![]() |
|
תוצאות | WWE Monday Night RAW 14.9.2026 - גרסה מובנת להדפסה +- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443) +-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: תוצאות | WWE Monday Night RAW 14.9.2026 (/showthread.php?tid=3667) |
תוצאות | WWE Monday Night RAW 14.9.2026 - lidoradir - 09-10-2026 ![]() התוכנית ממשודרת ממקסיקו סיטי, מקסיקו ![]() ריי מיסטריו פותח את התוכנית, ריי מברך את מקסיקו ומקבל את פני הקהל לראו. הוא מציין שזו הפעם הראשונה מזה 15 שנה שראו משודרת בשידור חי ממקסיקו, ואומר שהוא גאה להיות מתאבק לוצ'ה וג'נרל מנג'ר של AAA. הוא גם גאה מאוד בייצוג המקסיקני הערב. ריי פונה לאדם פירס ואומר שלדעתו הערב עומד להיות אחד מאותם ערבים היסטוריים, עם רגעים מדהימים. הוא מציין שחלק מהרגעים האלה כבר התרחשו בסוף השבוע האחרון, ויש רגע אחד במיוחד שבלט מבחינתו, והוא רוצה לחלוק אותו עם הקהל. מוצג סרטון המסכם את הזכייה של סטפני ואקר באליפות העולם לנשים בשבת האחרונה בסנטיאגו, צ'ילה. ריי אומר שלאדם פירס יהיה עבורו כבוד להציג את אלופת העולם החדשה לנשים סטפני ואקר. סטפני מברכת את מקסיקו ואומרת שהיא החזירה לעצמה את האליפות. היא התאבקה במקסיקו במשך שנים רבות ורוצה להודות לאוהדי הלוצ'ה ליברה על האהבה והתמיכה. לדבריה, היה זה אושר חייה לזכות מחדש באליפות בעיר הולדתה בצ'ילה, אך זהו כבוד להביא אותה בחזרה למקסיקו ולומר בשפת האם שלה שהאלופה כאן. ליב מורגן מברכת את סטפני על הזכייה, אך מכנה אותה הצבועה הגדולה ביותר שפגשה בחייה. העובדה שסטפני נמצאת בזירה וחוגגת עם אליפות העולם לנשים שהייתה שייכת לליב גורמת לה להיגעל. ליב אומרת שהיא זו שנדפקה בשבת על ידי בקי לינץ', וזו הסיבה היחידה שסטפני ניצחה, והיא יודעת זאת. עם זאת, מבחינת ליב זה לא משנה, משום שבסופו של דבר שתיהן יודעות שגם עם אליפות העולם לנשים וגם בלעדיה, היא עדיין אלופת העולם לנשים הגדולה ביותר בכל הזמנים. ליב פונה לריי ואומרת שהיא כבר השלימה עם העובדה שהוא האבא הדפוק של דומיניק, אבל עכשיו הוא הגיע לשפל חדש כשהוא מסתובב עם מישהי כמו הזונה הזאת. דומיניק מיסטריו מתערב ואומר שהדבר היחיד שהוא רואה כאן הוא אב דפוק ורמאית. הוא אומר לריי שהוא לא אביו, ולואקר שהיא לא בת הזוג שלו, ומצביע על ליב כדוגמה לאיך אלופה אמיתית נראית. ריי שואל אם דומיניק באמת מדבר על אלוף אמיתי, ומזכיר לו שהוא הפסיד את האליפות שלו אתמול. הוא מציע לחזור לאחור ולצפות במה שקרה. דומיניק שואל אם ככה ריי רוצה לשחק את המשחק ומציע קרב זוגות מעורב בין דומיניק וליב לבין ריי וסטפני, כבר עכשיו. אדם פירס מסרב ואומר שדומיניק לא קיבל אישור רפואי להתחרות. הוא מצביע על צווארו ושואל אם הם השתגעו. דומיניק טוען שמדובר בפציעת צוואר מזויפת. לטענתו, דומיניק היה כשיר מספיק כדי שריי ידפוק אותו אתמול, ולכן מדובר בפציעת צוואר מזויפת. אל גרנדה אמריקנו יוצא אל הזירה וזוכה לקבלת פנים אדירה מהקהל. אמריקנו אומר לדומיניק שאין לו שום כבוד ושהוא פחדן, והוא רוצה להילחם בו כבר עכשיו. אדם פירס קובע באופן מאולתר קרב זוגות מעורב. ![]() אל גרנדה אמריקנו וסטפני ואקר ניצחו את דומיניק מיסטריו וליב מורגן בפסילה, בדיוק כאשר אלוף AAA מגה אל גרנדה אמריקנו ואלופת העולם לנשים סטפני ואקר טיפסו יחד אל הטופ רופ כדי לסיים את דומיניק מיסטריו וליב מורגן בקרב זוגות מעורב, יום הדין תקפו לפתע והביאו לסיום הקרב בפסילה. אולם ההרס לא הסתיים עם הצלצול, כאשר יום הדין פתחו במתקפה אכזרית לאחר הקרב על אמריקנו, ואקר וריי מיסטריו. ![]() פנטה משוחח עם דרגון לי מאחורי הקלעים. השניים מבינים שזה יכול להיות ערב היסטורי עבור שניהם. דרגון מאחל לפנטה בהצלחה בקרב שלו מול רומן ריינס. פנטה אומר שהגיע הזמן ששניהם יראו למקסיקו ולעולם כולו מדוע אין להם פחד. קרב ההעפלה MITB ג'בון אוונס ניצח את אוסטין ת'אורי וביג קאס, ג'בון הצמיד את קאס לניצחון אחרי OG קאטר. ![]() האוסוס משוחחים מאחורי הקלעים. ג'ימי אומר שהגיע הזמן להשיג את הנקמה שלהם הערב. ג'יי אומר שהוא לא ראה היום אף אחד מ-946. ג'ייקוב פאטו מופיע. הוא יודע שרומן ריינס אמר להם לטפל בבעיה שנקראת 946, אבל הוא שואל אם זה באמת הצעד הנכון לפתוח איתם מלחמה דווקא עכשיו, כשבמקביל רומן מגן הערב על האליפות שלו. ג'יי שואל מה הם אמורים לעשות, פשוט לשבת בצד ולא לעשות כלום. הם חייבים להגן על ה-OTC בכל מחיר, אפילו אם זה אומר ללכת עכשיו על הטיפוסים האלה. ג'ייקוב מתעצבן על ג'יי ואומר שהוא מרוכז לחלוטין במשימה. אין שום סיכוי ש-946 יפתיעו את רומן ויתקפו אותו מאחור הערב. ג'ייקוב מנסה להסביר ש-946 ינסו לחסל אותם אחד אחרי השני, כדי לפנות לעצמם דרך ישירה לרומן ריינס ולאליפות העולם במשקל כבד. ג'יי שואל מה התוכנית, וג'ייקוב אומר שהתוכנית היא להישאר ביחד. קרב על האליפות הביניבשתית צ'אד גייבל ניצח את דרגון לי ושמר על האליפות הביניבשתית, גייבל הכניע את דרגון לי באנקל לוק לניצחון. ![]() משודר וידאו על ביילי. ביילי אומרת שליירה ואלקיריה במדיסון סקוור גארדן גרמה לה לאבד את ההכרה בתוך שלולית מהדם של עצמה. אבל זה לא הספיק לה והיא הייתה חייבת ללכת צעד נוסף ולנסות לוודא שביילי לא תוכל לחזור. לאחר זמן מה מחוץ לזירה, ביילי הבינה שמה שהכי מפריע לה הוא לא שליירה הפנתה את גבה למשהו שהיה באמת מיוחד, אלא שהיא ניסתה להשתמש בכל מה שביילי מייצגת נגדה. ליירה כינתה אותה השטיחון של חדר ההלבשה של הנשים כאילו כל מה שביילי עשתה ב-14 השנים האחרונות, כל מה שהיא מייצגת ונלחמה עבורו, לא שווה דבר. ביילי אומרת שהיא בחרה בדרך הזו, בדרך הפחות סלולה, כדי שנשים כמו ליירה יקבלו הזדמנות לחולל שינוי ב-WWE. אבל היא הבינה שליירה בדיוק כמו כולם... אנוכית. מניסיונה, זה בדרך כלל השלב שבו האדם עצמו הופך למכשול בפני הצלחה ארוכת טווח. אבל לא הפעם, ליירה. הפעם ביילי תהיה זו שתעמוד בדרכה והיא תהיה זו שתסיים את הקריירה שלה עוד לפני שזו בכלל תתחיל. ביילי מוסיפה שזו לא הפעם הראשונה שמישהו משתמש בלב שלה ובפגיעות שלה נגדה, אבל זו תהיה הפעם האחרונה, משום שהיא הולכת לנפץ את כל מה שליירה חושבת שהיא יודעת. ביילי מסיימת בכך שהיא תראה לליירה ולעולם כולו מדוע ביילי היא הסטנדרט של היאבקות הנשים. קרב ההעפלה MITB לולה וייס ניצחה את קלאני ג'ורדן וראקל רודריגז, לולה הצמידה את ראקל לניצחון ברולאפ. ![]() משודר וידאו על 946. אנחנו מקבלים קטע צילום עם טלפון סלולרי מאחורי הקלעים שבו 946 מדברים. OTM אומרים שהאוסוס ממשיכים לכתוב צ'קים שהאגרופים שלהם לא יכולים לפרוע. הם מציינים שפרנויה היא דבר מחורבן, ושואלים את ג'ייקוב אם הוא מבין למה הם מתכוונים. רויס קיז אומר שג'ייקוב יודע איך הדברים מתנהלים ב-946. זה קורה אחד אחרי השני. הוא תוהה למה בכלל שהם יהיו במקסיקו, ואז מאחל לרומן ריינס בהצלחה בקרב שלו על האליפות הערב. אלופת העולם לנשים סטפני ואקר נתקלת בבקי לינץ' בחניון. סטפני מציינת שנראה שבקי כבר לא רוצה לעזור לה, ומכנה אותה חברתה. בקי מזכירה שעזרה לה לזכות באליפות העולם לנשים בצ'ילה ולכן מבחינתה היא כבר הגיעה למכסת העזרה שלה. מאחר שסטפני לא הייתה מחזיקה באליפות כרגע אלמלא העזרה של בקי, היא אומרת שכאשר תרגיש טוב יותר ותהיה מוכנה לחזור להילחם היא צריכה לקבל את ההזדמנות הראשונה להתמודד על אליפות העולם לנשים. בקי נפרדת מסטפני והולכת משם. מוכרז לשבוע הבא : - קרבות ההעפלה ל-MITB. קרב על אליפות העולם במשקל כבד רומן ריינס ניצח את פנטה ושמר על אליפות העולם במשקל כבד, ברגע מכריע בהתנגשות האדירה על אליפות העולם במשקל כבד במקסיקו סיטי, פנטה פגע בזרועו הימנית של רומן ריינס ופצע אותה. הקרב התפתח לרצף של רגעים עוצמתיים עבור שני המתאבקים, כשפנטה ביצע מקסיקן דסטרויר שריינס הפך מיד לספיר. ריינס הטיח את פנטה בשולחן השדרנים, ובהמשך פנטה ביצע ספרינג בורד מקסיקן דסטרויר שכמעט הכריע את האלוף. ברגע מכריע נוסף, ריינס הצליח לתפוס את פנטה באוויר במהלך ניסיון מהחבלים ולפגוע בו בסופרמן פאנץ'. לאחר מכן ריינס סיים את הקרב עם ספיר שני והשיג את הניצחון הקשה והמרשים. ![]() RE: לקראת ראו | 14.9.2026 - מקסיקו, פנטה-ריינס, לי-גייבל, ת'אורי-קאס-ג'בון, לולה-RR-קלאני - lidoradir - 09-10-2026 ![]() מקסיקו עומדים להכיר בראש השבט. פנטה נגד ריינס יהיה פסיכי, הולכת להיות אווירה מטורפת. האם ריינס יקבל מקסיקן דסטרויר ? הייפ ענק. גם כאן קארד חזק מאוד, דרגון לי נגד צ'אד גייבל יהיה תענוג. גייבל חוזר ל-CDMX לראשונה מאז הקרב של האמריקנוס. הדביוט של לולה וייס, הו בייבי. וגם קיבלנו יופי של הפתעה, אלופת הנשים של NXT קלאני ג'ורדן בקרב. RE: לקראת ראו | 14.9.2026 - מקסיקו, פנטה-ריינס, לי-גייבל, ת'אורי-קאס-ג'בון, לולה-RR-קלאני - iCena - 09-10-2026 עוד התרגשות בשיאה אומרים נראה פנטה דסטרויר על הטרייבל ציף? צאד גייבל יקבל כניסה עם פופ בדוק ולקינוח : RE: לקראת ראו | 14.9.2026 - מקסיקו, פנטה-ריינס, לי-גייבל, ת'אורי-קאס-ג'בון, לולה-RR-קלאני - Sexy devil - 09-10-2026 שמע לידור אתה אגדה זה עוד חמש ימים וכבר פתחת אשכול אז ככה כמו שהרצתי את הקרב של ליב נגד סטפני גם פה אני יפליץ את פנטה נגד רומן אני עדיין כועס שמביאים לשתי נשים בברנד הצהוב קרב העפלה למאני דה בנק גם את הקרב של גיבל אני מתכוון להריץ אני מקווה שנראה את פול בוגד בחזון ומביא עזרה לאובה אני חושב שזה רולינס פנטה נגד רומן מין הסתם יסגור את הפרק אני מקווה שפה נראה את פאטו מתהפך על רומן או לפחות 946 התקפו את רומן ואז הפרק ירד משידור RE: לקראת ראו | 14.9.2026 - מקסיקו, פנטה-ריינס, לי-גייבל, ת'אורי-קאס-ג'בון, לולה-RR-קלאני - Jon_M0xley - 09-10-2026 (09-10-2026, 04:57 PM)Sexy devil כתב: שמע לידור אתה אגדה זה עוד חמש ימים וכבר פתחת אשכול להפליץ זה חשוב. פאטו לא יתהפך על ריינס סתם ככה זה יקרה תוך כדי קרב אם בכלל. RE: לקראת ראו | 14.9.2026 - מקסיקו, פנטה-ריינס, לי-גייבל, ת'אורי-קאס-ג'בון, לולה-RR-קלאני - lidoradir - 09-10-2026 (09-10-2026, 04:57 PM)Sexy devil כתב: שמע לידור אתה אגדה זה עוד חמש ימים וכבר פתחת אשכול הרצת ליב-סטפני(שהיה מעולה), אתה מתכנן להריץ גם פנטה-ריינס, דרגון לי-גייבל. אחר כך תרשום שלא היה כלום מעניין בתוכנית חחחחחחח. בטח כי אתה מריץ הכל ולא רואה כמו שצריך. לולה וייס ברוסטר הראשי, זה הדביוט שלה. אם לא היית מריץ היית יודע את זה. רק קלאני(אלופת הנשים של NXT) קיבלה הזדמנות מהבראנד הצהוב. RE: לקראת ראו | 14.9.2026 - מקסיקו, פנטה-ריינס, לי-גייבל, ת'אורי-קאס-ג'בון, לולה-RR-קלאני - Sexy devil - 09-10-2026 (09-10-2026, 07:50 PM)lidoradir כתב: הרצת ליב-סטפני(שהיה מעולה), אתה מתכנן להריץ גם פנטה-ריינס, דרגון לי-גייבל. בוא תגיד לי משהו הרי זה שקוף שרומן ישמור לכן אין מתח ואקשן כי זה ידוע מראש התוצאה הנה בסמקדאון צלסי נגד ניה וסמי נגד פאנק אני כן אראהכי שם יכולה לבוא הפתעה תאמין לי אף אחד במקסיקו לא באמת חושב שפנטה ינצח RE: לקראת ראו | 14.9.2026 - מקסיקו, פנטה-ריינס, לי-גייבל, ת'אורי-קאס-ג'בון, לולה-RR-קלאני - lidoradir - 09-10-2026 (09-10-2026, 09:19 PM)Sexy devil כתב: בוא תגיד לי משהו הרי זה שקוף שרומן ישמור לכן אין מתח ואקשן כי זה ידוע מראש התוצאה אז בגלל זה לא אראה את הקרב ? שטויות. אם אתה מריץ משהו רק בגלל שלדעתך הוא שקוף אז אתה יכול להריץ 99% מהרסלינג. ככה לא רואים רסלינג... אבל זה שלך אחי. לגבי השורה האחרונה אם תראה את כל הקרב של פנטה-ריינס תיהיה בטוח שהקהל יהיה בשיגעון ויחשוב לרגעים שפנטה יכול לזכות. (בטח במקסיקו) RE: לקראת ראו | 14.9.2026 - מקסיקו, פנטה-ריינס, לי-גייבל, ת'אורי-קאס-ג'בון, לולה-RR-קלאני - Jon_M0xley - 09-10-2026 (09-10-2026, 07:50 PM)lidoradir כתב: הרצת ליב-סטפני(שהיה מעולה), אתה מתכנן להריץ גם פנטה-ריינס, דרגון לי-גייבל. הוא לא יפליץ פנטה ריינס הוא אמר שהוא יפליץ... RE: לקראת ראו | 14.9.2026 - מקסיקו, פנטה-ריינס, לי-גייבל, ת'אורי-קאס-ג'בון, לולה-RR-קלאני - lidoradir - 09-11-2026 |