Wrestling-IL
תוצאות | AEW Dynamite 04/02/26 - גרסה מובנת להדפסה

+- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443)
+-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: AEW (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=3)
+--- אשכול: תוצאות | AEW Dynamite 04/02/26 (/showthread.php?tid=3411)

תוצאות | AEW Dynamite 04/02/26 - orgibor - 02-05-2026

[Image: 815952-35bafa501aea4c61a10bd57e1d60be9e-mv2.jpg]

משודרים פרומואים קצרים לקראת הפרק מפיהם של MJF, ברודי קינג, קני אומגה, דון קאליס, בייבס אוף וורת', מייגן ביין ופנלופה פורד.

קרב 1 – משפחת קאליס(קונוסקה טקאשיטה, אל קלון וג'וש אלכסנדר) נגד הדת' ריידרס(ג'ון מוקסלי, פאק ודניאל גרסיה)
מנצחים: משפחת קאליס
עם רייג'ינג פייר של טקאשיטה על גרסיה.
[Image: 1.jpg]

רנה פאקט בבאקסטייג' עם סוורב סטרילקנד ופרינס נענע.
נענע אומר שהפוקוס שלהם נשאר על פסגת AEW ואפילו כשהם מפסידים הם לא מאבדים פוקוס.

משודר וידאו על וויל אוספריי ותהליך ההחלמה שלו.

קרב 2 – אורנג' קאסידי וטוני סטורם נגד ג'ורדן אואזיס ובריטני ברוקס
מנצחים: OC וטוני
עם אורנג' פאנץ'.
אחרי הקרב לות'ר יוצא לחגוג איתם וקאסידי לוקח מיק' ותוהה אם הרעיון לקרב שיער נגד שיער בשבוע היה רעיון טוב.
טוני גם מטילה ספקות ברעיון שלה ואומרת שהשיער שלה הוא החיים שלה ואם תהיה קירחת היא תיראה כמו ביצה מבושלת או פין כועס אבל אז חוזרת לעצמה ואומרת שהיא טיימלס טוני סטורם והוא פרשלי סקוויזד אורנג' קאסידי וזה לא הולך להסתיים ככה, בגראנדסלאם אוסטרליה אחד משני דברים הולך לקרות – OC יעניק ליוטה תסרוקת חדשה או שטוני תגרום למרינה שפיר להיראות כמו מוקס.
[Image: hq720.jpg]

משודר קטע ממוקדם יותר היום בו דארבי אלין נוסע לתומו על הסקייטבורד שלו ואז מותקף על ידי גייב קיד וקלארק קונורס שגם מכניסים אותו לתא המטען של הרכב שלהם.

קרב 3 – אדם פייג' נגד מארק דייויס
מנצח: פייג'
עם באקשוט-לריאט.
אחרי הקרב פייג' אומר שהוא מקווה לפגוש את קני אומגה באוסטרליה בשבוע הבא ואם הוא ינצח אותו הוא מתכוון למעוך כל ילד עתידי בביצים הקטנות של MJF ולקחת חזרה את אליפות העולם שהוא מעולם לא צריך היה לאבד.

וידאו קצר על קווין נייט בו הוא אומר שכולם קוראים לו העתיד אבל הוא הכאן ועכשיו.

קרב 4 – קני אומגה נגד אנדראדה אל אידולו
דון קאליס
בשולחן השדרנים.
מנצח: אנדראדה עם הDM אחרי שדון קאליס התערב והביא לאנדראדה מברג, סוורב סטריקלנד יצא החוצה ולקח אותו ממנו אבל הסחת הדעת הזאת אפשרה לאנדראדה להתחמק מOWA ולפגוע באומגה עם לואו-בלואו ופינישר.
אחרי הקרב קני אומגה וסוורב סטריקלנד נכנסים לויכוח ביניהם ומופרדים על ידי אנשי אבטחה לפני שהמצב מסלים.

רנה פאקט בבאקסטייג' עם קריס סטטלנדר.
קריס תעניק לת'קלה בשבוע הבא ניסיון נוסף לזכות באליפות העולם עם סטיפולציה לבחירתה של קריס, היא אומרת שהיא תחשוף את הסטיפולציה בקוליז'ן.

קרב 5 – קרב אלימינייטור לאליפות הזוגות – בייבס אוף וורת'(ווילו נייטינגייל והארלי קמרון)(א') נגד מגהבאד(מייגן ביין ופנלופה פורד)
מנצחות: מגהבאד
עם דומסדיי-דיווייס על הארלי.

תומאסו צ'אמפה בבאקסטייג'.
הוא אומר שהוא זכה באליפות TNT בשבוע שעבר בכך שענה לאתגר פתוח של מארק בריסקו והוא מתכוון להמשיך את המסורת בקוליז'ן הקרוב, לא יהיה קשה למצוא אותו ואת "סילבי".

קרב 6 – קרב על האליפות הלאומית – ריקושט(א') נגד ג'ק פרי
מנצח: ריקושט
עם ורטיגו אחרי התערבות של GOA שנענתה בהתערבות של היאנג באקס ולאחר מכן ריקושט דחף את פרי על חגורת האליפות שהונחה על הטרנבאקל וסיים עם פינישר.
[Image: HAXNOo-VWMAAk-OQv-e1770260836994.jpg]

גייב קיד וקלארק קונורס משתלטים על ניידת הפקה ומכריחים את העובדים לנגן קלטת של המשך האירועים עם דארבי אלין ממוקדם יותר.
רואים אותם גוררים את דארבי בתוך שק גופות עם הרכב שלהם ועוצרים באמצע אזור מדברי, קונורס חותך את החבל שקושר את השק לרכב והם ממשיכים לנסוע כשהם משאירים שם את דארבי כפות.

קרב 7 – קרב אלימינייטור לאליפות העולם – MJF(א') נגד ברודי קינג
מנצח: ברודי
עם גונזו-בומב כשמיד עם הפעמון לתחילת הקרב אדם פייג' יוצא החוצה, זה מסיח את דעתו של מג'ף ומאפשר לברודי להביס אותו בסקוואש.
אחרי הקרב ברודי מניף את חגורת אליפות העולם, מותקף מאחור על ידי אנדראדה אל אידולו, אדם פייג' מגיב עם באקשוט-לריאט לאנדראדה ומנסה לתת אחד גם למג'ף אך הוא תופס אותו בלואו-בלואו, ברודי מסיים עם גונזו-בומב נוסף למג'ף וסוגר את הפרק כשהוא מניף את אליפות העולם.

RE: תוצאות | AEW Dynamite 04/02/26 - orgibor - 02-05-2026

שלשות היה כיף ממש, אני בדרך כלל אנטי קרבות מרובי משתתפים ורק חיכיתי לרגע שאוכל להתחיל להריץ קדימה אבל מצאתי את עצמי שקוע מדי בקרב ופתאום הוא הסתיים.
מארק דייויס מתאבק מעולה, לא לשכוח אותו בגלל הפציעה של דויל.
שוב מאצ'אפ ענק מוצא את עצמו דווקא באמצע הפרק עם אנדראדה - אומגה. אחלה קרב, שמח על הפוש שאנדראדה מקבל, מעדיף מאצ'אפ של אומגה - סוורב על קומבינציה אחרת של אומגה עם המיין אבנטרס כרגע, אפילו חששתי מניצחון של סוורב על אנדראדה בשבוע שעבר כדי שלא ישרפו את הקרב הזה על דיינמיט. אומגה טועה בכעס שמנתב כלפי סוורב שכן נחלץ לעזרתו אבל נראה שדווקא סוורב מתקדם לכיוון היל טרן והיה מעניין לראות בסגמנט עם נענע בבאקסטייג' את הכיתוב של האמבאסי על המגבת שהחזיק שאולי מרמז על תחייה מחודשת של הסטייבל.
אם בכל זאת מקבלים קריס - ת'קלה באוסטרליה אז לא כל כך מבין למה שרפו את ת'קלה בשבוע שעבר.
מגהבאד עם ניצחון אדיר ומוצדק, הטאג הכי טוב במחלקה וסיכוי טוב שגם יקחו את האליפות בשבוע הבא כדי שיהיה להייטר וווינדסור יריבות שיתאימו לפרומו האחרון שלהן על חיבור על רקע אויבות משותפות.
אפילו אותי הסגמנטים האלה של דארבי כבר מתחילים לייגע, מרגיש כאילו צופים בסרט שכבר ראינו רק עם תפאורה אחרת. הקרבות של דארבי עדיין מעולים, במיוחד אלה עם קיד וקונורס היו מצוינים אבל חייבים כיוון חדש לסטוריליין.
יופי של ריקושט ויופי של ג'ק.
הייפ מוזר לקרינג' של קרב השיער בשבוע הבא.
אשכרה סקוואש של ברודי, קיבל את אותו הטיפול שוורדלו קיבל בזמנו. 2 המאתגרים בקרבות האלימינייטור בפרק ניצחו שזה גם משהו נדיר לכשעצמו.
לא סגור על מי אני מעדיף כיריב של מג'ף ברבולושן, אני קצת מותש בשביל פרק נוסף בסאגה של פייג' ומג'ף ולא בטוח שאנדראדה יריב גדול מספיק לספוט הזה.

RE: תוצאות | AEW Dynamite 04/02/26 - KB24 - 02-06-2026

AEW ממשיכים ברצף המצויין שלהם
אני אוהב את היריבות בין DCF - DR והקרבות ביניהם טובים מאוד עד עכשיו ובונים טוב לקרב בין טאקישטה למוקסלי.
סוורב אחרי ההפסד בשבוע שעבר לא נח ומראה לנו גם אופציה לחזרת הסטייבל הקודם שלו (ואולי טרן?) וגם להתנגש במסלול של קני אומגה לעבר האליפות, ככה עושים את זה נכון, הסיפור אף פעם לא נגמר תמיד יש עוד פרק.
פחות מתחבר לשילוב הזה של טוני סטורם וקאסידי עם מרינה ויוטה, כל אחד שיוצמד בשבוע הבא חוץ מווילר זאת החלטה לא נכונה.
מכל המתאבקים שרודפים אחרי האליפות משום מה דווקא פייג' פחות מתחבר לי אבל זה כנראה בגלל שאני ממש רוצה לראות את קני שוב בקרב אליפות.
קני ניצח במקסיקו את אנדראדה, אנדראדה מנצח את קני בדינמייט, עדיין לא קיבלנו את הקרב הגדול והסופי ביניהם. אנדראדה שוב מנצח ברמאות ועולה "לגמר" נגד פייג' בו המנצח ביניהם יפגוש את MJF ברבלושיין. מצד אחד אנדראדה חם מאוד אבל לא רואה אותם עושים היל נגד היל בקרב המרכזי, מצד שני פייג' - MJF נשמע קצת משעמן אחרי כל הבנייה הזאת עם כל כך הרבה טוענים לכתר. אני חושב שהם יחכו עוד עם פייג' - MJF וילכו על משולש עם אנדראדה. לפי דיווח שפורסם אתמול קני לא אמור לקחת חלק ברבולשיין (לפחות לא חלק גדול) כי הוא צריך להיות ביפן באותו תאריך של האירוע.
גם מחלקת הנשים מרגישה מעניינת יותר ולא מרגישים בחסרונה של מרסדס. לדעתי אליפות הזוגות ובכללי מחלקת הזוגות לנשים הוסיפה הרבה למחלקה.
ריקושט - פרי גם היה קרב טוב אבל ג'ק פרי הוא בסופו של דבר דמות משעממת. מקווה שהיריבות הזאת מאחורינו וריקושט יקבל פיוד יותר טוב לקראת האירוע הבא.
קרב מרכזי - בסך הכל אהבתי מאוד
כן זה מציג את MJF קצת באופן טיפשי או יותר נכון בתור משהו שלא מעריך נכון את היריב שלו. בנייה טובה לרודי קינג לקראת הקרב האמיתי ביניהם.

ובהתייחסות קטנה למה שהוכרז להמשך- הקארד לאוסטרליה נראה מצויין, 3 קרבות אליפות, קרב N1C וקרב שיער נגד שיער.
בנוסף, שימו לב לדינמייט בקנדה בשבוע הבא - קרב N1C על אליפות הזוגות. יש טאג מסתורי שלא הוכרז לקרב הזה, מעניין איזה טאג טים קנדי שלא מופיע כרגע על המסך ויש לו חשבון פתוח עם FTR יכול לחזור לקרב הזה.

RE: תוצאות | AEW Dynamite 04/02/26 - NoamRR - 02-06-2026

טוב לא אשקר לכם, התוכנית המקורית שלי ליום חמישי הייתה שנ"צ, בטח באם באם יגבה אותי בזה ש2 ילדים זה דבר מעייף. ואז הקטנה נרדמה עליי בספה מול הטלוויזיה, מה לא נשים דינמיט?

קארד גדול להערב, ברמת האירוע: מג׳פ-ברודי, אומגה-אנדרדה, ריקושט-פרי, האנגמן-דיוויס.

קיבלנו לפתיחה את פרומואי קוליז'ן, נחמד, למרות שאני מעדיף שזה ישאר אקסקלוסיבית לקוליז'ן. בנוסף מקבלים קרבות שלשות בין רוכבי המוות למשפחת קאליס! היו לנו קארדים לאירועים פחות טובים מזה, מה הולך פה.

מילה על האולם עצמו - אהבתי.

הכניסה של רוכבי המוות הרגישה נצח. קאליס שלח ווינרים (אם לא תשלח, איך תקח?) זה גורם לי להאמין שרוכבי המוות מפסידים הערב. כל אחד ביצע את התפקיד שלו מעולה, כיף לראות את שיתוף הפעולה של מוקסלי וגרסיה, פאק מכונת הרג בפני עצמו, קלון עם המהלכים הפסיכיים, אלכסנדר צובר אמינות משבוע לשבוע וטקאשטה כמלך הצעיר בדרך לכס המלכות. בנוסף המתח בין מוקסלי לטקאשטה נשמר. אין פה טובים ורעים, יש פה מלחמה בין 2 צדדים לא מוגדרים שנכנסו אחד לשני במסלול ויצרו לנו תאונת דרכים מרתקת. נהנתי מאוד מהקרב, הם השאירו טעם של עוד למלחמה הזאת.

סוורב מתוסכל מההפסד, נענע שומר על עסקים כרגיל. מעולה, כך עושים זאת. ועם הפנים קדימה, סוורב צריך לנקום באנדרדה ולפוצץ אותו אם הוא רוצה שנמשיך לקרוא המסוכן ביותר.

הסרטון של אוספרי היה מרגש ועשוי טוב, תחזור לנו בזריז, אחד מהגדולים שיש לארגון הזה להציע.

חצי מהיריבים של התפוז העל הזמני הוא אואסיס, הופיע באיבולב המחודשת של הפורום השני. זהו, לדלג על הקרב. הקטע אחרי הקרב מדגדג לי את חוש הצפייה לקראת הקרב שיער.

הקטע של קונורס וגייב תוקפים ומכניסים את דארבי לבאגז הרגיש לי מאוד טרנטינו. שזה טוב כמובן.

האנגמן ודיוויס פותחים כמו שאני אוהב - מהר וחזק. דיוויס שיחק טוב מאוד את ההר שהאנגמן צריך לעבור בדרך לזהב. האנגמן נתן פה הופעה טובה, לא רגילה עבור מוצר טלוויזיוני וזה הפך את הקרב הזה לקרב גדול ובכללי חיזקה את הפרק הזה כאירוע משום מקום. עוד קרב נהדר לפרק הזה, אבל חורה לי שאליפות השלשות לא מוגנת, ועוד אצל אלופים פייסים שאוהבים להתאבק. האנגמן עם פרומו האנגמני, אני פחות אוהב שהוא מתבכיין, נשמה הפסדת את האליפות.

פרומו חמוד על נייט, אני אוהב את הפרומואים במוצר הזה, ניכר שהם שמו לעצמם דגש לשפר את התוכן הזה.

מצחיק אותי לחשוב שאנדרדה עשה את המסלול ההפוך - היה בAEW, רצה לשפר את מעמדו אז עשה סיבוב בWWE ואז חזר עם דרישות ותנאים משופרים, כמו קודי ודרו. באתי לשאול למה אנדרדה מתאבק עם חולצה אבל הוא בדיוק הוריד. לא התרגשתי מאף סופלקס בקרב, לא משנה מאיפה הוא בוצע, מהלך כל כך גנרי ומשעמם. שאר הקרב הרגיש גדול, אשכרה אנדרדה ניצח את סוורב וקני בשביל להתקדם הלאה. האנגמן לרוב יותר חכם מהתכסיסים של ההילים אבל כמובן שלא נשכח את הכלוב עם ג׳ו. הבשר האמיתי מבחינתי מוגש במנה של סוורב וקני. זה די מורגש שהאנגמן קיבל קיצור דרך לסוף המירוץ, אולי כי הוא מחזיק אליפות?

צ'אמפה נשאר צ'אמפה. אנחנו מקבלים משולש, נשמע טוב מאוד.

היה חסר לי איזכור כבד שזה הבית של ריקושט. כיף לראות את הכימיה של ריקושט ופרי, בעיקר כי הם במעמד שקול, הסכום של כל זה מעניק לנו יריבות טובה. ריקושט ופרי גרמו לשרשרת סופלקסים לעבוד עבורי, כל הכבוד חבר'ה. ריקושט מנסה לחכות את דרך הניצחון של אנדרדה היה מגניב, נותן המשכיות לאירוע הזה. לאחר מכן הם הביאו סיקוונס יפהפה. ריקושט נלחם לא להיכנע הרגיש לא קשור לדמות, גואה מתערבים לעזרתו כבר נזכיר את ריקושט שאנחנו מכירים. ריקושט מרמה לניצחון מצטרף לניצחון של אנדרדה כדי לייצר לנו רצף הילי מלוכלך, שזו אחלה דרך לתאר את אלוף העולם שתכף יצא אלינו.

עוד קטע מעולה של קונורס וגייב, מרגיש לי שאנחנו לקראת סטיפולציה אלימה במיוחד.

האנגמן מאוד מוזר, למה שהוא יצא עם המוזיקה שלו במהלך קרב של מישהו אחר. הסיום הרגיש יותר אנגל מקרב ובוצע מאוד מהר. אני בעד הרעיון אבל הביצוע טעון שיפור. שמח שברודי מקבל קרב אליפות אבל לדעתי אין סיכוי שהוא לוקח, כמו כל קרב אליפות יחידים שהוא קיבל.

לסיכום, פרק ברמת אירוע. קרבות טובים, סרטוני וידיאו מעולים, כיוונים מעניינים, המון סטאר פאוור וחזרה של אוספרי באופק. כל זה קיבלנו בפרק שבועי של דינמיט. מטורף שאלה הקארדים שאנחנו מקבלים השבוע ושבוע הבא, מה טוני מכין לנו למהפכה?

RE: תוצאות | AEW Dynamite 04/02/26 - Nisan5454 - 02-06-2026

פרק באמת אדיר וכל מילה אחרת מיותרת דינמיט מפציצים מפרק לפרק נהניתי תודה על התוצאות

RE: תוצאות | AEW Dynamite 04/02/26 - בליסטרה - 02-06-2026

אני קונה את אנדרדה אפשר ללכת איתו עד הסוף הוא בשיאו, ואם לא אז לפחות אליפות הTNT
הוא תמיד היה נראה לי כזה משעמם אבל בתור מרכז הבמה במשפחת קאליס הוא באמת נראה טוב גם בלי לדבר.
שאר החברים צריכים לחזק את מחלקת הזוגות.

הפירוק של House of Black עשה רק טוב לברודי קינג, תכנית מפוצצת בכוכבים.

RE: תוצאות | AEW Dynamite 04/02/26 - Tblack - 02-07-2026

היה סופ"ש כל כך עמוס, שאני כבר לא זוכרת מה היה בתכנית.

* קרב השלשות היה טוב אבל לא התעלה יותר מדי. הייפ לטאקה-מוקסלי.

* הסרטון על וויל היה ממש מרגש.

* ג'ורדן אואזיס זה כשמתרגמים את השם שלי ושל אחי. הבריטני הזאת הייתה ממש בלתי נסבלת.
אני לא עפה על הסטיפולציה של השיער, אבל אני מקווה מאוד שיוטה יוצמד.

* ומצבו של דארבי אלין לא נודע עד לעצם היום הזה.

* האנגמן נגד דיוויס היה נחמד מאוד מאוד אבל שקוף.

* אנדראדה נגד קני היה ממש אחלה. איזשהו משפט מתוחכם על אנדראדה והאנגל עם זה שנשים עכשיו נופלות לרגליו.
אני מסכימה עם בליסטרה שאם ללחוץ על ההדק עם אנדראדה, אז עכשיו. הוא נראה מעולה ומצליח להיות מאוד מעניין. שינוי של 180 בעניין שלי לגביו אחרי שחזר ל-AEW. (וגם השותפה מסכימה).

* אה אוקיי אז המשיכו לראות מה קורה עם דארבי בהמשך התכנית. הרצתי את זה כי כמעט נרדמתי. לצערי גם הרצתי את קרב זוגות הנשים. איך היה?

* אני בכלל לא אוהבת את הסטיפולציה הזו של האלימינייטור. לא רואה טעם בזה שרק אם מתאבק מנצח את האלוף, אז הוא מקבל הזדמנות נגד האלוף. זה קצת פרדוקסלי. פה זה נעשה טוב יחסית, אבל מאוד היה לי חסר עניין האמינות. ברודי היה צריך לתת לו עוד איזה מהלך מוחץ לפני שהוא עילף אותו. מעבר לזה כל הסוף נעשה מעולה.

דיינמייט ברצף מעולה.