Wrestling-IL
האירוע הבא | WWE SummerSlam 2022 - גרסה מובנת להדפסה

+- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443)
+-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: האירוע הבא | WWE SummerSlam 2022 (/showthread.php?tid=1282)

RE: האירוע הבא | WWE SummerSlam 2022 - Mad King - 07-05-2022

(07-05-2022, 05:25 PM)lidoradir כתב:  - אז בובי לאשלי נגד ת'אורי בסאמרסלאם. לא כמו שכולם שחשבו שיהיה ת'אורי נגד ג'ון סינה.
כנראה שההופעה של סינה הייתה חד פעמית. במידה וסינה איך שהוא יופיע בסאמרסלאם אז קרב נגד גונת'ר יהיה חולני, האליפות היחידה שסינה לא זכה בה ב-WWE היא האליפות הביניבשתית. סינה נגד מקנטייר גם קרב גדול וזה קרב שמקנטייר רוצה.

- במידה וסינה לא הולך להופיע בכלל אז גונת'ר נגד שיימוס/בוץ' נשמע מעולה, גם גונת'ר נגד מקנטייר חזק ביותר אבל לא נראה לי שזה יקרה כי על הנייר הם אמורים לשמור את מקנטייר ל-CATC נגד ריינס... אז לא רואה מצב שמקנטייר יפסיד לגונת'ר.

אצל הנשים גם מעניין איזה קרבות נקבל :

- ביאנקה בלאייר נגד בקי לינץ'/אלכסה בליס או משולש. הכל תלוי גם מתי ריה ריפלי תחזור. אם ריפלי לא תחזור בזמן אז ישמרו את ביאנקה-ריפלי ל-CATC.
- ליב מורגן נגד רונדה ראוזי בקרב חוזר נשמע לי הכי הגיוני, עכשיו יש 2 שאלות :
1. האם ביילי תחזור ותכנס לתמונה.
2. שארלוט פלייר גם אמורה לחזור בקרוב.

הולך להיות קשה לליב מורגן להשאר אלופה שבתמונה יהיו רונדה ראוזי, שארלוט פלייר, ביילי וכו'.

רק אם וולטר מנצח את סינה.

RE: האירוע הבא | WWE SummerSlam 2022 - tomer4321 - 07-05-2022

רק אני חושב שקראו ללסנר שוב לקרב כדי שיהיה הגיון לקרב LSM ואז ריינס יהיה חצי מת אחרי הקרב ולהכניע אותו בפדייה של מזוודה לא יוריד מההילה שWWE בנו לו?

זה כאילו ישבו בקרייאטיב של WWE וחשבו איך משאירים את ריינס אגדה בלי לתת לו לקחת את החגורות לקבר, ואז עלה במוחם פדייה אחרי LSM, אבל מי ברוסטר שריינס הביס במשך שנתיים יוכל לדרוש LMS מול ריינס? ואז נזכרו שאז מה אם הבטיחו שבמניה זה הקרב הגדול ביותר והאחרון? הרי חייבים להוריד ממנו את החגורות, אז קראו ללסנר כי הוא היחיד שיכול לדרוש קרב כזה

אני כן אתאכזב אם זה נכון כי רציתי שמי שיעשה את זה יהיה מקנטייר בCATC אבל כנראה שפחדו שזה יוריד מההילה של ריינס, והחליטו שזה הדרך היחידה
מה שכן, זה מטומטם לחלוטין לתת לת'אורי אליפות מאוחדת בשלב כל כך מוקדם בקריירה, בטח אם אין לו את הגב של הקהל
מקווה שבכל זאת מקנטייר ישמיד אותו בCATC אבל נראה שגם את ת'אורי יעטפו בצמר גפן כמו שעשו עם ריינס

RE: האירוע הבא | WWE SummerSlam 2022 - lidoradir - 07-05-2022

(07-05-2022, 07:36 PM)tomer4321 כתב:  רק אני חושב שקראו ללסנר שוב לקרב כדי שיהיה הגיון לקרב LSM ואז ריינס יהיה חצי מת אחרי הקרב ולהכניע אותו בפדייה של מזוודה לא יוריד מההילה שWWE בנו לו?

זה כאילו ישבו בקרייאטיב של WWE וחשבו איך משאירים את ריינס אגדה בלי לתת לו לקחת את החגורות לקבר, ואז עלה במוחם פדייה אחרי LSM, אבל מי ברוסטר שריינס הביס במשך שנתיים יוכל לדרוש LMS מול ריינס? ואז נזכרו שאז מה אם הבטיחו שבמניה זה הקרב הגדול ביותר והאחרון? הרי חייבים להוריד ממנו את החגורות, אז קראו ללסנר כי הוא היחיד שיכול לדרוש קרב כזה

אני כן אתאכזב אם זה נכון כי רציתי שמי שיעשה את זה יהיה מקנטייר בCATC אבל כנראה שפחדו שזה יוריד מההילה של ריינס, והחליטו שזה הדרך היחידה
מה שכן, זה מטומטם לחלוטין לתת לת'אורי אליפות מאוחדת בשלב כל כך מוקדם בקריירה, בטח אם אין לו את הגב של הקהל
מקווה שבכל זאת מקנטייר ישמיד אותו בCATC אבל נראה שגם את ת'אורי יעטפו בצמר גפן כמו שעשו עם ריינס

התוכנית המקורית בכלל הייתה רומן ריינס נגד רנדי אורטון, רנדי אורטון נפצע אז חזרו לברוק לסנר.
אני כמעט בטוח שבמידה ות'אורי יפדה בהצלחה זה יהיה רק על אליפות אחת והוא יקח את ה-WWE. ת'אורי לא יחזיק ב-2 אליפויות הראשיות.
זה עדיין ישאיר את האפשרות של ריינס-מקנטייר ב-CATC על האוניברסאלית.

יש כל כך הרבה אפשרויות ואין לי מושג על מה הם ילכו, הם יכולים לתת לת'אורי להפסיד בפדייה שלו, יכול להיות שהוא בכלל לא יפדה בסאמרסלאם, אולי הוא יפדה על ריינס/מקנטייר אם וכאשר ב-CATC, זה מתאים ל-WWE.

אני רואה סיכוי קטן שריינס נשאר בלי אליפויות וברסלמניה הוא יהיה נגד רוק. הקרב הזה כל כך ענקי שהוא יהיה המרכזי גם בלי אליפויות(זה מה שאני מקווה שיקרה).

RE: האירוע הבא | WWE SummerSlam 2022 - tomer4321 - 07-05-2022

(07-05-2022, 08:56 PM)lidoradir כתב:  התוכנית המקורית בכלל הייתה רומן ריינס נגד רנדי אורטון, רנדי אורטון נפצע אז חזרו לברוק לסנר.
אני כמעט בטוח שבמידה ות'אורי יפדה בהצלחה זה יהיה רק על אליפות אחת והוא יקח את ה-WWE. ת'אורי לא יחזיק ב-2 אליפויות הראשיות.
זה עדיין ישאיר את האפשרות של ריינס-מקנטייר ב-CATC על האוניברסאלית.

יש כל כך הרבה אפשרויות ואין לי מושג על מה הם ילכו, הם יכולים לתת לת'אורי להפסיד בפדייה שלו, יכול להיות שהוא בכלל לא יפדה בסאמרסלאם, אולי הוא יפדה על ריינס/מקנטייר אם וכאשר ב-CATC, זה מתאים ל-WWE.

אני רואה סיכוי קטן שריינס נשאר בלי אליפויות וברסלמניה הוא יהיה נגד רוק. הקרב הזה כל כך ענקי שהוא יהיה המרכזי גם בלי אליפויות(זה מה שאני מקווה שיקרה).
דווקא בגלל מה שכתבת בסוף אני חושב שריינס ישאר כביכול בלי האליפויות
ריינס- רוק לא מצריך אליפויות על הפרק, זה קרב ענק יותר מכל אליפות שתהיה
גם ככה לדעתי ריינס מת לצאת לחופש אמיתי בלי מחויבות לWWE ורק מחכה במציאות להזדמנות שיקחו ממנו את האליפויות, אבל זה חייב להיות בדרך שבה לא יורד שבריר מהאגדיות שלו, בעיקר בגלל שהוא צריך להיות באותו סטטוס של אגדיות ברגע שריינס- רוק יקרה
בגלל זה התאוריה שלי נשמעת מאוד הגיונית, קראו לדגל ללסנר כי רק עם אחד כזה בקרב LMS, פדייה לא נשמעת כל כך פוגעת בריינס, גם אם היא תבוא מכיוון אחד כמו ת'אורי

לגבי זה שת'אורי לא מתאים לסחוב אליפות מאוחדת? זה כבר קטע מוזר של וינס שהוא החליט להפוך את ת'אורי לגדול במהירות ויהי מה
בכללי אני לא רואה את ת'אורי מפסיד בפדייה שלו, כי זה נוגד את מה שאנחנו רואים שוינס עושה למענו
ורק בגלל זה, רק בקרב כזה, ת'אורי יכול לפדות בלי שזה יפגע כביכול בריינס
כל קרב אחר יוריד קצת מריינס
זה קרב שריינס יראה כמו פצוע אנוש אחרי שהוא יסיים עם לסנר, ברמה שגם אם ת'אורי רק ירק עליו הוא יפול מהרגליים

RE: האירוע הבא | WWE SummerSlam 2022 - SwitchBlade - 07-06-2022

(07-05-2022, 08:56 PM)lidoradir כתב:  יש כל כך הרבה אפשרויות ואין לי מושג על מה הם ילכו, הם יכולים לתת לת'אורי להפסיד בפדייה שלו, יכול להיות שהוא בכלל לא יפדה בסאמרסלאם, אולי הוא יפדה על ריינס/מקנטייר אם וכאשר ב-CATC, זה מתאים ל-WWE.

אין הרבה אפשרויות באמת.
ת'אורי זוכה MITB = הם הבינו שריינס אלוף כפול זה לא רעיון טוב והם מצאו דרך להוריד ממנו את אליפות הWWE.

זה מושלם מכמה בחינות:
- הם גם ככה בנו על ת'אורי. 
- WWE לא מסוגלים להתנגד לצורך הקיומי שלהם לציין שיא נוסף - אלוף הWWE הצעיר בהיסטוריה? הם מודעים לזה היטב ולא יוותרו על זה. ת'אורי מכה בזהב בקטע הזה כי הוא כל כך צעיר שאפשר פשוט לעבור איתו על כל הישג ולשבור שיא עם הסלוגן "הכי צעיר בהיסטוריה". 
לא אופתע לראות אותו זוכה הגראנד סלאם הכי צעיר בהיסטוריה, זוכה הראמבל הכי צעיר בהיסטוריה, זוכה MITB נשים הכי צעיר בהיסטוריה, אלוף אירופה הכי צעיר בהיסטוריה, הצעיר הכי צעיר בהיסטוריה והלאה.
- שיא נוסף שלא נפגע: ריינס שומר על האוניברסלית ומשייט בכיף שלו ל1,000 ימים כפי שהם רוצים בתכלס.
- זה משחרר להם אליפות לתת לקודי. 
- זה משחרר להם כמה וכמה מיין איבנטים בזמן שריינס מפנה תשומת לב הרחק מWWE.

ת'אורי נכנס לקרב בצורה הזאת רק חושפת מתי הפור נפל.
כמובן - הכל יכול להשתנות ברגע בWWE.
אם תאמרו לי שנטליה תנצח את ריינס בSvS כדי לזכות באליפות המאוחדת, אני אאמין, זה הרי הגיוני בעיניי בארגון של וינס מקמהן. אבל אני מקבל פה מסרים חזקים של להוריד את אליפות WWE מריינס לת'אורי. 

RE: האירוע הבא | WWE SummerSlam 2022 - SwitchBlade - 07-06-2022

+ אני מניח שCATC זו הסחת דעת. 
מקנטייר לא מספיק אובר בשביל האליפות האוניברסלית (אם היא היחידה שנשארת לריינס).

מניח שעץ האפשרויות נראה בערך ככה:

- ת'אורי פודה בהצלחה על הWWE > מפיל להיל (לסנר או כנראה סת') > קודי מקבל את האליפות כשהוא חוזר
- ת'אורי לא פודה כרגע/ לא פודה בהצלחה > ריינס ממשיך עם שתיהן
- ריינס מאבד איכשהו את האוניברסלית > ריינס מאבד את הWWE למקנטייר ומשתחרר מהאליפויות

RE: האירוע הבא | WWE SummerSlam 2022 - Jon_M0xley - 07-06-2022

אני חושב שת'אורי יפדה בראו אחרי מניה

RE: האירוע הבא | WWE SummerSlam 2022 - master of doom - 07-06-2022

קודם כל ריינס-רוק < סינה-רוק בהרבה. לא חושב שריינס מסוגל לסחוב את רוק בן ה-50 לקרב טוב ומעניין, שבנוסף להכל ירגיש חסר תועלת כנראה עם רצון לסמן וי.

דבר שני, ת'אורי לא פודה על ריינס. ריינס לא יוצמד אחרי 3 שנים בפדייה מסריחה, זה מטופש.

RE: האירוע הבא | WWE SummerSlam 2022 - lidoradir - 07-06-2022

[Image: SSLam--efdc676c243a6fbb4d8529cbeb46b188.jpg]

פוסטר רשמי חדש. חזק.

RE: האירוע הבא | WWE SummerSlam 2022 - The Visionary - 07-06-2022

(07-05-2022, 05:25 PM)lidoradir כתב:  - אז בובי לאשלי נגד ת'אורי בסאמרסלאם. לא כמו שכולם שחשבו שיהיה ת'אורי נגד ג'ון סינה.
כנראה שההופעה של סינה הייתה חד פעמית. במידה וסינה איך שהוא יופיע בסאמרסלאם אז קרב נגד גונת'ר יהיה חולני, האליפות היחידה שסינה לא זכה בה ב-WWE היא האליפות הביניבשתית. סינה נגד מקנטייר גם קרב גדול וזה קרב שמקנטייר רוצה.

- במידה וסינה לא הולך להופיע בכלל אז גונת'ר נגד שיימוס/בוץ' נשמע מעולה, גם גונת'ר נגד מקנטייר חזק ביותר אבל לא נראה לי שזה יקרה כי על הנייר הם אמורים לשמור את מקנטייר ל-CATC נגד ריינס... אז לא רואה מצב שמקנטייר יפסיד לגונת'ר.

אצל הנשים גם מעניין איזה קרבות נקבל :

- ביאנקה בלאייר נגד בקי לינץ'/אלכסה בליס או משולש. הכל תלוי גם מתי ריה ריפלי תחזור. אם ריפלי לא תחזור בזמן אז ישמרו את ביאנקה-ריפלי ל-CATC.
- ליב מורגן נגד רונדה ראוזי בקרב חוזר נשמע לי הכי הגיוני, עכשיו יש 2 שאלות :
1. האם ביילי תחזור ותכנס לתמונה.
2. שארלוט פלייר גם אמורה לחזור בקרוב.

הולך להיות קשה לליב מורגן להשאר אלופה שבתמונה יהיו רונדה ראוזי, שארלוט פלייר, ביילי וכו'.

אם ה-W חכמים (והם כנראה לא), הם נותנים לליב לצאת אובר על שארלוט אחרי חזרתה. הניצחון שלה על ראוזי לא בדיוק הוציאה אותה חזקה, היא צריכה ניצחון אחד מרשים ובולט. ביילי עדיף שתמתין בצד להיות אחרי שארלוט, אבל ליב חייבת לקבל ניצחון משמעותי פה.