![]() |
|
רויאל ראמבל Wrestling-il - המנצח בעמוד 85 - גרסה מובנת להדפסה +- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443) +-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: רויאל ראמבל Wrestling-il - המנצח בעמוד 85 (/showthread.php?tid=1701) |
RE: רויאל ראמבל Wrestling-il - הדחה וכניסה חדשה בעמוד 42 - Bam Bam Bigelow - 01-13-2023 אדם קול נכנס לזירה ומסתכל לבאם באם בעיניים. באם באם עוזב את קאובוי ברוק באמצע הגריטינג, ומסתכל לאדם קול בעיניים. השניים מתקרבים אחד לשני, מנפחים חזה, מיידרים את הגב, עד אשר הם מרחק ביגאלו אחד מהשני. באם באם מצביע על הבאנר, אדם קול מחייך. פתאום, השניים נותנים סופר קיק לקאובוי ברוק ומדיחים אותו. RE: רויאל ראמבל Wrestling-il - הדחה וכניסה חדשה בעמוד 42 - Cowboy brock - 01-13-2023 באם באם מה יש לך להדיח אותי אני אח RE: רויאל ראמבל Wrestling-il - הדחה וכניסה חדשה בעמוד 42 - Bam Bam Bigelow - 01-13-2023 (01-13-2023, 12:35 PM)Cowboy brock כתב: באם באם מה יש לך להדיח אותי אני אח באם באם רצה לשמור על שליו הגואט, אבל כעת אני חוזר בתשובה. לא מדיח יותר. RE: רויאל ראמבל Wrestling-il - הדחה וכניסה חדשה בעמוד 42 - SwitchBlade - 01-13-2023 מדיח את הקאובוי. אתה אח בדם אבל העליהום על שליו הגיע בדיוק ביום בו הוא ואני היינו עסוקים ואני לא יודע מה לעשות אני חייב להציל אותו. RE: רויאל ראמבל Wrestling-il - הדחה וכניסה חדשה בעמוד 42 - Cowboy brock - 01-13-2023 עזוב נעשה טרייד לי ידעתי מי זה שליו לא נדיח אף אחד RE: רויאל ראמבל Wrestling-il - הדחה וכניסה חדשה בעמוד 42 - ANYS - 01-13-2023 אני יכול לבקש שאם אני לא מספיק להגיב סיבוב הבא שאני אצביע כמו אורגיבור? אני שומר שבת אז אני לא יודע אם אספיק להגיב בזמן. RE: רויאל ראמבל Wrestling-il - הדחה וכניסה חדשה בעמוד 42 - Shalev_the rock - 01-13-2023 (01-13-2023, 02:26 PM)Cowboy brock כתב: עזוב נעשה טרייד לי ידעתי מי זה שליו לא נדיח אף אחדבמשחק הזה אני הולך לפי משנה אחת חביבי. You scratch my back and I'll stab yours RE: רויאל ראמבל Wrestling-il - הדחה וכניסה חדשה בעמוד 42 - KB24 - 01-13-2023 ![]() אדם קול מצטרף לזירה הוא תוקף את שליו עם Backstabber, את באם באם עם Bicycle Kick את קארוסי עם Leaping Enzuigiri, ואת קאובוי ברוק עם Panama Sunrise הוא מסתובב למרכז הזירה שם הוא נתקל בחברו לניהול הפורום - גיא ![]() הקהל מחכה לראות איך הם יגיבו, האם הם הולכים לשתף פעולה או שהם ינסו להדיח אחד את השני? קאובוי בוי נעזר בחבלים בשביל לעמוד וישר חוטף סופר קיק מאדם קול עומר חוזר לעמוד מול גיא בזמן שהקהל מחכה לראות איך הקרב הזה יתפתח השעון מתחיל לספור לאחור ![]() נכנס מספר 21: Rollins הקהל מתלהב ושר את שיר הכניסה של רולינס רולינס שלבוש כמו ג'ים דאגן זוכה הראמבל הראשון מחזיק בקרש עץ ועושה את דרכו לזירה. ![]() איך אתם ממשיכים מכאן? משתמשים שנמצאים בזירה: Shalev_the rock , ANYS ,karusi, , Bam Bam Bigelow , SwitchBlade Rollins, ADAM COLE Bam Bam Bigelow ,SwitchBlade ,karusi ,Shalev_the rock - בגלל ששרדתם 5 סיבובים רצופים הקול שלכם שווה 3 נקודות Rollins, ANYS , ADAM COLE, בגלל שאתם כבר חלק מהקרב אתם מקבלים 2 קולות בכל סיבוב כל עוד תישארו בזירה כל שאר המשתמשים הקול שלכם שווה נקודה אחת. RE: רויאל ראמבל Wrestling-il - הדחה וכניסה חדשה בעמוד 44 - The Tribal FISH - 01-13-2023 יאללה נקווה שאני מספר 30. עכשיו הגיע הזמן להדיח את באם באם (סתם לא אני מפחד ממנו ובאמת מצביע לקורסי) RE: רויאל ראמבל Wrestling-il - הדחה וכניסה חדשה בעמוד 44 - orgibor - 01-13-2023 דג השבט עם החלטה פחדנית ונכונה מדיח את קארוסי |