Wrestling-IL
תוצאות | WWE WrestleMania Backlash 2021 - גרסה מובנת להדפסה

+- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443)
+-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: תוצאות | WWE WrestleMania Backlash 2021 (/showthread.php?tid=346)

עמודים: 1 2

תוצאות | WWE WrestleMania Backlash 2021 - lidoradir - 05-17-2021

[Image: 1.jpg]

קיקאוף :

דומיניק מיסטריו הולך מאחורי הקלעים, אלופי הזוגות של סמאקדאון דולף זיגלר ורוברט רוד מגיעים וצוחקים עליו, הם תוקפים את דומיניק ופוצעים אותו.

אתגר פתוח של אלוף ארה"ב שיימוס
שיימוס ניצח את ריקושט, שיימוס הצמיד את ריקושט לניצחון אחרי ברך לפרצוף.

קארד ראשי :

קרב על אליפות הנשים של ראו
ריה ריפלי ניצחה את אסקה ושארלוט ושמרה על אליפות הנשים של ראו, ריה ריפלי הצמידה את אסקה לניצחון אחרי ריפטייד.

ריי ודומיניק מיסטריו נמצאים אצל רופא, דומיניק לא כשיר, ריי אומר לו שהוא יטפל בזה.

קרב על אליפות הזוגות של סמאקדאון
ריי ודומיניק מיסטריו ניצחו את דולף זיגלר ורוברט רוד וזכו באליפות הזוגות של סמאקדאון, ריי היה כמעט לאורך כל הקרב לבד, בדקות האחרונות של הקרב דומיניק חזר, ריי נתן 619 לרוד, דומיניק נתן לרוד פרוג ספלאש והצמיד לניצחון.

ג'ון מוריסון הולך מאחורי הקלעים ונכנס לחדר של הלאמברג'קס, בפנים מופיעים זומבים.

ג'ימי אוסו נכנס לחדר של רומן ריינס, ג'ימי שואל את ג'יי איפה ראש השבט רומן ריינס, ג'ימי אומר לג'יי שעל הדלת צריך להיות רשום רומן ריינס וג'יי אוסו ולא רק רומן ריינס, ג'ימי אומר שבחדר שלהם רשום ג'ימי וג'יי אוסו אלופי הזוגות של סמאקדאון, רומן ריינס מופיע, ג'ימי אוסו מאחל לריינס בהצלחה.

מוריסון מספר למיז על הזומבים שהוא ראה, מיז לא מאמין לו ואומר לו שיצא מזה כי הוא צריך לנצח את פריסט.

קרב לאמברג'ק
דמיאן פריסט ניצח את מיז, כל הלאמברג'קס היו זומבים(קידום לסרט 'צבא המתים' של בטיסטה, הספונסר של האירוע), בתחילת הקרב מוריסון ברח, לקראת סוף הקרב מוריסון חזר והזומבים תפסו אותו, פריסט הצמיד את מיז לניצחון אחרי היט דה לייטס, אחרי הקרב הזומבים תופסים את מיז בזירה, פריסט עושה את הסימן שלו ועל המסך רשום 'צבא המתים'.

האירוע הבא :
20 ביוני - HIAC

ג'ימי וג'יי אוסו מדברים מאחורי הקלעים, ג'יי אומר לג'ימי שריינס לא צריך שיסיחו את דעתו הערב, ג'ימי אומר לג'יי שאולי על הדלת של ריינס צריך להיות רשום רומן ריינס והכלבה שלו.

קרב על אליפות הנשים של סמאקדאון
ביאנקה בלאייר ניצחה את ביילי ושמרה על אליפות הנשים של סמאקדאון, במהלך הקרב ביילי השתמשה בשיער של ביאנקה נגדה, לקראת סוף הקרב ביאנקה הצליחה להכנס לרולאפ כאשר היא מחזיקה את השיער שלה סביב הרגל של ביילי ומנצחת.

קרב על אליפות ה-WWE
בובי לאשלי ניצח את ברון סטרומן ודרו מקנטייר ושמר על אליפות ה-WWE, במהלך הקרב מקנטייר העיף את לאשלי על הלדים של הסטייג', סטרומן נתן למקנטייר פאוורבומב של שולחן השדרנים שנשבר, סטרומן הכניס את מקנטייר לזירה וניסה לתת לו ראנינג פאוורסלאם, מקנטייר התחמק ונתן לסטרומן קליימור, בובי לאשלי נכנס לזירה והעיף את מקנטייר החוצה, לאשלי נתן לסטרומן ספיר והצמיד אותו לניצחון.

ג'יי אוסו ורומן ריינס מדברים בעמדת הגורילה, ג'יי אומר לריינס שהוא מוכן, ריינס אומר לג'יי שהוא נשמע כמו אח שלו ואולי הוא צריך ללכת לחפש אותו, ריינס יוצא לבד לקרב.

קרב על האליפות האוניברסאלית
רומן ריינס ניצח את סזארו ושמר על האליפות האוניברסאלית, ריינס הכניע את סזארו עד שהוא התעלף והשופט סיים את הקרב, אחרי הקרב ג'יי אוסו יוצא החוצה ושם לריינס שרשרת מסורתית על הצוואר, ג'יי מבקש מריינס אישור לתקוף את סזארו, ריינס מאשר, ג'יי אוסו נותן לסזארו סופרקיק ואחר כך נותן לו אגרופים, ג'יי אוסו מתכונן לקפוץ על סזארו מהטופ רופ אך סת' רולינס יוצא החוצה, רולינס נכנס לזירה ונעמד מול ריינס בפייסאוף, רולינס מחייך ותוקף את סזארו, רולינס תוקף את היד הפצועה של סזארו על המדרגות, רולינס לוקח כיסא ומכה את סזארו, רולינס מניח את הכיסא על היד של סזארו ומעיף אותה על הפינה של הזירה, רולינס צורח על סזארו שהוא סת' פריקינג רולינס, רולינס מסיים את סזארו ונותן לו סטומפ.
[Image: 20210516-WMBacklash-Final-FC-660a56bf1fe...00dc75.jpg]

RE: תוצאות | WWE WrestleMania Backlash 2021 - lidoradir - 05-17-2021

אירוע פצצה, דעות :
- קיקאוף שיימוס נגד ריקושט, ריקושט שוב מוכיח עד כמה הוא טוב וכמה מגיע לו יותר, מקווה שהוא נכנס לפיוד נגד שיימוס כי זה יהיה טוב.
- משולש נשים ראו היה מעולה, יופי של קרב, קצב טוב, ספוטים טובים, שארלוט מוכיחה עד כמה זה היה נכון להוסיף אותה לקרב הזה, היא שיפרה אותו ממש, שארלוט > כל מתאבקת אחרת בפער, פשוט מעל דיוויז'ן הנשים.
- רגע ענק של ריי ודומיניק מיסטריו  Heart  היה לי כיף לראות את זה. אבא ובן עושים היסטוריה וזוכים באליפות הזוגות של סמאקדאון, קרב מעולה, ריי מיסטיריו פאקינג מלך, הבחור בן 46 והוא בכושר נפלא, החזיק את הקרב הזה לבדו, איזה הבדל בינו לבין ג'ף הארדי... מגיע להם הזכייה הזאת, נותר רק לדמיין את התגובה של אדי למעלה.
- רשמתי לפני שפריסט מיז על הנייר הקרב הכי פחות מעניין, שמח על הסטיפולציה הזאת, האם זה מפגר ? כן. האם זה הפריע לי ? לא. זרם לי, היה קליל. NEXT.
- ביאנקה וביילי גם נתנו קרב מעולה, היו 6 קרבות בקארד הזה, הקרבות קיבלו הרבה זמן ופשוט כולם סיפקו תעבודה, כל הקרדיט בקרב הזה מגיע לביילי, היא הזכירה לי עד כמה היא טובה, שאפו.
- משולש על אליפות ה-WWE היה ענק, פשוט מפלצות שנתנו ח-ת-י-כ-ת עבודה והרגו אחד את השני, קרב פיזי מאוד, כולם הפציצו, הספוטים היו גדולים, מקנטייר מעיף את לאשלי על הלדים, סטרומן מעיף את מקנטייר על שולחן השדרנים, לאשלי בצדק שומר על האליפות ! וחייב לציין את סטרומן שפשוט חזר אחורה בזמן... אין לי הסבר אחר.. הבחור בכושר מדהים.
- ריינס סזארו MOTN. הצליחו להתעלות על המשולש על אליפות ה-WWE. WWE כנראה שמעו את הבכיינים לאחרונה וריינס מנצח נקי שוב, אני מניח שזה ירגיע חלק מהכבשים. כל מה שריינס עושה זהב, העבודה שלו בזירה מדהימה, הדברים הקטנים האלה שהוא מסתכל למצלמה ואומר DB סטייל ועוקץ את בריאן, סזארו כוכב, אנחנו יודעים את זה והוא בהחלט הראה את זה, הטיזינג הזה בפייסאוף של ריינס ורולינס... הו בייבי. רולינס תוקף את סזארו ואולי נראה איזה HIAC, בכל מקרה תקיפה חזקה.

כמה זמן היה כל קרב :
ריפלי/אסקה/שארלוט - 15:20
מיסטיריוס/זיגלר רוד - 17:00
ביילי/ביאנקה - 16:05
לאשלי/סטרומן/מקנטייר - 14:15
ריינס/סזארו - 27:35

נהניתי מאוד, יופי של אירוע.

RE: תוצאות | WWE WrestleMania Backlash 2021 - RoeeHardy - 05-17-2021

אני מתחיל להנות מהיתרונות של להיות צופה קז׳ואל, אפשר בקלות למצוא איזון בין צפייה בקרבות הטובים והתעלמות מוחלטת מכל השאר, בלי ״מטען״ וכאב ראש מההשלכות של כל הדברים הגרועים ובלי הצורך לסבול שעות של פילר בתוכניות השבועיות.

הסימן הכי טוב לכמה אני קז׳ואל? שארלוט.
אפשר להגיד כל מה שרוצים על הפוש הבלתי נגמר שלה, על הדחיפה המאולצת ל-16 אליפויות והדמות המונוטונית שלא באמת משתנה יותר מדי, הכל נכון, אבל זה בכלל לא משנה, כי ברגע ששארלוט נכנסת לזירה - אני נופל שדוד כמו מארק טוב שלא מתעניין בכלל בסטוריליין או חושב על קידום צעירים, ורק נהנה מהפרצוף הישן שהוא מכיר ואוהב. שלא לדבר על הלוק החדש המעולה שהכניס בה קצת רענון. הקרב עצמו גם היה בנוי סביב שארלוט, עם אסקה וריפלי שמנסות ללא הצלחה להוציא אותה מהמשחק, בין אם ביחד או לחוד, אך ללא הצלחה. היא הייתה הדבק של הקרב. הקצב היה מאוד גבוה והן כמעט לא נפלו לקלישאה של הפיכת הקרב ל-1 על 1 עם פרצופים מתחלפים. הסיום גם כן היה מוצלח, כשמצד אחד ריפלי מקבלת ניצחון נקי וחלק, ומצד שני זה ניצחון שהוגש לה על מגש של כסף על ידי שארלוט, כך שכלום למעשה עוד לא נגמר.

לא הפסקתי לצחוק לאורך כל הקטע עם הזומבים. זה היה אחד הדברים הכי מטומטמים שראיתי אי פעם ברסלינג, ורק אתמול ראיתי סרטון של אדם בלמפיד על עשרה סטוריליינים מגוחכים שנגנזו. ראיתי שחרבנו על זה ברשת ודי בצדק, אבל שוב, היתרון בלהיות קז׳ואל משוחרר ממחויבות משחק לטובתי. אגב, בשיא הרצינות, עבודת המצלמה בתחילת הקרב כשהזומבים צצו מכל מקום ומיז ומוריסון נכנסו לפאניקה הייתה מצוינת, שימו לב איך תמיד הזומבים צצו מאזור מת של המצלמה ובטיימינג מושלם לשינוי הזווית. באמת שאפו.

משולש המפלצות הרגיש כמו נסיון של ה-WWE לגרום ל-99% מהגברים בעולם להרגיש רע עם מסת השריר שלהם. מאוד נהניתי מהקרב, וספציפית אני כל פעם מחדש מופתע ממקנטייר. לא להאמין שהבחור הזה שמעיף את סטרומן באוויר זה אותו צפלון מלפני עשור שברוק לסנר קבר באיזה סגמנט מזדמן בראו. הסטיפולציה שיחקה לטובתם ואפשרה להם לשמור על קצב גבוה, אני לא חושב שקומבינציה כלשהי של שלושתם בקרב 1 על 1 הייתה מגיעה לרמה הזו. הסיום היה צפוי מקילומטר וזו כנראה הנקודה השחורה היחידה שלי כאן, וזה גם הרגיש כמו העתק הדבק מקרב הנשים - האלוף מצמיד את הצלע המשנית של הקרב תוך ״גניבת״ הניצחון מהיריב העיקרי שלו.

מיין איבנט - עוד מהכניסות הם דאגו להבליט את יחסי הכוחות, עם סזארו בקרב אליפות הראשון שלו אחרי עשור לעומת ריינס שכבר סגר 6 רסלמניות והיה ב-39 קרבות על התואר. פייס אנדרדוג נגד מונסטר היל קלאסי.היה לי ברור שסזארו לא מנצח, אבל אם קיוויתי לאיזו הופעה דומיננטית שלו שתביא אותו למרחק נגיעה מניצחון, וכבר הרצתי לי בראש שבטח ג׳ימי יתהפך ברגע האחרון וייצא לעזור, בא רומן ריינס ואמר לי ״פאק יו, אתה שוב לא מבין בכלל מה הולך פה״.
עם ההצמדה הכפולה ברסלמניה, הניצחון על בריאן והמוזיקה החדשה, ריינס נמצא בלבל משלו. זה לא היה קרב צמוד, זו הייתה התעללות איטית ומבוקרת של מאסטר באזור הנוחות שלו מול יריב שמגיע למשחק חוץ. ריינס התנהל לאורך כל הקרב ברוגע כמעט מרגיז ובהילוך שני, ובכל פעם שסזארו ניסה לפתח מומנטום, ריינס לחץ על הגז והוריד אותו לקרשים, משדר לסזארו שאולי הוא טוב, אבל ריינס פשוט ליגה מעל. כל האופנס הרגיל של סזארו נתקל בחומת בטון והוא לא הצליח להיכנס לזון הרגיל שלו - שום סווינג, שום ניוטרלייזר, כלום. השוט הזה של ריינס מחזיק את היד של סזארו, מסתכל למצלמה ואומר ל-DB, ובעצם, לי כצופה - ״הנה הבחור שלך, תהנה״ - היה היל היט מזוקק. והיופי הוא שלמרות כל אלו, סזארו לא נקבר, הוא כן נלחם כאילו זה הקרב של החיים שלו, סירב למות בקלות, השתחרר שוב ושוב (טאץ׳ יפה - המון השתחררויות מהצמדה ב-1) ונתן את כל מה שיש לו עד אפיסת כוחות (זה היה מסוג הרגעים שסיום קרב באיבוד הכרה היה מתאים, למרות שה-WWE הגיעו למצב שזה קורה בכל קרב שלישי בערך). זה לא שסזארו חלש, זה פשוט שריינס חזק מדי. אני לא יודע מי יהיה זה שבסופו של דבר יקח מריינס את התואר, אבל אני כרגע ממש לא מחכה ליום הזה ופשוט נהנה לצפות במתאבק בפיק של הקריירה שלו.

באופן כללי אגב, בשבוע האחרון לא היה לי ראש לשום דבר שלא קשור למה שהולך מסביב, בטח לא לרסלינג, אבל האירוע הזה הגיע בטיימינג ממש טוב ועזר לרגע להסיח את הדעת מכל מה שקורה פה.

RE: תוצאות | WWE WrestleMania Backlash 2021 - WhoIsYourHero - 05-17-2021

קרב נשים טוב. שארלוט וריפלי מעייפות אותי עם המבטים ההו-כה-דרמטיים בכל הזדמנות שיש להן אבל חוץ מזה הן כנראה המתאבקות הכי טובות שיש לביזנס להציע כרגע. בוקינג נכון כשריפלי מנצחת אבל הפיוד עם שארלוט ממשיך. הייתי רוצה שישמרו את הקרב ביניהן לסאמרסלאם אם אמור להיות שם קהל.

מאוד אהבתי את הקרב זוגות. ריי כרגיל אנדרדוג מושלם כשלשם שינוי גם רוד וזיגלר נתנו הופעה טובה ומעניינת. הזכייה של דומיניק וריי היה רגע יפה ומגניב לאללה במיוחד כשרובנו התחלנו לראות רסלינג בזמן הסטוריליין של ריי, דומיניק ואדי. רגע feel good אמיתי, לא היה כזה הרבה זמן ב-WWE.

ביילי-ביאנקה היה.. בסדר. לא משהו שאזכור מחר בבוקר. גם הסיום הזול לא הוסיף. אם הפיוד הזה ממשיך מקווה שביילי תעשה משהו קצת יותר מעניין חוץ מלצחוק צחוק מאולץ ויעני פסיכי.

הקרב המשולש... jeeeezus. אקשן בלי הפסקה עם באמפים משוגעים. ראיתי עכשיו שזה היה כמעט רבע שעה, הרגיש כמו 7-8 דקות. סטרומן זה הביגמן היחיד בהיסטוריה שתמיד זורח דווקא מול יריבים שבערך בגודל שלו ולא מול מתאבקים קטנים יותר. כל עוד הוא בקרבות מהסוג הזה הוא אדיר. שוב לאשלי שומר, שוב אני מופתע. גם פה - הייתי שמח אם ישמרו את לאשלי-מקנטייר לסאמרסלאם. זה קרב גדול בין שני סופרסטארים, ראוי שזה יהיה בפלטפורמה שהולמת את המעמד.

מיינאיבנט מעולה. בדיוק כמו שמיינאיבנט על האליפות הראשית אמור להראות. ארוך, רציני, שני מתאבקים גדולים - אין תלונות. כיף לראות כמה מחשבה מושקעת בקרבות של ריינס, מאוד לא אופייני לרסלינג מודרני. גם הבוקינג מצוין. סזארו עשה הכל כדי לא לוותר עד כדי שהשופט נאלץ לעצור את הקרב וגם ריינס ממשיך לנצח נקי. מעניין מי היריב הבא של ריינס.

בסה"כ אירוע מצוין, שווה צפייה. נקווה שעכשיו יקדמו סטוריליינים חדשים ב-SD ושלא יהיו עוד רימאטצ'ים על הרימאטצ'ים.

RE: תוצאות | WWE WrestleMania Backlash 2021 - hbk - 05-17-2021

סוף סוף ריינס מנצח קרבות בלי עזרה...
רק מה קשור רולינס? עכשיו הוא יהיה הn1c?
הוא רק הפסיד בתקופה האחרונה ולא אמין.

(05-17-2021, 02:25 PM)hbk כתב:  סוף סוף ריינס מנצח קרבות בלי עזרה...
רק מה קשור רולינס? עכשיו הוא יהיה הn1c?
הוא רק הפסיד בתקופה האחרונה ולא אמין.

רולינס תקף את סזארו מה שאומר שהוא הולך להמשיך את הפיוד איתו, אני מאמין שזה יוביל לקרב באירוע הבא ושם רולינס ינצח.
רולינס-ריינס ישמר לאירוע גדול יותר, סאמרסלאם זאת אפשרות מושלמת.

RE: תוצאות | WWE WrestleMania Backlash 2021 - Jon_M0xley - 05-17-2021

משולש נשים: קרב מצויין, ניסיון יפה של שארלוט לעשות רומן ריינס. שמח שריה ריפלי שמרה. מקווה שיהיה ריפלי- שארלוט בסאמרסלם.

שמח בשביל דומיניק וריי, אבל זה עניין של זמן עד שהאוסוס יחזרו למחלקה הילים או פייסים או אחד כזה אחד כזה. הספלאש בסוף היה מעפן, שילמד מפורד.

לאמברג'ק זומבים: היה מצחיק, מיז ומוריסון שיחקו את זה נהדר. כשהשדרנים ברחו היה חזק גם. נקווה שפריסט ימשיך הלאה, מיצינו את הפיוד שלו עם מיז ומוריסון.

משולש גברים: קרב חזק, מלא אקשן וספוטים. לא היה משעמם בכלל אבל היתה לי אזעקה באמצע דבר שקצת הרס לי את האווירה. סטרומן נראה מפלצת עם הגופייה הזאת ואיך שהוא נראה. מעניין מה הכיוון למקנטייר והאם ישמרו ימשיך הלאה עד סאמרסלם ואז יקבל עוד שוט.

ריינס- סזארו: ציפיתי לקרב יותר טוב מבחינת סזארו אבל אהבתי את זה שכל מה שעובד לו בקרב רגיל לא עובד מול ריינס. ריינס כרגע אל... אף אחד לא יכול לגעת בו. כל פעם שסזארו התחיל לקבלל מומנטום ריינס ריסק אותו. ריינס היל אדיר, איך שפנה שבראיין תוך כדי. אהבתי שיצא בלי ג'יי וניצח נקי, שימשיך ככה. מחכה שאדג' יחזור לקראת סמרסלאם, בקרב שלהם אמור להיות אדיר. הסוף עם רולינס שנעמד מול ריינס היה טוב נראה למה יוביל.

RE: תוצאות | WWE WrestleMania Backlash 2021 - Cenation - 05-17-2021

אירוע נחמד - הקרבות של ריינס סזארו והקרב המשולש לא איכזבו וזאת השורה התחתונה

מתי ומה האירוע הבא?

RE: תוצאות | WWE WrestleMania Backlash 2021 - the tribal chief - 05-17-2021

(05-17-2021, 05:55 PM)Cenation כתב:  אירוע נחמד - הקרבות של ריינס סזארו והקרב המשולש לא איכזבו וזאת השורה התחתונה

מתי ומה האירוע הבא?
הקדימו את HIAC ליוני 20 במקום MITB

נתונים/סטטיסטיקות :

- זה היה קרב מספר 30 של אסקה באירוע, 52 לשארלוט פלייר ו-6 לריה ריפלי.
- זה היה קרב השלישי של ריה ריפלי באירוע ברוסטר הראשי ב-WWE, באירוע הראשון שלה היא הפסידה לשארלוט פלייר, באירוע השני היא ניצחה אסקה, אתמול היא פגשה את שתיהן.
- ריי מיסטריו מחזיק במאזן 4-0 על דולף זיגלר בקרבות זוגות. (2 נצחונות ב-2009, 2012 ו-2021)
- ריי ודומיניק עשו היסטוריה והם האבא ובן הראשונים לזכות באליפות זוגות ביחד.
- דומיניק מיסטריו הוא המתאבק ה-8 שריי מיסטריו זוכה איתו באליפות הזוגות. (בטיסטה, אדי גררו, RVD, אדג', קונאן, בילי קידמן, חובנטוד גוארה)
- הריין האחרון של ריי מיסטריו כאלוף זוגות היה ב-2005, מאז הוא ניסה לזכות באליפות הזוגות לצד בטיסטה, פינלי, קופי קינגסטון, ביג שואו ודומיניק.
- אבא ובן שהחזיקו באותה באליפות ב-WWE : רוקי ג'ונסון/רוק, בריטיש בולדוג/DH סמית', ריקישי/האוסוס, טד דיבאיסי/טד דיבאיסי, ריי ודומיניק מיסטריו.
- מיז הפך למתאבק העשירי בהיסטוריה של ה-WWE להתאבק ב-5 או יותר קרבות לאמברג'קס, עוד אנשים שברשימה : ג'ון סינה, קיין, ביג שואו, מלינה, רוק, רולינס, טריפל H, שיימוס ובת' פיניקס.
- מיז מחזיק במאזן 0-5 בקרבות לאמברג'קס.
- הזדמנויות שסזארו קיבל לזכות באליפות עולם : 2014 - קרב אלימיניישן צ'יימבר, 2014 - קרב סולם באירוע מאני אין דה בנק, 2021 - נגד רומן ריינס.
- זה היה קרב היחידים הראשון של סזארו על אליפות כל שהיא ב-WWE מאז 2017 כאשר פגש והפסיד לרומן ריינס בקרב על האליפות הביניבשתית.
- ריינס מחזיק במאזן 3-0 על סזארו, נצחונות בראו בשנים 2015 ו-2017 וניצחון אתמול ברסלמניה באקלאש.