Wrestling-IL
תוצאות | AEW Dynamite 2.3.22 - גרסה מובנת להדפסה

+- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443)
+-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: AEW (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=3)
+--- אשכול: תוצאות | AEW Dynamite 2.3.22 (/showthread.php?tid=1019)

עמודים: 1 2 3

תוצאות | AEW Dynamite 2.3.22 - KillSwitch - 03-03-2022

[Image: FMirrAKWUAAqKfD.jpeg.jpg]

טוני שובאני וטוני קהאן פותחים את התוכנית. טוני קהאן אומר שהוא בדרך כלל זה שקובע את הזמנים לאנשים, והוא מבטיח שאנחנו נקבל את הרסלינג בזמן. טוני מודה לקהל שתמך בארגון לכל אורך המגיפה ואומר שהערב זה הערב הכי חשוב בהיסטוריה של AEW. טוני אומר שלפני 3 שנים, כשAEW התחילו, זה התחיל במגרש החניה לייד הדייליס פלייס. טוני אומר ש17 שנה לפני כן, חברה אחרת התחילה את דרכה והוא היה מעריץ גדול שלהם. טוני קהאן מכריז שהוא חתם על החוזה וקנה את ROH.
טוני אומר שבמאין אבנט של האירוע הראשון של ROH ניצח כריסטופר דניאלס. הוא נמצא כאן הערב, וגם מתאבק נוסף שהפסיד באותו קרב, והם יפתחו את התוכנית.

קרב 1:
כריסטופר דניאלס נגד בריאן דניאלסון
מנצח: 
בריאן דניאלסון בעצירת השופט כשהוא נועל את דניאלס בטריאנגל סליפר.
אחרי הקרב, דניאלסון נזכר במאין אבנט הראשון של ROH ואומר שבאותה תקופה הם התחילו וסיימו כל קרב בלחיצת ידיים. דניאלסון שולח יד לדניאלס, אבל אז אומר שהוא לא בROH - הוא בAEW וכאן הוא הולך לבעוט את הראש שלו פנימה. דניאלסון תוקף את דניאלס עם בעיטות לראש. דניאלסון אומר שביום ראשון הוא יבעט ככה בראשו של ג'ון מוקסלי.
ג'ון מוקסלי יוצא החוצה. מוקס אומר שהוא רואה שדניאלסון טוב ואלים מתמיד, אבל הוא טועה. מוקס אומר שהוא נמצא בצומת דרכים וצריך לבחור באיזה מסלול ללכת - דניאלסון חושב שהמסלול שהוא יבחר בו יוביל לכך שהוא יבעט לו בראש, אבל הוא בוחר בדרך האחרת - הדרך שבה עם כוח הרצון שלו הוא יילך דרך אש וקליעים, הוא יעבור את דניאלסון ויעשה את מה שנראה בלתי אפשרי רק לא מזמן כשהוא יביס אותו. מוקס אומר שהסיפור שלו רק מתחיל והפרק הראשון ייכתב בדם ברבולושן. מוקס מזמין את דניאלסון לקחת את השוט שלו עליו. דניאלסון מעמיד פנים שהוא נותן אגרוף למוקס, אבל אז נסוג ועוזב את האולם.

סטינג ודארבי אלן חותכים פרומו מאחורי הקלעים. סטינג אומר שבקרב המשולש על אליפות TNT בראמפייג' כולם מורחקים מצד הזירה ואף אחד לא יוכל להתערב. סטינג אומר שלא אכפת לו מכך. דארבי מסכים איתו. דארבי אומר שלא משנה מה יקרה בשישי, הוא וסמי גווארה יעבדו ביחד ברבולושן. דארבי אומר שהם יגנבו את ההצגה ברבולושן, אבל ביום שישי זה שואוטיים.

קרב 2:
קזינו טאג רויאל - המנצחים יכנסו לקרב על אליפות הזוגות ברבולושן

טאג 1: FTR
טאג 2: טופ פלייט
טאג 3: האקליימד
טאג 4: דארק אורדר (אלן אנג'לס ו-10)
טאג 5: הבוצ'ר והבלייד
אלן אנג'לס מודח ע''י FTR
טאג 6: וארסיטי בלונדס
טאג 7: בר קאנטרי
טאג 8: סנטנה ואורטיז
בר ברונסון מודח ע''י סנטנה ואורטיז, בר בולדר מודח ע''י סנטנה ואורטיז, מקס קאסטר מודח ע''י דנטה מרטין
טאג 9: בסט פריינדס
גריף גאריסון מודח ע''י אנת'וני בואנס
טאג 10: דארק אורדר (איוול אונו וסטו גרייסון)
הבלייד מודח ע''י 10, הבוצ'ר מודח ע''י אונו וגרייסון
טאג 11: היאנג באקס
טאג 12: הווינגמן (פיטר אבאלון וריאן נמת')
טאג 13: גאן קלאב
קולט גאן מודח ע''י היאנג באקס, אוסטין גאן מודח ע''י FTR
טאג 14: ברוק אנדרסון ולי ג'ונסון
10 מודח ע''י אנת'וני בואנס, צ'אק טיילור מודח ע''י אורטיז, ריאן נמת' מודח ע''י דאקס הארווד, פיטר אבאלון מודח ע''י ניק ג'קסון, סטו גרייסון מודח ע''י אנת'וני בואנס
טאג 15: 2.0
ברוק אנדרסון מודח ע''י היאנג באקס, לי ג'ונסון מודח ע''י מאט ג'קסון, אנת'וני בואנס מודח ע''י דריוס מרטין, איוול אונו מודח ע''י טרנט בארטה, ג'ף פארקר מודח ע''י סנטנה, מאט לי מודח ע''י סנטנה ואורטיז, סנטנה ואורטיז מודחים ע''י FTR, טרנט בארטה מודח ע''י מאט ג'קסון, קאש ווילר מודח ע''י דנטה מרטין, דנטה מרטין מודח ע''י דאקס הארווד, דאקס הארווד מודח ע''י היאנג באקס, ניק ג'קסון מודח ע''י דריוס מרטין, דריוס מרטין מודח ע''י מאט ג'קסון
היאנג באקס מנצחים בקרב ומעפילים לקרב המשולש ברבולושן
אחרי הקרב, רדרגון, שעזרו לבאקס להדיח את FTR, נכנסים לזירה לסטיירדאון עם הבאקס. ג'וראסיק אקספרס יוצאים החוצה וצופים בטוענים לכתר מהרמפה.

כריס ג'ריקו חותך פרומו מאחורי הקלעים. ג'ריקו אומר שיש המון באז לקרב שלו נגד אדי קינגסטון ברבולושן אחרי השיחה שלהם בשבוע שעבר. ג'ריקו אומר שקינגסטון סוף סוף הראה שהוא יכול להיות כוכב גדול, אבל הוא היה שם כבר המון זמן לעומתו. ג'ריקו אומר שיום ראשון תהיה לקינגסטון את ההזדמנות לזכות בביג וואן. ג'ריקו רוצה שקינגסטון יחשוב טוב טוב אם הוא באמת יכול לנצח אותו והאם יש לו את הביטחון העצמי לכך, אבל אם הוא יצליח - ג'ריקו מבטיח שהוא ילחץ את ידו ויודה שהוא מכבד אותו. ג'ריקו אומר שאם הוא יפסיד - הוא יצחק לו בפנים ויגיד לו GFY. 
סנטנה ואורטיז נכנסים לתמונה לסטיירדאון עם ג'ריקו. ג'ריקו נותן לשניהם פיסט באמפ. ג'ריקו שואל אם הכל בסדר בניהם. סנטנה ואורטיז עוזבים. ג'ריקו אומר שהוא תמיד ישמור על הגב שלהם.

CM פאנק יוצא החוצה לפרומו. פאנק אומר שפעם הוא היה מתעורר ושואל את עצמו האם הוא הבחור הרע. הוא לא מאמין שאנשים חושבים שהם הרעים בסיפור של עצמם. פאנק אומר שעד לפני שבוע הוא חשב שMJF הוא הבחור הרע, אבל מה שהוא עשה בשבוע שעבר דורש המון אומץ, אבל הוא לא יכול להתנער מהתחושה שמקס מוליך אותו שולל. פאנק מבהיר שהוא לא חושב שMJF משקר, אבל הוא לא בטוח כמה הוא מתכוון לזה. פאנק אומר שיש באינטרנט תמונה מפורסמת שלו עם סטיב אוסטין, וכשאנשים אמרו שאוסטין לקח את הכדור והלך הביתה - הוא לא התפרץ על העולם. פאנק אומר שמאז שהוא הגיע לAEW, הוא ראה את MJF תוקף את דין מלנקו, ראה אותו קובר את בריאן פילמן בעיר הבית שלו וראה אותו אומר דברים איומים ונוראיים על הדוד של דארבי אלן. פאנק אומר שהוא יודע שאנשים פגועים פוגעים באנשים. הוא אומר שמה שהוא יעשה עכשיו גדול יותר מכל מה שהוא יכול לומר וקורא לMJF לצאת החוצה.
MJF יוצא החוצה בלי שיר כניסה ונעמד מול פאנק. פאנק אומר שהוא עשה דברים נוראיים בקריירה שלו - הוא שפך אלכוהול בפה של אלכוהוליסט, הוא כיסה אגדה עם האפר של המנג'ר שלו ולעג להתמכרות של מישהו עד שהוא איבד את העבודה שלו בגללה. פאנק אומר שהדברים האלה אוכלים אותך - השנאה לא מחממת אלא שורפת אותך. פאנק אומר לMJF שזה גדול יותר משניהם ומבקש ממנו לחשוב על הילד בן ה11 שמסתכל על MJF כמו שהוא הסתכל על CM פאנק. פאנק אומר שהיום בבוקר הוא שאל את עצמו שוב אם הוא הבחור הרע והתשובה היא שהוא מנסה.
פאנק מציע לMJF לחיצת יד. MJF מסרב ונותן לפאנק חיבוק. פאנק מחזיר חיבוק לMJF. MJF מסתובב ונותן לפאנק לואו בלואו, וממשיך עם היט סיקר. פרידמן חושף מתחת לחליפה שלו חולצה עם התמונה שלו ביחד עם CM פאנק. MJF קורא לחברי הפינאקל לצאת החוצה, וורדלו מעביר לו את הטבעת וMJF נותן לפאנק אגרוף בראש. פאנק מדמם. שון ספירס מלביש עליו את הקולר. MJF אומר שפאנק הוא זקן טיפש, כי הוא נחש (ציטוט של פאנק מ2005). MJF אומר שהטריק הכי גדול של השטן היה לגרום לאנשים להאמין שהוא לא קיים - ביום ראשון הוא יראה לכולם שהוא השטן בכבודו ובעצמו. שון ספירס מושך בשרשרת וחונק את פאנק עם הקולר.
סטינג, דארבי אלן וסמי גווארה יוצאים החוצה לעשות את ההצלה ומבריחים את הפינאקל.

קית' לי חותך פרומו מאחורי הקלעים ואומר שביום שישי יהיה לו קרב חימום בראמפייג'. ריקי סטארקס קוטע את הפרומו. קית' לי מזהיר את סטארקס שאם הוא יפריע לו שוב, הוא ימחק אותו. סטארקס מזהיר את קית' לי שראמפייג' זו הטריטוריה שלו. 

קרב 3:
מרצדס מרטינז ות'אנדר רוסה נגד בריט בייקר וג'יימי הייטר (ע' רבל)
מנצחות: 
רוסה ומרטינז. ת'אנדר רוסה הצמידה את בריט בייקר אחרי פייר ת'אנדר דרייבר.

מאחורי הקלעים, אלכס מארבז מראיין את טאי קונטי לקראת קרב האליפות שלה נגד ג'ייד קארגיל ברבולושן. לפני שטאי מספיקה להוציא מילה, ג'ייד נכנסת לתמונה ואומרת שלא אכפת לה מהקראטה של טאי. טאי מתעצבנת, אבל מארק סטרלינג מזהיר אותה שהם היא תניח אצבע על ג'ייד לפני הקרב, היא לא תקבל את קרב האליפות שלה.

קרב 4:
וורדלו (ע' שון ספירס) נגד סזאר בונוני
מנצח: 
וורדלו אחרי סימפוניית הפאוורבומבס. קרב סקוואש.
אחרי הקרב, שון ספירס מנסה לתקוף את בונוני עם כסא, אבל וורדלו עוצר אותו. ספירס נראה כועס, אבל כשוורדלו מתקרב אליו המבט שלו משתנה למפוחד והוא מוותר. נראה שספירס שוקל לרגע לתקוף את וורדלו מאחורי הגב, אך מוותר על הרעיון כשוורדלו שולח אליו מבט.

מוכרז לראמפייג':
קית' לי בפעולה
קרב העפלה לקרב הסולם ברבולושן - כריסטיאן קייג' נגד אית'ן פייג'
אתגר 5 הדקות של סרינה דיב
אליפות TNT - סמי גווארה (א') נגד דארבי אלן נגד אנדראדה אל אידולו

מוכרז לפרי שואו של רבולושן:
קריס סטטלנדר נגד ליילה הירש
הוק נגד QT מרשאל

פרומו מוקלט של האוס אוף בלאק. מלאכי בלאק אומר שבשבוע שעבר הם עזרו לפנטה להגיע לרמה חדשה של אלימות. ברודי קינג מוסיף שהם עשו את זה בגלל שהם מייצגים את האלימות, הצד שהחברה מנסה להדחיק ולשפוט. מת'יוז אומר שהם לא שופטים, הם רק מחפשים את האמת.

מאחורי הקלעים, אלכס מארבז מראיין את וורדלו ושון ספירס. ספירס ממשיך לנסות להרגיע את וורדלו ואומר שיש לMJF חדשות טובות בשבילו. MJF מגיע בשביל לבשר לוורדלו שאם הוא יזכה בקרב הסולם ברבולושן ויזכה באליפות TNT - הוא ירשה לו להשאיר את האליפות. פרידמן זורק שוורדלו לא ינצח בכל מקרה. וורדלו אומר לMJF שזה בגלל שהוא תמיד עסוק בלוודא שMJF ינצח בקרבות שלו. 
MJF ניגש לוורדלו וסוטר לו בפנים. MJF מזכיר לוורדלו שהוא לא מתאבק, הוא שומר הראש שלו, ואם הוא יראה את הנחמדות שלו כחולשה - הוא והמשפחה שלו יזרקו לרחוב.

קרב 5:
האנגמן פייג', ג'ון סילבר ואלכס ריינולדס נגד אדם קול ורדרגון
מנצחים: 
אדם קול ורדרגון. אדם קול הצמיד את אלכס ריינולדס אחרי הבום.
אחרי הקרב, קול ממשיך בביטדאון על ריינולדס. האנגמן פייג' תוקף את קול, אבל רדרגון מתערבים. פייג' מנקה את רדרגון מהזירה ומסמן לבאקשוט לריאט לקול, אבל בובי פיש מוריד את פייג' עם בעיטה לרגליים. קול, פיש ואוריילי ממשיכים בביטדאון על האנגמן ומדביקים אותו לחבלים עם סלוטייפ. ג'ון סילבר מנסה להגן על האנגמן, אבל חוטף טוטאל אלימיניישן מרדרגון. קול מחסל את ריינולדס עם פנמה סאנרייז. האנגמן מנסה להלחם, אבל חוטף שני סופרקיקס מקול. אדם קול מניח את חגורת האליפות על הכתף של האנגמן בלעג ואומר שהתואר הזה שייך לו עכשיו.

RE: תוצאות| AEW Dynamite 2.3.22 - RoeeHardy - 03-03-2022

https://twitter.com/eiiteaew/status/1499225036640694273?s=21

RE: תוצאות | AEW Dynamite 2.3.22 - orgibor - 03-03-2022

אני לא מבין כאילו MJF מתחרה עם עצמו על הפרומו הטוב ביותר? התחרות רק התחילה וכבר נסגרה למשתתפים.

דרך אגב אני לא כל כך מבין למה גווארה מגן עוד פעם על האליפות מול אנדרדה אבל AEW שמרו על היוקרה של קרב משולש אז זה כן מרגיש די ביג דיל.

גם לקבל את הוק בקיקאוף של רבולושן מרגיש כמו התקדמות ויגרום לי לצפות בקיקאוף למרות היריב המצחיק.

RE: תוצאות | AEW Dynamite 2.3.22 - Jon_M0xley - 03-03-2022

תוכנית נחמדה, ציפיתי ליותר בתור GHS.
- מצחיק שקאהן זרק משפט על שיין מקמהן ואמר אין פה שום שיין, זה אני!! חחח בגלל מה שקרה עם WCW אז. יכול להיות מגניב ואולי יעשו דראפט מחברה לחברה או שהם יהפכו את ROH לתוכנית פיתוח. מקווה שהם יעשו שם תוכנית נוספת לכל הטאלנט שיש בAEW כי הרוסטר די מפוצץ.
- דניאלס- דניאלסון: איפה אל עליון שיצחק שדניאלס- דניאלסון היה מאיין איבנט באירוע הראשון של ROH אבל פה זה רק קרב הפתיחה. קרב נחמד, דניאלסון אדיר כהרגלו. לא יודע על מי להמר עליו או על מוקסלי אני מבולבל.
- הגזימו עם הקרב קאזינו טאג, מילא היו מכניסים 5 כל פעם כמו שעושים בקרב הזה אבל אחד אחד היה מעצבן.גם זרקו פה טאגים מעפנים כמו זיגלר 2 וההוא, ברוק אנדרסון וג'ונסון, בר קאנטרי, בסט פרנדס אבל פנטה ופאק לא יקחו חלק. היה מגניב החזרה של דריוס והאיחוד של טופ פלייט. אלוהיםםםם כבר שבוע שני של אינטרקציות בין FTR לרדדרגון תנו לי כבר את הקרב החוזר. הבאקס הרגישו כמו מיליון דולר בכניסה שלהם כיאה לטאג הכי טוב שיש שם ובכלל. לא אהבתי שאם אחד מודח הטאג לא מודח, זה סתם מעצבן.
- PNP הבינו שהם סתם גרועים עם ג'ריקו ובלי בג'ריקו וחוזרים עם הזנב בין הרגליים.
- פאנק- פרידמן: פרדימן עירער את פאנק, ופאנק הגיע מבולבל ואפילו חשב שאולי הוא האיש הרע פה. מכל מה שפאנק אמר שהוא אמר הבר היחיד שאני זוכר זה שהוא שפך את ה"אפר" של פול בירר על טייקר. היה מצחיק התגובה של פאנק אחרי שפרידמן חיבק אותו חחח ההבעת פנים הייתה ענקית. היה צפוי שיהיה לואו בלואו ואז פרידמן מחסל את פאנק, המשפט שהוא אמר כשפאנק מדמם וקשור היה נשמע טוב ואז גיליתי שה בכלל ציטוט של פאנק אז זה הוסיף לי עוד יותר לסגמנט הזה.
- הייפ לקית' לי נגד הובס, זה אמור להיות מעולה אולי יהיה אדיר כמו קית' לי- דייג'קוביץ'.
- אחלה וורדלו, סוף סוף מעמיד את ספירס במקומו. היה מצחיק שספירס התעצבן ואז נזכר שזה וורדלו והשתפן. מאחורי הקלעים היה עוד יותר טוב, פרימדן אומר שאם וורדלו יזכה באליפות TNT הוא ישאר האלוף ואז עוקץ את וורדלו בזה שהוא לא יזכה אבללל וורדלו לא נשאר חייב והקרע מתעמק שם. אני אוהב שפרידמן לא מפחד מוורדלו ומתנהג אליו בזלזול מאשר אחרים שמפחדים מימנו.
- מאיין איבנט היה בסדר, האנגמן פייג' ממשיך להיות אלוף פייס מהטובים שאני זוכר. אדם קול נראה שהוא חידש מנוי בחדר כושר. ידוע שהאנגמן ישמור אבל נקווה שלפחות יהיה קרב מעולה.

RE: תוצאות | AEW Dynamite 2.3.22 - SwitchBlade - 03-04-2022

ההודעה של קאהן קצת גנבה את ההצגה לתכנית הזאת.
בגדול תכנית אחלה עם סגמנט אחד ממש-ממש מוצלח.

- קאהן היה די חמוד.
הוא לא פרומו מעולה במיוחד אבל יאללה נחליק לו כי הוא כל כך אוהב רסלינג.
אין לי ספק שהוא חשב על השורה עם שיין במשך כמה ימים.

- סוף סוף קצת כבוד לCD. יא אללה.
הבחור הזה באמת אינדיז-אוריג'ינל מהגדולים ביותר. הfallen angle צ'אנט היה כל כך במקום והיה קל לראות שהוא מתרגש מזה. 
אני גם חיבבתי ממש את שתי לחיצות הידיים בין דניאלסון לCD, לדעתי זה היה קצת מאולתר כי באמת היה שם המון כבוד בקרב. מגיע לCD. והוא גם נתן חתיכת קרב בשביל מישהו צפונה לגיל 50.
אני חושב שהוא צריך להפריש את הarabian press - לא כי הוא לא מסוגל (הוא כן), אלא כי כל כך ניכר עליו שהוא לא בוטח בעצמו יותר כדי לבצע את זה. חבל. מנגד הBME עדיין יושב עליו טוב. 
לעולם לא אשכח אותי מחפש בFLIX את דניאלס מול סטיילס עם הקליפ האגדי הזה של הhighlights מהקרב שלהם כשהשיר הזה של nickelback מתנגן ברקע. 

- הבחירה של הטאג באטל רויאל לGHS זה ממש פספוס עצום בבוקינג. 
אני מרגיש כאילו הטאג המשולש יהיה קרב כאוטי מוצלח אבל בפועל זה הקרב הכי גרוע בקארד. הבאקס ממשיכים להתעלל באליפות הזוגות והם רק גוררים אותה למטה מהרגע שהם איבדו אותה.
התחלנו מהגירוש השקט של הלוצ'ה לתחתית הקארד ואנחנו ממשיכים בזה שהבאקס פשוט מערבים משום מה את אליפות הזוגות בעלילה שלהם. עכשיו זה כבר לא משתמע לשני פנים - זה ברור ומובן שהבאקס מתעללים באליפות הזאת ורואים בה כלי פרטי. 
אני מעריך את הניסיון לשים את דאריוס אובר, אבל כרגע הם עושים שארלוט למחלקת הזוגות והם צריכים להתרחק משם כדי שטאגס אחרים יצליחו לצמוח. האקליימד הם הטופ ranked כבר מיליון שנה והם בתכלס מוצר של דארק וזו בושה. הקרב עצמו היה גם קרב שצריך להריץ והניסיונות של השדרנים לשים אובר את הטאג טימס היה מעליב כמעט כי כולם חוץ מFTR כל כך לא אובר.

- פאנק MJF זה הדבר הכי מוצלח ברסלינג כרגע.
אני כל כך נהנה מיריבות בה שני הצדדים פשוט שמים הילוך חמישי, פאנק פשוט נותן 100% מעצמו, MJF מביך כל מתאבק אחר שמעיז לתייג את עצמו כהיל, זו יריבות מהטובות שהיו אי פעם בAEW ואולי אפילו גם בWWE. גם פאנק וגם MJF הרבה יותר טובים מסזארו. סזארו לא היה מצליח להעביר כל כך הרבה רגש. לדעתי אם היינו מחליפים את MJF בסזארו היריבות הזאת לא הייתה מצליחה. אני מניח שסזארו צופה כרגע בMJF/פאנק וחושב שהוא צריך זריז לשפר את הפרומו סקילס שלו כי זו הרמה בAEW כרגע. 

- הם צדקו אי שם בWWE קית' לי באמת מדבר כאילו הוא כרוז בימי הביניים.
אבל אם אנחנו רוצים אנחנו תמיד יכולים להכחיש את הפרומו הלא טוב של קית' ונטו להתייחס אליו כטוטאל פאקג'.

- המיין איבנט רק הוכיח לי כמה קול לא אובר כרגע.
הוא נראה קצת יותר טוב היום, אבל הוא מוצג באור כל כך שונה בAEW שזה פשוט לא עובד טוב.
אני לא לוקח ברצינות את קול מול סילבריינולדס כי אני רואה כל שבוע מערכונים מצחיקים שלהם ביחד. אז זה הורס את הקרב. קול מנסה מהלך הילי אבל פשוט מרגיש כמו MJF-לייט... MJF קשר את פאנק ותלה אותו עם רצועת כלב בזמן שפאנק מדמם, אדם קול שלף את הקלמר שלו מהבצפר, הוציא משם סלוטייפ עם הדפס של פרפרים ונתן לשני המידקארדרים שלו כדי לעטוף את הידיים של פייג'. שוב תכנון בעייתי של הGHS שמדגיש בעיניי את זה שפאנק/MJF חייב להיות המיין איבנט, ואת זה שאדם קול לא אובר בAEW. לדעתי רדרגון/באקס לא מוצלח במיוחד, במיוחד כשFTR מקבלים יחס מזלזל שאני מניח שיהיה היחס שרדרגון יקבלו בעתיד. לדעתי קול רץ כרגע על אדים והוא מזייף את כמה שהוא רלוונטי בארגון הזה, בתכלס קול/פייג' זו יריבות של שלושה שבועות והרמה שלה נמוכה פי כמה מזו של פייג'-דניאלסון (שהיה מאולתר באותה המידה). הוא עדיין באזור הנוחות לגמרי והקרבות מרובי המשתתפים האלה רק מזיקים לו. הקרב הגדול ביותר שהיה לאדם קול בראן שלו בAEW אשכרה היה מול קאון בדארק. תוסיפו למיקס את סזארו שהוא פרומו לא טוב.. וקיבלנו יריבות צולעת שמחווירה ליד מוקס/דניאלסון (דניאלסון בראן של החיים שלו כרגע והוא זהב בהכל), פאנק/MJF (הדבר הכי טוב ברסלינג) ורוזה/בייקר. 

RE: תוצאות | AEW Dynamite 2.3.22 - karusi - 03-04-2022

MJF הולי שיט איזה סטוריליין הם בונים פה
הוא צריך לנצח גם בקרב הבא

RE: תוצאות | AEW Dynamite 2.3.22 - RoeeHardy - 03-04-2022

(03-04-2022, 10:58 AM)SwitchBlade כתב:  ההודעה של קאהן קצת גנבה את ההצגה לתכנית הזאת.
בגדול תכנית אחלה עם סגמנט אחד ממש-ממש מוצלח.

- קאהן היה די חמוד.
הוא לא פרומו מעולה במיוחד אבל יאללה נחליק לו כי הוא כל כך אוהב רסלינג.
אין לי ספק שהוא חשב על השורה עם שיין במשך כמה ימים.

- סוף סוף קצת כבוד לCD. יא אללה.
הבחור הזה באמת אינדיז-אוריג'ינל מהגדולים ביותר. הfallen angle צ'אנט היה כל כך במקום והיה קל לראות שהוא מתרגש מזה. 
אני גם חיבבתי ממש את שתי לחיצות הידיים בין דניאלסון לCD, לדעתי זה היה קצת מאולתר כי באמת היה שם המון כבוד בקרב. מגיע לCD. והוא גם נתן חתיכת קרב בשביל מישהו צפונה לגיל 50.
אני חושב שהוא צריך להפריש את הarabian press - לא כי הוא לא מסוגל (הוא כן), אלא כי כל כך ניכר עליו שהוא לא בוטח בעצמו יותר כדי לבצע את זה. חבל. מנגד הBME עדיין יושב עליו טוב. 
לעולם לא אשכח אותי מחפש בFLIX את דניאלס מול סטיילס עם הקליפ האגדי הזה של הhighlights מהקרב שלהם כשהשיר הזה של nickelback מתנגן ברקע. 

- הבחירה של הטאג באטל רויאל לGHS זה ממש פספוס עצום בבוקינג. 
אני מרגיש כאילו הטאג המשולש יהיה קרב כאוטי מוצלח אבל בפועל זה הקרב הכי גרוע בקארד. הבאקס ממשיכים להתעלל באליפות הזוגות והם רק גוררים אותה למטה מהרגע שהם איבדו אותה.
התחלנו מהגירוש השקט של הלוצ'ה לתחתית הקארד ואנחנו ממשיכים בזה שהבאקס פשוט מערבים משום מה את אליפות הזוגות בעלילה שלהם. עכשיו זה כבר לא משתמע לשני פנים - זה ברור ומובן שהבאקס מתעללים באליפות הזאת ורואים בה כלי פרטי. 
אני מעריך את הניסיון לשים את דאריוס אובר, אבל כרגע הם עושים שארלוט למחלקת הזוגות והם צריכים להתרחק משם כדי שטאגס אחרים יצליחו לצמוח. האקליימד הם הטופ ranked כבר מיליון שנה והם בתכלס מוצר של דארק וזו בושה. הקרב עצמו היה גם קרב שצריך להריץ והניסיונות של השדרנים לשים אובר את הטאג טימס היה מעליב כמעט כי כולם חוץ מFTR כל כך לא אובר.

- פאנק MJF זה הדבר הכי מוצלח ברסלינג כרגע.
אני כל כך נהנה מיריבות בה שני הצדדים פשוט שמים הילוך חמישי, פאנק פשוט נותן 100% מעצמו, MJF מביך כל מתאבק אחר שמעיז לתייג את עצמו כהיל, זו יריבות מהטובות שהיו אי פעם בAEW ואולי אפילו גם בWWE. גם פאנק וגם MJF הרבה יותר טובים מסזארו. סזארו לא היה מצליח להעביר כל כך הרבה רגש. לדעתי אם היינו מחליפים את MJF בסזארו היריבות הזאת לא הייתה מצליחה. אני מניח שסזארו צופה כרגע בMJF/פאנק וחושב שהוא צריך זריז לשפר את הפרומו סקילס שלו כי זו הרמה בAEW כרגע. 

- הם צדקו אי שם בWWE קית' לי באמת מדבר כאילו הוא כרוז בימי הביניים.
אבל אם אנחנו רוצים אנחנו תמיד יכולים להכחיש את הפרומו הלא טוב של קית' ונטו להתייחס אליו כטוטאל פאקג'.

- המיין איבנט רק הוכיח לי כמה קול לא אובר כרגע.
הוא נראה קצת יותר טוב היום, אבל הוא מוצג באור כל כך שונה בAEW שזה פשוט לא עובד טוב.
אני לא לוקח ברצינות את קול מול סילבריינולדס כי אני רואה כל שבוע מערכונים מצחיקים שלהם ביחד. אז זה הורס את הקרב. קול מנסה מהלך הילי אבל פשוט מרגיש כמו MJF-לייט... MJF קשר את פאנק ותלה אותו עם רצועת כלב בזמן שפאנק מדמם, אדם קול שלף את הקלמר שלו מהבצפר, הוציא משם סלוטייפ עם הדפס של פרפרים ונתן לשני המידקארדרים שלו כדי לעטוף את הידיים של פייג'. שוב תכנון בעייתי של הGHS שמדגיש בעיניי את זה שפאנק/MJF חייב להיות המיין איבנט, ואת זה שאדם קול לא אובר בAEW. לדעתי רדרגון/באקס לא מוצלח במיוחד, במיוחד כשFTR מקבלים יחס מזלזל שאני מניח שיהיה היחס שרדרגון יקבלו בעתיד. לדעתי קול רץ כרגע על אדים והוא מזייף את כמה שהוא רלוונטי בארגון הזה, בתכלס קול/פייג' זו יריבות של שלושה שבועות והרמה שלה נמוכה פי כמה מזו של פייג'-דניאלסון (שהיה מאולתר באותה המידה). הוא עדיין באזור הנוחות לגמרי והקרבות מרובי המשתתפים האלה רק מזיקים לו. הקרב הגדול ביותר שהיה לאדם קול בראן שלו בAEW אשכרה היה מול קאון בדארק. תוסיפו למיקס את סזארו שהוא פרומו לא טוב.. וקיבלנו יריבות צולעת שמחווירה ליד מוקס/דניאלסון (דניאלסון בראן של החיים שלו כרגע והוא זהב בהכל), פאנק/MJF (הדבר הכי טוב ברסלינג) ורוזה/בייקר. 

שום הערה על הרפרנס של פאנק על ג׳ף?

RE: תוצאות | AEW Dynamite 2.3.22 - wwehof - 03-04-2022

כשאתה רושם פאלן אנג'ל, זה אותו אחד שהיה ב-tna?

(03-04-2022, 04:21 PM)RoeeHardy כתב:  שום הערה על הרפרנס של פאנק על ג׳ף?

וואו שכחתי.
אני די סאקר של פאנק-ג'ף כי זו הייתה היריבות הכי טראומתית שהייתה לי ברסלינג. 
נחמד לדעת שפאנק המבוגר מתחרט על כך שהיה ככה לג'ף, אבל אני עדיין לא אשיג את הקתרזיס שחיכיתי לו כבר 13 שנים - עד שג'ף לא ינצח אותו ב1 על 1. או לפחות ינקום בו. 
לקח לי שני רגעים להבין שפאנק אשכרה מתייחס לג'ף, כי פאנק כמעט אף פעם לא מתייחס לג'ף. וג'ף אף פעם לא מתייחס לפאנק. 

(03-04-2022, 04:49 PM)wwehof כתב:  כשאתה רושם פאלן אנג'ל, זה אותו אחד שהיה ב-tna?

בדיוק - כריסטופר דניאלס, הFallen angle.