Wrestling-IL
פרסום | גל שחרורים לילי ב-WWE ! - גרסה מובנת להדפסה

+- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443)
+-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: פרסום | גל שחרורים לילי ב-WWE ! (/showthread.php?tid=516)

עמודים: 1 2 3 4 5 6

RE: פרסום | גל שחרורים לילי ב-WWE ! - Kamigoye - 08-09-2021

היום שיפטרו את סזארו יהיה אחד הימים הכאוטיים בהיסטוריה של מעריצי היאבקות

RE: פרסום | גל שחרורים לילי ב-WWE ! - RVD - 08-09-2021

- בובי פיש - שם גדול שילך בוודאות ל AEW או ליפן
- ברונסון ריד - שם גדול שהולך דוך ל AEW או לאימפקט
- ג'ייק אטלס - טוב שהלך
- ארי סטרלינג - לא מכיר
- קונה ריבס - הגיע נפצע חזר לא הראה כלום.
- ליאון ראף - אלוף אמריקה הצפונית לשעבר לא ?
- סטפון סמית' - מי זה?
- טיילר ראסט - לא עניין אותי
- זאקריה סמית' - לא עניין אותי
- אשר הייל - מי זה ?
- ג'יאנט זאנג'יר - מי זה?
- מרצדס מרטינז - חבל יכלו להשתמש בה יותר טוב.

RE: פרסום | גל שחרורים לילי ב-WWE ! - SwitchBlade - 08-09-2021

(08-09-2021, 12:49 AM)Kamigoye כתב:  היום שיפטרו את סזארו יהיה אחד הימים הכאוטיים בהיסטוריה של מעריצי היאבקות

חייב להגיב לך על זה - שזה ממש ממש נכון.
אם יש משהו שיכול לעורר את חמתם של מעריצי ההיאבקות זה פגיעה בסזארו. 

(08-09-2021, 07:05 AM)Raven כתב:  - בובי פיש - שם גדול שילך בוודאות ל AEW או ליפן
- ג'ייק אטלס - טוב שהלך
- ארי סטרלינג - לא מכיר
- סטפון סמית' - מי זה?
- אשר הייל - מי זה ?

וואלה אנחנו חושבים הפוך 1 ל1 חחחח
בובי פיש, מרצדס מרטינז, ברונסון ריד - הם היותר "מה אכפת לי בכלל" מהרשימה לדעתי
טיילר ראסט וג'ייק אטלס הם טאלנטים מעולים. 

RE: פרסום | גל שחרורים לילי ב-WWE ! - Jon_M0xley - 08-09-2021

(08-09-2021, 04:39 PM)SwitchBlade כתב:  
(08-09-2021, 12:49 AM)Kamigoye כתב:  היום שיפטרו את סזארו יהיה אחד הימים הכאוטיים בהיסטוריה של מעריצי היאבקות

מצד שני AEW ויפן מחכים למעידה הזאת כדי לקחת אותו.
מקווה שיקח את האליפות הבין יבשתית בקרוז ולא נקאמורה.

RE: פרסום | גל שחרורים לילי ב-WWE ! - SwitchBlade - 08-09-2021

(08-09-2021, 06:25 PM)Jon_M0xley כתב:  

מצד שני AEW ויפן מחכים למעידה הזאת כדי לקחת אותו.
מקווה שיקח את האליפות הבין יבשתית בקרוז ולא נקאמורה.

כל יום שעובר - WWE ובעיקר NXT הופכים לטריטוריה יותר עוינת עבור אנשים כמו דאן.
הוא זר ונמוך, בדיוק קראתי כתבה איפשהו שאומרת שNXT הולכים לשים דגש על מתאבקים צעירים יותר וגדולים יותר.
אני עדיין חושב שהוא יכול להצליח בראשי, אבל הוא צריך למהר. 

RE: פרסום | גל שחרורים לילי ב-WWE ! - RoeeHardy - 08-09-2021

מומלץ.

RE: פרסום | גל שחרורים לילי ב-WWE ! - KillSwitch - 08-10-2021

בובי פיש בבירור עבר את הפיק שלו כמתאבק פעיל. 
הוא לא היה *רע* בקרב שלו נגד סטרונג, אבל ראו שהוא השמין וזה נראה שהפציעות שלו בשנים האחרונות פשוט היו יותר מידי. הוא גם לא צעיר במיוחד. יצאתי מהקרב עם תחושה שיש לו עוד כמה זמן כשחקן חיזוק ברוסטר לפני מעבר לתפקיד מאחורי הקלעים בחוזה הבא שלו. 
אני מתאר לעצמי שהוא תמיד יהיה רצוי בROH ועל הנייר הוא אמור להשתלב טוב במחלקת הפיור שלהם, אבל אני לא חושב שנשמע עליו יותר מידי.

עם מרטינז זה תמיד הרגיש לי כאילו WWE לא בטוחים מה לעשות עם מתאבקת שמגיעה אליהם בגיל כזה. זה קצת הרגיש לי כאילו זו הייתה החתמה "בשביל שלאחרים לא יהיה" בעיקר.
הם לא היו בטוחים אם הם רוצים לקדם אותה כמתאבקת מרכזית במחלקה (היכולות עדיין שם) או להשתמש בה בעיקר בשביל לקדם את המתאבקות הצעירות יותר. 
אני מאמין שהיא תנחת באימפקט בסופו של דבר. הם בנקודה שהם צריכים לחזק מחדש את מחלקת הנוקאאוטס והיא מושלמת לזה.

את דעתי על ברונסון ריד כבר אמרתי. טאלנט שנראה שיש לו תקרת זכוכית. מקווה שימצא את עצמו איפשהו. אולי אימפקט. אולי NJPW. אולי MLW. 
עליו אני הכי מרחם - הוא טאלנט לא רע ועושה רושם של בחור טוב, אבל הוא מוצא את עצמו יוצא לשוק הפרי אייג'נטס בתקופה שWWE ממש העמיסו אותו, עדיין יש קורונה והוא בסיטואציה ממש מסריחה עם הויזה שלו שהוא יצטרך לפתור מהר. אנשים אחרים יכולים לנסות להסתדר מעבודה באינדיז (עד כמה שזה מתאפשר כרגע), הוא חייב לחתום על חוזה איפשהו או שהוא יהיה חייב לחזור לאוסטרליה ולהיתקע שם. ממש לא הייתי רוצה להיות במקומו.

ג'ייק אטלס ואלכס זיין (לא ידעתי שהוא בWWE עד שראיתי שהוא שוחרר) יסתדרו איפשהו. לדעתי הם שני מתאבקים שיושבים כמו כפפה על הX דיוויז'ן. 
הם שני מתאבקים מוכשרים, אבל זה היה ברור מראש שאין להם עתיד בWWE וגם בNXT הם לא בדיוק התברגו טוב, אז למה מלכתחילה? נטו בשביל שלאחרים לא יהיה.

טיילר ראסט הוא מתאבק שלפי דעתי הגיע לNXT משהו כמו 3-4 שנים מאוחר מידי.
הוא הגיע לNXT בתקופה שהם ניסו להתחרות בAEW ולהיות "בראנד שלישי" ולא בתקופה שהם היו בראנד פיתוח. 
טיילר ראסט בNXT של 2014-2017 בערך יכול היה להיות מתאבק שהיינו עוקבים אחרי הצמיחה שלו, עד שהוא מגיע למאין אבנט ונהיה כוכב (ואז עולה לרוסטר הראשי ומתחרבן, אבל זה קורה לכולם). ב2020 הוא נכנס לרוסטר שיש בו כוכבים שלא זזים לשום מקום ותוכנית שבנויה מאוד סביב מלחמת רייטינג. להשקיע סגמנטים בבניה של טיילר ראסט זה סיכון, כי הוא עדיין לא כוכב. 
הוא גם יותר מבוגר ממה שחשבתי, בן 34. מאמין שזה מה שהוביל בסופו של דבר לזה שחתכו אותו. 
באמת שאין לי מושג לאן הוא יכול ללכת. אם הוא היה צעיר יותר - הייתי אומר שAEW זה יעד בטוח, אבל הוא לא, ואני לא יודע אם יש באמת מקום ברוסטר כרגע לפוטנציאל בן 34.
לדעתי יש לו את כל הכלים להיות טופ גאי בROH או MLW. זה לא בדיוק המעמד לשאוף אליו ברסלינג היום, אבל טיילר ראסט מרגיש לי כמו מישהו שקצת פספס את הרכבת. זה מצער, אבל אין מה לעשות.

לדעתי התקרה של קונה ריבס בWWE תמיד הייתה הית' סלייטר 2.0. היל מעצבן שכיף לראות אותו מפסיד. 
בול דמפסי התארגן על מלא בוקינג באינדיז למשך איזה שנתיים נטו בגלל שהוא היה חבר טוב של סמי קליהאן, אז לא יפתיע אותי לראות את ריבס צץ פה ושם (הוא היה בפיתוח כמעט 7 שנים, בטוח יש לו איזשהם קשרים ברסלינג). חובת ההוכחה תהיה עליו בסופו של דבר. 

האחד שאני יכול לראות איכשהו נוחת בAEW הוא דווקא ליאון ראף.
הוא מישהו שאנשים בWWE ביקשו ספציפית לעבוד איתו עוד לפני שהוא היה חתום על חוזה. אנשים הלכו לקריאטיב עם הצעות לדברים שאפשר לעשות עם ליאון ראף כשהוא היה על תקן הג'ובר המקומי.
כשיש מתאבק שכולם כל כך אוהבים לעבוד איתו ולהיות בסביבה שלו - בדרך כלל אותו מתאבק לא יתקשה במיוחד למצוא עבודה. 
לדעתי ראף הוא טאלנט מושלם לדארק ואני יכול בקלות לראות אותו גם חתום פול טיים עם הזמן.

RE: פרסום | גל שחרורים לילי ב-WWE ! - DarkArts - 08-10-2021

(08-10-2021, 02:17 AM)EVIL Rainmaker כתב:  האחד שאני יכול לראות איכשהו נוחת בAEW הוא דווקא ליאון ראף.
הוא מישהו שאנשים בWWE ביקשו ספציפית לעבוד איתו עוד לפני שהוא היה חתום על חוזה. אנשים הלכו לקריאטיב עם הצעות לדברים שאפשר לעשות עם ליאון ראף כשהוא היה על תקן הג'ובר המקומי.

בAEW חתומים כרגע מספר מתאבקים שהיו ג'ובר מקומי בWWE, אז קצת מעניין לראת מישהו שהיה אמור להיות ג'ובר מקומי אבל זכה באליפות

RE: פרסום | גל שחרורים לילי ב-WWE ! - RVD - 08-10-2021

(08-09-2021, 07:05 AM)Raven כתב:  - בובי פיש - שם גדול שילך בוודאות ל AEW או ליפן
- ג'ייק אטלס - טוב שהלך
- ארי סטרלינג - לא מכיר
- סטפון סמית' - מי זה?
- אשר הייל - מי זה ?

וואלה אנחנו חושבים הפוך 1 ל1 חחחח
בובי פיש, מרצדס מרטינז, ברונסון ריד - הם היותר "מה אכפת לי בכלל" מהרשימה לדעתי
טיילר ראסט וג'ייק אטלס הם טאלנטים מעולים. 

תראה זה לא שאני לא חושב שראסט ואטלס לא מוכשרים פשוט לדעתי הם צריכים לבנות את עצמם בחוץ ולהגיע מוכנים...קשה מאוד מאוד להיבנות ב WWE מההתחלה

RE: פרסום | גל שחרורים לילי ב-WWE ! - SwitchBlade - 08-10-2021

(08-09-2021, 11:51 PM)RoeeHardy כתב:  

מומלץ.

Second that. 

אני חושב שלבחור על המסך בצד ימין קוראים אולי? 
בכל אופן, הוא הרבה יותר חכם מהבחור בצד השמאלי, מדבר יותר לעניין על הפריבילגיה של טריפל H בNXT, על השאיפה המפחידה של NXT להקים סניפים בכל מיני מקומות בעולם, על הכישלון והסיבה לו. מעניין. 

זה נחמד מאוד שהדיבור סביב NXT התפתח והתפכח ועכשיו אנחנו סוף סוף יכולים שנייה לשים את ההייפ בצד ולהסביר לעצמנו בדיוק מה הבעיות בNXT, מה הם צריכים להיות, מה הם נהיו בפועל והלאה. אני דיברתי ככה על NXT כבר שנים, עכשיו כל השאר נזכרו גם.