Wrestling-IL
רויאל ראמבל Wrestling-il - המנצח בעמוד 85 - גרסה מובנת להדפסה

+- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443)
+-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: רויאל ראמבל Wrestling-il - המנצח בעמוד 85 (/showthread.php?tid=1701)

RE: רויאל ראמבל Wrestling-il - הדחה וכניסה חדשה בעמוד 58 - karusi - 01-20-2023

אשכול השנה 2023

RE: רויאל ראמבל Wrestling-il - הדחה וכניסה חדשה בעמוד 58 - SwitchBlade - 01-20-2023

(01-19-2023, 08:43 PM)NovemberMan כתב:  אוקיי אוקיי אוקיי,

הולי שיט.

RE: רויאל ראמבל Wrestling-il - הדחה וכניסה חדשה בעמוד 58 - aharon1994 - 01-20-2023

(01-19-2023, 08:43 PM)NovemberMan כתב:  אוקיי אוקיי אוקיי,
אני רואה שיש לנו פה בלבול אז תנו לי להשיב דברים לסדרם.
אדם קול הודח אז זו שעת סיפור עם נובמבר מן בייביי.

[Image: SD_727_Photo_043_crop_exact.jpg?w=1200&a...p;amp;q=75]

או בשמי האמיתי, עמרי.
עמרי, זה שנמצא בפורומים בארץ עוד מהתקופה שג׳ון סינה היה בפיתוח - שכשרוב מי שבזירה כרגע התחיל לראות רסלינג - זה היה בריין הנוכחי של ריינס במקרה הרע ועשה פיפי ובכה לאמא כי הוא ראה בטלוויזיה את הבוגימן במקרה הטוב.
עמרי, מנהל בעברו (אמנם לריין קצר, מעדיף להיות פרי ספיריט) וגם מכתיר מנהלים בעברו.
עמרי, זה שיכול להעביר ל-95% ממי שבזירה שיעורים פרטיים על מנעד רחב - בין כל אחיזה של דין מלנקו - לכל כינוי בהיסטוריה של ג׳ריקו - לכתם הלידה במרפק ימין של קלי קלי- לכל דולר שוינס מקמהן הרוויח בחייו.

מבחינת חלק מכם עמרי הוא ג׳ובר כפי שנראה כי אתם לא מכירים את השם,
אבל מבחינתי, מבחינתי אתם צועקים ״צעירים״ יותר מילדים מבולבלים ברסלמניה כשרואים חזרה של קודי רודס ושואלים ״אבא, מי זה?״

אז ספיקינג אוף קודי רודס,
אני אעשה כל מה שטופ פייס עושה כשהמעריצים שלו מתחילים להתהפך עליו,
אני אחתוך פרומו מרגש מהלב במרכז הזירה שיגרום לכולכם להריע לי.

[Image: 0fb0052b93945f35dca0db7a1da350a3a1a26baf.gifv]

אתם אמנם רואים אותי אקטיבי רק כשאכפת לי, כשחשוב לי, או כשמנסים לקבע ולדחוף בכוח נראטיבים של וינס באשכולות של AEW.
לא תמיד הייתי כזה.
בעברי המפואר, לפני הלוחמה בטריגרים, לפני האהבה המוגזמת לבמבה ורדבול שנבעה מהסלידה לצ׳יטוס ובלו, לפני שהייתי מתחיל סריית אשכולות ומתייאש אחרי אשכול אחד (אמנם אשכול של החיים, אבל עדיין אשכול אחד) (פרק ב׳ בדרך....), לפני שהייתי נובמברמן בשמי, לפני המון המון שנים, אני עברתי דברים במקום אפל ואכזר, מקום חומרי שעסק אך ורק בכספ. ומי שלא עסק בזה עשה דברים אחרים, אבל אי אפשר להשוות בין תפוז לתפוח.

אתם כנראה לא מכירים תקופות קשות בהן קיים פורום אחד עם 5 משתמשים פעילים שבו אם אתם לא יוצרים דיון - אין דיון.
אתם כנראה לא מכירים מקומות שבהם חצי מהדיונים זה ״מאיפה אני מוריד לאימיול את הפרק של MONDEY NIIT ROW?״.
אתם כנראה לא מכירים את יריבי המושבע, פרידלר.
אתם, חמודים, רגילים לפורום בו יש דיון חדש ומשמעותי כל יום, פורום בו המנהלים יורקים דם בשבילכם. פורום שמבוסס על קהילה.
אך האם הקהילה הגיעה יש מאין? היכן אתם הייתם היום אם לא הגרעין הזה?
הגרעין שאתם לא יודעים מי נמצא בו, הגרעין שנלחם בשיניים בטרולים מכל הסוגים, שהדף פקחים, שהכתיר מנהלים, שהבריח סוחרי קאזה, טורנטים ואימיול במשך יותר מעשור?
ואתם, מי שבזירה כרגע, אתם מציעים להדיח מישהו מהגרעין הזה? כי לא למדתם את ההיסטוריה? ולטובת מי?

הקהל שמע את המתאבק מספר כמה הוא סבל פעם ועומד ומוחא כפיים כי הוא קל לשכנוע.
הוותיקים שבקהל נזכרים ביחד איתי ומוחים דמעה.
הילדים כבר מזמינים מרצ׳ של חודש רנדומלי בשנה דרך האייפון. וזה אפילו לא אוגוסט.
שאר המשתתפים מסתכלים בהלם על עמרי שכבר חצי שעה עומד במרכז הזירה ומדבר בזמן שהקהל שואג וחורז לו ״נובמבר פוראבר״ וקופצים עליו ביחד (או לפחות שלושה מהם שמנסים לקנות כרטיס יציאה מגל הפיטורים הבא בזה שיוכיחו את עצמם).
בואו נראה מי מנסה להדיח אותי -

אתם מבינים? hof רוצה להדיח אותי למרות שאני אמור להיות חלק מה-hof.
הודף אותו עם מאנקי פליפ מעל החבל העליון.
איך אומרים? הוווופ

[Image: KmMT.gif]
(הגיף לא מעל החבלים תהיו יצירתיים)

מי עוד?

לאחר שקיבל זקפ-אח, או בלועזית - broner, יצא מהארון הצד הכועס לאחר שקלט את עצם היותי זכר ממין גבר אחושר וניסה לשסות בי את כל הא.נשים שמסכימים.ות עם דעותיו.ה הספק פרוגרסיביות ספק טרחניות.
נובמבר מן תופס לאהרון את הראש ומוריד לו אותו למטה ככה שיקבל סמואן ספייק מהטאג טים שלו - זקפאח. לא פעם אחת, 1994 פעמים.
למי שתהה, כשעמרי תפס לו את הראש ככה הוא היה נראה -
[Image: al-snow.gif]

מה נקרא, Who's nxt?

אז טריפל טי, המשתמש השחור-לבן, המשתמש במשבר הזהות שעוד לא הבין אם הוא יותר טריפל H או בוקר T (ככה או ככה כולנו יודעים כמה מעפן היה הקרב ברלסמניה 19) קורא לי ג׳ובר.
תרשה לי לא להגיב לגופו של עניין כמו טוני קהאן בשאלות קשות בראיונות.
הגיע הזמן להבין ששום דבר טוב לא יוצא מרצף של אותה אות שלוש פעמים - לא KKK הגזענים, לא AAA עם הפליפי שיט (מקווה שאתה קורא את זה Angel), לא ההמבורגר המגעיל של BBB וגם לא TTT.
טריפל H אתה לא כי בלי השיער אתה סתם פול, בוקר טי אתה אולי אבל לפחות אתה אפילו לא הבוקר הכי גרוע באשכול הזה, יש בוקר אחד גרוע יותר...

כי למרות כל ההשקעה באשכול, KB, אתה נכשלת כבוקר.
למרות הו כה הרבה דמויות שיכולת לתת לי להיכנס איתן לקרב, אחרי אחת שהגשתי לך על מגש של כסף, בחרת בשבילי גימיק עם תקרת זכוכית יותר נמוכה מזו שהייתה להורנסווגל.
אני אמור לזכות בקרב עם מירי מסיקה? וואלה, אפילו אני לא אוהב אותה.
אך למרות שאני על הריצפה כי כולם עליי, אקום מהעפר כפיניקס ספלאש ואמשיך כל הדרך עד רסלמניה.

לאחר שעמרי הדף את יריביו וירש מבאם באם את הגימיק שעושה אותו מי שהוא - הדיבור בגוף השלישי והשלשול דברים רנדומליים מהמקלדת (כדי לשלוח מסר, תירס חם באם באם), מביט במבט קר ב-hof שעומד מחוץ לזירה לאחר סלטת הקוף, המודח של הסיבוב, ובעודו קם, בשארית כוחותיו מעניק לעמרי את טבעת ה-HOF, משאיר אותה על צד הזירה - ועוזב בבושת פנים.

[Image: Screenshot-706-678x381.png]

נובמבר מן לוקח את המיק׳ שוב, מצביע על השלט של רסלמניה ואומר ששם,
למרות שהרויאל ראמבל בינואר,
למרות שרסלמניה באפריל,
תסמכו עליי - כולם,
אבל כולם - לנצח, יזכרו את נובמבר. עננים עננים.

עכשיו הקרב נהיה מעניין באמת.
באם באם מסתכל על נובמבר מן, כמו כל שאר היריבים והקהל שבאולם.
עמרי מסתכל על באם באם, כי באם באם עצום, ואין אפשרות להסתכל למקום אחר. ועוד הקעקועי קרקפת האלה. ״בואנה הם היו דפוקים באייטיז״ חושב לעצמי.
למה עמרי ולא עומרי??? וופוב!
קיצר, סליחה אך ביי.

RE: רויאל ראמבל Wrestling-il - הדחה וכניסה חדשה בעמוד 58 - Breakker - 01-20-2023

[Image: 1da02532a43505d069f5d6fc181c5b3f.png]

קיבלתי מכה חזקה, מודה.
אבל, הגדולה היא לדעת לקום ולעמוד על הרגליים.

ישבתי קצת וחשבתי לעצמי... 
אולי BBB הוא בכלל לא הבעיה? הרי אני הייתי עושה בדיוק את אותו הדבר - מנסה להוציא את השם הכי חזק בזירה.
הבעיה מתחילה כשחבורת הכבשים תופסת טרמפ על הנהג, שבמילא במוקדם או מאוחר יוריד את הכבשים בסמטה חשוכה. בלי מים, בלי אוכל, בלי מפה, אפילו בלי רב קו. ואז הם יבקשו עזרה. הם יתחננו לעזרה. 

אבל הכל בסדר.
הכל רשום.
[Image: cBGJwix.png]
וכשאני אומר הכל רשום, זה הכל רשום.
אולי עכשיו אתם לא מרגישים את זה, אבל מכירים את זה כשאתם קמים יום אחד בבוקר... ומשהו פשוט לא מסתדר לכם? רודפות אתכם מחשבות טורדניות? כל הגוף מגרד?
כשזה יקרה, תתחילו לדאוג. תסתכלו על העבר ותנסו להבין מה עשיתם לא בסדר. רק... שזה יהיה מאוחר מדי בשביל לתקן.

משאיר את כולם בזירה, בינתיים.
עמרי וwwehof, עמדו איתנים.

RE: רויאל ראמבל Wrestling-il - הדחה וכניסה חדשה בעמוד 58 - DarkArts - 01-20-2023

(01-20-2023, 11:22 AM)Adam Cole כתב:  

קיבלתי מכה חזקה, מודה.

אולי BBB הוא בכלל לא הבעיה? הרי אני הייתי עושה בדיוק את אותו הדבר - מנסה להוציא את השם הכי חזק בזירה.
הבעיה מתחילה כשחבורת הכבשים תופסת טרמפ על הנהג, שבמילא במוקדם או מאוחר יוריד את הכבשים בסמטה חשוכה. בלי מים, בלי אוכל, בלי מפה, אפילו בלי רב קו. ואז הם יבקשו עזרה. הם יתחננו לעזרה. 

אבל הכל בסדר.
הכל רשום.
אולי עכשיו אתם לא מרגישים את זה, אבל מכירים את זה כשאתם קמים יום אחד בבוקר... ומשהו פשוט לא מסתדר לכם? רודפות אתכם מחשבות טורדניות? כל הגוף מגרד?
כשזה יקרה, תתחילו לדאוג. תסתכלו על העבר ותנסו להבין מה עשיתם לא בסדר. רק... שזה יהיה מאוחר מדי בשביל לתקן.

אני לא יודע אם עמרי סימן על עצמו מטרה בפרומו שלו, או שכולם מפחדים להצביע לו עכשיו.

RE: רויאל ראמבל Wrestling-il - הדחה וכניסה חדשה בעמוד 58 - Triple T - 01-20-2023

(01-20-2023, 11:22 AM)Adam Cole כתב:  

קיבלתי מכה חזקה, מודה.

אבל הכל בסדר.
הכל רשום.

אדם קול נגד באם באם ברסלמניה. BOOK IT

RE: רויאל ראמבל Wrestling-il - הדחה וכניסה חדשה בעמוד 58 - KB24 - 01-20-2023

(01-20-2023, 01:06 PM)Triple T כתב:  אדם קול נגד באם באם ברסלמניה. BOOK IT

אתה צוחק אבל WIL-MANIA כבר בתכנון

RE: רויאל ראמבל Wrestling-il - הדחה וכניסה חדשה בעמוד 58 - karusi - 01-20-2023

אחרי הסטורי טיים של אדם קול- משאיר את כולם
.
.
.
.
לא לא האמת. החוצה!

RE: רויאל ראמבל Wrestling-il - הדחה וכניסה חדשה בעמוד 58 - DarkArts - 01-20-2023

(01-20-2023, 02:39 PM)KB24 כתב:  אתה צוחק אבל WIL-MANIA כבר בתכנון

אני כבר מתכנן איזה ספוט מפגר לעשות

RE: רויאל ראמבל Wrestling-il - הדחה וכניסה חדשה בעמוד 58 - ANYS - 01-20-2023

(01-20-2023, 02:39 PM)KB24 כתב:  אתה צוחק אבל WIL-MANIA כבר בתכנון
ההייפ לא נגמר, יש לי משהו בראש אבל אחכה לסיום הראמבל.