![]() |
|
חדשות| עדכונים על בנקס ונעמי, אווירה שלילית בAEW, קרב החזרה של פלייר ועוד - גרסה מובנת להדפסה +- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443) +-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: חדשות| עדכונים על בנקס ונעמי, אווירה שלילית בAEW, קרב החזרה של פלייר ועוד (/showthread.php?tid=1210) עמודים:
1
2
|
חדשות| עדכונים על בנקס ונעמי, אווירה שלילית בAEW, קרב החזרה של פלייר ועוד - KillSwitch - 05-18-2022 ![]() - יום אחד לאחר העזיבה של סשה בנקס ונעמי מראו, וברשת יש מספר עדכונים לגבי הסיטואציה. לפי האינסיידר, בנקס ונעמי היו מתוכננות ל2-3 סגמנטים במהלך התוכנית בשביל לבנות את המאין אבנט, ורעיון היה שהתוכנית תסתיים בניצחון של נעמי במאין אבנט, לקראת קרב שלה נגד ביאנקה בלאייר בHIAC. האמונה הרווחת מאחורי הקלעים הייתה שבסמאקדאון יהיה אנגל כלשהו שיבנה לקרב של סשה בנקס נגד רונדה ראוזי בHIAC. הרעיון היה ששתי אלופות הזוגות יפסידו את קרבות האליפות שלהן בPPV. לפי הדיווח של האינסיידר, הקרב המשושה לא היה הרעיון היחיד שעלה בשביל בנקס ונעמי ביום שני, והיו דיבורים גם על קרב זוגות שיסתיים בתקיפה של טאג נוסף שיכנס לפיוד איתן על אליפות הזוגות. ככל הנראה ניקי ASH ודודרופ. מולי הולי הייתה המפיקה שעדכנה את בנקס ונעמי לגבי ההחלטה של הקריאטיב לקרב המשושה. וינס מקמה'ן היה בעמדת הגורילה וגילה שבנקס ונעמי עזבו את האולם כשהתוכנית כבר עלתה לשידור. הסגמנט של בקי לינץ' ואדם פירס היה רעיון שעלה על המקום, כשיש מקור אחד שמייחס את הרעיון לבקי לינץ'. וינס מייד הורה לצלם את הסגמנט ולשלב אותו בתוכנית. לפי האינסיידר, למרות שזה נראה בהתחלה שהבעיה של בנקס ונעמי נבעה מכך שנעמי הייתה אמורה להצמיד את בנקס בקרב, הרושם הוא שהבעיה העיקרית הייתה תסכול של שתיהן מחוסר הכיוון של אליפות הזוגות והעובדה שאחרי כל המאמץ שהשקיעו בלבנות את הטאג שלהן, הן נזרקו לפיודי יחידים בשביל להעצים את האלופות וללא כיוון עתידי כטאג. בדיווח אחר, שון רוס סאפ הבהיר שלא מדובר בוורק אלא בסיטואציה אמיתית לגמרי. הוא גם ציין שלפי המקורות שלו, נעמי לא הייתה מתוכננת להצמיד את בנקס בשביל הניצחון בקרב, והאינטרקציה בניהן בקרב עצמו הייתה אמורה להיות מינימלית. שון רוס סאפ מדווח שאין אמת בהצהרה של WWE שאומרת שבנקס ונעמי סירבו לעבוד עם שתיים מהמשתתפות, והבעיה שלהן הייתה אך ורק עם הקריאטיב. וינס מקמה'ן כעס מאוד על הסיטואציה ונתן לשדרנים את ההוראה לקבור אותן בשידור. לפי שון רוס סאפ, אנשים בWWE לא מצפים שבנקס ונעמי יפוטרו מהחברה, אך שום דבר לא וודאי נכון לעכשיו. דייב מלצר ציין בWOR שהרושם שהוא קיבל הוא שהסיטואציה לא הייתה משהו רגעי, אלא משהו שנבנה במהלך השבוע, ונראה שהייתה גם בעיה מסויימת עם החוזה שגרמה לכך. - באשר לתגובה של הרוסטר, ווייד קלר מדווח שמרבית האנשים בהנהלה וברוסטר מבולבלים לגמרי בנוגע לסיטואציה שאירעה, והתחושה הכללית היא שסשה בנקס הגיבה בצורה מוגזמת ל"יום רגיל בעבודה" והתרגזה מידי מדברים שלא שווים את זה. מאחורי הקלעים, אין המון סימפתיה לבנקס ונעמי ותחושה שהן נקטו עמדה כשהן היו צריכות, ורוב האנשים פשוט לא מבינים למה הן התלהמו כל כך מהסיטואציה. בריאן אלברז ציין בWOL שמאחורי הקלעים כולם מפילים את האשמה על הסיפור על סשה בנקס, ואנשים קראו לה "מארקית" ו"דיווה". - אבל בינתיים, נראה שWWE הם לא הארגון היחיד עם שריפות לכבות. בעקבות השמועות והדיווחים על MJF והחוזה שלו, דיווח של VOW אומר שהוא לא המתאבק היחיד ברוסטר של AEW שלא לגמרי מרוצה מהמקום שלו. מקור אחד תיאר את האווירה בAEW בתור "כאוטית", חסרת סדר, כאשר יש המון תלונות על כך שאנשים לא יודעים מה האנגלים שלהם או הסיומים לקרבות עד לשעות ממש קרובות לעליה לשידור ותלונות נוספות על אנגלים וסיומים "מאוסים" בשביל לבנות קרבות עתידיים. אותו מקור הבהיר שהכאוס בAEW לא מתקרב לרמת הכאוס שיש מאחורי הקלעים בראו מדיי שבוע, אך המצב ממש לא אידיאלי כמו שAEW היו רוצים שאנשים יאמינו. - לאחר המון שמועות על חזרה לזירה, ריק פלייר אישר לESPN שהוא יערוך את קרב החזרה שלו במופע של סטארקאסט ב31/7. נכון לעכשיו, השמועות הן שהקרב המתוכנן הוא ריק פלייר וFTR נגד הרוקנרול אקספרס ושותף נוסף, אם כי שון רוס סאפ מדווח שטוני קהאן עדיין לא אישר את ההשתתפות של FTR במופע. באשר לשותף של הרוקנרול אקספרס, ריקי סטימבוט אישר באירוע חתימת חוזים שהוא קיבל הצעה לקחת חלק בקרב, אבל דחה אותה: Ricky Steamboat כתב:"כן, פנו אליי והשקעתי בזה מחשבה רצינית. יש לי המון כבוד לאיש בזירה. שנינו לא יכלנו להיות שונים יותר מחוץ לזירה. פלייר לא היה פלייר בלי זה. חשבתי על זה במשך שבוע בערך ולאחרונה דחיתי את ההצעה. התאבקתי נגד כריס ג'ריקו ברסלמניה 25 והיה לנו את קרב היחידים בבאקלש, אבל בגיל 69, ואני יודע שזה קרב שלשות ואני אוכל להכנס קצת ולצאת, אבל מתוך כבוד למעריצים, אני רוצה שהם יזכרו שהפעם האחרונה שהייתי בזירה הייתה עם כריס ג'ריקו, כשהם צעקו 'You Still Got It'. אני לא רוצה לצלק את האמירה הזאת. אפילו באותו ערב עם ג'ריקו - עבדתי בWWE. הייתי אחד המאמנים בפיתוח והייתי דיי פעיל בזירה, אז הייתי בטוח בעצמי. אני מכיר את ריקי של עכשיו ולא הייתי בזירה כבר כמה שנים, אני לא רוצה להרוס את הזכרונות שיש לאנשים ממני. זה יהיה כסף טוב, ברור, אבל אני לא רוצה שהם יחשבו 'אולי הוא היה צריך להישאר בפרישה'. אני יכול להכנס לשם ולגרום לאנשים לומר 'אתם יודעים, בשביל מישהו בן 69 הוא עשה עבודה דיי טובה', אבל אני גאה מידי בעבודה שלי ואיך שאנשים זוכרים אותי. אני מודע ליכולות הפיזיות שלי עכשיו. הייתי שמח לצאת לשם ולהופיע כמו אז נגד ג'ריקו, כשהייתי בן 56 או 57, אבל אני חושב שאני מעדיף שאנשים יזכרו אותי ככה ומעדיף שלא תהיה לי הזדמנות לאכזב אותם." - לפי דייב מלצר, WWE הודיעו לריי ודומיניק מסטריו שיש להם תוכניות לפצל את הטאג שלהם בקרוב. כמובן שזאת לא הפעם הראשונה שWWE מתחילים להערך לפיצול של ריי ודומיניק ובעבר כבר היו תקופות שWWE בנו מתיחות בין השניים רק בשביל לוותר על הסטוריליין. - לפי WrestleVotes, במהלך השבוע האחרון היו בWWE דיבורים לסיים את קרב הכלוב של בובי לאשלי נגד אומוס בראו עם שבירה של הזירה. הרעיון ירד מהפרק ובסופו של דבר הוחלט שבמקום זה אומוס יזרוק את לאשלי דרך הכלוב. - לפי רינגסייד ניוז, אדג' דחף מאוד את הרעיון של הארלנד בתור החבר הרביעי בסטייבל שלו, והרושם בקריאטיב היה שדברים אכן מתקדמים בכיוון הזה, אך הארלנד שוחרר במפתיע מהחברה והרעיון הזה בוטל. בשבועות לפני השחרור שלו, הארלנד ירד מהמסך בNXT, וכעת מתברר שהסיבה לכך הייתה בשביל להכין אותו לקראת דביוט פוטנציאלי ברוסטר הראשי לצידו של אדג'. - בהמשך לשמועות על שינוי גימיק למאדקפ מוס, לפי רינגסייד ניוז, וינס מקמה'ן לא אישר נכון לעכשיו שום שינוי לדמות, למרות שהיו בקריאטיב הצעות לשינויים שונים כבר המון זמן. - זקארי וונץ (נאש קארטר) פרסם בטוויטר הצהרה והתנצלות בנוגע לתמונה שלו עם שפם היטלר, שהובילה בעצם לשחרור שלו מWWE: Zachary Wentz כתב:"מילים לא יכולות לתאר כמה אני מתבייש ומתנצל על ההתנהגות שלי בתמונה. אין שום הצדקה להתנהגות כזאת ואני לוקח אחריות מלאה על המעשים שלי ומבקש מחילה. התמונה הזאת צולמה ב2015, בתקופה שלא הייתי מחונך בנושא ולכן לא הבנתי את עוצמת הפגיעה. בשנת 2020 מישהו ניסה לסחוט אותי בכך שאיים להעלות את התמונה לרשתות החברתיות. שלחתי אותה לאישתי בשביל לדבר על המצב. מתברר שהיא שמרה אותה והחליטה להעלות אותה לרשתות החברתיות כנקמה על בקשת הגירושים. בלי שום קשר לאיך שהתמונה נחשפה, עדיין אין שום הצדקה למעשים שלי. במהלך החודש האחרון לקחתי את הזמן להביט לאחור על ההתנהלות שלי ואני מביע עליה המון צער וחרטה. העברתי זמן מחוץ לרשתות החברתיות בשביל לרענן וללמד את עצמי מחדש על אימות השואה. אני ממש מקווה שהסיטואציה הזאת תלמד ותעלה מודעות לטרגדיה הנוראה ושמשהו כזה לא יחזור על עצמו. אני יכול להבטיח לכם שזה לא מי שאני ומה שאני מייצג כאדם, ושזה אף פעם לא מאוחר ללמוד ולהשתפר. אם אתם איי פעם באזור אורלנדו/מייטלנד, קחו את הזמן לבקר במרכז הזיכרון ולימוד השואה בפלורידה, שם תוכלו ללמוד ההיסטוריה והעומק של מה שקרה. זו הייתה חוויה פוקחת עיניים ורבת השפעה שמלמדת את החשיבות של ההיסטוריה."בתגובה לפוסט, MJF גם יצא בטוויטר להגנתו של וונץ והבהיר שהוא לא אנטישמי: MJF כתב:"גרתי עם האיש הזה. הוא לא אנטישמי. תפסיקו עם איתותי הסגולה ותנו לאיש לעשות את העבודה שלו." - לפי VOW, שתיים מחגורות האליפות שטוני קהאן יצר לאחרונה הן חגורות שיוענקו לזוכים בטורנירים לזכר אואן הארט. חגורה אחת היא חגורה בצבע שחור וחגורה שניה היא בצבע ורוד, כרגע לא ידוע איזו מהן מיועדת לגברים ואיזו לנשים. - אחרי הפסקה ארוכה מלפני תקופת הקורונה, WWE הכריזו שNXT יחזרו לדרכים עם האוס שואוס בפלורידה החל מה10/6. RE: חדשות| עדכונים על בנקס ונעמי, אווירה שלילית בAEW, קרב החזרה של פלייר ועוד - StavHen - 05-18-2022 תודה רבה על החדשות! -סשה ונעמי בטח ייקנסו ויורידו מהם את אחת האליפויות היותר מיותרות בהיסטוריית החברה -קרב של ריק פלייר, הוא חייב להוציא חולצה Wrestle Or Die כי זה מה שהוא עושה. -לגבי המסיטריוס צריכים להוריד את דום לNXT ולרוץ עם ריי בראשי -הארלנד יכל להיות מושלם לסטייבל של אדג', מאוד מצער. -אוי בבקשה שיעשו למוס שינוי דמות דחוף, ריפאקג' דחוף, הוא יכול להיות ענק, ישלו את הכל חוץ מגימיק ופינישר. -בסופו של דבר כך הכבוד לנאש קארטר, הוא יודע מה הוא עשה הוא מתנצל, הוא לא מגיע ומגן על מה שעשה RE: חדשות| עדכונים על בנקס ונעמי, אווירה שלילית בAEW, קרב החזרה של פלייר ועוד - HandsomeDevil - 05-18-2022 תודה על ההשקעה. קל חגורת אליפות ורודה לגברים ושחורה לנשים. RE: חדשות| עדכונים על בנקס ונעמי, אווירה שלילית בAEW, קרב החזרה של פלייר ועוד - karusi - 05-19-2022 אם MFJ גר איתו באותה דירה וזה מה שהוא אמר, צריך לסמוך על המילה שלו. בהחלט אנשים עושים דברים מפגרים. RE: חדשות| עדכונים על בנקס ונעמי, אווירה שלילית בAEW, קרב החזרה של פלייר ועוד - Jon_M0xley - 05-19-2022 לא מבין למה צריך אליפות לטורניר הזה RE: חדשות| עדכונים על בנקס ונעמי, אווירה שלילית בAEW, קרב החזרה של פלייר ועוד - KillSwitch - 05-19-2022 (05-19-2022, 09:33 AM)Jon_M0xley כתב: לא מבין למה צריך אליפות לטורניר הזה אני מתאר לעצמי שזה לא אליפות שתוגן באופן קבוע ותהיה חלק מהדירוגים, זה יהיה כמו החגורה הירוקה שברון סטרומן קיבל כשהוא זכה בראמבל בסעודיה. RE: חדשות| עדכונים על בנקס ונעמי, אווירה שלילית בAEW, קרב החזרה של פלייר ועוד - master of doom - 05-19-2022 אני מבין את התסכול של סשה ונעומי. זה לא עניין של רצון לעוד תהילה כמו מה ששארלוט עשתה בזמנו עם בקי כדי לפגוע בה עם החגורות, אלא להיגיון. כן מקום עבודה לא מקום עבודה בואו לא נשחק אותה יפי נפש, מופעי הליצנות האלה שמשתוללים בבוקינג צריכים להיפסק ואולי זאת הדרך. הן לא פעלו במקצועיות לא צריך לצטט אותי בשביל זה. הן קיבלו דווקא ספוט בפרופיל גבוה ועל הנייר לא היו אמורות להתעצבן אבל זה לא העניין ופה קבור הכלב. אם כל מתאבק היה הולך הביתה אחרי בוקינג של ליצן ה-WWE היו נשארים עם ברוק לסנר ורומן ריינס, ואני מדגיש את סת' רולינס פה שסיפק הצגה בראמבל נגד ריינס והמיני פיוד שלהם היה הרבה הרבה יותר טוב מלסנר נגד ריינס, ואז הוא נזרק לצד והספיק להיות מושפל על ידי לסנר ב-EC, יש לו קייס יותר חזק מסשה ונעומי ללכת הביתה. יהיה בסדר כמובן. שארלוט לא בארגון נכון לכרגע, אז יהיה בסדר ואין מה לדאוג. כרגע. בואו נהנה מזה. זה שמתאבקים לא יודעים מה קורה עד כמה דקות לפני השידור, ועדיין מצליחים להעלות מוצר ברמה הכי גבוהה שיש ראוי להערכה ולא מקבל מספיק קרדיט בעיניי, גם ב-WWE וגם ב-AEW לפי הדיווח האחרון. אני לא מבין כל כך מה הכוונה בסיומים מאוסים כדי לקדם קרבות עתידיים, עם העניין עצמו אני לא רואה בעיה כל עוד הקרב העתידי שווה את הבנייה. הביקורת הכי גדולה שלי על סיומים זה בקרבות על אליפות TNT שהיו חד משמעיים אבל המנצח השתנה כל כך הרבה פעמים שהערך של האליפות צנח. תודה על הפרסום. RE: חדשות| עדכונים על בנקס ונעמי, אווירה שלילית בAEW, קרב החזרה של פלייר ועוד - Jon_M0xley - 05-19-2022 (05-19-2022, 09:38 AM)McRainmaker כתב: אני מתאר לעצמי שזה לא אליפות שתוגן באופן קבוע ותהיה חלק מהדירוגים, זה יהיה כמו החגורה הירוקה שברון סטרומן קיבל כשהוא זכה בראמבל בסעודיה. כן אבל כמו אז זה מרגיש סתמי כזה, היה עדיף היו עושים גביע או משהו בסגנון. RE: חדשות| עדכונים על בנקס ונעמי, אווירה שלילית בAEW, קרב החזרה של פלייר ועוד - KillSwitch - 05-19-2022 (05-19-2022, 01:33 PM)Jon_M0xley כתב: כן אבל כמו אז זה מרגיש סתמי כזה, היה עדיף היו עושים גביע או משהו בסגנון. מה זה באמת משנה? זה תעודה לתלות על הקיר, וכנראה תמונה מוצלחת של אדם קול ובריט בייקר ביחד עם שתי החגורות. RE: חדשות| עדכונים על בנקס ונעמי, אווירה שלילית בAEW, קרב החזרה של פלייר ועוד - StavHen - 05-19-2022 (05-19-2022, 02:41 PM)McRainmaker כתב: מה זה באמת משנה? AEW Power Couple ואז AEW יוציאו אליפות Power Couple Champions במהלך החגיגות של קול אנד בייקר מריה ומייק קנליס יוצאים מאתגרים אותם על אליפות ה PC מפה לשם מריה בוגדת במייק ומצטרפת לקול ובייקר,טאק אליפות שלישיות טוני קח אותי אני מבוזבז |