![]() |
|
תוצאות | AEW Dynamite 9.8.2023 - גרסה מובנת להדפסה +- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443) +-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: AEW (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=3) +--- אשכול: תוצאות | AEW Dynamite 9.8.2023 (/showthread.php?tid=2039) |
תוצאות | AEW Dynamite 9.8.2023 - lidoradir - 08-10-2023 ![]() JAS פותחים את התוכנית בזירה לפגישה שלהם, הם מזמינים את כריס ג'ריקו החוצה. ג'ריקו אומר שהוא פה בתור החבר שלהם, הוא יודע שהיו להם בעיות... אחד אחרי השני חברי JAS עוזבים את כריס ג'ריקו : דניאל גרסיה, ג'ק הייגר, טאיי מלו, אנה ג'יי, אנג'לו פרקר ומאט מנארד. האחרון שנשאר בזירה הוא סמי גווארה, סמי אומר לג'ריקו שהוא תמיד היה הגב שלו גם שלא היה צריך, סמי אומר שהוא עבר מאליפות העולם לקרב שלו, העביר את סטינג דרך שולחן בגללו... כי הוא נאמן. סמי אומר שהוא לא יעזוב אותו כי הוא חבר שלו והוא חשב שגם הוא יעשה את הדברים האלה בשבילו, סמי אומר שאולי הוא טעה, סמי אומר לג'ריקו שיש לו הרבה דברים לעבוד עליהם... ואם הוא יעשה זאת אולי הוא עדיין יהיה כאן. סמי גווארה הולך. אחרי הפרסומות רנה פאקט מנסה לראיין את כריס ג'ריקו מאחורי הקלעים, דון קאליס מגיע ומצטער אם הוא לקח חלק במה שקרה. ג'ריקו אומר לקאליס שהוא הגיע להחלטה ויש לו תשובה בקשר להאם הוא יצטרף למשפחה שלו, ג'ריקו אומר לקאליס שהוא יכריז על זה שבוע הבא. היאנג באקס ניצחו את ההארדיז, היאנג באקס הצמידו את מאט הארדי לניצחון אחרי BTE טריגר. אחרי הקרב היאנג באקס אומרים את השם FTR. אלופי הזוגות של FTR AEW יוצאים החוצה, פייסאוף ביניהם בזירה, היאנג באקס אומרים אול אין. BCC מאחורי הקלעים, ג'ון מוקסלי אומר שהוא מקווה שבסט פרינדס למדו את הלקח שלהם אחרי הקרב חנייה שלהם, מוקסלי אומר שהערב פנטה ופיניקס איתגרו אותם לקרב והם חושבים שהם יכולים לנצח. מוקסלי אומר שהם ינצחו הערב, הם עוברים לדבר על פאק, קלאודיו יורד עליו, יוטה יורד עליו שהוא יפספס את אול אין. קרב על אליפות FTW ג'ק פרי ניצח את RVD ושמר על אליפות FTW, במהלך הקרב פרי מנסה לזרוק כיסא על RVD אך פוגע בשופט, RVD נתן לפרי פרוג ספלאש והצמיד אותו, אוברי הגיעה וספרה אך פרי השתחרר. פרי נותן ל-RVD לואו בלו, מעיף אותו לכיסא בפינה של הזירה ואז מצמיד אותו לניצחון ברולאפ. רנה פאקט מראיינת מאחורי הקלעים את הלוצ'ה בראדרס, הם אומרים שהם יראו ל-BCC הערב למה הם הטאג הכי טוב בעולם. אלוף MJF AEW ואדם קול יוצאים החוצה, קול מדבר על הקרב באול אין ואומר שהוא ינצח בקרב, MJF אומר לקול שהוא מבין מה הוא רוצה וזה מלחמת פרומו... MJF מתחיל לחתוך פרומו ויורד על קול, קול צועק עליו שיעצור ואומר לו שהוא לא רוצה מלחמת פרומו, קול אומר לו שהם יעשו היסטוריה בקרב על אליפות AEW, קול אומר לו שהם צריכים לעשות אול אין על ההיסטוריה... קול אומר שאוהבים אותם בתור טאג והקהל ישמח אם הם יחזיקו בזהב, קול אומר ל-MJF שלפני שמתחיל האירוע יש Zero Hour(פרי שואו) והם צריכים לאתגר את אוזי אופן לקרב על אליפות הזוגות של ROH וגם לזכות. MJF מסכים. רודריק סטרונג יוצא החוצה, סטרונג מתעצבן על אדם קול ואומר שהוא לא מאמין שהוא רוצה לזכות עם MJF באליפות הזוגות של ROH ולא איתו שהוא החבר הכי טוב שלו. MJF יורד על סטרונג, סטרונג שואל את אדם הוא באמת יתן לו לדבר אליו ככה, סטרונג אומר שהקינדום צדקו והוא אף פעם לא היה חבר שלו, הקינדום יוצאים ומחבקים את סטרונג והולכים. אדם קול דוחף את MJF ומתעצבן על מה שהוא אמר לסטרונג, MJF מתעצבן, קול מצטער, בסוף הם מתחבקים. BCC ניצחו את הלוצ'ה בראדרס, לקראת סוף הקרב קלאודיו הוריד את המסיכה לפנטה, מוקסלי הצמיד את פנטה לניצחון ברולאפ. אחרי הקרב BCC ממשיכים לחסל את הלוצ'ה בראדרס בזירה כאשר קלאודיו שם על עצמו את המסיכה של פנטה. קני אומגה הולך מאחורי הקלעים, אלכס מארבז מגיע לראיין אותו, אומגה אומר ששבוע הבא הוא ישב לשיחה עם ג'ים רוס וידבר על העתיד שלו, דון קאליס וטאקשטה ויותר חשוב מה הוא מתכנן לעשות בוומבלי. סוורב סטריקלנד לצד מוגול אמבסי יוצאים החוצה, סוורב אומר שהם הוכיחו נקודה שבוע שעבר כאשר הפחידו למוות את ניק ויין, סוורב אומר שהם מעל החוק. AR פוקס מזמין את דארבי אלן החוצה, דארבי אלן יוצא החוצה, דארבי אומר לפוקס שיגלה לאנשים את כל הסיפור... הוא ניסה להתקשר אליו אך הוא לא ענה לו, דארבי אומר שהוא ניסה לעזור לו יותר מכולם. דארבי אומר לפוקס שבסוף הוא הגיע ל-AEW לבד ואם הוא עצבני שהוא אמר מילה על מישהו בן 16... דארבי אומר לפוקס שלא משנה מה הוא יעשה לו הוא מכבד אותו ותמיד יתן לו קרדיט על כך ששינה לו את החיים. דארבי אומר לפוקס שנראה שיש לו חברים חדשים... הוא צריך לזכור שגם לו יש. האורות נכבים ונדלקים : סטינג בזירה. סטינג מחסל את האמבסי, פוקס בורח דרך הקהל ודארבי לא מצליח לתפוס אותו. סטינג מכה את סוורב בעזרת המחבט, סטינג מצמיד את המחבט לסוורב ומסתכל על הלוגו של אול אין. סוורב עוזב את הזירה. מוכרז לראמפייג' : - בריאן קייג' נגד דארבי אלן. - קרב העפלה לקרב על אליפות הנשים של AEW באול אין : סקיי בלו נגד סאריה. - קרב על אליפות AEW הבינלאומית : ג'וני TV נגד אורנג' קאסידי. מוכרז לקוליז'ן : - קרב על אליפות השלשות AEW : האוס אוף בלאק נגד CM פאנק ו-FTR. - האלייקמד יתאבקו. - ווילו וקריס סטטלנדר נגד מרצדס מרטינז ודיאמנטה. מוכרז לדינמייט בשבוע הבא : - MJF ואדם קול ידברו על הקרב המרכזי באול אין. - ג'ים רוס יראיין את קני אומגה. - קרב העפלה לקרב על אליפות הנשים של AEW באול אין : בריט בייקר נגד הבאני. - GOA נגד דארבי אלן וניק ויין. קרב על אליפות הנשים של AEW + קרב העפלה לקרב על אליפות הנשים של AEW באול אין היקארו שידה ניצחה את אנה ג'יי ושמרה על אליפות הנשים של AEW, שידה הצמידה את אנה לניצחון אחרי ספינינג קיק.
RE: תוצאות | AEW Dynamite 9.8.2023 - Nisan5454 - 08-10-2023 תודה על התוצאות פרק מעולה!! RE: תוצאות | AEW Dynamite 9.8.2023 - SwitchBlade - 08-10-2023 הסגמנט הזה של JAS.. RE: תוצאות | AEW Dynamite 9.8.2023 - orgibor - 08-10-2023 חלק ראשון ממש טוב, החלק השני הרבה פחות ועדיין אחלה פרק באוברול. מבין את הטענות של רז הסגמנט של JAS, זה מרגיש כמו פירוק מזורז, כאילו יש תוכנית שחייבים להספיק להוציא לפועל והדדליין ממש עוד רגע, גרסיה ומנארד היו היחידים שאמרו דברי טעם בסגמנט הזה. בכל זאת חשוב להבהיר שהפירוק של הJAS הוא דבר נהדר, עבור כל הצדדים, ועדיין כולי תקווה שזה מקרב אותנו צעד אחד קרוב יותר לקראת ראן של פייס ג'ריקו. דרך אגב זאת הזדמנות חשובה להגיד שהדבר שאני מחכה לו יותר מכל בוומבלי זה לשיר JUDAS בקולי קולות וכל מי מחברי הפורום שלא יצטרף לשירה יצטרך להתמודד עם תת-ניק של יהודה איש קריות. באקס - הארדיז היה קרב מעולה, ציינו במהלך הקרב שהפילוסופיה של ההארדיז כרגע היא "לעבוד חכם יותר לא קשה יותר" וזה כיף לראות איך גם בשלהי הקריירה שלהם ובקצב של צב הם מפגינים שיתוף פעולה מדהים ומהלכי טאג טים שלזוגות אחרים יש המון מה ללמוד מהם. הבאקס עם הופעה טובה ואופיינית, הצליחו לחמם אותי קצת לקראת אול-אין כמו שקיוויתי. גם פרי - RVD היה מצוין, כאילו RVD היה מצוין וג'ק פרי היה שם לידו, כמו שעומריוטה אמר RVD זה מתאבק שתמיד כיף לראות על המסך, זה סגנון זירה שמוזר שאף מתאבק מודרני לא בוחר לאמץ, הרווח כולו של RVD. נראה מה הכיוון הלאה עבור פרי, האם הסאגה עם ECW ממשיכה איכשהו או שמתקדמים הלאה או אחורה חזרה להוק, בכל מקרה את התשובה לשאלה הזאת אין לי צורך לקבל בלייב. עוד אנגל חזק של קול ומג'ף, פחות משבוע שעבר אבל הם כבר למדו את הנוסחה, בגלל זה הוכרז שנקבל את אותה המנה גם בשבוע הבא. גם הסגמנט על הטרמפולינות היה מצחיק. המיינד-בלואו שאני לוקח מהפרומו הוא שאנחנו הולכים לקבל קרב קיקאוף ברמה של מיין אבנט, אשכרה אחד הטאג-טימז הטובים בעולם מגנים על אליפות הזוגות מול אחד הטאג-טימז הכי אובר בעולם, בקיקאוף, זה אדיר. אני רואה את הקינגדום מצטרפים בהמשך והופכים את זה למשולש, לא משהו שיפגע בקרב קיקאוף, מה שכן פוגע בכל הסטוריליין הזה הוא המעורבות של רודריק סטרונג, יש כאן ארק מדהים בין שני מיין אבנטרים וסטרונג פשוט מתעקש למשוך אותם למטה ולהפשיר אקט רותח, זה לא משהו חדש בבוקינג של קאהן, הוא תמיד אוהב לשנות את הסדר של מי שאמור להיות בפרונט ולקבל את הספוטלייט, וחבל. BCC - לוצ'ות זה עוד קרב נהדר אבל המעורבות של יוטה קצת חורה לי, חשבתי שהוא על הגל אחרי הקרבות האחרונים שלקח בהם חלק והנה הוא חזר להיות הצלע השלישית, מגיע משום מקום בקרב החנייה בראמפייג' וב-DBD וגם היום הייתי מעדיף שזה יהיה הוא שמשתתף על חשבון מוקסלי או קלאודיו, שישחקו קצת על הפריבירד רול, בדביוט של יוטה בROH הוא כעס כשהציגו אותו בתור החבר הצעיר בחבורה ואמר שהוא עומד בפני עצמו, אז תעמוד גאדמיט! בפנטאזי בוקינג קבעתי קייג', סוורב ופוקס מול דארבי, סטינג וווין ואמרתי שאין קומבינציה של מוגול אמבאסי שאפשר להייות איתה 100% מרוצה לאול-אין, אז הם הלכו על צורה של זוגות ללא קייג' וווין - מקובל לגמרי, אני רק שמח שאני אקבל את מנת הדארבי שלי בתיבול של סטינג, מה גם שבדרך לשם אנחנו רואים שהוא כן צריך לצלוח את המוקשים של קייג' ו-GOA, הופך את המסע להרבה יותר מעניין. ד"א אם כבר הזכרתי את דארבי -קייג' שנקבע לראמפייג', הקארד לשישי נראה פצצה. שידה - ג'יי הוציאו את המירב שאפשר להוציא מהיקארו שידה מול אנה ג'יי, היה קרב סביר לגמרי עד הסיום ההזוי שהתבצ'בצ' שם, אפילו בשולחן השדרנים הייתה שתיקה מביכה ולא הצליחו למצוא דרך לתרץ את סוף הקרב. בכל מקרה מרובע נשים זאת דרך המוצא שלהם לנווה המדבר של הנשים בדיינמיט, אני רק שמח שהפלסטר הוסר ואני כבר לא צריך לחשוש מההכרזה על איזה קרב נקבל על אליפות הנשים. כמו שגיא ציין בקוליז'ן טוני סטורם חתכה אחלה ראיון אצל שובאני ואם תהיה לו המשכיות אולי נראה איזשהו ניצוץ של תקווה, חבל שזה קרה שלושה ימים אחרי שאיבדה את האליפות כי אין סיכוי שהיא תקבל ריין שלישי עם החגורה, להערכתי זה יהיה הרגע של סראיה, לטוב או לרע. RE: תוצאות | AEW Dynamite 9.8.2023 - RoeeHardy - 08-10-2023 כאילו, RVD אי פעם, נו, מזדקן? איפה משיגים את הקנאביס שלו? RE: תוצאות | AEW Dynamite 9.8.2023 - Mad King - 08-10-2023 (08-10-2023, 08:03 PM)RM Punk כתב: כאילו, RVD אי פעם, נו, מזדקן? זה כי הוא One Of a Kind. RE: תוצאות | AEW Dynamite 9.8.2023 - SwitchBlade - 08-10-2023 אני מעריך את דעתו של אור על הסגמנט של JAS, למרות זאת, בעיניי כל המהות של ההתפרקות הזאת היא לקדם את ג'ריקו ולטהר את שמו. זה מעגל מאוד מחוכם - ג'ריקו רוצה תשומת לב לעצמו, אז הוא לוקח אותה מאחרים, ועכשיו כשהשטיק הזה הפסיק לעבוד, הוא מריץ אנגל בו האחרים כועסים עליו, ובכך אפילו כשהם עוזבים את הסטייבל שלו - הוא למעשה המרכז. ג'ריקו הצליח להפוך אפילו את סגמנט היציאה של JAS לסגמנט שכל המרכז שלו הוא כריס ג'ריקו, כי גם בקייפייב וגם בשוט - ג'ריקו דואג לג'ריקו. הפייס טרן הזה מאוד מחוכם בעיניי - שימו לב למילים שחלק מהאנשים אמרו על ג'ריקו, הם אך ורק החמיאו לו חחחח "בזכותך אני נושם וקיים, אבל בשנה האחרונה לא עזרת לי ואני עוזב" היה למעשה מה שחצי מהאנשים אמרו. מה שכן חיבבתי היה שכן נתנו לכל אחד זמן אינדבידואלי על המיק'. אני מדרג את אנג'לו פארקר ראשון בפער מעל כולם בחלק שלו. מיק'? 10/10, מזכיר לי למה הוא ומנארד הם כל כך אנדרטייד. מקום שני - גרסיה. פרומו טוב, כמובן הריקוד, מעולה. מקום אחרון - ג'ק סוואגר. נמצא ברסלינג 15 שנה ועדיין לא יודע כיצד לחתוך פרומו. בגדול אני חושב שג'ריקו מחפש דרכים להוריד מעצמו את המוניטין שנדבק לו, והוא למעשה לוקח שוט והופך אותו לעלילה כדי לנטרל את השוט. בסדר, לא הייתי מצפה מאדם חכם כמו ג'ריקו לפחות. כמובן שראיתי את שאר התכנית אבל מאוחר וארשום מאוחר יותר. RE: תוצאות | AEW Dynamite 9.8.2023 - Jon_M0xley - 08-11-2023 לא הבנתי האלופה הייתה צריכה להעפיל לקרב אליפות שלה? RE: תוצאות | AEW Dynamite 9.8.2023 - DarkArts - 08-11-2023 (08-11-2023, 01:20 AM)Jon_M0xley כתב: לא הבנתי האלופה הייתה צריכה להעפיל לקרב אליפות שלה? זה גם היה קרב על האליפות, מי שמנצחת הולכת להגן על האליפות בוומבלי. RE: תוצאות | AEW Dynamite 9.8.2023 - Jon_M0xley - 08-11-2023 (08-11-2023, 03:22 AM)DarkArts כתב: זה גם היה קרב על האליפות, מי שמנצחת הולכת להגן על האליפות בוומבלי. זה נראה לי מובן שאם יש קרב על האליפות אז האלופה תגיע להגן... מוזר שהם דפקו של קרב אליפות + קרב העפלה. |