Wrestling-IL
תוצאות | NJPW Dominion 12.6.2022 - גרסה מובנת להדפסה

+- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443)
+-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: AEW (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=3)
+--- אשכול: תוצאות | NJPW Dominion 12.6.2022 (/showthread.php?tid=1269)

עמודים: 1 2

תוצאות | NJPW Dominion 12.6.2022 - lidoradir - 06-12-2022

[Image: stovgf5oyl391.jpg]

יונייטד אמפייר(אהרון הנארה, פרנצ'סקו אקירה ו-TJP) ניצחו את מאסטר ואטו, הירויושי טנזן וריוסוקה טאגוצ'י.

בולט קלאב(טאיג'י אישימורי, אל פנטזמו ואייס אוסטין) ניצחו את טטצויה נאייטו, הירומו טאקהאשי ובושי.

טורו יאנו ניצח את דוק גאלוס.

קרב על אליפות השלשות
האוס אוף טורצ'ר(אוויל, יוג'ירו טאקהאשי ושואו) ניצחו את סוזוקי גאן(זאק סייבר ג'וניור, אל דספראדו ויושינובו קאנמאורו) ושמרו על אליפות השלשות.

קרב על אליפות הזוגות של IWGP
יונייטד אמפייר(ג'ף קוב וגרייט וגרייט או-קהאן) ניצחו את בולט קלאב(באד לוק פאלה וצ'ייס אואנס) וזכו באליפות הזוגות של IWGP, אחרי הקרב רוקי רומרו מגיע ותוקף אותם, בסופו של דבר יונייטד אמפייר משתלטים עליו ומחסלים אותו.

המנצח יתאבק נגד ג'ון מוקסלי בפורבידן דור על אליפות העולם הזמנית של AEW
הירושי טנהאשי ניצח את הירוקי גוטו, טנהאשי הצמיד את גוטו לניצחון אחרי פרוג ספלאש.

קרב על אליפות/גביע KOPW
שינגו טאקאגי ניצח את טאייצ'י ושמר על גביע KOPW.

קרב על אליפות NEVER OPEN WEIGHT
קארל אנדרסון ניצח את טאמה טונגה וזכה באליפות NEVER OPEN WEIGHT, קארל אנדרסון זכה אחרי עזרה מבחוץ של דוק גאלוס.

קרב על אליפות ארה"ב הפנויה של IWGP
וויל אוספריי ניצח את סאנאדה וזכה באליפות ארה"ב של IWGP.

קרב על אליפות העולם במשקל כבד של IWGP
ג'יי וייט ניצח את קאזוצ'יקה אוקאדה וזכה באליפות העולם במשקל כבד של IWGP, לקראת סוף הקרב אוקאדה נותן לג'יי וייט דרופקיק, מיצ'ונוקו דרייבר ואז מנסה את הריינמייקר אך ג'יי וייט מתחמק לבלייד ראנר ומצמיד את אוקאדה לניצחון. אחרי הקרב בולט קלאב יוצאים לזירה לחגוג את הניצחון של ג'יי וייט. ג'יי וייט לוקח את המיקרופון ונותן פרומו, ג'יי וייט מדבר אל האנגמן אדם פייג', הוא אומר שהוא רצה את אוקאדה ועכשיו הוא יכול לקבל אותו כי הוא פאקינג לא הולך לקבל את אליפות העולם, ג'יי וייט מקלל את האנגמן אדם פייג'. ג'יי וייט עובר לדבר לקהל ומבקש מהם שיגידו משהו, שידברו ויתנו צ'אנטים, הקהל מוחא כפיים. ג'יי וייט מדבר על ה-19 ביוני 2016, הוא אומר שבאותו אולם היה לו את הקרב האחרון שלו ביותר יאנג ליון והוא אמר שלום לכולם ושהם המשפחה שלו, ג'יי אומר לקהל שיגידו משהו כי הוא אמר להם שהם המשפחה שלו והוא שואל אותם אם הם לא שמחים בשבילו, הקהל מוחא כפיים. ג'יי מדבר על התאריך של היום ואומר שכמעט עברו 6 שנים ועכשיו הוא עומד פה בתור הנכס מספר 1 בעולם ההאבקות, הוא אומר שהוא לבד מכר את המדיסון סקוור גארדן והיונייטד סנטר, הוא אומר שהוא המלך סוייצ'בלייד. הוא אומר שהוא אלוף גראנד סלאם הראשון, היחיד והאמיתי וזה עושה אותו אוסף החגורות האמיתי, הוא אומר שהוא המנהיג של הבולט קלאב ועכשיו הוא אלוף העולם במשקל כבד של IWGP. ג'יי אומר שכל העולם נושם איתו כי זה עדיין העידן שלו. זה העידן של הסוויצ'בלייד.
[Image: Screenshot-1.jpg]

RE: תוצאות | NJPW Dominion 12.6.2022 - lidoradir - 06-12-2022

ראיתי רק את הקרב המרכזי כמובן.
אני לא יודע איך אנשים מסוגלים לצפות בזה שיש כאלה הגבלות של הקהל, הם לא יכולים להוציא מילה מהפה ויש אווירה של בית קברות, הם רק מוחאים כפיים אחרי ספוטים גדולים וזה ממש קשה לצפייה.
ג'יי וייט פשוט אדיר ועשה לי את הקרב הזה, אם הקהל לא יכול לדבר... אז שג'יי וייט ידבר וזה מה שהוא עשה לאורך כל הקרב, דיבר לקהל, הציק להם, הציק לאוקדה. כל צ'ופ הוא צעק 'טו סויט'. הקרב עצמו היה מעולה אבל כמה חבל שהקהל לא יכל להגיב שם כמו שצריך. הופעה מעולה של אוקאדה וג'יי. שמח על הזכייה של ג'יי וייט, מתאבק מצוין והייתי מאוד שמח לראות אותו בליגה של הגדולים.
ממליץ לראות גם את הפרומו של ג'יי וייט במסיבת עיתונאים... הוא נכנס שם בכל AEW וזה היה זהב.

RE: תוצאות | NJPW Dominion 12.6.2022 - Mad King - 06-12-2022

שאוט אאוט לפאקינג לידור שפותח אשכול לNJ. היקום קורס לתוך עצמו.

טוב, אז כפי שכתבתי בדיבורים, התחברתי בזמן ל2 הקרבות האחרונים (המלצות למשהו מלפני יתקבלו בברכה).

אוספרי-סנאדה היה הקרב שציפיתי לו ביחס ליכולות, אין לי הרבה מה להגיד על הקרב הזה, התוצאה הנכונה התקבלה. בחירה טובה של אלוף לקראת FD. סוליד 4-4.25.

על המיין איבנט כן יש לי מה להגיד. זה היה חד צדדי באופן גס. זה היה לא כוחות חוץ מהקצת אופנס של אוקדה בסוף. ווייט מתגרה בקהל שלא יכול להריע זאת גאונות. ג'יי פשוט היה מהרגע הראשון הפייבוריט ואוקדה לא יכל לו. לא מצליח לעקוב מספיק טוב אחרי NJ אז אני לא מבין אם זה מתאים עלילתית כל הדבר הזה, כן יצאתי מרוצה מהקרב. ווייט מרגיש מיליון דולר ובצדק. בנוסף, אחרי איזה 10 דקות-רבע שעה שהיו בשליטה טוטאלית של ווייט אמרתי לעצמי שאם הוא לא מנצח זה מחדל עצום. אי אפשר לתת 5 כוכבים לקרב של איש אחד ברובו, אז 4.5-4.75 זה הניקוד שלי.

RE: תוצאות | NJPW Dominion 12.6.2022 - RoeeHardy - 06-12-2022

מעתה אימרו - ג׳יי ווייט, האיש שבמו ידיו מילא את היונייטד סנטר לפורבידן דור.

RE: תוצאות | NJPW Dominion 12.6.2022 - Mad King - 06-12-2022

אגב, יש לי מה להגיד כל המשחק הפסיכולוגי של ווייט פה, אבל גיא יעשה את זה יותר טוב ממני.

אני לא מפחד משום דבר, חוץ משלושת הצירופים הבאים:

גיא, נרטיב, רולינס, 2019
גיא, ראנט, קודי
גיא, פסיכולוגיה, ג׳יי וויט

RE: תוצאות | NJPW Dominion 12.6.2022 - SwitchBlade - 06-12-2022

Just breath

ג'יי ווייט סוגר ארק עצום של יותר משנתיים. 
נעכל ונגיב.

RE: תוצאות | NJPW Dominion 12.6.2022 - The Tribal FISH - 06-12-2022

הגעתי גם בדיוק להתחלה של השני קרבות האחרונים.

אוספרי - סאנדה לא ראיתי בדיוק כי האינטרנט שלי עשה לי בעיות אבל ממה שראיתי אחלה קרב.

וויט - אוקדה היה ממש טוב נהנתי ממש במיוחד בכמה דקות האחרונות, שמח שג'יי וויט ניצח ומעניין אותי לראות מה יהיה איתו בפורבידן דור

RE: תוצאות | NJPW Dominion 12.6.2022 - master of doom - 06-12-2022

(06-12-2022, 03:04 PM)lidoradir כתב:  ג'יי וייט פשוט אדיר ועשה לי את הקרב הזה, אם הקהל לא יכול לדבר... אז שג'יי וייט ידבר וזה מה שהוא עשה לאורך כל הקרב, דיבר לקהל, הציק להם, הציק לאוקדה. כל צ'ופ הוא צעק 'טו סויט'. הקרב עצמו היה מעולה אבל כמה חבל שהקהל לא יכל להגיב שם כמו שצריך. הופעה מעולה של אוקאדה וג'יי. שמח על הזכייה של ג'יי וייט, מתאבק מצוין והייתי מאוד שמח לראות אותו בליגה של הגדולים.
ממליץ לראות גם את הפרומו של ג'יי וייט במסיבת עיתונאים... הוא נכנס שם בכל AEW וזה היה זהב.

גם לידור יודע. כמו שג'יי פירק את אוקדה אחרי הקרב נגד נאיטו, הפעם הוא מתעלל בו בזירה במשך 35 דקות עד שהוא משיג את הבלייד ראנר, את ההצמדה, את הניצחון ואת האליפות ששייכת לו. סוויצ'י מוכיח שוב למה הוא ההיל הטוב בעולם (בתחרות קשה עם MJF), מועך את הקהל בתצוגה שהוציאה אפילו ממני, מארק ענק שלו, היט. האנגמן, האנגמן האנגמן... אני מחבב אותך. באמת. מי שעוקב אחרי התגובות שלי יודע כמה אני מכבד את האנגמן. אבל הוא טעה בזה שהוא שילב את הרצון שלו לאליפות ה-IWGP לרצון לפגוש את אוקדה. ילד, יש בביזנס הזה כאלה שלא היו צריכים 3 שנים של סטוריליין כדי לנצח את קני אומגה. בעצם לא כאלה, רק אחד. המתאבק הטוב ביותר בעולם, אלוף IWGP הנכנס, הנכס הכי גדול של עולם ההיאבקות, הרוקנרול האחרון, סוויצ'בלייד ג'יי וויט. תודה שזכינו.

רק עכשיו סיימתי את הניקיונות בחדר ולכן אני מגיב באיחור, אוסיף לגבי הקרב - הוא היה בסדר. כלומר, בקליבר של ג'יי ואוקדה, לשניהם ברזומה יש קרבות שיותר טובים משמעותית מהקרב הזה, אבל ג'יי שהוביל את הקרב עשה את זה כל כך טוב שאי אפשר לומר שהקרב הזה לא מצוין. ציון אי אפשר לתת כי אף אחד פה לא יכול לתת ציונים לאחד כמו ג'יי וויט, אבל אם כבר החלטתם לזלזל בעצמכם לא להיות ליצנים ולתת ציון של פחות מ-5. אני מדבר אליך, תומר.

ברצינות, אני כל כך שמח בשביל ג'יי. כל כך מגיע לו, כל כך כיף לראות אותו, קינג. קינג סוויצ'י.

[Image: FVCsH8macAAw_cD?format=jpg&name=small]

שני הפרומואים של ג׳יי הכניסו אותי ליותר הייפ לקראת FD מכל החודש האחרון של AEW. לא עוד הופעות אורח של ישיי וקוג׳ימות למיניהם (עם כל הכבוד), עכשיו זה מתחיל להרגיש כמו הדבר האמיתי. כמה חיכינו לזה ואשכרה סוף סוף זה קורה. אפשר לדמיין שאנחנו עכשיו בעצם ביוני 2020 וג׳יי בדיוק ניצח את נאיטו?