Wrestling-IL
תוצאות | WWE Monday Night RAW 16.2.2026 - גרסה מובנת להדפסה

+- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443)
+-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: תוצאות | WWE Monday Night RAW 16.2.2026 (/showthread.php?tid=3425)

עמודים: 1 2 3 4 5 6 7

RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 16.2.2026 - Cenation - 02-17-2026

1. החלטה פנטסטית עם אוואנס, לדעתי גונתר לא היה צריך להיות בציימבר ואני מאוד שמח שאת הספוט הזה קיבל מישהו צעיר ומבטיח כמו אוואנס, שמח מאוד על זה

2. פיוד בין בקי לאיי ג׳יי… נחמד, אבל משהו שם לא מלהיב אותי יותר מדי, מקווה שהקרב עצמו יהיה טוב

3. האיש במסיכה חייב להיות רולינס, אני מאוד מקווה שכל הטיזינג הזה בסוף לא יתברר בתור משהו לא באמת מעניין

4. מאוד מעניין החבילה הזאת שהגיע, אם זה גריקו זה יהיה ענק

RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 16.2.2026 - בליסטרה - 02-17-2026

מאחר וברייקר פצוע ולVision אין מנהיג לא ברור לאן זה הולך, שוב לוגאן במאניה? ריד ות'אורי לא אופציות, גם אין טעם לקרב שלשות, רולינס ו.. אי אפשר לשחזר את השילד
אני לא אוהב את הראיונות האלה ביציע של הקהל זה מרגיש מנותק מדי והקהל ממוקד בזירה אפילו כשזה מישהו כמו גייבל , זה יכול להתאים לסרטוני אקסלוסיב ביוטיוב.
חשבתי שנטי הולכת להיות דמות קומית כמו באינסטה שלה היה נשמע טוב, עכשיו זה סתם נראה כאילו היא אכלה את שיינה בייזלר.
אובה פמי בעוד פרק ללא תמורה, אין מה לצפות עד מאניה.
מבאס שסתם משתמשים בבאלור כדי לפצות על כך שהיריב של פאנק בעוד חודשיים הולך להופיע פעמים ספורות עד הקרב, וגם ככה אין בנייה אז המצב לא טוב.

החלטה איומה לתת לגונת'ר להפסיד, נתנו לבן אדם לסיים את ריין הפרישה ההיסטורי של סינה בהכנעה מזה 22 שנה על חשבון אחד הטריידמארקים הגדולים של הארגון "Never Give Up", הכניע והפריש גם את סטיילס, גולדברג, במצב כזה כל הפסד הכי קטן יפגע באמינות שלו, גם אם במשולש, כל עוד זה לא לסנר מתערב אני לא רוצה לראות אותו מפסיד, דרגון לי לא רע אבל ברור ששום דבר לא יצא מזה בתקופה הזו.
יש מלא אלטרנטיבות אם רצו לקדם את ג'בון, רוסב מספיק בשלב הזה ואם לא גג ברונסון ריד, הייתי מעדיף שמתאבק אחר מבין אלו שעלו ישתתף.

RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 16.2.2026 - תנולהיותאורח - 02-17-2026

(02-17-2026, 05:20 AM)gilam כתב:  הולי שיט הלכו על אוונס.

אשכרה מפתיע אותי שעשו זאת

RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 16.2.2026 - gilam - 02-17-2026

(02-17-2026, 03:33 PM)בליסטרה כתב:  אני לא אוהב את הראיונות האלה ביציע של הקהל זה מרגיש מנותק מדי והקהל ממוקד בזירה אפילו כשזה מישהו כמו גייבל , זה יכול להתאים לסרטוני אקסלוסיב ביוטיוב.

הם מופיעים רק בגרסת הלייב אם אני לא טועה ועוברים כמו שאמרת לרשת אחר כך.
מי שלא צופה בלייב לא רואה אותם.

ציטוט:משולש מעולה מבחינת גונתר וג'בון, גרוע לדומיניק

דבר מאוד חשוב אצל דום, המעמד שלו אצל הקהל והמעמד שלו אצל אנטר הם שתי דברים שונים לגמרי.
אצל אנטר הוא אפר קארד רק בתקופה האחרונה בעוד הקהל רוצה לראות אותו עושה טרן נותן כבוד למורשת
של אדי ומתפוצץ לתמונת המיין איבנט. בפועל גם מכת הפציעות הנוראית בדגש על סצנת אליפות העולם לא גרמה
לקחת אותו בחשבון אפילו לא ברמז. גם על התארים שלו לא נותנים לו להגן יותר מדי.

דום עשה את התפקיד שלו במשולש מעולה ואני יסביר. דום שימש הדבק במשולש והתפקיד שלו היה להוציא את האחרים
מעולה ולגרום לכמה שפחות זמן מת בקרב והוא עשה את הדברים מעולה. היכולת שלו לנתח את המצב בזירה בכל רגע נתון
ולתת את ההרגשה שהכל בשליטה (בעוד שיש לך וטרנים שאתה רואה שהם מאלתרים לפעמים) זה מדהים אותי אצלו כל פעם מחדש.
ובדיוק כמו אדי לקחת קטע קומי ושזה לא יפגע בלגיטימיות שלו כמתאבק שרודף אחרי תארים זה משהו שקשה לעשות.

האם הייתי רוצה לראות אותו לוקח? ברור שכן. לצערי אנטר מעדיף אש נמוכה אצלו כאשר אפילו ריד מקבל יותר במה ממנו.

רק דום יסיים לריי את הקריירה, ריי לא יסכים לשום דבר אחר והוא גם במעמד לכפות את זה.

RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 16.2.2026 - NoamRR - 02-17-2026

(02-17-2026, 04:34 PM)gilam כתב:  הם מופיעים רק בגרסת הלייב אם אני לא טועה ועוברים כמו שאמרת לרשת אחר כך.
מי שלא צופה בלייב לא רואה אותם.

דבר מאוד חשוב אצל דום, המעמד שלו אצל הקהל והמעמד שלו אצל אנטר הם שתי דברים שונים לגמרי.
אצל אנטר הוא אפר קארד רק בתקופה האחרונה בעוד הקהל רוצה לראות אותו עושה טרן נותן כבוד למורשת
של אדי ומתפוצץ לתמונת המיין איבנט. בפועל גם מכת הפציעות הנוראית בדגש על סצנת אליפות העולם לא גרמה
לקחת אותו בחשבון אפילו לא ברמז. גם על התארים שלו לא נותנים לו להגן יותר מדי.

דום עשה את התפקיד שלו במשולש מעולה ואני יסביר. דום שימש הדבק במשולש והתפקיד שלו היה להוציא את האחרים
מעולה ולגרום לכמה שפחות זמן מת בקרב והוא עשה את הדברים מעולה. היכולת שלו לנתח את המצב בזירה בכל רגע נתון
ולתת את ההרגשה שהכל בשליטה (בעוד שיש לך וטרנים שאתה רואה שהם מאלתרים לפעמים) זה מדהים אותי אצלו כל פעם מחדש.
ובדיוק כמו אדי לקחת קטע קומי ושזה לא יפגע בלגיטימיות שלו כמתאבק שרודף אחרי תארים זה משהו שקשה לעשות.

האם הייתי רוצה לראות אותו לוקח? ברור שכן. לצערי אנטר מעדיף אש נמוכה אצלו כאשר אפילו ריד מקבל יותר במה ממנו.

רק דום יסיים לריי את הקריירה, ריי לא יסכים לשום דבר אחר והוא גם במעמד לכפות את זה.

לדעתי הוא לא שימש הדבק בקרב הזה כי ג׳בון וגונתר נדבקו אחד לשני נהדר.
כדומיניק המתאבק הוא לא ניתח את הקרב מעולה, בכל פעם שהוא נכנס הוא רק חטף.
ברור שכפרפורמר הוא מבין את העסק נהדר, אין ויכוח לגבי זה בכלל.

RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 16.2.2026 - Ofek1913 - 02-17-2026

אהבתי את ההחלטה לתת לגבון לנצח
מתפתח ציימבר מעניין
תוכנית טובה אבל עדיין חושב שבסנאק יש יותר עניין

RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 16.2.2026 - DDJ - 02-17-2026

הולכים לרסלמניה גרועה יותר מ-41
וקשה לשבור את הדבר הזה

מלבד AJ לי - בקי (שאין לי רצון לראות את AJ לי בכלל האמת)
וריינס - פאנק

כנראה שוב שאר היריבויות ייראו תלושות מהמציאות,
בהרגשה של היה אפשר להרכיב בוקינג הרבה יותר טוב

המוצר צפוי, לעוס, בלי איזה ניצוץ שיידלק
בלי איזו ריה ריפלי צעירה שנראת כאילו יצאה מסרט, או קודי רודס נחוש ומושקע
ויסלחו לי כל שאר ה"פוטנציאל מאיין איבנט!!!" "סוגרים רסלמניה בעוד שנתיים!!!"

לא, זה לא זה.
לא ג'ייקוב פאטו, לא ברון ברייקר, לא אובה פמי, לא כרמלו הייז, לא דרגונוב
ואפילו לא דומיניק מיסטריו

RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 16.2.2026 - Roger - 02-17-2026

מי שאוהב ת׳שיט המטומטם הזה הוא בעל 0 סטנדרטים ואין דרך יפה להגיד, נהנה שמחרבנים עליו.

RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 16.2.2026 - SwitchBlade - 02-17-2026

יש הרבה דברים טובים להגיד,

אבל הסייג הספציפי שלי הוא שפאנק הרבה יותר מעניין בתור רודף מאשר אלוף.
קודי ופאנק חנקו את הבראנדים שלהם כאלופים.

סצנת המיין איבנט בסמאקדאון התעוררה לחיים אחרי שקודי הפסיד את האליפות, ועכשיו ראו סובלים מאלוף בסטטוס אחר, בלתי מושג, שלא באמת מרגיש מאותגר ע"י הN1C הנוכחי שלו.
באלור הוא משימת-צד נצחית, ואין שמץ של ספק שהוא עלילה אגבית בסיפור של פאנק בדרך לריינס.

אפילו פירס התעקש לא לתת לבאלור קרב אליפות כדי "לא לאבד את המיין איבנט"
משמע בקייפייב פירס משוכנע שבאלור/ריינס זה לא קרב של מיין איבנט ברסלמניה.

RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 16.2.2026 - lidoradir - 02-17-2026

תוכנית נהדרת גם השבוע. המוצר ממשיך להיות מעולה.

- החזון נגד האוסוס ואל איי נייט היה באנגר לפתיחת התוכנית. הופעה מעולה של כולם. זה קלאסי ג'יי אוסו להיכנס לכושר עכשיו, אפילו אני חושב שראיתי קצת ריבועים... למה לא היית ככה בתקופה שלך כאלוף ? NO YEET. לוגאן פול זהב בכל דבר שהוא עושה, החזון מציגים ניצחון מרשים. המתאבק המסתורי מגיע שוב ומפרק את לוגאן. חסר לו רק את ריד אני חושב.

- מקווה שיצא משהו מעניין מהארגז הזה.

- אסקה נגד ביילי נגד נטי היה קרב טוב. למה ב-2026 נטי חושבת שהיא ברוק לסנר ? הגימיק הזה לא עובד על אף אחד. אסקה הבחירה הנכונה כאן.

- הסגמנט של סטפני ואקר וליב מורגן היה טוב מאוד. מהקצת שיצא לי לראות אני זוכר שואקר יודעת קצת אנגלית. בתור אחד שמבין ספרדית זה היה פרומו טוב שלה, מצחיק שדומיניק מתרגם לליב והיא בוכה. ואקר פגעה בליב וגרמה לה לבכות, מי שגורם לליב לבכות פוגע גם בנו. ואקר תשלם על זה ברסלמניה.

- סגמנט מעולה של CM פאנק ופין באלור. הקהל בממפיס היה חלש וזה מפתיע, אבל הכניסה של פאנק הייתה חגיגה. פיוד שהוא פילר אבל הביצוע שלו טוב. אין לי ספק שזה יהיה קרב גדול בשיקגו. אני תמיד אשמח לקבל אפסט משוגע בהפתעה. אם מישהו רוצה לגרום לקהל לצחוק במאה אחוז אז שפשוט יצחק על הראש של מקדונה, זה תמיד עובד.

- פנטה נגד אל גרנדה אמריקנו היה קרב טוב. בתור אחד שעוקב אחרי הפיוד של האמריקנוס גם ב-AAA, אני נהנה בינתיים ממה שאני רואה. זה עדיין מצחיק שהפייס וההיל הפוכים בארה"ב ומקסיקו. אני לא יודע אם יצליחו למשוך את הפיוד הזה עד רסלמניה כי ברור שהכיוון זה קרב של אמריקנו נגד אמריקנו המקורי. המקורי צריך להפסיד וגייבל צריך לחזור לדמות שלו הרגילה. כל עוד הם לא מתכננים לאחד את פנטה ופיניקס... אני חושב שצריך לשים את האליפות הביניבשתית על פנטה. הוא מצוין ומגיע לו.

- סגמנט נחמד של AJ לי ובקי לינץ', היה קצת ילדותי השבוע. ירד לי קצת ההייפ מ-AJ לי, שהיא חזרה זה היה אדיר וההייפ היה בשמיים ובצדק. הייתי בטוח שהיא תעבוד פול טיים אבל זה לא המקרה וחבל. היא לא בקאליבר של מישהי שמצדיק שתיהיה פארטיימרית. כמו אצל האמריקנוס... יש עוד הרבה זמן עד רסלמניה ונראה שהם הולכים למשוך את הפיוד הזה עד לשם. הם יצטרכו לעלות את הרמה ולגרום לנו יותר להתעניין בזה.

- ג'בון אוונס נגד דומיניק מיסטריו נגד גונת'ר היה קרב מרכזי מעולה. קרב שבאמת כל תוצאה הייתה מתקבלת כאן. לפני התוכנית רציתי שגונת'ר יעפיל אבל אז חשבתי על זה לעומק ובריצה הנוכחית שלו לא מתאים שמישהו יצמיד אותו בצ'יימבר. כולם נתנו כאן הופעה חזקה, גונת'ר מפסיד אחרי שדרגון לי תוקף אותו(נועם ראה את זה מגיע), ג'בון מנצח אחרי OG קאטר אדיר על דום. ג'בון סוגר תוכנית של ראו בגיל 21. איזה תותח.