![]() |
|
פרסום | גל שחרורים לילי ב-WWE ! - גרסה מובנת להדפסה +- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443) +-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: פרסום | גל שחרורים לילי ב-WWE ! (/showthread.php?tid=516) |
RE: פרסום | גל שחרורים לילי ב-WWE ! - KillSwitch - 08-10-2021 (08-10-2021, 03:37 PM)SwitchBlade כתב:(08-09-2021, 11:51 PM)RoeeHardy כתב: הסיבה העיקרית לכישלון היא שוינס מקמה'ן וטריפל H פשוט לא היו מתואמים בחזון הכללי שלהם לרסלינג. טריפל H היה אחלה פרומוטר בפני עצמו (רוב הזמן), אבל במובן מסויים הוא היה חרא של מנהל למחלקת פיתוח. הכוכבים שהוא יצר בחלק גדול מהמקרים פשוט לא התאימו למה שוינס מקמה'ן רוצה, וכל עוד הוא הבוס - זה מה שחשוב. טריפל H בנה מחלקת קרוזרווייט מפוארת והראה את הפוטנציאל שלה עם הCWC, אבל וינס מקמה'ן לא רצה בכלל מחלקת קרוזרווייט ומבחינתו זה היה כמו המתנה הזאת שאין לך מושג מה לעשות איתה, אבל גם לא נעים לזרוק ישר לפח. אם נתייחס לתפקיד של טריפל H בתור מי שהיה צריך לבנות מתאבקים *בשביל וינס* - הוא נכשל בזה, כי מי שהוא בנה לא התאים לוינס. וינס לא רצה סמי זיין, אנדראדה, אליסטר בלאק ובאדי מרפי, אבל זה מה שטריפל H סיפק לו. טריפל H הוא כמו מישהו ממש מוכשר בגילוף פסלים מעץ, אבל הוא עובד בנגריה וזה לא מה שמתבקש ממנו בעבודה הזאת. RE: פרסום | גל שחרורים לילי ב-WWE ! - SwitchBlade - 08-10-2021 (08-10-2021, 04:37 PM)EVIL Rainmaker כתב:(08-10-2021, 03:37 PM)SwitchBlade כתב: טריפל H מקבל המון ביקורת היום בדיוק על העניין הזה, ראיתי כמה אמרות על כך שNXT הייתה הדרך שלו לרצות את הסמארקים של הפורומים וטוויטר, ליצור רוסטר מאפס בתנאים חלומיים, לתת ביטוי לדרך שבה הוא חושב שצריך לנהל רסלינג - אפילו להכין את עצמו לשלב בו הוא מחליף את וינס. בסופו של דבר - איזה ערך יש לכישרון שלך אם אתה לא מבצע את העבודה שלך? אני באמת שואל, אני לא ממהר לקפוץ על ההסברים האלה, חוסר התיאום צעק עוד מ2017, המתאבקים החכמים שהפכו להיות אובר בNXT הבינו עוד ב2018-2019 את הסכנה שקיימת במעבר לראשי, זה ברור. מה שכן אני מרגיש כלפי המצב הוא שהוקל לי - החזון של NXT יפן, NXT מקסיקו, NXT ישראל, NXTUK והלאה נשמע כמו אסון עצום לרסלינג. NXTUK בתוספת הקורונה וגל ההאשמות ששטף את הסצנה פחות או יותר סיימו את הפריחה של רסלינג עצמאי בUK. רק חסר לנו שהדברים האלה יקרו במקומות נוספים כמו מקסיקו ויפן. הגיע לNXT להיכשל ככה. עכשיו אנחנו נמצאים בנקודת זמן מאוד מעניינת עבור NXT - בה הם משנים לגמרי את העור שלהם, טריפל H יאבד שוב מכוחו והאנשים הרציניים בחליפות יחליפו אותו, אלה שרסלינג לא באמת מעניין אותם כמו שהוא מעניין את טריפל H. יהיה נחמד לראות את ההבדל בין סוג הטאלנט שנראה בNXT של 2023 לבין אלה שנראה בדארק. RE: פרסום | גל שחרורים לילי ב-WWE ! - Kamigoye - 08-10-2021 כמו שאמרתי באשכול חדשות, טריפל ה פשוט הניח שעד עכשיו וינס יהיה מת, התוכנית נכשלה והנה אנחנו פה. השאלה האמיתית היא - אם הוא רוצה לחזור למה שעבר קודם, לפני שהחזון של טריפס התממש, מה זה ומתי זה עבד? איזה מערכת טבעית יצרה עקבית כוכבים? כי נקסט וfcw המאוחר כן יצרו כוכבים, פין באלור, רולינס, אמברוז, בריי, כל מחלקת הנשים ועוד מכונות מרץ' למיניהן. שאלה כנה. RE: פרסום | גל שחרורים לילי ב-WWE ! - KillSwitch - 08-10-2021 (08-10-2021, 04:55 PM)SwitchBlade כתב:(08-10-2021, 04:37 PM)EVIL Rainmaker כתב:(08-10-2021, 03:37 PM)SwitchBlade כתב: אני מאמין שהאנטר, בתור מי שסומן בתור "היורש של וינס", היה בטוח שהוא יצבור כוח עם השנים. טריפל H של 2014 לא ציפה שהוא יהיה באותו מקום בדיוק, או אפילו נמוך יותר בשנת 2020. הוא רצה ליצור בין השאר קבוצה של מתאבקים שיהיו נאמנים אליו ויהיו "טריפל H גאיז", והוא היה בטוח שהוא יהיה לפחות במעמד להלחם עליהם. היה לו יתרון גדול כי ב2013-2016 הוא נכנס לשוק בלי המון תחרות. TNA ו-ROH לא היו גדולים מספיק בשביל להתחרות במפלצת כמו WWE. היה את NJPW שצברו פופולאריות, אבל הם ביפן. זה היה נורא קל להחתים פרי אייג'נטס על חוזים עם כסף סבבה והבטחות לעתיד גדול (טריפל H יהיה שם בשבילם!). אבל כשהוא לא יכל לעמוד בהבטחות האלה שוב ושוב ושוב - זה מה שפתח את השער לקיום של AEW. התסכול של מתאבקים ומעריצים מהרוסטר הראשי הוא מה שיצר את הביקוש לארגון מערבי גדול נוסף. האנטר היה במשך שנים פוליטיקאי מוצלח, אבל יצר לעצמו אויבים. הוא זה שהחליף את לורנייטיס בתפקיד שלו, תמיד היו שמועות שהוא וסטפאני היו אלה שדחפו את ברוס פריצ'ארד החוצה בשנת 2008, שמועות שהוא לא מסתדר עם קווין דאן. היו אנשים שציפו לרגע שטריפל H יכשל - ואז NXT הפסידו לAEW וזו חתיכת מכה בשבילו, אז הוא משלם את המחיר פוליטית. אני חושב שהיכולת של AEW לבנות כוכבים צעירים תהיה משהו שיהיה נורא מכריע ברסלינג בעשור הקרוב. WWE הולכים לחזור למה שהם מכירים ולהעסיק באדי בילדרים ושחקני פוטבול שהם ינסו לעצב כמתאבקים. הבריכה של האינדיז דיי יבשה כרגע (WWE וAEW ייבשו הכל בשנים האחרונות והקורונה מנעה מהם את היכולת להבנות מחדש, אז מצאנו את עצמנו בנקודה שהשם הכי גדול באינדיז זה ניק גייג' והארגונים הפופולאריים זה ארגוני דת'מאץ', כי אף אחד בדרך כלל לא מחתים את הכוכבים שלהם). השאלה הגדולה היא אם בעוד 5 שנים נוכל לדבר על אנשים כמו לי ג'ונסון וגריף גאריסון בתור כוכבים. אם כן - זה בסופו של דבר משהו שיעזור גם לאינדיז. אם לא - אנחנו במקום רע. RE: פרסום | גל שחרורים לילי ב-WWE ! - Jon_M0xley - 08-10-2021 קראתי את ההודעות שלכם על האנטר ווינס. האמת כואב לי על האנטר כל כך, עזבו את זה שאני מארק שלו באמת באמת כואב לי שאדם שאוהב משהו ומנסה לעשות משהו בדרך שלו כדי לאנשים שרוצים את אותו הדבר לא מקבלים בסוף נדפק. נכון nxt הפסידו לaew אז מה, nxt מספקת אחלה של תוכניות שכיף לשבת ולראות ואני כמעט לא מריץ כלום. המשפט "טריפל H של 2014 לא ציפה שהוא יהיה באותו מקום בדיוק, או אפילו נמוך יותר בשנת 2020" פשוט כואב לקרוא את זה. אני מאוד מקווה שלבסוף האנטר יקבל את המושכות וכן יצליח לבנות wwe אחר וטוב יותר כמו החזון שהיה לו. לגבי ה"יריבים" שלו בחברה, מעניין לקרוא ולהבין שגם כשאתה בורג חשוב במערכת יש עליו תחכים ומזימות. בשבילי הוא תמיד יהיה המתאבק האהוב עליי והסיבה שאני התחלתי לצפות בהיאבקות. מקווה שלא יקצצו לו את הכנפיים יותר מידי. אגב לגבי המתאבקים שהאנטר פיתח, כל חברה לא משנה aew, tna, njpw וכו, היו רוצים להחתים אותם. לא יודע אם באלור נחשב כי הוא יחסית בא עם שם וקבלות אבל גרגאנו, צ'אמפה, ftr, זיין, ניוויל וכו הם אחלה של טאלנט ועובדה שוינס לא רצה אותם אבל עובדה שהם ישר נחטפו( ftr, פאק, בלאק וכו). הבעיה פה בוינס אבל זה משהו ידוע כבר שנים. RE: פרסום | גל שחרורים לילי ב-WWE ! - KillSwitch - 08-10-2021
|