![]() |
|
תוצאות | WWE Monday Night RAW 7.9.2026 - גרסה מובנת להדפסה +- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443) +-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: תוצאות | WWE Monday Night RAW 7.9.2026 (/showthread.php?tid=3662) |
תוצאות | WWE Monday Night RAW 7.9.2026 - lidoradir - 09-06-2026 ![]() האוסוס מגיעים לאולם כשהם מצוידים בלום ובמחבט בייסבול. החזון פותחים את התוכנית, ברון ברייקר אמר שהחזון נמצא כאן, החזון שלם והחזון מנהל את WWE. הוא הוסיף שהקהל יכול לעודד את אובה כמה שהוא רוצה, אבל הוא אינו כשיר רפואית ולכן לא יגיע. לדבריו, בלילה הקודם ב-SNME הוא תפס בצדק את מקומו כעתיד והכול בזכות אחיו וחברו הטוב ביותר, מאסטר הצונאמי וגנב השבט, ביג ברונסון ריד. ריד פנה לאובה ואמר שהוא חשב שאי אפשר לגעת בו, אך טען שהקהל עדיין לא מבין שהוא זה ששלח את אובה לבית החולים. הוא הזכיר שאובה מכנה את עצמו השליט, אך מדי פעם מגיע אדם שפשוט אינו מכיר בכתר. אובה חשב שהוא כוח טבע, עד שהרגיש את הצונאמי. ריד הדגיש שזה לא היה צונאמי אחד, אלא רצף של צונאמי, וכעת, עם חזרתו, אין מקום לאובה. החזון שלם, והם לא שואלים מה קורה כאן... הם אלה שמחליטים מה יקרה. לוגאן פול התערב ואמר שלא נותנים לריד מספיק כבוד, וגם לו עצמו לא נותנים מספיק כבוד. הוא אמר שהוא מכיר את אנשי הקהל ושהם כמו נחיל של רחפנים חסרי מחשבה שמזמזמים ברחבי אלבמה. למרות זאת, לדבריו, אפילו הם צריכים להבין שהקבוצה שעומדת מולם כרגע בלתי ניתנת לעצירה. אלופי הזוגות, מקסין דופרי, ברונסון ריד והוא עצמו. מבחינתו, בשלב הזה זה פשוט לא הוגן. אוסטין ת'אורי שאל אם הם עדיין מדברים על אובה, ואז המשיך לזלזל בו ולשאול מי זה בכלל אובה. הוא אמר שהמציאות היא שכולם שונאים לראות אותם זורחים, אבל אין מה לעשות, כי הם רק התחילו לקחת את כל הזהב. כבר יש להם את אליפויות הזוגות, והערב הכלב הולך לאכול כשהוא יעפיל ל-MITB וינצח. בנוסף, יש להם עוד קרב העפלה, והפעם מדובר במלכת החזון הטעימה שלו, מקסין. מקסין דופרי הודתה לו ואמרה שלא צריך להקשיב לעניים האלה, משום שהם פשוט מקנאים בכך שהיא נמצאת עם גבר אמיתי. המתאבק הכי לוהט, מוכשר, שרירי ונחוש בכל ה-WWE. אקירה טוזואה יוצא החוצה, ת'אורי התנצל בציניות ושאל אותו אם הוא בכלל יודע איפה הוא נמצא. הוא שאל כמה פעמים הוא יצטרך לרסק לו את הראש המטופש, אבל אמר שהוא מבין שטוזואה רוצה להילחם. ת'אורי הוסיף שהוא יכול לתת למקסין לטפל בו, אבל היא עסוקה הערב, והוא עצמו נמצא כאן, ולכן הציע פשוט להכות אותו שוב. טוזואה השיב בחיוב והבהיר שת'אורי אכן עומד להילחם, אבל לא נגדו. אוטיס עושה את החזרה שלו וזה מוביל לקרב הבא. ![]() אוטיס ניצח את אוסטין ת'אורי בפסילה, לקראת סוף הקרב ברונסון ריד תקף את אוטיס וגרם לפסילה. אחרי הקרב החזון תוקפים את אוטיס, ברייקר מחסל אותו בספיר. החזון מאיים על טוזואה, אובה פמי מופיע, אובה תוקף את החזון אך בסופו של דבר הם משתלטים עליו. החזון מחסלים את אובה, ברייקר נותן לו 3 ספירים, ריד נותן לו 3 צונאמי. ![]() משודר וידאו על הסטייבל של רויס קיז ו-OTM שנקרא 946. האוסוס וג'ייקוב פאטו מאחורי הקלעים. ג'יי אומר שהם עומדים לצאת לזירה ולקרוא ל-946. ג'ייקוב שואל בשביל מה. הוא אומר שהיה רוצח בשבוע שעבר, אבל אז התחיל לחשוב שזה בדיוק מה ש-946 רוצים. כדי להיות אמיתי עד הסוף, ג'ייקוב אומר את זה בכל הכבוד הראוי. בעולם הזה, משפחת בלודליין היא הדבר האמיתי ויש לה שליטה מוחלטת בעסק. אבל מהצד השני, מהמקום שממנו 946 מגיעים, אין להם מה להפסיד והם מוכנים לשים הכול על השולחן. הם שפכו את הדם של האוסוס בשבוע שעבר. ג'ייקוב יודע באיזה מצב רוח 946 נמצאים, הוא יודע איך הם מגיעים לקרבות, כי גם הוא מגיע מאותו צד של אזור מפרץ סן פרנסיסקו. ג'ימי אומר שאין לו זמן ושהם הולכים לכסח ל-946 את הצורה הלילה. ג'יי מבקש מג'ימי לחכות ומבקש מג'ייקוב לקרוא את המהלך. ג'ייקוב אומר לאוסוס להישאר נמוכים ולשחק לאט, כשהמהלך הבא שלהם יגיע בזמן שלו. ג'ייקוב רוצה להמשיך לדבר על זה בחדר ההלבשה שלהם. ג'ימי לא מרוצה במיוחד מהאסטרטגיה הזאת. בקי לינץ' ניגשת לסטפני ואקר בחדר ההלבשה. סטפני לא מרוצה משום שהיא כבר אמרה לבקי להישאר מחוץ לדרך שלה. בקי מבינה שהן התחילו ברגל שמאל והיא רק מנסה לעזור לה. בעזרת בקי, סטפני יכולה לחזור למולדת שלה, צ'ילה, בשבת הזאת כאלופת העולם לנשים, או שהיא יכולה לחזור הביתה בידיים ריקות בגלל שהיא גאה מדי מכדי לקבל עזרה. בקי יודעת שהיא או סטפני מסוגלות לנצח את ליב מורגן, אבל יום הדין עדיין יחזיק ביתרון מספרי. בקי יכולה לעזור לסטפני, ובתמורה היא תקבל את ההזדמנות הראשונה להתמודד על אליפות העולם לנשים. מבחינתה, זה מצב שבו כולם מרוויחים, ובעיקר בקי. סטפני מבינה שבקי מנסה להגיע איתה להסכם, אבל היא תמיד נלחמה את הקרבות שלה לבד. בכל פעם שהיא נותנת אמון במישהו, בסופו של דבר הוא דוקר אותה בגב. היא מכבדת את בקי, אבל לא מתכוונת לבקש ממנה עזרה. בקי אומרת לסטפני לחזור לצ'ילה כמפסידה. ג'קי רדמונד מנהלת שיחה קצרה עם הקומיקאי מאט מת'יוז, מת'יוז מודה שהוא מעריץ גדול של תקופת האטיטיוד. ג'קי נקטעת על ידי מיז וקית' וילסון. מיז מציג את השיעור ה-12 בשיטת המיז : זמן מרוויחים. ביום השנה ה-20 להופעת הבכורה שלו בזירה, הוא שואל, נותנים זמן מסך לקומיקאי מאלבמה ? מיז מתחיל ללעוג לתושבי אלבמה ואומר שהיה מתבייש להכיר במאט מת'יוז כפורסט גאמפ של הדור הזה, אבל הם הרי נמצאים באלבמה. קית' אומר למאט להתעורר ולהפגין קצת כבוד כלפי מיז. לדבריו, אם מזלזלים בוותיק של 20 שנה, הופכים לרעילים. מאט חושב שמיז פרש, מיז מעיף אותו מעבר לברקייד. מאט מעיף את קית' בהוריקן ראנה ואחר כך מיז מפיל אותו ב-SFC. ברון ברייקר יוצא לקרב שלו, נותן דאבל ספיר למיז וקית' ואז ספיר לקומיקאי. ![]() קרב ההעפלה MITB ברון ברייקר ניצח את ריי מיסטריו ואית'ן פייג', ברייקר הצמיד את ריי לניצחון אחרי ספיר. ![]() אדם פירס משוחח עם אל איי נייט מאחורי הקלעים. נייט רוצה להתמודד מול מי שיזכה באליפות העולם במשקל כבד בקרב שייערך במקסיקו סיטי. פירס אומר שהמילה שלו טובה והולך מהמקום. סולו סיקואה מגיע ומבקש ללכת על רויס קיז והחבורה שלו. נייט לא רוצה להיגרר לכל הסיפור הזה ומבקש מסולו לחכות וללקט את השברים שלהם. סולו אומר שאף אחד לא בטוח כשקיז בסביבה ושואל אם נייט עומד לצדו. נייט משיב שהוא עומד לצדו, אבל הם צריכים להיות חכמים ולחכות לרגע המתאים. הם ילקטו את השברים. סולו עדיין לא משוכנע והולך מהמקום. משודר וידאו על פנטה. פנטה אומר שהוא יודע בדיוק מי רומן ריינס ומה הוא עשה לאורך השנים ב-WWE. הוא מכבד אותו, אבל לא מפחד ממנו. עבור רבים, לנצח את רומן ריינס נראה כמו משימה בלתי אפשרית, אבל כל חייו הוא הפך את הבלתי אפשרי לאפשרי, ובמקסיקו סיטי הוא יעשה זאת שוב. החזרה למקסיקו סיטי משמעותית עבורו יותר מהכול. זה המקום של המשפחה שלו, של האנשים שלו ושל המדינה שלו. הוא מקבל את רומן בברכה לבית שלו ולמקסיקו סיטי, משום שהפעם ריינס לא מתמודד רק מול פנטה, אלא מול מדינה שלמה שתומכת בו. פנטה אומר שבמקסיקו סיטי הם יעניקו לעולם קרב שאף אחד לא ישכח. וכשהכול ייגמר, מקסיקו והעולם כולו יזכרו שזה היה הלילה של פנטה. הסיבה לכך פשוטה : הוא פנטה, ואין לו פחד. קרב ההעפלה MITB סול רוקה ניצחה את ליירה ואלקיריה ואת מקסין דופרי, לקראת סוף הקרב ליירה נתנת למקסין נייטוינג אך ביילי ביצעה את חזרתה הגדולה, משכה את השופט מהזירה ומנעה מליירה לנצח. סול ניצלה את המצב, ביצעה סול סנאצ'ר על ליירה והצמידה אותה לניצחון. אחרי הקרב ביילי תוקפת את ליירה, היא מנסה לתת לה פאוורבומב על שולחן השדרנים אך ליירה בורחת. ![]() 946 שלחו מסר לבלודליין מחניון האולם. רויס קיז אומר לג'ייקוב פאטו לשחרר את שתי הזונות מהרצועה. עוברים לאוסוס וג'ייקוב פאטו מאחורי הקלעים. ג'ימי רוצה להילחם ב-946 כבר עכשיו. ג'ייקוב יודע שבתקופה האחרונה היחסים בינו לבין האוסוס לא היו טובים. ג'יי לא מוכן לעבור בשתיקה על כך ש-946 מכנים אותם זונות. ג'ייקוב אומר שהתוכנית היא לא לצאת דרך הדלתות האלה, משום ששוב יישפך דם. הוא מבקש מהאוסוס לבטוח בו. ג'ימי מטיח את הלום ברצפה בתסכול. ג'ו הנדרי ניצח את JD מקדונה, לפני הקרב הנדרי הסתלבט על מקדונה והראש הגדול שלו כשהשווה אותו לפונקו פופ. לקראת סוף הקרב ג'בון אוונס מגיע החוצה, מסתלבט על הראש של מקדונה כאשר הוא חובש פונקו פופ ובעזרתו תוקף את דומיניק. הנדרי הצמיד את מקדונה לניצחון אחרי סאונד אפקט. ![]() בקי לינץ' נתקלת בליב מורגן מאחורי הקלעים. ליב שואלת את בקי אם היא סוף סוף מקשיבה לעצות שלה וחוזרת הביתה להיות אמא. היא אומרת שלפעמים בקי חכמה יותר ממה שהיא נראית. ליב חשבה שבקי עומדת לחבור לסטפני כדי לחסל אותה, אבל אז נזכרה שבקי אנוכית ושאף אחד לא אוהב אותה. למעשה, אף אחד לא אוהב לא אותה ולא את בעלה העלוב. ליב מאחלת לבקי ערב נהדר, בזמן שהיא ממשיכה להוכיח מדוע היא אלופת העולם לנשים הגדולה ביותר בכל הזמנים. בקי עוזבת בכעס ובתסכול. פול היימן משוחח עם החזון מאחורי הקלעים. הם שואלים אם הוא ראה מה החזון עשה לאובה פמי הערב. היימן ניגש ישירות לברונסון ריד ומחבק אותו בחום. הוא אומר שריד מנהל עסק חשוב בשני הלילות הראשונים שלו מאז שחזר מהפציעה, ושהוא גאה בו מאוד. ברון ברייקר אומר שאובה פמי גמור, אחיו חזר ועתיד ה-WWE מובטח, בדיוק כפי שהם תמיד הבטיחו. היימן שואל אם החזון הוא זה שמנהל את המקום. לאחר מכן הוא מפנה שאלה לברון ברייקר : מדוע אובה פמי עדיין נושם ? היימן נאנח בכבדות ועוזב את המקום. קרב על אליפות העולם לנשים ליב מורגן ניצחה את סטפני ואקר ושמרה על אליפות העולם לנשים, לקראת סוף הקרב ואקר עולה על הטופ רופ ומתכוננת לבצע את ואקר אינפרנו אך ראקל רודריגז ורוקסן פרז הגיעו כדי לעזור לליב. בקי לינץ' הגיעה לעזרתה של ואקר ולהדוף את חברות יום הדין. עם זאת, רוקסן הצליחה להעביר את האליפות לליב שחבטה באמצעותה בואקר לפני שביצעה עליה אובליביון, השיגה את הניצחון ושמרה על האליפות. ![]() משודר וידאו על ביג קאס. קאס אומר שמאז שחזר הוא ממשיך להפיל יריבים בזה אחר זה. הסיבה האמיתית שבגללה הוא חזר היא לזכות באליפויות. קאס נראה, הולך ומדבר כמו אלוף, והוא מגלם את כל מה שאלוף צריך להיות. כשהוא עובר בשדה תעופה, נכנס לחדר או מגיע לכל מקום שהוא, אנשים מסתובבים ותוהים מי הוא. בקרוב מאוד כולם כבר יגלו. מוכרז לשבוע הבא, ראו במקסיקו : - קרב על אליפות העולם במשקל כבד : פנטה נגד רומן ריינס. - קרב על האליפות הביניבשתית : דרגון לי נגד צ'אד גייבל. - קרב ההעפלה MITB : לולה וייס נגד ראקל רודריגז נגד קלאני ג'ורדן. - קרב ההעפלה MITB : אוסטין ת'אורי נגד ביג קאס נגד ג'בון אוונס. האוסוס וג'ייקוב פאטו יוצאים לזירה, ג'ימי אוסו אומר שהאוסוס נמצאים עכשיו בעיר שלהם. ג'יי אוסו מזכיר ש-946 הצליחו להפתיע אותם במשך שני שבועות רצופים, אבל זה לא יקרה בפעם השלישית. הם יודעים איפה 946 נמצאים, ו-946 יודעים איפה הם נמצאים. ג'יי אומר שאם לשלושה יש מספיק אומץ להתייצב מול הבלודליין באמצע הזירה, הם מחכים להם. YEET. המצלמה עוברת אל 946 בחניון, כל המאבטחים מחוסלים, רויס קיז פונה לבלודליין ומבקש מהם לראות מה הם בדיוק עשו. כל מה שנמצא שם היה פעם שלהם. הוא מציין שהוא זה שקרא למהלך ומצביע על המכונית של האוסוס, ששייכת להם כעת. OTM מתחילים להרוס את המכונית של האוסוס. רויס קיז מזכיר להם שהם קראו לו משוגע, אבל הוא מבהיר שהם טעו. קיז מצית את המכונית. הוא חוזר על כך שאף אחד לא בטוח. ג'ייקוב פאטו צועק על האוסוס בזירה. פיצוצים נוספים יוצאים מהמכונית, בזמן שהתוכנית יורדת מהאוויר.
RE: לקראת ראו | 7.9.2026 - סטפני-ליב על אליפות העולם לנשים, קרבות ההעפלה MITB מתחילים - Sexy devil - 09-06-2026 דיי צפוי שליב תשמור ובקי תפוצץ את הקרב לגביי מאני דה בנק אין לי בכלל היפ לקרב סולו נייט פאטו האוסוס אף אחד מהם לא יעפיל בגלל או טי אם בנשים זה שקוף רוקסן תזכה השאלה מתי היא תפדה על ליב וזה יעשה לה פייס טרן רשמי RE: לקראת ראו | 7.9.2026 - סטפני-ליב על אליפות העולם לנשים, קרבות ההעפלה MITB מתחילים - master of doom - 09-06-2026 (09-06-2026, 08:00 PM)Sexy devil כתב: דיי צפוי שליב תשמור ובקי תפוצץ את הקרב תמיד יש הייפ למזוודה אחי. נכון שלא סביר שמי שיזכה במזוודה ייקח את האליפות מפאנק וריינס (באופן אישי בעיניי מדובר בבזבוז, הם צריכים להפסיד באופן נקי לאובה/פאטו/ברייקר, ואני לא אומר את זה כדי להישמע "מגניב" ו-"מבין" שדוחף סתם מתאבקים חדשים לספוטלייט שגדול עליהם בכמה מידות, הם לגמרי מוכנים בעיניי, אולי חלקם צוננים קצת, אבל מוכנים), אבל עדיין אתה יכול לקבל אינדיקציה למי ה-WWE מייעדים פוש. סולו ונייט חייבים להשתתף בקרב, סולו בעיניי אחלה אפשרות אגב. דמיין לך את סולו עם מזוודה ממרר לריינס את החיים, ואת האוסוס מנסים לרדוף אחריו. כנ"ל נייט. RE: לקראת ראו | 7.9.2026 - סטפני-ליב על אליפות העולם לנשים, קרבות ההעפלה MITB מתחילים - Sexy devil - 09-06-2026 (09-06-2026, 08:45 PM)master of doom כתב: תמיד יש הייפ למזוודה אחי. נכון שלא סביר שמי שיזכה במזוודה ייקח את האליפות מפאנק וריינס (באופן אישי בעיניי מדובר בבזבוז, הם צריכים להפסיד באופן נקי לאובה/פאטו/ברייקר, ואני לא אומר את זה כדי להישמע "מגניב" ו-"מבין" שדוחף סתם מתאבקים חדשים לספוטלייט שגדול עליהם בכמה מידות, הם לגמרי מוכנים בעיניי, אולי חלקם צוננים קצת, אבל מוכנים), אבל עדיין אתה יכול לקבל אינדיקציה למי ה-WWE מייעדים פוש. נייט אולי יקבל פה קרב אליפות בגברים הייתי מביא לסולו את המזוודה כי רק ככה הוא יכול לקחת לרומן את האליפות אבל שיש לך את דומיניק טריק פנטה באלור אז אתה מבין שאין סיכוי שיתנו את המזוודה לפאטו או סולו RE: לקראת ראו | 7.9.2026 - סטפני-ליב על אליפות העולם לנשים, קרבות ההעפלה MITB מתחילים - master of doom - 09-06-2026 (09-06-2026, 09:17 PM)Sexy devil כתב: נייט אולי יקבל פה קרב אליפות בגברים הייתי מביא לסולו את המזוודה כי רק ככה הוא יכול לקחת לרומן את האליפות סולו לדעתי יותר ראוי מכל השמות שציינת אולי מלבד באלור שהוא מקרה אבוד מבחינתי, אז אני בעד סולו. דומיניק כבר הרבה זמן ב-AAA, לא יודע אם מתכננים להריץ אותו למזוודה ואני חושב שזה לא מתאים כרגע (הוא צעיר מאוד אז אני לא דואג). טריק לא ברמה של סולו כרגע, גם לא פנטה, באלור כבר אמרתי. פאטו לא מספיק עומד בפני עצמו כרגע בשביל מזוודה, זה יהיה לי מוזר אם הוא יזכה בה. שם משמעותי שאני מקווה שלא יזכה זה ברייקר. יהיה מאוד מאכזב ומיותר אם במקום לזכות באליפות הראשונה שלו בקרב נקי, הם יתנו לו מזוודה. לצערי אני כן חושב שהוא אחד המועמדים הראשיים, אבל לא בעד בכלל. RE: לקראת ראו | 7.9.2026 - סטפני-ליב על אליפות העולם לנשים, קרבות ההעפלה MITB מתחילים - lidoradir - 09-07-2026 אחרי SNME מושלם... ההייפ ממשיך לראו. RE: לקראת ראו | 7.9.2026 - סטפני-ליב על אליפות העולם לנשים, קרבות ההעפלה MITB מתחילים - Sexy devil - 09-07-2026 אחרי שטריק זכה באליפות הוא יורד מרשימת הזוכים אני לא אתפלא אם יתנו לברון את המזוודה והזא פודה על אובה RE: לקראת ראו | 7.9.2026 - סטפני-ליב על אליפות העולם לנשים, קרבות ההעפלה MITB מתחילים - master of doom - 09-07-2026 (09-07-2026, 01:09 PM)Sexy devil כתב: אחרי שטריק זכה באליפות הוא יורד מרשימת הזוכים אם אני לא טועה, ת'אורי זכה במזוודה כשהוא אלוף ארה"ב. גם מיז נראה לי. הכל טוב, זה לא באמת משנה כלום. RE: לקראת ראו | 7.9.2026 - סטפני-ליב על אליפות העולם לנשים, קרבות ההעפלה MITB מתחילים - iCena - 09-07-2026 . RE: לקראת ראו | 7.9.2026 - סטפני-ליב על אליפות העולם לנשים, קרבות ההעפלה MITB מתחילים - Sexy devil - 09-07-2026 (09-07-2026, 01:21 PM)master of doom כתב: אם אני לא טועה, ת'אורי זכה במזוודה כשהוא אלוף ארה"ב. גם מיז נראה לי. הכל טוב, זה לא באמת משנה כלום. נראה |