Wrestling-IL
תוצאות | WWE Monday Night RAW 16.6.2025 - גרסה מובנת להדפסה

+- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443)
+-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: תוצאות | WWE Monday Night RAW 16.6.2025 (/showthread.php?tid=3062)

עמודים: 1 2 3 4 5 6 7 8

תוצאות | WWE Monday Night RAW 16.6.2025 - lidoradir - 06-17-2025

[Image: 20250613_RAW_Netflix_Match_KAQQalifier_S...439df7.jpg]

ליב מורגן ודומיניק מיסטריו פותחים את התוכנית, דומיניק לוקח את המיקרופון ומתחיל לדבר, הוא אומר שהערב הזה לא עליו... הערב הזה שייך רק לליב. ליב אומרת שהיא כאן כדי לדבר על כבוד. היא מזכירה לכולם שזו המחלקה שלה. היא אומרת שניקי בלה הייתה צריכה ללמוד את זה בדרך הקשה. ועכשיו ? היא בבית, צופה בה בטלוויזיה. ומה שעוד יותר גרוע, זה שאיו סקיי אמרה לניקי שהיא זו שסללה לכולן את הדרך. אבל אף אחת לא סללה לליב את הדרך ובטח שלא ניקי בלה. ליב סללה את הדרך שלה בעצמה. היא היחידה והראשונה שזכתה ארבע פעמים באליפות זוגות הנשים וזה מה שהופך אותה לאלופת זוגות הנשים הגדולה בכל הזמנים. ליב מסתכלת למצלמה ואומרת : אני כבר לא מבקשת כבוד, אני דורשת אותו. והיא גם דורשת את הקרב החוזר שמעולם לא קיבלה על אליפות העולם לנשים. אלופת העולם לנשים איו סקיי יוצאת החוצה, איו אומרת לליב לעשות לכולם טובה ולסתום את הפה. 'כל מה שאת יודעת לעשות זה להתבכיין ולהפגין חוסר כבוד'. ואז היא צועקת עליה ביפנית. איו אומרת שליב לא רק ביזתה אותה אלא גם את ניקי בלה. אם ליב רוצה להילחם היא כאן. ליב עונה שהיא כן רוצה להילחם, אבל רק אם זה על התואר. איו משיבה שליב תצטרך להרוויח את התואר. ליב אומרת שהיא פשוט תיקח את התואר עכשיו. איו עונה לה שהיא יכולה לקחת את האליפות, היא זורקת אותה עליה ונותנת לה דרופקיק, אחר כך איו בועטת לדומיניק בראש. ליב ודומיניק הולכים.
[Image: 1.png]

ראקל רודריגז בעמדת הגורילה, ליב מורגן מופיעה ואומרת לה שתצא ותנצח בקרב שלה בטורניר מלכת הזירה, ליב אומרת לה שאחר כך הן יתפנו לטפל בקיירי סיין ואיו סקיי.

טורניר מלכת הזירה - סיבוב ראשון
אסקה ניצחה את סטפני ואקר, אייבי נייל וראקל רודריגז, לקראת סוף הקרב ראקל נותנת לואקר טהאנה בומב, היא מצמידה אותה אך ריה ריפלי מופיעה בהפתעה מחוץ לזירה ומעיפה אותה החוצה, ריה נותנת לראקל ריפטייד מחוץ לזירה ואז מחזירה אותה פנימה, אסקה נותנת לראקל היפ אטאק ומצמידה אותה לניצחון.
[Image: dchiraw1673-02-ntwk-rev-1-c3e234129cad61...c17d10.jpg]

יום הדין בקלאב האוס. ליב מורגן נכנסת פנימה ורוצה לדבר עם ראקל על אסטרטגיה לקראת הקרב מול קיירי סיין. ראקל משיבה לה שהצוות הרפואי עוד לא אישר לה לחזור להילחם. ליב מסובבת את הגב ואומרת שהיא תטפל בזה בעצמה והולכת. דומיניק מנסה ללכת אחריה אבל מקדונה עוצר אותו ושואל אותו למה הוא בכלל נלחם מול AJ סטיילס. דומיניק עונה שסטיילס כבר הרבה זמן נושף לו בעורף אז הוא רוצה שמקדונה יטפל בו במקומו. באלור מתערב ואומר שהוא יהיה עם מקדונה בזירה. אבל דומיניק קוטע אותו ואומר : אתה היית אמור לטפל ב-AJ סטיילס כבר לפני שבועות. ואז הוא פונה אליו ואומר לו להישאר בקלאב האוס ולשמור על המקום. באלור לא מרוצה אבל אז מהנהן ואומר לדומיניק שהוא צודק. באלור אומר לדומיניק שישמור על הגב של מקדונה, ושהכול ילך חלק. דומיניק ומקדונה הולכים. באלור פונה אל ראקל ואומר לה שהיא עושה עבודה מצוינת. רוקסן פרז ניגשת אליו, באלור מחייך ואומר שיש לו רעיון בשבילה.

אלוף העולם במשקל כבד גונת'ר יוצא לזירה, גונת'ר פונה לקהל ואומר שהוא מספיק גבר כדי להודות  שג’יי אוסו היה טוב יותר ממנו ברסלמניה… ללילה אחד. אבל בכל לילה אחר... אי אפשר לגעת בו. גונת'ר אומר שהוא שמע את כל הדיבורים על 'מה הדבר הבא בשבילו'. ברקע הקהל נותן צ'אנטים של 'גולדברג'. גונתר מגיב ואומר שזה בטח לא הבחור הזה, הוא קיבל את שלו לפני כמה חודשים מול המשפחה שלו. גונת'ר אומר שהשמועות לא מעניינות אותו. המציאות היא שסת' רולינס מחזיק ב-MITB ולי יש את מה שהוא רוצה.  גונת'ר מדבר על כך שרולינס אמר שהוא יהיה מטרה ברגע שיחזיר לעצמו את האליפות. גונת'ר אומר שהוא יעשה לרולינס חיים קלים... הוא כאן... מחכה לו. גולדברג יוצא החוצה, הוא מודה לקהל ואומר שהוא כאן כדי לחגוג את זכייתו של גונתר באליפות. לפני שהוא עוזב, גולדברג מזכיר שלפני כמה חודשים, גונתר התחיל איתו ועם המשפחה שלו משהו באטלנטה, ג'ורג'יה. גולדברג אומר שהוא יוודא שהוא יסיים את זה שם... ב-SNME ב-12 ביולי. גולדברג אומר לגונת'ר שהוא שלו, הוא הבא בתור.
[Image: 31-RAW-06162025-CA-19382-ab7d02c6ec54f85...5b679d.jpg]

AJ סטיילס ניצח את JD מקדונה, במהלך הקרב דומיניק מיסטריו מנסה כמה פעמים להפריע לסטיילס. סטיילס הצמיד את מקדונה לניצחון אחרי סטיילס קלאש. אחרי הקרב דומיניק נכנס לזירה ומנסה להכות את סטיילס בעזרת האליפות שלו, סטיילס מתחמק ונותן לו פייליי קיק. סטיילס מנסה לת לדומיניק פנומנאל פורארם אך פין באלור מגיע ומוציא את דומיניק מהזירה בזמן. באלור, דומיניק ומקדונה נכנסים לזירה לתקוף את סטיילס, סטיילס בורח. סטיילס לוקח איתו את האליפות הביניבשתית.
[Image: 43-RAW-06162025-CM-50582-46665f98949287a...f49f4b.png]

שיימוס מאחורי הקלעים, אלפא אקדמי ונטליה מופיעים, מקסין אומרת שאוטיס יחזור בקרוב. אלפא אקדמי ונטליה מבקשים משיימוס לכסח את רוסב.

ביילי הולכת מאחורי הקלעים, ברקע רואים את גרייסון וולר לצד אלופי העולם לזוגות הניו דיי, וולר מתווכח עם אוסטין ת'אורי.

ביילי יוצאת לזירה, היא אומרת שזה מדהים להיות שוב כאן, ושהיא התגעגעה מאוד לקהל. היא ממשיכה ואומרת שכולנו מכירים את המשפט אתה לא יודע מה יש לך עד שזה נעלם. היא מדגישה שכשהיא נכנסת לזירה, היא לא לוקחת את זה כמובן מאליו. היא שמה את הלב והנשמה שלה בכל ערב. לדבריה, לפני חודשיים גנבו ממנה את ההזדמנות שלה, לקחו ממנה את הקרב שלה ברסלמניה על אליפות זוגות הנשים, מחלקה שקרובה לליבה. היא מדגישה שהיא לא כאן בשביל לילה אחד, לא בשביל רגעי שיא ולא בשביל תארים אלא בשביל לילות כמו הלילה ובשביל הקהל. אם בקי לינץ' חשבה שלקחת ממנה את הקרב ברסלמניה ישבור אותה... זה רק חיזק אותה. היא אומרת שפעם אמרה שבקי תמיד הייתה צעד אחד לפניה, אבל עכשיו היא ממוקדת והיא הולכת לקחת לה הכול. ביילי קוראת לבקי לינץ' לצאת החוצה. בקי לינץ' יוצאת החוצה, בקי אומרת שההבדל ביניהן הוא שביילי מסתפקת במקום השני והיא לא. ביילי מעדיפה שיהיו לה חברים, והיא מעדיפה לבנות לעצמה מורשת. בקי טוענת שהיא רוצה את המורשת שלה יותר מאשר חברים מזויפים. ביילי משיבה שיש לה מורשת, היא עתידית להיכנס להיכל התהילה, והיא גם לא מתביישת לעזור לאחרות שזקוקות לעזרה. בקי עונה בציניות ואומרת שפעם ביילי נלחמה בשביל הקהל אבל הם הפסיקו להילחם בשבילה. היא מוסיפה שכשלקחה ממנה את המקום ברסלמניה  אף אחד לא שם לב בכלל. ביילי קוראת לה אידיוטית וטוענת שבקי פשוט לא בטוחה בעצמה. בקי הייתה כל כך עסוקה בלחשוב מה יחשבו עליה אחרי שנה בחוץ שהיא תקפה את ביילי מאחורי הגב. ואז גם תקפה את ליירה ואלקיריה כי פחדה ממנה. בקי אומרת שגם את זה הקהל אהב. ביילי שואלת אם בקי בכלל זוכרת איך זה להילחם על תואר או שהראש שלה תקוע עמוק מדי איפשהו. בקי עונה שהיא לא ממש זוכרת ושואלת את ביילי אם היא זוכרת איך זה מרגיש להחזיק תואר. ביילי קוראת לה להתקרב אם היא רצינית. בקי אומרת שאם ביילי רוצה קרב  היא תקבל, אבל לא על האליפות. היא אומרת לה שתראה אותה שבוע הבא. בקי סוטרת לביילי, ביילי מחזירה לה באגרוף שמפיל אותה. פייסאוף בין השניים.
[Image: dchiraw1673-05-ntwk-rev-1-c7161995c438c8...cbb1a3.jpg]

קת'י קלי מראיינת את ג'יי אוסו בלוקר רום ושואלת אותו על הפסד האליפות. ג'יי אומר שהוא הרוויח את הכבוד של גונת'ר כשניצח אותו ברסלמניה ואחר כך גונת'ר הרוויח את הכבוד שלו כשניצח אותו בשבוע שעבר. ג'יי אומר שהם 1-1 ואם הוא צריך לזכות בטורניר מלך הזירה בשביל לקבל עוד הזדמנות על האליפות, אין בעיה. YEET.

AJ סטיילס מחזיר את האליפות הביניבשתית לניק אלדיס מאחורי הקלעים. אלדיס מודה לו ואומר שהוא יחזיר את זה לדומיניק מיסטריו. אלדיס אומר לסטיילס שתהיה הזדמנות לזכות בתואר באופן רשמי ב-NOC. סטיילס מודה לו.

ביילי מופיעה. אלדיס אומר לה שבקי לינץ' לקחה ממנה הזדמנות לקרב אליפות ברסלמניה... ולכן היא חייבת לה קרב. אלדיס מודיע שבשבוע הבא ביילי תקבל הזדמנות נגד בקי לינץ' על האליפות הביניבשתית לנשים. ביילי ממשיכה ללכת ופוגשת את ליירה ואלקיריה. ביילי מתנצלת שלא חזרה אליה, ומסבירה שהחודשיים האחרונים היו קשים והיא פשוט מתמקדת עכשיו במה שטוב לה. ליירה מחייכת ואומרת לה : 'כשתזכי בתואר גם אני אעשה את מה שטוב לי'.

קיירי סיין נגד ליב מורגן, איך שהקרב מתחיל ליב מורגן נפצעת באיזור הכתף והקרב מופסק. קיירי מוכרת בתור המנצחת.

קת'י קלי מראיינת את סמי זיין מאחורי הקלעים, זיין אומר שהוא דיבר כל כך הרבה על אליפות העולם ועכשיו ההזדמנות סוף סוף כאן. אבל התחושה הפעם שונה. קאריון קרוס מופיע. קרוס אומר שסמי משוגע שחוזר על עצמו שוב ושוב. ביום שישי הוא יתמודד מול מישהו שיודע לנצח... רנדי אורטון. זיין יפסיד ורנדי יהפוך לאלוף עולם בפעם ה־15 בזמן שזיין יישאר על אפס. סמי עונה לו שהוא חושב שקרוס פשוט פחדן. הוא מסתתר בצללים, מדבר בחידות אבל לא נלחם. אולי הוא לא נלחם כי הוא לא מסוגל לגבות את הדיבורים שלו במעשים. זיין אומר שהוא עצמו הפסיד בעבר, אבל תמיד קם חזרה. השאלה היא... האם קרוס יכול להגיד את אותו הדבר על עצמו ? זיין מסיים ואומר שהוא סיים להקשיב לקרוס. המטרה שלו עכשיו היא טורניר מלך הזירה... אבל אחרי זה הוא הולך לאדם פירס ויקבל את הקרב שלו מול קרוס אחת ולתמיד. קרוס רק מחייך ואומר שהגיע הזמן.

טורניר מלך הזירה - סיבוב ראשון
ג'יי אוסו ניצח את שיימוס, רוסב וברונסון ריד, לקראת סוף הקרב ריד נותן לשיימוס צונאמי, מצמיד אותו אך ג'יי שובר את ההצמדה. ג'יי נותן לריד ספיר, עולה לטופ רופ לאוסו ספלאש... ברון ברייקר מופיע ומפיל אותו. סמי זיין מגיע והוא תוקף את ברייקר, זיין מעיף את ברייקר לרינג פוסט ואז מנסה לתת לו הלובה קיק, ברייקר תופס את זיין ומעיף אותו מעבר לשולחן השדרנים. פנטה מגיע וקופץ על ברייקר שמחוץ לזירה. בזירה ריד עולה לטופ רופ ומנסה לתת לג'יי צונאמי, אל איי נייט מגיע ומפיל את ריד. ג'יי נותן לריד סופרקיק, ספיר, אוסו ספלאש לגב, אוסו ספלאש שני ומצמיד אותו לניצחון. אחרי הקרב סת' רולינס יוצא החוצה, רולינס נכנס לזירה ומתכונן לתת לג'יי סטומפ... קודי רודס יוצא החוצה, קודי רץ לזירה, פייסאוף בין קודי ורולינס והקהל נותן צ'אנטים של 'הולי שיט'. רולינס עוזב. קודי וג'יי לוחצים ידיים והתוכנית מסתיימת.
[Image: 20250616_Raw_FC--e63ba52ecb634e8287d6d4a109418567.jpg]

מוכרז לשבוע הבא :
- קרב על האליפות הביניבשתית לנשים : ביילי נגד בקי לינץ'.
- חצי גמר טורניר מלכת הזירה : רוקסן פרז נגד ג'ייד קארגיל.
- חצי גמר טורניר מלך הזירה : ג'יי אוסו נגד קודי רודס.

RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 16.6.2025 - lidoradir - 06-17-2025

[Image: 03-RAW-06162025-RF-68616-0beb105dd31fd9b...650337.jpg]

דיווח של האינסיידר לגבי הפציעה של ליב מורגן :

הפציעה של לייב מורגן אמיתית לחלוטין, אין כאן שום אנגל או ניסיון להוציא אותה מחווץ לטלוויזיה לטובת פרויקט חיצוני.
ליב נבדקה על ידי הצוות הרפואי של WWE מיד כשהובאה אל מאחורי הקלעים.
כרגע WWE מחכים להבין מה חומרת פריקת הכתף וזה מה שיקבע כמה זמן היא תהיה מחוץ לפעילות בזירה.
אם מדובר בפריקה חמורה תהליך ההחלמה עשוי לקחת עד 16 שבועות עד שתאושר לחזור לפעילות ספורטיבית.
זה תלוי באבחנה הסופית שכרגע עוד לא התקבלה.

RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 16.6.2025 - hbk - 06-17-2025

ביילי הכונפה עשתה סיליקון?כמה זמן מסך הן מבזבזות זה לא יאומן...

למה גולדברג מתעקש שוב ושוב לחזור לזירה כשהוא נושק ל-60? מאז הקאמבק ב-2016 היה לו רק קרב אחד סבבה מול לאשלי וכל השאר היה זבל טהור. אין לי משהו נגדו בניגוד לרוב האנשים, הוא היה בזמנו מפלצת אמיתית עם כוח טבעי מטורף, אבל הריצה הזו כל כך מיותרת.

RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 16.6.2025 - TheFallenAngel - 06-17-2025

שונא את קאיירי סין הארורה! שיפטרו את הבדיחה הזאת
האובר הגזמת התלהבות שלה אחרי "שניצחה" היתה סופר מביכה.

(06-17-2025, 11:49 AM)TheFallenAngel כתב:  שונא את קאיירי סין הארורה! שיפטרו את הבדיחה הזאת
האובר הגזמת התלהבות שלה אחרי "שניצחה" היתה סופר מביכה.

זה היה כל כך קרינג'.
היא פשוט נאחס.

RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 16.6.2025 - The Visionary - 06-17-2025

- אם התכנית בשבוע שעבר הייתה אחת התכניות הטובות יותר בשנים האחרונות, התכנית הלילה הרגישה לי כמו פרק פילר עם רגעים קטנים שיש להם משמעות.
- הפציעה של ליב מורגן מבאסת, אני מקווה בשבילה שהיא תחזור מהר לזירה, אבל את סאמרסלאם ויום השנה שלה ושל דום דום היא בוודאות תפספס.

- לא מבין למה לא נתנו לסטפני ואקר את הניצחון והלכו עם אסקה. אני באמת לא יודע מה עוד מנסים לעשות עם אסקה. לא ברור אם מסתכלים עליה כמתאבקת ותיקה שמטרתה לקדם אחרות, אם עוד בונים עליה להחזיק את המחלקה בקרוב כדי לרענן מריה ריפלי-ליב מורגן-איו סקיי, אבל הם חייבים לקבל החלטה. מרחם קצת על קיירי סיין, היא לא אשמה בנפילה הרעה של ליב, אבל כמובן שיפילו את זה עליה כמתאבקת לא בטוחה.

-גונת'ר-גולדברג. מן הסתם ההחלטה בשבוע שעבר להחזיר את התואר לגונת'ר היא גם בשביל הקרב הזה ב-SNME. כל תוצאה שהיא לא ניצחון של גונת'ר שהולך עם התואר הביתה תהיה פה בזבוז. גם ניצחון של גולדברג ופדייה של סת' רולינס עליו זה בזבוז, גם ניצחון של גונת'ר ופדייה של סת' רולינס זה מיותר (יכלו כבר לתת לג'יי לשמור ולעשות משולש שג'יי יקח את ההצמדה מגונת'ר ואז רולינס יפדה). לתת את התואר לגונת'ר כדי שאחרי פחות מחודש הוא יעבור לרולינס זה בזבוז זמן של כולנו. אני יכול להבין למה לא נתנו לרולינס לפדות בשבוע שעבר, כדי להימנע מלהכניס את הדבר הכי טוב ב-WWE היום לזירה עם גולדברג שיכול בטעות גם לגמור לו את הקריירה, אבל זה סתם סינדל אותם לקראת SNME.

-ביילי-בקי: פיוד של 2017, אולי 2019, אם אני מגזים 2021. אין לי מה לעקוב אחרי זה ב-2025.

- בואו נדבר על סמי זיין. הפייס הכי חסר דמות אי פעם. אחרי עשור במיין רוסטר, מיין אבנט ברסלמניה ומעורבות לא מועטה בסטוריליין הכי מרכזי של העשור הוא מנסה להיות אנדרדוג. לא מבין מי קונה את השטות הזו ולמה מאפשרים לאנטישמי הזה להמשיך לשחק אותה צדיק ומסכן. בניגוד לגולדברג-גונת'ר, פה אני קצת מקווה שקריון קרוס יגמור לו את הקריירה.

-מיין אבנט. אני יודע שההיגיון אומר שאני אמור לשמוח מהניצחון של ג'יי אוסו, אבל אני לא. קודם כל כי אני לא חושב שהוא ינצח את רודס ויעפיל לגמר מול זיין (או אורטון, למרות שאני עדיין מאמין שהם רוצים ללכת עם זיין כי סעודיה). שנית, כי הוא קיבל הזדמנות על התואר כבר בסמאקדאון. ועצם העובדה שהכריזו על הקרב הזה למרות שהוא אמור להיות קרב חושך, זה בעל משמעות. בנוסף, לא אהבתי שנתנו לו להצמיד את ברונסון ריד, יש מתאבק בלי עלילה ובלי כיוון בקרב הזה, אפשר להצמיד אותו. חבל לפגוע בברונסון. בנוסף אני סבור שיש לשחרר לאלתר את LA נייט מהחברה.

תוכנית מעולה של ראו.

- סגמנט פתיחה מעולה של ליב, דום דום ואיו סקיי. ליב הייתה מצוינת על המיקרופון. דומיניק חוזר לתקופת ההיט שהוא לא יכול להוציא מילה מהפה ? הקהל לא נתן לו לדבר, מעניין אם זה חד פעמי או שחזרנו לזה. פופים גדולים לאיו, הקהל מת עליה. היה נראה שאנחנו בדרך לפיוד בין ליב ואיו אבל ליב נפצעה במהלך התוכנית, באסה רצינית.

- אסקה נגד סטפני ואקר נגד אייבי נייל נגד ראקל רודריגז היה באנגר. קרב פנטסטי, כולן הפציצו פה. אני כמובן אתייחס לאסקה שהייתה פשוט אש בזירה, ככה נראית מתאבקת אחרי שהייתה בחוץ 13 חודשים ? מדהים. איזה הבדל בין אסקה לקיירי הסתומה, ואוו. קיבלנו טעימה קצרה בין אסקה וסטפני ואקר וזה היה תענוג, קרב שלהן יהיה מדהים. ריה מגיעה לדפוק בחזרה את ראקל. אסקה עולה לחצי גמר.

- והנה זה מגיע, אחרי שזה באוויר כבר חודש וחצי זה הופך להיות רשמי. גולדברג עושה את החזרה שלו ונכנס לפיוד מול גונת'ר על אליפות העולם במשקל כבד. גולדברג כמובן קיבל פופים גדולים מהקהל, אני תמיד נהנה לראות אותו. אבל... צריך להגיד את האמת. הברכיים שלו גמורות, זה היה נראה רע, הוא בקושי הצליח ללכת לזירה כמו שצריך, ועד שנכנס פנימה הוא התעייף. אני מקווה בשבילו שיסיים כמו שצריך ולא יעשה לעצמו פדיחה. גונת'ר-גולדברג צריך להיות כמו לסנר-גולדברג מרסלמניה 33, זה צריך להיות ספרינט של 4-5 דקות. לסנר-גולדברג ברסלמניה היה קרב אדיר. הבעיה היא שאני לא יודע אם גולדברג מסוגל לזה. הלוואי וכן.

- AJ סטיילס נגד JD מקדונה היה קרב נהדר. מקדונה כזה אנדרייטד בזירה, הוא תמיד נותן קרבות טובים. סטיילס ממשיך לתת הופעות טובות מאז רסלמניה. בשבועיים האחרונים סטיילס מבצע את הסטיילס קלאש באופן יותר מהיר. סטיילס-דומיניק נהדר ומעניין מאוד ל-NOC.

- פרומו מעולה של ביילי ובקי לינץ', ותיקות מעולות אחת נגד השנייה. כמעט בטוח שזה יהפוך למשולש עם ליירה ואלקיריה, בטח באבולושן.

- ג'יי אוסו נגד שיימוס נגד רוסב נגד ברונסון ריד היה MOTN. קרב מרכזי גדול. אליפות/לא אליפות... שג'יי אוסו נכנס כל האולם על הרגליים וזאת חוויה כל פעם מחדש. זה היה באנגר גדול, כולם הפציצו פה. היה ברור מי יהיה המנצח כאן... שיימוס ורוסב עסוקים אחד בשני, נייט עסוק בסטייבל של רולינס. ג'יי המרוויח. הסיום היה משוגע... ברייקר מפריע וזיין מנסה לעצור אותו ולא מצליח, פנטה תוקף את ברייקר, נייט תוקף את ריד... אחרי הקרב רולינס יוצא החוצה לנסות לתקוף את ג'יי... קודי עושה את ההצלה ומקבל פופים מטורפים. הפייסאוף של קודי ורולינס גורם לקהל לתת צ'אנטים של 'הולי שיט'. זה באמת היה גדול. קודי וג'יי נפגשים בחצי גמר... נייס.

RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 16.6.2025 - dorrrrr - 06-17-2025

הדבר היחידי שטוב בגולדברג זה שהוא יהודי.
הלך 4 צעדים והתנשף כאילו הוא אחרי מרתון אפילו סבתא שלי לא הייתה ככה, טוב נו לפחות הפעם הוא לא נגח בדלת כלשהי.

RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 16.6.2025 - Jon_M0xley - 06-17-2025

אמרתי את זה ממזמן קאירי סיין הביתה ומהר.
דווקא את ליב לפצוע? בלי בושה.

שמח שאסקה חזרה, היא הייתה חסרה לי. עד שנעומי העילה את התחת שלה כפינישר עכשיו באה אסקה... למה?

ביילי משעממת, הפרומו שלה היה כזה מעפן ומשעמם. בקי עוד הצליחה להציל את הסגמנט הזה אבל זה קרב שאני ממש לא הולך לראות חחחחחח. נגיד חבל שביילי לא התחלפה בקרב עם ליב.

הדבר היחיד שטוב בגולגברג זה לראות את כולם מעודדים יהודי תומך ישראל. מאוד מקווה שהוא לא ינצח את גונת'ר.
רק ההליכה לזירה והוא כבר היה מזיע, מעניין מה יהיה בקרב עצמו.

RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 16.6.2025 - בליסטרה - 06-17-2025

ג'יי אוסו בלי אליפות > ג'יי אוסו עם אליפות
איזה פרפרים, בדקות האחרונות של ראו אחרי כל הברולים היה רגע שג'יי אוסו ממש עמד מאחורי קודי בזמן שהסטייבל של רולינס מחייכים מולו כמו בכל הטרנים הקלאסיים, אם הוא היה מצטרף אליהם... מה גם ששכחתי מהשלבים של הטורניר, אולי זה עוד פרומו לבאות, ג'יי יכול הכל.
בעצם כמו שאני מכיר אותם זה בטוח לא במקרה, למרות שהYeet חי ונושם ניתן לראות בבירור שהם כבר לא מחכים למצות עד הסוף את הטריידמארקים, כמו במקרה של טריק וויליאמס עם הWhoop that trick שעכשיו מסתובב עם טופ דולה.

[Image: WWE-RAW-June-16-Seth-Rollins-Cody-Rhodes...quality=50]
[Image: Capture.jpg]