![]() |
|
דיון | הדברים שאתם לא אוהבים בהיאבקות - גרסה מובנת להדפסה +- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443) +-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: דיון | הדברים שאתם לא אוהבים בהיאבקות (/showthread.php?tid=706) |
RE: דיון | הדברים שאתם לא אוהבים בהיאבקות - Roger - 10-21-2021 (10-21-2021, 03:48 PM)master of doom כתב: תשמע, אני מבין מה שאתה אומר באיזשהו מקום ומתחבר, פשוט חושב שהתפוצה של זה לא מספיק רחבה בשביל לשלול את הסגנון ב-AEW. יש פעמים שהרסלינג נראה קצת כמו תיאטרון, כשמתאבקים מנסים ספוט מסוימים וצריכים למקם את עצמם נכון כדי לבצע אותו נכון ובלי לפגוע ביריב. זה כן מעצבן כשזה נעשה יותר מדי בגלוי כי אז קל לטעון שהיריב מפגר ויכל להמנע מהתרגיל בקלות, אבל כל עוד זה לא יותר מדי בולט אני בסדר עם זה. אני לא חושב שזה מה שצריך לפגוע לך בחווית הצפייה אבל כל אחד ומה שהוא מעדיף, זה סבבה. לגמרי מבין מה אתה אומר. לי באופן אישי קשה עם הדבר הזה. לא היה מאושר ממני כששמעתי שיש עוד מיליארדר שמתחיל חברה חדשה, ואז מהר מאוד הבנתי מי יהיה מעורב שם והכל התפוצץ. הרי AEW מהתחלה הצהירו שהם מתכוונים להתמקד בכת הקבועה שלהם וזה בעיה גדולה מאוד כי אם אתה אוהב את זה אז אתה פנאט של זה ואם אתה לא אז אתה חושב שזה הדבר הכי מטומטם בעולם - אין איתם אמצע. זה משהו אחד וזהו, מפה מגיע התסכול שלי. מלצר, בגלל שהוא דיי מונופול במדיה של ההיאבקות והשם הכי גדול אולי, גורם להרבה מעריצי היאבקות פנאטים לחשוב בדיוק כמוהו. אני לא אוהב שאומרים "אם לא מוצא חן בעיניך אל תקשיב" כי זה בולשיט וכולם יודעים שזה בולשיט. בעולם הרסלינג, יש גוף תקשורת סופר פופולרי שנוטה אך ורק לכיוון מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מסוים ואנשים מקשיבים לזה ולדירוגי קרבות האלה כן יש משקל אצל אנשים ואצל גופים אחרים. כמה פעמים שמעתי "הקרב הזה קיבל 5 כוכבים אצל מלצר" בכל מיני סרטונים, פודקאסטים, פורומים או איפה שלא יהיה. קיצר, אדם לא מוכשר שהורס משהו שאני אוהב לא בא לי טוב. מי שרוצה להקשיב לו שיקשיב, רק שיקח בחשבון שאם הוא נותן לקרב מסוים 19 כוכבים ואחרים חושבים שזה מגוכך וגרוע, זה אומר שהאדם היחיד דייב מלצר אהב מאוד את הקרב ואחרים שאוהבים רסלינג שמוגש בצורה אחרת לא אהבו. מי יחליט שהקרב טוב? אותו אדם ואותו אדם בלבד וההחלטה אם זה טוב או לא תהיה רק בשבילו. RE: דיון | הדברים שאתם לא אוהבים בהיאבקות - Ariel - 10-21-2021 האמת יש משהו שמציק לי מאוד, מציק לי שלוקחים מתאבק והופכים אותו למתאבק קומי מטומטם, מפה לשם הוא הופך למיין אוונטר: קופי, מקנטייר, ביג אי וכדומה RE: דיון | הדברים שאתם לא אוהבים בהיאבקות - SwitchBlade - 10-21-2021 (10-21-2021, 04:00 PM)Roger כתב: אם אתה אוהב את זה אז אתה פנאט של זה ואם אתה לא אז אתה חושב שזה הדבר הכי מטומטם בעולם - אין איתם אמצע. זה משהו אחד וזהו, מפה מגיע התסכול שלי. לדעתי זה ממש לפספס את האישיות הכללית של הקהל של AEW. אני דווקא חושב שיש יותר פנאטים של WWE שמבחינתם לסנר וגולדברג זה the shit ולא משנה מה יקרה תמיד יהיה הייפ סביבם, גם אם אין לזה באמת שום עלילה או משמעות. כשAEW מפשלים - הקהל שלהם נכנס בהם. הקהל שלהם ידע לעשות את זה בפרק סוגר העונה עם דארק אורדר, בתקופה הגרועה לפני כמה חודשים, בקרב הנורא עם FTR השבוע. בטח שיש באמצע. RE: דיון | הדברים שאתם לא אוהבים בהיאבקות - ANYS - 10-21-2021 (10-21-2021, 04:08 PM)Ariel כתב: האמת יש משהו שמציק לי מאוד, מציק לי שלוקחים מתאבק והופכים אותו למתאבק קומי מטומטם,מבין את הטענה אבל אני לא מבין למה מקינטייר ברשימה הזאת. הוא היה קומי בתקופת MB3 אבל מאז עבר הרבה זמן ופיטרו אותו ואז הוא חזר שוב וביסס את עצמו בתור מתאבק רציני ורק אחר כך הפך למיין אוונטר. RE: דיון | הדברים שאתם לא אוהבים בהיאבקות - Kamigoye - 10-21-2021 "אם זה היה קורה בWWE אז היית שונא את זה" זה אחד הטיעונים הכי גרועים אי פעם RE: דיון | הדברים שאתם לא אוהבים בהיאבקות - master of doom - 10-21-2021 (10-21-2021, 04:00 PM)Roger כתב: לגמרי מבין מה אתה אומר. לי באופן אישי קשה עם הדבר הזה. לא היה מאושר ממני כששמעתי שיש עוד מיליארדר שמתחיל חברה חדשה, ואז מהר מאוד הבנתי מי יהיה מעורב שם והכל התפוצץ. הרי AEW מהתחלה הצהירו שהם מתכוונים להתמקד בכת הקבועה שלהם וזה בעיה גדולה מאוד כי אם אתה אוהב את זה אז אתה פנאט של זה ואם אתה לא אז אתה חושב שזה הדבר הכי מטומטם בעולם - אין איתם אמצע. זה משהו אחד וזהו, מפה מגיע התסכול שלי.אני לא מסכים בכלל עם מה שאתה אומר על AEW בהיבט הזה, אבל אני חושב שזאת פשוט דעתך, אם אתה לא אוהב את סגנון ההיאבקות שם זה עניין שלך שאין לי איך להשפיע עליו (תקן אותי אם לא הבנתי את מה שאתה אומר נכון). לבנאדם שלא נהנה מסגנון ההיאבקות קשה ליהנות מהמוצר הכולל, אני פשוט לא חושב שיש סגנון כלשהו שמגדיר את AEW, ולכן אני לא מסכים. מבין, אבל לא מסכים. לגבי מלצר, גם פה אני לא מתחבר למה שאתה אומר כי בסוף זה עניין שלך. אני לא עוקב אחריו אמרתי לך כבר, אני לא יודע כמה החבר'ה פה עוקבים אחריו, אבל אני כן בעד הפצת הדירוגים שלו בשביל הדיון. אם יש מישהו שמגיב פה בפורום לפי הדעות של מלצר זאת בעיה שלו ואתה יכול לבחור אם לקחת אותו ברצינות או לא. יכול להיות שבאמת מדובר באדם לא מוכשר שפוגע בדעות של אנשים על היאבקות, פה בפורום אני חושב שזה לא רלוונטי כי הוא לא מקבל יותר מדי במה. אני לא רואה כאן אנשים מבססים את הדעות שלהם על פי הביקורות שלו. ואם כן, זאת בעיה שלהם, זה לא צריך להפריע לך פה. RE: דיון | הדברים שאתם לא אוהבים בהיאבקות - Roger - 10-21-2021 (10-21-2021, 04:09 PM)SwitchBlade כתב: לדעתי זה ממש לפספס את האישיות הכללית של הקהל של AEW. עובדתית זה לא נכון בכל מובן אפשרי. בוא, רוב הקהל (90% ומעלה) של AEW זה מארקים פנאטים. באיזו עוד תוכנית היאבקות בטלוויזיה יש היל שעושה פרומו וקורה לקהל "Marks" כדי לקבל היט והקהל מבין ומשתף עם זה פעולה? מתי זה קרה בהיסטוריה בחברה גדולה? אתה צריך להיות פאקינג פנאט היאבקות רציני כדי לדעת מה זה מארק. מה שאומר שהקהל שלהם זה אנשים שרסלינג זה חלק עצום מהחיים שלהם ומשם גם באים כל הסטיגמות (הנכונות). זה מודל בסיסי שאי אפשר להתווכח איתו שנאמר ע"י המנהלים של החברות האלה. קודי רודס אמר שהם יתמקדו במעריצים הקיימים שלהם, אלה שהביאו אותם לאן שהם היום - מעריצי אינדיז - אנשים שפעם נקראו "Smart Marks" (המילה Smart איכשהו נכנסה לשם..). לעומתם WWE אמרו אינספור פעמים שהם מתמקדים בקז'ואל ויואר (זה כן דבר ומי שחושב שלא שאלוהים יעזור לו) ורוצים להביא את המעריצים החדשים יותר, וגם המוצר שלהם נראה ככה!!! AEW מתמקדים בכת שלהם ונחש מה - המוצר שלהם נראה ככה!! זה לא מדע טילים, כולה מודל עסקי של שתי חברות בידור שהצהירו מלא פעמים למי הם מכוונים ומה המודל העסקי שלהם. מתי נכנסים בהם? איפה? מי? לא ראיתי דבר כזה עדיין. בטח שלא מהמדיה. RE: דיון | הדברים שאתם לא אוהבים בהיאבקות - Kamigoye - 10-21-2021 יש "משתמש הכי גרוע" חדש חברה RE: דיון | הדברים שאתם לא אוהבים בהיאבקות - Roger - 10-21-2021 (10-21-2021, 04:28 PM)master of doom כתב: אני לא מסכים בכלל עם מה שאתה אומר על AEW בהיבט הזה, אבל אני חושב שזאת פשוט דעתך, אם אתה לא אוהב את סגנון ההיאבקות שם זה עניין שלך שאין לי איך להשפיע עליו (תקן אותי אם לא הבנתי את מה שאתה אומר נכון). לבנאדם שלא נהנה מסגנון ההיאבקות קשה ליהנות מהמוצר הכולל, אני פשוט לא חושב שיש סגנון כלשהו שמגדיר את AEW, ולכן אני לא מסכים. מבין, אבל לא מסכים. מה ועוד איך יש!! הסגנון שלחלוטין מגדיר את AEW זה הסגנון אינדיז שהתפתח בעשור האחרון, עם נגיעות מיפן ולפעמים עם קומדיה (סופר גרועה אבל קומדיה). אין להם הרבה heavyweights, כמעט בכלל. הסגנון בקצרה מבוסס על: כמה ספוטים אתה יכול להכניס בקרב, כמה פולס-פינישז אתה יכול לעשות, אם לא למכור מצדיק ספוט מסוים או המשך של הקרב - אתה עושה את זה, אם הקהל מגיב חזק ולא משנה למה - תמשיך עם זה לא משנה כמה מגוחך זה נראה. אני לא ראיתי עד עכשיו קרב שבאמת נראה כמו FIGHT, אלא רוב הקרבות נראים פשוט כמו ריקוד. ככה אני רואה את זה. אני לא סתם מדבר בשביל להיות הייטר אני באמת באמת חושב ככה ותאמינו לי שיש עוד המון (הרוב) שמסכימים איתי. כמה קרבות 5, 5.5 ,5.8974527 היו בAEW בשנה האחרונה? יותר מWWE זה בטוח. מניח שהיו כמה. עכשיו, על כמה מהם עדיין מדברים או זוכרים או אכפת למישהו או שינו משהו איפשהו לחברה או למעריצים או לעולם ההיאבקות בכללי? יאנג באקס נגד לוצ'ה בראדס ראיתי פה שקיבל 5 ומשהו כוכבים. מי זוכר את זה עכשיו? למי אכפת? מי שם זין? קרב שקיבל תוצאה יותר ממושלמת לגמרי נשכח בסטוריליין ובתודעה של המעריצים אחרי כמה ימים ספורים. שוב, זה לא עניין של בחירה כמו שאמרתי. הוא כן משפיע על דעה של אנשים, אפילו לא במודע. ככה זה תקשורת, ככה זה עיתונות למרות שכל קשר בינו לבין עיתונות כרגע לפחות מקרי בהחלט. מבטיח לך, שאם פתאום בפרק רנדומלי של דיינמייט יש מוזיקה ופתאום על הטרון מופיע Dave Meltzer - הפופ שישמע באולם באותו זמן יפול מבריאן דניאלסון ואדם קול בALL OUT. RE: דיון | הדברים שאתם לא אוהבים בהיאבקות - Kamigoye - 10-21-2021 "תמציא אנשים ואז תכעס עליהם" זה לא טקטיקה טובה פשוט תגיד שאתה לא אוהב את המוצר |