Wrestling-IL
תוצאות | AEW Dynamite 08.04.2026, תוכנית Go-Home לDynasty 2026 - גרסה מובנת להדפסה

+- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443)
+-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: AEW (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=3)
+--- אשכול: תוצאות | AEW Dynamite 08.04.2026, תוכנית Go-Home לDynasty 2026 (/showthread.php?tid=3481)

עמודים: 1 2

תוצאות | AEW Dynamite 08.04.2026, תוכנית Go-Home לDynasty 2026 - Go2Sleep - 04-09-2026

[Image: 815952_e2aeb08bf85746abaf0232698b191d22~mv2.jpg]

התוכנית נפתחה בקטטה מאחורי הקלעים בין וויל אוספריי לג'ון מוקסלי, כשחברי הדת' ריידרס מצטרפים במהרה ומשאירים את אוספריי בנחיתות מספרית.
המצב מתאזן כשאלכס ווינדזור מגיעה יחד עם חברי יונדייט אימפייר – קאלום ניומן, הנארה ופרנסיסקו אקירה – והקטטה מתפתחת לכאוס שעובר מהחניון אל תוך האולם והזירה.
לאחר חילופי מהלומות בין כל הצדדים, מוקסלי נסוג יחד עם אנשיו לקהל. אוספריי לוקח מיקרופון, אומר שלמד להשתמש בראש ולכן הביא תגבורת, ומאתגר את הדת' ריידרס לקרב מאוחר יותר באותו ערב.

סגמנט מאחורי הקלעים של דון קאליס שמודיע שקייל פלטשר פצוע ולא כשיר להתאבק, ולכן הוא כבר לא אלוף TNT. בעקבות זאת, האלוף החדש יוכרע בקרב קזינו גאנטלנט באירוע דיינאסטי הקרוב.קאליס מוסיף שהוא ניהל מגעים לקרב בין קאזוצ'יקה אוקדה לפרוטאוקאדה מול היאנג באקס, אך התוכניות השתנו בעקבות הפציעה.
במקום זה, קאליס מציג כיוון חדש ואומר שהוא דווקא אוהב מתחים בין מתאבקים. הוא מתייחס למתח בין אוקדה לטקשיטה ומבהיר שהם לא יתמודדו אחד נגד השני אלא ימשיכו כחלק ממשפחת דון קאליס.
לבסוף, קאליס מבטיח שהקבוצה שלו תהיה חזקה מתמיד, מצהיר שאנדראדה ינצח את דארבי אלין גם הערב וגם בדיינאסטי, ומסיים במסר לקייל פלטשר: “אנחנו נעשה את זה בשבילך, קייל.” 

[Image: 815952_50f9498596ec476898e21dab3acf1802~mv2.webp]
קרב ראשון - אנדרדה אל אידולו, מארק דיוויס וקאנוסקה טקשיטה נגד דארבי אלין, ג'נגל בוי ג'ק פרי ובנדינו
מנצחים: משפחת קאליס (אנדראדה אל אידולו, מארק דיוויס וטקשיטה)

מארק דיוויס פגע בג'ק פרי עם לאריאט ואז הרים אותו לפיילדרייבר, לאחר מכן אנדראדה נכנס וביצע את המהלך סיום שלו ה-DM והצמיד את פרי לניצחון.
לאחר הקרב דיוויס וטקשיטה המשיכו לתקוף את ג'ק פרי, דארבי אלן נכנס לזירה ונכנס לעימות עם אנדראדה והוא בועט לו בביצים (מתחת לחגורה) ומצביע על השלט של דייניסטי. היאנג באקס נכנסים לזירה ומנקים אותה, לאנס ארצ'ר ושאר משפחת קאליס הצטרפו וקיבלו סופר קיק מיאנג באקס, אוקדה מגיע ומציל את טקישטה ומתחילים לאגרף אחד את השני אחרי שהם מכים ביריבים שלהם ומתגרים אחד בשני. בנדינו והראסקוז גם כן מתערבים ומנקים את הזירה. 

רניי פאקט בבאקסטייג' עם הרופא ד"ר סמפסון בעדכון רפואי על קני אומגה.  ד"ר סמפסון מתייחס לטענות של MJF מהשבוע שעבר ומבהיר שמדובר בניסיון להיכנס לראש של קני אומגה. לדבריו, למרות סיבוכים שהיו לאחר הניתוח בעקבות הדיברטיקוליטיס, אומגה נמצא כיום בכושר הטוב ביותר בקריירה שלו וקיבל אישור רפואי מלא להתאבק גם מהמנתח שלו וגם מד"ר סמפסון עצמו. בסיום, סמפסון מדגיש שוב שמג'ף פשוט מנסה לשחק משחקים פסיכולוגיים ושזה לא מקובל עליו.

[Image: 815952_32503ccc19c04ec4a857716e4a1ce271~mv2.webp]
קרב שני - ווילו נאטיגנגל נגד קווין אמינטה 
מנצחת: ווילו נאטיגנגל
אחרי המהלך שלה שהיא מעיפה את היריב באוויר "פאונץ" וסיימה עם הבייב פאורבומב ושומרת על אליפות ה-TBS.

סרטון מבט על ההשפעה של מג'ף על עולם ההיאבקות הוצג ווידאו שמסכם את ההשפעה של מג'ף על עולם ההיאבקות מהקרב הראשון שלו באול איין, דרך היותו חלק מהרוסטר ביום הראשון של הארגון, הזכייה הראשונה שלו באליפות העולם, ועד לריצה הנוכחית שלו כאלוף העולם של AEW. הווידאו מסתיים בהדגשה שכל הדרך הזו מובילה לקרב שלו מול קני אומגה בדיינאסטי. 

[Image: 815952_4d3a84f070a04aa492f2b60bfec78b23~mv2.webp]
פרומו של כריס ג'ריקו הוא יוצא לזירה, מדבר על החזרה שלו לארגון וחותם על חוזה חדש מול הקהל תוך שהוא מדגיש כמה העסק חשוב לו וכמה הוא רוצה להמשיך לתרום לארגון. ריקושט יוצא יחד עם בישופ קאון וטואה ליונה, מזלזל בג'ריקו ואומר לו שעדיף שלא יחזור כי הוא כבר לא בכושר לזירה ושאף אחד לא צריך אותו כאן. ג'ריקו עונה לו, חותם על החוזה וחושף סעיף מיוחד שמאפשר לו לבחור את היריב שלו לדיינאסטי ובוחר בריקושט, בסיום הוא מוריד את העטיפה של AEW מהלוח ורואים את השם "Jericho" ואומר לריקושט "You just made the list".

פרומו מאחורי הקלעים של דון קאליס(ימח שמו וזכרו), דון מודיע על שהקרב הגדול בדיינאסטי יהיה אוקדה וטקשיטה נגד היאנג בוקס, טקישטה לא מרוצה ומבהיר שהוא רוצה קרב מול אוקדה על אליפות האינטרנטשיול אבל קאליס מתעקש שהם חייבם קודם לעבוד יחד בשביל הקבוצה ובמיוחד בשביל קייל פלטשר. בסופו של דבר טקישטה מסכים אך דורש קרב עתידי מול אוקדה. קאליס מאשר שזה יקרה אחרי דיינאסטי. השניים לוחצים ידיים, אבל אוקדה עוקץ ואומר:“אתה סקוטי פיפן, אני מייקל ג'ורדן” מה שכמעט מוביל לעימות נוסף ביניהם לפני שמפרידים ביניהם.

קרב שלישי - תומאסו צ'אמפה נגד מאסקרה דוראדה 
מנצח: תומאסו צ'אמפה 
אחרי הברכית החשופה והמהלך שלו ווילו ביל ובייסקל קניי עם ברך חשופה.

פרומו מאחורי הקלעים של הכלבים שמכוונים לאליפות השלשות דיוויד פינלי מופיע בבאקסטייג' ואומר שלמרות שהם לא ניצחו במיין איבנט בשבוע שעבר, הם עדיין השיגו את מה שרצו “גופות”. ברקע רואים את קלארק קונורס תוקף את אורנג' קאסידי ורודריק סטרונג. קונורס לובש את המשקפיים של קאסידי ומזהיר את מיסטיקו וקווין נייט שהם היו ברי מזל, אבל עכשיו כל הקבוצה חזרה. גייב קיד מצטרף ואומר שאין להם ממה לחשוש מהיריבים, ואז פינלי מכוון ישר לאלופי השלשות מייק ביילי, מיסטיקו וקווין נייט.
הם מסיימים באיום ברור: בשבת בקוליז'ן הם באים לקחת גם את הגופות וגם את האליפות.

פרומו מאחורי הקלעים שתק'לה קוטעת את הרעיון ולא רוצה לשומע יותר על זה שהייטר הייתה אלופה בעבר. היא מאיימת על המראיינת רני פאקט ואז מפנה את כל הפוקוס להייטר ואומרת שהיא כבר הורידה אותה בעבר אבל היא ממשיכה לחזור מה שהופך אותה להכי טיפשה שיש. תק'לה מבהירה שהיא סיימה לשחק משחקים ומבטיחה שבדיינאסטי הייטר לא רק תהיה טיפה אלא מתה.

[Image: 815952_787e1eac50824b3688152890770987a8~mv2.webp]
פרומו בזירה של קופ וקייג' יוצאים לזירה ומדברים על FTR,אומר שהאגו והקנאה פירקו את Rated FTR ומבטיח שבדיינאסטי הם יחזרו לפסגה כאלופי הזוגות. קייג' ממשיך עם פרומו טיפוסי שלו, יורד על FTR וטוען שהם הצליחו לעצבן לא רק אותם אלא גם את כל קנדה. המוזיקה של FTR נשמעת אבל במקום זה RPG Vice תוקפים, ובהמשך FTR מצטרפים יחד עם סטוקלי והופכים את זה ליתרון מספרי ברור. קופ וקייג' חוטפים תקיפה קשה עם כיסאות, כשבסיום וילר דורך עם כיסא על היד של קייג' ומשאיר אותם שוכבים בזירה.

פרומו של דארבי אלין מאחורי הקלעים אומר שאנשים חושבים שהוא לא באמת אכפת לו אבל האמת היא שהוא אכפת לו יותר מדי. הוא מודה שהוא מפחד, מפחד לא לזכות באליפות העולם, מפחיד לא להיות הפנים של החברה. הוא אומר שלאנדראדה אין מושג למה הוא נכנס ושלא משנה מי יהיה האלוף אחרי דיינאסטי הוא חייב את ההזדמנות הזאת יותר מכל אחד אחר. דארבי מסיים בזה שהוא עבר הכל זכוכית, אש ודם ואם הוא לא יהיה אלוף עולם אז בשביל מה כל זה היה.

[Image: 815952_02750badfd414d1793cecfb2e0497618~mv2.webp]
קרב רביעי - וויל אוספרי ויוניידאט אימפפיר נגד דת' ריידרס 
מנצחים: וויל אוספריי ויוניידט אימפייר 

בסיום הקרב, אוספריי פגע בג'ון מוקסלי עם הידן בלייד דרך שולחן בפינה והצמיד אותו. 
אוספריי ניסה להמשיך את התקיפה עם Tiger Driver על מוקסלי, אבל קלאודיו קסטניולי נכנס ברגע האחרון והציל אותו.

קטע ווידאו של קני אומגה הוצג וידאו שמסכם את הקריירה של קני אומגה מהשליטה שלו ב־NJPW כחלק מבולט קלאב והזכייה באליפות העולם, דרך היותו חלק מהקמה של AEW והפיכתו לאחד האלופים הדומיננטיים ביותר.הוזכר גם התקופה הקשה והמאבק בדיברטיקוליטיס, עד החזרה שלו כשהוא בכושר שיא ומכוון לזכות מחדש באליפות העולם.

[Image: 815952_2b25f57ad43140fcba4d3dd5d9531d07~mv2.webp]
פרומו בזירה של קני אומגה יוצא לזירה ונותן פרומו אישי, מודה שכמעט איבד שליטה בשבוע שעבר בגלל MJF אבל מבטיח שיתקן את זה בדיינאסטי. הוא מדגיש שהאליפות והמורשת שלו קשורות לקהל, ומצהיר שביום ראשון הוא יסיים את הריין של מג'ף. מג'ף יוצא, מזלזל באומגה ואומר שזה יהיה הניסיון האחרון שלו לזכות באליפות, ומבטיח שה"שטן" יישאר בפסגה. אומגה מציע לחיצת יד לפני הקרב, אבל MJF מנסה לתקוף אותו אומגה מתחמק ופוגע בו עם ברך לפנים שמפילה אותו. אומגה לוקח את הטבעת של MJF, זורק אותה עליו ומסיים את הפרק כשהוא עומד מעליו.

RE: תוצאות | AEW Dynamite 08.04.2026, תוכנית Go-Home לDynasty 2026 - orgibor - 04-09-2026

אה אלוף אתה הקדמת אותי אח, תודה מלך.

RE: תוצאות | AEW Dynamite 08.04.2026, תוכנית Go-Home לDynasty 2026 - orgibor - 04-09-2026

וואו איזו תוכנית מדהימה מא' עד ת'.
שוב קארד של רק 4 קרבות אבל כל קרב עם חתיכת משקל ואפטראפקט ועוד המון סגמנטים משמעותיים וטובים.
עם כמה שמגרד לי שוב להקדיש תגובה לסגמנט האדיר של ג'ריקו והבחירה המעולה בריקושט כיריב הראשון אני מחויב לתת את תשומת הלב המלאה להברקה בבחירה לערב את יונייטד אמפייר בסטוריליין של אוספריי ומוקסלי ובקרב הענק שנתנו כאן.
מי שעוקב אחרי המתרחש בNJPW כנראה ראה את זה מגיע אבל גם מי שפחות מכיר את השמות מהר מאד הבין הסיפור למרות שהרגשתי ששולחן השדרנים עשה עבודה די צולעת בלהנגיש את העלילה כשנראה לי שזה היה טוני שיאובני שבחר להתמקד יותר מדי במשמעות הקעקועים על הפנים של הנארה במקום מערכת היחסים בין אוספריי לניומן.
חשבתי אתמול לשאול אם UE - DR זה הפיוד השנה לאנרכיה בארנה ומהר מאד קיבלנו כאוס בקנדה כשכולם עושים עבודה מדהימה לאורך הקרב ואת תואר הMVP קוטף בפעם המי יודע כמה קלאודיו קסטאניולי. קלאודיו הכניס קצת סדר בתוך התוהו כשכל מהלך שלו מבוצע בשלמות יוצאת דופן וממהלך למהלך הוא רק מעלה את דרגת הקושי ומכין אותנו נהדר לקראת נקודת השיא של הקרב. קלאודיו היה עד כדי כך טוב שאני מתחיל לחשוב שקרב הקזינו בראשון הוא הזדמנות פז לצ'פר אותו באליפות סינגלס ואני גם מתחיל לחשוב שהוא בדרך להשתתף בטורניר הG1 השנה כשהצהיר בעבר שזה אחד החלומות שלו.
אוספריי ניצל את הקרב הזה כדי להתקדם ב2 חזיתות במקביל, גם ביריבות עם מוקסלי וגם בקרב עתידי מול ניומן כשלא נרשמו כמעט רגעי מתיחות הפעם בינו לבין שאר חברי הקבוצה עד לרגע ההצמדה המשותפת עם ניומן שאפשר לקחת לשני כיוונים.
שוב מקבלים קרב PPV בתוכנית שבועית, קרב שבקלות יכול היה להיות המיין אבנט של DON וזה כיף אדיר כל שבוע מחדש.

RE: תוצאות | AEW Dynamite 08.04.2026, תוכנית Go-Home לDynasty 2026 - NoamRR - 04-09-2026

פתיחה סינמטית לפרק מכל הבחינות. צולם כמו סרט אקשן. אקספוזיציה עשויה היטב, אוספרי והשדרנים הציגו את הדמויות החדשות ומאיפה הם באו. כל אחד הכניס כמה מהלכים שהראו לנו מי הוא ומה האופי שלו. עלילתית אוספרי הראה לנו שברגע שהמספרים שווים, רוכבי המוות לא תמיד יהיו עם ידם על העליונה. וכמו שצריך, פתיחה חזקה מובילה לקרב מרכזי ומכתיבה את הסיפור של הפרק. כתבתי תוך כדי צפייה שאני מקווה שנקבל את קרב הקבוצות הזה בעתיד הקרוב ומחקתי ברגע שגליתי שנקבל אותו הפרק, איזה כיף. סגמנט מומלץ לכל אוהד רסלינג, אפשר בקלות להתחבר ולהבין מה קורה פה, מקבלים עניין, היכרות נוחה והמון אקשן.

קאליס מבשר לנו חדשות רעות וחדשות טובות. הייפ בדיעבד על מה שהיינו אמורים לקבל והייפ לעתיד.

אחרי סגמנט חזק והכרזה חזקה, פותחים עם קרב חזק. אני חושב שדיוויס לא שם לחינם, הוא הולך לקבל הזדמנות נגד אחד האלופים בקרוב, עדיפות לבנדידו אבל כל קרב אליפות יספק אותי. אתם קולטים כמה טאלנט היה בזירה בסך הכל? עד מתי דארבי יפול למלכודות של נבלים? אנדרדה מזכיר לי את הסיפורים שהיו מספרים על ריק פלייר, פירסם בכל עיר שבה הוא התאבק באיזה מלון הוא נמצא והיה תור של נשים מחוץ לחדר. האקשן לא הפסיק לזרום ובהתבסס על אורכו זה הרגיש יותר אנגל מאשר קרב. רציתי לראות יותר מדארבי בעוד ששותפיו יתמכו בו כשחקני חיזוק. הבלאגן של אחרי הקרב היה מוגזם בחלק של הבאקס, הפילו את רוב המשפחה כאילו הם כדור והמשפחה הם הפינים של הבאולינג. טקאשטה-אוקדה ממשיכים לתת לנו ביצים כחולות. אשמח שנקבל קרב של כל המעורבים גם אם זה יצא מזה 8 על 8, אחרי הכל המספרים לא משקרים.

אני אוהב שמערבים את הרופא בעלילה הראשית אבל הוא לא גרם לי להאמין שהוא באמת רופא. אם הוא כן אז צחוקים רצח.

סרטון סיכום יפה על מג׳פ, בין היתר עשה לי חשק לקרב שלו נגד ניומן בדלת האסורה במפגש של אלופי עולם צעירים.

ריקושט עשה עבודה טובה בלגרום לי לרצות שג׳ריקו יכנס בו על המיקרופון. ג'ריקו לא היה בשיאו לדעתי, הוא היה יכול להיכנס בריקושט יותר. הוא גם מרח את הסגמנט יותר מדי, כנראה פיצוי על שבוע שעבר. ריקושט-ג׳ריקו בשושלת זה טוב לשושלת אחד של השני. לא הייתי מתנגד לראות אותם בקזינו על אליפות הTNT כדי להכניס לשם סטארפאוור, כנראה היא תחזור שוב לצ׳אמפה.

הצחיק אותי שהתגובה של AEW לכך שרודמן נכנס להיכל התהילה בWWE זה להשתמש בשמות של ג׳ורדן ופיפן. פלטצ׳ר הלב של המשפחה ללא ספק, הכל למענו, שמח שהוריו הגרושים מוכנים להתאחד לערב אחד כדי לשמח אותו. קרבות אדירים לאירועים הקרובים. הייפ, חגיגה, שמחה.

אנחנו מקבלים בלי התראה מוקדמת את דוראדה נגד צ׳אמפה, אתם שפויים? סיניישן קורעים את החולצה מלמעלה או מלמטה? קרב שאפשר בכיף להתגאות בו כדי לפרסם את הפרק. למרות שאני יכול להבין, נגזרת ישירה מהחדשות הרעות והטובות של קאליס. אשמח לראות בקזינו עוד אלופים לשעבר כמו דאסטין, גווארה ואפילו סקורפיו כדי להגדיל את מעמד הקרב. דוראדה היפנט עם מהלכי ההיי פליי שלו, צ׳אמפה המשיך להראות שהוא אלוף ללא חגורה. הם ידעו להתחמק ביצירתיות אחד מהשני. אני אוהב את זה שברגע שצ׳אמפה לא מצליח לסיים את הקרב אז הוא חוזר למהלכים גדולים בין אם זה מהטופ רופ או חשיפת ברך.

הכלבים צריכים לשנות את השם שלהם לעורבים, הם לא משחררים ממי שעיצבן אותם בעבר.

קו"כ עם סגמנט שהזכיר לי את הסגמנטים של DX בריצה השנייה שלה מ2006, מה שגורם לי לתהות (ולפחד) האם הבדיחות האלה מגיעות עם הגיל. רומרו וטרנט בהתערבות הגיונית עלילתית ונקמה טובה שלא מוציאה אותם ג׳וברים (למרות שהם כן). קאליס הוא התמנון של AEW, הזרועות שלו מגיעות לכל מקום (למרות שכאן הם נקלעו לסיטואציה).

דארבי עם פרומו טוב ומעניין. אמרתי בעבר שהוא יתחיל להזכיר את מוקסלי, הנה פרומו לדוגמה.

למרכזי היה אווירה של מלחמה, החיילים היו מוכנים לעשות הכל עבור המנהיגים שלהם. ואם חושבים על זה, זה חולני. הרי הקרב בשושלת הוא קרב נקי מהתערבויות וחפצים. אבל כאן, דקה לפני הקרב הגדול שלו, יש להם הזדמנות לכסח אחד את השני באיזה דרך שהם רוצים. המפגשים של קלאודיו והנארה היו מגניבים. מוקסלי כרגיל גורם לכולנו להזדעזע ואפילו שהוא אלוף של תואר מכובד, זה לא מונע ממנו לשחק עם שיפודים. אקירה לא הסתפק ברגע זריחה אחד בקרב ונתן עבודה מעולה. הוא יודע לייצר הרבה רגש ולרתום את הקהל למסעו. היה סיקוונס ארוך ויפה במהלך הקרב שכולם הכניסו את המהלכים שלהם בצורה מדוייקת ומתוזמנת היטב, זה יכל להתחרבש בכל כך הרבה דרכים והכל עבד כמו קסם. השלב של שבירת השולחנות היה חמוד, ניומן סוף סוף ברגע משמעותי ונסיונות שבירה מצחיקים של גרסיה ואקירה. מוקסלי טוען שזה לא אישי וזורק על אוספרי פינשרים ברצף. ניומן לסיום בתפקיד יד ימינו של אוספרי שמפקס אותו לניצחון, מחזיר טובה לאוספרי על הקרב מבראשית. זה היה קרב טוב, ניומן יכל על גבול החייב היה לקבל יותר רגעים. אוספרי מצמיד את מוקסלי זה כדי להכין אותנו לתוצאה הפוכה בשושלת? החלטה טובה ומכובדת שמנהיג מצמיד מנהיג.

סרטון סיכום חזק יותר על קני, יש אווירה של קרב גדול. איזה כיף זה ארגון שמתייחס לאליפות העולם ברצינות ומעניק לנו קרבות אליפות מעניינים ומגוונים כל אירוע.

קני עם פרומו משעמם וניסיון מביך להרים את הקהל הביתי שכמובן ישתף פעולה. מה שאני לוקח מכאן זה שמג׳פ נכנס לקני לראש וקני נאבק במציאות ומנסה להראות לנו שזה לא נכון. מג׳פ עם פרומו תגובה שמציל את הסגמנט, כאילו שלמישהו היה ספק. צפיתי לסיום שיכניס עוד יותר מתח לקרב הזה, איזה מילה שקני יזרוק למג׳פ שישלח אותו לחשוב. קן בסוף כן שלח את מג׳פ לחשוב, עם ברך לפנים.

לסיכום, קרבות מרובי משתתפים שהיו יותר אנגל ממושך מקרב וקרב מיד קארד מעולה כיאה לארגון הזה. פרק גדוש באקשן 2 שניות לפני האירוע עצמו. הייפ לשושלת.

RE: תוצאות | AEW Dynamite 08.04.2026, תוכנית Go-Home לDynasty 2026 - NoamRR - 04-09-2026

על אף שאני אוהב את סגנון הכתיבה של גיבור, אני שמח שסוף סוף אשכול של לך לישון שרד כדי לספר.
עדים להיסטוריה! תודה רבה לך לישון Heart

RE: תוצאות | AEW Dynamite 08.04.2026, תוכנית Go-Home לDynasty 2026 - KB24 - 04-09-2026

(04-09-2026, 08:37 PM)orgibor כתב:  וואו איזו תוכנית מדהימה מא' עד ת'.
שוב קארד של רק 4 קרבות אבל כל קרב עם חתיכת משקל ואפטראפקט ועוד המון סגמנטים משמעותיים וטובים.
עם כמה שמגרד לי שוב להקדיש תגובה לסגמנט האדיר של ג'ריקו והבחירה המעולה בריקושט כיריב הראשון אני מחויב לתת את תשומת הלב המלאה להברקה בבחירה לערב את יונייטד אמפייר בסטוריליין של אוספריי ומוקסלי ובקרב הענק שנתנו כאן.
מי שעוקב אחרי המתרחש בNJPW כנראה ראה את זה מגיע אבל גם מי שפחות מכיר את השמות מהר מאד הבין הסיפור למרות שהרגשתי ששולחן השדרנים עשה עבודה די צולעת בלהנגיש את העלילה כשנראה לי שזה היה טוני שיאובני שבחר להתמקד יותר מדי במשמעות הקעקועים על הפנים של הנארה במקום מערכת היחסים בין אוספריי לניומן.
חשבתי אתמול לשאול אם UE - DR זה הפיוד השנה לאנרכיה בארנה ומהר מאד קיבלנו כאוס בקנדה כשכולם עושים עבודה מדהימה לאורך הקרב ואת תואר הMVP קוטף בפעם המי יודע כמה קלאודיו קסטאניולי. קלאודיו הכניס קצת סדר בתוך התוהו כשכל מהלך שלו מבוצע בשלמות יוצאת דופן וממהלך למהלך הוא רק מעלה את דרגת הקושי ומכין אותנו נהדר לקראת נקודת השיא של הקרב. קלאודיו היה עד כדי כך טוב שאני מתחיל לחשוב שקרב הקזינו בראשון הוא הזדמנות פז לצ'פר אותו באליפות סינגלס ואני גם מתחיל לחשוב שהוא בדרך להשתתף בטורניר הG1 השנה כשהצהיר בעבר שזה אחד החלומות שלו.
אוספריי ניצל את הקרב הזה כדי להתקדם ב2 חזיתות במקביל, גם ביריבות עם מוקסלי וגם בקרב עתידי מול ניומן כשלא נרשמו כמעט רגעי מתיחות הפעם בינו לבין שאר חברי הקבוצה עד לרגע ההצמדה המשותפת עם ניומן שאפשר לקחת לשני כיוונים.
שוב מקבלים קרב PPV בתוכנית שבועית, קרב שבקלות יכול היה להיות המיין אבנט של DON וזה כיף אדיר כל שבוע מחדש.

קלאודיו ללא ספק היה ה-MVP של הקרב הזה ואני רוצה לראות קרב סינגלס שלו נגד הנארה (לא הייתי מתנגד גם לפאק - ניומן)
אני גם חושב שהם הולכים על אנרכיה בארנה ב-DON וחודש אחרי זה אמור להיות FD ששם אולי קרב כלוב של כולם?
בכל מקרה זאת אחלה דרך לגרום לאוספריי להיות מעניין ולקדם אותו בלי לשים אותו כרגע בתמונת אליפות העולם.
אני חושב שניומן לא הורגש מספיק בקרב הזה וחבל כי זאת הזדמנות מצויינת בשבילו להראות מה הוא שווה לקהל האמריקאי שלא בטוח עוקב אחריו.
קלאודיו ב-G1 יכול להיות מטורף.

(04-09-2026, 08:37 PM)orgibor כתב:  מי שעוקב אחרי המתרחש בNJPW כנראה ראה את זה מגיע אבל גם מי שפחות מכיר את השמות מהר מאד הבין הסיפור למרות שהרגשתי ששולחן השדרנים עשה עבודה די צולעת בלהנגיש את העלילה כשנראה לי שזה היה טוני שיאובני שבחר להתמקד יותר מדי במשמעות הקעקועים על הפנים של הנארה במקום מערכת היחסים בין אוספריי לניומן.

אני חושב שעשו עבודה די טוב בסגמנט הפותח, הרגשתי שהסבירו לי כאילו אני צופה חדש שזה די חדשני לAEW שדגלו בעבר בגישה של מי שאוהד אותנו מכיר כל ארגון רסלינג ואת ההיסטוריה שלו.
אלא אם תגיד לי שזה יותר עמוק ממה שהציגו ושיכלו לעבות את המתרחש עוד יותר.

דרך אגב כל קרב מרובה משתתף שקלאודיו לוקח בו חלק הוא גם לוקח את תואר הMVP.
כבר נמאס לי לכתוב את זה, נמאס לי שהוא כזה טוב ונמאס לי שהוא מחוסר תואר יחידים רשמי של הארגון.
קלאודיו כאלוף TNT יכול להיות מגניב, כי זה אומר שנקבל קרבות יחידים שלו על בסיס שבועי.

RE: תוצאות | AEW Dynamite 08.04.2026, תוכנית Go-Home לDynasty 2026 - Go2Sleep - 04-11-2026

(04-09-2026, 09:11 PM)NaRRative כתב:  על אף שאני אוהב את סגנון הכתיבה של גיבור, אני שמח שסוף סוף אשכול של לך לישון שרד כדי לספר.
עדים להיסטוריה! תודה רבה לך לישון Heart

מעריך אח יקר Heart

RE: תוצאות | AEW Dynamite 08.04.2026, תוכנית Go-Home לDynasty 2026 - Tblack - 04-11-2026

תכנית אש מהרגע שבו התחילה לרגע שבו הסתיימה, אך לא חפה מביקורת.
ממשיכים את הגל הטוב מהשבועות האחרונים. אך לא חפים מביקורת.

פתיחת התכנית: אין לי מה להרחיב יותר ממה שכבר כתבו כאן. פתיחה ענקית של התכנית, ה-UE הם צירוף פשוט מעולה והדרך שבה הם הוצגו הייתה נהדרת. UE בחליפות נגד הדת' ריידרס בחניון. תכלס מה צריך יותר?

קרת השלשות: הקרב התחיל טוב עם כל המשחקים של אנדראדה ודארבי, אבל הוריד מלא הילוכים ועייף אותי עם כל העבודה על ג'ק פרי. ברגע שבנדידו נכנס הקרב עלה שוב וקינח בביטדאון מדהים של המשפחה של שלושת הפייסים. אמרתי לעצמי שאם הם לא מנצחים אחרי כל זה יש בעיית בוקינג רצינית אבל הם ניצחו את הקרב, כמו שצריך. ובכללללל זאתתתת יש פה בעיית בוקינג. לא רצינית, ועדיין. אשמח להסבר למה ג'ק פרי, היחיד עם חגורה בשלישייה המפסידה, הוא זה שהוצמד? ממשיך את הביקורת שלי על ה-OP של בנדידו, עם פרזנטציה שברוב המקרים אני מרגישה שהיא מוגזמת.
אנדראדה מקבל הצמדה על ג'ק פרי אלוף מקנה לו אוטומטית הזדמנות על האליפות, אבל הוא לא רוצה את האליפות הזו, כי הוא רוצה הזדמנות על אליפות העולם, וביום ראשון הוא הולך להיות נגד דארבי אלן על ההזדמנות להיות ה-N1C על אליפות העולם.... אה, לא. רק אם דארבי מנצח, קני/מג'ף יואילו בטובם לתת לו את ההגנה הבאה שלהם. למה? גורם לכל הפיוד הזה עם דארבי להרגיש מיותר, אם לא יוצא לאנדראדה/למשפחה גם משהו מזה.

אחרי הקרב היה טוב ורע.
הטוב: אוקדה וטאקשיטה.
הרע: לא הבנתי למה הבאקס חזרו לפיוד הזה שוב?
הרע: היה עמוס מדי.
הרע: למה הבאקס חזרו לפיוד הזה שוב?

ד"ר סמפסון: מממ אוקיי...

ווילו נגד אמינטה: היה קרה ממש טוב אבל קצת ארוך. תחילת הקרב שאמינטה תקפה את ווילו באגרסיבית היה ממש מוצלח. אמינטה חזרה ונראה באמת כאילו לא נפצעה, ואפילו טוב יותר. או שיש לה פשוט כימיה מאוד טובה עם ווילו. לא היו לא היסוסים והיא נראתה לגמרי בשליטה. קרב מוצלח. עכשיו ווילו צריכה לקבל פיוד אמיתי בבקשה.

הפרומו של ג'ריקו: כל תחילת הפרומו שלו הרגיש די מזויף. לא הצלחתי להאמין לו כשהוא אמר כמה שהוא שמח להיות חזרה ב-AEW כי באותה המידה הוא היה אומר את אותם הדברים אם היה חוזר ל-WWE וזה פשוט מרגיש סתם שטחי.
ריקושט היה פשוט מעולה בפרומו הזה, ופיוד של שניהם כפיוד ראשון של ג'ריקו חזרה ב-AEW הוא בחירה מעולה. ג'ריקו נתן לריקושט ביטחון וראו את זה על שניהם. הדבר היחיד שהיה חסר לי, זה שריקושט יירד על ג'ריקו שהוא זקן.
ריקושט ממשיך לעשות חיל.

הפרומו של דון קאליס: המניפולציה לסובב את כל האנגל והעלילה הזו לטובת קייל היא מעולה. במחוזי אומרים שקייל haunts the narrative. הוא לא כאן אבל הוא המטוטלת שגורמת לאוקדשיטה לעבוד יחד שוב. וכולנו אוהבים את אוקדשיטה עובדים יחד שוב. הייפ. אבל למה נגד הבאקס שוב?
אוקדה וטאקשיטה צריכים לקבל מלא מחמאות על הדמויות שלהם, ושהם בלבדם ובעצמם ממשיכים לגרום לפיוד הזה להיות מעניין למרות שהוא נמשך נצח.

הפרומו של אדג' וכריסטיאן: אין מה להגיד על כריסטיאן. תודה שהוא קיים. לא כזה מחכה לקרב הזה, אשמח שהפיוד הזה ייגמר וכולנו נמשיך הלאה עם חיינו.
אגב, כולנו ראינו את הפרומו של ניק וויין מ-ROH האחרון שבו הוא נשמע אחד לאחד כריסטיאן? זה המקום להחמיא לילד שמשתפר.

הפרומו של דארבי:
(04-09-2026, 09:10 PM)NaRRative כתב:  דארבי עם פרומו טוב ומעניין. אמרתי בעבר שהוא יתחיל להזכיר את מוקסלי, הנה פרומו לדוגמה.
גם השותפה אמרה בדיוק את אותו הדבר.

UE נגד הדת' ריידרס: אני לא ציפיתי ואני לא הייתי מוכנה ואני נהניתי מכל רגע.
פתיחת התכנית עשתה עבודה מעולה מבחינת תצוגה ל-UE וה-aura שלהם הייתה בשמיים.
הקרב היה קרב בקצב גבוה, ללא הפסקה, ונתן לנו מאץ' אפים מעניינים מאוד. אקירה נגד פאק, קלאודיו נגד הנארה היו מעולים. כולם נגד מוקס, כולם נגד וויל, כולם נגד מוקס, כולם שומרים על מוקס, כולם שומרים על וויל. באמת, קרב להתמוגג ממנו. אשכרה היה בתכנית שבועית. זכינו.
הדבר היחיד שהיה חסר לי - עוד מניומן. קצת נבלע לי, לא ברור אם בכוונה. ועוד אינטראקציות עם וויל. הסטריאו אוזקאטר היה וואו, וההתמדה הכפולה שלהם הייתה מאוד מאוד מעניינת.
הפיוד הזה סחב את התכנית הזו, היה צריך לסגור את התכנית הזו, ואני רוצה עוד.
אני יודעת שניומן נגד אוספריי הולך לקרות בקרוב, אבל אני רוצה שזה יהיה אחרי הקרב הבא שלהם נגד הדת' ריידרס. תנו לי להנות מעוד מזה.

הפרומו של קני ומג'ף: וואו כמה שזה היה לא מעניין. ועוד אחרי הקרב שקיבלנו קודם.
קני לא הפסיק לדבר, הסתחרר עם עצמו, ולא אמר שום דבר.
מג'ף הגיע להציל את הפרומו.
הצליחו להציל את הפרומו עם הסוף שלו - אלוהי ההיאבקות מצליח להערים על השטן ולוקח לו את הטבעת שכל כך חשובה שלו. יודע לשחק על הדברים שחשובים למג'ף באמת, ובעצם מחזיר לו על שבוע שעבר כשמג'ף חשף את המצב הרפואי האמיתי שלו. תכל'ס היה צריך גם לקחת לעצמו את הטבעת.

תודה על התוצאות!