Wrestling-IL
האירוע הבא | AEW All In 2023 - גרסה מובנת להדפסה

+- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443)
+-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: AEW (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=3)
+--- אשכול: האירוע הבא | AEW All In 2023 (/showthread.php?tid=2014)

עמודים: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

RE: האירוע הבא | AEW All In 2023 - RoeeHardy - 08-18-2023

(08-18-2023, 05:13 PM)WhoIsYourHero כתב:  Cash Wheeler is slated for a 1 PM hearing this afternoon.
A warrant for his arrest was filed on July 28

Wheeler filed a plead of not guilty to the the charge of aggravated assault with a firearm via his attorney with the circuit court of Orange County, Florida on August 3.

The charge is considered a third degree felony in the State of Florida.

So, whatever incident led to the arrest, it happened several weeks ago and was not something that took place overnight.

אז למה לעזאזל קבעו את הקרב?
אם AEW לא ידעו אז זה עוד יותר גרוע עבור קאש. איזה ברוך

WTF

זה מהפולישוקים המפוארים שראיתי, וזה מגיע מארגון שלא הצליח לפוצץ זירה והעסיק את אייס סטיל על תקן תפקיד של לארי הכלב.

RE: האירוע הבא | AEW All In 2023 - WhoIsYourHero - 08-18-2023

האירוע התרחש ב27/07, הנה ציר הזמנים:
[Image: F30prSZWgAAyAoh?format=jpg&name=900x900]

נזכיר שב29/07 היה הקרב של FTR עם קול ו-MJF, כשבאקס-FTR נקבע באופן רשמי ב10/08.

כמובן שהוא לא יוכל להיות ב-UK. אם הוא לא סיפר ל-AEW על כל הסיפור הזה אז בעיניי זאת עילה לפיטורין.
מקווה בשבילו ששוב- מדובר בהגנה עצמית או אירוע מינורי שלא יהרוס לו את הקריירה

RE: האירוע הבא | AEW All In 2023 - master of doom - 08-18-2023

אולי הוא יוכל לשחרר את עצמו בערבות כדי להגיע ללונדון (?) למרות שאני לא סגור על מה החוק אומר אם יש הליך משפטי נגד מישהו בנוגע לטיסות מחוץ לארה"ב (אני משער שהוא עבר בין מדינות בשבועות האחרונים בתוך ארה"ב)

טוויטר זה דבר מדהים, מישהו אשכרה פרסם את סרטון ההתייצבות שלו מול שופט.

הערבות שנקבעה לו היא 2,500$, שזה מה שהסנגור שלו ביקש. הדרישות הנוספות היו לא ליצור שום קשר עם המאשימים, ולהפקיד בידי המשטרה כל כלי נשק שנמצא ברשותו.

אני מדבר פה נטו מהיגיון ובלי שום ידע משפטי קונקרטי, אבל זה סכום יחסית נמוך שממנו משתמע שלא נעשתה כאן איזו עבירה יותר מדי חמורה. סתם לצורך ההשוואה, בפעם האחרונה שג׳ף הארדי נעצר על נהיגה בשכרות, הערבות שלו הייתה 3,500$.

מצד שני, אין לי מושג אם שחרור בערבות כולל בתוכו גם התחייבות לא לצאת מגבולות ארה״ב. מהקצת שיצא לי לראות בטוויטר נדמה שזה תלוי בהמון דברים, אבל כן אפשרי ברמת העיקרון.

אני אישית מתקשה מאוד לראות מצב שהוא יופיע באירוע. זה לא רק העניין של האם הוא ישוחרר בערבות והאם התנאים יאפשרו לו את זה, אלא גם האם הוא אישית ירצה להופיע כשיש כתב אישום תלוי מעל הראש שלו, והאם AEW, שבינתיים נדמה שבכלל לא ידעו על העניין עד שהוא התפוצץ (שזה חתיכת מחדל ובקלות יכול להוביל לפיטורין) יתעקשו על הקרב ולא יחליטו פשוט לגרוס הכל.

בקיצור, יותר מדי ״אם״. אני לא בונה על זה שהוא יופיע בלונדון. חבל.

עוד מהוידאו בבית המשפט: ככל הנראה לא מדובר ממש על תקיפה, אלא על מריבה בכביש שבמהלכה קאש לכאורה חשף אקדח (חשף לא בהכרח אומר שלף ואיים, אפילו נניח להסיט את הג׳קט ולהראות שאתה נושא נשק נחשב כעבירה).

וולפ…

[Image: 74139-AA4-340-B-4-DEE-B085-F0-AAD0-F8-D88-A.jpg]

RE: האירוע הבא | AEW All In 2023 - SwitchBlade - 08-18-2023

אין אנשים שמדברים יותר בזלזול מאשר מתאבקים למעריצי היאבקות. 

בכל אופן, הבאקס/FTR זה נפלא נפלא אבל הסיבה היחידה שזה היט כזה גדול לקארד היא כי הקארד גרוע. 
הייתי אומר שהבאקס/FTR זה הקרב השני עם הכי הרבה בנייה לאירוע, והקרב נבנה לפני שבוע וחצי. 

כל השאר זה נטו סופרקארד בלי צורה, היגיון ומבנה מסדר, בלי עלילה, מהות או כיוון. פשוט בליל של רסלינג.
כמובן, יש קרבות שאני בהייפ לקראתם - MJF/קול, הבאקס/FTR, קול/MJF מול AO. 

אבל השאר נוצרו בדיוק לפני שבוע ואין לי דרך להרגיש משהו כלפי זה. 
אני חושב שהקרב המאכזב ביותר בקארד הוא ה3 מול 3 - סוויצ'בלייד/טקאשטה/ג'וס מול אומגה/פייג'/איבושי.

בקלילות אני יכול לפרק את הקרב הזה לשלושה קרבות 1 על 1 (כפי שצריך להיות, כי 1 על 1 זה הפורמט המנצח בפרו-רסלינג) שכל אחד מהקרבות האלה הוא יותר מהותי, חשוב ומעניין מהקרב שמכיל את כולם. משמע, בעיניי השלם קטן מכל הקומבינציות האפשריות של החלקים שלו. עד כדי כך זה גרוע.

לבזבז את אינטרקצית הזירה הראשונה בין סוויצ'בלייד לאומגה על קרב 3 מול 3 זה כל כך טוני קאהן. 
וכדי להמחיש - אני הולך להרכיב את הקומבינציה הגרועה ביותר לקרבות 1 על 1 בין האנשים האלה:
ג'יי מול האנגמן, ג'וס מול אומגה, איבושי מול טקאשטה. 
ג'יי מול איבושי, ג'וס מול אומגה, טקאשטה מול האנגמן.
ג'יי מול אומגה, ג'וס מול האנגמן, איבושי מול טקאשטה.

כל קומבינציה אפשרית של 3 מול 3 יוצרת שלושה קרבות 1 מול 1 שכל קרב מהם הוא יותר טוב מה3 מול 3. 
לא יודע. הזוי בעיניי. 

RE: האירוע הבא | AEW All In 2023 - master of doom - 08-18-2023

(08-18-2023, 10:49 PM)SwitchBlade כתב:  אני חושב שהקרב המאכזב ביותר בקארד הוא ה3 מול 3 - סוויצ'בלייד/טקאשטה/ג'וס מול אומגה/פייג'/איבושי.

בקלילות אני יכול לפרק את הקרב הזה לשלושה קרבות 1 על 1 (כפי שצריך להיות, כי 1 על 1 זה הפורמט המנצח בפרו-רסלינג) שכל אחד מהקרבות האלה הוא יותר מהותי, חשוב ומעניין מהקרב שמכיל את כולם. משמע, בעיניי השלם קטן מכל הקומבינציות האפשריות של החלקים שלו. עד כדי כך זה גרוע.

זה מסכם מעולה את מה שאני מרגיש על הקרב הזה. אול אין מרגיש לי מה שחשבנו פעם על האירועים בסעודיה של ה-WWE, אירועים שהם נטו בשביל הקהל עם מעט מאוד עלילה מאחוריהם. הקרב היחיד שמגיע עם מטען שנבנה בצורה טובה עד להתנגשות באירוע זה MJF-קול (וזה יכול עדיין להתפתח, אז אני נזהר לכתוב שזה הקליימקס של היריבות ביניהם. חושב שאפשר לומר אפילו בוודאות שזה לא), שאר הקרבות הם קרבות לקהל.

RE: האירוע הבא | AEW All In 2023 - Jon_M0xley - 08-18-2023

היה עדיף היו עושים:
מוקסלי נגד קאסדי על האליפות עם ניצחון של מוקסלי.
אדי קינגסטון נגד סזארו על אליפות roh.

מה קשור עכשיו קרב סטמפיד.

RE: האירוע הבא | AEW All In 2023 - WhoIsYourHero - 08-19-2023

ככל שMJF יותר חושף את האישיות שלו ככה אני פחות מחזיק ממנו. אני עדיין מדחיק את הראנט המביך על קניה.
שימשיך לשמור על קייפייב, עדיף לכולם.

נחכה ונראה לגבי קאש. באקס-FTR בוומבלי זה משהו שחייב לקרות, בטח כששאר הקארד זה כלום בפיתה.