![]() |
|
תוצאות | WWE Monday Night RAW 23.5.2022 - גרסה מובנת להדפסה +- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443) +-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: תוצאות | WWE Monday Night RAW 23.5.2022 (/showthread.php?tid=1221) |
תוצאות | WWE Monday Night RAW 23.5.2022 - lidoradir - 05-24-2022 ![]() רידל פותח את התוכנית, רידל אומר שקשה לו להיות פה, הוא מדבר על רנדי אורטון שהוא החבר שלו והמנטור שלו, רידל אומר שהשנים האחרונות היו קשים לרנדי, רידל אומר שגם החודשים האחרונים היו קשים לרנדי, הוא אומר שיש לו כאבי גב. הוא אומר שביום שישי האחרון לפני קרב איחוד אליפות הזוגות רנדי בקושי יכל ללכת, רידל אומר שהוא ידע שרנדי לא יאכזב אותו בגלל שהוא ידע כמה זה חשוב בשבילו ובשביל הצופים. רידל אומר שהם הפסידו לאוסוס, רידל מדבר על הדרך שבה האוסוס ניצחו אחרי עזרה מרומן ריינס. רידל יורד על רומן ריינס וקורא לו ראש חתיכת חרא. רידל מבטיח שהוא ינקום ברומן, ג'יי וג'ימי. רידל אומר שהוא ינקום בכל מי שחלק בבלודליין עד סוף הקריירה שלו והוא מבטיח שהוא ישיג את הנקמה. רידל אומר שרנדי עשה בשבילו יותר ממה שעשה לאחרים, הוא אומר שהוא יודע שרנדי צופה בו ועכשיו, רידל אומר לרנדי שהוא אוהב אותו. רידל אומר לקהל שהם יכולים לעזור לו בדבר אחד, הוא אומר להם לעמוד ולהגיד איתו ביחד RKBro. רידל והסטריט פרופטס ניצחו את אלופי הזוגות המאוחדים האוסוס וסמי זיין, האוסוס עוזבים את סמי זיין לבד, רידל מצמיד את זיין לניצחון אחרי RKO. בובי לאשלי יוצא לזירה, לאשלי אומר ששבוע שעבר הוא שרד את קרב הכלוב נגד אומוס, לאשלי אומר שהוא הסתכל אחר כך על אומוס וידע שהוא רחוקים מסיום. לאשלי אומר שהוא לא הופתע לגלות שהוא ואומוס יתאבקו שוב באירוע HIAC. לאשלי מזמין את אומוס ו-MVP החוצה בשביל האתגר שלו, אחרי החלפת מילים בין לאשלי ו-MVP לאשלי חושף את האתגר שלו. קרב בין לאשלי ו-MVP בו המנצח יקבע את הסטיפולציה לקרב ב-HIAC בין לאשלי ואומוס. MVP בסוף מסכים. אומוס ו-MVP מתקדמים לזירה, אומוס הולך מצד אחד, MVP מנסה לעלות על האפרון מצד שני אך לאשלי מוריד אותו באגרוף. מוכרז : - WWE חוזרים לערב הסעודית : קראון ג'ול, 5 בנובמבר. אלופת 24/7 דנה ברוק מדברת עם אדם פירס מאחורי הקלעים, היא אומרת לו שהיא רוצה קרב מול כרמלה שהיא תיהיה זמינה. בקי לינץ' מגיעה לדבר עם אדם פירס, היא מתלוננת על מה שהיה שבוע שעבר ועל כך שאסקה רימתה בקרב. אדם פירס אומר לבקי שהיא תפגוש את אסקה הערב ובמידה והיא תנצח היא תצטרף לקרב על אליפות הנשים של ראו ב-HIAC. יום הדיון יוצאים לזירה, פריסט אומר ששבוע שעבר אדג' הציע לעוד מישהו להצטרף ליום הדיון, פריסט אומר שאדג' שחרר אותם ועכשיו הם לא כבשים כמו הקהל שתקוע בבוץ ולא יודע לאן ללכת, בדיוק כמו כל מתאבק מאחורי הקלעים שמחכה להוראות. ריה ריפלי מדברת על ליב מורגן ואומרת שהיא משתמשת בלב במקום בראש, היא אומרת לה שתפסיק להקשיב לאנשים בטוויטר ובקהל, ריה אומרת לליב מורגן שתציל את עצמה כמו שהיא עשתה שהצטרפה ליום הדין. אדג' אומר שיום הדין זה אמת וכוח, כוח מנטלי. אדג' אומר שיום הדין זאת הזדמנות לכל אחד ב-WWE להצטרף אליהם, אדג' אומר שלא בחרו אותו לשבת בפסגת ההר כמו ג'ון סינה, אדג' אומר שהוא בפסגת ההר כי הוא נס של עבודה קשה והצלחה. אדג' אומר לאנשים שהם מפחדים לעבוד קשה ולהצליח. אדג' שואל מי יצטרף אליהם, צ'אמפה ? גרייבס ? אלכסה בליס ? דרו מקנטייר ? ליב מורגן ? פין באלור ? אדג' שואל מה לגבי סטיילס, אדג' אומר לסטיילס שעדיף לו לעמוד לידם. הוא אומר לסטיילס שיעשה את הבחירה הנכונה. אדג' אומר שאולי בסוף הילדים של סטיילס יקראו לו דוד אדג'. אדג' אומר לסטיילס שהבחירה שלו ושיבחר כמו שצריך. דמיאן פריסט וריה ריפלי ניצחו את AJ סטיילס וליב מורגן, במהלך הקרב אדג' מפריע כמה פעמים, לקראת סוף הקרב סטיילס מתחיל לתקוף את אדג' מחוץ לזירה, סטיילס מעיף את פריסט החוצה מהזירה בקלוזליין ושניהם נופלים. ליב מורגן מנסה אובליביון על ריה ריפלי אך אדג' תופס את המכנס של ריה ריפלי וליב מורגן נופלת על הראש, ריה ריפלי מיד מצמידה אותה לניצחון. אחרי הקרב יום הדין תוקפים את סטיילס וליב, אדג' ופריסט מורידים את סטיילס בטוטאל אלימיניישן, ריפלי נותנת לליב ריפטייד. קווין פטריק מראיין את מיז מאחורי הקלעים, מיז אומר שכמו סת' רולינס גם לו נמאס מקודי רודס, מיז אומר שהוא לא צריך ספירה לאחור כי הקהל יחכה לו כל הערב, מיז אומר שהוא יוריד את קודי הערב ואף אחד לא יתעלם ממנו. ג'רי לולר בזירה, ג'רי לולר מזמין את האורח שלו ויר מאהן, ג'רי לולר מספר כמה בדיחות על כמות השיער של ויר מאהן, ויר אומר שריי מיסטריו אגדה אבל הוא עסוק מדי בלדאוג לבן שלו דומיניק. ויר אומר שזה עושה את ריי חלש והוא חיסל את שניהם וגרם להם להיות בחוץ. ויר אומר לג'רי שהוא יראה לו מי הוא, ויר מתקרב לג'רי עד שהמיסטיריוס יוצאים החוצה. ויר מאהן מנסה להכנס לזירה אך בכל פעם המיסטיריוס תוקפים אותו ולא נותנים לו, ויר מאהן נסוג. אלכסה בליס ניצחה את ניקי A.S.H לצד דודרופ, בליס הצמידה את ניקי לניצחון אחרי טויסטד בליס. קווין פטריק מראיין מאחורי הקלעים את סת' רולינס, רולינס אומר שהקהל היה שר את השיר שלו ועכשיו כולם נותנים צ'אנטים של קודי וזה עושה אותו חולה לשמוע את השם הזה. רולינס אומר שיש ספירה לאחור לקודי רודס, הוא צורח איפה זה נעצר. הוא שואל איפה הספירה לאחור בשביל סת' רולינס. רולינס אומר מצביע על עצמו ואומר שהשעון נמצא כן, הוא שואל מה יקרה שהשעון יגיע ל-0. שרה שרייבר מראיינת את אסקה, אסקה אומרת שבקי לינץ' לא הייתה מוכנה בשבילה בגלל שהייתה עסוקה בלבכות. אסקה אומרת שהערב היא תנצח שוב את בקי לינץ' ותהפוך אותה לביג טיים בייבי. קודי רודס ניצח את מיז בפסילה, קודי רודס היה על הטופ רופ, סת' רולינס הגיע והעיף אותו, סת' רולינס מתחיל לתקוף את קודי מחוץ לזירה, מיז עוזר לרולינס. ביחד הם מעיפים את קודי רודס על המדרגות. רולינס לוקח מילד קטן בקהל את החגורה שקודי רודס הביא לו בכניסה שלו. סת' רולינס מצליף בקודי רודס והולך. אחר כך רודי מתאושש וצולע אל מאחורי הקלעים ובדרך מחזיר את החגורה שלו לילד בקהל. איזיקיאל ניצח את צ'אד גייבל לצד אוטיס, קווין אואנס יושב בשולחן השדרנים, לקראת סוף הקרב השופט מרחיק את אוטיס שניסה להתערב, אחר כך קווין אואנס מנסה להתערב אך השופט רואה גם אותו ומרחיק אותו גם. איזיקיאל מצמיד את גייבל לניצחון ברולאפ. אואנס מנסה לרדוף אחרי איזיקיאל אך הוא בורח אל תוך הקהל. אואנס אומר שנמאס לו, לא אכפת לו איך הוא יקרא לעצמו, אואנס אומר שהוא רוצה לקרוע אותו, אואנס מאתגר את איזיקיאל לקרב באירוע HIAC. קודי רודס יוצא מהחדר של הדוקטור, קווין פטריק מגיע לראיין אותו, קודי אומר שלצערו של רולינס הוא עדיין נושם, קודי אומר שב-HIAC אם רולינס רוצה לסיים את העבודה הוא יחכה לו. המנצח יבחר את סטיפולציה לקרב ב-HIAC MVP ניצח את בובי לאשלי בספירת חוץ, לאשלי מכניס את MVP לזירה, אומוס מנסה לתקוף את לאשלי, לאשלי מעיף את אומוס מעבר לברקייד, השופט סופר ל-10 ו-MVP מנצח בספירת חוץ, MVP יקבע את הסטיפולציה לקרב בין לאשלי ואומוס ב-HIAC. לאשלי חוזר לזירה ומכניע את MVP בהארטלוק. מוכרז לשבוע הבא : - לייסי אוונס חוזרת להתאבק. במידה ובקי לינץ' תנצח היא תצטרף לקרב על אליפות הנשים של ראו ב-HIAC בקי לינץ' ניצחה את אסקה, אלופת הנשים של ראו ביאנקה בלאייר יושבת בשולחן השדרנים, אסקה נותנת לבקי ברכיה מחוץ לזירה, בקי מתיישבת על ביאנקה, אסקה מנסה לבעוט בבקי לינץ' שמתכופפת והבעיטה פוגעת בביאנקה. בקי בועטת לאסקה בראש ונכנסת לזירה, השופט מגיע לספירה של 9 ואסקה נכנסת לזירה בזמן, בקי ישר מצמידה אותה לניצחון ברולאפ.
RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 23.5.2022 - StavHen - 05-24-2022 תודה רבה רבה על התוצאות פרומו מצוין של רידל על הפציעה של אורטון ונראה שרידל מכוון כרגע על ריינס כנקמה אשכרה נגע ללב,מעניין מה יהיה עכשיו עם רידל ואורטון קרב שלישיות טוב,לא רצו לתת לרידל להפסיד שוב ולא רצו לתת לאוסוס להפסיד נקי אז זה הסיום הכי הגיוני עוד פרומו נחמד מאוד של יום הדין עם נגיעה של אדג' בג'ון סינה כי כנראה בחוזה שלו חייבים להזכיר אותו כל כמה חודשים, וקרב זוגות משולב נחמד מאוד,סוף צפוי,לא כ"כ הבנתי למה לא הביאו את באלור כאילו לעזור לסטיילס וליב אבל סבבה בונים את ויר כמפלצת לא מדברת,עד שהוא מדבר יש לו קול של מעשן מרלבורו אדום, ואז הוא בורח מדומיניק מיסטריו ואבא שלו,טוב לא כ"כ מבין את זה,כנראה עוד ענק שהולך להיות קבור בהמשך פרומו טוב של בליסית אהובת ליבי וקרב שהוביל אותה ל3 0 בניצחונות מאז החזרה שלה מתחרה עם רודס על רצף ניצחונות #קחו_לאסקה_את_המיקרופון המיז עם התלבושת פאור ריינג'רס הצהוב הטייץ החדש של קודי הרבה יותר מחמיא לו אין ספק וכמובן התערבות של רולינס,מי ציפה אחרת? קודי עם עוד ניצחון פסילה 4-0 רולינס לוקח את החגורה לילד קטן,המעשה הכי הילי שיש, קודי מחזיר לילד את החגורה,מקסים איזיקאל מנצח את צ'ד גייבל, והנה זה קורה,איזיקאל נגד אואנס בהל אין אה סל בקי מנצחת את אסקה, קרב משולש לפנינו לא מתלונן RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 23.5.2022 - master of doom - 05-24-2022 סעמק. עד שלידור שוכח לפרסם תוצאות אני שכחתי בכלל שהיה ראו. נראה אם אני אספיק בכלל להגיב על התכנית היום, יש לי אימון, גמר גביע ולצפות במייקלס-אנגל ממניה 21. RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 23.5.2022 - lidoradir - 05-24-2022 (05-24-2022, 03:40 PM)master of doom כתב: סעמק. עד שלידור שוכח לפרסם תוצאות אני שכחתי בכלל שהיה ראו. נראה אם אני אספיק בכלל להגיב על התכנית היום, יש לי אימון, גמר גביע ולצפות במייקלס-אנגל ממניה 21. שוכח ? WHAT. אני צופה בלייב רק באירועים, רק בתקופת רסלמניה אני גם צופה בתוכניות השבועיות ואז יש תוצאות מוקדם בבוקר. אני יותר מאשמח שעוד משתמשים בפורום יהיו פעילים ויפתחו תוצאות ודיונים. אל דאגה מאסטר, אתה יכול להגיב את הדעות שלך מחר או לחלק את הדעות שלך ל-7 חלקים, זה אחלה טרנד של הפורום. #דעות בהמשך. RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 23.5.2022 - Mad King - 05-24-2022 זוכרים שאמרו משהו על טורניר זוגות לנשים? כן, זה aged well. RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 23.5.2022 - Jon_M0xley - 05-24-2022 (05-24-2022, 06:02 PM)Mad King כתב: זוכרים שאמרו משהו על טורניר זוגות לנשים? כן, זה aged well. הזדמנות פז להפריש את האליפות הזאת RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 23.5.2022 - lidoradir - 05-24-2022 (05-24-2022, 06:02 PM)Mad King כתב: זוכרים שאמרו משהו על טורניר זוגות לנשים? כן, זה aged well. זוכר שאמרו משהו על טורניר זוגות לנשים עתידי ? כן, לא שמעת נכון. 0:51 RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 23.5.2022 - HeartBreakKid - 05-24-2022 פרק חסר התקדמות עלילתית למעט רידל שנראה שהולך לכיוון של 1 על 1 מול ריינס. שוב קודי-מיז, שוב אסקה-בקי. פרק ללא אלוף ארהב אבל עם סמי זיין... שוב אלוף העולם לא מופיע וימשיך להיות חצי פארטיימר מה נגיד? WWE במודל 2022 אחרי שנתיים של שחרורים והעצמה של 2 מתאבקים נראים רע ולא מצליחים להרכיב תכנית מעניינת וגם לא יצליחו בזמן הקרוב RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 23.5.2022 - HeartBreakKid - 05-24-2022 וויר מאהן הולך להיות הגרסה הגרועה של רוסב. RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 23.5.2022 - master of doom - 05-24-2022 (05-24-2022, 04:45 PM)lidoradir כתב: שוכח ? WHAT. אני צופה בלייב רק באירועים, רק בתקופת רסלמניה אני גם צופה בתוכניות השבועיות ואז יש תוצאות מוקדם בבוקר. אני מקווה שלא השתמעה מההודעה הראשונה ביקורת, אני מעריך כל אשכול תוצאות שאתה ואחרים פה פותחים גם אם התכנית לא מעניינת אותי. ראו זאת התכנית השבועית הכי קשה לתוצאות לדעתי, הכי ארוכה ולדעתי לרוב גם הכי פחות מעניינת. סמאק יותר קצרה ולכן יותר זורמת, גם דיינמייט למרות שבטוטאל זה רק איזה 30-40 דקות פחות מראו. #דעות_בהמשך #הפורום_נצבע_בירוק_עד_שגם_הגביע_ייצבע_בירוק |