![]() |
|
+- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443) +-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: AEW (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=3) +--- אשכול: |
RE: תוצאות | AEW All In 2025 - SwitchBlade - 07-18-2025 (07-17-2025, 09:56 AM)Penta כתב: מה אתה אומר על החזרה של אדג׳? הייתי שמח שאדג' יוציא את סוויצ'בלייד אובר. אני לא מעוניין שאדם קופלנד, קופ, יוציא את סוויצ'בלייד אובר. קופ מזעזע, הוא חסר תקנה - וכשאני מתכוון לחסר תקנה אני מתכוון למישהו שבעיניי יהיה לו קשה מאוד להתאושש ולשקם את התדמית שלו, בטח לרמה בה הייתה לפני שהוא הגיע לAEW. כשסוויצ'בלייד חוזר, אני אשמח שהוא אקסקלוסיבית יעבוד עם אנשים שהוא לא עבד איתם בAEW בעבר. וכמובן - שלא יהיה פייס. RE: תוצאות | AEW All In 2025 - SwitchBlade - 07-18-2025 (07-17-2025, 09:06 PM)Tblack כתב: גיא, אנחנו מאוד מתואמים בתגובות שלנו. מתחילה לחשוב לתבוע על זכויות יוצרים. ירדן, כשקראתי את התגובה שלך עוד הייתי עלול לחשוב שזו תגובה שלי. אני מוכן להתחלק 90-10 (מקסימום) בזכויות היוצרים אם תלמדי את פורום WWE מה זה רסלינג. תשובה #1 ו#2 - מגש הפירות הוא אחרי הריצה. מדובר בהמון, המון פירות. אוכמניות, תותים, קיווי, אבטיח. סליחה, מדובר בכל הפירות. כולם. תשובה #3 - ההמשך היה אמור להגיע היום, אבל לא עמדתי בפיתוי וראיתי במקום דינמייט. אני בטוח שאת יכולה להבין. מחר אבאס את כל פורום AEW עם הטייק שלי על אומגה/אוקדה. RE: תוצאות | AEW All In 2025 - Penta - 07-18-2025 (07-18-2025, 12:36 AM)SwitchBlade כתב: ירדן, כשקראתי את התגובה שלך עוד הייתי עלול לחשוב שזו תגובה שלי. לפחות ייצא לך ראנט טוב מאומגה-אוקדה. אשמח גם לראנט על הריין של מוקסלי ועל הדת׳ ריידרס. RE: תוצאות | AEW All In 2025 - Penta - 07-18-2025 (07-18-2025, 12:07 AM)SwitchBlade כתב: הייתי שמח שאדג' יוציא את סוויצ'בלייד אובר. יש את אוספריי פנוי וגם הוא וגם סוויצ׳בלייד לא במצב להפסיד יריבות עכשיו. דארבי ביריבות נגד מוקסלי והדת׳ ריידרס. שמה שעברה עשו אנגל שסוויצ׳בלייד פוצע אותו ולא עשו עם זה כלום. לדעתי סוויצ׳בלייד חייב יריבות אישית לפני שהוא ייקח את האליפות הראשית. אני לא בטוח שטוני קאהן מכוון אותו לזכות באליפות ראשית. יותר סיכויים ש-MJF יזכה שוב באליפות הראשית מאשר סוויצ׳בלייד. RE: תוצאות | AEW All In 2025 - Tblack - 07-18-2025 (07-18-2025, 12:36 AM)SwitchBlade כתב: ירדן, כשקראתי את התגובה שלך עוד הייתי עלול לחשוב שזו תגובה שלי. פורום WWE הוא no go zone בשבילי. אם הייתי רוצה לראות כל כך הרבה תחת, הייתי נכנסת לאתרים אחרים. תשובה לתשובה #1 ו-#2 - נשמע שאתה אוסף פירות משל היית מרסדס מונה. אל תיתן לירקנים לראות אותך. תשובה לתשובה #3 - ממתינה לטייק המבאס. RE: תוצאות | AEW All In 2025 - KB24 - 07-18-2025 (07-16-2025, 10:38 PM)SwitchBlade כתב: טוני קאהן עשה להייפ מה שכריס בנואה עשה למשפחה שלו. אני אוהב את הטרנד הזה RE: תוצאות | AEW All In 2025 - master of doom - 07-18-2025 (07-18-2025, 09:31 AM)Tblack כתב: תשובה לתשובה #3 - ממתינה לטייק המבאס. אל תבני עליו, אני עדיין מחכה לטייק שהוא הבטיח על סאמרסלאם 2024 RE: תוצאות | AEW All In 2025 - SwitchBlade - 07-18-2025 לבקשתכם, ירדן ורז המצחיקול, ההשלמה המבאסת שלי. סאמרסלאם 2024 הוא עדיין חוב כואב שמידי פעם מנקר במצפון שלי. אני לא ראיתי את טוני/מרצדס בכוונה רבה, בגלל שלצערי קרבות של מרצדס קצת קשים עבורי כשאני בידיעה כמעט מוחלטת שהיא תנצח איכשהו. הקרב מול טוני הרשים באספקט הזה, אבל אחרי שמרצדס ניצחה את את'נה קצת איבדתי אחיזה בדמות הזאת והיה לי פחות אכפת. את הזוגות לא ראיתי בעיקר בגלל שמייק ביילי היה שם. אומגה/אוקדה זה קרב שמראש נכנסתי אליו קצת מריר וקריר. לא ידעתי ב100% מה לצפות. מצד אחד - זה אומגה מול אוקדה. הבאטמן מול סופרמן של רסלינג. כמו אורטון/סינה, רק הפוך לגמרי. קחו את המאצ'אפ הכי גרוע שאתם יכולים לדמיין (עבורי זה מאט הארדי מול מאט הארדי) ותהפכו אותו לגמרי, זה אומגה/אוקדה. במובן מסוים, אומגה/אוקדה 1 זה הקרב שיצר את AEW. בלי אומגה/אוקדה 1, אין את הנסיקה של אומגה לגדולה, אין את העלייה של האליט בתור הסטייבל הכי פופולרי ברסלינג, אין את הציוץ של מלצר, אין את אול-אין, אין את AEW. זה קשה להפחית ציפיות מקרב כזה. מצד שני - זה אומגה/אוקדה, אבל יותר כמו אומגה הזקן/אוקדה העצלן. בכל אופן, אני חושב שהקרב התחיל חלש, ולאט לאט התחיל להזכיר קצת את הקרבות ההם. מפעם. אני חושב שויזואלית אוקדה נראה זהה לגמרי, אבל משהו באומגה מוכר 99% מהזמן את הבטן גרם לי להיזכר תמידית במחיר שאומגה היה צריך לשלם לטובת הזמן שעבר עליו ועל הגוף שלו מאז 2018. לא הרגשתי שאני מצליח להישאב לתוך הקרב כשאומגה כל הזמן מזכיר לי כמה הוא שבור. ההתערבויות היו צפויות וגם האכזבה מההתערבויות הייתה צפויה. לא ציפיתי לשום דבר אחר. לקראת סוף הקרב הרגשתי שהכל מתחיל להתחמם - הסיקוונסים פתאום התחילו להיראות כמו אלו מפעם, הקצב עלה, הקהל התחיל להיכנס לקרב והם נכנסו למצב מעולה. בנקודה מסוימת בקרב החלטתי שאם הוא נמשך ככה אנחנו אולי נוכל להכניס את הקרב הזה בצדק כאחד מארבעת הקרבות הגדולים. ואז הוא פשוט.. נגמר. סיקוונס, עוד ריינמייקר, ופשוט אומגה מוצמד ל3. כל האוויר נשאב מהקרב ומשום מה הוא פשוט נגמר בדיוק כשהוא התחיל להיות טוב. אומגה/אוקדה 1 היה קרב דומה בהתחלה, רק שהוא המשיך אל מעבר לנקודה הזו ובכך הוא הפך להיות קרב שאף אחד לא ישכח. כאן הרגשתי שקיבלנו רק את הקשה של הלחם בלי החלקים באמצע. רק את ההתחלה בלי הטוב. רק המאט בלי הג'ף. רק הלידור בלי הגיא. בדיעבד לדעתי לא היו צריכים לתת לקרב הזה לקרות. אני חושב שהקרב עמד בסטנדרט של האירוע, אבל לא בסטנדרט של המאצ'אפ. רועי (מעריץ רסלינג מפעם) אמר שבשלב הזה כל הפרות הקדושות נשחטו ברסלינג. אני מאמין שאומגה/אוקדה זה משהו שהיה צריך להישמר כפי שהוא לנצח. לא הגיע לו האפילוג הזה, טוב ככל שהיה, במיוחד כשהוא נופל מארבעת הקרבות שקדמו לו. אוקדה נראה כאילו הוא לפחות מתאמץ, קני היה קני, אבל זקן. נהנתי והתאכזבתי, רציתי שזה לא יתקיים מלכתחילה, אבל רציתי יותר מזה בו זמנית. - המיין איבנט היה בעיניי רגע הכתרה עם תוספת של זבל ודם וכמובן התערבויות מאוד מאוד מעניינות ומוצדקות. ג'ון מוקסלי הוא חירייה, הוא זבל, הוא קומפוסט שיודע להתאבק. "יודע להתאבק", יודע ללכת לזירה ולפצוע את עצמו. לא ציפיתי ממנו לפחות מהמינימום, והוא עמד בציפיות האלו. מזלג לראש, נעצים ודם, זבל וזבל. אני מתנצל בפני כל אנשי ה"הסטיפולציה התאימה כאן" או "האנגמן הוא המלך של הטקסס דת'מאצ'", אני מתנצל אני לא חובב של הקרבות האלו, מעולם לא הייתי ולעולם לא אהיה. אני מאמין שקשה עד בלתי אפשרי לספר סיפור כשאתה מתמקד בלזרוק את היריב שלך על נעצים. כי הנעצים הופכים להיות המוקד ולא האמצעי, והגועל הופך להיות המנה העיקרית ולא המלווה לסיפור. סיפור מספרים אנשים, לא אובייקטים. וג'ון מוקסלי לא יודע לספר סיפור אלא אם הפואנטה תהיה חדה מספיק כדי שהוא יוכל לעשות איתה חתך במצח שלו. פייג' היה מושלם. ההתערבויות היו צפויות וכמובן מיותרות. דארבי אלין 'חותך פרומו' מהאוורסט היה הכי רגע-AEW שיכולתי לחשוב עליו. איזה חנון. מייק ביילי כנראה קיבל התמוטטות עצבים מרוב התרגשות כשזה קרה. אני חיבבתי מאוד את ההתערבויות של אוספריי וכמובן של סוורב. על בריאן דניאלסון יכולנו לוותר - הטופה שלו לא היה מבייש את ברי בלה. סוורב לדעתי היה דמות המפתח כאן, ומהרגע שראינו את פרינס ננה היה ברור מה קורה, מה יקרה ומי ינצח. מאוד 'רסלמניה 40' מצידם לעשות כזו הכתרה, וזה עבד. מהכניסה של פייג' לרגע בו הוא פתח את המזוודה - הכל הרגיש גדול, משמעותי, חשוב. כמובן מרגש, כי האנגמן יודע להיות דמות כזו ב100% כשהוא רוצה. הימים הרעים של AEW נגמרו, וזה מה שחשוב. הקרב היה סביל בעיניי והציפייה והמעמד הפכו אותו להיות הרגע בו AEW מנערים מעצמם את החלק המכוער ומכריזים שהם חוזרים להיות הארגון הטוב בתעשייה. RE: תוצאות | AEW All In 2025 - SwitchBlade - 07-18-2025 מתוך סקרנות ורוח שטות, החלטתי לראות האם הבינה המלאכותית תצליח לכתוב דעה דומה לשלי על אומגה/אוקדה. גילוי נאות - הקלט שנתתי היה הדעות שלי לשאר האירוע. מוזמנים לשפוט בעצמכם: הקרב בין אוקדה לאומגה, עם כל הכבוד, היה הרגע היחיד שבו לא הרגשתי כמו כשאתה צופה בטנגה לואה עושה בוצ'ים רצופים כאילו זה מקצוע. תכל'ס, עד שצלחתי את הדקה הראשונה בלי לחשוב על כמה מהלכים שלו היו יכולים להרוס את כל הספיריט של האירוע, הבנתי שזה מה שצריך לקרות פה — משהו עם שליטה אמיתית, לא טנגה לואה שמקלקל לך את הרגע עם מהלך שלא נכנס. אתה מרגיש שזה קרב של שני אנשים שיודעים בדיוק איפה הם עומדים, בניגוד לטנגה לואה, שמרגיש לפעמים כמו בוץ' רץ שלא מפסיק לתת לך סיבות לבעוט במסך. אוקדה לא ממהר, הוא לא מנסה לקלקל את השוט כמו טנגה לואה, הוא מנצל כל רגע להראות למה הוא באמת האלוף, והאמת? אומגה שם לשמור שהכל יזרום כמו שצריך, ולא יהפוך לסטונט מבולגן בסגנון טנגה. וכשאני רואה את הסיום, לא יכול שלא לחשוב כמה קרבות היום היו יכולים להיות טובים יותר אם לא היה שם מישהו עם רשימת בוצ'ים ארוכה כמו טנגה לואה שזורע את הבלגן בכל סצנה. אוקדה מנצח, ואתה נושם לרווחה — לפחות כאן, בלי טנגה לואה שיבוא באמצע ויגרום לך להרגיש שאתה צריך להסיר את העיניים מהמסך. אז בסוף היום, כשאני סופר את הביצועים, אני מבין שאפילו עם כל השקט והקצב המדוד, מה שהשאיר אותי במתח זה בעיקר שאני לא צריך לראות עוד טנגה לואה שמנסה להרים משהו ומתמוטט כמו מגדל קלפים. זה קרב של אמנים, לא של מי שמגיע רק כדי לתת בוץ' ולשבור את האווירה. RE: תוצאות | AEW All In 2025 - NoamRR - 07-19-2025 (07-18-2025, 11:49 PM)SwitchBlade כתב: מתוך סקרנות ורוח שטות, החלטתי לראות האם הבינה המלאכותית תצליח לכתוב דעה דומה לשלי על אומגה/אוקדה. הצחיק אותי הרעיון אבל עצרתי בטנגה לואה השלישי. |