Wrestling-IL
תוצאות | אירוע הקרב האחרון של ריק פלייר - גרסה מובנת להדפסה

+- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443)
+-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: AEW (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=3)
+--- אשכול: תוצאות | אירוע הקרב האחרון של ריק פלייר (/showthread.php?tid=1368)

עמודים: 1 2

תוצאות | אירוע הקרב האחרון של ריק פלייר - Mad King - 08-01-2022

[Image: FYo1qv9X0AAhDdY?format=jpg&name=large]

השדרנים הקבועים לאורך האירוע היו דיוויד קרוקט וטוני שבאוני.

קרב 1:
מוטור סיטי משיין גאן נגד אמריקן וולבס.
שדרן מיוחד: סקוט ד'אמור.
המנצחים: מוטור סיטי משיין גאן.

מראים וידאו פקאג' על ריק פלייר.

מראים את ויקי גררו ומיק פולי בקהל.

קרב 2:
דייבי בוי סמית' ג'וניור נגד קילר קרוס (ע' סקרלאט).
שדרן מיוחד: ג'ו דומברוסקי.
המנצח: קילר קרוס.

מראים ברכות מצולמות מניק נמת' (דולף זיגלר), שון מייקלס, ג'ייק רוברטס, וויל סאסו, דאג דילינג'ר ולקס לוגר.

קרב 3: המנצח יקבל קרב אליפות Progress:
טקאשטה נגד אלן אינג'לס נגד ניק ווין נגד ג'ונתן גרשהאם.
שדרן מיוחד: איאן ריקאבוני.
המנצח: גרשהאם ברול-אפ.

מראים ברכה מצולמת מקודי רודס. פאק כמה הוא מדבר.

קרב 4:
רוק אנד רול אקספרס (קני וריקי מורטון) נגד ההורסמן (ברוק אנדרסון ובריאן פילמן ג'וניור).
שדרן מיוחד: ניק אלדיס.
המנצחים: ההורסמן.

קרב 5:
בנדידו נגד בלאק טאורוס נגד לאדרו קיד נגד ריי פיניקס.
שדרן מיוחד: ג'ו דומברובסקי.
המנצח: ריי פיניקס.

מראין ברכה מוקלטת מג'ים רוס.

קרב 6: אליפות העולם של אימפקט.
ג'וש אלכסנדר (א') נגד ג'ייקוב פאטו.
שדרן מיוחד: טום האניפן.
המנצח: אין. במהלך הקרב, מאט קארדונה, בריאן מיירס ומארק סטרלינג מגיעים ותוקפים את שניהם. אלכסנדר ופאטו מצליחים להתגבר וג'וש נמצא מול קארדונה בזירה. DDP מגיע מהקהל ומצבע את הדיימונד קאטר.

קרב 7:
הואן אריקס נגד הבריסקוס.
שדרן מיוחד: איאן ריקובאני.
המנצחים: הבריסקוס.

מראים ברכה מצולמת של סטינג.

קרב 8: אליפות הנוקאאוטס של אימפקט:
ג'ורדן גרייס (א') נגד דיאונה פוראזו נגד רייצ'ל אלרינג.
שדרן מיוחד: טום האניפן.
המנצחת: ג'ורדן גרייס.

קרב 9:
ג'יי לית'ל וג'ף ג'ראט (ע' קראן ג'רט) נגד אנדראדה אל אידולו וריק פלייר.
כרוז מיוחד: דיוויד פזנר.
שופט מיוחד: מייק קיאודה.
המנצחים: פלייר ואנדראדה.

אחרי הקרב פלייר מודה לקהל על שבאו. רואים ברקע את ברט הארט, מיק פולי ואנדרטייקר.

RE: תוצאות | אירוע הקרב האחרון של ריק פלייר - RoeeHardy - 08-01-2022

תוצאות | אירוע הקרב האחרון של ריק פלייר: הוא לא מת

RE: תוצאות | אירוע הקרב האחרון של ריק פלייר - RVD - 08-01-2022

מעניין מתי יהיה הקרב פרישה הבא שלו חח

RE: תוצאות | אירוע הקרב האחרון של ריק פלייר - karusi - 08-01-2022

(08-01-2022, 08:43 AM)RoeeHardy כתב:  תוצאות | אירוע הקרב האחרון של ריק פלייר: הוא לא מת
בדיוק מה שחיפשתי חחחח
קרב עם קוצב לב זה באמת high stakes.

תקשיבו הקארד הזה מפוצץ מה זה הדבר הזה? הרימו וואחד קארד

RE: תוצאות | אירוע הקרב האחרון של ריק פלייר - Mad King - 08-01-2022

(08-01-2022, 11:17 AM)karusi כתב:  בדיוק מה שחיפשתי חחחח
קרב עם קוצב לב זה באמת high stakes.

תקשיבו הקארד הזה מפוצץ מה זה הדבר הזה? הרימו וואחד קארד

זה היה אחלה אירוע שואוקייס, לא היה שום דבר משמעותי באירוע, כן היו הופעות של מתאבקי עבר באירוע ובין הקרבות הכל עסק בפלייר.

RE: תוצאות | אירוע הקרב האחרון של ריק פלייר - KillSwitch - 08-01-2022

[Image: NecessaryTediousKittiwake-size_restricted.gif]

ריק פלייר התאבק כמו זקן בן 73 עם קוצב לב.
אבל הצ'ופים שלו עדיין טובים יותר משל שארלוט.

RE: תוצאות | אירוע הקרב האחרון של ריק פלייר - KillSwitch - 08-01-2022

אז בגדול האירוע לא עמד בציפיות.
הקארד נראה פצצה על הנייר, אבל זה לא נראה שהמתאבקים באו לתת את המאה אחוז שלהם. זה כן היה מגניב לראות אירוע קרוסאובר לגיטימי עם נציגות של כמה ארגונים, כולל אפילו WWE. 
שובאני ודיוויד קרוקט היו אחלה בתור זוג השדרנים הזקנים, והייתה להם כימיה מצויינת עם כל השדרנים האורחים לאורך הערב. במיוחד ניק אלדיס ואיאן ריקבוני, שהוא כנראה השדרן הפעיל האהוב עליי כרגע.
צפיתי באירוע לייב עד לקרב המרובע של AAA ואת השאר השלמתי היום.

MCMG נגד הוולבס לדעתי לא הגיע לרמות הכי גבוהות שזה יכל להגיע, אבל עדיין היה אחלה של קרב. אני לא עוקב אחרי MLW, אז היה לי כיף לראות את דייבי ריצ'ארדס צץ פה. אלכס שלי ממש מכר את הברך שלו בסוף, אני מקווה שהוא בסדר ושאין פה איזו פציעה לגיטימית. גם הוא וגם סייבן בראן מעולה כרגע וזה יהיה נורא מבאס לראות את זה נקטע.

היו לי קצת ציפיות מסמית'-קרוס, כי הקרב שלהם בבלאדספורט היה הקרב הכי טוב שאיי פעם ראיתי מקרוס, הקרב היחיד איי פעם שגרם לי לחשוב שאולי יש בו משהו מעבר לפרצוף מאיים וסאיטו סופלקס. אבל שניהם מומחים בקרבות שלא מספקים את הסחורה ונתנו את הקרב החלש של הערב. קרוס הוא פשוט פלופ גדול. שישאר בCYN.

הקרב המרובע הראשון היה הרבה יותר קצר ממה שציפיתי. נגמר ב5 דקות בערך, אבל הם ממש ניצלו כל רגע. טאקשטה היה כוכב כרגיל. גרשהאם גם בא לעבוד. מצחיק לראות את ההבדל בין גרשהאם כשהוא יודע שהוא מנצח לבין גרשהאם הממורמר מהאירוע של ROH. הוא יכול להיות מתאבק מעולה, חבל שהוא אידיוט.

קרי וריקי מורטון נגד ברוק אנדרסון ופילמן ג'וניור היה בסדר בשביל מה שהיה. פילמן היה הרבה יותר טוב בתפקיד של היל כאן מאשר בתור הבייביפייס הגנרי שהוא בAEW. ברוק אנדרסון וקרי מורטון עדיין סופר ירוקים. מגניב מצידו של ריקי מורטון לעשות ג'וב לברוק אנדרסון ככה.
איבדתי מאוד עניין בניק אלדיס מאז שהוא הפסיד את אליפות הNWA, אבל הוא היה מעולה בשולחן השדרנים, הוסיף המון לקרב והרים למתאבקים הצעירים. שיר הכניסה החדש שלו מחורבן.

הקרב המרובע של הלוצ'אדורים היה MOTN. מלא פליפי שיט. הקרב האחד של הערב שבו ממש הרגשתי שכולם נתנו את המאה אחוז שלהם, למרות שהם לא היו חייבים בכלל. טורוס הציל את בנדידו מנפילה מאוד מפחידה שיכלה להיגמר נורא ואיום, והם הצליחו להפוך את זה לספוט אמין ומגניב. אני על רכבת ההייפ של טורוס מאז שראיתי אותו בפעם הראשונה בMLW - אנדרייטד בטירוף. 

ג'וש אלכסנדר נגד ג'ייקוב פאטו היה בדרך להיות קרב מעולה, ואז זה נגמר עם סיום מסריח. אני מניח שזה המחיר של שיתופי פעולה בין ארגונים, אבל בטוח הייתה דרך הרבה יותר טובה לסיים את זה בתיקו מאשר התערבות של מיירס וקרדונה שלא באמת רלוונטיים באימפקט או בMLW. ג'ייקוב פאטו פשוט תותח וצריך להיות על במה גדולה בהקדם האפשרי במקום לבזבז את הקריירה שלו בMLW.
אני מקווה שיהיה רימאץ' של פאטו-אלכסנדר מתישהו, רק שיקבל יותר מ10 דקות ועם סיום נורמלי. 

אין לי מושג איך מרשאל ורוס ואן אריק עדיין כל כך ירוקים אחרי כל כך הרבה שנים. מארק וג'יי בריסקו סחבו אותם לקרב נחמד של 7 דקות, אבל הבריסקוס הם בין הזוגות הטובים בעולם כרגע וכנראה מסוגלים לעשות את זה עם כל טאג. 
ההיילייט של הקרב היה לשמוע את איאן ריקבוני מנסה להסביר לדיוויד קרוקט על הבריסקוס. הבדלי הדורות בהתגלמותם.

הקרב המשולש של הנשים כמעט הלך לעזאזל אחרי שרייצ'ל אלרינג נפצעה על ההתחלה. יאמר לזכותה - היא הייתה מאה אחוז מקצוענית, חזרה לקרב ולקחה את ההפסד כשזה ברור שזאת הסיבה שהיא הייתה בקרב מלכתחילה. זה היה בסדר בסופו של דבר, אבל אני מניח שהיו להן ספוטים מתוכננים שהלכו לפח והן היו צריכות לאלתר את רוב הקרב.

המאין אבנט היה... היה.
זה נמשך יותר מידי זמן (כמעט חצי שעה!), פלייר לא זז ונראה אבוד. היריב הכי גדול שלו כאן היה הוא עצמו והגוף שלו. זה כמעט כאילו בן 73 עם קוצב לב לא צריך להתאבק ולקחת באמפים בקרב כל כך ארוך. לית'ל וג'ארט ניסו, אבל יש גבול ברור למה שהם מסוגלים לעשות.
בואו נעמיד פנים שריק פלייר פרש ברסלמניה 24 ונקווה שהוא לא יחליט לשחזר את זה.

הקרב האחרון והמאכזב של ריק פלייר - hammi - 08-02-2022

הקרב האחרון של ריק פלייר כצמד עם אנדרה איכזב אותי מאד.
פלייר נראה זקן מאד ולא בכושר. המהלכים שלו היו שקופים מאד. הפחד של יריביו ממנו נראה לא אמיתי בעליל ומבויים באופן חובבני..
צר לי, הקרב הזה היה מיותר לחלוטין!
אגב, התכנית בכללותה היתה סבירה יותר.

RE: תוצאות | אירוע הקרב האחרון של ריק פלייר - tomer4321 - 08-02-2022

https://www.israelhayom.co.il/sport/other-sports/article/12598790\
תראו את זה, כמה כתבים יכולים להיות דבילים

RE: הקרב האחרון והמאכזב של ריק פלייר - DarkArts - 08-02-2022

(08-02-2022, 06:53 AM)hammi כתב:  הקרב האחרון של ריק פלייר כצמד עם אנדרה איכזב אותי מאד.
פלייר נראה זקן מאד ולא בכושר. המהלכים שלו היו שקופים מאד. הפחד של יריביו ממנו נראה לא אמיתי בעליל ומבויים באופן חובבני..
צר לי, הקרב הזה היה מיותר לחלוטין!
אגב, התכנית בכללותה היתה סבירה יותר.

הבן אדם בן 70+ עם קוצב לב, אתה מצפה ממנו לתת את הופעת חייו?