Wrestling-IL
תוצאות | AEW Dynamite 18.10.22 - גרסה מובנת להדפסה

+- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443)
+-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: AEW (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=3)
+--- אשכול: תוצאות | AEW Dynamite 18.10.22 (/showthread.php?tid=1565)

עמודים: 1 2 3 4 5

תוצאות | AEW Dynamite 18.10.22 - Jon_M0xley - 10-20-2022

[Image: FfHx_-oXoAAXnk6.jpeg_4.jpg]

קרב 1:
קרב על אליפות השלשות של AEW
בסט פרינדס ואורנג' קאסידי נגד דת' טריאנגל
לקראת הסוף פאק לוקח את הפטיש אבל ריי פיניקס מתערב ולוקח לו את הפטיש מהיד.
המנצחים: דת' טריאנגל אחרי שפיניקס מצמיד את טרנט אחרי ריקישי בומב.
לאחר הקרב נראה שיש ויכוח בין פאק לפיניקס אבל לבסוף הם משלימים.

ראיון עם בריט בייקר, ג'יימי הייטר ורייבל, בריט אומרת שעד סוף השנה נראה את בריט או ג'יימי הייטר כאלופות הנשים של AEW.

קרב 2:
קרב על אליפות הנשים של AEW
היקארו שידה נגד טוני סטורם
המנצחת: טוני סטורם אחרי סטורן זירו.
אחרי הקרב בריט בייקר והחבורה באות לביטדאון, שריה יוצאת להגנה ונכנסת לברול עם בייקר. המוזיקה של ריהו נשמעת והיא באה להצלה ומתגברת על ג'ימי הייטר ורייבל.
טוני סטורם וריהו מתחבקות והולכות ביחד למאחורי הקלעים.

סרטון של וורג'ו שמברים על הקינגדום, וורדלו אומר שהם זיזלו בחברים שלו ועכשיו הם על הכוונת. ג'יו אומר שהיו להם שישה מיליון דרכים למות והם עדיין בחרו בצורה הלא נכונה.

רנה נמצאת מאחור עם FTR, היא מדברת על שנת 2022 שלהם עם הזכיות באליפויות שלהם. רנה אומרת שהם כרגע הN1C לאליפות ומתי הם מתכננים להרחיב את האוסף שלהם. קאש אומר שמתחילת הקריירה שלהם הם רצו להיות הטאג בכי טוב בעולם, דאקס אומר שהוא לא יודע אם הם יצליחו להשיג את זה אבל הם אלופי זוגות של AAA, ROH וNJPW וזה מגיע עם מטרה ענקים על הגב כמו האמבאסי, הקינדום או דרגון לי והשותף שלו אבל למרות כל זה הם רוצים את החגורה הרביעית ואליפות הזוגות של AEW היא המטרה האולטימטיבית. קאש אומר שזאת הייתה השנה הכי טובה שלהם אבל בסופו של יום הם חייבים להיות אלופי הזוגות של AEW. הם נקטעים על ידי סינקי סוורב וקית' לי, סוורב אומר שהם נתנו את התשומת לב שלהם לאירגונים אחרים חוץ מAEW ודווקא עכשיו הם רוצים את הספוט של הN1C למרות שהם היו כאלה חצי שנה. סוורב אומר שלהם מגיע להיות הN1C ולא להם, קית' לי מתערב ואומר שהוא מבין אותם אבל לו ולסוורב מגיע הצ'אנס הזה. דאקס אומר שהוא מכבד אותם ומציע שבוע הבא שהם יפגשו בזירה והמנצח יקבל קרב אליפות. קית' לי מסכים והולך, סוורב לא מבין מה קרה פה הרגע והולך אחרי קית' לי. 

דארבי אלן וג'יי לית'ל נמצאים מאחור ולית'ל מאתגר את דארבי אלן לקרב חוזר כי בפעם הקודמת דארבי ניצח בפוקס, והוא רוצה להראות לכולם שהוא יכול לנצח את דארבי מתי שהוא רוצה. דארבי אומר שהוא ניצח אותו והוא ינצח אותו בקרב החוזר ואם הוא ירצה עוד אחד אז גם שם הוא ינצח אותו. סונג'אי אומר שהם יודעים את החולשה של דארבי וזה משהו שהוא חבר קרוב שלהם גילה להם את החולשה שלו. דארבי שואל אם הם יודעים מה החולשה שלו ולית'ל צוחק ואומר שהוא יודע, דארבי דוחף אותו ואת סונג'אי אבל לית'ל נותן לו אגרוף בפנים והם תוקפים את דארבי. לבסוף לית'ל מחזיק את דארבי על הריצפה בזמן שסונג'אי סוגר את הדלת של המחסן(תריס כמו שיש במרפסות שיורד מלמעלה) על דארבי, לית'ל הולך לצד השני ונועל את דארבי בפיגר פור עד שבאים להפריד.

טוני שבאני בזירה עם ווילאם ריגל, פרידמן יוצא החוצה וריגל שם את האגרופן. פרידמן נעמד על האפרון הוא מכניס את הטבעת לכיס ונכנס לזירה עם ריגל. פרידמן אומר שהוא לא פה לריב והוא יכול לכניס את האגרופן לכיס, וכך ריגל עושה. פרידמן אומר שזה מה שהולך להתרחש, הוא הולך לספר סיפור ולא משנה כמה זמן זה יקח ריגל יקשיב לו כי הוא חייב לו את זה אם הוא מבין או לא. פרידמן אומר שכשהוא היה בן 19 אחרי שנה של אימונים באקדמית רסלינג, המאמנים שלו פאט באק ובראיין מיירס לקחו אותו לצד יום אחד ואמרו לו מזל טוב העבודה הקשה שלך השתלמה והשגנו לך עבודה נוספת בWWE. פרידמן אומר שבאותו הזמן הWWE היו התוכנית היחידה עם הזדמנות והזדמנות היא כל מה שפרידמן צריך ולכן הוא ארז את הבגדים הכי טובים שלו וטס לברייקלס סנטר. פרידמן אומר שהוא הגיע ועוד כמה אנשים, העמידו אותם ביחד ואז ריגל הגיע לדבר איתם ואמר שיהיה להם מבחני טייאאוטס וחילק אותם לזוגות. פרידמן אמר שהקרב שלו היה השני בתור, השופטים היו ארן אנדרסון, דין מלנקו, אדם פירס וויליאם ריגל. פרידמן אומר שהגיע תורו והוא נלחץ כי הוא לא נלחם בשביל חוזה הוא נלחם בשביל החיים שלו כי פרו רסלינג זה החיים שלו ושלא יחשוב אחרת. פרידמן אומר הוא ניצח בקרב וכל השופטים הסתכלו עליו כאילו יש לו 8 ראשים וריגל לקח אותו לחדר אחר ואמר לו "ילד יש לך 3 דק למכור את עצמך, תתחיל". פרידמן אומר שבזמן שהוא סיים לדבר הלסת של ריגל הייתה בריצפה ואחרי שהוא הרים אותה הוא אמר לו: "ילד אני הולך להשיג לך עבודה פה היום". פרידמן שואל מה קרה אחר כך? ריגל לא עונה. פרידמן אומר שבאותו הרגע הוא הבין שהוא עשה את זה ולא יסתכלו עליו כילד הקטן והנמוך, הוא עומד להיות סופרסטאר. פרידמן אמר שהוא עשה את זה והחלום שלו עמד להתגשם ואז ריגל שאל אותו מה הגיל שלו ופרידמן ענה לו שהוא בן 19, ואז ריגל אמר לו שהוא מצטער אבל הוא צעיר מידי. פרידמן אומר שהלב שלו נעצר והחלומות שלו התנפצו אבל ריגל זרק עליו "תקווה" ואמר לו שכשהוא שם את השם שלו על מתאבקים הם מקבלים פה עבודה, הרשימה קצרה והם קלאדיו קאסטניולי, בראיין דניאלסון וג'ון מוקסלי אבל הוא רואה משהו בפרידמן וכשהוא יהיה בגיל המתאים הוא ישים עליו את השם שלו אבל עד אז הוא רוצה שפרידמן יעבוד קשה וישלח לו כל חודש קרב ופרומו. פרידמן אמר שבחודש הראשון והשני התגובה של ריגל הייתה: תודה רבה אני מחכה לראות את ההתקדמות שלך, אבל אז הגיע החודש השלישי והתגובה הייתה: אני אדם מאוד עסוק. פשוט הייתי צריך לראות אותך מראה לי את כישורי המשחק שלך. אל תגיב לזה אבל איך זה יגרום לי להגיד "בואו נשכור את מקס", לצערי המשחק השתנה וה-WWE שוכר את הכישרונות הטובים ביותר אז עד שתהיה אחד מהם תפסיק לשלוח לי את הדברים שלך. וויליאם ריגל.
פרידמן אומר שזה אימייל שהוא שלח לילד בן 19 לילד עם חלום, הוא ואמר כשהוא קרא את המייל הזה הוא רצה לפרוש היאבקות ומהחיים. פרידמן אומר הוא לא יכל לפרוש כי אז ריגל היה מנצח ועכשיו הוא פה והגלגל התהפך. פרידמן אומר שהשנה היא 2022 וריגל לא יותר מאדם זקן ועצוב שפוטר מהחברה שעבד בה, ועכשיו הוא התגנב לחברה שלו ונצמד לאנשים שהם הרבה יותר טובים ממה שהוא היה. פרידמן שואל אותו אם הוא יודע מי הוא? הוא אומר שהוא MJF הוא ילד בן 26 שבטופ של הביזנס, טאלנט של אחד בדור והוא גם האיש שהחברה הקודמת שלו יהיו מוכנים לזרוק 8 אנשים כדי להחתים אותו במלחמת ההחתמות של 2024. פרידמן אומר שהוא קורא את המייל של ריגל בכל פעם שהוא רוצה לצחוק כי זה מה שריגל בשבילו, בדיחה. פרידמן אומר שהוא עומד להפוך להיות אלוף AEW כי הוא MJF והוא יותר טוב מימך ואתה יודע את זה.
ריגל לוקח את המיקרופון ואומר שהוא בגיל 16 עזב את הבית והלך לגור בקרנבל והיה צריך להלחם באנשים בוגרים כדי להכנס לתעשיה הזאת. ריגל אומר שהוא לא ניסה לזרוק אותו לצד, אלה שהוא ראה במקס אז בדיוק מה שמקס היום וזה עושה אותו שמח. ריגל אומר שהוא ראה במקס מישהו שהולך להיות כוכב ענק. ריגל אמר שהוא רצה להדליק אש בפרידמן כי הם חיים היום בעידן שאנשים גדולים לא יכולים לרסק לך את הפרצוף כשאתה בן 16 או 17 והולך לישון כשאתה מדמם מכל מקום בפנים. ריגל אומר שבגיל 17 הוא רצה לפרוש אבל הוא לא עשה את זה כי הוא רצה להיות מתאבק ואם אימייל אחד זה מה שהיה דרוש כדי להביא אותו למצב הזה והוא החזיק בזה למשך 7 שנים אז היה לו קל. ריגל אומר שזה בדיוק מה שקורה לו כי הכל בא לו בקלות, ריגל אומר שלפני שהוא נולד הוא העליב את שבאני והוא קרע אנשים אבל הוא אף פעם לא תקף את שאבוני ואומר שהוא מה שנקרא באותו הזמן ODV. ריגל אומר שמי שנצא מולו בזירה הכל אפשרי וזה משחק הוגן אבל לא תוקפים משהו כמו שאבוני. ריגל אומר שהוא ידע שיש לפרידמן את זה והדבר היחיד שהוא איכזב אותו זה שהוא תמיד לוקח קיצורים. ריגל אומר שפרימדן עדיין לא השיג פה כלום כדי להוכיח לו משהו, וזה שהוא עובד כאן ועושה מיליונים לא מוכיח לו כלום כי הוא שוכר אנשים שיעשו את העבודה המלוכלכת שלו ויש לו טבעת כדי לעלף אנשים ואומר שהוא השתמש באגרופן כי הוא אהב לתקוף אנשים עם אגרופן. ריגל אומר למקס לא לקחת קיצורים ואם הוא רוצה להיות האיש הרע והשטן אז תעשה שם לעצמך הכך שתעשה את זה נכון ותביס את כל מי שעומד בדרך. ריגל מסתובב ואומר לפרידמן שיראה לכולם אם הוא השטן או שהוא הולך לעשות עוד קיצור דרך ורק לצאת להתבכיין ולבכות. פרידמן שם את הטבעת וחושב האם לתקוף או לא אבל לבסוף בוחר שלא, ריגל מסתובב ואומר לפרידמן שעדיין יש לו הרבה מה להוכיח, והולך.

רנה בראיון עם האקליימד ובילי גאן, הם אומרים שברמפייג' יהיה קרב אליפות נגד טריידמארק וכשהם ינצחו את טוני ניס והשותף שלו הם יזכו בטריידמארק ויוכלו לחזור לסיסרינג.

ראיון של רנה עם בראיין דניאלסון ווילר יוטה. רנה מבקשת תגובה מדניאלסון על ההפסד לג'ריקו על אליפות ROH. בראיין אומר שזה אף פעם לא כיף להפסיד קרב ובמיוחד לכריס ג'ריקו. דניאלסון אומר שהאליפות של ROH חשובה לו מאוד והיא חלק מהמתאבק שהוא הפך להיות. רנה שואלת אותו לגבי גרסיה, דניאלסון עונה שהיו לו הרבה תקוות כלפי גרסיה ואומר שהוא לא יהיה בראיין דניאלסון הבא אלא אחד שיעבור אותו מבחינת יכולות זירה ומה שהוא השיג. דניאלסון אומר שהוא ראה אותו עושה הרבה דברים טובים בגיל צעיר ועם ההכוונה הנכונה הוא יכול להיות המתאבק הכי טוב שראינו. רנה פונה לווילר יוטה ואומרת שהיא רואה את ההבעות פנים כלפי הדברים שבראיין אמר על גרסיה. יוטה שואל איך הוא מופתע ממה שקרה בסוף כי הוא וקלדיו ראו את זה מגיע מקילומטרים. יוטה אומר שגרסיה מנצח את דניאלסון ויש לו עדיין את הכיתוב דרגון סלייר בכניסה שלו, והוא ניצל אותו לשיג את מה שהוא רוצה ואת מה שג'ריקו רוצה. יוטה אומר שהוא חשב שכאשר הוא דימם בשביל הBCC הוא חשב שיש לזה חשיבות אבל זה בעל חשיבות לג'ון מוקסלי וקלדיו כי קלדיו מסכים איתו והוא מבין את זה. יוטה אומר שאולי הוא לא היה צריך לפגוש את הגיבור שלו כי זה לא חשוב לדניאלסון, יוטה עוזב.

קרב 3:
קרב על אליפות ROH
דאלטון קאסל נגד כריס ג'ריקו
המנצח: ג'ריקו אחרי ג'ודס אפקט.
אחרי הקרב ג'ריקו חוגג עם הJAS בסטייג'. גריקו אומר שהוא הורס את המורשת של ROH והוא בא אחרי כולם, אלופים, כרוזים ועכשיו גם שדרנים. הJAS מביאים את השדרן של ROH מהשולחן של השדרנים אבל ג'רי לין בא לעצור את ג'ריקו, ג'ריקו תוקף אותו ונותן לו טומבטון על האליפות של ROH.

פרומו עם כריסטיאן ולוצ'זאורס, כריסטיאן אומר שהם סיימו עם ג'נגל בוי והם עוברים לדברים אחרים וגדולים יותר. כריסטיאן אומר שאם אתה אלוף פה בAEW אז זאת אזהרה בשבילך כי המציאות תיתן לך סטירה חזרה בצורה של יד ימין של הרס שלו, לוצ'זאורס.

מאחורי הקלעים הבאדיז עצבניות שלא מצאו את ניילה רוז, ג'ייד מגיע עצבנים ושואלת איפה האליפות שלה. הבאדיז אומרות שה לא הצליחו למצוא את ניילה, אבל היא תהיה בראמפייג'. ג'ייד פונה למצלמה ואומרת לטוני שהיא תחטוף את התוכנית כבת ערובה למשך שעה אם ניילה רוז לא תמסור את התואר שלה.

מוכרז לראמפייג':
- האקליימד נגד וורסיטי אתלטס בקרב אליפות נגד טריידמארק
- פנולפה פורד נגד ווילו נטינגייל
- רוש נגד 10
- הוק נגד אריה דווארי כל אליפות FTW

מוכרז לשבוע הבא בדיינמיט:
- סוורב וקית' לי נגד FTR בקרב N1C
- ריהו נגד ג'יימי הייטר
- כריס ג'ריקו וגניאל גרסיה נגד ווילר יוטה וקלדיו קסטניולי
- בראיין דניאלסון נגד סמי גאוורה

קרב 4:
קרב על אליפות AEW
האנגמן אדם פייג' נגד ג'ון מוקסלי
לקראת הסוף מוקס נותן לפייג' קרוזליין ופייג' עושה סלטה כדי למכור את המהלך אך הוא נופל על הפנים והשופט ישר ניגש אל פייג' ואז מסמן לרופא להגיע ולבדוק אותו. לאחר כמה דק השופט מסיים את הקרב בגלל פציעה של פייג'(הפציעה רצינית הוא קיבל זעזוע מוח בנפילה).
המנצח: מוקסלי לאחר עצירת השופט.
מוקס משבח את פייג' ומאחל לו בריאות והחלמה מהירה. מוקס אומר שהם משחקים משחק מסוכן כי זזה דורש אומץ ואתה צריך לסכן הכל כשאתה נכנס לזירה. הוא אומר שהוא בשידור חי ויש לו עוד הרבה אנרגיה, הוא ראה קודם את פרדימן מבלבל את המוח. מוקס אומר שהוא לא מתייחס אליו כי הוא לא שווה את זה אבל בגלל שיש להם עוד זמן אז הוא מזמין את פרידמן לבוא להלחם כדי שיראה את מה שהוא אומר שהוא לכולם.
פרידמן יוצא עם הצ'יפ ועם שופט והם נכנסים לזירה, פרימדן עומד מול מוקס כשהשופט מחזיק את האליפות בניהם אך שנייה לפני שהשופט מסמן לצלצל בפעמון פרידמן לוקח את הציפ ויוצא מהזירה. הוא נותן את הצ'יפ לריגל ולוקח מיקרופון. פרידמן אומר שהוא הולך לפדות את הצ'יפ אבל כשהוא יעשה את זה הוא לא רוצה שמוקס יהיה ב50% או אחרי קרב אלא הוא רוצה אותו ב110% כי הוא לא רוצה שום תירוצים כי הוא רוצה להיות בטוח שאחרי שהוא ינצח אותו נקי באמצע הזירה לא תהיה שום שאלה שהוא יותר טוב מימנו והוא יודע את זה. פרידמן אומר שהוא פודה את הצ'יפ בפול גיר, פרידמן אומר שבפעם הראשונה בחיים האומללים שלו הוא הולך להרוויח את זה.
מוקסלי אומר לפרידמן מה הוא הולך להרוויח באמת, מוקס אומר שהוא הולך להרוויח את העקב של המגף שלו בבפה של פרידמן, הוא הולך להרוויח את זה שהוא יבלע את השיניים שלו ואז יחרבן אותם החוצה, הוא הולך להרוויח את האגרוף שלו בתחת. מוקס אומר שפרידמן הרוויח דייט עם הגורל, דייט עם ג'ון מוקסלי, דייט עם אלוף AEW ועם המתאבק הכי הטוב העולם. מוקס אומר שהוא יעשה מפרידמן דוגמא ללמה להכנס לזירה עם ג'ון מורסלי זה הדבר הכי מסוכן שיש ואנחנו נגלה ממה פרידמן עשוי.

[Image: Screenshot-20221020-012609-Instagram.jpg]

[Image: Screenshot-20221020-012545-Instagram.jpg]

RE: תוצאות | AEW Dynamite 19.10.22 - Jon_M0xley - 10-20-2022

בגדול אתם חייבים לראות את כל פרידמן בתוכנית הזאת, ואו הוא היה מטורף.

מסכן פייג' מקווה שהוא יחזור מהר.

RE: תוצאות | AEW Dynamite 18.10.22 - SaHBK - 10-20-2022

תוכנית טובה בסך הכל.
רסלינג טוב קיבלנו, קרב פותח היה נחמד ראינו טובים יותר שלהם.
הקרב של גריקו ודאלטון ואוו איזו נוסטלגיה, לקח אותי אחורה לתקופת הזהב של דאלטון הבן אדם היה הורג אותי מצחוק פעם. קרב חביב בסך הכל וצפוי.
טוב אין לי מה לומר באמת, מגף צריך להיות בטופ 5 של כל הזמנים בפרומו, הבן אדם פשוט טוב מידי קטן עליו הכל, לא יאמן איך הוא פשוט רק פותח את הפה וכולם פשוט מהופנטים ממנו, זה לא רק הסיפור/פרומו שהוא מספר, הצורה שהוא מעביר אותו; ההבעות פנים, האמוציות הכל פשוט זהב. אחרי שהוא סיים עם רגיל פשוט אמרתי פאק כמה פעמים עוד צריך להגיד שהוא טוב מידי. יאללה תנו לי מגף אלוף.
מיין איוונט היה קרב בסדר, התחיל מ0 ל100 בסך הכל וראינו קרב אגרסיבי, אין יותר מידי מה להגיד, לפי מה שהבנתי פייג בסדר.

תעה לידור.

RE: תוצאות | AEW Dynamite 18.10.22 - RoeeHardy - 10-20-2022

האנגמן עדכן בטוויטר שהוא בסדר.

RE: תוצאות | AEW Dynamite 18.10.22 - Jon_M0xley - 10-20-2022

זה פרומו שצריך לשמור ולהראות למתאבקים איך חותכים פרומו.
זה היה מושלם, פרידמן היה מטורף ועשה הכל נכון מהמבטים, השינויים בקול וזה שהוא הצליח לסחוף את הקהל אחריו עד שבסוף הם מחאו לו כפיים.
ריגל גם היה מעולה.

ממליץ לכם לראות את זה, שווה כל רגע.

RE: תוצאות | AEW Dynamite 18.10.22 - Bam Bam Bigelow - 10-20-2022

תודה ללידור הטווינר על התוצאות

באם באם מאוד עסוק היום, והוא הריץ חלק מהפרק, אבל מה שבאם באם ראה - באם באם אהב.

- מג׳ף נהדר. הכיוון שהדמות שלו הולכת - שאנחנו מתחילים להבין מדוע הילד קקה - הוא כיוון מצויין. ראשית, המג׳ף הוא היל שאנחנו אוהבים. הוא לא ג׳ריקו, שרק לידור הטווינר אוהב. הוא לא סאמי, שרק טאי קונטי אוהבת.
במצב היום מג׳ף כך או כך היה מקבל פופ, לפחות כרגע, קשה לראות אותו משחק פייס, כך שהכיוון הזה הוא דווקא מאוד טוב, ומעניין לאן הוא יילך. זה בדיוק העומק שמפריד אותו משאר ההילים.

-מוקס פייג׳ היה קרב טלוויזיה נהדר. באם באם התלונן בעבר שהקרבות בטלוויזיה צפויים ומשעמיים, והקרב הזה - אמנם התוצאה הייתה צפויה, אבל הקרב היה ברמה גבוהה מאוד. אני אשמח שהיריבות הזאת תהיה על אש קטנה וכל כמה זמן נקבל ביניהם קרב, שכל קרב וכל פרומו ימשיכו את ״מאורעות הפרקים הקודמים״. ככה בונים יריבות עתידית בין שני פייסים.

- רנה מספרת שהיא לא תראיין את מוקס. אבל היא מראיינת את כל הסטייבל של מוקס. אין לי פואנטה לשורה הזאת, אבל משום מה זה משעשע אותי.

- בייקר והייטר מתראיינות ומספרות שעד סוף השנה אחת מהן תהיה אלופה. באם באם חוזה את העתיד - בעוד שבועיים סלביק ירשום שסשה חתמה, בעוד 4 שבועות בייקר והייטר מתראיינות ומספרות שעד סוף 2023 אחת מהן תהיה אלופה.

עכשיו, הסיבות למה באם באם מריץ.
- אליפות שלשות: מריץ.
- טוני סטורם - מריץ, מחזיר חזרה אחורה ומריץ שוב. רק בשביל העיקרון.
- ג׳יי ליטל - מריץ (הערת שוליים - הנקודת חולשה של דרבי אלין זה דרבי אלין בלי סטינג?)
- כריס ג׳ריקו - מריץ. סטייבל שמכיל את סמי ראוי להרצה, ולא להערצה (שיעול, לידור הטווינר).
- קורא את התוצאות ונזכר שריהו, היא ולא אחרת נכנסה לקרב של טוני סטורם? מחזיר שוב אחורה ומריץ שוב.

פסק הדין:
תנו לבאם באם את מג׳ף, מוקס ופייג׳ בכל קונוטציה שהיא לא שלושתם מול ג׳ריקו+2, והפרק יהיה טוב.

RE: תוצאות | AEW Dynamite 18.10.22 - Asaf - 10-20-2022

אין מה להגיד על היהודי הזה!

RE: תוצאות | AEW Dynamite 18.10.22 - karusi - 10-20-2022

הסיום של האנגמן מוקסלי וורק או שוט? יש מצב זה בשביל להראות לMJF שככה הקרב שלהם יכול להגמר והוא לא מרחם,. זה ממש מתחבר למה שמוקסלי אומר לMJF

MJF יוצא כאן ענק. הפיוד מרגיש גדול

RE: תוצאות | AEW Dynamite 18.10.22 - DarkArts - 10-20-2022

(10-20-2022, 05:46 PM)karusi כתב:  הסיום של האנגמן מוקסלי וורק או שוט?

זה לא היה הסיום המתוכנן, האנגמן באמת נפצע (זעזוע מוח).

RE: תוצאות | AEW Dynamite 18.10.22 - NovemberMan - 10-20-2022

טוב, סיום מוזר ממש.
אני אתחיל ממנו - ֿקודם כל הם יצאו מזה טוב, ראיתי שנשאר עוד זמן אוויר ואמרתי לעצמי שהדבר היחיד שהם יכולים לעשות בלי תסריט וככה בהפתעה אחרי מיין איוונט על האליפות זה פרומו של מוקס ואם לא הוא, היחיד שאפשר לסמוך עליו לפרומו מאולתר ולא מתוסרט בהפתעה כשפאנק לא נמצא הוא MJF. איזה מזל שהפיוד של שניהם כבר התחיל להיבנות.
נחיתה אכזרית של פייג׳ שבאה לו בחרא של מומנטום כי הוא שוב נכנס לעניינים אחרי תקופה רעה והוא לא יצא טוב מהקרב הזה בקיפייב, ההערות של מוקסלי לא עזרו (ולא היו אמורות לעזור, הוא עשה את זה מעולה). מקווה שכשהוא יהיה כשיר הוא יקבל קרב חוזר מול האלוף אחרת הוא יתדרדר.
הקרב היה טוב, מקווה שתהיה לפייג׳ החלמה מהירה ולראות קרב טוב יותר באירוע גדול, מחכה לזה מאוד.

קרב שלשות פותח מעולה, אני נגד כל מה שיפרק את דת׳ טריאנגל אבל מצד שני חברי השלישייה הזאת יהיו מטורפים במה שיעשו - שלשות, טאג או סינגלס.

סורי, לא אוהב את ריהו. וממש לא אוהב את מלחמת הסטייבלים שמתפתחת כאן.
סטורם-הייטר, שריה-בייקר, שידה לרענון, רוצו. לא צריך יותר מזה כרגע במיוחד בתמונת האליפות.
את רייבל אני ממש לא רוצה לראות מעבר לליווי לזירה וריהו יכולה לחלטר בראמפייג׳ ולעשות ג׳וב לג׳ייד.

FTR סוף סוף מקבלים את הכיוון לאליפות אבל בגלל הטיימינג הגרוע אני רוצה לראות את סוורבלי מול האקליימד בשביל הפיצוץ ביניהם, FTR צריכים לזכות באליפות אתמול אבל לא מטאג של פייסים ואסור לעצור את המומנטום של האקליימד בזמן הקרוב. לא לפני שהם מנצחים כמה טאגים בסטטוס גבוה כדי לבסס את עצמם (אבל לא FTR) ואז להפיל את האליפות.

דארבי טאלנט מדהים אבל הוא לא מעניין אותי כבר חודשים.
אוהב את לית׳ל והוא יכול להוסיף הרבה ערך לתוכנית כשהוא מול יריב מעניין, לא מול טאלנט שלא מעניין אותי כבר חודשים.
הפיגר 4 היה ספוט חמוד ממש.

למיין איבנט האמיתי, פרידמן...
לא יודע אם יש מה להגיד כי הוא אמר את הכל. פרומו ברמה הכי גבוהה שאפשר, ברמה של הפיוד מול פאנק.
זה המאני טיים של אחד האלופים הכי גדולים שיהיו פה והוא חייב לזכות בקרוב.
האמנתי לכל מילה שלו, הקהל האמין לכל מילה שלו, הדברים הכי אנדרייטד שאפשר לעשות בפרומואים (או בסטוריטלינג) זו האמנות של MJF - מוטיבים חוזרים, איסטר אגס, לערב ״היסטוריה״ ו״גורל״, כשפרידמן פותח פרק חדש בסיפור חייו וכמעט בוכה על זה שבגיל 19 הוא כבר לא היה ה-Jew-boy שהוא היה בפרק הקודם בפרומואים מול פאנק - זהב.

אני קיוויתי ממש שהוא יקח את הכיוון הזה ויכריז מראש שהוא פודה ומתי, זה כל כך לא MJF וזה יושב מושלם על הסיפור.
שימו לב שלמרות שהוא הדמות הכי ״החלטית״ ועקבית ברוסטר, עדיין תמיד עוברת לכולנו בראש המחשבה ״מה מקס יעשה?״ למרות שהתשובה ברורה מאליה.
ויודעים מה? כל התשובות האפשריות להמשך הארק שלו טובות ואני רואה איך הן ממשיכות לבנות את הסיפור שלו, אפילו אם הוא יפדה כמו שהוא אמר, יפסיד ויהיה לו את התירוץ הכי טוב להיות הדושבאג הכי גדול בחברה.
מחכה לפייס טרן שלו בשביל הסוורב בפול גיר. כשהוא יזכה באליפות בפעם הראשונה והמכוננת זה חייב להיות המעשה השפל בהיסטוריה של הארגון (חוץ מנשיכות) עם היטים שלא ישכחו אותם אף פעם.
מה שכן, עד פול גיר הם צריכים לעשות שיפט מהפוקוס על מגף-ריגל למגף-מוקסלי, לא קיבלנו מספיק מזה עד עכשיו.
אה, וריגל ביצע את התפקיד שלו מדהים.

לא יודע מה הם עושים בין יוטה ודניאלסון אבל אם זאת יריבות פנימית בתוך BCC אני בעד כשנראה שגרסיה כבר לא בלופ הזה.

בצורה מפתיעה נהנתי מהקרב של ג׳ריקו וקאסל, ניצחון נקי לג׳ריקו כמו שצריך וסיום טוב עם ג׳רי לין.
עם הפוש הרציני לכל מה שסובב את ROH והאלופים יש ניחוח של TV דיל בעתיד הקרוב.
הסיבה היחידה שאני לא רוצה שזה יקרה זה כאבי העיניים שלי מקריאת הפונט הקטן של לידור כשידווח על רייטינג.

עריכה: כולכם הבנתם למה התכוונתי ואני בטוח שאתם מסכימים איתי אבל עדיין, אני מחכה לתגובות על זה שאפשר לסמוך על פאנק בפרומו מאולתר ולא מתוסרט.