![]() |
|
חדשות| שינוי בתאריכי אירועים, מתאבקי WWE מתוסכלים, היט על מוסטפה עלי ועוד - גרסה מובנת להדפסה +- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443) +-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: חדשות| שינוי בתאריכי אירועים, מתאבקי WWE מתוסכלים, היט על מוסטפה עלי ועוד (/showthread.php?tid=26) |
חדשות| שינוי בתאריכי אירועים, מתאבקי WWE מתוסכלים, היט על מוסטפה עלי ועוד - KillSwitch - 01-16-2021 ![]() - לפי דיווחים של WrestleVotes ו-שון רוס סאפ, נראה שהWWE מתכננים לדחות את רסלמניה 37 מהתאריך שהוכרז במקור ב28/3 לתאריך מאוחר יותר. SRS מציין שהתאריך שמופיע במסמכים פנימיים בחברה כרגע הוא 11/4. אירוע נוסף שככל הנראה יעבור שינוי הוא אלימיניישן צ'יימבר. לפי האינסיידר, הWWE מתכוונים להקדים את הPPV בשבוע והוא יתקיים ב21/2, במקום ה28. - לאורך כל תקופת הקורונה, היו דיווחים על מתאבקי פיתוח שלא מרוצים מסביבת האימונים בPC מסיבות שונות - בעיקר מכחישי קורונה ברוסטר וחוסר הקפדה על מסיכות. הWWE חזרו לאחרונה לאימונים פול טיים בPC ומתאבקים נדרשים להיות נוכחים חמישה ימים בשבוע ועוברים רק בדיקה אחת בשבוע, מה שמגדיל את הסיכויים לחשיפה לוירוס לאורך השבוע. שון רוס סאפ מדווח שיש תסכול בקרב מתאבקי הפיתוח בנוגע לסיכון שהם נמצאים בו. - האימונים בPC הם לא הסיבה היחידה לתסכול של מתאבקים בWWE. לפי דייב מלצר, מספר מתאבקים שנמצאים נמוך יותר בקארד מתוסכלים מתגובות הקהל המוקלטות שWWE משתמשים בהן ומודעים לכך שהחברה מגבירה ומנמיכה את הרעש של הקהל בהתאם למתאבקים שהם רוצים לקדם ורוצים שיהיו אובר. מספר מתאבקים הגיעו למסקנה שלפי תגובות הקהל המוקלטות שהם מקבלים - לWWE אין תוכניות לקדם אותם, והם מרגישים שאין להם דרך לשנות את הסיטואציה בלי נוכחות של קהל חי. - במהלך ראו טוק בשבוע שעבר, מוסטפה עלי חתך פרומו על ההחלטה של WWE להקדיש תוכנית מיוחדת לאגדות. עלי אמר שלהקדיש תוכנית לאנשים שבקושי יכולים ללכת במקום לתת ספוטלייט למתאבקים כמוהו, כמו דרו גולאק ואקירה טוזאווה מראה מה לא בסדר בWWE. כאשר צ'ארלי קארוסו ציינה את התגובה שהוגאן קיבל, עלי הדגיש שהרעש של הקהל מוקלט וWWE הם אלה שהשמיעו את התגובות. עלי רמז בטוויטר שהפרומו הכניס אותו לצרות מאחורי הקלעים לאחר שצייץ תמונה מהפרומו עם הכיתוב "אנחנו לא יודעים אם נוכל לתת לך מיק' שוב". לפי שון רוס סאפ, אנשים מסויימים מאחורי הקלעים אכן כעסו על עלי, בגלל שהם לא רוצים שמתאבקים ימשכו תשומת לב לעובדה שהרעש של הקהל מוקלט. - לפי דייב מלצר, לWWE עדיין יש תוכניות לקרב גימיק של רנדי אורטון נגד בריי וויאט ברויאל ראמבל, ונראה שההכרזה על רנדי אורטון לקרב הרויאל ראמבל נועדה להיות הטעיה. - למרות שמועות רבות על הסטטוס של החוזה שלו, דייב מלצר מדווח שריקושט חתם על חוזה חדש של 5 שנים בWWE כאשר עלה לרוסטר הראשי ב2019 - מה שאומר שהדיל הנוכחי שלו יסתיים רק בשנת 2024 והוא לא יוכל לעזוב את החברה בקרוב. - לפי שון רוס סאפ, הWWE הציעו לכל חברי רטריביושן למעט מוסטפה עלי חוזים חדשים במהלך הסתיו. הדילים שהוצעו לארבעה הם דילים של 3 שנים עם סכום מובטח של 250 אלף דולר בשנה. מדובר בדילים נמוכים משמעותית מאלה שWWE הציעו למתאבקים במהלך השנתיים האחרונות, כשהם היו לחוצים לנעול כמה שיותר מתאבקים לחוזים ארוכי טווח. כרגע לא ידוע אם חברי רטריביושן חתמו על הדילים החדשים, מכיוון שיש כרגע מספר מתאבקים שלא חתמו על חוזים חדשים שהוצעו להם ומחכים לזמן שיהיה להם קלף מיקוח במשא ומתן והם יוכלו לקבל הצעה טובה יותר. - לפי רסלינג INC, אלוף ROH הנוכחי, רוש, היה לאחרונה במגעים עם הWWE, אך הדיל לא נסגר מכיוון שרוש הרגיש שההצעה של החברה הייתה נמוכה מידי. WWE ויתרו ולא חזרו לרוש עם הצעה גבוהה יותר, כי הם הרגישו שהוא לא שווה את הסכום הגבוה שהוא מבקש. אחיו של רוש, דרגון לי, גם בחר להישאר במקום הנוכחי שלו בגלל שהוא מעוניין להמשיך לעבוד בNJPW. - לפי באדיסלאם.נט, התוכניות של AEW להקליט חודש של תוכניות במיאמי ירדו מהפרק נכון לעכשיו והם ישארו בג'קסונוויל עד להודעה חדשה. הסיבה לביטול לא ידועה. - אימפקט רסלינג הכריזו שבעקבות "נסיבות בלתי נמנעות", אלכס שלי לא יוכל להופיע בHTK ויוחלף ע''י מוס בקרב השלשות שפורסם למאין אבנט. נכון לעכשיו לא ידוע מה הסיבה להעדרות של שלי, אך הוא אישר שלא מדובר בקורונה. - אית'ן פייג' שסיים לאחרונה את החוזה שלו עם אימפקט רסלינג והולך לעשות את ההופעה האחרונה שלו בחברה בקרב סינמטי מוקלט נגד עצמו בגימיק של "הקראטה מן" פרסם בטוויטר שהוא לא היה מעוניין לעשות את הגימיק של הקראטה מן בTV ואמר לאימפקט שהוא מעוניין לשמור את זה ליוטיוב בלבד, ואמר שהשימוש בגימיק בסטוריליין הנוכחי הייתה החלטה של הנהלת החברה. - מישל מק'קול חשפה בפוסט באינסטגרם שהיא אובחנה כחיובית לקורונה. מישל הבהירה שהיא היחידה במשפחה שאובחנה כחיובית לנגיף ואמרה שהיא חווה כרגע רק תסמינים קלים. - דייב מלצר חשף בWON פרטים נוספים לגבי כריס ג'ריקו, שנדבק בקורונה בחודש ספטמבר. מלצר מדווח שג'ריקו אובחן כחיובי לאחר שחזר הביתה מההקלטות של AEW ב9 וב10 לספטמבר. הוא החליט לעבור בדיקה לאחר שהיה במגע עם חולה מאומת ונמצא חיובי. הוא העביר עשרה ימים בבידוד בין ה11 ל-21 לספטמבר ועבר בדיקה נוספת שיצאה שלילית ב22 לחודש, מה שאיפשר לו לחזור ולקחת חלק בהקלטות של AEW כבר ביום למחרת ולא להחמיץ אפילו תוכנית אחת. - במהלך סטרים בטוויץ' השבוע, ליטה דיברה על סגמנט "חגיגת הסקס" שלה עם אדג' לאחר זכייתו באליפות הWWE בשנת 2006. ליטה סיפרה שהיא לא הרגישה בנוח עם הסגמנט וניסתה לשכנע את החברה לרדת מהרעיון. אדג', ג'ון סינה ועוד מספר אנשים בחברה תמכו בליטה בנושא, אך WWE איימו לפטר אותה במידה והיא תסרב להשתתף בסגמנט, מה שגרם לה להסכים בסופו של דבר. ליטה סיפרה שההתנהלות של החברה עם הסגמנט הזה הובילה להחלטה שלה לעזוב בסתיו של אותה שנה ואמרה שההתנגדות שלה לסגמנט הובילה לדרך שהWWE קברו אותה בדרכה החוצה. - NJPW פרסמו במהלך WK שהם הולכים לחשוף TV דיל חדש בארה''ב ובריטניה בקרוב. לפי דייב מלצר, הדיל האמריקאי ייחשף כבר ב10 הימים הקרובים. מלצר ציין שרשת אקסס TV, שמשדרת כרגע את אימפקט רסלינג, הביעו עניין בדיל מחודש עם NJPW לאחרונה, אך הארגון סגר עסקה עם רשת אחרת. - לפי דייב מלצר, אחד הפרקים בעונה 3 של DSOTR יתמקד בברוזר בדלם/ג'וני K-9, מתאבק שעבד כג'ובר בWWF וכטופ גאי בסמוקי מאונטיין של ג'ים קורנט, שהיה מעורב עם המאפיה והואשם במספר פשעים, כולל רצח. מלצר מדווח בנוסף שסטיב אוסטין התראיין לאחרונה לפרק על בריאן פילמן, שיהיה הפרק הגדול שיפתח את עונה 3. - מאט קרדונה רשם לאחרונה טריידמארק על המונח "True Hollywood Story", מה שמוביל לשמועות על חזרה של תוכנית היוטיוב שלו במתכונת חדשה. RE: חדשות| שינוי בתאריכי אירועים, מתאבקי WWE מתוסכלים, היט על מוסטפה עלי ועוד - SwitchBlade - 01-16-2021 תודה על החדשות סלביק! - וואלה אני די תומך בעלי. פרק האגדות היה בושה, וזה שיט שחוזר על עצמו כל פעם שיש רייטינג נמוך. גולדברג מיין איבנט 2021, בולשיט. מבחינתי עלי היה צריך להיות עכשיו טופ גאי in the making, כולל חבר'ה נוספים (לא כולל קית' לי). - WWE מורידים סכומים של עסקאות זה מצחיק, מרגיש לי שחלק לא פחות חשוב מדיל הוא הכוונות לקדם את המתאבק, מתאבקים לא רוצים להרוס לעצמם את האמינות בסצנות בהן הם משתינים על עצמם בתמורה ל250K בשנה, מבין את זה. מתאבק צעיר יקח בלי לשאול דיל של 200K בשנה אם רק יבטיחו לו שיתייחסו אליו בכבוד - אבל WWE לא מסוגלים להבטיח דבר כזה. - מה שWWE עשו עם ליטה מזעזע. בושה וחרפה ככה להתנהג לבן אדם. הם שמו אותה במצב בלתי אפשרי בו הם השפילו אותה, אחר כך כשהיא רצתה ללכת הם השפילו אותה שוב, ואז ביום האחרון שלה בראו הם דאגו להריץ סגמנט שהשפיל אותה פעם נוספת. מדובר פה על מתאבקת שרוב המתאבקות הלגיטימיות המרכזיות היום העריצו אותה, לגיטימית יותר מכולם בזירה, שברה את הצוואר שלה בשביל רסלינג, והוכרחה להיות אובייקט. RE: חדשות| שינוי בתאריכי אירועים, מתאבקי WWE מתוסכלים, היט על מוסטפה עלי ועוד - lidoradir - 01-17-2021 - אני מאמין שברסלמניה כבר יהיה קהל, 11.4 זה 3 חודשים קדימה, אני מצפה לפחות ל-30 אלף צופים במידה וילכו על איצטדיון ענקי של 90-100 אלף מקומות. - רנדי נגד בריי וויאט בראמבל יהיה מעולה, אחר כך רנדי צריך להתפנות לאדג' במידה והוא באמת יחזור בזמן. - עלי, דרו גולאק וטוזואה יכולים ללכת כולם להופיע בתוכנית מיינאיבנט. תודה על החדשות. RE: חדשות| שינוי בתאריכי אירועים, מתאבקי WWE מתוסכלים, היט על מוסטפה עלי ועוד - DictatoR - 01-17-2021 (01-17-2021, 01:07 AM)lidoradir כתב: - אני מאמין שברסלמניה כבר יהיה קהל, 11.4 זה 3 חודשים קדימה, אני מצפה לפחות ל-30 אלף צופים במידה וילכו על איצטדיון ענקי של 90-100 אלף מקומות. בחיים לא. ארה''ב אפילו לא קרובים להתרומם מהמשבר הזה ייקח זמן עד שייפתחו דברים כאלה RE: חדשות| שינוי בתאריכי אירועים, מתאבקי WWE מתוסכלים, היט על מוסטפה עלי ועוד - lidoradir - 01-17-2021 (01-17-2021, 01:09 AM)DictatoR כתב:(01-17-2021, 01:07 AM)lidoradir כתב: - אני מאמין שברסלמניה כבר יהיה קהל, 11.4 זה 3 חודשים קדימה, אני מצפה לפחות ל-30 אלף צופים במידה וילכו על איצטדיון ענקי של 90-100 אלף מקומות. בפלורידה כבר מכניסים קהל, AEW מכניסים קהל כבר איזה חודשיים במידה ואני זוכר נכון, אמנם רק 30 אחוז. וינס לא יעבור עוד רסלמניה בלי קהל. RE: חדשות| שינוי בתאריכי אירועים, מתאבקי WWE מתוסכלים, היט על מוסטפה עלי ועוד - the one - 01-17-2021 תודה על החדשות סלביק (אחרי העדרות לא קצרה מתרגש לפתוח ככה תגובה). מצד אחד בהחלט יכול להבין את מתאבקי הפיתוח על כך שהם לא מרוצים מצד שני זה המצב ה wwe מחפשים כל דרך אפשרית להקטין את ההוצאות מצד אחד ומצד שני לשמור על כל טאלנט שיש להם ושהם יכולים להשיג. (גם במחירי הפסד). דבר שני ארה"ב כל כך שקועה בקורונה לא רואה את זה שימלאו אצטדיונים בעוד 3 חודשים למניה לצערי. RE: חדשות| שינוי בתאריכי אירועים, מתאבקי WWE מתוסכלים, היט על מוסטפה עלי ועוד - TwistedBliss - 01-17-2021 (01-17-2021, 01:07 AM)lidoradir כתב: - אני מאמין שברסלמניה כבר יהיה קהל, 11.4 זה 3 חודשים קדימה, אני מצפה לפחות ל-30 אלף צופים במידה וילכו על איצטדיון ענקי של 90-100 אלף מקומות.ואי איך התגעגתי אלייך ולסלביק. לקחת לי את המילים מהפה לגבי שלישיית הג'וברים, איך אני אמור לקחת ברצינות את רטרביושן שהמנהיג שלהם הוא הסופר ג'ובר עלי. הפרידה מליטה באמת הייתה מזעזעת.. אבל חגיגת הסקס הייתה נהדרת במיוחד מה שהציץ שם
RE: חדשות| שינוי בתאריכי אירועים, מתאבקי WWE מתוסכלים, היט על מוסטפה עלי ועוד - Kamigoye - 01-18-2021 אין לי הרבה מה להגיד, הדיבורים על מוסטפה גורמים לי לאהוב אותו יותר אחרי שקצת ירד לי ממנו תקופה ארוכה, נחמד לשמוע שאדג' וסינה היו בצד של ליטה, פאקד אפ שאיימו לפטר אותה על זה, יש מזל לג'ריקו שהוא אחד המתאבקים הטובים אי פעם אחרת היו יותר מידי סיבות לא לסבול אותו. התגובה בתכלס כדי להעריך שהסט גיפים החדש זה ג'וג'ו. RE: חדשות| שינוי בתאריכי אירועים, מתאבקי WWE מתוסכלים, היט על מוסטפה עלי ועוד - karusi - 01-20-2021 ברור שהם רוצים ערב אגדות, כי החברה המטומטמת הזאת לא יצרה אף כוכב ב10 שנים האחרונות אז כל מה שיש להם זה רק אגדות מהעבר |