Wrestling-IL
תוצאות | NXT Vengeance Day 2023 - גרסה מובנת להדפסה

+- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443)
+-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: תוצאות | NXT Vengeance Day 2023 (/showthread.php?tid=1753)

תוצאות | NXT Vengeance Day 2023 - lidoradir - 02-05-2023

[Image: 83382-LVE-NXT-Veng-Day-Venue-1920x1080-b...e0afb5.jpg]

קרב על אליפות צפון אמריקה
ווס לי ניצח את דייג'אק ושמר על אליפות צפון אמריקה, לקראת סוף הקרב דייג'אק מניח את ווס לי על כיסא מחוץ לזירה, דייג'אק עולה לטופ רופ ומתכונן לקפוץ על ווס לי, טוני דאנג'לו וצ'נינג לורנזו מגיעים דרך הקהל ומזיזים את ווס לי, דייג'אק קופץ על טוני דאנג'לו וצ'נינג לורנזו. דייג'אק מחזיר את ווס לי לזירה, דייג'אק קופץ על ווס לי אך הוא פוגע בו בסופרקיק. ווס לי מצמיד את דייג'אק לניצחון אחרי באקפליפינג קיק.
[Image: Screenshot-1.png]

מקנזי מיטשל מראיינת מאחורי הקלעים את אלופות זוגות הנשים של NXT קיידן קרטר וקאטאנה צ'אנס, צ'אנס אומרת שהן פגשו את כולן בדרך להיות אלופות זוגות הנשים שמחזיקות בריין הכי ארוך בהיסטוריה ב-WWE. קרטר אומרת שהדבר היחידי שמדאיג אותן זה האליפות שלהן, היא אומרת שהן קרעו את התחת כדי להשיג את זה וכדי שיקראו להן אלופות.

קרב על אליפות זוגות הנשים של NXT
פאלון הנלי וקיאנה ג'יימס ניצחו את קיידן קרטר וקאטאנה צ'אנס וזכו באליפות זוגות הנשים של NXT, לקראת סוף הקרב קרטר וצ'אנס מתכוננות לנקברייקר & 450 ספלאש, קיאנה ג'יימס העיפה את קאטאנה צ'אנס מהטופ רופ. פאלון הנלי הצמידה את קיידן קרטר לניצחון ברולאפ כאשר קיאנה ג'יימס תופסת את הרגליים של קרטר והשופט לא רואה זאת.
[Image: Screenshot-3.png]

משודר סרטון מהאינסטגרם של דרו גולאק, גולאק נמצא ליד האנק ווקר. גולאק אומר לווקר שיראה איך כולם מתלבשים בונג'ס דיי ואיך הוא נראה כאילו הוא בא לתקן לו את הכיור, גולאק אומר לווקר שצריך להביא לו בגדים חדשים, גולאק אומר לווקר שהוא בונה סופרסטאר ולא בית.

משודר סרטון על ליירה ואלקיריה, היא אומרת שהיא הייתה אמורה לנקום בשבוע שעבר אחרי שקורה ג'ייד הייתה אמורה להראות לה את המקום שלה, ליירה אומרת שקורה שינתה את דעתה, ליירה אומרת שהזמן של קורה ג'ייד יגיע. ליירה ואלקיריה אומרת שביום שלישי היא תעמוד בזירה... היא שואלת מי מוכנה לפגוש אותה.

קרב 2 מתוך 3 הכרעות
הכרעה ראשונה : כרמלו הייז הכניע את אפולו קרוז לניצחון בקרוספייס.
הכרעה שנייה : טריק ויליאמס מוריד את הפד מהטרן באקל, טריק ויליאמס מספר לכרמלו הייז מה הוא עשה, אפולו קרוז העיף את כרמלו הייז על הטרן באקל החשוף, טריק ויליאמס עולה לאפרון כאשר הוא מחזיק כיסא, דאבה קייטו(קומנדר עזיז לשעבר) מגיע ומפיל אותו, אפולו קרוז נותן לטריק קלוזליין ומעיף אותו מהזירה החוצה, דאבה קייטו נותן כיף לאפולו קרוז. כרמלו הייז תוקף את אפולו קרוז ואז מצמיד אותו לניצחון אחרי אקס קיק.
כרמלו הייז ניצח את אפולו קרוז 2-0.
אחרי הקרב דאבה קייטו חוזר לזירה ומחבק את אפולו קרוז, קייטו תוקף את קרוז ונוגח בו, קייטו נותן לקרוז פאוורבומב על כיסא.

משודר סרטון מהטוויטר של ולנטינה פרוז כאשר ונדי צ'ו לידה, ולנטינה אומרת לונדי שהיא תענה לאתגר של ליירה ואלקיריה, אלקטרה לופז מגיעה ואומרת לולנטינה שליירה קשוחה ואולי היא תצטרך עזרה. ונדי אומרת לאלקטרה שולנטינה לא תצטרך עזרה ושאם היא תצטרך תמיכה היא תיהיה בפינה שלה.

ג'וש בריגס, ברוקס ג'נסן ואלופות זוגות הנשים החדשות של NXT קיאנה ג'יימס ופאלון הנלי בלוקר רום חוגגים את הזכייה שלהן. פאלון הנלי לא מאמינה שהן עשו את זה, קיאנה מברכת אותה, פאלון מברכת אותה בחזרה. קיאנה אומרת שזה היה הרעיון של ברוקס ג'נסן, ברוקס ג'נסן אומר שהוא אוהב את זה, ג'וש בריגס אומר שהגיע הזמן לשתות.

האירוע הבא :
סטאנד & דליבר - 1 באפריל.

קרב על אליפות הזוגות של NXT
גאלוס ניצחו את הניו דיי, צ'ייס U ופריטי דדלי וזכו באליפות הזוגות של NXT, לקראת סוף הקרב גאלוס נתנו לדוק הדסון דאבל צ'וקסלאם על שולחן השדרנים שנשבר, קופי קינגסטון קופץ על פריטי דדלי שהיה מחוץ לזירה אך הם תופסים אותו ונותנים לו ספליט מילק. בזירה אקסבייר וודס מנסה פליינג אלבו על מארק קופי אך וולפגאנג תופס אותו והם מצמידים אותו לניצחון אחרי הפינישר שלהם.
[Image: Screenshot-4.png]

קרב על אליפות הנשים של NXT
רוקסן פרז ניצחה את ג'יג'י דולין ואת ג'ייסי ג'יין ושמרה על אליפות הנשים של NXT, בתחילת הקרב טוקסיק אטרקשן עבדו ביחד עד שהתחילו לתקוף אחת את השנייה בניסיון להצמיד את רוקסן פרז. לקראת סוף הקרב טוקסיק אטרקשן שוב עבדו ביחד ופתחו שולחן מחוץ לזירה, רוקסן פרז התכוננה לתת פופ רוקס לג'ייסי ג'יין מהטופ רופ אך ג'יג'י דולין עלתה על האפרון וניסתה להפריע לה, רוקסן פרז העיפה את ג'יג'י דולין על השולחן שנשבר, אחר כך רוקסן פרז נתנה לג'ייסי ג'יין סופר פופ רוקס מהטופ רופ והצמידה אותה לניצחון.
[Image: Screenshot-5.png]

קרב כלוב על אליפות NXT
ברון ברייקר ניצח את גרייסון וולר ושמר על אליפות NXT, ברון ברייקר נתן לגרייסון וולר סופרפלקס מצמרת הכלוב, אחר כך ברייקר נתן לוולר ספיר, ברייקר אומר לוולר שיתגרה בו עכשיו, ברייקר אומר לוולר שהוא שולט ב-NXT, וולר דוחף את ברייקר, ברייקר נותן לוולר ספיר נוסף ומצמיד אותו לניצחון. אחרי הקרב ברון ברייקר חוגג את הניצחון בצמרת הכלוב כאשר כרמלו הייז יוצא החוצה ויש ביניהם פייסאוף.

RE: תוצאות | NXT Vengeance Day 2023 - lidoradir - 02-05-2023

אירוע פשוט מעולה של NXT, דעות :

- איזה כיף לראות את NXT שוב בדרכים, כל כך מגיע למתאבקים האלה להופיע באולמות גדולים, הרוויחו את זה. כל שבוע הם מופיעים ב-PC מול אותם 200-300 צופים... הלילה הם הופיעו מול 6000 צופים שזה מספר מצוין, כל אחד שקנה כרטיס קנה אותו בשביל לראות את בראנד הפיתוח, האירוע הזה לא הגיע בסופש של עוד אירוע של הרוסטר הראשי. נטו אירוע של NXT.

- ווס לי נגד דייג'אק על אליפות צפון אמריקה היה MOTN בקלילות, הולי שיט איזה פאקינג קרב ענק הם נתנו. כמובן שזאת ההופעה הכי טובה לש דייג'אק מאז שהוא חזר ל-NXT, ווס לי ממשיך להיות כוכב, ידענו את זה, כל הקהל היה מאחוריו והוא קיבל המון צ'אנטים במהלך הקרב. היה בקרב הזה הכל, ככל שהוא התקדם כך הוא היה יותר טוב, קצב טוב, מתח, ספוטים משוגעים וחתיכת באמפ מסוכן לקראת סוף הקרב, היה איזה רגע שהייתי בטוח שדייג'אק הולך לזכות. טוני דאנג'לו וצ'נינג לורנזו עוזרים לווס לי... יש מצב שטוני דאנג'לו בדרך לפייס טרן. הפיניש היה מצוין, פאק איזה קרב זה היה, מדהים.

- פאלון הנלי וקיאנה ג'יימס נגד קיידן קרטר וקאטאנה צ'אנס על אליפות זוגות הנשים של NXT היה טוב, אתחיל מהדבר הברור וזה שקיידן קרטר וקאטאנה צ'אנס הן טאג הנשים הכי טוב היום בכל ה-WWE, הכימיה שלהן ביחד מעולה והעבודה שלהן בזירה ביחד.. המהלכים.. הכל פשוט עובד חלק. חייבות להגיע לרוסטר הראשי. השילוב של פאלון הנלי וקיאנה ג'יימס ביחד גם מתחיל לעבוד יפה, 2 מתאבקות נהדרות, התחילו בסטוריליין אחת נגד השנייה ובסוף הן ביחד ועכשיו גם מחזיקות באליפות זוגות הנשים של NXT, מגניב.

- כרמלו הייז נגד אפולו קרוז היה טוב, ציפיתי להרבה יותר. הכניסות של כרמלו הייז באירועים גדולים פשוט זהב, הבחור הזה כוכב ענק. בדרך כלל בקרבות 2 מתוך 3 הכרעות הם הולכים על הדבר הצפוי וזה 1-1... אבל גאד דאמ כרמלו הייז ניצח את אפולו קרוז בסוויפ 2-0 בייבי, החלטה מצוינת. הרגיש לי משום מה שהם לא נתנו הכל בקרב, ציפיתי לקצב יותר מהיר, זה עדיין היה קרב טוב והיו אחלה של ספוטים. דאבה קייטו חוזר ומחסל את אפולו קרוז... שיהיה. לא מפריע לי, אפולו קרוז צריך איזה פיוד עכשיו אחרי התבוסה הזאת.

- קרב זוגות מרובע היה כיפי, בסופו של דבר ההחלטה לתת לצ'ייס U להשתתף בקרב הזה הייתה נכונה, הם היו ממש אובר גם מול כמות מכובדת של צופים וזה קצת הפתיע אותי. בכל מקרה אחלה של קרב, הרבה מתאבקים בזירה, הרבה בלאגן בזירה, אין רגעים מתים ותמיד יש אקשן. הניו דיי היו סבבה לגמרי וכמובן שקיבלו פופים גדולים. גאלוס זוכים באליפות הזוגות של NXT, סבבה מבחינתי, אחלה של טאג.

- משולש על אליפות הנשים של NXT היה טוב, ההתחלה של הקרב הייתה קלאסית וצפויה, טוקסיק אטרקשן עובדות ביחד עד שמישהי צריכה להצמיד את האלופה ואז הבלאגן מתחיל, הן התחילו לתקוף אחת את השנייה וזה היה טוב והקהל הגיב כמו שצריך. רוקסן פרז ממשיכה להיות מצוינת, קיבלה אחלה פופ בכניסה ונתנה הופעה טובה בקרב. היה קטע מעניין שהקהל נתן צ'אנטים של 'לטס גו רוקסן, לטס גו ג'יג'י', רק ג'ייסי ג'יין לא קיבלה צ'אנטים מהקהל. בעתיד כאשר יהיה את פיוד של טוקסיק אטרקשן בטח ג'יג'י דולין תיהיה פייסית, הקהל מת עליה. הסוף של הקרב היה חזק, ספוט טוב על השולחן מחוץ לזירה + סופר פופ רוקס מהטופ רופ.

- ברון ברייקר נגד גרייסון וולר בקרב כלוב על אליפות NXT היה טוב מאוד, גם בקרב הזה הם יכלו לתת יותר אבל בסך הכל היה סבבה לגמרי. הכניסה של גרייסון וולר זהב. קרב סטייל ברון ברייקר טיפוסי שהוא מתחיל לא משהו וככל שהזמן מתקדם הקרב יותר טוב ואז הוא מקבל את האופנס שלו. גרייסון וולר מצוין ועשה את שלו, השחצנות שלו.. הנביחות הקטנות שהצחיקו את הקהל, שכיבות סמיכה, אני מת עליו. כמה ספוטים גדולים של וולר כמו הברכייה לברייקר והקפיצה מהטופ רופ. היה איזה רגע מוזר בקרב שהיה נראה שברייקר פצוע ואז הוא נתן כמה שולדר טאקל רכים כאלה... אבל אחרי זה הוא חזר לעצמו, היה רגע שהוא פשוט טס לחבלים... פאק איזה מהיר הוא. הפרנקנשטיינר שלו מטורף, סטנדינג מונסולט קליל, סופרפלקס מצמרת הכלוב היה טוב. הספיר השני שברייקר נתן לוולר היה חזק ביותר.
ואז אחרי הקרב ה-פייסאוף : ברון ברייקר מול כרמלו הייז. ה-קרב הכי גדול שיש ל-NXT להציע. סטאנד אנד דליבר. סופש רסלמניה. הו בייבי.

RE: תוצאות | NXT Vengeance Day 2023 - orgibor - 02-05-2023

קודם כל אתן המון קרדיט לפרזנטציה באירוע, הוידאו עם שארלוט בהתחלה לגמרי הכניס אותי לדרייב, ההצגות של כרמלו הייז וגרייסון וולר נתנו ביג נייט פיל וכמובן שהמעבר לאולם עם קהל עורר שאגות אדירות מצידם לכל אורך האירוע.

דייג'אק עם הקרב הכי טוב שלו מאז היה דייג'אקוביץ', עדיין מי שהרשים אותי יותר היה כמובן ווס לי האדיר, לא מפספס אף פעם, כל ריצת הסינגלס שלו היא כמו ללכת על ענן. התערבות בסדר גמור של דיאנג'לו, אני אוהב את הכיוון החדש שלו, הוא מצליח להחזיר לי את העניין בדמות שלו, עדיין הייתי מעדיף שווס לי יאסוף ניצחון נקי אבל זה לא העיב על הקרב.

זוגות נשים סבל קצת מאובראקטינג בהתחלה, לקח להן זמן להתאפס על עצמן ולהיזכר שהן בקרב אליפות בPPV. בהמשך קיבלנו קרב די טוב, בעיקר מצדן של של צ'אנס וקרטר שממשיכות לשכלל את שיתוף הפעולה ביניהן. אני חושב שהטאג של הנלי וג'יימס עדיין טעון שיפור אבל בעצם הוא מתבסס על חוסר הכימיה ביניהן אז אני לא עדיין לא יודע כל כך איך לעכל את זה, אצטרך לצפות בהן בעוד קרבות כדי לגבש דעה מוצקה.

צריך ביצים ענקיות כדי לסיים קרב של 2 מתוך 3 הכרעות ב2 בלבד ואני אהבתי את זה. הם שחטו כאן את כל הפרות הקדושות, נתנו להייז אשכרה להכניע את קרוז בקרוספייס בהכרעה הראשונה, נקי באמצע הזירה. אפולו קרוז הוא מתאבק מצוין שסבל לאורך הקריירה מגימיקים שאילצו אותו כל הזמן להתעסק במתי הוא אמור לחייך ומתי לדבר במבטא כבד, הגימיק הנוכחי יושב עליו בול ולראשונה הוא עסוק בעצמו ובמה שקורה בתוך הזירה. לכל אורך הסטוריליין הזה הם סיפקו סגמנטים נפלאים שעסקו במוטיב של עבר מול עתיד ועכשיו קרוז שטען שהעבר מנבא את העתיד יצטרך להתמודד עם השלדים שהחביא בארון בדמותו של דאבה קייטו, ואני באמת ובתמים מצפה לזה כי אפולו הפך לדראו. נהנתי מהקרב.

קרב הזוגות היה האנטיקליימקס של הערב. את גאלאס אני אולי לא אוהב אבל את פירטי דדלי אני כבר מתעב, אם דיברתי על אובראקטינג בהקשר של זוגות נשים אז פה פריטי דדלי עשו את האמא של אובראקטינג, הם לא מתאבקים טובים ולא שחקנים טובים. צ'ייס U כמובן הצליחו להרים לי קצת את המצב רוח אבל קיבלתי מעט מדי מהם ויותר מדי מהשאר, הופעה חלשה גם של הניו דיי לשם שינוי וגאלאס משעממים אותי עוד מימי UK, הרגיש לי כמו פקשוש גם בפינישר המסיים.

משולש נשים היה סבבה לגמרי. כשדולין וג'יין עבדו ביחד זה נראה טוב, כשהן רבו ביניהן זה עבד פחות עבורי. כבר אמרתי שג'יג'י מתאבקת הרבה יותר טובה מג'יין והקהל הגיב בהתאם ולא בפעם הראשונה, קצת התבאסתי בשביל ג'ייסי. רוקסן הגיבה נהדר, השיגה את ההגנה הראשונה שלה ועכשיו יכולה להתעסק עם כל אוקיינוס הנשים המוכשרות שיש ברוסטר. את ג'יג'י הייתי מצרף לסטייבל המתגבש של פייר ודאון ואת ג'יין הייתי מצרף למדור הדרושים בעיתון.

ברייקר - וולר אחלה קרב. לא פיצוי מספיק הוגן עבור הזבל בקרב הקודם אבל טוב מאד בתור קרב בפני עצמו. וולר הוא הדוגמה למשחק מצוין ובמינון הנכון, החיקויים שלו לכלב במהלך הקרב קרעו את הקהל וגם את בוקר טי. וולר עשה את המיטב שלו בהתחשב בנסיבות - הכלוב מונע ממנו לבצע את הפינישר המלא שלו ומשום מה הוחלט שבקרב הכלוב הזה יציאה מהכלוב אינה תופסת כניצחון אז גם זה שיחק לרעתו ועדיין הוא עמד בגבורה מול המתאבק הבכיר ברוסטר. ברייקר היה מוכן לספוג עד שהחליט שנמאס לו, קרע את הגופייה ואת כל מה שנשאר מוולר בדרך לעוד ניצחון משכנע.
ברייקר - הייז זה באמת המאצ'אפ הגדול ביותר שיש להם להציע, מצד אחד זה הרגע הגדול של הייז ומצד שני אני מאמין שהמפסיד יעלה לרוסטר הראשי כבר בשבוע שאחרי אז יש כאן החלטות שצריך לקבל בחוכמה.

RE: תוצאות | NXT Vengeance Day 2023 - lidoradir - 02-06-2023

[Image: Screenshot-1.png]

סיכום מסיבת העיתונאים הקצרה שערך שון מייקלס אחרי האירוע :

- שון מייקלס הרגיש שהיה אירוע מעולה, הם מאוד שמחים להופיע מחוץ ל-PC שבאורלנדו, הקהל היה מעולה, המתאבקים והמתאבקות נהנו, היו הרבה הפתעות ושינוי אליפויות, הרבה דברים קורים ב-NXT, מייקלס אומר שהאירוע היה הצלחה.

- שון מייקלס מתייחס לניו דיי ואומר שהוא דיבר איתם, הוא אומר שהם נהנו כאן ב-NXT. הוא מקווה שהם יבקרו שוב בעתיד.

- שון מייקלס מעדכן לגבי מצבו של דייג'אק והאצבע שלו, מייקלס מעדכן שהאצבע של דייג'אק לא שבורה, דייג'אק עבר צילום רנטגן והאצבע יצאה מהמקום וצריך להחזיר אותה ושהוא יהיה בסדר וזה חדשות נפלאות בשבילו.

- שון מייקלס נשאל לגבי החדשות שמתאבקי NXT יוכלו להופיע באינדיז : מייקלס אומר שזה דיל אחד בלבד שנסגר, מייקלס אומר שבוקר טי היה טוב מאוד איתם וזה משהו שהוא ביקש והם הסכימו. מייקלס אומר שזה לא נכון לפי מה שהוא יודע, הוא אומר שהם עזרו לבוקר טי בארגון שלו ואייבי נייל תופיע שם חד פעמי.

- בנקודה זו גרייסון וולר מתפרץ לעבר שון מייקלס, וולר שואל את מייקלס אם הם הולכים לדבר על זה... וולר שואל את מייקלס למה הוא לא הבחור. וולר ממשיך להתעצבן על מייקלס עד שמאט בלום מגיע ומוציא אותו משם. מייקלס נשאל על הסיטואציה הזאת וענה שהייתה תקרית ביניהם בעמדת הגורילה. מייקלס אומר שוולר עצבני עליו על משהו שקרה ובטח הם ידברו על זה מאוחר יותר.

- מייקלס נשאל לגבי קרב של ברון ברייקר נגד כרמלו הייז : מייקלס אומר שהם חשבו על הקרב הזה עוד לפני שכולם התחילו לדבר עליו, מייקלס אומר שכולם מרגישים שהם הטופ של מתאבקי NXT.

- מייקלס נשאל לגבי קיאנה ג'יימס ופאלון הנלי : מייקלס אומר שלא היה להן הרבה ניסיון בעבר ועכשיו מרגישים ש-NXT זה הבית שלהם, הוא אומר שהן מאוד השתפרו, מייקלס אומר שנראה שזה עובד, הוא אומר שהיה להן כימיה טובה כאשר הן רבו אחת מול השנייה ואז הם שמו אותן ביחד והמשיכו את הסיפור.

- בשאלה האחרונה מייקלס נשאל לגבי קיידן קרטר וקאטאנה צ'אנס : מייקלס אומר שהעתיד שלהם מזהיר, מייקלס אומר שהן הטאג הכי עקבי בשבילו וכנראה בכל ה-WWE. מייקלס אומר שהן נפלאות, צעירות והחזיקו בשיא וזה לא אומר שהן לא יכולות לזכות שוב.

RE: תוצאות | NXT Vengeance Day 2023 - ANYS - 02-06-2023

אירוע טוב של NXT בסך הכל אבל משום מה התקשתי להנות ממנו, דעות:

הקרב של ווס לי ודייג'אק כמובן MOTN קל והקרב שהכי נהנתי ממנו. בלי שום ספק הקרב הכי טוב של דייג'אק מאז החזרה שלו ואין מה לומר על ווס לי שלא מפספס אף פעם. מצחיק הכיוון של דאנג'לו כרגע כי הוא לא פייס טבעי, יושב לא מצויין תפקיד ההיל אבל צ'נינג לורנזו שאיכשהו נהפך ליותר אובר ממנו גרם לו להפוך לפייס, סתם מחשבה משעשעת בשבילי.

קרב אליפות הזוגות למרות שאני נגד הזכיה של קיאנה ופאלון הפתיע אותי לטובה. קודם מילה טובה לקיאנה ופאלון שנתנו אולי את ההופעה הכי טובה שראיתי משתיהן והיו טובות היום ונתנו עבודה בזירה, קיאנה מרמה שוב מה שבטח יוביל לקרב חוזר לבטח קיידן וקאטאנה שיחזירו לעצמן את האליפות.

החלטה טובה לתת לכרמלו לנצח 2-0, בהחלט דורש הרבה אומץ. אני לא אוהב שמתאבקים נכנעים בהפלה הראשונה בקרבות מהסוג הזה כי זה גורם לי להרגיש שהם ויתרו על הקרב פשוט ואין טעם להמשיך לעוד אחת ולכן אני אפילו יותר שמח מהניצחון המאוד החלטי הזה של מלו כי אם אפולו היה מנצח פה זה היה אז הייתי מאוד מתעצבן על זה.
בנוגע לחזרה של דאבה קייטו זה רק אני או שהוא נראה טוב יותר משהיה קודם? בכל מקרה מקווה שזה לא רק נראה ככה אלא שיש לו גם באמת יותר מה להציע בזירה משהיה לו קודם.

הקרב המרובע על אליפות הזוגות לא היה כל כך גדול בשבילי בעיקר מחוסר עניין שלי אבל נגמר בתוצאה הנכונה. ניצחון גדול של גאלוס ובחלק היותר מפתיע זה אחרי שהצמידו את וודס. באמת הנחתי שהמטרה במרובע היא שהניו דיי יפסידו בלי להיות מוצמדים אבל שמח שטעיתי פה, זה הוציא את גאלוס אפילו גדולים יותר. עכשיו רק חסר החזרה של ג'ו קופי שיהפוך אותם ליותר מאיימים.

הקרב המשולש היה הקרב החלש של הערב אבל ככה זה שבזירה יש רק מתאבקת אחת טובה, שמח שסימנו וי על הפיוד הזה ואפשר להמשיך עכשיו הלאה. אגב לא קשור לקרב אבל רוקסן צריכה לדעתי להחליף פיניש, קוד רד זה לא פיניש טוב לדעתי גם אם משנים לו את השם.

ברון ברייקר וגרייסון וולר עם קרב חזק. ההתגרויות של וולר בקהל היו מצויינות וסיום שברייקר שהוא שולט בNXT היה חזק מאוד ועכשיו רק נשאר סיום הריין הגדול הזה עם הקרב הכי גדול שיש להם להציע:
ברון ברייקר נגד כרמלו הייז.
עוד פעם לא קשור לקרב אבל באמת כל קרב של ברון ברייקר מתבצע בצורה נורא דומה וכדאי שיפתרו את זה כי אם זה יהיה ככה כל הזמן לא יקח הרבה זמן עד שימאס ממנו.