![]() |
|
רויאל ראמבל Wrestling-il - המנצח בעמוד 85 - גרסה מובנת להדפסה +- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443) +-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: רויאל ראמבל Wrestling-il - המנצח בעמוד 85 (/showthread.php?tid=1701) |
RE: רויאל ראמבל Wrestling-il - הדחה וכניסה חדשה בעמוד 58 - KB24 - 01-20-2023 עמרי משתלט על הקרב ומחסל את כל מי שבזירה, הוא מנצל את העובדה שכולם על הרצפה בשביל לבקש מיקרופון וחותך את אחד הפרומואים הכי טובים שיצא למשתמשי הפורום לקרוא. הפרומו שלו מצליח להחיות את הקרב (בכל זאת אנחנו במשחק כבר 18 ימים).
בינתיים השלט של WIL-MANIA שדלק עד עכשיו נכבה, ובמקומו אנחנו רואים שלט חדש עם הפרצוף של אדם קול. אדם קול מוכיח שלמרות שהוא הודח הוא עדיין מאיין אבנטר והוא עדיין בעל יכולות השפעה בפורום. לאחר שעמרי מסיים את הפרומו שלו WWEHOF נעמד מולו, השניים נכנסים לקרב קצר ביניהם שבסופו של דבר עמרי מצליח להעביר את HOF מעל החבלים ולהדיח אותו. (01-19-2023, 08:43 PM)NovemberMan כתב: WWEHOF בשארית כוחותיו מעניק לעמרי את טבעת ה-HOF, משאיר אותה על צד הזירה - ועוזב בבושת פנים. ![]() מייקל קול: "קיבלנו עכשיו את אחד הסיבובים הכי טובים במשחק" פאט מקאפי: "עם כל הכבוד לנובמבר מן שימו לב לבאם באם שעוקף את לידור ומשווה את השיא של שליו עם 14 סיבובים רצופים בזירה" ![]() נכנס מספר 29: master of doom ![]() ![]() איך אתם ממשיכים מכאן? משתמשים שנמצאים בזירה: NovemberMan , ANYS , Bam Bam Bigelow , NaRRative, DVIRTAL ,dgeneration X ,master of doom THE FIEND DVIRTAL, ANYS, Bam Bam Bigelow - בגלל ששרדתם 5 סיבובים רצופים הקול שלכם שווה 3 נקודות master of doom, NovemberMan, dgeneration X ,NaRRative,THE FIEND , בגלל שאתם כבר חלק מהקרב אתם מקבלים 2 קולות בכל סיבוב כל עוד תישארו בזירה כל שאר המשתמשים הקול שלכם שווה נקודה אחת. RE: רויאל ראמבל Wrestling-il - הדחה וכניסה חדשה בעמוד 62 - master of doom - 01-20-2023 גאה בעצמי שידעתי שמוזיקת הכניסה שלי תהיה של כריס מאסטרס. נכון לעכשיו המאסטרפלאן היא להימנע מעומרי ולתת לסטייבל של באם באם להיאבק מולו. אני מדיח את הפינד RE: רויאל ראמבל Wrestling-il - הדחה וכניסה חדשה בעמוד 62 - Triple T - 01-20-2023 משאיר את כולם, נחכה לראות מי מספר 30. RE: רויאל ראמבל Wrestling-il - הדחה וכניסה חדשה בעמוד 62 - Mad King - 01-20-2023 מדיח את הפינד ועוזר לרז לנצח. RE: רויאל ראמבל Wrestling-il - הדחה וכניסה חדשה בעמוד 62 - Jon_M0xley - 01-20-2023 אני תומך של המאסטר ולכן מדיח את הפינד RE: רויאל ראמבל Wrestling-il - הדחה וכניסה חדשה בעמוד 62 - aharon1994 - 01-20-2023 מדיח את עמרי. RE: רויאל ראמבל Wrestling-il - הדחה וכניסה חדשה בעמוד 62 - karusi - 01-20-2023 משאיר את כולם נחכה ל30 וצריך סיבובים של הדחות כפולות חחח RE: רויאל ראמבל Wrestling-il - הדחה וכניסה חדשה בעמוד 62 - NoamRR - 01-20-2023 דורש לבצע מהלך מגניב כלשהו בקרב. מדיח את דביר טל. RE: רויאל ראמבל Wrestling-il - הדחה וכניסה חדשה בעמוד 62 - Agent O22 - 01-20-2023 (01-20-2023, 11:22 AM)Adam Cole כתב: היחיד שעמד מאחוריי והאמין בי לארוך הסיבוב היחיד שהייתי בו בקרב. אני ואתה עוד נעשה פה טרור RE: רויאל ראמבל Wrestling-il - הדחה וכניסה חדשה בעמוד 62 - Breakker - 01-20-2023 אני עם נועםRR. ![]() דבירטל בחוץ. |