Wrestling-IL
האירוע הבא | WWE Royal Rumble 2025 - גרסה מובנת להדפסה

+- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443)
+-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: האירוע הבא | WWE Royal Rumble 2025 (/showthread.php?tid=2790)

RE: האירוע הבא | WWE Royal Rumble 2025 - Breakker - 12-24-2024

(12-23-2024, 10:31 AM)בליסטרה כתב:  [Image: maxresdefault.jpg]
קונים? היל מול רודס, ריצה מאוחרת איכותית כמו של לאשלי, The Kofi Kingston Era

אופציה נועזת אחרת זו פריצה של ת'אורי סוף סוף, נראה שהאנטר ממש לא אוהב אותו.
[Image: 4a0ca938927af57141f63f34ee69f2d5]

לא זה ולא זה.
קופי קיבל כבר את הרגע שלו וממש לא מצדיק כרגע לזכות בזה מחדש.
ת'אורי זה משהו שהייתי מאוד רוצה שיקרה, אבל בטח שלא כרגע. אני מת עליו, אבל לראות אותו פתאום זוכה בראמבל במצב הנוכחי יהיה outta nowhere ולא בקטע טוב.

RE: האירוע הבא | WWE Royal Rumble 2025 - The Visionary - 12-24-2024

(12-23-2024, 10:31 AM)בליסטרה כתב:  [Image: maxresdefault.jpg]
קונים? היל מול רודס, ריצה מאוחרת איכותית כמו של לאשלי, The Kofi Kingston Era

אופציה נועזת אחרת זו פריצה של ת'אורי סוף סוף, נראה שהאנטר ממש לא אוהב אותו.
[Image: 4a0ca938927af57141f63f34ee69f2d5]

קינגסטון הוא לא מסוג הכוכבים שמנצחים ראמבל. הוא יכול לקבל מיין אבנט של רסלמניה דרך EC או משהו. במשך למעלה מ-10 שנים הוא הפוגה קומית של הקרב הזה.
הוא לא יכול לזכות בו. ת'יאורי לפני כמה שנים היה חם והיה אפשר לראות אותו לוקח ראמבל, אבל זה לא המצב כרגע.

אני חושב שרומן ריינס הוא אופציה חזקה בשביל קרב של ריינס VS גונת'ר (ממש לא רוצה פעם שלישית רודס VS ריינס).
לצערי גם אי אפשר לפסול ניצחון של סינה שישווה את השיא של אוסטין בראמבלים ואז ינצח במניה כדי לשבור את השיא של פלייר.

RE: האירוע הבא | WWE Royal Rumble 2025 - Jon_M0xley - 12-24-2024

(12-24-2024, 09:41 AM)ser duncan the tall כתב:  קינגסטון הוא לא מסוג הכוכבים שמנצחים ראמבל. הוא יכול לקבל מיין אבנט של רסלמניה דרך EC או משהו. במשך למעלה מ-10 שנים הוא הפוגה קומית של הקרב הזה.
הוא לא יכול לזכות בו. ת'יאורי לפני כמה שנים היה חם והיה אפשר לראות אותו לוקח ראמבל, אבל זה לא המצב כרגע.

אני חושב שרומן ריינס הוא אופציה חזקה בשביל קרב של ריינס VS גונת'ר (ממש לא רוצה פעם שלישית רודס VS ריינס).
לצערי גם אי אפשר לפסול ניצחון של סינה שישווה את השיא של אוסטין בראמבלים ואז ינצח במניה כדי לשבור את השיא של פלייר.

סינה אמר בעבר כמה פעמים שהוא לא מעוניין לשבור את השיא של פלייר, אז לא נראה לי.

RE: האירוע הבא | WWE Royal Rumble 2025 - The Visionary - 12-24-2024

(12-24-2024, 12:05 PM)Jon_M0xley כתב:  סינה אמר בעבר כמה פעמים שהוא לא מעוניין לשבור את השיא של פלייר, אז לא נראה לי.

אז אמר. אם הם ירגישו שזה נכון כדי לקדם מישהו צעיר (נגיד ברון ברייקר) אחרי רסלמניה, הם יתנו לו את ה-17. ואז מישהו יקבל את ההישג של להפריש אותו + לקחת את התואר.

RE: האירוע הבא | WWE Royal Rumble 2025 - Cenation - 12-24-2024

אני חושב שהשנה זה אמור להיות ברור שבראמבל אף צעיר לא צריך לזכות בשביל להיות מקודם
הWWE נמצאים בשנה היסטורית שיש בה כמות מאוד גדולה של סופרסטארים פעילים, משהו שקורה פעם בהמון המון זמן

זה לא הראמבל ולא השנה בשביל לקדם מישהו צעיר או חדש, זה הראמבל לבנות סטוריליין בין שניים מהספורסארים בשביל לבנות מיין איוונט אדיר לרסלמניה, ורסלמניה אגדית עם קרבות גדולים של שלל הסופרסטארים שגם ככה חלק לא קטן מהם כבר נמצאים מאוד קרוב לסוף הקריירה (וסינה שבשנה האחרונה שלו)

שנה הבאה זה כבר לא אמור להיות ככה כי כמו שאמרתי השנה יש הזדמנות חריגה לעומת השנים האחרונות, ואז זאת תהייה הזדמנות מעולה לתת פוש למישהו צעיר (ברייקר למשל) לזכות ולרוץ חזק

RE: האירוע הבא | WWE Royal Rumble 2025 - Jon_M0xley - 12-24-2024

(12-24-2024, 06:42 PM)Cenation כתב:  אני חושב שהשנה זה אמור להיות ברור שבראמבל אף צעיר לא צריך לזכות בשביל להיות מקודם
הWWE נמצאים בשנה היסטורית שיש בה כמות מאוד גדולה של סופרסטארים פעילים, משהו שקורה פעם בהמון המון זמן

זה לא הראמבל ולא השנה בשביל לקדם מישהו צעיר או חדש, זה הראמבל לבנות סטוריליין בין שניים מהספורסארים בשביל לבנות מיין איוונט אדיר לרסלמניה, ורסלמניה אגדית עם קרבות גדולים של שלל הסופרסטארים שגם ככה חלק לא קטן מהם כבר נמצאים מאוד קרוב לסוף הקריירה (וסינה שבשנה האחרונה שלו)

שנה הבאה זה כבר לא אמור להיות ככה כי כמו שאמרתי השנה יש הזדמנות חריגה לעומת השנים האחרונות, ואז זאת תהייה הזדמנות מעולה לתת פוש למישהו צעיר (ברייקר למשל) לזכות ולרוץ חזק

מתי מתאבק צעיר זכה בראמבל?
2024: קודי
2023: קודי
2022: ברוקקקק לסננררררר
2021: אדג'
2020: דרו מקנטייר
2019: סת' רולינס

RE: האירוע הבא | WWE Royal Rumble 2025 - gilam - 12-24-2024

(12-24-2024, 06:42 PM)Cenation כתב:  אני חושב שהשנה זה אמור להיות ברור שבראמבל אף צעיר לא צריך לזכות בשביל להיות מקודם

לדעתי הWWE כמו שאתה אומר מכוונים הכי גבוהה שאפשר.
בכלל אין כוכב צעיר שבשל כרגע לאליפות ראשית או אפילו להפסיד קרב אליפות בבמה כמו מנייה.

לדעתי האופציה הראשית היא פאנק היות ושמועות שרוצים אותו במניה על אחת החגורות כבר קיימת.
זכייה שלו תבטיח שהוא יהיה שם גם אם רוק יודיע באיחור שהוא חוזר ויכפה שינויים.

אופציה נוספת היא דרו שמאוד מוערך ובהחלט רואים אותו בריין נוסף בטח אחרי שהוא ספג בשביל החברה
השפלה של ריין של 5 דקות בשביל פיוד שיוציא את פאנק אובר והוא עשה את זה בענק.

אופציה נוספת היא ..... לוגן פול. אומנם לא מגיע לו, אבל מבחינת באז ושם הוא יביא קהל חוץ לקרב שישודר
בנטפליקס שאני בספק אם מישהו יביא אלא אם תחתים במפתיע את מגרגור או איזה אגדת UFC אחרת ישירות
לקרב על החגורה.

שמועות שאני כבר לא יודע כמה הם חזקות הם רצון של הWWE שהאח השני לבית פול יעשה בכורה בראמבל ואז
גם הוא אופציה או קרב בין אחים בגלל דפיקה כזאת או אחרת.

בקיצור הWWE ינסו למקסם את הרייטינג עד רסלמניה ויעשו אותה גדולה ככל האפשר אז בנייה של צעירים?
אני מסכים איתך לא תהיה כאן.

RE: האירוע הבא | WWE Royal Rumble 2025 - Cenation - 12-25-2024

(12-24-2024, 06:58 PM)Jon_M0xley כתב:  מתי מתאבק צעיר זכה בראמבל?
2024: קודי
2023: קודי
2022: ברוקקקק לסננררררר
2021: אדג'
2020: דרו מקנטייר
2019: סת' רולינס

קודי 2023 ודרו 2020 אלה דוגמאות למה שהתכוונתי, אמנם לא צעירים, אבל לא סופרסטארים שכבר ביססו לגמרי את המעמד שלהם, והם היו צריכים את הזכייה הזאת בשביל הפוש הזה

מה שניסיתי להגיד זה שלדעתי השנה צריך לתת לאחד הסופרסטארים את הזכייה בשביל לקדם קרב ענק ברסלמניה, זה יכול להיות סינה, פאנק, דה רוק או אפילו רנדי או ריינס
לא לנצל עד הסוף תקופה כזאת שכל כך סופרסטארים ואגדות נמצאים בו זמנית פעילים בחברה יהיה טעות ענקית לדעתי, בטח לאור העובדה שמעבר לברייקר אין יותר מדי טאלנטים צעירים מבטיחים בקטע חריג נכון לעכשיו

RE: האירוע הבא | WWE Royal Rumble 2025 - Cenation - 12-25-2024

אגב אני ממש מקווה שיחזירו את וויד בארט וביג אי בראמבל הזה
ממש הייתי רוצה שנקבל קרב של דרו נגד בארט וטריפל טרט של הניו דיי

לצערי קשה לי להאמין שברוק יחזור, אני נהייה פסימי לגבי זה מרגע לרגע
דה רוק ולוגאן בסבירות גבוהה יכולים לחזור, גם גולדברג זה אחלה אופציה בהתחשב בעובדה שידוע שיחזור לקרב אחד או שניים ב2025

אולי יפתיעו בנוסף עם דולף זיגלר או מישהו כזה… יכול להיות מאוד נחמד

RE: האירוע הבא | WWE Royal Rumble 2025 - Triple T - 12-25-2024

תנו לKO לזכות. מגיע לו מבחינתי