![]() |
|
+- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443) +-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: עמודים:
1
2
|
תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 30.6.2023 - Triple T - 06-30-2023 ![]() התוכנית משודרת בשידור חי בפעם הראשונה מהO2 בלונדון. התוכנית מוקדשת לזכרו של דרן דרוזדוב מתקופת האטיטיוד ארה שהלך לעולמו מוקדם יותר היום. סמי זיין וקווין אואנס ניצחו את פריטי דדלי ושמרו על אליפות הזוגות. במהלך הקרב נראה היה שאואנס סובל מפציעה ברגלו השמאלית. למרות זאת הוא מצליח לעשות סטאנר וזיין מסיים עם הלובה קיק. מראים פרומו לקראת הקרב בין האוסוס לבין רומן ריינס וסולו סיקואה. מאחורי הקלעים מציגים ראיון שהוקלט לפני התוכנית ובו אדם פירס ומדבר על התוכנית הלילה ועל האירוע מחר. שיימוס, ריץ' הולנד ובוץ' קוטעים אותו. ריץ' אומר שהיום הם בעיר הולדתו ואחרי מה שקרה שבוע שעבר עם סולו הוא רוצה אותו הלילה. פירס אומר לו שזה בלתי אפשרי, אבל יש לו פיתרון אחר. הלילה הוא יפגוש את ת'יאורי ואם הוא ינצח אותו, הוא יהפוך לטוען לכתר לאליפות ארה"ב. ריץ' מחייך, הוא בוץ' ושיימוס מתחבקים ביניהם וריץ' שצועק שהלילה It's Fight Night אוסטין ת'יאורי ניצח את ריץ' הולנד. ת'יאורי ניצל את העובדה שהולנד היה עדיין פגוע מהסמואה ספייק שספג בשבוע שעבר, והשתמש בחבלים כדי לפגוע באזור הפגוע. ת'יאורי הצמיד את ריץ' לאחר דרופקיק דרך החבל האמצעי. ת'יאורי ממשיך לתקוף את הולנד אחרי הקרב ושיימוס עושה את ההצלה. מראים פרומו נוסף לגבי מלחמת האזרחים בין האוסוס לריינס וסולו. פרומו מאחורי הקלעים עם קריון קרוס. הוא מאתגר את AJ סטיילס לקרב, ומסיים עם טיק-טוק. ביילי ניצחה את שוטזי ושמרה על המקום שלה בקרב הMITB לנשים. איו סקיי התערבה במהלך הקרב ועזרה לביילי לנצח. אחרי הפרסומות רואים את דמג' קונטרול חוגגות מאחורי הקלעים כששוטזי מגיעה להתעמת איתן שוב ותוקפת אותן, אבל הם מצליחים לגבור עליה ומבצעים סופלקס על השולחן מאחורה. ביילי לוקח מספריים וחותכת מהשיער של שוטזי. גרייסון וולר אפקט. אורח מיוחד: לוגאן פול. לוגאן פול מדבר על זה שהוא הולך לנצח בקרב. אולי הוא יפדה על סת' רולינס, אולי הוא יפדה על רומן ריינס, ואולי הוא פשוט יקח איתו את המזוודה הביתה ויחגוג כאילו אין מחר. אל איי נייט קוטע אותו ויוצא לזירה. הוא אומר שאין סיכוי שהוא (לוגאן) יזכה בקרב מכיוון שכולם מצביעים על אדם אחד שהולך לזכות בקרב, ואומר לקהל בלונדון לומר מי וכולם צועקים "אל איי נייט". סאנטוס אסקובר יוצא החוצה ונכנס לזירה, ואומר שהוא וזלינה ווגה הולכים לנצח את הקרב ושLWO הולכים להיות מר ומיס מאני אין דה בנק. בוץ' יוצא החוצה וישר תוקף את לוגאן פול. זה מוביל לקרב הבא: בוץ' ניצח את אל איי נייט וסאנטוס אסקובר בקרב משולש. בוץ' הצמיד את סאנטוס אחרי הפינישר שלו. במהלך הקרב לוגאן פול התעמת עם אל איי נייט, וסופג מכה מסאנטוס אסקובר שניסה לפגוע בנייט. אחרי הקרב בוץ' יוצא מהזירה ומכניס סולם לתוכה. הוא מתחיל לטפס על הסולם אבל אל איי נייט זורק אותו החוצה. לוגאן פול נכנס ומעיף את נייט למחוץ לזירה ומתחיל לטפס בעצמו, אבל בוץ' חוזר, מעיף אותו מהסולם, מטפס על הסולם ומוריד את המזוודה. מראים את סטיילס מאחורי הקלעים עם הOC. סטיילס מסכים לאתגר של קרוס. הוא אומר שאם סקרלט תנסה להתערב, יש מישהי שתעמוד מולה. המצלמה מסתובבת ומראים את מיה ים. אסקה ניצחה את שארלוט פלייר בפסילה ושמרה על אליפות הנשים של הWWE. ביאנקה בלאייר ישבה בקהל בשורה הראשונה וצפתה בקרב. במהלך הקרב אסקה מנסה לפגוע בשארלוט עם בעיטה אבל שארלוט מתחמקת ואסקה פוגעת בביאנקה. ביאנקה מתעצבנת, נכנסת פנימה ותוקפת את אסקה והשופטת פוסלת את שארלוט. הקהל מתחיל בצ'אנטים של "אנחנו רוצים שולחן". ביאנקה מבצעת KOD על אסקה היישר על שולחן השדרנים. שארלוט מתעמת עם ביאנקה ואומרת לה שזה הקרב שלה וזה לא קשור לביאנקה. ביאנקה תוקפת גם אותה ונותנת לה KOD על שולחן השדרנים בזמן שאסקה עוד שוכבת עליו. האלוף האוניברסלי המאוחד רומן ריינס, סולו סיקואה ופול היימן יוצאים לזירה. רומן אומר ללונדון להכיר בו. רומן אומר שכבר מעל שנתיים הם שלטו בעסק. הוא, האוסוס, סולו. הוא אומר שהוא היחיד שהיה לו אכפת מהאוסוס. הוא נתן להם הזדמנות אחר הזדמנות, הוא הוביל אותם לארץ המובטחת. הקהל בצאנטים של "YOU SUCK". רומן אומר שהוא לא מסריח. הוא אומר שהם בגדו בו. רומן אמרה שהוא רצה לתת להם הזדמנות נוספת, הזדמנות שלישית ורביעית. זה מה שאבא טוב עושה. כל מה שעליהם לעשות הוא לצאת לזירה, לכרוע ברך, להכיר בו והם יוכלו להתקדם קדימה כמשפחה אחת מאוחדת. האוסוס יוצאים החוצה לזירה. ג'ימי אומר שרומן מנסה לסובב את מה שהוא אומר. הוא באמת חושב שהם הולכים לחזור לבלאדליין? הם מדברים על ההשלכות. ג'יי פונה לסולו ומדבר על ההשלכות. ג'יי מדבר על הפעם האחרונה שרומן הוצמד. זה היה לפני 3 שנים, וזה הולך לקרות שוב מחר בלילה. ג'יי אומר שאחרי שזה יקרה, רומן ריינס יבגוד בסולו ויעיף אותו החוצה. וכשזה יקרה, הם יהיו שם כדי לתמוך בו, שלא כמו רומן ריינס, הוא בשר מבשרם. הם אומרים שמבחינתם, מי שאמור להיות ראש השבט הבא הוא סולו סיקואה. ריינס מתעצבן וצועק על האוסוס. הם חושבים שזה משחק? ריינס מדבר עם ג'יי. ג'יי דוחף אותו וג'ימי מפתיע אותו עם סופר קיק מאחורה. ברול ענקי מתחיל בין כולם כשאבטחה, שופטים וכל האחראים יוצאים לזירה ומנסים להפריד בין כולם. התוכנית יורדת כשהברול ממשיך.
RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 30.6.2023 - orgibor - 06-30-2023 אתם הקהל הבריטי קיבלתם יופי של GHS, כל הקרבות מלבד אליפות הנשים היו טובים ורק סבלו מדוחק של זמן. אליפות הזוגות, ת'אורי -הולנד ושוטזי -ביילי הלכו לכיוון מצוין וקצת חבל לי ששלושתם נגדעו בשיא במקום למשוך עוד קצת ולעשות מהם קרבות גדולים באמת. הקרב המשולש גם עבד לא רע, הנחתי שבוץ' הולך לנצח אותו פשוט הייתי בטוח של.א נייט יספיק לשבור את הביטר-אנד אחרי שהצליח להתחמק מהדייב של אסקובר אז היה לי קצת מוזר שהוא לא התערב, אלא אם לוגאן פול מנע ממנו והמצלמה פשוט פספסה את השוט הזה. באליפות הנשים הכימיה לא עבדה כמו שצריך, גם שארלוט ובעיקר אסקה פספסו מהלכים שלהן, בהמשך גם הKOD של ביאנקה על שארלוט היה קצת מקרטע בגלל הגובה של שארלוט. אקווה לראות את הזוכה של MITB נשים פודה על אסקה כדי להוציא אותה מהלופ של שארלוט וביאנקה, לופ שריפלי יכולה להתמודד איתו נהדר במיוחד שנמנע מאיתנו המאצ'אפ שכל כך קיווינו לקבל ברסלמניה של ריפלי -בלאייר. כרגיל סגמנט של הבלאדליין מסיים את הפרק, ממשיכים במתכונת שראו נפתח בסגמנט ומסתיים בקרב וסמאק נפתח בקרב ומסתיים בסגמנט, זאת כרגע תכנית הפעולה העדיפה עבור שני הבראנדים. עכשיו לסולו יש עילה לעזוב כשיש לו את התמיכה של האוסוס לעמוד בראש למרות שיש לו אפס תמיכה מהקהל לאייש את התפקיד הזה, הבחירה שיעשה מחר תקבע את הטון לסאמרסלאם, בסופו של דבר ג'ימי וסולו הם רק חיילים על לוח שחמט שאמורים לזוז בשבועות הקרובים עד למצב שבו ג'יי מגיע לשח על רומן. RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 30.6.2023 - master of doom - 07-01-2023 היה מעולה. כשאל איי נייט נכנס זה הרגיש כמו גול באיצטדיון כדורגל, כל הקהל קפץ בבת אחת, זה היה הרגע הכי כיפי שלי הערב. הקהל אוכל כל מה שהוא אומר בכפית, זאת הייתה חוויה לראות אותו בדיוק בזמן שהוא הכי אובר. הטיימינג של הכניסה שלו היה חכם, הקהל לא סבל את לוגאן פול וזה היה הזמן המתאים להכניס דווקא אותו ולא את אחד מהפייסים האחרים. הסגמנט של הבלאדליין היה קצר אבל המסר היה מדויק ועבר מצוין. האוסוס מכוונים לערער את סולו, הצחוק של ריינס מסגיר את זה שבמוקדם או במאוחר סולו יתהפך עליו גם, וזאת עוד שאלה שאנחנו נגיע איתה לקרב, האם זה יקרה דווקא כאן. אני רחוק עדיין מלהאמין שריינס יוצמד, אבל יש לי מחשבה בראש שהאוסוס כצמד כן יכולים לעשות את זה, והספק הקטן הזה מעולה לנו לפני הקרב. RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 30.6.2023 - lidoradir - 07-01-2023 ![]() ![]() ![]() אל עליון מכיר בראש השבט בלייב. היה מטורף וזאת רק הטעימה לפני האירוע הגדול. הייפ בייבי. יהההההה יהההההה יהההההה RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 30.6.2023 - Asaf - 07-01-2023 כנראה שהולך הפיוד של נייט מול לוגאן לסאמרסלאם אבל השאלה היא מי מהם יחזיק במזוודה. תחושה שלי היא שפול זוכה במזוודה ונייט הופך להיות פייס רק בשביל להפסיד לפול RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 30.6.2023 - lidoradir - 07-01-2023 טוב אז היה פשוט מדהים בלייב, אתן קצת פרטים : - היה תור ענקי בכניסה אז פשוט הלכתי להעביר את הזמן ואכלתי פיצה, אחרי שחזרתי עדיין היה תור גדול וכמו ישראלי טוב עקפתי את כולם ונכנסתי מהר. (ספויילר : גם רועי עשה זאת). - המקום שלי ביציע מדהים, יש הבדל בין התמונות למה שרואים בפועל, זה כל כך קרוב לזירה שזה מדהים, היציע שלי ממש קרוב לאמצע, שומעים את המתאבקים צועקים כמו פריטי דדלי שכל שנייה צעקו יס בוי ומחיאות כפיים של לוגאן פול. - קרב חושך לפני התוכנית : LWO ניצחו את ה-OC, הקהל היה פה חצי חצי ורק התחיל להתחמם. - אואנס וזיין נגד פריטי דדלי היה מעולה, התגובות לאואנס וזיין היו מדהימות, שירה מטורפת בכניסה של זיין, צאנטים לכל אורך הקרב לאואנס ובעיקר לזיין כולל השירה המפורסמת 'אולה אולה אולה'. הכניסה של פריטי דדלי פאקינג זהב והכדור דיסקו היה ענק, נתתי להם פופים, מת עליהם. זה היה אופנר נהדר, אואנס מכר שם פציעה בצורה מאוד טובה וראו שהקהל לא יודע אם הוא באמת נפצע, הוא שכב מחוץ לזירה ובדק את הרגל. הסיום היה מעולה ושוב הקהל משתגע. - אוסטין תאורי כוכב ולא אכפת לי מה אחרים חושבים, הכניסה שלו בלייב מהפנטת, ההליכה, השחצנות, הפוזה האיטית על החבלים. תענוג לראות אותו. הקהל הרג אותו בהיטים, הולנד קיבל פופים. ניצחון קליל טוב לת'אורי שמנצל את מצבו של הולנד. - ביילי פשוט לא יכולה להיות הילית ב-UK, מההתחלה ועד הסוף הקהל לא הפסיק לשיר ' היי ביילי או אה, אני רוצה לדעת אם תיהי הבחורה שלי'. פופים גדולים לביילי גם אחרי הניצחון, תוצאה נכונה. - גרייסון וולר/לוגאן פול/אל איי נייט + הקרב המשולש והסגמנט בסוף היה פאקינג מדהים. וולר פשוט הלך לזירה בחושך בלי כניסה, היטים מטורפים ללוגאן פול ברמה שקשה היה לשמוע אותם, בוודאות הסגמנט יצונזר בארהב, צאנטים של : לך תזדיין לוגאן, לוגאן מאונן... והכל היה בעוצמה מפחידה. ואז המגה סטאר הגיע... וזה היה ח-ו-ל-נ-י, קפצתי מהכיסא ששמעתי תשיר של אל איי נייט בהפתעה, כל האולם על הרגליים ונתנו לו את אחד הפופים הכי חזקים ששמעתי בחיים שלי. הפרומו של נייט ולוגאן היה חזק בטירוף, הקרב המשולש היה קצבי ונהדר ויופי של רגע לבוץ. הקהל לא הפסיק לקלל את לוגאן, לוגאן היל אדיר לא הפסיק לריב עם הקהל. יה. יה. יה. - הכבשים נתנו היט לשארלוט ופופים לאסקה, אני כמובן הפוך. לא ראיתי איך ביאנקה הגיעה משום מקום לשורה הראשונה, ברגע שראיתי אותה ידעתי שיגמר לא נקי. עדיין זכיתי להנות משארלוט פלייר האדירה. היא פצצה. הגיר שלה גם פצצה וממש נוצץ, מי שהיה בקהל יבין למה אני מתכוון. התקיפה של ביאנקה אחרי הקרב הייתה מעולה ובסוף הצליחה להוציא פופים מהקהל. - ראש השבט מגיע וזה כמובן היה אדיר. אני חושב שחברי הפורום שהיו בקהל יבינו סוף סוף למה אני מתכוון שאני מדבר עליו, הוא הגדול מכולם. הוא היחיד בתוכנית שכולם עמדו גם בכניסה שלו וגם בסמנט. ההילה סביבו מפחידה, כוכב על. שריינס יצא היה פיצוצים ואש... ושמעו הרגשתי את החום בקטע מפגר, ממש הרגישו את החום למרות המרחק. פעם ראשונה שאני רואה את היימן האגדה בלייב. הקהל היה מטורף וכולם הרימו את האצבע עם ריינס... זהב. הכניסה של האוסוס מטורפת וכולם רקדו ושרו איתם, הסגמנט עשה תעבודה כמו שצריך. אמאלה הקרב יהיה מפחיד. - במהלך התוכנית הכריזו על 2 קרבות חושך לאחרי התוכנית : קאריון קרוס נגד AJ סטיילס, הקרב היה ממש סבבה לדעתי, סטיילס קיבל פופים גדולים, הכניסה של קאריון קרוס בלייב פנטסטית ומאוד מרשימה. עין אחת ראיתי תקרב, עין שנייה על סקארלט. סקארלט הפריעה לסטיילס, מיצין תקפה אותה. סטיילס ניצח אחרי פנונמאל פורארם. הקרב השני שהוכרז היה אוסטין תאורי נגד שיימוס... אך בהפתעה מוחלטת במקום שיימוס יצא... ריי פאקינג מיסטריו. האגדה. הקהל השתגע, פופים חזקים, שר איתו. ראיתי שאנשים הלכו הבייתה לפני ובאסה להם שפספסו את פאקינג ריי. תאורי ירד על הקהל, כל המהלכים של ריי מצוינים וניצח אחרי 619 וספלאש. במהלך כל הקרב הקהל נתן לתאורי צאנטים שהוא מאונן. אחרי הקרב ריי ירד על תאורי ואמר לו שהוא מאונן, ריי התחיל איתנו שירה ביחש של 'תאורי מאונן'. וככה זה נגמר. זאת הטעימה, הערב האירוע הגדול. הייפ פסיכי. אפרסם תמונות שצילמתי בהמשך פה, הו בייבי. RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 30.6.2023 - KB24 - 07-01-2023 (07-01-2023, 02:48 PM)lidoradir כתב: הקרב השני שהוכרז היה אוסטין תאורי נגד שיימוס... אך בהפתעה מוחלטת במקום שיימוס יצא... ריי פאקינג מיסטריו. האגדה. הקהל השתגע, פופים חזקים, שר איתו. ראיתי שאנשים הלכו הבייתה לפני ובאסה להם שפספסו את פאקינג ריי. זה היה מטורף, זכרתי שאמרו את השם של שיימוס, אחרי הקרב של סטיילס חשבתי לחתוך לרכבת לנסות להימנע מכמויות של אנשים. פתאום המוזיקה של ריי התנגנה ופשוט הסתובבתי ורצתי חזרה למקום. למזלי המקום שלי ממש צמוד לגדרות של היציע אז יצא לי לצלם ממש מקרוב את הכניסות של המאבקים, לעשות 2 סוויט עם ה-O.C, סלפי עם ריי וכו' RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 30.6.2023 - lidoradir - 07-01-2023 (07-01-2023, 03:01 PM)KB24 כתב: זה היה מטורף, זכרתי שאמרו את השם של שיימוס, אחרי הקרב של סטיילס חשבתי לחתוך לרכבת לנסות להימנע מכמויות של אנשים. איך הם שמרו אותו לסוף נבלות חחחחחחח. הייתי בטוח שלא נראה אותו כבר. באמת תודה שזכינו. RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 30.6.2023 - wwehof - 07-01-2023 "ביילי פשוט לא יכולה להיות הילית ב-UK, מההתחלה ועד הסוף הקהל לא הפסיק לשיר ' היי ביילי או אה, אני רוצה לדעת אם תיהי הבחורה שלי'. פופים גדולים לביילי גם" לידור, אם הזכרת את זה, למי כאן יצא לשמוע את הגרסה של די ג'יי אוצי לשיר? הרבה יותר מוצלחת מהמקור RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 30.6.2023 - Triple T - 07-01-2023 (07-01-2023, 03:48 PM)lidoradir כתב: איך הם שמרו אותו לסוף נבלות חחחחחחח. הייתי בטוח שלא נראה אותו כבר. באמת תודה שזכינו. לפי מה שהבנתי, שיימוס נגד ת'יאורי נקבע לסמאקדאון הבא על אליפות ארה"ב. אז זה מה שהכריזו שם כנראה |