![]() |
|
חדשות| הלו''ז של רומן ריינס, בעיות בין איבושי ל-NJPW, החזרה של לייסי אוונס ועוד - גרסה מובנת להדפסה +- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443) +-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: חדשות| הלו''ז של רומן ריינס, בעיות בין איבושי ל-NJPW, החזרה של לייסי אוונס ועוד (/showthread.php?tid=1190) עמודים:
1
2
|
חדשות| הלו''ז של רומן ריינס, בעיות בין איבושי ל-NJPW, החזרה של לייסי אוונס ועוד - KillSwitch - 05-11-2022 ![]() - מסיבה לא ידועה כרגע, WWE הסירו את רומן ריינס מהפרסומים לכל הלייב אבנטים והתוכניות החל מה-19/6 ועד ה-5/9 באתר שלהם. ריינס עדיין פורסם לאירועים בין התאריכים האלה (MITB וסאמרסלאם), אך לא לשום הופעה נוספת. השינוי בפרסום הוביל לשמועות שריינס לוקח הפסקה לצילום סרט או סיבה אחרת. אנדרו זריאן מדווח שהוא דיבר עם מישהו בWWE בנוגע ללו''ז של רומן ונאמר לו שריינס לא צפוי לקחת הפסקה ממושכת בזמן הקרוב ועדיין יופיע בכל התוכניות והאירועים כמתוכנן. הדבר שכן משתנה יהיה הלו''ז של רומן בהאוס שואוס והוא יעבוד פחות בערים הקטנות יותר. - לפי האינסיידר, למרות שהבניה לחזרה שלה הייתה עם פרומואים בסמאקדאון, לייסי אוונס תהיה מעכשיו חלק מהרוסטר של ראו. בנוסף, למרות שהפרומואים לחזרה שלה רמזו על פייס טרן, אוונס תהיה היל בחזרה שלה. - לפי האינסידר, עדיין יש בWWE דיבורים על חבר רביעי בסטייבל יום הדין של אדג', לאחר ההוספה של ריה ריפלי השבוע. מוסטפה עלי ותומאסו צ'אמפה היו שני שמות שעלו בהקשר של הסטייבל בעבר, אך כרגע לא ידוע האם זה יהיה אחד מהם או מישהו אחר. - בהמשך לדיווח על הטענות של וינס רוסו שהוא דיבר עם וינס מקמה'ן בנוגע לתפקיד כיועץ בWWE, באופן לא מפתיע - נראה שזה שקר נוסף של רוסו. לפי רינגסייד ניוז, למרות שרוסו טוען שהוא לא מעוניין לחזור לעבוד פול טיים בWWE, הוא "מתחנן מדיי יום" שהחברה תעסיק אותו שוב, וניסה דרכים שונות למצוא את דרכו בחזרה. רוסו אפילו התקשר לרשתות USA ופוקס, הציג את עצמו ככותב של WWE וWCW לשעבר וניסה להשיג עבודה כיועץ מהצד שלהם, או לגרום להם ללחוץ על WWE להחתים אותו מחדש, אך העמדה של WWE היא שרוסו ברשימה השחורה שלהם ולא יעבוד שוב בארגון. - במהדורה האחרונה של פודקאסט הביזנס שלו, אריק בישוף נתן פעם נוספת את הטייק שלו על התחרות בין WWE ל-AEW. בישוף אמר שהקהל של AEW לא גדל בגלל שאין בתוכניות שלהם סטוריטלינג ופניה לקהל רחב. בישוף טירגט ספציפית את CM פאנק, שדיבר בעבר על קהל היעד של AEW ואמר שפאנק לא עבד בתעשיית הטלוויזיה ואין לו שום מושג בנוגע למוצר שפונה לצופה המזדמן, שפאנק אמר שלא קיים לדעתו. לאחר שההערות של בישוף קיבלו תגובות ממעריצים בטוויטר, פאנק נתן את דעתו: CM Punk כתב:"רסלינג טוויטר צריכים להפסיק להגביר את כל החראות הקארניים עם הראשים המיושנים והדעות הגרועות שלא בתום לב. היה להם את הרגע שלהם בשמש, תנו להם למות בחושך עם הפודקאסטים האגואיסטיים שלהם. תצטטו אותי."בישוף הגיב לפאנק עם ציטוט של פאנק עצמו ממסיבת העיתונאים אחרי אול אאוט שבה פאנק עשה את ההשוואה בין AEW ל-WCW ושאל אותו איך זה מתקדם. פאנק לא הגיב לבישוף, ולפי הציטוט המקורי שלו ספק שגם יגיב בהמשך. - האתר Bookmakers ערך מחקר בנוגע לתגובות שאנשים בWWE מקבלים ברשת, מי מקבל תגובות חיוביות ומי מקבל תגובות שליליות. התוצאות כנראה יפתיעו חלק מכם. 10 האנשים הכי אהובים בWWE על סמך תגובות ברשת: 1. ניקי ASH 2. ויר מהאן 3. אלכסה בליס 4. וונדי צ'ו 5. מנדי רוז 6. האפי קורבין 7. סאם רוברטס 8. קודי רודס 9. ביג E 10. מונטז פורד 5 האנשים הכי שנואים בWWE על סמך תגובות ברשת: 1. טריפל H 2. A-קיד 3. ברוס פריצ'ארד 4. שוטזי בלאקהארט 5. ג'ון סינה 6. שריי 7. ריקושט 8. איו שיראי 9. קטאנה צ'אנס (קייסי קטנזארו) 10. סת' רולינס - לפי האינסיידר, WWE שוקלים עונה שניה של הסדרה Evil, סדרת הדוקומנטרי על הילים ששודרה בתקופה האחרונה, ושלחו למעריצים סקר שמבקש פידבאק על העונה השניה ובוחן עניין בשמות מסויימים לעונה 2. השמות שהיו בסקר: רודי פייפר, בובי הינן, וינס מקמה'ן, פול היימן, ג'ייק רוברטס, JBL וטד דיביאסי. - בראיון לעיתון המקומי של העיר בלאקפול, וויליאם ריגל הסביר את המקור לשם 'בלאקפול קומבט קלאב' לסטייבל שלו עם בריאן דניאלסון וג'ון מוקסלי: William Regal כתב:"הייתי שמח לטעון שזה היה רעיון שלי, אבל זה לא. זה היה רעיון של ג'ון מוקסלי. אני רק הגעתי לחברה לבקשתו של בריאן דניאלסון, כי זה נשמע לי כיף. במקור תכננתי לקחת הפסקה של שנה. לא רציתי לעשות שום דבר, כי לא עשיתי שום דבר חוץ מרסלינג ב39 השנים האחרונות. ואז שמעתי שג'ון מוקסלי גם מעורב, וזה סיקרן אותי וזה הסתיים בצורה שהסתיים. מייד הייתה שם כימיה, כי בחיים האמיתיים גם יש שם כימיה. אנשים יודעים המון עליי ועל בריאן, אבל הם לא יודעים הרבה עליי ועל ג'ון, אבל אלה סיפורים שנוכל לספר לאורך זמן. ג'ון ניגש אליי ואמר שיש לו רעיון מצויין לשם, כי הוא חשב על כל מיני דברים עם בלאקפול. אמרתי לו שזה לא צריך להיות סביבי, זה צריך להיות סביב שניהם, אני רק חלק חילוף שרוכב על ההצלחה שלהם, אבל הוא התעקש שנקרא לעצמנו ככה. זה משמעותי בשבילי, כי בלאקפול נתנה לי כל דבר טוב בחיי ואני עשיתי כל מה שביכולתי בשביל לוודא שבכל מקום שהלכתי אליו הוכרזתי מבלאקפול. עברתי לשם בגיל 16, העברתי שם זמן בחופשות כילד, גרתי שם במשך 10 שנים, היה לי בית בבלאקפול במשך 12 שנים, פגשתי שם את אישתי, שני הילדים הראשונים שלי נולדו בבית החולים 'ויקטוריה'. כל דבר טוב בחיי הגיע מבלאקפול. ג'ון ובריאן שמעו אותי מספר את הסיפורים האלה, והם הרגישו שאם לא בלאקפול, לא הייתי מתאבק ולא הייתי מגיע לאמריקה. הדרך שהם רואים את זה היא שהם לא היו בסביבה אם לא אני. זו לא הדרך שאני מסתכל על זה, אני מרגיש שלי היה את המזל שהם יהיו חלק מחיי, אבל הם רואים את זה הפוך. בריאן היה בבלאקפול דיי הרבה פעמים, כי הוא התאבק המון באנגליה. ג'ון לא היה שם, אבל הוא אוהב איך שזה נשמע. אני לא חושב שהמשכנו את השיחה מעבר לזה, אבל אז שבוע אחרי הוא הראה לי את הטלפון שלו עם עיצובים לכל מיני דברים. אמרתי 'הו, אז אנחנו באמת עושים את זה? זה דבר?'. יצאנו החוצה באותו ערב ולא היה לי מושג שהוא יגיד את זה בTV, אבל הוא אמר את זה ויום למחרת יצאו חולצות. אני רצתי עם זה. כשאתה מקבל הזדמנות, אתה צריך לרוץ איתה. ככה זה קרה." - בראיון לפודקאסט של רנה פאקט, דאסטין רודס נתן את דעתו בנוגע לחזרה של קודי לWWE והפרומו שלו בראו אחרי רסלמניה: Dustin Rhodes כתב:"ידעתי שאבא תמיד רצה שנהיה מאושרים. היו לו את ההצעות שלו ודברים כאלה בשביל להוביל אותנו בדרך הנכונה, אבל בסופו של דבר אלה החלטות שלנו. כסף זה כסף, ואבא תמיד היה אומר 'קח את הכסף'. אני יודע רק מלצפות בפרומו הראשון שלו ולראות את אבא על המסך ולשמוע אותו מדבר עליו, אני יודע שלקודי יש המון תשוקה בפרומואים שלו וכל מילה שהוא אומר חשובה לו. במיוחד בפרומו הראשון שהוא מאוד חשוב, זה משפיע מאוד על המון אנשים. אני יודע שאבא היה גאה. הוא היה יושב על קורות הגג, שם דמיינתי אותו כשהתאבקתי נגד קודי בDON." - קוטה איבושי תפס את העיניים של מעריצים רבים באינטרנט לאחר שפרסם בטוויטר סדרה של ציוצים מוזרים בהם הוא מביע שהוא לא מרוצה מNJPW, בנוסף לצילומי מסך מהתכתבויות בינו לבין מישהו בשם קיקוצ'י (בכיר בהנהלה של NJPW). הציוצים המקוריים היו כמובן ביפנית, אך המשתמש גולדן קומה בטוויטר עשה את המאמץ לתרגם אותם. בשעות לפני רצף ההודעות החושפות, איבושי הגיב למספר מעריצים והבטיח בהודעות שלו שהוא "יחשוף את ההטרדה יום אחד" ואפילו דיבר (חצי בצחוק) על פרישה אפשרית. ציוץ ראשון: "אני אחשוף את כל הצ'יטרס-גון ואת הבוסים שמטרידים מינית. מהשקרים של נשיא החברה ועד לניצול הכוח חסר ההגיון שלו. תתכננו לזה! גם טוספו וTV אסאהי, לא אכפת לי." ציוץ שני (צילום מסך משיחה של איבושי עם קיקוצ'י): קיקוצ'י: "אולי אנחנו צריכים לסיים את החוזה שלך עם NJPW." איבושי: "אם זה נאמר לי מהצד של NJPW, אני לא יכול להתלונן. אני אטפל בדברים. זה בסדר אם פשוט תפטרו אותי." קיקוצ'י: "אני לא רוצה לעשות את זה. מה קרה לך?" איבושי: "אין שום סיבה. אין לי גם תירוצים. אני לא יודע למה, אבל אני לא יכול להתאים לחוקים של החברה. אם האווירה הזאת מוזרה מידי, זה יכול להיות מהיר, אתה יכול לפטר אותי בלי רחמים." ציוץ שלישי: "כמו שדיברנו, מסתבר שמה ששחור עדיין שחור (הערה: "חברה שחורה" זה מונח ביפנית לחברה עם סביבת עבודה רעה ונצלנית). קיקוצ'י היה מסריח מאז שהוא רצה שאחזור לWK לפני שהחלמתי, אבל שרדתי את זה." ציוץ רביעי: "אתה יודע מה קורה מאחורי הקלעים אם היית בביזנס לא פחות מ-18 שנה. אני לא חושב שזה דבר שלילי, אני לוקח את זה בחיוביות. אני מאוד רגוע. תודה על הדאגה." ציוצ רביעי (עוד צילום מסך משיחה עם קיקוצ'י): קיקוצ'י: "אתה לא חושב שזה לא בסדר שהופעת בלי אישור? (הערה: איבושי הופיע בארגון האינדי JTO) אולי אנחנו צריכים לדבר במשרד." איבושי: "אתה באת אליי בשביל לסיים את החוזה שלי, חשבתי שזהו זה. אני מקבל את זה. אני לא חושב שזה ישנה אם נדבר." קיקוצ'י: "זה נראה שאתה לא יכול לנהל את השיחה הזאת. אז אתה עושה בעיות ומאשים אחרים בשביל לעזוב את החברה. יש לך סיבות או בעיות נוספות, נכון?" איבושי: "בכלל לא!" קיקוצ'י: "כי אם אתה חושב שלא עשית משהו לא בסדר, ואז פתאום מקבל הודעה על סיום של החוזה שלך, למה שלא תשאל אם עשית משהו לא בסדר." איבושי: "לא חשבתי שזו תהיה בעיה. אני אדבר עם ההנהלה." ציוץ חמישי (עוד צילום מסך): קיקוצ'י: "אני לא רוצה לריב איתך, קוטה. אנחנו חברים שעברו המון ביחד, נכון? אני מתנצל אם הייתה אי הבנה. מצטער." איבושי: "בדיוק דיברתי עם גדו ולא היה שום דבר שנוגע למה שקרה אתמול (ההופעה בJTO). הוא אמר שלא אכפת לו בכלל. אני לא מוכן להקשיב לתירוצים שלך, כי אני לא אסלח לך על ששיקרת לי. זה הכל. אני יוצא לארוחה עם הנשיא אובארי בקרוב, אבל אני לעולם לא אסלח לך." -- דיווח של VOW שיצא מאז שפך אור נוסף על הפרשה. לפי VOW, הסיטואציה עם איבושי היא ממש לא וורק, ויש היט ענקי בין איבושי לקיקוצ'י שהתחיל ב2018. קיקוצ'י עבד אז במחלקת המרצ'נדייז ואיבושי הרגיש שקיקוצ'י דופק אותו בהכנסות שלו ממכירת מרצ'נדייז. קיקוצ'י פוטר מNJPW בשנת 2019 ע''י הנשיא דאז הארולד מייג', גם בגלל הבעיות עם איבושי וגם בגלל שקיקוצ'י בגד באישתו (נושא מאוד טאבו בתרבות היפנית). הוא חזר בסוף 2020, תחת דיק טוגו שצבר כוח בחברה באותה תקופה, הפעם למחלקת קשרי הטאלנטים. לפי מקור שמקורב לאיבושי, קיקוצ'י יצר לעצמו שם של מישהו נצלן, לא פייר ומאוד מיושן. קיקוצ'י מאוד נוקשה בנוגע לשמירה על קייפייב, עד לרמה שהוא לא רוצה שמתאבקים ייראו בציבור עם מתאבקים מסטייבלים שונים. איבושי קיבל ממנו נזיפה לאחר שנראה מתאמן בחדר כושר עם מתאבק היל. בנוסף, קיקוצ'י דורש מהמתאבקים הצעירים לשמור את מערכות היחסים שלהם פרטיות, מחשש לאבד את קהל הנשים של NJPW. נאמר שהבעיה של איבושי היא לא עם החוקים הספציפיים של קיקוצ'י, אלא העובדה שהוא סלקטיבי עם המתאבקים שהחוקים תקפים עליהם. הבעיה העיקרית של איבושי עם NJPW וקיקוצ'י היא ההתנהלות שלהם עם הפציעות שהיו לו בשנה האחרונה. מספר שבועות לפני רסל גראנד סלאם בחודש יולי, איבושי חלה בדלקת ריאות, הוא אמר לNJPW שהוא עדיין מעוניין לעבוד בקרב נגד שינגו טקאגי, אך קיקוצ'י קיבל את ההחלטה להוציא אותו מהקארד בטענה שהוא לא כשיר רפואית. איבושי הרגיש שזו עוד דוגמא לחוסר ההגינות של קיקוצ'י כלפיו, מכיוון שלא היו לקיקוצ'י בעיות עם כך ששיבאטה התאבק בWK כשהוא לא כשיר במאה אחוז. לאחר שאיבושי ספג פציעת כתף בגמר הG1, קיקוצ'י אמר לו שהוא מצפה שהוא יחזור בזמן לWK, איבושי תפס את הטון של קיקוצ'י כמזלזל והודיע לNJPW שהוא לא מעוניין להתאבק לפני שהכתף שלו תחלים במאה אחוז. חודשיים לאחר מכן, איבושי הודיע להנהלה שהוא יהיה מוכן להתאבק בNJ קאפ. גדו תכנן על איבושי בתור הזוכה בטורניר וכבר תוכנן לו פיוד נגד גרייט או-קהאן במהלך השנה, אך קיקוצ'י הסיר אותו מהטורניר מסיבות רפואיות מינוריות, דבר שמאוד הכעיס את איבושי. נאמר שמעבר לדיק טוגו, התומכים העיקריים של קיקוצ'י מאחורי הקלעים הם אנשי NOAH לשעבר (קנטה, טאיג'י אישימורי ויושינובו קנמארו) וגם טאקה מיצ'ינוקו וטאיצ'י, איתו יש לאיבושי היט רציני מעבר לנושא הזה. נאמר ש"צ'יטרס-גון" זה הכינוי של איבושי לשלישיה של קיקוצ'י, טאקה וטאיצ'י, ושהוא המליץ למתאבקים הצעירים ברוסטר להתרחק מהשלישיה הזאת, כי הם ידפקו אותם בכסף וגם בוגדים בנשים שלהם. למרות שקיקוצ'י הוא לא האדם הכי פופולארי מאחורי הקלעים ויש לו אויבים נוספים חוץ מאיבושי, נראה שבNJPW לא אוהבים את ההתנהלות הנוכחית של איבושי, ויש היט רציני על כך שהחליט להוציא את הדברים באינטרנט במקום לפתור אותם מול בכירים בהנהלה בבושירואד. לפי דייב מלצר, גדו מנסה ללטש את כל העניינים ולפתור את המחלוקת, אך כרגע העניין רחוק מלהסתיים. RE: חדשות| הלו''ז של רומן ריינס, בעיות בין איבושי ל-NJPW, החזרה של לייסי אוונס ועוד - karusi - 05-11-2022 בישופ ורוסו עלוקות שחיות על העבר. שינוחו. אם פאנק לא היה מגיב להם, לאף אחד לא היה אכפת RE: חדשות| הלו''ז של רומן ריינס, בעיות בין איבושי ל-NJPW, החזרה של לייסי אוונס ועוד - lidoradir - 05-11-2022 - לול רוסו. - מזל שתגובות ברשתות החברתיות ומה שגיבורי המקלדות חושבים זה קמצוץ מהקהל הענקי של ה-WWE. - אריק בישוף זהב, קבר את פאנק ויש עוד מלא תגובות גדולות שלו בטוויטר. RE: חדשות| הלו''ז של רומן ריינס, בעיות בין איבושי ל-NJPW, החזרה של לייסי אוונס ועוד - KillSwitch - 05-11-2022 (05-11-2022, 03:27 PM)lidoradir כתב: - אריק בישוף זהב, קבר את פאנק ויש עוד מלא תגובות גדולות שלו בטוויטר. אחי, פאנק רצח את אריק "אני לא זוכר" בישוף. מה שנשאר ממנו לפחות, כי שבוע שעבר הוא שם לעצמו כדור ברגל. הוא הביא מישהו מNBCU בשביל שיקבור את AEW ויגיד שהם לא צומחים בפודקאסט שלו, והבחור (שעובד ברשת שWWE משדרים אצלה!) רק דיבר על זה שAEW צמחו יפה ב3 שנים וכנראה בדרך לTV דיל גבוה יותר. RE: חדשות| הלו''ז של רומן ריינס, בעיות בין איבושי ל-NJPW, החזרה של לייסי אוונס ועוד - lidoradir - 05-11-2022 (05-11-2022, 03:29 PM)McRainmaker כתב: אחי, פאנק רצח את אריק "אני לא זוכר" בישוף. ![]() פאנק לא יכול לרצוח כלום. RE: חדשות| הלו''ז של רומן ריינס, בעיות בין איבושי ל-NJPW, החזרה של לייסי אוונס ועוד - KillSwitch - 05-11-2022 (05-11-2022, 03:32 PM)lidoradir כתב: ובישוף לא יכול לנהל ארגון רסלינג מודרני. RE: חדשות| הלו''ז של רומן ריינס, בעיות בין איבושי ל-NJPW, החזרה של לייסי אוונס ועוד - SaHBK - 05-11-2022 האנטר מקום ראשון באיש הכי שנוא בWWE אף אחד: שליו הרוק: הוו בייבי RE: חדשות| הלו''ז של רומן ריינס, בעיות בין איבושי ל-NJPW, החזרה של לייסי אוונס ועוד - Mad King - 05-11-2022 תודה על החדשות. וינס רוסו ממש מצחיק אותי, ממש לא ציפיתי לקרוא את זה אחרי מה שאמר לפני כמה ימים. הסיפור של קוטה איבושי מאוד גדול ורציני, מעניין איך יתנהלו איתו. איך עבד הדירוג של הטופ 10 אהובים ושנואים? ויר מאהן השני הכי אהוב? בגלל כל התגובות שצוחקות על "Veer Is coming"? RE: חדשות| הלו''ז של רומן ריינס, בעיות בין איבושי ל-NJPW, החזרה של לייסי אוונס ועוד - StavHen - 05-11-2022 ![]() תומאסו צ'מפה ז"ל צ'מפה,איז אין. פאק יו וינס. RE: חדשות| הלו''ז של רומן ריינס, בעיות בין איבושי ל-NJPW, החזרה של לייסי אוונס ועוד - Jon_M0xley - 05-11-2022 רשימה הזויה מאוד |