיבל הזדמנות ברוסטר הראשי. הוא בחור שלא בנוי לNXT. האתלטים האלה שלא עבדו באינדיז, קשה להם יותר בNXT. הם שמו אותנו ביחד וניסינו לגרום לזה לעבוד."

- AEW רשמו השבוע טריידמארק על המונח "King of Harts", שבדרך כלל מיוחס לאואן הארט והיה הכינוי שלו בWWF.
השמועות כרגע אומרות שAEW הגיעו להסכם עם אלמנתו של אואן, מרת'ה הארט, שיאפשר להם לשחרר פיגרים של אואן כחלק מסדרת האגדות שלהם וגם לשלב אותו כאגדה במשחקי הוידאו שלהם.

- נקודות ממסיבת העיתונאים של קודי רודס לקראת החזרה של דיינמייט לדייליס פלייס ביום רביעי:
קודי מדבר על כמה שהוא שמח לחזור לדרכים. הוא מבהיר שהוא לא מתכוון לענות על שאלות בנוגע ל"שמועות וספקולציות" ומעדיף שאנשים לא יבזבזו את השאלות שלהם על כך.
קודי נשאל לגבי ההחתמה של מלאכי בלאק והאם זה השפיע על תוכניות אחרות של AEW. קודי אומר שלמיטב ידיעתו הכניסה של בלאק לארגון והפיוד שלהם לא שינה שום תוכניות אחרות. קודי נותן לטוני קהאן את הקרדיט על ההחתמה של בלאק ומדבר על כמה שהוא מרוצה מכך שהקרב שלהם יהיה קרב TV גדול.
קודי נשאל לגבי ההשפעה של ג'ייק רוברטס על הדמות של בלאק. קודי מדבר על כך שג'ייק הוא מישהו שתמיד ידע להעביר סיפור דרך הדמות שלו ואומר שהנוכחות של אגדות כמוהו מאחורי הקלעים היא נכס ונותן למתאבקים צעירים גישה ל"ספר ההצלחה". קודי חושף שג'ייק הוא אחד האנשים שלוקחים חלק באימונים למתאבקי "הפיתוח" הצעירים של AEW לפני התוכניות.
קודי נשאל לגבי ההרחבה של הרוסטר של AEW ביחס לתקציב שלהם וכמה רחוק הם יוכלו ללכת. קודי אומר שלדעתו אי אפשר לדחות טאלנט איכותי. הוא חושב שאם יש מתאבק שיכול להביא עניין לAEW, הם צריכים לנסות להחתים אותו. קודי אומר שטוני קהאן "יושב בראש השולחן" ונותן לכולם לאכול. הוא מאמין שעוד יש מקום לגדילה וחושב שקני אומגה והיאנג באקס מרגישים כמוהו. 
השאלה הבאה היא בנוגע למופע של AEW בבריטניה. קודי אומר שיש להם לו''ז מתוכנן לחזרה שלהם לדרכים. הוא אומר שהקורונה השפיעה על התוכניות שלהם לבריטניה, אבל הקהל הבריטי הוא קהל חשוב להם. קודי אומר שהוא רצה שהקרב שלו נגד את'וני אוגוגו יהיה בבריטניה, אך זה לא יצא לפועל בגלל הקורונה.
קודי נשאל לגבי הדת'מאץ' בין כריס ג'ריקו לניק גייג' בדיינמייט וקרבות עתידיים בסגנון בAEW. קודי אומר שהקרב עמד בדיוק במה שהבטיח והיה גם הצלחה ברייטינג. קודי מספר שהוא רצה להתאבק נגד מאט טרמונט בדת'מאץ' לפני AEW, אבל זה לא יצא לפועל בסופו של דבר. קודי אומר שקרבות בסגנון לא יהיו משהו קבוע בAEW, אבל הם רוצים להציע מוצר מגוון ככל האפשר ודת'מאץ' הוא גם חלק מזה.
קודי נשאל לגבי הבכורה של התוכנית החדשה - ראמפייג'. הוא מקווה שהוא יוכל לחשוף חדשות בנוגע לתוכנית בקרוב. נכון לעכשיו הוא מאשר שמארק הנרי יהיה חלק מצוות השדרנים של התוכנית. קודי אומר שהוא פתח לאחרונה מחלקה של תרומה לקהילה בAEW ומארק הוא חלק גדול מהמחלקה הזאת. 
קודי נשאל לגבי מטרות ויעדים בקריירה שלו. הוא אומר שהמטרה העיקרית שלו היא שהבת שלו תדע יום אחד שהוא לעולם לא ויתר ולא עצר. קודי מתחיל לבכות כשהוא מדבר על כך שדאסטי היה דוגמא אישית בשבילו והוא מקווה שיום אחד הוא יהיה הדוגמא הזאת בשביל הבת שלו.
קודי נשאל לגבי השחרור של בריי וויאט והאפשרות שנראה אותו בAEW. קודי מדבר על כך שהוא עבד עם בריי בעבר כשהוא היה הרוקי שלו בעונה השניה של NXT ואומר שיש למשפחת רודס ומשפחת רוטנדה היסטוריה משותפת. קודי אומר שהוא לא יכול להגיד אם הוא רואה ספוט לוויאט בAEW, אבל הוא כן אומר שוויאט הוא אדם נורא מוכשר ויצירתי שבטוח ימצא מקום להשתלב בו במידה וירצה. קודי נותן את הדוגמא של מאט קרדונה שמצא מקום בתור הטופ היל של GCW בזכות היצירתיות שלו.
קודי נשאל לגבי החזרה של AEW לשיקאגו. הוא אומר שלהריץ מופע רסלינג ביונייטד סנטר היה חלום ילדות של טוני קהאן והוא חושב שזה מטורף שהם מילאו את האולם הזה. קודי חושב ששיקאגו תמיד תהיה יעד מרכזי לAEW. 
קודי נשאל על העבודה שלו מאחורי הקלעים בדיינמייט. קודי אומר שהוא בדרך כלל עובד כאייג'נט על שני קרבות לפחות בכל יום רביעי ובדרך כלל אוהב גם לשבת עם מתאבקים ולתת להם הערות לשיפור גם אחרי הקרב. קודי אומר שגם בקרב ממש חם, תמיד יש דברים קטנים שאפשר לשפר ומציין שג'רי לין הוא מישהו שממש טוב בלשים לב לדברים כאלה.
קודי נשאל לגבי הטבע של הפיוד בינו לבין מלאכי בלאק והטבע של "טוב נגד רע" בפיוד הזה. קודי אומר ש"אין עצם של היל" בגוף שלו ושולל כל אופציה שהוא יעבוד כהיל שוב אחרי שהעביר המון שנים בתפקיד. קודי בטוח שיהיו המון מעריצים שיתמכו בבלאק בשיקאגו, אבל הוא מקווה שיהיו גם כמה שיתמכו בו. הוא אומר שהוא קיבל עצה מ"טופ פייס שנוי במחלוקת" שאמר לו תמיד להשאר נאמן לעצמו, וזה מה שהוא מתכנן לעשות.
קודי נשאל לגבי ההתפרצות החדשה של זן הדלתא של הקורונה והאם זה ישפיע על התוכניות של AEW. קודי אומר שהם תמיד יצמדו להנחיות. הוא מעודד אנשים שיגיעו למופעים ללבוש מסיכות וללכת להתחסן. AEW מוכנים במידה ויהיו שינויים כלשהם. 
קודי מדבר על כך שהמפתח הכי גדול לשימור המומנטום של AEW הוא בניה של כוכבים חדשים. הוא מציין את דארבי אלן ואומר שבכל מופע שלהם יש ילדים עם איפור וחולצות שלו. קודי אומר שכולם יודעים מי נמצא במרכז העניינים עכשיו, אבל זה ישתנה כי AEW לא יהיו ארגון שנתקע על אותם דברים ולא מתקדם הלאה.

RE: חדשות| אדם קול בדרך החוצה? החזרה של בקי לינץ' ועוד שיט שקורה ברסלינג - DarkArts - 08-04-2021

(08-04-2021, 01:55 AM)Elite Rainmaker כתב:  החוזה שלי מחייב אותי ל2 אשכולות חדשות בשנה.

You became what you swore to hate and destroy

RE: חדשות| אדם קול בדרך החוצה? החזרה של בקי לינץ' ועוד שיט שקורה ברסלינג - KillSwitch - 08-04-2021

(08-04-2021, 02:09 AM)TomerLami99 כתב:  
(08-04-2021, 01:55 AM)Elite Rainmaker כתב:  החוזה שלי מחייב אותי ל2 אשכולות חדשות בשנה.

הניו יורק יאנקיז?

RE: חדשות| אדם קול בדרך החוצה? החזרה של בקי לינץ' ועוד שיט שקורה ברסלינג - DarkArts - 08-04-2021

(08-04-2021, 02:16 AM)Elite Rainmaker כתב:  
(08-04-2021, 02:09 AM)TomerLami99 כתב:  

הניו יורק יאנקיז?

יותר גרוע, גולדברג.

RE: חדשות| אדם קול בדרך החוצה? החזרה של בקי לינץ' ועוד שיט שקורה ברסלינג - lidoradir - 08-04-2021

(08-03-2021, 12:59 AM)lidoradir כתב:  "היה אסור לי להגיד את המילה "הייפ" ו-''הו בייבי'' בשום נקודה. הם רצו שאתרחק מזה כמה שאפשר(עומר, גיא, רועי וסלביק). אם זה מה שהם רוצים, כמובן שזה מה שאעשה, אבל חשבתי 'הייפ והו בייבי זה הדברים היחידים שאנשים מכירים אצלי'. עד היום - הפסקתי לעשות את הקטע של ההייפ וההו בייבי לפני 4-5 שנים וזה עדיין הדבר היחיד שאנשים זוכרים ממני. אני אמרתי 'אני לא חושב שאנחנו צריכים להתרחק מזה, אם אתם רוצים שאהיה משתמש קשוח ורציני אנחנו יכולים לעשות את זה תחת אותו רעיון של הייפ והו בייבי', אבל הם רצו שאנטוש את זה. כמובן, ברגע שאתה לוקח את כל מה שעושה אותי ייחודי, אין שום דבר להאחז בו ואני סתם עוד משתמש.

(08-04-2021, 02:40 AM)lidoradir כתב:  אבל חשבתי 'הייפ והו בייבי זה הדברים היחידים שאנשים מכירים אצלי'

לסנריזם?
#כשברוקלאאלוףכלאחדיכוללהיותאלוף

RE: חדשות| אדם קול בדרך החוצה? החזרה של בקי לינץ' ועוד שיט שקורה ברסלינג - KillSwitch - 08-04-2021

(08-04-2021, 02:40 AM)lidoradir כתב:  
(08-03-2021, 12:59 AM)lidoradir כתב:  "היה אסור לי להגיד את המילה "הייפ" ו-''הו בייבי'' בשום נקודה. הם רצו שאתרחק מזה כמה שאפשר(עומר, גיא, רועי וסלביק). אם זה מה שהם רוצים, כמובן שזה מה שאעשה, אבל חשבתי 'הייפ והו בייבי זה הדברים היחידים שאנשים מכירים אצלי'. עד היום - הפסקתי לעשות את הקטע של ההייפ וההו בייבי לפני 4-5 שנים וזה עדיין הדבר היחיד שאנשים זוכרים ממני. אני אמרתי 'אני לא חושב שאנחנו צריכים להתרחק מזה, אם אתם רוצים שאהיה משתמש קשוח ורציני אנחנו יכולים לעשות את זה תחת אותו רעיון של הייפ והו בייבי', אבל הם רצו שאנטוש את זה. כמובן, ברגע שאתה לוקח את כל מה שעושה אותי ייחודי, אין שום דבר להאחז בו ואני סתם עוד משתמש.

אתה זה לא ההוא שהיה משתמש השנה באיזה פורום נידח בשנת 2013?

(08-04-2021, 02:51 AM)EVIL Rainmaker כתב:  

אשכרה עשית היל טרן, עכשיו רק גיא הוא הפייס היחידי כאן

RE: חדשות| אדם קול בדרך החוצה? החזרה של בקי לינץ' ועוד שיט שקורה ברסלינג - RVD - 08-04-2021

תודה רבה על החדשות.
קול ופלייר גם בדרך ל AEW כך נראה אלא אם כן יעשו איזה כניסה דרמטית של קול בסאמר סלאם .

RE: חדשות| אדם קול בדרך החוצה? החזרה של בקי לינץ' ועוד שיט שקורה ברסלינג - RoeeHardy - 08-04-2021

(08-04-2021, 03:09 AM)TomerLami99 כתב:  
(08-04-2021, 02:51 AM)EVIL Rainmaker כתב:  

אשכרה עשית היל טרן, עכשיו רק גיא הוא הפייס היחידי כאן

We are doomed